Båtmässan 2016, GP-bilaga 7 februari

Page 1

DE NNA

SI DA

ÄR

E N

ANNO NS

FR ÅN

B ÅTM Ä S S A N

6 – 14 FEBRUARI SVENSKA MÄSSAN GÖTEBORG ÖPPETTIDER

Lördag - söndag 6 - 7 feb 10-18 Måndag - torsdag 8 - 11 feb 12-20 Fredag - söndag 12 - 14 feb 10-18

PARTNERS:

GRATIS ENTRE

FÖR ALLA UPP TILL 16 ÅR* * I SÄLLSKAP MED VUVEN

DENNA SIDA ÄR PRODUCERAD AV BÅTMÄSSAN I SAMARBETE MED JUST RIVISTA. SVENSKA MÄSSAN, S-412 94 GÖTEBORG, TEL: 031-708 80 00, WWW.BATMASSAN.SE.

Svartzonker vill få kvinnor att fiska Claes ”Svartzonker” Claesson är ett aktat namn bland världens sportfiskare. Dels för alla storfångster av gädda men även för utvecklingen av nya fiskedrag och populär bilreklam. DET ÄR PREMIÄR för Svartzonker på Båtmässan där han enligt sig själv kommer att ”hålla full låda” och berätta en massa olika fiskehistorier, visa bilder, tipsa och inspirera tillsammans med Martin Falklind från Fiskejournalen. Dessutom vill Svartzonker propagera för att fler kvinnor ska börja fiska. – Fiskevärlden är för ”killifierad”. Fiske är för alla, speciellt familjer. Jag vill och tänker jobba för att släppa in mer tjejer i sportfiskevärlden. SVARTZONKER BÖRJADE försörja sig fullt ut på sitt fiskeintresse 2010 i samband med att han

utvecklade gäddfiskedraget Svartzonker som snabbt blev en framgång och därmed hans artistnamn. Den senaste tiden har varit intensiv för Svartzonker. Bland annat har han spelat in Volvoreklam där man förmedlade känslan av att ge sig ut och fiska med familjen en tidig morgon, dessutom har han presterat bra på tävlingar runt om i världen. – Och det kommande året får ni se mig i nya och spännande samarbeten, säger Claes ”Svartzonker” Claesson.

Comstedt visar upp senaste nyheterna på Sportfiskebåtstorget

IDAG KL 12.30 PÅ STORA SCENEN

EN MÖTESPLATS FÖR sportfiskebåtar är senaste nytt på Båtmässan. Drivande aktör i satsningen är en av Båtmässans äldsta utställare, Jan Comstedt AB med försäljning till båtbyggare, reparationsvarv och butiker runt om i Sverige. – Sportfiskeintresset ökar stadigt i Sverige, fisketekniken förändras och utvecklas ständigt, precis som den tekniska utrustningen. Idag är det vanligt att se en elektrisk trollingmotor i fören och dubbla skärmar som hanterar både ekolod och GPSplotter, säger Mats Comstedt och fortsätter. – För att kunna se alla dessa tekniska nyheter kommer vi att ha fyra båtar på Sportfiskebåtstorget som är fullt utrustade med modern elektronik för sportfiske. Dessutom finns kända sportfiskeprofiler på plats för att svara på frågor och ge tips under mässan.

JASMIN KROHN

Fakta Claes ”Svartzonker” Claesson är Stora Scen, Vattnet väntar 7 februari klockan 12.30-13.30 Scenen är placerad på plan 1 i anslutning till caféet i D-hallen. Se mer på: www.batmassan.se/besokare/Forverkliga-dina-drommar/

Burfiska året runt Köp din utrustning till mässpris. Visste du att du kan burfiska hela året? Havskräfta och torsk är lovlig året runt, liksom krabban. Hummern, havets svarta guld, får fiskas september-april. Genom att variera din fångst kan du njuta havets läckerheter året runt. Carapax utvecklar och säljer tinor och burar för yrkes- och fritidsfiskare. Vi erbjuder komplett sortiment och även specialtillverkning. T.ex. har vi fällbara tinor, som passar bra för mindre båtar och segelbåt. Med en lindragare halar du lätt ombord fångsten. Beställ på mässsan och spara 1 000 kr eller mer. På mässan kan du prata fiske med kunnig personal, klämma på grejerna och även se lindragare monterade på olika båtar. Välkomna till monter A01:17. Mässerbjudanden Alla NorthLifts lindragare Fällbar hummertina med linset Krabbtina med linset Startkit kräftfiske; 3 burar, tillbehör Startkit torskbursfiske; bur, tillbehör Startkit insjökräfta; mjärde, länk m.m.

Du sparar 15 % 195:145:374:279:365:-

15%

Carapax Marine Group AB Tel:

0523-64 22 00

Kontorsvägen 6, Lysekil Fax:

0523-64 22 19

Monter A01:17

MONTER A01:17

www.carapax.se

E-post: info@carapax.se