Page 1

westlandwerk.nl

De grootste vacaturesite van het westland Jaargang 1

December 2010 | Nummer 4

Westlandwerk.nl wenst alle werkgevers en werkzoekenden f ijne kerstdagen en een succesvol 2011!


2

Vernieuwde weBsite westlandwerk.nl timmert flink aan de digitale snelweg. De geheel vernieuwde website is volledig gericht op sociale media.

Mouwen opstropen! westlandwerk.nl

is

door westlanders. vacatureplatform

voor

en

achter dit schuilt

een

jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt! via gedrukte- , digitale- en sociale media doen wij alles om vacatures in het westland onder de aandacht te brengen. wij verwelkomen u graag op onze vernieuwde website.

e t s t o o r g e d s i l Westlandwerk.n et Westland. h n a v e t i s e r u t a c va vacatures delen via sociale media u kunt op westlandwerk.nl

u kunt zeer eenvoudig reageren op een vacature.

vacatures delen met anderen

uw sollicitatie komt zonder tussenkomst van

via de sociale netwerken waar

derden direct bij de werkgever binnen. westland-

u op actief bent zoals Face-

werk.nl is namelijk een onafhankelijk platform

book, hyves, linkedin of twit-

voor werkzoekenden en werkgevers. wij zijn geen

ter. Daarnaast bieden wij ook

werving & selectie- of uitzendbureau.

de mogelijkheid om de vacature door te sturen via mail.

www.westlandwerk.nl

Direct reageren op functies


3 ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Werkvoorbereider / logistiek coördinator (mbo)

Commercieel medewerker M/V (mbo)

Stolze B.V.

Van der Windt Verpakking BV

Omschrijving bedrijf Stolze verkoopt en installeert hoogwaardige technische installaties voor de moderne glastuinbouw en tuincentra in binnen- en buitenland. We ontwerpen voor onze klanten elektro- en watertechnische installaties naar hun specifieke wens. Elke opdracht is hierdoor anders en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Omschrijving bedrijf Van der Windt ontwikkelt, produceert en distribueert een compleet assortiment verpakkingsmaterialen en disposables voor de AGF-Vers branche, sierteelt sector, de food en non-food industrie, foodservice, horecagroothandel en grootverbruik, retail, zorginstellingen en ziekenhuizen. Van der Windt heeft ook vestigingen in België, Denemarken, Engeland en Ierland.

Maasdijk

Omschrijving functie In deze veelzijdige functie houd je je bezig met de werkvoorbereiding en de logistiek. Hierbij ben je actief voor onze internationale opdrachtgevers. Op basis van de calculatie/opdracht zorg je er voor dat de te leveren materialen ten behoeve van een project op de juiste manier worden voorbereid. Je stemt de werkzaamheden af met de projectleider. Het uittrekken en bestellen van materialen en coördineren van een tijdige levering aan de klant zijn een belangrijk onderdeel van het werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de transporten. Functie-eisen • Een afgeronde logistieke of technische MBO-opleiding; • Een hands-on-mentaliteit; • Kennis van de transportwereld en affiniteit met de glastuinbouwsector zijn een pré; • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift; • Gebruikerservaring met geautomatiseerde systemen (o.a. Word en Excel, bij voorkeur Autocad); • Initiatiefrijk en goede communicatieve vaardigheden; • Accuraat en punctueel. Wij bieden Een uitdagende en afwisselende baan, waarin jouw creativiteit wordt gevraagd. Natuurlijk bieden we je een prettige werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en opleidingsmogelijkheden. Als jij je ambities wilt verwezenlijken, ben je bij ons aan het juiste adres. Reageren op deze functie We vertellen je graag meer over de functie en onze organisatie. Stuur een e-mail met je cv of maak telefonisch een afspraak met personeelszaken: Stolze B.V., t.a.v. Yvonne van der Voort. Banddijkweg 22, 2676 LJ te Maasdijk T: 0174-513779, E: Yvonne@stolze.nl. Kijk op www.stolze.nl voor meer informatie over Stolze!

