Page 1

westlandwerk.nl

De grootste vacaturesite van het westland Jaargang 2

Oktober 2011 | Nummer 15

Breng je carrière in een

stroomversnelling en sla direct om voor de nieuwste vacatures


2

Vacatures

Tips voor het opstellen van een sollicitatiebrief In de Westlandwerk.nl krant zie je een functie vacant staan die je erg aanspreekt. Je besluit om te solliciteren. In dit artikel lees je in het kort hoe je een goede sollicitatiebrief kunt opstellen.

met waarom je graag binnen het bedrijf wilt werken. Verplaats je daarbij in de gedachte van de lezer. Geef ook aan wat je aanspreekt in het bedrijf en wat jij voor het bedrijf kan betekenen.

Voorbereiding Verdiep je eerst goed in het bedrijf door onder andere het bekijken van de website, lezen van folders en of jaarverslag. Ken je iemand die er werkt, vraag dan om nadere informatie.Verdiep je ook in jezelf: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Met de kennis uit beide verdiepingen zal het schrijven van een goede sollicitatiebrief makkelijker worden.

4. Afsluiting Herhaal nog één keer jouw sterke kwaliteiten die overeenkomen met de functie-eisen. Vermeld dat je graag in een persoonlijk gesprek je sollicitatie wilt toelichten. Een optie is: aangeven dat je na een week telefonisch contact zult opnemen. Zo kun je het sollicitatieproces zelf in de hand houden.

Inhoud van de brief Een goede sollicitatiebrief is kort en bondig en dient uit maximaal één A4-tje te bestaan. De beste opzet is om een viertal onderwerpen, verspreid over vier alinea’s, aan te houden; 1. Inleiding Vermeld naar welke functie je solliciteert en waar je de vacature heb gevonden. Omschrijf in één zin op inspirerende wijze waarom je solliciteert.

6 tips bij het opstellen van een sollicitatiebrief: 1. Verzamel vooraf informatie over het bedrijf. 2. Maak je brief overzichtelijk, hanteer alinea’s. 3. Vermijd standaard zinnen, zorg dat je openingszin een originele en inspirerende zin is. 4. Houd de zinnen kort en spreek de werkgever altijd aan met U. 5. Verplaats je, bij het schrijven, in de gedachte van de werkgever. 6. Vermeld informatie over je loopbaan allemaal in de CV. Dit artikel is opgesteld door Jan Vrencken, Your Professional Coach. Jan is professional coach, begeleidt onder andere bij loopbaan oriëntatie en organiseerttrainingen in kernkwaliteiten. Voor meer vragen of reacties op dit artikel:

2. Kwaliteiten Hierin vermeld je jouw sterke kwaliteiten die relevant zijn voor de functie. Geef ook aan of je beschikt over relevante werkervaring en marktkennis. Vul dit aan met je persoonlijke vaardigheden en je karaktereigenschappen.

e-mail: info@yourprofessionalcoach.nl Website: www.yourprofessionalcoach.nl

3. Motivatie Vermeld hier waarom je solliciteert naar deze functie aangevuld

IT specialist

Medewerker verlading

JR-IT

Greenpack

Omschrijving bedrijf JR-IT levert IT oplossingen op maat Service en kwaliteit staan bij JR-IT in een hoog vaandel. Door onze adviserende rol, het leveren van maatwerk en het werken met A-merken en onderdelen kunnen wij op professionele wijze in een kort tijdsbestek datgene leveren waar de vraag naar uit gaat: producten van een goede kwaliteit met prima garantievoorwaarden.

Omschrijving Greenpack is een moderne verpakkings- en distributiecentrale op bedrijventerrein Honderdland te Maasdijk. Dagelijks worden er miljoenen tomaten verpakt en vervoerd naar supermarkten in Nederland en de rest van Europa.

