Page 1

RO-AL

RO-AL

MOBILERI 3


RO-AL


RO-AL

3


RO-AL

design

fantazi dhe ngjyra

ne jeten tuaj

4


RO-AL

5


RO-AL

cilesi

ide origjinale dhe

funksionale

6


RO-AL

7


RO-AL

8


RO-AL

9


RO-AL

10


RO-AL

11


RO-AL

12


RO-AL

harmoni midis formave

dhe ngjyrave

13


RO-AL

14


RO-AL

15


RO-AL

16


RO-AL

17


RO-AL

18


RO-AL

19


RO-AL

20


RO-AL

21


RO-AL

22


RO-AL

23


RO-AL

24


RO-AL

25


RO-AL

26


RO-AL

27


RO-AL

28


RO-AL

29


RO-AL

30


RO-AL

31


RO-AL

32


RO-AL

33


RO-AL

34


RO-AL

35


RO-AL

36


RO-AL

37


RO-AL

stil

e klas reflektim i

linjave te reja te designit

38


RO-AL

39


RO-AL

per me shume ne jeten tuaj

40


RO-AL

41


RO-AL

42


RO-AL

43


RO-AL

44


RO-AL

45


RO-AL

46


RO-AL

47


RO-AL

48


RO-AL

design

i persosur dhe

rezistent ne kohe

49


RO-AL

50


RO-AL

51


RO-AL

stil natyral

per ti d hene ngrohtesi dhe komoditet

รง`do ambienti

52


RO-AL

53


RO-AL

54


RO-AL

55


RO-AL

56


RO-AL

57


RO-AL

58


RO-AL

elegance dhe impakt viziv

i menjehershem.

59


RO-AL

60


RO-AL

61


RO-AL

62


RO-AL

63


RO-AL

64


RO-AL

ambient

i kendshem, ngjyra harmonike qe

shkrihen natyrshem 65


RO-AL

66


RO-AL

67


Roal 2011  

Katallogu i Ro-Al Mobileri - 2011

Roal 2011  

Katallogu i Ro-Al Mobileri - 2011

Advertisement