Page 1

Clubblad SC Dynamo nummer 1 5 januari 2010

SC Dynamo / Voetbal

Van de redactie … Het volgende clubblad verschijnt op 19 januari a.s. Gegevens voor het volgende clubblad kunnen tot maandag 18 januari a.s. 17.00 uur aangeleverd worden per e-mail:

caroline.schipper@live.nl Clubblad voortaan per e-mail ontvangen ? Een mailtje is voldoende ! Website: Kijk voor het laatste nieuws, voor foto’s, voor roddels, voor wie jarig is, etc. ook eens op onze website: www.scdynamo.nl

Agenda: 12/02 Klaverjassen 12/03 Klaverjassen 09/04 Klaverjassen Kijk elders in dit blad voor de speciale Jeugd agenda !

Aan- of afmelden voor het volgende seizoen ? Verhuizen ? Nieuw telefoonnummer? Stuur dan een e-mail naar Nico Timmer: Ledenadmin@scdynamo.nl

Sponsoring wedstrijdbal Voor de sponsoring van een wedstrijdbal kunt u zich wenden tot de sponsor commissie/bestuursleden Patrick Niesten 06-22696874, Peter Koning 072-5023057 en Ron Groot. Sponsors seizoen 2009 / 2010:

20/09 Dirk de Jong Eetcafé 70 De Club van 50 Vacature redactie voetbal Wie o wie heeft zin om de redactie van het voetbaldeel van het clubblad over te nemen ? Wat moet je kunnen ? Teksten knippen en plakken en beetje gevoel hebben voor lay-out. Wat moet je hebben ? Een Dynamohart en eenmaal per twee weken een paar uurtjes tijd. Komt de deadline voor het aanleveren van kopij op maandag je slecht uit ? Alles is bespreekbaar ! Meer informatie én aanmelden kan bij het bestuur of bij caroline.schipper@live.nl

1


Wedstrijden senioren: 7 januari 2010: Dynamo 1 -WBSV 1

aanvang 20.00 uur

Indien afgekeurd wordt er bij WBSV gespeeld op kunstgras . Zelfde datum en tijd

10 januari 2010 Dynamo 2 - WBSV 2

aanvang 11.00 uur

Vacatures: De Technische Commissie is op zoek naar een tweetal personen.

Parttime grensrechter bij het 1e elftal. -

Bij een jonge enthousiaste groep spelers Afwisselend vlaggen met de huidige parttime grensrechter

Begeleider van het 1e elftal -

Trainer ondersteunen tijdens de wedstrijden. Pupil v/d week organiseren. Ruilformulier invullen Spelers begeleiden tijdens de wedstrijden Spreekbuis zijn voor de spelers etc.

Voor beide functies is dit per direct. Wilt U zich aanmelden of zijn er nog vragen dan kunt U kontact opnemen met. Vincent Koeckhoven ( 06-53788932 ) of Marcel Asseper ( 06-53691808 ) Met vriendelijke groet, De Technische Commissie

2


Van de bestuurstafel…. Joop Beentjes Afgelopen zondag vroeg de voorzitter aan alle aanwezigen om 1 minuut stilte te houden ter nagedachtenis aan het overlijden van Joop Beentjes. Het was stil, opmerkelijk stil. Joop was als Dynamoman zeer actief bij de club betrokken. Vele jaren heeft hij in de jeugdcommissie gezeten, was lid van de technische commissie, scheidsrechter van het tweede, trouwe supporter van zijn kinderen en bovendien als barman van de club van 40 actief op de zondagmiddag. Het scheidsrechterstenue met het Dynamologo in beeld, kreeg bij de afscheidsbijeenkomsten een plekje bij het gedenktafeltje op het altaar. Dynamo betekende veel voor Joop en Joop heeft veel voor Dynamo betekend. Daarom hing de vlag op de dag van de uitvaart halfstok. Er zijn vele herinneringen aan Joop boven komen drijven. Een van zijn ideeën was om tijdens de carnavalsoptocht (2001?) met de jeugdcommissie “Waar landt Piet Poland” uit te voeren. Gehuld in oranje overalls, lopend achter de krijtkar van Dynamo werd er door heel Ursem een krijtstreep getrokken die nog wekenlang zichtbaar op het wegdek te zien was. Het was goed om even gezamenlijk stil te zijn en respect te tonen voor Joop. We wensen Fiet en haar gezin veel kracht en sterkte toe.

Oliebollendrive Deze traditionele eindejaarsdrive was door de SCDKC georganiseerd. Er was nog ruimte voor een paar tafels, maar dat mocht de pret voor de negen klaverjastafels en de twee keestafels niet drukken. De organisatie had voor een handig afrekensysteem gezorgd, de bediening was professioneel en de sfeer meer dan uitstekend. Een rijk gevulde prijzentafel, een spannende loterij en de top 2000 op de achtergrond maakt dat de SCDKC een compliment verdiend voor de uitstekende organisatie. Hartelijk dank! De fel begeerde wisselbokaal, die vanaf 1994 wordt uitgereikt, is in handen gekomen van Nick Bakker. Nick gefeliciteerd!

Schoonmaak Op zaterdag 12 december is de buitenzijde van de kantine en de kleedkamers opgeknapt. Dankzij de hulp van Nico Koppes (schoonmaakbedrijf), Werner van der Bijl, Leon Mulder en Sjon Pauw, ziet het er weer opgefrist en schoon uit. Heren hartelijk dank voor de genomen moeite! 3ieuwjaarsreceptie, 3 januari 2010 Deze door de SCDKC, (Jos Mulder, Gert Kroon, Bert Munster, Jennifer Tiebie, Paul Bakker, Nadine Commandeur, Ron Groot, Rick Vendel) onder winters omstandigheden georganiseerd receptie is zeer geslaagd. Onder muzikale klanken van DJ Dolphin en vaste mensen achter de bar (Louis Schoutsen, Mando Simoes en Harm Stam hartelijk dank!!) was het zeer gezellig en kunnen we terugzien op een goed begin van 2010.