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1713

Honselersdijk

Voor onze vestiging in Honselersdijk zoeken wij een Commercieel Medewerker voor onze verkoopafdeling retail & services. Omschrijving functie • Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige inen verkoop van disposables en verpakkingsmaterialen en de daarbij behorende operationele afhandeling; • Het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers; • Markt- en productbewerking in samenwerking met collega’s van de binnen- en buitendienst. Functie-eisen • MBO denk- en werkniveau, aangevuld met relevante werkervaring; • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal; • Kennis van MS Office; • Zelfstandigheid en tonen van initiatief; • Doe-mentaliteit, resultaatgerichte en flexibele instelling en goede sociale vaardigheden. Wij bieden • Een boeiende en uitdagende functie voor iemand met handelsgeest en organisatorisch talent; • Een interne opleiding en mogelijkheden voor externe opleidingen; • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren op deze functie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Bouwman, tel. (0174) 636111. Stuur uw sollicitatiebrief met cv per post naar Van der Windt Verpakking BV, t.a.v. Diana Broos, Nieuweweg 10, Postbus 22, 2675 ZG Honselersdijk. Of per e-mail aan: sollicitatie@vanderwindt.com. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanderwindt.com.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1706

Onderhoudstechnicus (mbo)

Servicemonteur Elektrotechniek (mbo)

CombiVliet

Nic. Sosef B.V.

Omschrijving bedrijf CombiVliet is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de glastuinbouw. In 1990 begonnen wij met de teelt van cherrytomaten en het leveren van maatwerk aan onze afnemers. Datgene telen, verpakken en leveren wat de klant wil. Vandaag de dag telen we naast cherrytomaten ook diverse soorten trostomaten.

Omschrijving bedrijf Meehelpen om de tuinbouw zich verder te laten ontwikkelen doen we bij Nic.Sosef elke dag. We behoren tot de grootste tuinbouwtoeleveranciers van Nederland. Gespecialiseerd in een breed, compleet pakket voor telers van groenten, snijbloemen en potplanten. Maar ons belangrijkste specialisme is de combinatie van kennis van zaken en betrokkenheid. Bij Nic.Sosef staan we niet langs de lijn, maar midden in het veld. We opereren zij aan zij met onze klanten. Voor die klanten zijn wij adviseur en toeleverancier tegelijk. Een bedrijf dat dikwijls jarenlange relaties onderhoudt met klanten. Onze organisatie is daarop gericht, met alle aandacht voor service en klantgericht handelen. Zakelijk met een menselijk gezicht.

Maasdijk

Naast goede producten, goede visies en goede strategieën zijn goede mensen minstens zo belangrijk. Zij zijn het kloppend hart van de organisatie. Samen garant staan voor uitstekende producten, doordachte visies en betrokken vakmensen. Omschrijving functie Als onderhoudstechnicus ga je deel uitmaken van onze technische dienst die momenteel bestaat uit 4 personen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het preventief onderhouden van onze technische en mechanische installaties. Na een inwerkperiode zul je tevens mee gaan draaien in onze storingsdienst. Functie-eisen Je bent een enthousiast persoon die minimaal beschikt over een diploma elektrotechniek op MBO niveau en een rijbewijs B. Je bent woonachtig in de omgeving van het Westland, hebt kennis van besturingstechnieken, bent accuraat, flexibel en kunt zelfstandig werken. Daarnaast kun je werken met Office (Outlook, Word, Excel). Affiniteit met klimaatcomputers is een pré, maar geen vereiste. Wij bieden Een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is. Een prettige, informele werksfeer in teamverband. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren op deze functie Herken je jezelf in de bovenstaande profielschets? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: CombiVliet, T.a.v.: Arjan Flikweert, Oranjepolderweg 15, 2676 CL Maasdijk. Mailen kan natuurlijk ook: sollicitatie@combivliet.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen 06-20 60 45 16 of kijk op onze website: www.combivliet.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1722

Honselersdijk

Omschrijving functie Als servicemonteur ben je degene die alle denkbare elektrotechnische installaties en systemen bij onze klanten gaat onderhouden. Gevarieerd en verantwoordelijk werk, want veel processen in de tuinbouw kunnen niet meer zonder moderne elektrotechniek. Daarom vinden we het belangrijk dat je een groot gevoel voor service hebt en in je werk streeft naar de hoogste kwaliteit. Functie-eisen De kandidaat die we zoeken beschikt over MBO niveau Elektrotechniek. Je bent iemand die bekend is met de moderne elektrotechnische installaties, systemen en apparaten die in de glastuinbouw in gebruik zijn. Bij voorkeur heb je ook ervaring met Priva computers. Wij bieden Wil je aan de slag in een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden? En zoek je een toekomst bij een veelzijdig bedrijf in een dynamische omgeving? Dan is dit je kans. Het salaris en secundaire voorzieningen zijn prima. Reageren op deze functie Je kunt je schriftelijke sollicitatie richten aan Liesbeth de Ruiter (P&O), Stationsweg 23, 2675 AM Honselersdijk. Of je kunt een e-mail sturen naar L.de.ruiter@sosef.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jos Duijvesteijn, afdelingshoofd Uitvoering, (0174) 630 214. Kijk op www.sosef.nl voor meer informatie over Nic Sosef.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1699

