Page 1

Hist貌ria Producte Concepte

LOOKBOOK

Hist贸ria Producto Concepto

History Product Concept


Català

Com era aquella frase..? Ah! Si! “Vamos a contar mentiras, tralará!” Doncs aquí explicarem una història real que ens farà viatjar a través del temps a la velocitat de la llum o a la velocitat del so! Quan la veritat i la qualitat són duradores, perduren en el temps. El primer fill de la 4ta generació de la família Tarragó, per tant, el primer de la 5a generació, va arribar al món en un moment mancat de força i ell va donar, al seu entorn, la força que es demanava per tirar endavant un projecte com aquest.

Castellano

Ara, un cop saps qui és l‘R‘NOW, ara, que la marca es dóna a conèixer, deixa‘ns dir-te que ens avala l‘experiència qualitativa de tres generacions a l‘esquena que han après a crear i a inventar, a elaborar a innovar i a millorar productes per la cura del calçat que, amb la seva dedicació artesana d‘un inici i amb l‘evolució tecnològica del temps, han posicionat el cognom de la família Tarragó arreu del món creant un referent dins del món de la cura del calçat.

Sota el nom de TRG i de la mà de la 4ta generació, et presentem i t‘oferim R‘NOW, una marca i uns productes creats, dissenyats i pensats només per tu, perquè El nom que va rebre la criatura sabem que formes part de la mava ser el d‘Arnau. Arnau prové de teixa gene–ració i sabem que com l‘alemany Arnwald (Arnvalld), nosaltres, el calçat no només és un unió de aar//arn- (contracció tros de goma amb pell per caminar de arin, àguila) i -valdr//wald sobre l‘asfalt, sinó que el calçat és (poder, govern), per la qual cosa un objecte que ens defineix, que significa literalment „àguila forta“. valorem com a obra i que la volem Aquesta força i aquesta plenitud cuidar, perquè tu també comences d‘una nova vida, amb l‘energia a vestir-te pels peus i tens el cap als revitalitzadora que va aportar, va núvols! donar nom a la marca R‘NOW, que pronunciat sona igual que el Prova‘ns i Creu-nos. seu nom i que, a la vegada, ens reafirma amb un abreviat WE ARE NOW, som la nova generació, som l‘ara i venim amb força! 2

Como era aquella frase ..? Ah! Si! „Vamos a contar mentiras, tralará!“ Pues aquí explicaremos una historia real que nos hará viajar a través del tiempo a la velocidad de la luz o, a la velocidad del sonido! Cuando la verdad y la calidad son duraderas, perduran en el tiempo. El primer hijo de la 4a generación de la familia Tarragó, por tanto, el primero de la 5 ª generación, llegó al mundo en un momento donde faltaba fuerza y ​​él dio, a su entorno, la fuerza que se necesitaba para sacar adelante un proyecto como éste. El nombre que recibió la criatura fue el de Arnau. Arnau proviene del alemán Arnwald (Arnvalld), unión de AAR / / arn-(contracción de Arin, águila) y -valdrá / / wald (poder, gobierno), por lo que significa literalmente „águila fuerte“. Esta fuerza y ​​esta plenitud de una nueva vida, con la energía revitalizadora que aporta, dio nombre a la marca R‘NOW, que pronunciado suena igual que su nombre y que, a su vez, nos reafirma con un abreviado WE ARE NOW, somos la nueva generación, somos el ahora y venimos con fuerza!


English

Ahora, una vez sabes quién es R‘NOW, ahora, que la marca se da a conocer, déjanos decirte que nos avala la experiencia cualitativa de tres generaciones en la espalda que han aprendido a crear y a inventar, a elaborar a innovar y a mejorar productos para el cuidado del calzado que, con su dedicación artesanal de un inicio y con la evolución tecnológica del tiempo, han posicionado el apellido de la familia Tarragó alrededor del mundo entero creando un referente dentro del mundo del cuidado del calzado. Bajo el nombre de TRG y de la mano de la 4 ª generación, te presentamos y ofrecemos R‘NOW, una marca y unos productos creados, diseñados y pensados ​​sólo para ti, porque sabemos que formas parte de la misma generación y sabemos que, como nosotros el calzado no es sólo un trozo de goma con piel para caminar sobre el asfalto, sino que el calzado es un objeto que nos define, que valoramos como obra y que la queremos cuidar, porque tú también empiezas a vestirte por los pies y tienes la cabeza en las nubes! Pruébanos y confía en nosotros

What was that sentence? Ah, yes! “Let’s tell lies, ta-da!” Here is a true story that will make us travel through time at light – or sound – speed.