De Lier

Maasdijk

Wegens groei zijn wij op zoek naar een: IT specialist. Ben je toe aan je tweede stap in je carrière? Dan is deze functie jouw uitdaging! Omschrijving functie Je bent verantwoordelijk voor beheer/installatie van netwerksystemen bij huidige en nieuwe klanten. Tevens bied je telefonische ondersteuning van klanten, eventueel via diverse remote-beheertools. Op termijn zal je meedraaien in de storingsdienst buiten reguliere kantoortijden om flexibiliteit te garanderen aan de klanten. Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste/zelfstandige collega die ons team komt versterken. Je beschikt over MBO opleiding richting ICT niveau 4, je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het werken aan servers, je hebt ervaring met Microsoft producten zoals; Windows Server, Windows Desktop, Exchange en Office. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Tot slot ben je klantvriendelijk, in het bezit van commerciële en sociale vaardigheden. Wij bieden Een uitdagende functie, waar in je kan doorgroeien en jezelf verder kan ontwikkelen. JR-IT biedt een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiele telefoon en laptop. Reageren op deze functie Stuur dan je cv met korte motivatie binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie naar: Reinders & van Soest Personeelsadvies, Slotenmakerstraat 29, 2672 GC te Naaldwijk of per mail naar info@reindersenvansoest.nl. Heb je vragen over bovenstaande functie, stel deze dan aan Esther Reinders. Telefoon 0174-514875 of kijk op onze website www.JRIT.nl.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2028

www.westlandwerk.nl

Quickscan:

Voor de zaterdagen zijn wij op zoek naar een scholier/student om de afdeling verlading te ondersteuren. Je voert dan werkzaamheden uit van een:

Medewerker verlading Omschrijving functie Als medewerker verlading ben je verantwoordelijk voor een juiste verlading van het product. Wanneer je bij Greenpack aan de slag gaat als medewerker verlading bestaat je takenpakket onder andere uit de volgende taken: • Het klaar zetten van orders; • Het toezicht houden op het correct verladen van product; • Het controleren van voorraden; • Andere voorkomende logistieke werkzaamheden. Functie-eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten: • Klantgericht, enthousiast en communicatief vaardig; • Accuraat en zelfverzekerd. Ben je zelfstandig, stressbestendig en heb je affiniteit met de sector? Dan willen wij graag kennis met je maken! Reageren op deze functie Heb je interesse in deze functie, stuur dan een sollicitatiebrief met je motivatie en cv naar Marieke Enthoven, marieke@green-pack.nl Of vul het sollicitatieformulier in op onze website: www.green-pack.nl Ons adres: Honderdland 431 2676 LV Maasdijk

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2029

Quickscan:


3 Helpdesk medewerker

Commercieel Medewerker Binnendienst

WPS Horti Systems

Sonneveld Voogd Adviesgroep

Omschrijving WPS Horti Systems is dé specialist in het ontwerpen, realiseren en implementeren van efficiënte logistieke oplossingen voor de glastuinbouw. WPS Horti Systems is toonaangevend in automatiseringsprojecten op potplantenkwekerijen. We hebben de kennis en ervaring om oplossingen aan te dragen die rendement opleveren en we bieden een compleet pakket aan systemen en installaties om voor veel bedrijven die oplossingen in de praktijk te laten functioneren. Waardering van onze klanten voor onze kennis, pragmatische en professionele instelling, gekoppeld aan daadkracht is hierbij onze ambitie. WPS Horti Systems is een marktgerichte en open organisatie, waarbij medewerkers op een eerlijke manier met elkaar en met hun marktomgeving omgaan. Continue aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers is van groot belang. Binnen WPS Horti Systems BV is er door verdere uitbreiding van de activiteiten een vacature ontstaan.

Omschrijving Sonneveld Voogd Adviesgroep is een assurantiekantoor waar service hoog in het vaandel staat. In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd in het Westland en omgeving. Op die naam en op onze service zijn we trots. Ook in deze lastige tijd zorgt het ervoor dat we blijven groeien. Dat geeft ons de mogelijkheid een unieke kans te bieden aan een medewerker commerciële binnendienst.