De grootste vacaturesite van het Westland


4

Werken bij Verkade klimaat

Een veelzijdig werkklimaat

Naast de groei van het bedrijf biedt Verkade Klimaat ook genoeg ruimte voor

Een fijne neus voor nieuwe technieken en het uitstekende serviceniveau van

Building & Engineering af te ronden aan de Hogeschool Utrecht”.

dit bedrijf: het is de ‘formule’ van Verkade Klimaat. Hoogwaardige klimaatinstallaties voor de glastuinbouw, de utiliteitsbouw en de woningbouw zijn onze specialiteit. Al meer dan 75 jaar trouwens. We houden het complete traject in eigen hand: ontwerp, installatie en onderhoud. Bij Verkade Klimaat werken inmiddels zo’n 30 medewerkers, die hier continu hun kennis op peil houden. Met deze omvang zijn we groot genoeg om meer complexe projecten aan te pakken en klein genoeg om elke klant maximale aandacht te kunnen geven.

persoonlijke groei. Zo hoop ik zelf begin volgend jaar mijn studie Integrated

Voel jij je uitgedaagd om ons team te komen versterken? Kom gerust eens langs om een praatje maken, ook wanneer je misschien niet helemaal aan het profiel voldoet. Het belangrijkste is dat je beschikt over goed technisch inzicht en een flink portie teamspirit. Meer informatie over Verkade Klimaat vind je op www.verkadeklimaat.nl

Die klantenkring maakt nog altijd een gezonde groei door.

Otis Kouwenhoven, projectleider Verkade Klimaat

Otis Kouwenhoven werkt inmiddels al drie jaar bij Verkade Klimaat als projectleider. Naast het begeleiden van projecten en het bijwonen van bouwvergaderingen maakt hij calculaties en tekeningen. Op kantoor werkt Kouwenhoven op dit moment samen met drie collega’s. Momenteel heeft Verkade Klimaat 16 monteurs in dienst voor de uitvoering van de projecten. Verder werken wij samen met een aantal vaste onderaannemers. Samen vormen we een gezellig en jong team. “Zeker onze utiliteitsafdeling maakt een enorme groei door. Projecten worden steeds groter en uitdagender. Om deze groei aan te kunnen willen we ons team graag versterken met een projectleider. Werken bij Verkade Klimaat is zeer divers. Het ene moment kom je bij mensen over de vloer voor het vervangen van de combi- ketel en het andere moment ben je druk bezig met de engineering van klimaat-installaties voor een nieuw distributiecentrum. In mijn omgeving merk ik soms dat Verkade Klimaat vooral bekend is van onze activiteiten in de binnen- en buitenlandse tuinbouw. Wat men vaak niet weet is dat we ook bijvoorbeeld privézwembaden, kantoorgebouwen, serverruimtes, laboratoria en veilinghallen klimatiseren. Deze diversiteit aan projecten en locaties maakt dit werk zeer veelzijdig.

Projectleider (mbo/hbo) Verkade Klimaat Kwintsheul

Omschrijving functie Op verzoek van onze klanten maak je een calculatie die de basis vormt voor een goed omschreven offerte. In deze sterk coördinerende functie ben je de vraagbaak voor de klant, geef je advies en maak je offertes. Na het verlenen van de opdracht plan je een en ander in, verzorg je de inkoop en maak je werkopdrachten met de daarbij behorende specificaties. Kortom: een veelzijdige baan. Functie-eisen Je beschikt over een MTS /HTS opleiding bij voorkeur richting werktuigbouw/energietechniek en relevante ervaring. Je bent stressbestendig en gaat hard werken niet uit de weg. Wij bieden - een zelfstandige, absoluut afwisselende baan; - een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; - een plezierige en informele sfeer. Reageren op deze functie Het ideale werkklimaat voor jou? Stuur dan een sollicitatiebrief binnen veertien dagen na verschijning van deze krant naar Wouters Adviesbureau voor Personeel en Organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. Wouters, Mariendijk 41, 2675 SX Honserlersdijk. Voor informatie kun je bellen met 0174-29 57 63 (ook buiten kantooruren). Email: wouters.adviesbureau@kabelfoon.nl Raadpleeg ook de website www.verkadeklimaat.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1726

