Page 1

westlandwerk.nl

De grootste vacaturesite van het westland Jaargang 2

November 2011 | Nummer 16

Versterking gezocht!

Sla direct om voor de nieuwste vacatures


2 tips voor het eerste sollicitatiegespreK Je hebt gesolliciteerd naar een functie en je wordt uitgenodigd

Het gesprek

voor een sollicitatiegesprek. in dit artikel lees je in het kort hoe

-

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, liefst 10 minuten eerder.

je de slagingskans van het eerste gesprek kunt vergroten.

-

Draag kleding die je persoonlijkheid weerspiegelt en ook bij het bedrijf aansluit.

Voorbereiding

-

Zorg voor een ontspannen lichaamshouding.

Zorg voor een gedegen voorbereiding van het gesprek. het gaat

-

laat je oprechte interesse voor de functie ĂŠn het bedrijf

ten slotte om jouw toekomst. een goede voorbereiding sterkt je in

blijken.

je persoonlijke overtuigingen en zelfvertrouwen. De interviewer

-

Kijk de interviewer altijd aan.

zal dat opmerken.

-

Beantwoord alle vragen die gesteld worden.

het bedrijf

einde van het gesprek

Ken het bedrijf, bekijk de website en lees eventuele

geef aan wat je van het gesprek vond en vraag ook wat de

persberichten. verdiep je goed in de functie waarnaar je

interviewer ervan vond. vraag wat de volgende stappen in de

solliciteert en bereid voor wat je nog graag over het bedrijf of de

procedure zijn. vraag desnoods of je over enige tijd zelf mag

functie wilt weten. verder zou je meer achtergrondinformatie

bellen om de stand van zaken te vragen.

kunnen inwinnen over de personen die het gesprek afnemen door bijvoorbeeld hun linkedin-pagina te bekijken. vragen

1.

Zorg voor een gedegen voorbereiding.

2.

Formuleer vooraf antwoorden op de veelgestelde vragen.

3.

wees jezelf, eerlijk en oprecht. een beetje overdrijven mag,

Bedenk antwoorden op vragen die gesteld kunnen worden

verzinnen niet.

naar aanleiding van je sollicitatiebrief. Je komt dan minder

4.

Beantwoord elke vraag die gesteld word.

voor verassingen te staan. een aantal kernvragen wordt vrijwel

5.

vraag een kennis om vooraf een sollicitatiegesprek te oefenen.

altijd gesteld tijdens het eerste gesprek. Zorg dat je die, zonder aarzeling, gemakkelijk en snel kunt beantwoorden.

Dit artikel is opgesteld door Jan vrencken, Your professional coach. Jan is professional coach, begeleidt onder andere bij loopbaan

1.

vertel eens iets over jezelf.

2.

waarom solliciteer je naar deze functie?

3.

waarom moeten we jou aannemen?

4.

wat zijn je goede en minder goede persoonlijke

e-mail: info@yourprofessionalcoach.nl

kwaliteiten?

website: www.yourprofessionalcoach.nl

5.

oriĂŤntatie en organiseert trainingen in kernkwaliteiten. voor meer vragen of reacties op dit artikel:

waar zie je jezelf over drie of vijf jaar?

vacatures delen via sociale media u kunt op westlandwerk.nl

u kunt zeer eenvoudig reageren op een vacature.

vacatures delen met anderen

uw sollicitatie komt zonder tussenkomst van

via de sociale netwerken waar

derden direct bij de werkgever binnen. westland-

u op actief bent zoals hyves,

werk.nl is namelijk een onafhankelijk platform

Facebook, twitter of linkedin.

voor werkzoekenden en werkgevers. wij zijn geen

Daarnaast bieden wij ook de

werving & selectie- of uitzendbureau.

mogelijkheid om de vacature door te sturen via mail.

www.westlandwerk.nl

Direct reageren op functies


3 Verder onder één groepsnaam: Certhon Diverse functies bij Certhon Calculator Elektrotechniek

Certhon nieuwe groepsnaam voor Wilk van der Sande en Bosch Inveka Met ingang van 1 november groeien tuinbouw toeleveranciers Wilk van der Sande en Bosch Inveka verder onder één groepsnaam: Certhon. Deze naam is ingegeven door de sterke internationale focus van de bedrijven. Door voortaan onder één naam naar buiten te treden, willen de bedrijven hun succesvolle profilering in de internationale tuinbouwsector versterken. Al jaren opereren Wilk van der Sande en Bosch Inveka als zusterbedrijven. Bij de bedrijven, gevestigd op het ABC-terrein in Poeldijk, werken ruim 100 medewerkers. Wilk van der Sande heeft internationaal een grote reputatie opgebouwd als leverancier van verwarming, koeling, elektrotechniek, belichting, automatisering en watertechniek. Bosch Inveka is van huis uit kassenbouwer, gespecialiseerd in Venlokassen, breedkappers en foliekassen. Beide bedrijven hebben een lange historie: de geschiedenis van het familiebedrijf gaat terug tot 1896. Wilk van der Sande en Bosch Inveka zijn al jarenlang succesvol actief op de exportmarkten en werken samen: met name bij turnkey-projecten in het buitenland. Om de herkenbaarheid van de bedrijven in het buitenland verder te vergroten, is ervoor gekozen voortaan onder één groepsnaam op te trekken. “Een belangrijk deel van onze omzet is afkomstig uit de export”, stelt directeur Hein van der Sande van Certhon vast. “In het buitenland is voor een opdrachtgever niet altijd duidelijk wat het verband is tussen Wilk van der Sande en Bosch Inveka. Bovendien zijn het ook nog eens namen die internationaal minder goed zijn uit te spreken. Omdat we zusterbedrijven zijn en veel samenwerken, is ervoor gekozen dat nu onder één naam te gaan doen.” De bedrijven zijn wereldwijd actief, van Nederland tot Kenia, van Rusland tot Zuid-Afrika. Door de integratie van de kas met de technische installaties kan Certhon optimaal de rol vervullen van turnkey-leverancier. Met name grote projecten in het buitenland worden meer en meer op die basis gerealiseerd. Certhon verwacht dat de schaalvergroting op de internationale glastuinbouwmarkt verder zal doorzetten. Ook de rol van innovatie zal steeds groter worden, reden voor Certhon om nóg meer in te zetten op research and development. De naamsverandering wordt per 1 november 2011 doorgevoerd. Verder zijn er geen veranderingen: de twee bedrijven werkten al als één organisatie.