3


Het bestuur wenst allen een gezond, blessurevrij en sportief 2010 toe.

Vrijwilligers in beeld (deel 3) Het is een goede gewoonte om tijdens de nieuwjaarsreceptie mensen te bedanken die een vrijwilligerstaak hebben uitgevoerd. Een grote bos bloemen ging naar Fiet Beentjes (hart onder de riem), Jolanda Mulder (7 jaar ledenadministratie), Olivia Oudejans en Yvonne Pater (handbalcoaches), Ton Rijper (5 jaar TC-lid), Joke Bakker (5 jaar kantinecommissie). Allen hartelijk dank voor jullie inzet voor de club.

4


Cor Stam ontving de gouden speld als lid van verdienste i.v.m. het vijftig jarig lidmaatschap van Dynamo. Douwe Herder krijgt de zilveren speld daar hij naar 15 jaar keeperstrainer te zijn geweest, in december op gepaste wijze afscheid heeft genomen. Humprey Mercera kreeg de gouden speld omdat hij 25 jaar trainer is van SC Dynamo en vele talenten heeft begeleid. Gefeliciteerd met de ontvangen Dynamospeld!

Afscheid Douwe Herder Douwe had vorig seizoen aangegeven dat hij ging stoppen met de keepers van sc. Dynamo te trainen vanwege het feit dat het slecht kon combineren met zijn werk. Daar hadden wij alle begrip voor. Echter iemand die 15 jaar vol overgaaf onze keepers heeft getraind, die laat je dan niet met lege handen naar huis gaan. We hebben met Douwe gesproken en gevraagd wat hij graag wilde . Douwe had een grote wens. Alle keepers nog een keer te zien en spreken die hij getraind had. Zo gezegd zo gedaan. Op 29 november alle keepers uitnodigt . We zouden dan de wedstrijd van het 1e elftal gaan bekijken na eerst koffie en gebak te hebben genuttigd. Na de wedstrijd nog een gezellig samenzijn. Even graven in uw geheugen ,29 november was bar slecht weer en de wedstrijd van 1e elftal werd afgelast. De bijeenkomst van Douwe natuurlijk niet. Keepers hebben namelijk de eigenaardige gewoonte, die komen altijd , hoe slechter het weer, hoe mooier om te trainen. Uit Friesland en uit heel Noord Holland kwamen de keepers naar het Dynamo complex toe. Degene die niet konden hadden zich afgemeld. Dit noem ik nu een stukje discipline die Douwe ook van deze heren verwachte al de tijd dat hij ze getraind heeft. De verhalen werden naar mate de middag vorderde steeds heldhaftiger. Douwe had voor alle keepers nog een eigen verhaaltje. Goede keeper maar te weinig ballen, Mindere keeper maar ging er voor 200% voor etc. De oefenstof van Douwe werd ook nog even onder de loep genomen. Wat was leuk , wat was niet leuk. Daar waren de keepers niet eenduidig in. Wat de een prachtig vond ,daar zei de ander van hoe heb je het kunnen bedenken. De middag werd afgesloten met een bos bloemen voor zijn vrouw, en een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie waar Douwe geĂŤerd zal worden voor zijn 15 jarige lange verdiensten voor sc. Dynamo . Douwe belde afgelopen zondag dat hij niet aanwezig kon zijn i.v.m. lichamelijke klachten. Zodat het speldje van verdienste bij hem thuis gebracht zal worden Als laatste wil ik zeggen Douwe bedankt voor alles. Vincent Koeckhoven.

5


Uitslag Klaverjasdrive SC Dynamo de 4 J’s 11 december 2009 De opkomst van de vierde drive was goed; 28 kaarters, dus zeven tafels. De vier J’s kaartten per toerbeurt onder een gezamenlijke naam en haalden de top 10. Corrie K. kwam 3 punten (een heer) tekort voor een prijs. Twee kaarters haalden meer dan 7000 punten, er werd deze avond gemiddeld gescoord met uiteindelijk een grootse winnaar. Patrick viel net buiten de prijzen, ook buiten de poedel. De kaarten worden nu eenmaal geschud…. De uitslag:

1. Gerrit Groot 2. Cor Prins 3. Wilma 4. Kees Aay 5. To Bakker 6. Jos v Baarsen 7. Jack Simoës 8. Mark Luitjes

7250 7076 6794 6629 6585 6571 6488 6416

9. Brian Horio 10. de 4 J’s 11. Frank Smit 12. Mark Prins

6267 6260 6253 6234

poedelprijs: Adam Konijn

5326

De eerst volgende drive is op:  vrijdagavond 8 januari 2010  aanvang: 19.45 3oteert u de volgende data in de agenda?! >12 februari 2010 >12 maart 2010 >9 april 2010 We wensen u een gelukkige kaart toe in 2010. Vriendelijke groet, de 4 J’s.

6


7


Jeugdagenda: De eerste pagina staat zo vol met vergaderdata, dat de vele geplande extra wedstrijden en toernooien, in gymzalen en op de velden, een apart plaatsje verdienen.