www.westlandwerk.nl


5 Technisch Adviseur Vastgoed (mbo/hbo)

Werkvoorbereider Kassenbouw (mbo/hbo)

Poel Bouw Support

Alcomij B.V.

Omschrijving bedrijf Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf en zijn onze klanten van dienst bij elke bouwkundige vraag. Wij ontzorgen van het ontwerp tot en met oplevering bij klein- of grootschalige bouwprojecten. Onze klanten zijn bedrijven, vastgoedeigenaren, VVE’s (beheerders) en particulieren.

Omschrijving bedrijf Alcomij B.V. is een grote en veelzijdige toeleverancier aan de glastuinbouw. Het leverpakket bevat onder meer stalen kasconstructies, aluminium dek- en gevelsystemen, aluminium rolcontainers en veilingkarren. Met circa 100 medewerkers worden deze producten klantspecifiek en op projectbasis vervaardigd. Een belangrijk deel van de omzet wordt gerealiseerd door export. Binnen de organisatie zijn productinnovatie en diversificatie een wezenlijk onderdeel van de strategie. Alcomij investeert structureel in het machinepark waardoor de automatiseringsgraad van de productie steeds hoger wordt. Recentelijk heeft Alcomij weer een nieuwe stap voorwaarts gezet met de verwerving van een zeer grote en langlopende opdracht voor het ombouwen en leveren van alle 260.000 aluminium veilingwagens van FloraHolland op inmiddels drie productielocaties.

Naaldwijk

PBS is anders, want wij: • luisteren altijd eerst; • komen ook met een alternatief; • spreken af wat we doen; • doen wat we afspreken; • verdienen onszelf terug in tijd, geld en kwaliteit. Omschrijving functie Vastgoed: - het opstellen en actueel houden van de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP); - opleveren van woningen na einde huurcontract; - het begeleiden van onderhoudswerken van VVE’s (Vereniging van Eigenaren); - opstellen van technische rapporten of expertiserapporten. Vereniging van Eigenaren: - opstellen, bewaken en uitvoeren van meerjarenonderhoudsplan; - herinspecties voor meerjarenonderhoudsplan; - opstellen van energiebespaarplan; - uitbesteden schoonmaakwerkzaamheden en groenvoorziening; - begeleiden van de uitvoering van het planmatig onderhoud. Bouwkundige rapporten: - maken quickscan; - maken rapport vochtproblemen; - maken rapport onderhoudsadvies; - onderzoek naar betonrot; - maken rapport funderingsproblemen; - maken rapport over energiebesparende maatregelen; - maken van opleveringsrapport. Bouwbegeleiding: - het begeleiden van planmatig onderhoud en kleine verbouwingen en/of aanpassingen; - het begeleiden van de uitvoering van energiebesparende maatregelen, zoals glas, isolatie e.d. Functie-eisen • opleiding minimaal MTS bouwkunde, HTS is een pré; • meerdere jaren ervaring met het uitvoeren en begeleiden van planmatig onderhoud van woningen en gebouwen; • ervaring in het onderzoek naar bouwgebreken en maken van de rapportage hiervan; • goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling, als schriftelijk; • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken; • leergierig, inlevingsvermogen, nauwkeurig, oog voor detail, kwaliteit. Wij bieden Een zelfstandige baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing op het technische- en organisatorische vlak, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden binnen en buiten ons bedrijf en natuurlijk een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