Omschrijving functie Als calculator elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor een projectontwerp en (prijs) technische berekening. Je ontwerpt unieke elektrotechnische installaties welke voldoen aan hoge klanteisen en innovatieve toepassingen. Als calculator heb je een veelzijdige, technische functie waarin je in aanraking komt met verschillende technieken en projecten. Je geeft technisch advies aan (inter)nationale klanten en onze commerciële afdeling. Functie-eisen • Je hebt HTS elektrotechniek. • Je hebt gevoel voor en interesse in techniek en commercie. • Je hebt (sterke) affiniteit met de glastuinbouw. • Je bent ondernemend, accuraat, communicatief vaardig en gaat graag technische uitdagingen aan.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2053

Projectleider Verwarming Omschrijving functie Als projectleider Verwarming ben je verantwoordelijk voor een perfect voorbereiding, organisatie, inkoop, planning, kwaliteit, realisatie en financieel resultaat van internationale glastuinbouw projecten. Als projectleider heb je een ondernemende, veelzijdige en technische functie waarin je in aanraking komt met verschillende technieken en projecten. Functie-eisen • Je bent een teamspeler, ondernemend, gedreven en hebt graag de touwtjes in handen. • Je hebt een technische opleiding op ten minsten HBO niveau. • Je hebt (sterke) affiniteit met de glastuinbouw. • Je spreekt bij voorkeur meerdere moderne talen.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2054

Werkvoorbereider Verwarming Omschrijving functie Je draagt zorg voor de voorbereiding van internationale glastuinbouwprojecten. Je maakt tekeningen, planningen, verzorgt inkoop en bouwvergaderingen. Functie-eisen • Je hebt een technische opleiding op ten minsten MBO niveau. • Je kunt goed met Auto-Cad overweg. • Je bent nauwkeurig, accuraat en hebt bij voorkeur ervaring in de glastuinbouw.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2063

Uitvoerder Watertechniek Omschrijving functie Als uitvoerder watertechniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie van onze internationale glastuinbouwprojecten. Je controleert tekeningen, maakt planningen, stuurt onderaannemers aan, beheert de kwaliteit en veiligheid en onderhoudt contact met de klant. Je bent een belangrijke schakel en spin in het web om projecten te realiseren. Een veelzijdige, internationale functie voor een ondernemende techneut. Functie-eisen • Je bent een teamspeler, ondernemend, gedreven en hebt graag de touwtjes in handen. • Je hebt een technische opleiding op ten minsten MBO niveau. • Je hebt (sterke) affiniteit met de glastuinbouw. • Je spreekt bij voorkeur meerdere moderne talen.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2055 Wij bieden Bij Certhon werk je bij een innovatieve speler op internationaal niveau. Je kunt bij Certhon rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, van salaris en doorgroeimogelijkheden tot (interne) opleidingen. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar samenwerking en eigen initiatief hoog in het vaandel staan. Reageren op deze functie Ben je geïnteresseerd in deze functie of een oriënterend gesprek, stuur dan een email met CV naar vacature@certhon.com of neem contact op met Lotte van Rijn, 0174 – 245727.

Meer informatie over onze organisatie en de functies op www.certhon.nl

Quickscan:

De grootste vacaturesite van het Westland


4

Vacatures

Diverse vacatures bij Octatube

Diverse functies bij KP Holland

Octatube Space Structures

KP Holland

Omschrijving bedrijf Octatube ontwerpt en realiseert architectonische, complexe en innovatieve constructies met een accent op glas en staal. We realiseren het ontwerp, de engineering, de productie en de montage in een team. Qua opbouw is Octatube dan ook een combinatie van een ontwerpbureau en een productiebedrijf. Onze projecten worden vaak samen met toonaangevende architecten ontworpen en wereldwijd neergezet.

Omschrijving bedrijf KP Holland heeft een vooraanstaande positie in de markt van veredeling, vermeerdering en opkweek van Anthurium, Curcuma, Spathiphyllum en Kalanchoë. KP Holland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Sleutelwoorden zijn klantgerichtheid en service.

Delft

Naaldwijk

Ervaren CNC draaier / frezer Omschrijving functie Als draaier / frezer werk je met het hele team aan vernieuwende en complexe constructies van divers materiaal. De ene dag werk je aan een glasconstructie voor een klant in Madrid en de andere dag werk je aan een kartonconstructie voor een klant in Delft. Niet alleen de materialen variëren, maar ook jouw werkplek, het kan zijn dat je ook op locatie aan de slag gaat. Je bent zeer nauwkeurig en hebt veel oog kwaliteit. Je kunt zelfstandig vanaf de tekening de machine programmeren, instellen en bedienen. Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en bent trots op het werk wat je aflevert. De ideale kandidaat herkent zichzelf in de volgende termen: serieus, leergierig, collegiaal, zelfstandig en doorzetten. Functie-eisen • Ruime ervaring als draaier / frezer. • Ervaring met het programmeren van CNC machines. • Verantwoordelijkheidsgevoel. • Flexibele teamspeler.

