Page 1

Estesau nuîn trend să porţi haine de blană?

Există, în continuare, o veche controversă: Să porţi sau să eviţi hainele confecţionate din blană? Şi, de aici, mai rezultă o întrebare: Să porţi haine făcute din blană naturală sau din blană sintetică? Totuşi, dacă doreşti să porţi un astfel de articol vestimentar,rămâne să cauţi răspunsul la o singură întrebare: Este sau nu în trend să porţi haine de blană?

Something on outlet online

Înprimulrând,dacătehotărăştisă-ţiachiziţionezi o haină din blanătrebuiesătegândeşti la maimulteaspecte. Doreşti o blanănaturalăsauunasintetică?, ceefecte are un felsaucelălalt de blanăasuprasănătăţii tale?, care îţivaoferimaimultconfort?, ce preţ eşti dispus/ă să dai pe o astfel de haină?, cum o vei păstra în timp?, cu ce o vei asorta?, cum deosebeşti blana naturală de una asintetică pentru a nu te lăsa păcălit la cumpărarea ei? şi, nu în ultimul rând, este haina de blană în topul preferinţelor, când vine vorba de modă? Dacă doreşti să ocroteşti animalele, poţi opta pentru o haină din blană sintetică. Dar confortul nu va fi acelaşi. Acest lucru seîntâmplă din cauza electricităţii electrostatice cu care este încărcat corpul în timpul purtării unei haine din blană sintetică. Aspectul nu va fi, nici el, egal cu cel al unei blăni naturale. Blana de vulpe, de veveriţă, nurcă sau chinchilla au trei feluri de peri, structură care nu poate fi imitată de blănurile sintetice. Totuşi, te poţi consola cu gândul că hainele de blană, fie naturală, fie sintetică, au devenit un accesoriu must-have al celebrităţilor. Mai mult, şi în cazul soficticatei haine de blană se realizează combinaţii excentrice cu articole vestimentare care crezi că nu fac parte din acelaşi film. Spre exemplu, este permisă combinarea unei vestimentaţii casual, lejeră cu eleganţa unei haine de blană. Bineînţeles, acest gest denotă atitudinea unei persoane vizazi de ea însăşi, dar şi de raportare la ceilalţi. Un sfat? Poţi îndrăzni să ieşi din tipar, prin asortarea hainei de blană cu o pereche de blugi skinny sau din piele, sau chiar cu o rochie casual şi cizme. Multe vedete poartă haine de blană, printre acestea amintindu-le pe Nicole Richie cu un stilchic urban (cu cizme peste genunchi sau o pereche de jeanşi evazaţi), Kim Kardashian, cu stilul rock (plic supradimensionat, jeanşi rupţi), Anja Rubik (ţinută cu tonuri gotice), Kate Moss,


care mizează pe izul elegant pe care îl conferă o haină de blană unei ţinute, chiar şi simplă, sau excentrica Lady Gaga. ÎnRomânia, avem Casa de blănuri MG, care continuă o tradiţie de familie, veche din 1939. Acestmagazin are o imagine puternicăîndomeniularticolelor de lux realizate din blanănaturală, oferindcalitateşieleganţă. Mai mult, la realizareahainelor de blanălucreazăşi designer italienicelebri.Hainelesuntconfecţionate din diverse blănuri, precum:blană din vizon, din vulpe, de chinchilla, din lynx, samur, astrahanswakara, jachete de blană,veste, căciuli, gulere, bolerouri, pelerine, bentiţe, căştişigenţi.

Get to know more about incaltaminte de firma.

Estesau nuîn trend să porţi haine de blană