RINGANA freshbook 01/2022 NL

Page 1

01 / 202 2


New New New Met een nieuwe formule.

PA G I N A 4 3

Good Values

FRESH, EXCELLENT & TRENDSETTING.

PA G I N A 3 2inside 04

new The all new RINGANA FRESH packs Capturing freshness

30

skincare face body hair

34

complete

12 13 24

42

supplements FRESH packs caps drinks

48

sport

36 36 38

INSPIRED B Y N AT U R E R I N GA N A


hello

RINGANA creëert verse, uitstekende life science-producten met constante blik op de toekomst. Hier wordt natuur gecombineerd met high technology. Dat komt terug in onze vele innovaties, die bij ons bij wijze van spreken dagelijkse kost zijn. Zo ook onze FRESH packs, waarop we erg trots zijn - so outstanding, so unique! Maar meer daarover op de volgende pagina’s en natuurlijk ook online. Last but not least zijn er vele unieke producten van ons waarover je enthousiast en verrast zult zijn. Beloofd. B ECAUSE WE ARE FRESH. E XC E L L E N T. TREND SETTING.

F R E S H BO O K

07


WE DRIED SOME THING 08


T H E N E W RI NGANA F R E S H P AC K S

new

Taking freshness even further! Sinds we enkele van onze ingrediënten vriesdrogen krijgen we regelmatig kippenvel. Zoveel versheid hebben we namelijk nog nooit aan onze FRESH packs toegevoegd. Een unicum! De FRESH packs hebben we van A tot C helemaal vernieuwd. We hebben een regelrechte revolutie in gang gezet. Met als doel om iets nieuws te creëren wat er nog nooit is geweest. De FRESH packs zelf laat dat echter volledig koud. OK, dat ligt waarschijnlijk aan het vriesdrogen. Dit maakt het grote verschil en maakt van de FRESH packs unieke krachtpakketten. Achter het vriesdrogen zit namelijk een innovatief proces, wat ervoor zorgt dat we bijzonder voorzichtig met de geselecteerde ingrediënten

F R E S H BO O K

omgaan en het beste eruit halen: alle voedingsstoffen. Geselecteerd groente en fruit wordt daarbij direct na de oogst, als ze goed rijp zijn, besparend gevriesdroogd. De combinatie van ijzige kou en tegelijkertijd afvoeren van water maakt het mogelijk. En dat wederom maakt de FRESH packs antiox, balancing en cleansing zeer effectief met een unieke versheid. Tamelijk cool of niet? Vanwege het vriesdrogen blijven voedingsstoffen en smaak goed behouden, het aroma is dankzij nieuwe technologie zelfs nog intensiever. Kijk zelf maar. Say freeze! :)

09


W H AT M A K E S O U R F R E S H PA C K S U N I Q U E ? TA K E A C L O S E R L O O K !

Revolutionary technology Natural ingredients High-end products Synergistic combination Maximum effectiveness FIND OUT MORE

F R E S H pack balancing

De extra toevoeging van groene superfoods zoals broccoli en luzernegraspoeder alsmede spirulina- en chlorella-algenpoeder uit Oostenrijk met zink uit boekweitkiempoeder voor een uitgebalanceerde zuur-base-huishouding.

10

R I N GA N A


new F R E S H pack antiox

Superfruits zoals maquibes, duindoorn en meloen zorgen voor gebundelde power uit fruit. Vitamine B6, vitamine B12 en vitamine C alsmede folaat ondersteunen de werking van het immuunsysteem. Hoogwaardige antioxidanten die voor synergieën zorgen.

F R E S H pack cleansing

Er zitten maar liefst 11 g ballaststoffen in een zakje. Daaronder enzymatisch gefermenteerde guarpitvezels alsmede lijnzaad, die de spijsvertering op natuurlijke wijze ondersteunen. 1 zakje bevat bovendien 1 miljard kolonievormende eenheden van spijsverteringsregulerende micro-organismen.