Quickscan:

Op onze moderne Kalanchoë-kwekerij aan de Hoge Noordweg 29B in Naaldwijk hebben wij 2 vacatures:

Systeem operator Omschrijving functie Als systeem operator zorg je ervoor dat de planten via de automatische sorteerbuffers in de juiste sorteringen bij de verschillende afleverklaarmaakstations (automatisch en handmatig) terecht komen. Functie-eisen • Niveau: minimaal MBO plus. • Creativiteit. • Flexibiliteit. • Collegialiteit. • Nauwkeurigheid. • Affiniteit met computers.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2051

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2060

Kitter ( 24-40 uur) Omschrijving functie Als kitter heb je een erg afwisselende, zelfstandige baan met veel vrijheid. Jouw hoofdtaken bestaan uit het kitten en afdichten van glasconstructies. De ene dag ben je bijvoorbeeld een lekkage aan het opsporen en deze aan het verhelpen, terwijl je de andere dag de montage afdeling assisteert bij de renovatie van een glasconstructie om vervolgens het kitwerk te kunnen doen. Gezien de (inter)nationale spreiding van onze projecten zit er ook veel afwisseling in werklocatie en je bent zowel binnen als buiten aan het werk. Je vindt het leuk om mee te denken over de beste oplossing en je bent in staat jouw plannen aan te passen aan de situatie. Functie-eisen • Ervaring met kitwerkzaamheden. • Zelfstandigheid. • Flexibiliteit. • Communicatief vaardig. • Inzetbaar op de andere afdelingen. • In bezit van rijbewijs B (BE is een pre). • In bezit van VCA en hoogwerker certificaat is een pré.

Onderhoudstechnicus Omschrijving functie Als onderhoudstechnicus onderhoudt je (preventief) alle mechanische en technische systemen, je draait mee in de storingsdienst en je bent altijd op zoek naar structurele verbeteringen in alle systemen zodat alles steeds optimaler gaat werken. Functie-eisen • MBO-werk- en denkniveau. • Uitstekend technisch inzicht. • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. • Woonachtig binnen een straal van maximaal 10 km i.v.m. de storingsdienst bij de onderhoudsfunctie.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2052 Wij bieden • optimale werkomstandigheden; • intensieve interne opleidingstrajecten; • studiemogelijkheden; • gezellige collega’s met een prima werksfeer; • een goed salaris en uitstekende voorwaarden.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2061

Montage medewerker

Reageren op deze functie Meer informatie: • Neem contact op met P&O, Annet Nuyten: 0174-623666. • Mail naar annetnuyten@kpholland.nl. • Of stuur een schriftelijke reactie aan: KP Holland, afdeling P&O, Lange Broekweg 84, 2671 DW Naaldwijk.

Omschrijving functie De monteurs bouwen in teams aan onze projecten op de bouwplaats. Gezien de (inter) nationale spreiding van onze projecten zit er ook veel afwisseling in jouw werklocatie. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van constructies en het plaatsen van glas. We zijn op zoek naar collega’s met een sterk gevoel voor maatprecisie en afwerking. Functie-eisen • Zelfstandigheid. • Flexibiliteit. • Oog voor detail.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2062 Wij bieden • Een innovatieve en internationale werkomgeving • Een stabiele organisatie die veel waarde hecht aan jouw welzijn • Werken in een jong, zeer collegiaal, informeel en professioneel team • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je functie • Veel ruimte om te leren en te groeien Reageren op deze functie Inlichtingen over deze functie kun je telefonisch inwinnen bij: de heer Georges van Eenige: 015-7890049 Schriftelijke sollicitaties met jouw cv kun je naar onderstaand adres sturen of een e-mail verzenden naar:R.Ramkisoen@octatube.nl Octatube Space Structures B.V., t.a.v. R. Ramkisoen, Rotterdamseweg 200, 2628 AS Delft

www.westlandwerk.nl

Quickscan:

Adverteren via Westlandwerk.nl Westlandwerk.nl is voor en door Westlanders. Achter dit vacatureplatform schuilt een jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt. Via gedrukte-, digitale- en sociale media doen wij alles om vacatures onder de aandacht te brengen. Wilt u ook adverteren via Westlandwerk.nl? Stuur uw vacature naar info@westlandwerk.nl of bezoek www.westlandwerk.nl voor meer informatie.


5 diverse functies bij PB techniek B.V.

ervaren assistent-accountant (min. 24 u)

PB techniek B.V.

HaZe accountancy

Omschrijving bedrijf De ontwikkelingen in de glastuinbouw gaan snel. Je kunt in het peloton meerijden, maar bij pB techniek gaan we liever aan kop. als technische dienstverlener voor de sector bundelen we kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. nationaal en internationaal heeft pB techniek door constante vernieuwingen een grote reputatie opgebouwd in de tuinbouwsector.

Omschrijving haZe accountancy is een kleine dynamische accountantsorganisatie met een sterke persoonlijke en cliëntgerichte benadering. wij zijn werkzaam in het midden- en kleinbedrijf en in de agrarische sector.

Maasdijk

de lier

als werknemer van pB techniek kom je dan ook in aanraking met aansprekende en vooraanstaande tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland die veel méér vragen dan een routine-oplossing. ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Hoofdmonteurs elektrotechniek en watertechniek Omschrijving functie De nieuwste projecten maken: dàt is je taak als hoofdmonteur bij pB techniek. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de gehele aanleg, van a tot Z. als hoofdmonteur leid je de gang van zaken in het montageteam in goede banen. Je werkterrein ligt in binnen- en buitenland. Daarnaast maak je deel uit van het serviceteam. Functie-eisen heb je ervaring in een vergelijkbare functie en ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan ligt hier je kans! uiteraard beschik je als hoofdmonteur elektrotechniek over een afgeronde elektrotechnische opleiding.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2056

Monteurs elektrotechniek en watertechniek

Omschrijving functie Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen en fiscale aangiften te verzorgen en de contacten met cliënten te onderhouden. Functie-eisen • ervaring op een accountantskantoor. • MBo/hBo niveau. • Zeer klantgerichte instelling. • goede contactuele en commerciële eigenschappen. reageren op deze functie heb je interesse in deze functie, stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar: per post naar: haze accountancy, t.a.v. wim hanemaaijer, Kerklaan 10, 2678 sv, De lier. of per e-mail naar: hanemaaijer@haze.nl.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2059

Quickscan:

specialist gewasbescherming (buitendienst)

Omschrijving functie het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische en watertechnische installaties volgens opgegeven specificaties en planning: dàt is je taak als monteur. Deze werkzaamheden worden verricht in teamverband en onder begeleiding van de hoofdmonteur. Je werkterrein ligt in binnen- en buitenland. Functie-eisen voor de functie van monteur elektrotechniek is een afgeronde elektrotechnische opleiding noodzakelijk.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2057

Panelenbouwer elektrotechniek Omschrijving functie het zelfstandig assembleren, bedraden, samenstellen en testen van elektrotechnische bedieningspanelen volgens opgegeven specificaties en planning: dàt is je taak als panelenbouwer. De werkzaamheden zul je in de werkplaats in Maasdijk verrichten onder begeleiding van het hoofd panelenbouw. Functie-eisen heb je ervaring in een vergelijkbare functie? Dan ligt hier je kans!