Now that you know what our new brand R’NOW is, we are honored to tell you that we are backed up by the qualitative professional experience of three generations of shoecare product manufacturers When truth and quality are that have learned to create, invent, durable, they last forever. elaborate, innovate and improve shoe care products. The rare combiThe first son of the 4th generation nation of the dedication involved of the family Tarragó, (so, the first in the launching of a new handof the 5th generation) came into crafted product, and the technolothis world at a time when strength gical evolution of our times have was missing, and provided his en- turned the Tarragó brand name vironment with the necessary force into a world renowned shoecare to carry out a project such as this. benchmark. The name given to the child was Arnau. Arnau (pronounced ar-now) comes from the German Arnwald (Arnvalld) union aar / / RNA- (contraction arin, eagle) and worth-/ / wald (power, government), which literally means “strong eagle”. This force, with the fullness of a new life with revitalizing energy, is the source of our brand R’NOW, which is pronounced the same as the boy’s name and can be also read as an abbreviation for WE ARE NOW – we are the new generation, coming now full of strength and energy!

Now, under the name of TRG and hand by hand with the 4th generation, we offer and present to you R‘NOW, a brand and product range created, designed and intended only for you, and we know that sneakers are much more than just a combination of rubber and leather to walk on concrete. We know that, both for you and us, sneakers are an object that defines us, and that we value and care for. We know that you dress up starting from your feet in order to look and feel you’re at the top! Try Us and Trust Us.

3


4


5


Català

Castellano

English

R‘NOW ofereix al mercat una àmplia gamma de productes d‘alta qualitat i biodegradables, per protegir, netejar i cuidar les teves sabatilles.

R‘NOW ofrece al mercado una amplia gama de productos de alta calidad y biodegradables, para proteger, limpiar y cuidar tus zapatillas.

R’NOW offers a wide range of top quality, biodegradable products to protect, clean and care for your sneakers.

R‘NOW són productes preparats per treballar sobre qualsevol material i colors, ja sigui de cuir, ant, nubuck, lona, vinil, niló, cotó ....

R‘NOW son productos preparados para trabajar sobre cualquier material y colores, ya sea de cuero, ante, nubuck, lona, ​​vinilo, nylon, algodón ....

R’NOW products are ready to use on any material and color, be it leather leather, suede, nubuck, canvas, vinyl, nylon, cotton ....

R‘NOW presenta un conjunt de productes que ofereix la qualitat de qui ha estat jugant més de 70 anys a la primera divisió de cura del calçat, però amb nous conceptes de frescor, innovació i look‘n‘feel faltats al mercat.

R‘NOW presenta un conjunto de productos que ofrece la calidad de quien ha estado jugando más de 70 años en la primera división de cuidado del calzado, pero con nuevos conceptos de frescura, innovación y look‘n‘feel carentes en el mercado.

R’NOW introduces a set of products born from the expertise of manufacturers used to being on the frontline of shoecare for over 70 years, but bringing the innovation and look’n’feel freshness that the current market is lacking.

R‘NOW és el projecte innovador i contemporani de la quarta generació, la secció més jove i fresca de l‘empresa familiar TRG-Bestnets, dedicada al món de la cura del calçat.

R‘NOW es el proyecto innovador y contemporáneo de la cuarta generación, la sección más joven y fresca de la empresa familiar TRG-Bestnets, dedicada al mundo del cuidado del calzado.

R‘NOW project is innovative and contemporary from the fourth generation, the younger and freshner section from TRG-Bestnets family business, dedicated to the world of shoe care.

6


7


Català

Castellano

English

100 ML

UNIVERSAL CLEANER Netejar pell, ant, nubuck i mate– rials tèxtils eliminant fins i tot molts tipus de taques.

Limpia piel, ante, nubuck y materiales textiles eliminando incluso muchos tipos de manchas.

Cleans leather, suede, nubuck, and textile materials and even removes a great variety of stains.