‘s-Gravenzande

Omschrijving functie • Het maken van sterkteberekeningen voor de staalconstructies en aluminium dek- en gevelsystemen; • Het zelfstandig uitwerken van projecten in nauwe samenwerking met de opdrachtgever; • Het opstellen van materiaalstaten voor projecten en maken van alle bijbehorende productietekeningen; • Het maken van projectspecifieke bouwtekeningen. Functie-eisen • Een MBO/HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring; • U bent een enthousiaste en energieke techneut met goede contactuele eigenschappen; • U bent een teamplayer met een frisse en flexibele werkhouding; • U heeft ervaring met Auto-CAD / Inventor; • Bereidheid tot het volgen van studie en opleidingen; • Ervaring met kassenbouw, staalbouw of de aluminiumindustrie is een pré. Wij bieden • Een uitdagende en dynamische functie in een collegiale werksfeer; • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de CAO Metaalverwerkingsbedrijf; • Voor deze functie geldt dat er sprake is van doorgroeimogelijkheden. Reageren op deze functie U kunt uw sollicitatie richten aan Alcomij B.V., Postbus 11, 2690 AA, ’s-Gravenzande, ter attentie van de heer T. Sanders of per e-mail t.sanders@alcomij.nl. Indien u meer informatie wenst over de functie dan kunt u contact opnemen met de heer T. Sanders, directeur Alcomij B.V. tel: 0174-445300 of kijk op onze website www.alcomij.nl

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1718

Waarom adverteren via Westlandwerk.nl? 1. Westlandwerk.nl levert resultaat tegen aantrekkelijke tarieven 2. Westlandwerk.nl is sterk in het gebruik van verschillende media

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vacature nog vragen hebben, kijk dan op www.poelbouwsupport.nl of neem contact op met Jeroen Poel 06- 24380464

- De Westlandwerk.nl krant is een full-color tabloid met een spreidingsbereik van

Reageren op deze functie Indien geïnteresseerd, dan zien wij jouw sollicitatie gaarne tegemoet via info@poelbouwsupport.nl.

- De website www.westlandwerk.nl heeft 500 tot 1000 bezoekers per dag en is

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1721

46.400 huishoudens in Westland en Hoek van Holland.

recentelijk volledig vernieuwd. - Vacatures worden doorgeplaatst op sociale netwerken zoals Hyves, Facebook, Twitter en Linkedin. Bezoekers kunnen vacatures nu ook delen met anderen via deze netwerken.

Handige sollicitatietips Roelie van Leeuwen - HR&O Adviseur Priva Let goed op met informatie die je over jezelf op internet zet, zoals bijvoorbeeld foto’s. Bedenk goed welk beeld iemand anders, bijvoorbeeld een toekomstige werkgever, van jou krijgt, als hij of zij jouw foto’s op internet ziet. Daarom is het van belang dat je nadenkt over welke informatie je over jezelf afschermt (voor alleen vrienden) en welke je openbaar maakt. Het is tegenwoordig niet moeilijk meer om veel informatie over jezelf op internet te plaatsen, maar het blijkt in de praktijk wel verschrikkelijk moeilijk om eenmaal geplaatste informatie er weer vanaf te krijgen!

- Westlandwerk.nl is partner van Sfeer Evenementen. Voor, tijdens en na evenementen komen bezoekers in aanraking met Westlandwerk.nl . Sfeer Evenementen (www.sfeerevenementen.nl) is gespecialiseerd in publieksevenementen. 3. Westlandwerk.nl is onafhankelijk Westlandwerk.nl is een platform voor werkzoekenden en werkgevers. Reacties op vacatures komen zonder tussenkomst van derden direct bij de werkgever binnen.

4. Westlandwerk.nl is gebruiksvriendelijk Werkzoekenden kunnen via Westlandwerk.nl zeer eenvoudig vacatures zoeken en direct reageren of vacatures delen met anderen.

Jan Omvlee - Exportdirecteur Rijk Zwaan In een sollicitatiegesprek moet je gewoon jezelf zijn. Dat is het belangrijkste. Als mensen zich anders voordoen prikken we daar toch wel doorheen. Verder heeft het geen zin om alles in het werk te stellen om hier te kunnen werken terwijl je niet bij het bedrijf past. Daar word je doodongelukkig van. Je moet zelf de regie in handen houden. Je wil graag ergens binnenkomen voor een langere tijd. Je moet zelf ook kieskeurig zijn. Niet denken: dan ben ik maar ergens binnen.

5. Het team achter Westlandwerk.nl doet alles voor uw vacature! Achter Westlandwerk.nl schuilt een jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt! Via gedrukte- , digitale- en sociale media doen wij alles om uw vacatures onder de aandacht te brengen.