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2058 wij bieden heb je interesse? Mooi. goed om te weten dat we mensen met kwaliteiten op waarde weten te schatten. Je kunt rekenen op een goed salaris, gekoppeld aan de cao technisch installatiebedrijf. als hoofdmonteur krijg je een auto van de zaak. Bovendien stimuleren we je om een opleiding te volgen, die je verder kan helpen in je carrière. en wat niet minder belangrijk is, is de cultuur bij pB techniek. we zijn een no nonsense bedrijf, dat zich niet laat voorstaan op mooie praatjes maar het bewijs van vakmanschap levert met vernieuwende installaties. Daar kun je aan meewerken als je zin hebt! reageren op deze functie voor meer inhoudelijke informatie over de vacatures elektrotechniek kun je contact opnemen met Michel Broch of Jan van der helm, over de vacature watertechniek met paul Brabander, 0174-623200. Je kunt je schriftelijke reactie sturen t.a.v. anita Boon, personeelsfunctionaris, honderdland 170, 2676 lt Maasdijk. of per e-mail: anita@pb-techniek.nl. Meer informatie vind je op www.pb-techniek.nl.

wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren man/ vrouw voor de functie van: assistent-accountant (24 tot 32 uur). De werkzaamheden zijn niet alleen van uitvoerende, maar ook van adviserende aard.

Quickscan:

Benfried den Hoorn

Omschrijving bedrijf Benfried bestaat zestig jaar en is een begrip in de agrarische sector. als totaalleverancier van benodigdheden voor de glastuinbouw, boomkwekerij en hoveniers, neemt Benfried een belangrijke plaats in. Met van nederkassel in Zundert, Fase in Boskoop en vestigingen in Berkel, Moerkapelle, gendt en Klazienaveen. vooral service en kwaliteit, zowel in producten als diensten, staan bij Benfried b.v. hoog in het vaandel. Omschrijving functie • het begeleiden en adviseren van klanten m.b.t. biologische en chemische gewasbescherming in de glastuinbouw; • het controleren van het resultaat van onze produkten en diensten op kwaliteit; • het actief zoeken naar nieuwe markten voor onze produkten; • het afstemmen van klantwensen naar onze organisatie. Functie-eisen • uitstekende commerciële vaardigheden; • ervaring met biologische en/of chemische gewasbescherming is een vereiste; • goed kunnen samenwerken in teamverband; • een resultaat gerichte werkinstelling; • MBo/hBo niveau. wij bieden • een zelfstandige afwisselende baan in een jong ambitieus team; • een salaris in overeenstemming met de geboden kwaliteiten; • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf; • goede secundaire arbeidsvoorwaarden. • als u de juiste man of vrouw bent, kunt u bij Benfried b.v. rekenen op een prettige werksfeer en solide arbeidsvoorwaarden. Informatie voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fried Koop of astrid helleman, tel. 015-2569356 of 06-27483318. reageren op deze functie richt uw sollicitatie aan Benfried b.v., t.a.v. Mevr. a. helleman, hooipolderweg 1, 2635 cZ Den hoorn, of mail naar astrid@benfried.com.

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2067

Quickscan:

Volg westlandwerk op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures: http://www.facebook.com/westlandwerk De grootste vacaturesite van het westland


6

Vacatures

Ervaren Systeemontwikkelaar (fulltime) m/v Beekenkamp Beheer Maasdijk B.V. Maasdijk

Omschrijving bedrijf De Beekenkamp Groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen: • Beekenkamp Plants B.V. • Deliflor Chrysanten B.V. • Beekenkamp Verpakkingen B.V. De werkmaatschappijen opereren onder Beekenkamp Beheer Maasdijk B.V. Onze 400 medewerkers zijn werkzaam op verschillende productielocaties in binnen- en buitenland. Binnen Beekenkamp Beheer Maasdijk B.V. is onze IT-afdeling verantwoordelijk voor het beheer van de gehele IT-omgeving binnen alle werkmaatschappijen. Naast het beheren van de computersystemen worden ook specifiek applicaties ontwikkeld voor de werkmaatschappijen met behulp van BaaN IV tools. Voor de afdeling IT zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Ervaren Systeemontwikkelaar (fulltime) m/v Omschrijving functie De systeemontwikkelaar is naast het ontwikkelen, onderhouden, testen en implementeren van de specifieke applicaties voor één van de werkmaatschappijen van Beekenkamp Beheer, ook verantwoordelijk voor veranderingsanalyses en documentatie. Functie-eisen De juiste kandidaat beschikt over: • Kennis van automatisering op HBO-niveau is gewenst. • Creatief en logisch denkvermogen. • Ruime ervaring op het gebied van systeemontwikkeling. • Goed ontwikkelde communicatieve eigenschappen en is initiatiefrijk. • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Wij bieden Een afwisselende functie bij een groeiend en dynamisch bedrijf met uiterst moderne aciliteiten, waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Nol Schrijvers, Hoofd IT op telefoonnummer 0174-526100. Reageren op deze functie Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren, stuur dan binnen 2 weken na verschijningsdatum van deze advertentie een brief of e-mail met CV naar Beekenkamp Beheer Maasdijk B.V. , Afdeling HRM, t.a.v. Monique de Groot, Postbus 1, 2676 ZG Maasdijk. Of per e-mail: HRM@Beekenkamp.nl Meer informatie over de Beekenkamp Groep vind je op onze website: www.beekenkamp.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 1983

f inancieel administratief commercieel IC T

Quickscan:

Ik vind mijn baan gewoon enorm uitdagend! Wie ben je? Mijn naam is Joeri van Alphen en ik ben na het afronden van mijn opleiding Applicatieontwikkeling (MBO) begonnen als junior-systeemontwikkelaar bij Beekenkamp. Wat doe je voor werk? Als junior-systeemontwikkelaar ben ik voornamelijk bezig met het ontwikkelen, onderhouden, testen en documenteren van applicaties. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s bij het gebruik van deze applicaties. Wat is jouw dagbesteding? Ik ben de hele dag bezig met projecten. Een project is meestal een nieuwe applicatie, een aanpassing aan een bestaande applicatie of het plegen van onderhoud aan het systeem. Verder handel ik ook de incidenten met betrekking tot de applicaties af. Elke week is er een vergadering. Dan worden de lopende projecten van de afdeling globaal besproken, zodat iedereen weet wat er gaande is. Bovendien is er om de twee weken overleg tussen de ontwikkelaars, zodat we uitdagingen kunnen bespreken en van elkaar kunnen leren. Daarnaast wordt dan de aanpak van projecten besproken. Waarom bij Beekenkamp? Als systeemontwikkelaar bij Beekenkamp zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Ik ben de hele dag bezig met uitdagende projecten samen met een team van gemotiveerde en ervaren collega’s. Bovendien krijg ik genoeg tijd en ruimte om mezelf verder te ontwikkelen als systeemontwikkelaar. Uiteindelijk, gaat het toch om het moment dat er weer een applicatie succesvol is geïmplementeerd, dat mijn technische kennis in combinatie met de wensen van de gebruikers een goede oplossing oplevert.

tuinbouw productie techniek logistiek

Tijd om de mouwen op te stropen! Ga naar WestlandWerk.nl www.westlandwerk.nl


7 Diverse functies bij Gakon te Wateringen

Zelfstandig loodgieter / dakdekker / zinkwerker

Gakon Horticultural Projects

Loodgietersbedrijf Ben Overgaag

Omschrijving bedrijf Gakon Horticultural Projects is een internationaal opererend, vooraanstaand kassenbouw bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en bouwt in eigen beheer, met een team van circa 50 medewerkers, complete kassen, die worden gekenmerkt door een hoog innovatieniveau. Deze innovatie heeft zich vertaald in de bouw van de eerste drijvende kas ter wereld en de bouw van de energieproducerende ZonWindKas. Gakon heeft ruim zestig jaar ervaring in de verkoop en installatie van kassen, verwarmings-installaties, scherming en turn-key projecten. Het bedrijf heeft in al deze jaren bewezen een onmisbare partner te zijn voor de kweker.

Omschrijving Loodgietersbedrijf Ben Overgaag B.V. is een allround loodgietersbedrijf gevestigd in het Westland. Onze werkzaamheden bestaan uit: gas- en waterinstallaties, riolering- en onderhoudswerkzaamheden, dakwerk, lood- en zinkwerk, c.v.installaties en alles op het gebied van sanitair.

De Lier

Wegens uitbreiding van onze activiteiten en ter versterking van de diverse afdelingen zijn wij op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

(Junior) Commercieel Adviseur Omschrijving functie Als (junior) commercieel adviseur voor de afdeling kassenbouw adviseer je onze voornamelijk buitenlandse klanten en relaties over onze producten en over de mogelijkheden die Gakon kan bieden voor het realiseren van nieuwbouwprojecten. Het benaderen van nieuwe klanten, de wensen van deze klanten omzetten in een duidelijke offerte en het uiteindelijk realiseren van verkoopopdrachten zullen de voornaamste taken zijn. Daarnaast zal het vertegenwoordigen van Gakon op de diverse beurzen in binnenen buitenland tot de taken behoren. Functie-eisen Je beschikt over een commerciële en flexibele instelling, bent initiatiefrijk, hebt kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en je bent een teamplayer. Ervaring in de kassenbouw is een pré evenals affiniteit met de tuinbouwsector. Je bent bereid om naar het buitenland te reizen.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2064

Zelfstandig loodgieter /dakdekker / zinkwerker Omschrijving functie Onze werkzaamheden bestaan uit: gas- en waterinstallaties, riolering- en onderhoudswerkzaamheden, dakwerk, lood- en zinkwerk, c.v.installaties en alles op het gebied van sanitair. Functie-eisen • benodigde werkervaring; • goede contactuele eigenschappen; • in het bezit van rijbewijs B. Wij bieden • een afwisselende functie; • een gezellige werksfeer; • uitstekende arbeidsvoorwaarden. Reageren op deze functie Je kunt je sollicitatiebrief per post of per e-mail sturen naar: Per post: Loodgietersbedrijf Ben Overgaag B.V., Bovendijk 35-X, 2295 RV KWINTSHEUL Per e-mail: info@benovergaag.nl, Telefoon 0174-297193

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 1929

Calculator Omschrijving functie In samenwerking met de commercieel adviseur stel je offertes op voor de verschillende kassenbouw projecten. Je maakt diverse berekeningen en begrotingen met behulp van spreadsheets en een calculatieprogramma. Je vraagt daarbij prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Functie-eisen Relevante ervaring in de kassenbouw is gewenst. Je beschikt over een flexibele instelling en een technische achtergrond op minimaal middelbaar niveau. Je hebt ervaring met Word en Excel. Kennis van de Engelse en Duitse taal is wenselijk.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2065