Omschrijving functie Als helpdesk medewerker ben je ( na een gedegen inwerkperiode ) het eerste aanspreekpunt voor de klanten met een vraag of storing op het gebied van mechanica, elektra of PLC techniek. Je neemt de vraag of storing aan en helpt de klant telefonisch of plant een monteur in via het ERP systeem. Je bent een technische allrounder en daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten die reserveonderdelen willen bestellen. Je vind het leuk om met klanten om te gaan maar tevens ook om technische oplossingen te verzinnen.

Voor de functie van medewerker commerciële binnendienst zijn we op zoek naar een talent dat ons team kan aanvullen.

Functie eisen Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en een affiniteit met techniek, je bent of hebt ervaring als monteur (E of WtB) of als PLC programmeur en hebt ervaring in een technische (tuinbouw) werkomgeving, communicatief sterk, stressbestendig, analytisch en een pragmatische instelling. Bij voorkeur kennis van en het werken met een ERP systeem.

Functie-eisen • Je bent in het bezit van een diploma WFT schade. • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding en minstens 1 jaar werkervaring. • Jij hebt een uniek en sociaal talent dat pas bij Sonneveld Voogd Adviesgroep. • Jij hebt ook voor kansen. • Jij durft te onderhandelen.

De Lier

‘s-Gravenzande

Wij bieden Naast alle bovenstaande functiespecifieke eisen streeft WPS Horti Systems naar een cultuur waarbij zelfstandigheid, flexibiliteit, collegialiteit en creativiteit zeer herkenbare begrippen zijn. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime ontplooiingsmogelijkheden. Reageren op deze functie Ben jij dus op zoek naar een dynamische functie in een innovatief bedrijf, reageer dan snel door je sollicitatiebrief met CV op te sturen of te mailen!! Deze kun je sturen naar: WPS Horti Systems BV, t.a.v. Danny ter Beek, Kijckerweg 115, 2678 AC in De Lier T: 0174 – 671 371, E: hrm@wpshortisystems.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2035

Quickscan:

Daarnaast zijn we ook trots op onze dynamische werkomgeving. Hard werken zit ons Westlanders in het bloed, zonder daarbij de ontspannen werksfeer uit het oog te verliezen.De perfecte mix voor een bedrijf dat midden in de financiële sector staat. Talent, mentaliteit en kwaliteit zijn belangrijk om bij ons aan het werk te kunnen, maar vriendelijkheid en sociale vaardigheden zijn minstens zo belangrijk.

Omschrijving functie • Uitdagingen aan gaan aan het front van de financiële sector. • Onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. • Zorgen weg nemen bij mensen die keuzes maken op grond van jouw advies.

Reageren op deze functie Herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving stuur dan je CV en motivatiebrief naar Sonneveld Voogd Adviesgroep, t.a.v. Robin van Westendbrugge. E-mail: robin@sonneveldvoogd.nl, tel: (0174) 44 00 44, website: www.sonneveldvoogd.nl.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2027

Quickscan:

Leidinggevende (meewerkende) Productiemedewerk(st)ers

Sjaak van Schie B.V. Maasdijk

Enthousiaste Verkoopmedewerker Handelsonderneming Berg

Omschrijving Kwekerij Sjaak van Schie BV is een modern bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de teelt van de Hydrangea, ook wel bekend als de hortensia. Het bedrijf bestaat uit enkele vestigingen in Nederland - waaronder de hoofdvestiging in Maasdijk - en twee buitenlandse vestigingen.

Maasdijk

Omschrijving Handelsonderneming Berg B.V. is een jonge, frisse onderneming met een Westlandse mentaliteit, die gespecialiseerd is in het leveren van diverse hout- en bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Handelsonderneming Berg B.V. is per direct op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker (full-time) Functie omschrijving • Het verkopen van hout- en bouwmaterialen • Klanten te woord staan en adviseren bij het maken van zijn of haar keuze • Het klaarzetten van bestellingen • Het in ontvangst nemen van leveringen Functie eisen Jij bent: • een Westlander; • tussen de 18 en 25 jaar oud; • sterk en op zoek naar werk. Wij bieden • Een uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden • Werken in een klein en gezellig team

