Page 3

KÆRE BORGERE I RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

Skjern Installationsforretning

meter gså

verv)

ing og vedligeholndbrug og privat.

avere, som driver og Lysmesteren

Energirenovering

Et år i Naturens Rige Så gik endnu et år i Naturens Rige. Og hvilket år. Jeg kan roligt konstatere, at 2014 uden sammenligning har været det travleste år i Ringkøbing-Skjern Kommunes historie. Det Som kompetent samarbejdspartner vil vi gerne være behjælpelig med er svært at nævne alt nedsætte dit energiforbrug - kontakt os og hør om mulighederne. det atgode, der er sket. De enkelte begivenheder, de store og små sensationer, er alle vigtige i sig selv, men set i den store sammenhæng,Liftudlejning er de også den røde tråd, der binder vores fælles kommune sammen. Regentparrets besøg i september er uden tvivl et af højdepunkterne. Her havde vi en sand folkefest, hvor vejret var med os. Gader og stræder var fyldt med glade mennesker lige fra Regentparret Viankom med Kongeskibet Dannebrog i Hvide Sande, til de udlejer lifte til alle tænkelige opgaver samt vejleder om brug af vorefarvel maskiner. Vi sørger for,senere at vore maskiner funktionelle og udsagde meget på ertorvet i Ringkøbing. lejer til konkurrencedygtige priser. Derudover bestræber vi os på, at Detoverholde seneste år er der samt også et ganske særligt folk, der har fyldt alle aftalte betingelser leveringstider. mere i kommunebilledet end tidligere. Orangeklædte og hårdtarbejdende vej- og parkfolk har i samarbejde med entreprenører Køleteknik og service gennemført det ene anlægsprojekt efter det andet. To af de må-

ske synligste er de nye cykelstier mellem Herborg og Videbæk samt Stauning og Velling. Vi har som område også modtaget hæder. Længere inde i magasinet kan du læse om Ølstrup, der blev kåret som Året Landsby i Region Midtjylland, WOW-park, der fik den regionale iværksætterpris samt Stauning Whisky og turistdirektør Lykke Nielsen Høj, der tilsammen løb med halvdelen af Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpriser. Vi er allerede godt inde i 2015, og det høje tempo fortsætter. Du kan blandt andet læse mere om to af kommunens prestigebyggerier, der begge er klar til brug omkring sommerferien: Det drejer sig naturligvis om Innovest og udvidelsen af Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Du kan også læse om udviklingen af den nye bydel Ringkøbing K, hvor naturen kommer før boligerne, og om Energi2020, hvor vi netop er nået halvvejs med vores ambitiøse vision om at blive 100 procent selvforsynende med vedvarende energi inden år 2020. I Ringkøbing-Skjern Kommune slår vi til, når den gode mulighed opstår. Det viser alle historierne i dette års Info. Det er også budskabet i den vision et samlet byråd har vedtaget. Vi kalder visionen Naturens Rige. Det gør vi, fordi naturen, både historisk og i fremtiden, er kilden til vores gode liv og til at skabe vækst. Vi er særdeles rige på natur, og det skal vi forstå at bruge. Rigtig god læselyst Iver Enevoldsen, borgmester

Ringkøbing/Skjern Installations Vi trækker mange kilometer el-kabler, men vi kan også meget andet...

Energirenove

El-installationer (privat og erhverv)

Som kompetent samarb at nedsætte dit energif

Din LOKALE leverandør, når det gælder ... Kirkegaard Køleteknik er grundlagt i 1990, og beskæftiger sig med rådgivning, projektering, salg, service og vedligeholdelse.

Alarminstallationer - FD Alarmer

Liftudlejning

Vores arbejdsområder dækker nybygning, ombygning og vedligeholdelse af el-installationer og automatic i industri, landbrug og privat.

Punkt1 og Lysmesteren

Ringkøbing-Skjern Låseteknik

ele virksomheden. r en børnehave skal .

Vi udlejer lifte til alle tæ vore maskiner. Vi sørge lejer til konkurrencedy overholde alle aftalte b

FD-Alarmer’s styrke er, at firmaet med sin størrelse har kompetencer FD-Alarmers styrke er, at firmaet med sin og bemanding til at løse lidt af hvert, og dermed også kan håndtere akutte opgaverhar for både private og virksomheder. størrelse kompetencer og bemanding

til at løse lidt af hvert, og dermed også kan håndtere akutte opgaver for både private og virksomheder.

el.dk og fd-alarmer.dk

Ringkøbing-Skjern Låseteknik rådgiver både virksomheder og private om de forskellige muligheder for sikring og kontrol, der er på markedet.

Køleteknik og

Punkt1 kæden er frivilliger med selvstændige indehavere, som driver Punkt1 kæden frivillig med selvstænbutikkerne i et stramt styret koncept. Hos punkt1 og Lysmesteren dige driver hjælperindehavere, vi dig med at træffesom det rigtige valg. butikkerne i et stramt styret koncept. Hos Punkt1 og Lysmesteren hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg. Netværksinstallation (EDB)

Kirkegaard Køleteknik e rådgivning, projekterin

Alarminstalla Netværket på en arbejdsplads er blevet nerven i hele virksomheden. Uanset om det er et stort kontor domicil, butik eller en børnehave skal vi have et netværk af høj kvalitet. Det er det vi kan.

Certificeret alarminstallation F&P godkendt alarminstallatør

DLF Garanti Certificeret låsesmed Ruko Sikringsspecialist

Tlf. 4020 6859

Tlf. 4033 6642

www.fd-alarmer.dk

www.skjern-låseteknik.dk

Skjern: Trykkerivej 3 · 6900 Skjern · Tlf. 9735 0200 · post@skjernel.dk

Skjern: Trykkerivej 3 6900 Skjern

Ringkøbing: Vesterled 12 6950 Ringkøbing

Tlf. 97 35 02 00 post@skjernel.dk

FD-Alarmer’s styrke er, og bemanding til at løs akutte opgaver for båd

Tlf. 97 32 15 00 post@ringkoebingel.dk

Ringkøbing: Ribovej 4 · 6950 Ringkøbing · Tlf. 9732 1500

skjernel.dk og fd-alarmer.dk www.rksk.dk 

  3

Profile for Ringkøbing-Skjern Kommune

Info 2015  

Husstandsomdelt informationshæfte fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Info 2015  

Husstandsomdelt informationshæfte fra Ringkøbing-Skjern Kommune