Aankomend Service Monteur Kassenbouw Omschrijving functie Als servicemonteur wordt je ingezet om storingen bij klanten op te lossen en de laatste klussen bij nieuwbouwprojecten af te maken. Onder begeleiding van een ervaren service monteur kun je kennis opdoen van de nieuwste technieken. Op termijn kun je doorgroeien naar een volwaardig service monteur, die zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren en storingen kan oplossen. Functie-eisen Enige affiniteit met de kassenbouw is vereist. Je beschikt over een flexibele instelling en een technische achtergrond. Kennis van de Engelse en Duitse taal is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Je bent bereid naar het buitenland te reizen.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2066 Voor nadere informatie over bovenstaande functies kun je telefonisch contact opnemen met Dhr. P.J. van Berchum telefoon 0174-225700. Wij bieden Gakon Horticultural Projects biedt je een uitdagende baan met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een informele en prettige werksfeer. De juiste kandidaten kunnen rekenen op een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Kortom kansen voor talenten met de juiste instelling. Reageren op één van deze functies Schriftelijke sollicitaties per post naar: Gakon Horticultural Projects, t.a.v. Dhr. A.G.T. Gerritse, Postbus 47, 2290 AA Wateringen Of per email naar: info@gakon.nl. Website: www.gakon.nl

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Quickscan:

Volg Westlandwerk op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures: http://www.facebook.com/Westlandwerk

Quickscan:

Accountmanager bloemen - M/V (40 uur) Superflora B.V. Honselersdijk

Omschrijving bedrijf Superflora is gevestigd in het Trade Parc Westland en is gespecialiseerd in het conceptmatig leveren van kant- en klare boeketten en planten aan grote winkelketens in het Verenigd Koninkrijk. Binnen de Dutch Flower Group is Superflora een relatief jong bedrijf. Samen met de internationale collega’s heeft ons team veel ervaring en door onze professionele aanpak kan Superflora binnen de concurrerende bloemen- en plantenmarkt kwalitatief goede producten succesvol op het schap van haar klanten presenteren. Door recent geïnitieerde strategische samenwerking groeit Superflora in korte tijd aanzienlijk naar een speler van formaat. Omschrijving functie De Accountmanager houdt zich o.a. bezig met onderstaande werkzaamheden: • Het analyseren en managen van de bloemencategorie m.b.v. kassagegevens, in samenwerking met category analyst en business unit manager. • Het ontwikkelen, calculeren, aanbieden en verkopen van nieuwe bloemenboeketten. • Advies functie richting de klant om resultaten te optimaliseren. • Verantwoordelijk voor marges op verkoopprijzen. • Het bepalen, bewaken en realiseren van het budget. Functie-eisen • HBO+ werk- en denkniveau. • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. • Ervaring met category management. • Sterk analytisch vermogen. • Commercieel inzicht. • Communicatief vaardig. • Klant- en resultaatgericht. • Enkele jaren werkervaring in retail- of FMCG branche. Wij bieden Het arbeidsvoorwaardenpakket stellen wij graag in overleg met jou samen. Verder bieden wij uitstekende support en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische werkomgeving. Voor meer informatie kun je bellen naar Jessica van den Hoek 0174-645000 Reageren op deze functie Ben je geïnteresseerd? Stuur je reactie naar: recruitment@superflora.nl t.a.v. Jessica van den Hoek, óf per post: Superflora B.V., Personeelszaken, t.a.v. Jessica van den Hoek Postbus 595, 2675 ZV Honselersdijk Meer informatie over Superflora vind je op www.superflora.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2069

Quickscan:

De grootste vacaturesite van het Westland


8

kleur & Geur

‘Kleur & Geur: Een andere kijk op bloemen’

door: Anne-mer Verrips

Maaike “Soms ben je aan het werk voor een bruiloft en andere keren

daarbij een bijpassend

voor een begrafenis. Het is een heel afwisselend beroep.”

bloemenarrangement.

Marion Hendriks is bloemiste en eigenaresse van de bloemen-

Dit gebeurt ook bij

speciaalzaak ‘Kleur & Geur’ in Monster. Samen met haar zus

diverse bedrijven, we

Ludy startte ze de winkel bijna twintig jaar geleden op.

zorgen dat de receptie of entree er altijd netjes uitziet. Ook de verdere aankleding van het bedrijf, zoals beplanting verzorgen

Marion heeft altijd in het bloemenvak gezeten. Ze deed de vakschool

voor

bloemsierkunst

en

deed

wij.”

ondertussen

werkervaring op in de winkel van Koos Zuidgeest. “Na een tijd zei

Kleur & Geur heeft in totaal vijf medewerkers in dienst. Veel

mijn vader: wat je bij een ander kan, dat kan je zelf ook”, vertelt

mensen maken gebruik van de kennis en kunde van de meiden

Marion. En dat is de twee zussen inderdaad gelukt. Zus Ludy

in de winkel. Marion: “Klanten nemen vaak foto’s mee van hun

doet de administratie en Marion staat al bijna twintig jaar in de

woninginrichting en vragen dan om advies. Wij hebben daar

winkel.

vanuit de ervaring van het vak een goede kijk op.”

Vandaag staat ze samen met fulltime medewerkster Maaike in

Van begin af aan heeft Marion goed voor ogen gehad wat voor

de luxe bloemenzaak. Het is nogal druk geweest vanochtend,

doelgroep ze wilde bereiken. “Je staat voor kwaliteit en daar

maar de winkel ziet er verzorgd uit. Maaike: “Bloemist zijn is

moet je voor blijven gaan”, vindt Marion. We zijn een winkel

een geweldig beroep. Je bent altijd creatief bezig met levend

voor het middensegment.” Verse bloemen zijn bij Kleur & Geur

materiaal.”

gegarandeerd: “We gaan soms twee keer per dag verse bloemen halen.”