Januari 15/05 16/05 22/05 28/29-05 28/05 29/05 30/05

Beemsterkaas zaalvoetbal toernooi F1, F2, E1, E2, E3, D1 en D2 Toernooi LSVV voor F1, F2 en D1 Toernooi LSVV voor E1 en E2 Dynamo voetbal toernooi voor alle op zaterdag spelende teams E-kamp RK EDO Jeugdtoernooi voor A junioren en MB1 junioren (va 19.00 uur) RK EDO Jeugdtoernooi voor F en D pupillen RK EDO Jeugdtoernooi voor E pupillen, B en C Junioren

Talenten gezocht Ben jij 6 jaar of 7 jaar en wil jij graag voetballen………….. dan ben je van harte welkom bij SC Dynamo. Na de wintertop gaan de allerjongsten ook weer trainen door de week en gaan zij zaterdag een wedstrijd 4 tegen 4 voetballen. Dit allemaal op het sportcomplex van SC Dynamo. Bij SC Dynamo dien je zelf te zorgen voor trainingspak, voetbalschoenen en scheenbeschermers. Voor meer informatie kan je even contact opnemen met : • Arjan Maas 072 – 502 1635

8


Standen per 19 december 2009 Teamnaam DESS C1 Dindua C1 Dynamo C1 Kwiek 78 C1 George st C1 HSV Sport 1889 C1 MOC C1 HSV Sport 1889 C2 WSW C1 Asonia C1 Berkhout C1

Wedstrijden 10 9 10 9 11 10 9 10 10 9 11

Winst Gelijk 9 0 8 0 7 1 6 0 5 1 4 2 4 1 3 0 2 2 2 1 0 0

Verloren 1 1 2 3 5 4 4 7 6 6 11

Punten 27 24 22 18 16 14 13 9 8 7 0

Voor Tegen 74 9 64 14 55 24 50 29 26 37 41 36 41 32 29 64 38 53 24 28 10 126

Teamnaam Always Forward C5 Woudia C2 Dynamo C2 West Frisia DP C3 Zouaven De C5 Valken De C2 DWB C2 Victoria O C3 VVS 46 C2 Blokkers De C4 Andijk C2 Always Forward C6

Wedstrijden 10 11 11 10 11 10 12 10 10 12 11 10

Winst Gelijk 9 1 9 0 8 0 7 1 6 3 6 1 4 1 3 2 2 1 2 1 1 1 1 0

Verloren 0 2 3 2 2 3 7 5 7 9 9 9

Punten 28 27 24 22 21 19 13 11 7 7 4 3

Voor Tegen 69 13 73 19 48 22 54 21 61 30 31 22 28 61 27 33 21 56 20 68 13 52 13 61

Teamnaam Spartanen D1 Grasshoppers D1 RKEDO D1 Victoria O D1 Valken De D1 Kwiek 78 D1 VVW D2 VVS 46 D1 Opperdoes D1 Dynamo D1 Westfriezen D2 Blokkers De D3

Wedstrijden 10 10 8 9 10 9 10 10 10 10 10 8

Winst Gelijk 9 0 8 0 7 0 7 0 6 1 4 2 4 1 3 1 3 0 2 2 0 1 0 0

Verloren 1 2 1 2 3 3 5 6 7 6 9 8

Punten 27 24 21 21 19 14 13 10 9 8 1 0

Voor Tegen 52 7 43 7 35 13 37 20 32 27 28 22 14 34 23 37 10 41 17 28 11 34 6 38

9


Teamnaam Wedstrijden DESS D1 8 WSW D1 9 Blokkers De D5 9 ASV 55 D1 9 DWB D1 8 Dynamo D2 9 Zwaluwen 30 HCSV D3 10 Berkhout D2 9 DWOW D2 8 Medemblik D3 9 Medemblik D4 8

Winst Gelijk 8 0 6 1 6 1 5 1 5 0 5 0 5 0 2 1 2 0 2 0 0 0

Verloren 0 2 2 3 3 4 5 6 6 7 8

Punten 24 19 19 16 15 15 15 7 6 6 0

Voor Tegen 64 8 52 19 26 13 59 24 34 30 35 24 24 32 17 38 12 32 17 52 6 74

Teamnaam Jong Holland E1 Dynamo E1 Flamingo s 64 E1 SVW 27 E3 AFC 34 E2 Reiger Boys E4 Foresters de E3 Kolping Boys E3 Koedijk E3 LSVV E2 DTS E3 Alcmaria Victrix E3

Wedstrijden 9 10 10 10 10 9 10 9 9 9 9 10

Winst Gelijk 8 0 7 1 7 0 6 2 5 3 5 1 5 0 3 1 3 0 2 2 1 0 0 0

Verloren 1 2 3 2 2 3 5 5 6 5 8 10

Punten 24 22 21 20 18 16 15 10 9 8 3 0

Voor Tegen 52 23 53 18 63 39 42 21 43 27 39 20 37 35 25 36 24 47 26 47 18 59 20 70

Teamnaam Asonia E2 KGB E4 Dynamo E2 Valken De E4 Berkhout E2 DESS E1 Zouaven De E9 Spirit'30 E6 Andijk E2 WSW E1 Always Forward E11

Wedstrijden 8 8 9 8 9 6 8 7 9 8 8

Winst Gelijk 8 0 8 0 6 0 5 0 5 0 4 0 3 0 2 0 2 0 1 0 0 0

Verloren 0 0 3 3 4 2 5 5 7 7 8

Punten 24 24 18 15 15 12 9 6 6 3 0

Voor Tegen 65 12 52 14 35 26 33 19 45 37 32 15 27 39 35 53 32 45 14 47 8 71

10


Teamnaam Berkhout E1 Hollandia E4 Zouaven De E8 VVS 46 E2 Dynamo E3 Asonia E1 ASV 55 E1 Zouaven De E6 West Frisia DP E5 Spirit'30 E5 WSW ME1 Always Forward E10