De grootste vacaturesite van het Westland


6

Vacatures

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Medewerker Teelttechniek M/V (mbo)

Diverse functies (mbo)

Beekenkamp Plants B.V.

Plantenkwekerij Vreugdenhil

Omschrijving bedrijf De Beekenkamp Groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen: • Beekenkamp Plants B.V.: produceert jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed; • Deliflor Chrysanten B.V.: actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van chrysantenstekken; • Beekenkamp Verpakkingen B.V.: ontwikkelt en produceert kunststof verpakkingen.

Omschrijving bedrijf Plantenkwekerij Vreugdenhil is een opkweekbedrijf gespecialiseerd in het enten van groenteplanten en de beworteling van één- en meerjarig stekmateriaal.Wij leveren kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland. In de wintermaanden richten we ons vooral op groenteplanten. Gedurende de overige seizoenen ligt de nadruk op jong plantmateriaal voor de sierteelt (zowel uit stek als uit zaad) en op bloeiend perkgoed als eindproduct. Er is in totaal 18 hectare kasoppervlakte beschikbaar. In piekperiodes kan dit nog eens uitgebreid worden met 6 hectare. Met behulp van zeer moderne machines, installaties en 75 professionele medewerkers verdeeld over 3 locaties, kunnen we flexibel inspelen op de steeds veranderende wensen van onze klanten.

Maasdijk

Beekenkamp Plants B.V. produceert op haar vestigingen in Maasdijk, Amstelveen, Harderwijk, Lutjebroek en Rousson (Frankrijk) een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa. Kwaliteit van onze producten staat centraal. Ter versterking van ons team teelttechniek zijn wij op naar een nieuwe collega voor de functie van: Medewerker Teelttechniek (full-time). Omschrijving functie In deze functie verzorg je de opkweek van jonge planten van een breed assortiment pot- en tuinplanten. In overleg met de teeltcoördinator bepaal je de te volgen teelt- en klimaatmaatregelen. Je signaleert afwijkingen ten opzichte van de kwaliteitseisen. Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste teelttechnische ontwikkelingen o.a. op het gebied van bemesting, gewasbescherming en klimaatregeling. Functie-eisen • Een MBO/MTus werk- en denkniveau, aangevuld met cursussen o.a. gewasbescherming, teelttechniek en klimaatbeheersing; • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke teelttechnische functie; • Flexibele werkhouding en je hebt geen bezwaar tegen het in tourbeurt draaien van een weekenddienst en/of uitvoeren gewasbescherming; • Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaten die we graag zien reageren. Wij bieden Uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Reageren op deze functie Wil je solliciteren, stuur dan binnen 2 weken na verschijningsdatum van deze advertentie een brief of een e-mail met C.V. naar Beekenkamp Plants B.V., Personeel & Organisatie, t.a.v. Jolanda Wilmer, Postbus 1, 2676 ZG Maasdijk, P&O@Beekenkamp.nl Voor meer informatie over deze functie bel je naar Peet Koornneef, Manager Productie op telefoonnummer 0174-526100. Voor meer informatie kijk je op onze website www.beekenkamp.nl.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1725

Teeltmanager (mbo) KP Holland Naaldwijk

De Lier

Omschrijving functies Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die zich bij Vreugdenhil wil ontwikkelen binnen de teelt. Teler met ambitie M/V Als teeltmedewerker word je ingewerkt in de teelt en verzorging van diverse productgroepen zoals groenteplanten, stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. In overleg met de teeltspecialist ben je onder andere verantwoordelijk voor klimaatbeheersing, watergift, de juiste voedingsniveaus, gewasbescherming en de beoordeling van gewassen. Hierbij is de sturing van gewassen naar het juiste afleverstadium en aflevertijdstip hoofdzaak. Functie-eisen • MBO/MTus opleiding (werk- en denk niveau); • Ervaring in de teelt van bovenstaande gewassen; • Praktisch, resultaatgerichte instelling, stressbestendig en in staat om zelfstandig te werken; • Teelttechnisch inzicht; • Ervaring met het bedienen van een klimaatcomputer is een pré.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1709 Ook zijn we op zoek naar mensen tussen de 18 en 45 jaar oud die een leuke afwisselende baan binnen een dynamische omgeving willen en daar afwisselend als teamleider en operator het beste uit zichzelf willen halen. Teamleiders / Operators M/V Als teamleider zorg je ervoor dat je een team van uitzendkrachten en/of eigen mensen begeleidt en daar als voorman functioneert om de werkzaamheden zo effecient en kwalitatief goed mogelijk te laten verlopen. Als operator zorg je voor het voorbereiden en gereedmaken van productieopdrachten. Je hebt of verkrijgt kennis van machines en kunt deze machines instellen, bedienen en (eerste) storingen herkennen en oplossen. Er wordt bij Plantenkwekerij Vreugdenhil gewerkt met onder andere inboet-, zaai- ent- en selectiemachines. Functie-eisen • Kennis van geautomatiseerde productietechnieken; • MBO opleiding (werk- en denkniveau); • Coachingskwaliteiten; • Goede communicatieve eigenschappen; • Zelfstandig problemen kunnen oplossen; • Stressbestendig, praktisch, flexibele en resultaatgerichte instelling.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1710