Kleur & Geur staat vol met kleurrijke bloemen, maar ook met allerlei prachtige vazen en potten. “Mensen zijn tegenwoordig

Natuurlijk zijn er op het gebied van bloemen ook trends. “Zelf

heel erg bezig met de woninginrichting. Daar horen ook mooie

vind ik de combinatie van paars met rood op dit moment erg

accessoires bij”, vertelt eigenaresse Marion.

mooi”, zegt Marion. De medewerkers van Kleur & Geur zijn zich alweer aan het voorbereiden op de decembermaand. De

Lang niet iedereen heeft tijd om mooie bloemen en vazen uit te

kleuren van kerst zijn dit jaar vooral aubergine, rood en goud.

komen zoeken. Daarom kunnen particulieren een abonnement

Kleur & Geur maakt voor kerst onder andere relatiegeschenken

nemen bij Kleur & Geur. “Abonnees krijgen iedere week of om de

voor bedrijven. Maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte

week verse bloemen thuisgebracht”, vertelt Marion. “We zorgen

welkom om een mooi kerstarrangement te laten maken of uit te

dat we weten welke kleuren de klanten in huis hebben en maken

komen zoeken in de winkel.

www.westlandwerk.nl


9 Diverse functies bij Van Beurden B.V.

Commercieel Medewerker Export M/V (hbo)

Carrosseriefabriek Van Beurden B.V.

Van der Windt Verpakking BV

Omschrijving bedrijf Carrosseriefabriek Van Beurden B.V. is gespecialiseerd in de productie van geïsoleerde maatwerk carrosserieën voor geconditioneerd vervoer. Alle carrosserieën worden in eigen beheer naar wens van de klant geproduceerd. Samen met aanverwante componenten zoals kisten, laadkleppen, koel- en verwarmings systemen worden truck en/of trailer chassis tot complete voertuigen opgebouwd en afgewerkt inclusief spuit- en reclame werk. Daarnaast worden ook onderhouds- en de meest uiteenlopende reparatie werkzaamheden uitgevoerd. Van Beurden B.V. heeft twee vestigingen, in De Lier en in Steenbergen.

Omschrijving bedrijf Van der Windt ontwikkelt, produceert en distribueert een compleet assortiment verpakkingsmaterialen en disposables voor de AGF-Vers branche, sierteelt sector, de food en non-food industrie, foodservice, horecagroothandel en grootverbruik, retail, zorginstellingen en ziekenhuizen. Van der Windt heeft ook vestigingen in België, Denemarken, Engeland en Ierland.

De Lier

Honselersdijk

Van Beurden B.V. is wegens aanhoudende groei van het aantal werkzaamheden voor de vestiging in De Lier per direct op zoek naar twee carrosseriebouwers en een leerling autospuiter ( fulltime).

Carrosseriebouwer Omschrijving functie • Voorbereiden / opbouwen diverse componenten aan chassis. • Af montage nieuwbouw projecten. • Reparatie / onderhoud. Functie-eisen • Technische (voor-)opleiding (vmbo/mbo). • Ervaring in de carrosseriebouw is een pré. • Enthousiaste teamwerker. • Affiniteit met de transportwereld is een pré.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2047

Leerling autospuiter Omschrijving functie • Voorbewerken en spuit-klaar maken carrosserieën. • Voorbewerken en spuit-klaar maken chassis en onderdelen. • Voorbewerken en spuit- klaar maken reparaties. Functie-eisen • Affiniteit met techniek en de transportwereld zijn een pré. • Gemotiveerd om door te groeien. • Secuur kunnen werken.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2048 Wij bieden • Een functie binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer. • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, trainingen, cursussen. • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO metaalverwerkingsbedrijven. Reageren op deze functie Heb jij interesse in één van bovenstaande functies, stuur je CV + bondige sollicitatiebrief naar de heer M. van Beurden, Van Beurden De Lier B.V., Lierweg 87, 2678 CT De Lier, of per mail naar info@vbeurden.nl. Voor meer informatie over de functies kun je bellen met M. van Beurden, tel. 0174-512778. www.vanbeurden.nl

Quickscan:

Voor onze vestiging in Honselersdijk zoeken wij een Commercieel Medewerker M/V voor onze export afdeling. Omschrijving functie • Het verkopen van onze verpakkingen aan buitenlandse afnemers; • Zorgen voor een correcte uitvoering en tijdige levering van de orders; • Het onderhouden van de relatie met onze bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten; • Een goede en deskundige gesprekspartner zijn voor onze buitenlandse relaties; • Een open oog en oor hebben voor vragen uit de markt en deze vertalen naar nieuwe producten; • Het deelnemen aan en bezoeken van beurzen. Functie-eisen • HEAO of gelijkwaardige opleiding, enkele jaren werkervaring in een vergelijkbarefunctie is een pré; • Goede beheersing van tenminste de Engelse, Duitse en Franse taal; • Commercieel en organisatorisch talent in combinatie met daadkracht; • Flexibele instelling en goede communicatieve eigenschappen; • Wonend binnen een straal van 25 km van het Westland. Wij bieden • Een boeiende en uitdagende internationale functie voor iemand met handelsgeest; • Ruimte om zeer zelfstandig te handelen; • Een interne opleiding en mogelijkheden voor externe opleidingen; • Ervaren en prettige collega’s die je graag op weg helpen; • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren op deze functie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernard van der Valk, tel. 06-20011830 Stuur uw sollicitatiebrief met cv per post naar Van der Windt Verpakking BV, t.a.v. Femke van Tol, Postbus 22, 2675 ZG Honselersdijk. Of per e-mail aan: sollicitatie@vanderwindt.com. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanderwindt.com.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 1788

Quickscan:

Servicetechnicus Elektrotechniek Stolze

Maasdijk Omschrijving bedrijf Stolze verkoopt en installeert hoogwaardige technische installaties voor de moderne glastuinbouw en utiliteit in binnen- en buitenland. We ontwerpen voor onze klanten elektro-, water- en verwarmingstechnische installaties naar hun specifieke wens. We kunnen onze disciplines afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject. Wij zijn op zoek naar een ervaren Servicetechnicus Elektrotechniek.

