Båtmässan 2016, GP-bilaga 9 februari

Page 1

DE NNA

SI DA

ÄR

E N

ANNO NS

FR ÅN

B ÅTM Ä S S A N

6 – 14 FEBRUARI ÖPPETTIDER

Lördag - söndag 6 - 7 feb 10-18 Måndag - torsdag 8 - 11 feb 12-20 Fredag - söndag 12 - 14 feb 10-18

PARTNERS:

GRATIS ENTRE

SVENSKA MÄSSAN GÖTEBORG

FÖR ALLA UPP TILL 16 ÅR* * I SÄLLSKAP MED VUVEN

DENNA SIDA ÄR PRODUCERAD AV BÅTMÄSSAN I SAMARBETE MED JUST RIVISTA. SVENSKA MÄSSAN, S-412 94 GÖTEBORG, TEL: 031-708 80 00, WWW.BATMASSAN.SE.

Jorden runt med två små barn Jorden runt på fyra år med två små barn, Lovis och Otto Hammarberg är garanterat Sveriges yngsta syskonpar som gjort en världsomsegling. På Båtmässan berättar familjen om sitt äventyr, vardagen ombord och hur det är att segla långt med barn. SYSKONEN HAMMARBERG, idag 9 och 8 år gamla, är uppvuxna på båten Mary af Rövarhamn där familjen bodde i åtta år för att spara pengar till sin världsomsegling. När de kastade loss 2010 var barnen 4 och 2 år, och allt som allt var familjen på ”resande köl” i drygt fyra år. – Det fina med att segla när barnen är små är att de faktiskt vill umgås med sina föräldrar. När de blir äldre får de andra intressen som konkurrerar, säger Linda Hammarberg som numera bor i ett hus i trakten av Marstrand tillsammans med maken Ludvig, Lovis och Otto. I förra säsongen av SVT:s serie ”Familjer på äventyr” kunde tittarna följa delar av familjen Hammarbergs världsomsegling, som man även kan läsa mer om på familjens populära reseblogg ”www.symary.com”. – Många frågar om det inte är jobbigt att segla på stora hav med små barn. Men jag tycker att det är stressigare att segla i skärgården, det är mer att hålla koll på och ofta trångt i hamnarna. På öppet hav är det vindrodret eller autopiloten som styr, och båten sköter sig mestadels själv. Det är då lugnet och harmonin infinner sig och vi hinner umgås med varandra på riktigt utan en massa måsten.

Sea Camp visar vägen för unga ”kaptener” PÅ SEA CAMP får deltagarna, 8-13 år, prova en mängd olika aktiviteter, som att köra motorbåt och RIB, lägga till, göra knopar och läsa sjökort. – Sjösportskolan finns på plats som vanligt på Båtmässan. I ”prova på poolen” får barn och ungdomar testa hur det är att köra eldriven gummibåt som ett litet smakprov på allt roligt de får göra på Sea Camp, berättar Kalle Nordström, vd Sjösportskolan. Sea Camp arrangeras av Sjösportskolan och har dagläger i fyra dagar, i både Långedrag, Göteborg och Stocksund, Stockholm.

IDAG KL 18.00 PÅ STORA SCENEN

JASMIN KROHN

Båtmässan Edition Audi Q3 och Q5 quattro®

Västkustens säkraste vårtecken är här – Båtmässan! För en aktiv livsstil vid havet är quattro ditt bästa sällskap. Vi har valt ut ett begränsat antal av våra attraktiva quattromodeller som du just nu kan köpa som Båtmässan Edition!

Q3 2.0TFSI 150 hk Mässpris: 295.000 kr

Q5 2.0TDI 150 hk quattro Mässpris: 355.000 kr

Sports Edition: » Bluetooth » Sportstolar » Alcantara/läderklädsel » Förarinformationssystem MMI-radio » Multifunktionsratt » Parkeringshjälp bak » Xenon Plus

Sports Edition: » Audi Sound System » Sportstolar » Designpaket tyg/läder » Xenon Plus » Multifunktionsratt » Audi Handsfree » Parkeringshjälp Plus

Trailerpaket » Dragkrok » Förvaringspaket Offroadpaket » 18" aluminiumfälgar » Glanspaket

Sports Edition Plus » S line-exteriörpaket » 19” aluminiumfälgar Trailerpaket » Dragkrok » Baksäte Plus » Elektriskt öppning/ stängning av bagagelucka

Göteborg. Home of quattro®

Audi Göteborg

www.audigoteborg.se · Öppettider mån-fre: 09.00-18.00 lör-sön 11.00-15.00

Bränsleförbrukning blandad körning 4,9-5,1L/100km. CO2 130-147g/km. Miljöklass EU6. Rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2016). Vi reserverar oss för ev ändringar/avvikelser. Bilarna på bilden är extrautrustade. Erbjudandet går inte att kombinera med andra avtal eller rabatter och är begränsat. Separat serviceavtal på audiverkstad under 3 år eller 6000 mil.

GÖTEBORG Jolengatan 21, 431 49 031-750 14 30

SERVICEBOKNING Online: audigoteborg.se 031-750 14 00