Page 1

Program

Efter책r 2013

September - Oktober November - December


Hvad er Cafe Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger ud med dine venner, spiser noget god mad og hygger dig. Der vil nogle cafeaftener hvor der er arrangeret specielle temaer. I cafeen har vi forskellige brætspil og Wii, Farve/male, som man altid gerne må hygge sig med. Mad bestilles senest 2 dage inden cafe-aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. I baren kan der købes sodavand, øl, kaffe og the. Ledsagere og forældre er naturligvis altid velkomne - de skal bare huske også at tilmelde sig og bestille mad.


Vi er de frivillige! Karina

Maria

Anne

Ellen

Signe

Ninna

Freya

Rikke

… I løbet af efteråret vil der komme flere nye og rigtigt søde frivillige til.


Kalender oversigt over efterårets datoer i Café Cool: Torsdag d. 5/9-13 kl. - Gallaåbning Torsdag d. 19/9-13 - Filmaften Torsdag d. 3/10-13 - Maria lærer os at danse Zumba Torsdag d. 17/10-13 - Fødselsdags-tema Torsdag d.31/10-13 - Halloween Torsdag d. 14/11-13 - Karaoke aften Torsdag d. 28/11-13 - Vi får besøg af en hemmelig ”gæst”, som vil underholde os Torsdag d. 12/12-13 - Julefrokost


Kom til Gallaåbning af Café Cool! Torsdag d. 5/9-13 kl. 17.00-21.30 Find dit fineste tøj frem, og kom til officiel åbning af Café Cool. Det bliver en festlig og rigtig god aften. Dagens Menu: 2 retters festmenu Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.45. Det koster 75 kr. som du betaler på aftenen. I Baren vil der kunne købes farverige drinks. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 3/9-13 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58.


Torsdag d. 19/9-13 Biograf-aften Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30. Du kan vælge mellem: Lasagne, Pizza eller burger. Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Vi sætter en god film på kl. 19, og der kan købes popcorn og sodavand. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig. Kom og vær med til en hyggelig aften med film!

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 17/9 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Torsdag d. 3/10-13 Maria lærer os at danse Zumba Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30. Du kan vælge mellem: Lasagne, Fiskefilet med pommes eller burger. Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Kl. ca. 19 vil Maria undervise, de som har lyst, i Zumba dans. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig. Kom og vær med, det bliver rigtigt sjovt!

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 1/10 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Tak for et sjov

Vi glĂŚder os ti


vt for책r!

il at se Jer igen!


Torsdag d. 17/10-13 Fødselsdags-tema Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30 Du kan vælge mellem: Lasagne, Fiskefilet med pommes eller burger Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Denne aften vil vi, sammen med jer, fejre alle som har haft fødselsdag igennem året indtil nu. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 15/10 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Torsdag d.31/10-13 Halloween Find dit uhyggelige udklædning ud og kom til halloween- fest i Café Cool. Vi pynter op og gør det uhyggeligt i cafeen. Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30 Du kan vælge mellem: Pasta med kødsovs, Fiskefilet med pommes eller Burger. Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 29/10 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Torsdag d. 14/11-13 Karaoke aften Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30 Du kan vælge mellem: Lasagne, Fiskefilet med pommes eller burger. Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Kl. ca. 19 bliver der stillet op til karaoke-sang, og dem som har lyst, kan synge et lille nummer eller to. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig. Kom og vær med, det bliver rigtigt sjovt, også selvom man ikke kan lide at synge.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 12/11 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Torsdag d. 28/11-13 Vi får besøg af en hemmelig gæst, som vil underholde os Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30 Du kan vælge mellem: pasta med kødsovs, Fiskefilet med pommes eller burger. Det koster 45 kr. pr. portion som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Kl. 19 får vi besøg af en ”hemmelig gæst” som vi komme og vise os noget. Det bliver spændende så kom og nyd en aften med dine venner i Café cool. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 26/11 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58. Husk at fortælle om hvad du gerne vil spise.


Torsdag d. 12/12-13 Julefrokost Cafeen vil gerne sige tak for et hyggeligt og godt år, og vi inviterer derfor til Julefrokost, hvor man gerne må have nissehue på! Du må også meget gerne medbringe en lille pakke, så vi kan rafle om gaver. Vi spiser sammen fra kl. ca. 17.30-18.30 Menu: Traditionel julefrokost-menu. Det koster 75 kr. som du betaler på aftenen. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil komme og spise, eller om du først vil vente med at komme til efter maden. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tilmeld dig Senest Tirsdag d. 10/12 2013 til Rikke på rikke@jobkollegiet.dk eller på telefon: 61 46 97 58.


Projektet Café Cool Unge udviklingshæmmede, hvad enten de bor i bofællesskab, på institution eller er hjemmeboende har som andre unge et behov for at opleve at komme i byen, på café og møde ligesindede og få nogle gode oplevelser. Foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem har derfor besluttet at tage initiativ til at oprette et nyt cafétilbud for unge udviklingshæmmede i Århus midtby. Caféen skal forestås af en gruppe frivillige unge. Formål Formålet med et cafétilbud til unge med udviklingshæmning er, at give dem et sted at være ung sammen med andre unge og på unges vilkår. Målgruppe Målgruppen for brugerne af Café Cool er udviklingshæmmede og sent udviklede unge, der enten bor i bofællesskab, i støttet boform eller er hjemmeboende og aldersmæssigt er mellem 18 og ca. 30 år. Frivillighed Selvom cafeen startes op på initiativ af Jysk Børneforsorg/Fredehjem drives den af en gruppe frivillige. Det vil sige at det er de frivillige, der står bag cafeaftenerne, gerne i samarbejde med brugerne. Potentiale Café Cool er desuden omdrejningspunktet for samvær mellem en gruppe unge, som ellers ikke nødvendigvis har mulighed for socialt samvær. Derudover er det Jysk børneforsorg/Fredehjems forhåbning at skabe en ramme for samvær mellem udviklingshæmmede unge og unge, der gerne vil lave frivilligt, socialt arbejde til gensidig glæde og udvikling for begge parter.


Vi glæder os til at se dig i:

Café Cool - Kloster Caféens lokaler på Klostergade 37, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Kl. 17-21.30 (på de udvalgte datoer) Kontakt rikke@jobkollegiet.dk eller telefon 61 46 97 58 ved spørgsmål vedrørende Café cool. Hvis du følges med ledsager, er han/hun naturligvis også meget velkommen. De skal bare huske også at tilmelde sig.

Tjek også vores facebook-side ”Café cool” ud. Anmod om at blive en del af gruppen og du kan se billeder, events og meget mere!

Cafe cool program efterår 2013  
Cafe cool program efterår 2013  
Advertisement