Omschrijving bedrijf KP Holland heeft een vooraanstaande positie in de markt van veredeling, vermeerdering en opkweek van Anthurium, Curcuma, Spathiphyllum en Kalanchoë. KP Holland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Sleutelwoorden zijn klantgerichtheid en service.

Wij bieden • Een gedreven, professionele en sterk dynamische werkomgeving; • Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie; • Uitstekend brutosalaris en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Omschrijving functie Als teeltmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele teeltproces; de watergift en bemesting, de klimaatregeling, de gewasbescherming met behulp van LVM en de ruimteplanning en registratie van de verschillende producten op ons bedrijf. Trefwoorden: nauwkeurig, praktisch, systematisch, flexibel en collegiaal.

Reageren op deze functie Heb je belangstelling voor één van deze functies, stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. per post of email naar onderstaand adres. Voor vragen kun je contact opnemen met Cock Groenendaal. Noord-lierweg 35a, 2678 NA De Lier, Telefoon (0174)- 51 32 41 E-mail info@plkwvreugdenhil.nl, website www.plkwvreugdenhil.nl

Functie-eisen • Een actieve ondernemersgeest die te allen tijde het overzicht weet te bewaren, ook onder steeds wijzigende omstandigheden; • Minimaal MBO werk- en denkniveau; • Ervaring met de moderne teelttechnieken van potplanten; • Kennis van moderne geautomatiseerde gegevensverwerkingpakketten; • De bereidheid om 1 keer per 3 weken storingsdienst en weekenddienst te draaien. Wij bieden • Een passende salariëring; • Studiemogelijkheden en doorgroeimogelijkheden; • Een goede collegiale werksfeer. Reageren op deze functie Meer informatie? Bel dan met Annet Nuyten (P&O): 0174-623666. Direct reageren kan ook, stuur een e-mail naar annetnuyten@kpholland.nl of stuur een reactie aan: KP Holland, afdeling P&O, Lange Broekweg 84, 2671 DW Naaldwijk.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1723

www.westlandwerk.nl


7 1e monteur / APK monteur

Westlandwerk.nl nieuwsbrief

Bandenservice Klaas van der Eijk

Meld u op www.westlandwerk.nl aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van

Hoek van Holland

de nieuwste Westlandse vacatures.

Omschrijving bedrijf Weinig profiel op uw banden of een onjuiste bandenspanning kan voor onveilige situaties op de weg zorgen. Klaas van der Eijk Bandenservice maakt uw auto graag bandveilig. Naast banden en lichtmetalen wielen van gerenommeerde merken leveren we ook verlagingsets, uitlaten, accu’s en trekhaken. Tevens voeren we onderhoudsbeurten en APK keuringen uit. Omschrijving functie Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een 1e monteur/APK monteur. Functie-eisen • Je kunt zelfstandig alle voorkomende reparaties uitvoeren; • Je bezit leidinggevende capaciteiten; • Je verricht APK keuringen; • Je stelt diagnose door ervaring en m.b.v. diagnosetester; • Je bent betrouwbaar en hebt minimaal 5 jaar werkervaring; • Je kunt zelfstandig prijsafspraken maken met klanten; • Je bent communicatief en correct naar klanten en je onderhoudt zelf de contacten; • Je bent woonachtig in regio Westland; • Je leeftijd is tussen 25 en 45 jaar; • Je hebt geen 8-17 mentaliteit. Wij bieden • Een goed salaris; • Je werkt in een mooi jong bedrijf; • Een gevarieerd klantenbestand (particulier als industrieël); • Veelzijdigheid aan automerken; • Bedrijfsauto van de zaak; Reageren op deze functie Heb jij interesse in deze functie stuur dan je motivatiebrief + CV naar Bandenservice Klaas van der Eijk B.V., Priel 80 (haven 908 - 909), 3151 ZK Hoek van Holland. Of per email naar: bandenservice@kvdeijk.nl.