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

Leidinggevende (meewerkende) Productiemedewerk(st)ers - Fulltime Omschrijving functie • het aansturen, instrueren en controleren van productiemedewerkers, • zelfstandig meewerken bij alle voorkomende werkzaamheden, • teeltvoorbereiding, • verwerken van orders, • het behalen van vastgestelde taaktijden. Functie-eisen • je hebt ervaring binnen de glastuinbouw en hebt de Westlandse mentaliteit , • je weet van aanpakken en kunt zelfstandig werken, • je bent flexibel ingesteld (werken op zaterdagochtend is geen probleem voor jou), • je weet mensen te motiveren, • je hebt een goed cijfermatig inzicht en kunt goed rapporteren. Wij bieden • een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan, • een passend salaris, • een dynamische organisatie met een enthousiast team van medewerkers, • doorgroeimogelijkheden.

Reageren op deze functie Heb jij interesse in deze uitdagende baan? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Handelsonderneming Berg B.V., De Vierde Hoeve 14, 2676 CN Maasdijk. Mailen mag ook naar info@ho-berg.nl .

Reageren op deze functie Heb je interesse in bovenstaande functie en ben je enthousiast geworden stuur dan een mail met motivatie naar P. Visser. Email: paula@sjaakvanschie.nl. Telefoon: 0174-520465

Website: www.ho-berg.nl

Bezoek onze website: www.sjaakvanschie.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2030

Quickscan:

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2031

Quickscan:

De grootste vacaturesite van het Westland


4

BakkIe FIetsen

Met 40 westlandse Hr-ManaGers

elke orchidee heeft een nummertje. als er iets aan de sierlijke planten moet gebeuren wordt het nummer ingetoetst en komt de orchidee trouw naar voren. het is een prachtige dag. in het zonnetje fietsen we in een lange sliert

door: anne-mer verrips

over bruggetjes en langs het water. in een kas met aubergines blijven

In een paar uurtjes een glimp opvangen van de westlandse

we niet te lang staan, want het is broeiend heet. roel vertelt dat de

tuinbouw.

fietsen’.

aubergine familie is van de tomaat. aubergines plukken kan niet

westlandwerk.nl nodigde al haar relaties uit en sprong een mid-

zomaar iedereen. De groente moet op exact het juiste moment

dagje op de fiets.

geplukt worden. De bakkiefietsers krijgen allemaal een aubergine en

dat

kan

in

kwintsheul

met

‘Bakkie

een receptje mee. roel de bakker heeft het bakkie fietsen opgezet met het idee mensen kennis te laten maken met de westlandse tuinbouw. roel leidt grote

bij historische druivenkwekerij de sonnehoeck nemen we iets langer de tijd. De oude druivenkassen zijn inmiddels een officieel rijksmonument. een vrijwilliger legt uit hoe de druiventeelt haar huidige vorm heeft gekregen. ooit was de druif het belangrijkste product in de regio, maar die tijd is allang voorbij. een groep enthousiaste vrijwilligers werkt hard om een klein stukje van de druivengeschiedenis in stand te houden. aan het einde van de rondleiding mag iedereen proeven. Met de bakfiets gaan we op weg naar het eindpunt, waar een lekker tomatensoepje op ons staat te wachten. in de schuur staan nog een

groepen mensen langs een aantal tuinbouwbedrijven. Zelf kweekt hij tomaten, maar naast zijn kas heeft hij een nieuwe ruimte voor de bakkiefietsers gebouwd. er is genoeg plaats. roel heeft in totaal 55 bakkiefietsen. De fietsen staan allemaal netjes opgesteld in de schuur. iedere fiets heeft een ‘bakkie’ voorop. Daar wordt het groente en fruit dat we onderweg tegenkomen in verzameld. Die zware bak is even wennen, maar na vijf minuten heeft iedereen een fiets en trekken we

aantal westlandse groenten waar we onze bak mee kunnen aanvullen.

het kassenlandschap van Kwintsheul in.

een heel gezellige en zonnige middag. op naar huis met een bakkie vol recepten en gezond westlands voedsel.

bij de eerste stop zien we wat de technologie voor de tuinbouw betekent. een enorme kas met bestuurbare orchideeën. www.westlandwerk.nl

voor meer informatie kijkt u op www.bakkiefietsen.nl


5 Product specialist

Gemotiveerde loodsmedewerker aGF

syngenta seeds BV

e.F.P. International B.V.

