Page 1

Repromed este o clinică medicală privată, specializată în diagnosticul și tratamentul dereglărilor funcției reproductive a femeilor și bărbaților. Este situat în sectorul Botanica al municipiului Chişinău, având o locaţie foarte accesibilă pentru pacienţi. Echipa de medici este formată din specialiști cu înaltă calificare și experți în reproducerea umană: inseminare artificiala , infertilitate, reproducere asistată, ecografie, andrologie, embriologie, genetică, endocrinologie, laparoscopie și histeroscopie. Centrul este dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Pacienții vor beneficia de servicii medicale de cea mai bună calitate, în corespundere cu standardele primite în țările Europei de Vest și SUA. Echipa medicală a Centrului Medical Repromed este formată din renumiţi experţi în infertilitate, reproducere asistată, ecografie, endoscopie, andrologie şi endocrinologie, care oferă pacienţilor o evaluare detaliată a stării de sănătate, diagnosticarea corectă şi rapidă a afecţiunilor existente, precum şi elaborarea unor recomandări personalizate cu privire la programele de profilaxie şi tratament.

Centrul de Reproducere Umana Asistata dispune de cel mai performant tip de laborator din domeniul fertilizării in vitro. Echipa de medici ginecologi și embriologi condusă de prof. Veaceslav Moșin au o experiență de mai mult de 15 ani în fertilizarea in vitro, au realizat peste 5000 de fertilizări in vitro și au contribuit la nașterea a mai mult de 2000 copii prin aplicareacestei metode. Departamentul chirurgical constituie un centru de referință pentru tratamentul diverselor patologii ginecologice, urologice, ale glandei mamare ș.a. Blocul operator dispune de cea mai performantă tehnică pentru efectuarea intervențiilor laparoscopice și histeroscopice. Echipa medicală este formată din renumiți chirurgi din domeniu. Fiind dotat cu cel mai performant ecograf multidisciplinar clasa Expert VOLUSON E8 BT12, Centrul Medical Repromed oferă pacienților ecografie de cea mai înaltă performanţă atât pentru diagnosticul prenatal din timpul sarcinii, cât şi pentru diagnosticul dereglărilor reproductive a femeilor şi bărbaţilor. Ecografia în sarcină este realizată de renumitul expert în domeniu Feodosie Bejan.

Repromed reproducere umana asistata  

Clinica de inseminare artificiala Repromed este specializata in fertilizarea in vitro (fiv), infertilitate, reproducere umana asistata, copi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you