F R E S H BO O K

1 1


CAPTU RING

NEW

RINGANA FRESH packs

Onze ABC is de basis van voedingssupplementen en ondersteunt als zodanig gezonde voeding. Daarom zijn alle drie RINGANA FRESH packs rijk aan vitaminen en mineralen. Ze zijn echte natuurtalenten op hun gebied, wat ze elke dag opnieuw bewijzen. Bijvoorbeeld als het erom gaat om onze cellen te beschermen tegen schadelijke stress, onze spijsvertering te stimuleren of ons lichaam weer in balans te brengen. Dan is de kracht van de planten nodig. En die begint bij A van antiox. Antiox is een vitaminebooster die natuurlijke antioxidanten bevat, die de lichaamseigen afweer ondersteunen en onze cellen beschermen. Zo gaan vitamine E en vitamine B2, seleen, koper en zink bijvoorbeeld oxidatieve stress tegen, terwijl vitamine B6, vitamine B12, vitamine C en folaat ons immuunsysteem ondersteunen. Nieuw is dat antiox hoogwaardige vriesgedroogd fruitpoeder bevat. Frambozen, aardbeien, appels en zwarte bessen worden gevriesdroogd en als geheel met hooggeconcentreerde extracten gecombineerd. Dat wij het fruit volledig verwerken heeft een eenvoudige reden: Het is holistischer. In combinatie met

12

het hoge gehalte aan diverse, secundaire plantaardige stoffen ontstaat daaruit een unieke shake met een ongeëvenaarde fruitsmaak. G RO E N E R WO RDT H ET N I ET!

Spinazie, gevriesdroogde broccoli, luzernegraspoeder en andere waardevolle groente, waaronder wortels alsmede chlorella- en spirulina-algenpoeder uit Stiermarken, ondersteunen het herstel van de innerlijke balans. Vandaar ook de naam balancing. Met behulp van zink draagt deze bij aan een normale zuur-base-huishouding, magnesium ondersteunt de elektrolytbalans. De unieke samenstelling met biobeschikbare water- en vetoplosbare vitaminen en mineralen zorgt voor een uitgebalanceerd voedingsstoffenprofiel, dat het lichaam gericht ondersteunt. Voor de beste balans van werk en privé. En voor een goede gezondheid. Dankzij de vele groene ingrediënten verhoogt FRESH pack B namelijk automatisch de groente-inname, wat wederom een positief effect op ons gehele lichaam heeft.

R I N GA N A


new Welke waarde onze FRESH packs naast een uitgebalanceerde voeding innemen, wordt ook bij FRESH pack C duidelijk. Onderzoeken tonen aan dat wij te weinig groente, fruit en graan eten. Het gevolg: Wij hebben een tekort aan belangrijke ballaststoffen. Een zakje cleansing kan dit tekort al aanvullen. Het bevat een hoog gehalte aan zeer goed verdraagzame ballaststoffen (11 g per zakje) uit enzymatisch gefermenteerde guarpit- en acaciavezels, lijnzaad, vlooienzaad, appel- en wortelpitten, die onze darmen op natuurlijke wijze ondersteunen. Ook calcium helpt mee: Het ondersteunt de werking van spijsverteringsenzymen. Zink wederom helpt bij de koolhydraat- en vetzuurstofwisseling. FRESH pack C bevat ook een uitgebalanceerd vitaminen- en mineralencomplex alsmede waardevolle kruidenextracten. DARM GOED, ALLES GOED!

Gevriesdroogde mangopoeder geeft de shake onder andere een milde touch. Een unieke smaakervaring! Cleansing zorgt (dankzij de ballaststoffen) voor een verzadigd gevoel en is in combinatie met onze BEYOND biotic onverslaanbaar. Wat voorzichtigheid is echter geboden: Begin langzaam met dit poeder en laat het lichaam er stapsgewijs gedurende meerdere weken aan wennen. Zo wordt de verdraagzaamheid verhoogd. Voldoende vloeistoftoevoer is ook belangrijk. Bij de FRESH pack cleansing moet je ook een keer vaker drinken dan dat je dorst hebt. Stay hydrated. Stay fresh.