Je vindt deze vacature ook op Westlandwerk.nl | Vacaturecode: 1724

Autoliefde zonder grenzen Door: Anne-mer Verrips POELDIJK - “Het mooiste is winnen. Daar doe je het voor”, lacht Ricardo van der Ende. Ricardo heeft een heel bijzonder beroep. Of eigenlijk twee. Tien weekenden in een jaar racet hij in tourwagens over allerlei parcours in Nederland. De rest van de tijd runt hij samen met zijn broer Jacky het indoor kartcentrum Van der Ende. Fabrikanten van karts, formule- of tourwagens verkopen meer als hun merk het goed doet in autoraces. Europees kampioen met jouw merk? Dat betekent de komende tijd goede verkoopcijfers. Fabrikanten doen er dus alles aan om te winnen. De meeste merken hebben een team. Daarin zitten een aantal coureurs die het moeten doen. Die moeten winnen. Ze worden in de duurste outfits gestoken met de beste materialen. Als ze maar winnen. Ricardo van der Ende heeft in heel wat van dit soort teams gezeten. “Ik was vijf jaar toen ik van mijn broer leerde auto rijden”, vertelt hij. “Mijn broer Jacky was zeven, hij leerde het van mijn vader.” Het is de jongens met de paplepel ingegoten. Pa Van der Ende was zelf coureur en bezat een autosloperij. De liefde voor autosport begon al vroeg. Ricardo reed tot zijn zevende jaar demonstraties. Je mag pas vanaf je zevende jaar wedstrijd rijden. Toen hij begon met racen sleepte hij de ene na de andere prijs binnen. Om even een greep uit de prijzenkast te noemen; Nederlands kampioen minikart, Nederlands kampioen Internationale Junioren, Aziatisch kampioen, Australisch kampioen en ga zo maar door. Deze Westlander heeft heel wat internationale races gereden. Na het karten stapte hij over op de formule Ford (auto’s zonder dak). In 1999 won hij het wereldkampioenschap van deze klasse. Ricardo: “Je denkt: nu ben ik er, vanaf hier ga ik in een rechte streep naar de formule 1.” Dat is het hoogst haalbare. Dat bleek een stuk lastiger als gedacht. Het budget was er niet om formule 1 te gaan rijden. Een bekende van Ricardo is voor 350 miljoen euro gesponsord. Hij kan nu wel formule 1 rijden. Over het algemeen zijn Nederlanders niet zo interessant om te sponsoren. Duitsers nemen immers twaalf keer

zoveel auto’s af dan wij. Een Duitse coureur is dan veel interessanter. Daarnaast wilde Ricardo wat opbouwen waar hij op terug kon vallen. “De autosport is fragiel, je hebt nooit zekerheid.” Daarom begon hij negen jaar geleden met zijn vader en broer het kartcentrum Van der Ende. Samen hebben ze een goedlopend centrum opgebouwd waar allerlei soorten feesten worden gegeven. Na twee jaar begon het toch weer te kriebelen en begon Ricardo voor de lol weer te racen. “Ik heb

geaccepteerd dat ik de formule 1 nooit zou redden door de commercie. Met dat besef kon ik weer met plezier aan de slag.” Het winnen was echter nog geen verleden tijd. Het eerste jaar was het gelijk raak. Vandaag de dag rijdt hij tien weekenden in een jaar races. Alles op nationaal niveau. “We zijn aan het kijken of ik eventueel weer internationaal kan gaan rijden. In de hoogst haalbare klasse van de tourwagens.” De drang om te winnen is niet weg geweest. Het is niet meer voor de lol. Ricardo: “Zodra ik merk dat ik niet meer kan winnen, stop ik er mee.”

De grootste vacaturesite van het Westland


Westlandwerk.nl wenst alle bezoekers heel veel plezier op het grootste oud en nieuw evenement van het Westland!

ww_dec_2010  

Westlandwerk.nl vacaturekrant december 2010

Advertisement