100 ml

100 ml

100 ml

8


CatalĂ

Castellano

English

LEATHER BALM

100 ML

Crema a base de ceres naturals i agents netejadors que nodreix, neteja i tĂŠ cura dels sneakers de pell.

Crema a base de ceras naturales y agentes limpiadores que nutre, limpia y cuida los sneakers de piel.

Cleansing cream with natural waxes and cleaning agents. Cleans and nourishes leather sneakers.

100 ml

100ml

100ml

9


Català

Castellano

English

100 ML

PROTECTOR Impermeabilitzant en forma d‘escuma, sense dissolvents, ni aerosol. Repel · leix l‘aigua, l‘oli i evita taques.

Impermeabilizante en forma de espuma, sin disolventes, ni aerosol. Repela el agua, el aceite y evita manchas.

Waterproofing foam. No solvents, no aerosol. It repels water, oil and and prevents stains.

100 ml

100 ml

100 ml

10


Català

Castellano

English

HIGH WASH 125 ML Detergent líquid especial per a un perfecte rentat dels sneakers.

Detergente líquido especial para un perfecto lavado de los sneakers.

Liquid detergent special for the perfect sneakers wash.

125 ml

125 ml

125 ml 11


Català

Castellano

English

SUPER WHITE 75 ML Blanquejador de gran poder de cobriment. Per cuir blanc, sintètic i lona.

Blanqueador de gran poder de cubrición. Para cuero blanco, sintético y lona.

Whitener of great covering power. For white leather, synthetic leather and canvas

75 ml

75 ml

75 ml

12


Català

Castellano

English

SUPER BLACK 75 ML Líquid negre de gran poder de cobriment. Per cuir negre, sintètic i lona.

Líquido negro de gran poder de cubrición. Para cuero negro, sintético y lona.

Black liquid of great covering power. For black leather, synthetic leather and canvas.

75 ml

75 ml

75 ml

13


CatalĂ

Castellano

English

HIGYENIC DEO

75 ML

Elimina la mala olor proporcionant higiene i frescor.

Elimina el mal olor proporcionando higiene y frescor.

Eliminates odor and provides freshness inside the sneaker.

75 ml

75 ml

75 ml

14


Català

Castellano

English

SOFT BRUSH Raspall ideal per obtenir una perfecte neteja dels sneakers a l‘aplicar els netejadors de la línia R‘NOW Sneaker Culture.

Cepillo ideal para obtener una The perfect brush to get the perfect perfecta limpieza de los sneakers al cleaning while using R’NOW aplicar los limpiadores de la línea Sneaker Culture cleaners. R’NOW Sneaker Culture.

COMBI BRUSH Raspall especialment dissenyat per eliminar la pols o el fang dels sneakers d`ant, nubuck o tèxtil.

Cepillo especialmente diseñado para eliminar el polvo o el barro de los sneakers de ante, nubuck o textil.

The perfect brush to get the perfect clean while remove dust or mud from suede, nubuck or fabric sneakers.

15


Català

Castellano

English

GLOVE Complement per a l‘aplicació de R‘NOW Sneaker Culture Protector. Aplicar sobre el guant i escampar sobre la superfície dels sneakers.

Complemento para la aplicación de R’NOW Sneaker Culture Protector. Aplicarlo sobre la Manopla y esparcir sobre la superficie de los sneakers.

Accessory to apply R’NOW Senaker Culture Protector. Put product on the Glove and spread it on the surface of the sneakers.

COTTON BAG Bossa de cotó per guardar els sneakers. També pot utilitzar-se per rentar a la rentadora, col · locant-los al seu interior.

16

Bolsa de algodón para guardar los sneakers. También puede utilizarse para lavarlos en la lavadora, colocándolos en su interior.

Cotton bag to store your sneakers. Also to place sneakers inside before giving them a machine wash.


17


18


19


www.rnow-sneakerculture.com

info@rnow-sneakerculture.com

facebook.com/ RnowSneakerCulture twitter.com/ RNOWSneakerCult

TRG BESTNETS S.L. Sant Antoni M. Claret, 6 Pol. Ind. Sta. Maria 08271 ArtĂŠs. Barcelona. Spain. Tel: +34 93 830 6442

R'NOW SNEAKER CULTURE - LOOKBOOK  

When true and lasting quality are last in time. R'NOW is the innovative and contemporary project from the youngest and fresher 4th generatio...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you