FRESH 1 3


FR EXCELL & SETT Zoals bekend tellen alleen de innerlijke waarden. Dat is bij RINGANA niet anders. Daarom hebben wij voor ons en onze onderneming waarden gedefinieerd, die allang onze twee14

R I N GA N A


ESH, ENT, TREND ING. PAG I N A 3 2

de natuur zijn geworden: FRESH, EXCELLENT en TRENDSETTING. Ze verbinden wat we zeggen met wat we doen. En zo onderscheiden we ons van alle anderen. F R E S H BO O K

1 5


Skincare van RINGANA is geschikt voor elk type huid. De geselecteerde ingrediënten hebben een unieke werking en verfijnen zo elk huidbeeld. Mooi! 16

R I N GA N A


FACE

fresh

Crème de la crème REINIGEN ‘s Ochtends en ‘s avonds op bevochtigd gezicht, hals en decolleté verdelen en inmasseren. Met warm water afspoelen en je fresh en clean voelen.

TONISEREN Skin and tonic: Wattenschijfje met FRESH tonic pure bevochtigen en zachtjes over de gereinigde huid strijken. Niet aanbrengen op oog- en mondgedeelte.

BOOSTEREN Hydroactief! Voor maximale hydratatie na de reiniging aanbrengen. Het versterkt bovendien het effect van de verzorgingsproducten die daarna worden gebruikt.

VERZORGEN Een kleine hoeveelheid op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zachtjes inmasseren tot crème is ingetrokken. ‘s Ochtends, ‘s avonds en morgen weer.

F R E S H BO O K

17


FRESH

skin care set medium* De basisverzorgingsset voor jou en anderen: Verzorgt en reinigt de normale en gemengde huid. € 133,80

CARE FOR A CHANGE

* Ook beschikbaar in andere combinaties 18

R I N GA N A


FACE

fresh

FRESH

skin care set for men Ook als ons in principe meer verbindt dan ons scheidt: De mannenhuid heeft hier en daar andere behoeften, waarop wij met een speciale moisturizer ingaan. € 95,60

NON -TOXIC MASCULINITY F R E S H BO O K

19


fresh

20

FRESH

FRESH

FRESH

cleanser

tonic pure

tonic calm

Sesam- en amandelpitolie zorgen al bij de reiniging voor een verzorgde huid. De reinigingsmelk met groene thee-extract reinigt zacht en verwijdert make-up.

De uitstekende hydra­ tant met zink-PCA. Het gezichtswater reguleert met een extract uit de Chinese aardbeienboom en werkt ontstekingsremmend.

Een uitgebalanceerde spray voor je gevoelige huid. De milde plantaardige tonic met anijszaadmirte en Tasmaanse bergpeper kalmeert de geïrriteerde huid.

€ 23,70

€ 23,40

€ 23,40

125 ML

125 ML

125 ML

FRESH

FRESH

FRESH

cream light

cream medium

cream rich

Brengt de glanzende en tot onzuiverheden neigende huid weer in balans. Antioxidatieve açai- en druivenolie werken ontstekingsremmend.

Mango- en sheaboter zorgen voor aangenaam zachte verzorging van de normale en gemengde huid. Antioxidatieve werkzame stoffen uit de jiaogulan-plant zorgen voor een sterke huidbarrière.

Rijk en huidkalmerend, voor de droge huid. De intensieve verzorging voor de veeleisende huid met macadamianootolie en sheaboter.

€ 44,20

€ 48,80

€ 54,60

50 ML

50 ML

R I N GA N A

50 ML


FACE

ADDS selecteren, met passend serum combineren en laten werken. Altijd een perfecte match!

FRESH

FRESH

anti wrinkle serum

hydro serum

Spankracht voor je huid olijfscheuten-stamcellenextract vermindert de vorming van rimpels en zorgt voor een strakkere, stevigere huid. Hyaluronzuur verhoogt de elasticiteit.