Wedstrijden 10 10 9 9 10 10 10 7 10 9 9 9

Winst Gelijk 10 0 8 0 7 0 7 0 5 0 5 0 4 0 3 0 3 0 2 0 1 0 1 0

Verloren 0 2 2 2 5 5 6 4 7 7 8 8

Punten 30 24 21 21 15 15 12 9 9 6 3 3

Voor Tegen 99 14 58 30 69 24 59 27 56 47 45 39 45 55 27 37 28 50 22 53 16 71 9 86

Teamnaam SVW 27 E12 Apollo 68 E2 DTS E5 Zeevogels E4 KSV E8 Dynamo E4 DTS E6 SVW 27 E11 Koedijk E14 Kolping Boys E14 KSV E10 KSV E9

Wedstrijden 9 9 10 8 9 9 8 8 7 9 7 7

Winst Gelijk 9 0 7 0 6 1 6 0 5 1 4 1 4 0 3 0 1 2 1 2 0 1 0 0

Verloren 0 2 3 2 3 4 4 5 4 6 6 7

Punten 27 21 19 18 16 13 12 9 5 5 1 0

Voor Tegen 102 4 52 30 47 13 41 26 44 28 27 33 48 49 35 57 18 35 25 43 10 61 6 76

Teamnaam Reiger Boys F1 SVW 27 F2 Kolping Boys F2 DTS F1 Dynamo F1 Koedijk F2 Alcmaria Victrix F1 Vrone F2

Wedstrijden 8 7 7 7 5 8 8 8

Winst Gelijk 7 1 6 0 4 0 4 0 3 1 3 0 1 0 0 0

Verloren 0 1 3 3 1 5 7 8

Punten 22 18 12 12 10 9 3 0

Voor Tegen 81 9 43 14 33 17 35 26 29 11 24 30 12 75 7 82

11


Teamnaam ALC F1 Spartanen F2 Dynamo F2 West Frisia DP F2 Grasshoppers F2 Kwiek 78 F3 Blokkers De F7 Berkhout F1 VVS 46 F3 Opperdoes F2

Wedstrijden 9 9 8 7 8 8 8 8 8 7

Winst Gelijk 8 0 5 2 5 1 4 2 4 2 3 4 2 0 1 2 1 1 0 0

Verloren 1 2 2 1 2 1 6 5 6 7

Punten 24 17 16 14 14 13 6 5 4 0

Voor Tegen 60 19 57 23 46 24 32 17 28 19 29 23 36 38 22 31 17 35 2 100

Teamnaam GSV F2 Berdos F4 Berdos F5 Dynamo F3 Jong Holland F7 LSVV F7 Vrone F4 Duinrand S F2

Wedstrijden 9 10 8 10 10 7 6 8

Winst Gelijk 9 0 9 0 5 0 5 0 4 0 2 0 0 0 0 0

Verloren 0 1 3 5 6 5 6 8

Punten 27 27 15 15 12 6 0 0

Voor Tegen 54 7 61 17 32 25 27 36 40 42 19 44 4 31 6 41

Gerard Schaap Zaalvoetbaltoernooi De eerste wedstrijd was tegen Berkhout E3. Hun waren erg goed want we stonden met 0-2 achter. Maar algauw werd het 3-2. De tweede wedstrijd dan tegen Kwiek. We hadden met 1-3 gewonnen. Het was een mooie wedstrijd en ook wel makkelijk De derde wedstrijd was tegen RK EDO E5. Het was met 0-4 gewonnen door goed overspelen. En met die wedstrijd namen we goede corners . De vierde wedstrijd dan die werd met 2-1 verloren. Tegen RK EDO E6 hun waren erg goed. Hun schoten ook erg hard.

Dries de graaf speler van E3

12


SC Dynamo / Handbal

MEDEDELINGEN Stukjes of reacties voor in het clubblad: graag voor maandag 17.00 uur jolandakolk@kpnplanet.nl ZAALDIENSTEN Het zaaldienstformulier gaat met het team mee, wat thuis speelt, na de wedstrijd gaat het mee in het boekje van het laatst spelende dynamo team. Za 9 jan Zo 10 jan

15.30 – 16.15 uur 11.00 – 13.45 uur

Recr 2 (2 pers) Recr 3 (2 pers)

Za 6 febr

Zo 17 jan

11.00 – 11.45 uur 11.45 – 12.30 uur 12.30 – 13.30 uur

Recr 1 (2x) Recr 1 (2x) Recr 1(2x)

Zo 7 febr

Za 30 jan

17.45 – 18.30 uur

A-jeugd (2x)

Za 6 mrt

Zo 31 jan

11.00 – 12.15 uur

Recr 2 (2x) Zo 7 mrt

13.45 – 14.30 uur 14.30 – 15.15 uur 15.15 – 16.00 uur 11.00 – 11.45 uur 13.00 – 14.15 uur

Dames 1 (2x) Dames 1 (2x) Dames 1(2x) Heren 1 (2x) Heren 1 (2x)

15.15 – 16.00 uur 16.00 – 16.45 uur 16.45 – 17.30 uur 14.45 – 15.45 uur

Recr 2 (2x) Recr 2 (2x) Recr 2 (2x) Heren 1 (2x)

Zo 14 mrt 11.30 – 12.15 uur 12.15 – 13.30 uur

Recr 3 (2x) Recr 3 (2x)