Enthousiaste Automonteur Wassink Autobedrijf Poeldijk

Omschrijving Autobedrijf Wassink is al meer dan 35 jaar het adres is voor het onderhouden en repareren van auto’s.Wij bieden u een compleet pakket van diensten zoals onderhoud, reparatie, A.P.K., verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, schadeherstel, roetmeting voor dieselmotoren etc. Wij voeren volledige airco-servicebeurten uit en sinds kort beschikken wij ook over onze eigen uitlijn apparatuur. Omschrijving functie Ben jij minimaal in het bezit van een diploma 1e of 2e automonteur, eventueel aangevuld met APK en ben je gemotiveerd om de komende jaren n og meer kennis op te doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Reageren op deze functie Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Marck Wassink op 06-10903083 of stuur een mail naar: danielle@autowassink.nl. Een brief schrijven kan naar Jupiter 32, 2685 LR Poeldijk. Alle informatie over ons bedrijf kun je terugvinden op www.autowassink.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2070

Omschrijving functie In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse complexe technische werkzaamheden aan klimaatcomputers, waterunits en ontsmetters. Het in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties, het verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud is voor jou een uitdaging. Het is een veelzijdige functie, waarin je zelfstandig te werk gaat en de relatie met de klant onderhoudt en hem waar nodig adviseert. Functie-eisen • Je beschikt over een afgeronde MTS-E opleiding of relevante werkervaring in een soortgelijke functie. • Je hebt kennis van klimaatautomatisering in de glastuinbouw. • Je bent bereid om (incidenteel) werkzaamheden te verrichten in het buitenland. • Zelfstandig organiseren is voor jou een uitdaging en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Wij bieden Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving, waarin jij je creativiteit kwijt kunt. Uiteraard bieden we je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren op deze functie We vertellen je graag meer over de vacature. Stuur een e-mail met je CV naar PZ@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Menheer (Manager Uitvoering) op het nummer 0174-513779. Kijk op www.stolze.nl voor meer informatie over Stolze!

Quickscan:

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl Vacaturecode: 2068

Quickscan:

De grootste vacaturesite van het Westland


10 Highline

SPINNING: Er zijn nog enkele plaatsen over in de avondlessen. Geef je nu op en je bent iedere week verzekerd van een fiets. Geen wachttijden. Nu ook Spinning op dinsdagmiddag 13.30 uur. CLUBCHALLENGE: Overgewaaid uit de USA en daar al jaren een hit. Tot eind oktober nog buiten op woensdag, 19.30 uur. Daarna gaan we naar binnen om 21.00 uur. Je hoeft geen uren te trainen om fit te worden. Met deze Clubchallenge heb je aan 40 minuten al genoeg. ZUMBA: Swingen en een hoop plezier bij onze Zumba lessen. PT SMALL GROUP FITNESS: Meer aandacht en vernieuwde training in onze PT Small Group Fitness. In kleine groepjes van maximaal 6 personen. Op maandag en dinsdag om 13.30 uur. SPORT&SLIM: Afvallen onder begeleiding. Gegarandeerd succes zonder verlies van spiermassa. Discipline en sporten zijn een vereiste voor het beste resultaat. Maak een afspraak en begin nu! Kom ook naar onze andere lessen:

- BUIK1/4TIER - STRETCHING - PILATES - STEPS - BODYSHAPE

- CLUBPOWER - CLUBSTEP - FITNESS - STEP&SHAPE - BBB en nog veel meer!

Per 1 januari zijn we op maandag, dinsdag, woensdag de hele dag open. WWW.HIGHLINEFITNESS.NL Monsterseweg 5 ‘s-Gravenzande 0174-417092

Wij zijn nog op zoek naar een: Enthousiaste Zumba leraar / lerares Ben je gemotiveerd en heb je zin om les te geven dan is Highline Fitness echt iets voor jou. Bel voor meer informatie naar: 06-54364012 of mail naar: info@highlinefitness.nl www.westlandwerk.nl

UITKNIPBON

Tegen inlevering van deze bon ontvang je een gratis proefles voor 2 personen voor fitness en groepslessen. Geldig t/m december 2011.


11

sfeer evenementen organiseert aankomende jaarwisseling in de rpc-hal in ’s-gravenzande het evenement new Year’s twelve. wil je oud & nieuw 2011/2012 groots en spectaculair vieren? Kom dan met al je vrienden naar new Year’s twelve voor de ultieme feestsensatie! topdj’s zorgen voor non-stop energie op de dansvloer en magische climaxmomenten die tot ver boven de rpc-hal zullen uitstijgen! Zoals je van sfeer evenementen gewend bent, doen wij er alles aan om een fantastische en onvergetelijke show neer te zetten! kijk voor meer informatie & tickets op www.newyearstwelve.nl

Volg sfeer evenementen via: Facebook.com/sfeerevenementen twitter.com/sfeerevents

dani-l Mebius Deze sfeermaker van het eerste uur gaat op new Year’s twelve zorgen voor non-stop energie op de dansvloer en magische climaxmomenten die tot ver boven het elfjesbos zullen uitstijgen! Dani-l gaat hard! als producer is hij met een mokerhamer aan de weg aan het timmeren. Zijn tracks gaan nu al de hele wereld over. het zal niet lang meer duren voordat hij volledig zal doorbreken met een monsterhit!

dJ Jerome Jerome is de allerbeste allround dj van nederland. hij draaide onder andere op Feestpaleis, starbeach, wK Beachplein en strandopening. Deze wervelende feestorkaan blaast alles en iedereen

omver

met

de

allerlekkerste

knalplaten

uit

verschillende muziekstijlen. hij gaat er persoonlijk voor zorgen dat alles en iedereen in het mysterieuze sprookjesbos zal ontwaken. van uilen tot wandelende takken en van elfjes tot kabouters, iedereen gaat helemaal los in het new Year’s twelve sprookjesbos! De grootste vacaturesite van het westland


Westlandwerk_november  

Westlandwerk.nl vacaturekant november 2011

Westlandwerk_november  

Westlandwerk.nl vacaturekant november 2011

Advertisement