Maximaal vocht voor je gezicht. Blijft met IJslands mos-extract langdurig op de huid en vormt een beschermende waterlaag.

€ 68,30

€ 52,80

30 ML

M IX& M ATCH

30 ML

ADDS

ADDS

ADDS

effect

glow

repair

Het direct lifting-effect voor je teint: Valse christusdoornextract zorgt voor een gladmakend effect, koperpeptide stimuleert de collageenproductie, champagneblad maakt strakker. Als aanvulling op de serum gebruiken.

Terug naar stralende kracht met de anti-pollution-werkzame stof witte andoorn. Effectieve vitamine C werkt antioxidatief, terwijl vitamine B3 voor een gelijkmatige teint zorgt. Als aanvulling op de serum gebruiken.

Als de huid uit balans is, worden ontstekingsremmende extracten uit wierook, gember en rode druif gebruikt. Vitamine C-derivaat werkt tegen onzuiverheden. Als aanvulling op de serum gebruiken.

€ 55,10

€ 44,10

€ 44,10

15 ML

15 ML

F R E S H BO O K

15 ML

2 1


Voor iedereen die wel eens iets bedekt: Onze getinte vochtinbrengende verzorging, die kleine gebreken vakkundig camoufleert. Dat mag gezien worden!

TA N O UT O F TA N

FRESH

TINTED LO V E

tinted moisturiser

€ 44,20

FRESH

tinted moisturiser tan

€ 44,20

22

R I N GA N A


FACE

NEW FROM M AY 2 0 2 2

FRESH

moisturiser for men

eye serum

tinted moisturiser tinted moisturiser tan

Voor de mannenhuid – maakt baard en huid soepel dankzij hennepolie. Cafeïne en gember zorgen voor energie en regeneratie. Tijgergras werkt wondhelend.

De plantencocktail voor de gevoelige zone rond je ogen. Cipres, toverhazelaar, rode wijnblad en muisdoorn stimuleren de micro­ circulatie van de huid.

De zachte kleuring voor een gelijkmatig huidbeeld. Minerale pigmenten passen zich aan de huidskleur aan, cranberryzaadolie en granaatap­pelpitolie werken verzorgend.

€ 43,80

€ 42,80

€ 44,20*

50 ML

15 ML

F R E S H BO O K

* Prijs per product

FRESH FRESH

30 ML

2 3


fresh

overnight face treatment

FRESH

FRESH

scrub

lip balm

ABC van de nachtverzorging - vitamine A verlaagt de diepte van rimpels, vitamine B bevordert de collageenproductie, goud-vitamine C vertraagt het verouderingsproces.

Peelt je huid met sponskomkommer, bamboe en granaatappelpitten, ondersteunt met rozemarijn-extract de regeneratie en zorgt voor een zijdezachte huid.

Prikkelend-frisse smaak van gember op de lippen. Met bijenwas zorg je voor vocht, met hyaluronzuur voor een natuurlijk vullend effect.

€ 71,90

€ 42,90

€ 10,90

FRESH

24

30 ML

125 ML

5 ML

FRESH

FRESH

FRESH

tooth balm

tooth oil

sunscreen face

Voor een uitgebalanceerde mondflora en zachte tandreiniging. Remineraliserende natriumfluoride versterkt het tandglazuur, kaliumcitraat beschermt gevoelige tanden.

De tandolie met munt- en eucalyptusolie zorgt voor frisse adem en een goede mondflora. Kukurma-extract beschermt bovendien tegen cariës en tandvleesontstekingen.

N E W F O R M U L A T I O N Een optisch mat en verzorgd huidgevoel voor elke dag, met SPF 15. Beschermt met katoenextract tegen UV-stralen, blauw licht en infraroodlicht.

€ 13,80

€ 13,80

€ 30,00

125 ML

125 ML

R I N GA N A

50 ML


MASTERHUB

news

Stilstand is niet echt ons ding. De nieuwe masterhub brengt schot in de zaak. F R E S H BO O K

2 5news

Ons innovatieve distributie- en verzendingsstation is in heel Oostenrijk baanbrekend wat betreft logistiek.