Wedstrijdverslag D1 Op 11 december moesten we s’middags handballen tegen Victoria O. De 1e helft stond Li-Fen op doel en ze heeft keurig de nul gehouden. Denah maakte het eerste doelpunt voor ons. De ruststand was dus 1-0. De 2e helft stond Nikita op doel en ook zij deed het prima. Ashley scoorde haar 1e doelpunt! Super gedaan, hoor ! Marit Huisman (1x) en Denah (2x) zorgden voor de eindstand van 5-0. Mooi gedaan, meiden en nu een paar weken vakantie. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar allemaal. Groetjes van Johan 2e helft zaalkompetitie. Allereerst de beste en sportieve wensen van het bestuur aan jullie handballers en handbalsters voor het jaar 2010. We starten al weer vroeg dit jaar, maar zijn allen ook een lang weekend vrij in februari. We hebben een coach gevonden voor ons A-jeugd team, Patrick Bellekom heet hij en speelt bij de Heren Senioren en kent het spelletje handbal als geen ander. Wij zijn als bestuur erg blij met hem en wensen hem en het team een leuke tijd toe. Succes!! Verder is ons E-jeugdteam alweer een paar speelsters rijker. Ze zitten nu op 8 speelsters, wellicht komen daar ook meer speelsters bij. Heel veel plezier met de 2e helft van de zaalkompetitie!

13


SLECHT WEER REGELI3G van de site nhv-nhn geplukt. ZAALCOMPETITIE Tijdens abnormale weer- en wegengesteldheid dienen vastgestelde wedstrijden gespeeld te worden als openbaar vervoer mogelijk is. Als er een negatief reisadvies is gegeven op (regionale) radio en televisie en de wedstrijdplaats is niet met openbaarvervoer te bereiken, dan kan de uitspelende vereniging contact op nemen met de tegenstander om aan te geven dat de wedstrijd, in verband met de weersomstandigheden niet kan door gaan. De thuisspelende vereniging waarschuwt dan de scheidsrechter en de sporthal. Bij het inzenden van de wedstrijdformulieren dienen beide verenigingen aan te geven dat de wedstrijd geen doorgang heeft gevonden en hierbij de reden van het niet doorgaan te vermelden. De uitslag van de niet gespeelde wedstrijd zal worden vastgesteld op 0-0. Als bij Senioren, A- en B-Jeugd teams, in verband met de Promotie/Degradatie regeling, de rangschikking het noodzakelijk maakt zal de wedstrijd opnieuw worden vastgesteld. Het Afdelingsbestuur zal binnen 3 werkdagen na de wedstrijddag controleren of er juist is gehandeld door de uitspelende vereniging Bij niet juist handelen of bij niet-melden en niet-spelen van de wedstrijd wordt het uitspelende team als niet te zijn opgekomen beschouwd en wordt de hiervoor geldende boeteregeling, 0-10 plus boete, toegepast.

PUPILLEN VAN DE WEEK Op zondag 17 januari Linsey de Jong en 3oa Appelman Jullie zullen worden opgehaald worden door een speelster van DS 1 tussen 11.15 – 11.30 uur. Neem jullie sportschoenen mee en trek je handbaltenue aan. Je krijgt een pak van DS 1 aan. Heel veel plezier toegewenst. Zondag 7 februari: Denah Timmer en Meike Schilder

14


Vaardigheidstest handbal Waardergolf. Op zaterdag 19 december gingen we met een groep van 20 meiden naar de Waardergolf toe. Daar werd door Handbalafdeling Noord-Holland-Noord een vaardigheidstest voor de jeugd gehouden. Alle 3 de groepen moesten zich rond de klok van 9.00 uur melden. Best wel vroeg op zaterdag maar we hadden er zin in. De meiden werden in groepen verdeeld en starten rond de klok van 9.15 met een soort handbalcircuit. Steeds moesten ze op verschillende plekken in de zaal allerlei oefeningen doen die te maken hadden met handbal. Verschillende malen moest er gegooid worden: sprongschot, heel hard gooien, er werd een partijtje gespeeld, een vragenlijst moest er ingevuld worden, grondoefeningen etc‌ Tot en met de klok van 11.45 waren ze de hele tijd bezig. Daarna volgden nog een uitreiking van een aantal prijzen. De meiden kregen allemaal een certificaat mee naar huis en ook nog een folder met belangrijke handbal regels. Al met al een zeer geslaagde ochtend. Maar dit was nog niet alles, daarna gingen we met zijn allen zwemmen in de Waardergolf. Met dit als afsluiting kon de dag niet meer stuk. Rond de klok van 14.30 gingen we weer voldaan naar huis. Een leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

15


HA3DBAL JEUGD E-jeugd Begeleiding: Frank 502 3273 Datum / Wedstr.nr

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Rijders/ de was van de Scheidsrechter kleding