Omschrijving bedrijf syngenta is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 90 landen met een gemeenschappelijk doel: bringing plant potential to life. Door eersteklas onderzoek, mondiaal bereik en toewijding aan onze klanten helpen we opbrengsten te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Meer informatie over ons kunt u vinden op www.syngenta.com.

Omschrijving e.f.P. international b.v. is een exportonderneming in alle mogelijke soorten groenten, fruit en kruiden. wegens groei van ons internationale bedrijf zoeken wij op korte termijn een collega die ons team in de loods in Poeldijk komt versterken.

de lier

Poeldijk

syngenta seeds b.v. zoekt voor de afdeling Production support op het Jonge Planten Productie bedrijf in De lier voor 38 uur per week een Product specialist. Omschrijving functie Je zorgt voor de implementatie van product concepten, je houdt hier toezicht op en je checked de productie zodanig dat de geproduceerde planten voldoen aan de verwachtingen met betrekking tot kwaliteit, hoeveelheid, tijdslijnen en marktvereisten. Daartoe doe je ook regelmatig een controle op de partijen in productie, gebaseerd op persoonlijke plant kennis. Je let er op dat de jonge planten productie in lijn is met de verwachtingen. bruikbare planten en deze op tijd leveren, zijn belangrijke kaders, evenals een goede procesbeheersing en efficiency. Daarbij streef je naar structurele verbetering. Je overweegt continue de belangen van zowel de klant als de organisatie. tevens geef je support aan de afdelingen in de lier en de externe productie locaties. Je geeft specifieke product input aan verschillende overlegorganen zodat het kweken van jonge planten is geoptimaliseerd in termen van kwaliteit, hoeveelheid en kosten. Je handelt conform wetgeving volgens de nationale en internationale voorwaarden. health, safety and environment zijn erg belangrijk. operationele hygiëne en duidelijke protocollen – ook voor externe locaties- zorgen ervoor dat de continuïteit en de veiligheid binnen de afdeling is gewaarborgd en dat de geldende regelingen worden nageleefd. Functie-eisen • Je hebt een afgeronde hbo tuinbouw opleiding; • Je beschikt over complete kennis van het opkweken van jonge planten; • Je beheerst de nederlanse en engelse taal zowel mondeling als schriftelijk; • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je bent communicatief sterk; • Je bent kwaliteitsgericht; • Je hebt computervaardigheden; • Je hebt overtuigingskracht; • Je kan een probleemanalyse maken en bent resultaatgericht; • Je voelt je in brede zin verantwoordelijk voor “jouw eigen” gewasgroepen. specifieke werkomstandigheden • Je werkt in een omgeving waarbinnen de temperatuur wisselt. • Je hebt onregelmatige werktijden i.v.m. weekenddiensten (bij toerbeurt). • Je bezoekt regelmatig onze externe productie locaties. reageren op deze functie ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan bij voorkeur online via de website www.werkenbijsyngenta.nl. Je kunt ook je motivatie en cv per post naar ons sturen: syngenta seeds bv, Postbus 99 2678 Zh, De lier t.a.v. Petra van gent. wil je eerst meer informatie over de functie, bel dan met Marc van heesch, Productie Manager, telefoonnummer 0174-534128.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2034

Quickscan:

Begeleider gehandicaptenzorg

Functie eisen we zijn op zoek naar iemand die collegialiteit belangrijk vindt, met ons mee denkt, maar ook prima zelfstandig kan werken en nauwkeurig is. Kennis van de agf-handel beschouwen wij als een voordeel. wij bieden een afwisselende functie in een jong en dynamisch team. reageren op deze functie heb je interesse in bovenstaande functie en wil je meer weten, neem dan contact met ons op via tel.nr. 0174-316198 of stuur een brief naar Postbus 253 - 2670 ah naaldwijk of een mail naar accounts@efpinternational.nl.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2036