GOED GESORTEERD

64 inpakplekken op acht verpakkingslijnen en een volledig automatische pakketsorteerder zorgen voor 22.000 pakketten per dag! De sorteerder laadt de pakketten voor de Oostenrijke post nu ook direct in de vrachtwagens. Dat verlaagt de behoefte aan opslagplekken en verlaagt kosten en CO2 , maar verhoogt echter ons plezier. MAÏS MAAKT HET VERSCHIL

We kunnen nu ook transportbescherming bieden. Met behulp van de extruder maken we van een zak biomaïsgranulaat een vrachtwagenlading maïschips. Dat bespaart CO 2 en maakt ons nog flexibeler. BYE- BYE, PAPIER!

De masterhub is een meester in papierbesparing. Sinds deze in bedrijf is, versturen wij facturen per e-mail/. Dat bespaart jaarlijks 2,5 miljoen afdrukken. En veel bomen.

2 7


Huid couture voor iedereen: Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een rijke verzorging van de huid en intensief welzijn - voor een nieuw lichaamsgevoel. 28

R I N GA N A


BO DY

fresh

50 ML COMING SOON!

FRESH

FRESH

FRESH

foot balm

hand balm

soap

Alleen het beste voor je voeten: Intensieve verzorging met manukaolie en cupuazúboter. Helpt tegen hakken met scheurtjes en onaangename geur aan de voeten.

All hands on hand balm – met planten-extracten uit framboos, appel en kers die pigment­vlekken verminderen. Tucumaboter maakt handen zijdezacht.

Bij contact met huid en water ontstaat een zacht geurend, reinigend schuim. De handgemaakte zeep met amandelolie, verzeepte kokosolie en verzeepte olijfolie.

€ 22,90

€ 22,20

€ 9,90

€ 9,60

125 ML

50 ML

125 ML

100 G

overnight body treatment

FRESH

Cellulitis is verleden tijd met deze intensieve verzorging voor de nacht. Stimuleert collageensynthese, celvernieuwing en vetstofwisseling met cafeïne, goud-vitamine C en purpur-roodalg.

Zorgt voor soepele huid als er droge huidplekken ontstaan. Aloë vera-sap en bisabolol kalmerende geïrriteerde en gespannen huid.

N E W F O R M U L A T I O N Een dagelijks hulpmiddel. Ondersteunt de natuurlijke zweetregulerende functie van de huid en helpt met citroenverbene tegen het ontstaan van onaangename geurtjes.

€ 67,90

€ 34,30

€ 24,40

€ 10,70

125 ML

50 ML

FRESH

125 ML

body milk

200 ML

F R E S H BO O K

FRESH

deodorant

2 9


B O DY

FRESH

body care set € 71,50

Altijd met werking over het volledige lichaam. Voor zachte verzorging van top tot teen. Met reinigende producten, die voor extra frisheid zorgen, van de haarwortels tot de tenen.

FRESH

wash care set € 64,30

POS ITIVE 3 0

R I N GA N A


BO DY

fresh

FRESH

FRESH

FRESH

sunscreen

after sun

cooling spray

N E W F O R M U L A T I O N Je beschermingsschild tegen UV-straling en vrije radicalen - met kukurmaextract en minerale pigmenten. Eenvoudig aan te brengen, waterbestendig, vrij van nanodeeltjes en met SPF 20.

Dat heeft je huid na het zonnen nodig: Kalmerende hydraterende verzorging met magnoliaschorsextract en een extract uit de purpur-roodalg, die de bruining intensiveert.

De aangename afkoeling voor nek, polsen en benen. Werkt activerend en weldadig met munt, gember en een extract uit paardenkastanje.

€ 41,60

€ 25,80

€ 25,90

125 ML

125 ML

125 ML

FRESH

FRESH

FRESH

body wash

soap liquid

stay fresh

Je milieuvriendelijke douchegel verwent met mild reinigende en verzorgende werkzame stoffen. Mos- en eikvarenextracten zorgen voor langdurige hydratatie.