Zo 17 jan/ nr 9507

11.00 uur/ 10.30 uur

Dynamo – Sporting S

Danique, Amber en Lynn naar Mijsehal

Zo 31 jan/ Nr9299

10.30 uur/ 9.30 uur

Alpha valken - Dynamo

Nine, Nomi en Romy naar De Banne

Za 6 febr/ Nr 9330

13.45 uur/ 13.15 uur

Dynamo – VVW

Lisa, Anissa en Zoë naar de Mijsehal

Zo 14 febr/ 15.30 uur/ Nr 9301 14.45 uur

S & K – Dynamo

Nine, Romy en Nomi naar de De Opgang

Zo 28 febr/ 12.00 Nr 9298 uur/ 11.30 uur

Victoria O – Dynamo

Anissa, Zoë en Lisa naar de Stap in Obdam

Zo 7 maart/ 11.00 uur/ Nr 9302 10.15 uur

Westfriezen – Dynamo

Zoë, Lisa en 3ine naar Zwaag in Zwaag

Zo 14 mrt/ Nr 9303

Dynamo – Quick

Amber, Lynn, Danique de Mijsehal

11.30 uur/ 11.00 uur

Miranda

Tamara

Fiet

D1-jeugd Begeleiding: Johan 5022875 en Angelique 5020363 Datum / Wedstr.nr

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Rijders

Scheidsrechter

Zo 10 jan/ Nr 5798

11.00 uur/ 10.30 uur

Dynamo – Tornado

Nikita, Meike en Ilse naar de Mijsehal

Astrid

Za 16 jan/ Nr 10103

13.45 uur/ 13.15 uur

Zuidermeer – Dynamo

Robin, Li Fen en Marith H.Koggehal

Za 30 jan/ Nr 7801

8.45 uur/ 8.00 uur

Westfriezen – Dynamo

Nikita, Meike en Ashley Sporthal Zwaag in Zwaag

Za 6 febr/ Nr 7878

15.15 uur/ 14.45 uur

Dynamo – VVW

Robin, Ilse en Marit B. naar de Mijsehal

16


Za 13 febr/ 10.00 uur/ Nr 5745 9.15 uur

KSV – Dynamo

Nikita, Li Fen en Denah Waardergolf

Za 6 maart/ 16.45 uur/ Nr 8547 16.15 uur

Dynamo – Excelsior

Meike, ilse en Marith Claudia H naar de Mijsehal

Za 13 mrt/ Nr 8708

Victoria O – Dynamo

Robin, Ashley, Marit B. De Stap in Obdam

11.00 uur/ 10.15 uur

D2-jeugd Begeleiding: Jacqueline 502 3635 en Angela 502 2463 Datum

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Rijders:

Za 9 jan/ Nr 6231

15.30 uur

Dynamo – Victoria O

Maaike en Rianne naar de Maaike Mijsehal

Za 16 jan / Nr 6605

10.00 uur

JHC – Dynamo

Denise en Marijn De Zee in Den Helder

Zo 31 jan/ Nr 9004

12.30 uur

Niedorp – Dynamo

Maaike en Andu naar de Niedorphal

Za 6 febr/ Nr 6794

14.30 uur

Dynamo – Con Zelo

Denise en Anna naar de Mijsehal

Zo 14 febr/ 14.45 uur Nr 8934

HCV’90 – Dynamo

Maaike en Marijn naar de Kinheimhal in Beverwijk

Za 6 maart/ 16.00 uur Nr 8274

Dynamo – St George

Denise en Britt naar de Mijsehal

Zo 13 mrt/ Nr 8135

Hugo girls - Dynamo

Maaike en Fenna naar de Noorderend in HHW

11.30 uur

Scheidsrechter

Britt

Claudia

C1-jeugd Begeleiding: Claudia 5021438 en Trudy 502 1350 Datum

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Scheidsrechter/ Rijders

Zo 10 jan/ Nr 7292

11.45 uur/ 11.00 uur

Dynamo – de Blinkert

Denice, Beau en Romy naar de Mijsehal

Zo 17 jan/ Nr 7829

11.00 uur/ 10.00 uur

Berdos – Dynamo

Anouk, Suzanne en Fleur Europahal in Bergen

Marloes

17


Za 30 jan/ Nr 6228

17.45 uur/ 17.00 uur

Dynamo – Graftdijk

Sara, Lisa en Naomi naar de Mijsehal

Zo 7 febr/ Nr 5590

9.30 uur/ 8.45 uur

CSV – Dynamo

Fleur, Beau en Anouk De Bloemen in Castricum

Zo 14 mrt/ Nr 7998

14.45 uur/

HCV’90 – Dynamo

Romy, Wen en Lisa De Kinheimhal in Beverwijk

Monique

C2-jeugd Begeleiding: Connie 5023229 Mirjam 5021512 Datum

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Rijders

Za 9 jan/ Nr 9489

9.45 uur/ 8.45 uur

Schagen – Dynamo

Noa en Merijn Spartahal, Schagen

Zo 17 jan/ Nr 6687

11.45 uur/ 11.15 uur

Dynamo – Andijk

Laura en Nina naar de Mijsehal

Zo 31 jan/ Nr7493

10.45 uur/ 10.00 uur

Meteoor – Dynamo

Noa en Linsey Weijver Hoogwoud

Zo 7 febr/ Nr 9657

11.00 uur/ 10.30 uur

Dynamo – Dirkshorn

Linsdey en Lotte naar Ronald de Mijsehal

Za 6 maart/ 15.15 uur/ Nr 9841 14.45 uur

Dynamo – Spartanen

Bodine en Laura naar Danielle de Mijsehal

Zo 14 mrt/ Nr 5561

Niedorp – Dynamo

Nina en Noa naar de Niedorphal

11.00 uur/ 10.00 uur

Scheidsrechter

Heren 1

A-jeugd Begeleiding: Patrick Bellekom Datum

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Rijders

Scheidsrechter

Zo 10 jan/ Nr 7863

12.30 uur/ 11.45 uur

Dynamo – Beemster

Marsha, Britt en Donna n. d. Mijsehal

Judith

Zo 17 jan/ Nr 8914

12.45 uur/ 12.00 uur

St George – Dynamo

Kim, Maaike en Jolien n. d. Koggehal

Zo 31 jan/ Nr 6650

11.00 uur/ 10.15 uur

Dynamo – SSV

Mariska, Demi en Monique Mijsehal

18

Francis


Zo 14 febr/ 11.00 uur/ Nr 5826 10.15 uur

Sporting S/SSV – Dynamo

Marsha, Britt en Donna Mijsehal

Zo 28 febr/ 15.45 uur/ Nr 6527 14.45 uur

Excelsior - Dynamo

Mara, Jolien en Maaike De Flint

Zo 7 mrt/ Nr 6835

14.45 uur/ 14.45 uur

Dynamo – Meteoor

Kimberley, Demi en Monique Mijsehal

Zo 14 mrt/ Nr 8793

11.00 uur/ 10.00 uur

Spartanen – Dynamo

Lois, Britt en Donna’t Span in Wognum

Marianne

HA3DBAL SE3IORE3 Dames 1, begeleiding: Jan 0226 314597 Datum

Aanvang

Wedstrijd

Zo 17 jan/ Nr 8701

12.30 uur

Dynamo – St George

Mijsehal

Zo 31 jan/ Nr 6214

15.30 uur

Tornado – Dynamo

Waardergolf

Zo 7 febr/ Nr 6031

13.00 uur

Dynamo – Meteoor

Mijsehal

Zo 14 febr/ Nr 8187

14.30 uur

VZV – Dynamo

’t Zijveld

Zo 28 febr/ Nr 6205

12.30 uur

Alpha Valken – Dynamo

De Banne

Zo 7 mrt/ Nr 7296

13.00 uur

Fortuin/VVW – Dynamo

De Dars

Zo 14 mrt/ Nr 5876

12.15 uur

Dynamo – DSO

Mijsehal

Za 27 mrt/ Nr 1559

19.00 uur

DSO – Dynamo

De Dogger in Den Helder

Heren senioren begeleiding: Astrid 19


Datum

Aanvang / vertrek

Wedstrijd

Scheidsrechter/Rijders

Za 16 jan/ Nr 7440

19.00 uur

Dynamo – Spartanen

Mijsehal

Za 23 jan/ Nr 6137

21.00 uur

Dynamo – CSV

Mijsehal

Za 30 jan/ Nr 6230

20.55 uur

BKC – Dynamo

Veerbrug in Anna Paulowna

Za 6 febr./ Nr 7542

20.45 uur

Dynamo – HCV’90

Mijsehal

Za 20 febr/ Nr 9556

20.00 uur

Meervogels – Dynamo

De Lelie in Akersloot

Za 27 febr./ Nr 6509

20.15 uur

Dynamo – Sporting S

Mijsehal

Za 6 maart/ Nr 8016

19.45 uur

Sporting S – Dynamo

Mijsehal

Za 13 maart/ Nr 6180

20.00 uur

Dynamo – Koedijk

Mijsehal

RECREA3TE3 KOMPETITIE Recreanten 1 begeleiding: Claudia 502 1438 Datum

Aanvang

Wedstrijd

Scheidsrechter/sporthal

Ma 18 jan/

19.00 uur

Fortuin/VVW – Dynamo

MC de Muiter in Medemblik

Di 26 jan/

21.00 uur

Dynamo – Hugo Girls

Mijsehal, Scheids: Marianne

Di 2 febr/

22.00 uur

Dynamo – SEW kiddy World

Mijsehal, Scheids: Marianne

Di 16 febr/

22.00 uur

Dynamo – Westfriezen

Mijsehal, Scheids: Marianne

Ma 8 maart/

19.00 uur

Victoria O – Dynamo

De Stap in Obdam

Di 16 maart/

22.00 uur

Dynamo – Risdam Zebra’s

Mijsehal, Scheids: Marianne

Recreanten 2 begeleiding: Miranda 502 3502

20


Datum

Aanvang/ Vertrek

Wedstrijd

Scheidsrechter

Di 12 jan/ nr 5168

22.00 uur

Dynamo – Victoria O

Mijsehal, Scheids: Marianne

Wo 20 jan/ nr 5215

20.00 uur

S& K – Dynamo

Adoshal in Hoorn

Di 2 febr/ nr 5101

21.00 uur

Dynamo – SEW Kiddy World

Mijsehal, Scheids: Marianne

Ma 8 febr/ nr 5346

21.00 uur

Hauwert – Dynamo

MC de Muiter in Medemblik

Di 16 febr/ nr 5386

21.00 uur

Dynamo – Quick

Mijsehal, Scheids: Marianne

Di 2 maart/ nr 5188

22.00 uur

Dynamo – St George

Mijsehal, Scheids: Heren 1

Wo 10 maart/ nr 4866

19.00 uur

Zuidermeer – Dynamo

Koggehal

Recreanten 3 begeleiding: Astrid Datum

Aanvang/ Vertrek

Wedstrijd

Scheidsrechter/sporthal

Di 12 jan/ nr 5275

21.00 uur

Dynamo – Tornado

Mijsehal, Scheids: Heren 1

Ma 18 jan/ nr 5019

21.30 uur

Victoria O – Dynamo

De Stap in Obdam

Di 26 jan/ nr 4919

22.00 uur

Dynamo – DWOW

Mijsehal, Scheids: Heren 1

Wo 10 febr/ nr 4944

21.00 uur

Beemster - Dynamo

Koggehal

Di 2 maart/ nr 5355

21.00 uur

Dynamo – St George

Mijsehal, Scheids: Marianne

Ma 8 maart/ nr 5076

19.00 uur

Meteoor – Dynamo

De Weijver in Hoogwoud

Di 16 maart/ nr 4926

21.00 uur

Dynamo – Vido

Mijsehal, Scheids: Marianne

21


www.scdynamo.nl BESTUUR SC DYNAMO: Voorzitter Secretaris Penningmeester Vrijwilligers comm. / beheer financiën kantine Afgevaardigde handbal Notulist Kantine comm. Afgevaardigde voetbal Algemene zaken

telefoon kantine: 072 - 502 1918 Peter Koning, Drechterlandsedijk 13 Angela Bibo , Zuidgouw 2 Leon Mulder Geesterland 32 Michel Duijm Zuidgouw 55