Quickscan:

trainee Buitenland deliflor chrysanten Maasdijk

Omschrijving bedrijf Deliflor chrysanten is onderdeel van de beekenkamp groep en is één van de grootste chrysantenveredelings- en stekbedrijven wereldwijd. Jaarlijks vinden ca. 850 miljoen chrysantenstekken van Deliflor hun weg naar telers in meer dan 35 landen. het veredelingsprogramma is erop gericht toegevoegde waarde te creëren voor het assortiment. rassen worden daarom niet alleen op teelttechnische, maar ook op markttechnische eigenschappen getest. het hoofdkantoor staat in Maasdijk en er zijn diverse buitenlandse vestigingen. Deliflor brengt voor chrysantenteelt een uitgebreid assortiment op de markt. Deliflor stopt niet bij het leveren van uitgangsmateriaal. afnemers worden begeleid tijdens de teelt en er is veel aandacht voor marketing, promotie en de ontwikkeling van concepten. Dit alles om samen een optimaal resultaat te bereiken! wij zijn op zoek naar een:

traInee BuItenland Omschrijving functie na een grondig leertraject in nederland vertrek je naar één van onze locaties in oeganda of ethiopië. als trainee krijg je de gelegenheid om gedurende een jaar jouw talenten te ontplooien. Je zult uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)processen en teelttechniek rondom stekproducten van zowel Deliflor als beekenkamp Plants. uiteindelijk zul je je weg vinden als manager op één van de locaties Functie-eisen een hbo werk-en denkniveau. Je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf. Je hebt grote interesse in teeltzaken. uiteraard beschik je over ondernemende capaciteiten en een pioniersgeest. Je hebt de drive om naar afrika te willen.

‘s-Heeren loo westland

Omschrijving ’s heeren loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, in 25 regio’s verspreid door het hele land. we begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. we kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers. Omschrijving functie vind jij het belangrijk om verbinding te maken met de cliënten en samen op zoek te gaan naar welke zorg zij nodig hebben van jou? vind je het een uitdaging om creatief en zelfstandig hier invulling aan te geven? en vind je het prettig om flexibel ingezet te worden zodat je ruimte houdt voor vrije tijd? Dan is deze baan iets voor jou! wij bieden we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt. reageren op deze functie interesse in bovenstaande functie? ga naar www.werkenbijsheerenloo.nl en solliciteer direct via vacaturenummer ho-10-flex.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2032

Omschrijving functie Je werkzaamheden variëren van het ontvangen van inkomende goederen, het opbouwen van orders voor klanten, het uitzoeken en ordenen van de voorraad en andere voorkomende werkzaamheden.

Quickscan:

wij bieden we bieden je een leertraject, waarbij je binnen een jaar in staat moet zijn een eerste loopbaanstap te zetten. Deliflor is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. reageren op deze functie wil je direct solliciteren, stuur dan een brief of email met c.v. naar: Deliflor chrysanten b.v., t.a.v. Monique de groot, Postbus 77, 2676 Zh Maasdijk, email: HrM@deliflor.nl. voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met arend hertsenberg, Manager operations buitenland of Monique de groot, hr-functionaris, tel. 0174-526200.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2039

Quickscan:

Volg westlandwerk op twitter en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures: twitter.com/westlandwerk

De grootste vacaturesite van het westland


6

Highline

SPINNING: Er zijn nog enkele plaatsen over in de avondlessen. Geef je nu op en je bent iedere week verzekerd van een fiets. Geen wachttijden. Nu ook Spinning op dinsdagmiddag 13.30 uur. CLUBCHALLENGE: Overgewaaid uit de USA en daar al jaren een hit. Tot eind oktober nog buiten op woensdag, 19.30 uur. Daarna gaan we naar binnen om 21.00 uur. Je hoeft geen uren te trainen om fit te worden. Met deze Clubchallenge heb je aan 40 minuten al genoeg. ZUMBA: Swingen en een hoop plezier bij onze Zumba lessen. PT SMALL GROUP FITNESS: Meer aandacht en vernieuwde training in onze PT Small Group Fitness. In kleine groepjes van maximaal 6 personen. Op maandag en dinsdag om 13.30 uur. SPORT&SLIM: Afvallen onder begeleiding. Gegarandeerd succes zonder verlies van spiermassa. Discipline en sporten zijn een vereiste voor het beste resultaat. Maak een afspraak en begin nu! Kom ook naar onze andere lessen:

- BUIK1/4TIER - STRETCHING - PILATES - STEPS - BODYSHAPE

- CLUBPOWER - CLUBSTEP - FITNESS - STEP&SHAPE - BBB en nog veel meer!

Per 1 januari zijn we op maandag, dinsdag, woensdag de hele dag open. WWW.HIGHLINEFITNESS.NL Monsterseweg 5 ‘s-Gravenzande 0174-417092

Wij zijn nog op zoek naar een: Enthousiaste Zumba leraar / lerares Ben je gemotiveerd en heb je zin om les te geven dan is Highline Fitness echt iets voor jou. Bel voor meer informatie naar: 06-54364012 of mail naar: info@highlinefitness.nl www.westlandwerk.nl

UITKNIPBON

Tegen inlevering van deze bon ontvang je een gratis proefles voor 2 personen voor fitness en groepslessen. Geldig t/m december 2011.


7 diverse functies bij natures Pride & Pack

tekenaar – constructeur

natures Pride & Pack

logiqs agro International BV

Omschrijving bedrijf nature’s Pride & Pack is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de import, export, rijpen en verpakken van exotische groenten en fruit. nature’s Pride & Pack staat voor het dagelijks leveren van verse producten uit 60 verschillende landen met een optimale flexibiliteit en service voor onze klanten in heel europa. in samenwerking met onze telers en klanten willen wij de consument blijven inspireren met de best smakende en verrassende producten.

Omschrijving bedrijf logiqs agro international is een dynamisch bedrijf, wij hebben een compacte organisatie welke efficiënt werkt voor de eindgebruiker. onze logistieke systemen zorgen voor een optimale ruimtebenutting, arbeidsbesparing en een verbetering van de arbeidsomstandigheden, en dragen daarmee bij aan een hoger rendement.

Maasdijk

nature’s Pride & Pack is een vooruitstrevende werkgever die door zijn jaarlijkse omzetgroei continu op zoek is naar nieuwe collega’s. Door nauw samen te werken in teamverband streven we ernaar het beste voor onze klanten te realiseren en uitstekende resultaten te boeken. eerlijkheid en openheid zijn daarin sleutelwoorden. hechte relaties met leveranciers, klanten en collega’s zijn de bouwstenen van ons succes. wij bieden veel mogelijkheden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling, een internationale werkomgeving, prima arbeidsvoorwaarden en genoeg ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Door het enthousiaste en gedreven werkklimaat heb je een sterke onderlinge band met je collega’s.

Machineoperator

Maasdijk

voor de afdeling bedrijfsbureau zoeken wij een enthousiaste fulltime:

tekenaar – constructeur Omschrijving functie • als tekenaar-constructeur werk je in teamverband aan het construeren en uitwerken van machines voor logistieke systemen in de glastuinbouw. • Je zoekt naar oplossingen, je implementeert nieuwe technieken, je selecteert mechanische en pneumatische componenten, en je maakt bij dit alles gebruik van een softwarepakket dat onder andere bestaat uit 3D-tekenenpakket en een datamanagement-systeem. • naast dit alles houd je je ook bezig met het zelfstandig assembleren van de machines en indien nodig assisteer je bij het assembleren. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, maar je weet je gesteund door een hecht team.

Omschrijving functie in deze functie coördineer je de werkzaamheden zodanig dat de machine/ tafel zo effectief en efficiënt mogelijk wordt gebruikt, waarbij rekening wordt gehouden met de (voedsel) veiligheid. Dit doel bereik je door de uitgevoerde werkzaamheden te controleren op kwaliteit en de opdracht binnen de vastgestelde tijd uit te voeren. Daarnaast stuur je de om- en verpakmedewerkers operationeel aan.