Voor aangenaam verzorgde handen. De milde vloeibare zeep reinigt grondig zonder uit te drogen. Natrium-PCA zorgt daarbij voor langdurige hydratatie.

Het milieuvriendelijke alternatief voor vochtig toiletpapier voor je gevoelige zone. Ideaal voor de huidflora in de intieme zone, verzorgt met een extract uit de kersknop.

€ 18,20

€ 12,60

€ 9,90

200 ML

125 ML

F R E S H BO O K

50 ML

3 1


Here comes the sun! RINGANA beschermt de huid van binnen en buiten met natuurlijke werkzame stoffen tegen schadelijke uv-straling en zorgt tegelijkertijd voor bijzonder intensieve verzorging. Niet alleen in de zomer, maar elke dag.

FRESH

sunscreen face SPF 15

€ 30,00

FRESH € 41,60

3 2

FRESH

after sun

€ 25,80

sunscreen SPF 20

CAPS

protect

€ 59,80

R I N GA N A


sum mer skin F R E S H BO O K

3 3


Deze perioden van geluk zijn voor altijd: Natuurlijke werkzame stoffen in hooggeconcentreerde vorm verzorgen hoofdhuid en haar. Voor meer glans en soepelheid. Hair yeah! 3 4

R I N GA N A


HAIR

fresh

TOPP R E S TAT I E

FRESH

shampoo Milde, grondige reiniging voor je haar. Met huidkalmerend aloë vera-sap en antioxidatief werkend rozemarijnextract.

€ 18,80

200 ML

FRESH

hair treatment Voor de optimale doorkambaarheid na het wassen. Inchi-olie zorgt voor zacht, soepel haar. Met speciaal hitte- en kleurbeschermingscomplex van bamboe en gewoon elfenbankje.

€ 25,20

F R E S H BO O K

125 ML

3 5


GOOD VA LU E S 3 6

R I N GA N A


FRESH.

E XC E L L E N T.

TRENDSETTING.

No bullsh*t, just nature. Dat zijn onze producten. En ze zijn ook absoluut vers. Maar daarvoor zorgt de natuur sowieso. Bij RINGANA zien we volledig af van kunstmatige conserveringsmiddelen, microplastic en minerale oliën. Die heeft echt niemand nodig. Al helemaal niet degenen die met skincare en de wereld altijd in het reine willen zijn. De werking van additieven is namelijk precies nul. In tegenstelling tot de geselecteerde ingrediënten in onze producten.

Wij kijken niet naar wat momenteel ”in” is. We kijken liever naar de toekomst: Wij anticiperen op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen van de markt. Dat doen wij al vanaf het begin. RINGANA produceerde al verse cosmetica toen nog niemand wist wat ”vegan” is of dat er zoiets is.

Kwaliteit heeft een prijs. Dat geldt ook voor duurzaamheid. Of verpakkingsontwerp. Dit soort prijzen krijgen wij bij RINGAN steeds weer opnieuw - en dat vinden wij geweldig. We zijn er echter bijzonder trots op als ook onze klanten, Partners en medewerkers waarderen welke prestaties we samen leveren. Dat is niet altijd eenvoudig, want ten slotte willen we altijd de beste zijn. Of het nu gaat om onze producten, betrekkingen of het milieu. Voor ons betekent dat: ons continu verder ontwikkelen. Wij onderzoeken nieuwe recepten, ontdekken unieke werkzame stoffen, gebruiken innovatieve technieken en verbeteren zo de prestaties van onze producten.

Straight out of the outdoors! Zeer potente werkzame stoffen en zeer antioxidatieve natuurlijke stoffen zorgen voor waardevolle en zeer effectieve verse cosmetica. Zo vers dat onze producten een houdbaarheidsdatum hebben. Desondanks zijn ze zeer in trek. Waarom? Omdat het resultaat het perfecte samenspel van precisie, high tech en natuur is. Daaraan werkt ons onderzoeksteam overigens elke dag in het laboratorium Geheel naar het motto: Fresh aan het werk.