502 3057 502 2583 502 1680 502 0464

Mark Koning Noorddijkerweg 28 Marjon Kroon, Molenweg 10 Jos Mulder, Geesterland 26 Vincent Koeckhoven Zuidgouw 7a Rein Swart Gabriëlstraat 66

06-48498903 markmarianne@ziggo.nl 502 2421 502 2632 j.l.mulder@quicknet.nl 502 2718 Vs.koeckhoven@quicknet.nl 502 3414 swartstam@quicknet.nl

SECRETARIAAT: Coördinator Ledenadministratie Wedstr.secr. vtbl zondag Wedstr.secr. vtbl zaterdag Wedstr.secr. handbal Contact persoon gemeente Koggenland

Voorzitter@scdynamo.nl Secretaris@scdynamo.nl Penningmeester@scdynamo.nl

m.duijm@quicknet.nl

Angela Bibo, Zuidgouw 2 Nico Timmer Tulpstraat 1 George Schipper, Noorddijkerweg 114 Per Bakker, Geesterland 12 Conny Karsten De Leet 33 Niek Bakker,Noorddijkerweg 8

502 2583 502 1680 562 0601 502 2805 502 3229 502 2087

Marcel Asseper Vincent Willemsen Vincent Koeckhoven Jaap Bel

502 2670 502 0709 502 2718 502 1584

Arjan Maas

502 1635

TRAINERS VOETBAL: Hoofdtrainer selectie Assistent trainer selectie Overige senioren Coördinator A-B-C-D-M Coördinator E-F Keeperstrainers

Serge Snijders Paolo Fa Vincent Koeckhoven Jaap Bel Arjan Maas Dik Konijn

57 2 2305 502 1958 502 2718 502 1584 502 1635

HANDBAL CONTACTPERSONEN: Dames en Heren Jeugd Recreanten

Mark Koning Connie Karsten Jolanda Kolk

06-48498903 502 3229 502 1450 jolandakolk@kpnplanet.nl

TRAINERS HANDBAL: Hoofdtrainer selectie en jeugd D1 jeugd

Jan Ooyevaar Claudia van Diepen

0226-314597 502 1438

VOETBAL CONTACTPERSONEN: Technische comm. senioren

Technische comm. Jeugd A–B–C–D–M Technische comm. Jeugd E–F

JEUGDCOMMISSIE : Jeugdcoördinator : Wedstr.secr. Jeugd Secretariaat Technische comm. Jeugd Technische comm. Jeugd Activiteiten comm. Afgevaardigde handbal

22

vacature Per Bakker, Geesterland 12 Annemarie Huisman, Horn 10 Jaap Bel Kievit 11 Arjan Maas, Patrijs 17 Marco Moes, Zuidgouw 80 Conny Karsten, Leet 33

Secretaris@scdynamo.nl Ledenadmin@scdynamo.nl

agschipper@zonnet.nl pga.bakker@quicknet.nl s.karsten@kpnplanet.nl

502 2805 pga.bakker@quicknet.nl 502 1517 r.huisman21@kpnplanet.nl 502 1584 jb.bel@quicknet.nl 502 1635 a.maas@quicknet.nl 502 3643 mmoes@quicknet.nl 502 3229 s.karsten@kpnplanet.nl


KANTINE COMMISSIE : Coördinator Inkoop Leden

Jos Mulder 502 2632 Ron Groot 502 1515 Rick Vendel, Paul Bakker, Jennifer Tiebie, Bert Munster, Nadine Commandeur, Gert Kroon

CONSUL: Nick Bakker

Noorddijkerweg 8

502 2087 nickbakker@quicknet.nl

CLUBBLADCOMMISSIE: Coördinator Redactie handbal

Coby Vet Jolanda Kolk

502 1394 5021440

Redactie voetbal

Caroline Schipper

5022477 caroline.schipper@live.nl

Gerard Koppes Mando Simoës

5021260 06-11484496

ONDERHOUDSCOMMISSIE : Coördinator

SPONSORCOMMISSIE en PR: Coördinator Leden

Peter Koning 502 3057 Patrick Niesten 06-22696874 Ron Groot 06-48958678

Overig Coördinator oudpapier Vrijwilligers commissie

Tim Kenter 502 2520 Michel Duijm 502 0464 Lia Mulder-Stam 502 2632

Onderstaand een overzicht van de Contributie over seizoen 2009/2010 verhoging € 3 senioren € 1 jeugdleden (vergadering 25-10-2007)

Contributie handbal: Recreanten Senioren 20 jaar en ouder Senioren 18-19 jaar Senioren jonger dan 18 jaar Jeugdleden ouder dan 14 jaar Jeugdleden 12 - 13 - 14 jaar Jeugdleden 10 - 11 jaar Jeugdleden 8 - 9 jaar Jeugdleden jonger dan 8 jaar Jeugdleden jonger dan 8 jaar

Contributie voetbal: € 119,00 € 137,00 € 132,00 € 113,00 € 95,00 € 84,00 € 76,00 € 66,00 € 57,00 € 56,00

Senioren Alleen trainen A - junioren B/C junioren D/E/F junioren Wasgeld gesponsorde kleding Overige Clubblad per gezin

€ 96,00 € 45,00 € 61,00 € 51,00 € 43,00 € 11,00 € 8,00

23

Clubblad Sc Dynamo 2010 nummer 1  

Digitale versie van het clubblad van Sportclub Dynamo te Ursem

Clubblad Sc Dynamo 2010 nummer 1  

Digitale versie van het clubblad van Sportclub Dynamo te Ursem

Advertisement