Functie-eisen • Je hebt een opleiding hbo werktuigbouwkunde gevolgd. • ervaring met het 3D-tekenpakket cocreate model manager is een pré. • verder heb je affiniteit met de glastuinbouw en ben je een gedreven persoonlijkheid die zich herkent in begrippen als ‘praktisch’, slagvaardig’ en ‘oplossingsgericht’.

Functie-eisen • (v)Mbo werk- en denkniveau; • relevante werkervaring in de agf branche of met exoten is een pre; • flexibel en je hebt doorzettingsvermogen; • affiniteit en inzicht in techniek; • Kennis van haccP.

wij bieden • een prettige, informele organisatie die volop in ontwikkeling is. • een veelzijdige baan met een prima salaris passende bij de functie. • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden . • ruime mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2041

teamleider Omschrijving functie in deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van om- en verpakkingsopdrachten. Dit doel bereik door het efficiënt en effectief inzetten van je personeel, het bepalen van de benodigde materialen, het controleren van de productkwaliteit en productiekwaliteit en het toezicht houden op een correcte uitvoering van productieregistratie en rapportage. Daarnaast zorg je ervoor dat jij en je team de bedrijfsinstructies betreffende veilig werken en voedselveiligheid juist opvolgen.

reageren op deze functie voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martijn van staalduinen (hoofd bedrijfsbureau) op 0174-514141 of stuur per email je cv en motivatiebrief naar thea vlottes (P&o). logiqs agro international bv, t.a.v. thea vlottes (P&o), honderdland 131, 2676 lt Maasdijk. tel: +31(0)174 – 514141, e-mail: thea.vlottes@logiqsagro.nl. website: www.logiqsagro.nl

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 1967

Quickscan:

Functie-eisen • Mbo werk- en denkniveau; • relevante werkervaring in de agf branche of met exoten is een pre; • flexibel en je hebt doorzettingsvermogen; • affiniteit en inzicht in techniek; • Kennis van haccP.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2042

administratief Medewerker M/V met commercieel gevoel Omschrijving functie Je ondersteunt in deze uitdagende baan de volledige verkooporderstroom van een specifieke klant. Je voert de diverse verkooporders in. Je volgt nauwgezet de totale afhandeling van order tot en met factuur. Daarnaast let je ook op de operationele uitvoering en voortgang. bij calamiteiten en problemen overleg je met de klant en de eigen organisatie en je zorgt voor een sluitende en actuele verkoopadministratie. Functie-eisen • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting handel/commercie; • iemand die alles in het werk stelt de klant tevreden te maken; • uitstekende kennis van de nederlandse en engelse taal, Duits/ spaans is een pré; • een teamplayer die geniet van het met elkaar behalen van commerciële resultaten; • luistervaardig, maar kan ook goed overtuigen en beïnvloeden.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2043 wij bieden • uitstekende arbeidsvoorwaarden; • open en leuke werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie; • De uitdaging bij te dragen aan de groei van ons enthousiaste bedrijf. reageren op deze functie ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, spreekt de organisatie en de functie je aan, of weet je dat nog niet maar ben je wel nieuwsgierig? aarzel dan niet en stuur je reactie met cv naar career@naturespride.nl of schriftelijk naar nature’s Pack b.v., afdeling hr t.a.v. Marjolein Koppert, honderdland 70, 2676 ls Maasdijk. voor meer informatie kun je ook even bellen met henk van harten of Marjolein Koppert, 0174-225472 of kijk op www.naturespride.eu

adverteren via westlandwerk.nl westlandwerk.nl is voor en door westlanders. achter dit vacatureplatform schuilt een jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt. via gedrukte-, digitale- en sociale media doen wij alles om vacatures onder de aandacht te brengen. wilt u ook adverteren via westlandwerk.nl? stuur uw vacature naar info@westlandwerk.nl of bezoek www.westlandwerk.nl voor meer informatie.

De grootste vacaturesite van het westland


ww_okt_2011  
ww_okt_2011  

Westlandwerk.nl krant oktober 2011

Advertisement