Ook vandaag en vooral morgen willen wij verrassen met individuele skincare en slimme supplementen. Zo willen wij ervoor zorgen dat onze klanten enthousiast blijven over RINGANA. Dat motiveert ons ook. Daarom leren wij liever van fouten, dan dat wij ons er eindeloos over ergeren. Fouten zijn een kans om ons verder te ontwikkelen en onze flexibiliteit te bewijzen. Zo blijven wij flexibel voor dat wat komt.

F R E S H BO O K

Het beste bewijs zijn onze certificeringen. Deze bevestigen wat wij beweren: absolute versheid. Dat wij desondanks in harmonie met de natuur werken, is vanzelfsprekend voor ons. RE*THINK, onze holistische duurzaamheidsstrategie, heeft als doel om hulpbronnen te ontzien en een leefbaar milieu te behouden. Onze verse producten mogen weliswaar een houdbaarheidsdatum hebben, duurzaamheid niet.

3 7


De kokosnoot zorgt niet alleen voor genot. Deze is dankzij waardevolle mineralen en ballaststoffen een echte superfood.

D-EAT bereiden is extreem eenvoudig. Het is desondanks geen lichte kost. Deze voorziet het lichaam van alle belangrijke voedingsstoffen. Slim en snel. Eet smakelijk! 3 8

R I N GA N A


D - E AT

complete

POWER LUNCH H I G H

P E R FO R M A N C E

B E VAT

A L L E

E S S EN T IËLE

VO E D I N G S STO F F EN

LO W

CA LO R I E S.

2 00

CA LO R I E Ë N

D I E

100

P RO C E N T

VE R Z A D I G E N .

Q U I C K

A N D

B E R E I D I N G

E A S Y. I N

E N KELE

S E C O N D E N .

COMPLETE

d-eat De veganistische, volwaardige maaltijd voor iedereen die op zijn of haar figuur let en iedereen die ondanks tijdgebrek uitgebalanceerde voeding wil. Snel en eenvoudig bereid, met macroen microvoedingsstoffen.

F R E S H BO O K

€ 61,80

€ 166,90

14 ZAKJES 700 G

S E T VA N 3

3 9


Cleansing zoet-zuur. Ananas draagt niet alleen bij aan de smaak, maar met talrijke voedingsstoffen ook aan een gezonde spijsvertering.

Het ABC van de FRESH packs: De nieuwe, nog slimmere formule zorgt voor maximale versheid on the go. De gebundelde werking door geselecteerde ingrediënten blijft echter. Natuurlijk. 4 0

R I N GA N A


F R E S H PAC KS

supplements

More power to you: Zakje met water verdunnen en drinken.

FRESH pack

FRESH pack

FRESH pack

antiox

balancing

cleansing

NEW

NEW

NEW

Brengt de natuurlijke afweer weer in balans met vitamine B6, B12 uit boekweitkiempoeder en vitamine C uit acerolavruchtpoeder.

Met zink uit boekweitkiempoeder eenvoudig de zuurbase-huishouding in balans brengen. Magnesium helpt om de elektrolytbalans te behouden.

Ondersteunt de spijsvertering met vlooienzaadschilpoeder, guarvezel, citrusvezel, acacia, appelvezel, lijnzaadmeel en calcium.

€ 75,50

€ 203,90

€ 47,90

€ 129,30

€ 68,00

€ 183,60

26 ZAKJES 260 G

S E T VA N 3

26 ZAKJES 260 G

S E T VA N 3

26 ZAKJES 520 G

S E T VA N 3

F R E S H BO O K

41


Fun times, tan lines. Het bloedsinaasappelextract in CAPS protect draagt bij aan gelijkmatige bruining.

Na inname zorgen onze CAPS altijd voor het gewenste effect: Zeer antioxidatieve ingrediënten hebben een actieve en individuele werking voor lichaam en geest. 4 2

R I N GA N A


CAPS

supplements

CAPS

CAPS

CAPS

beauty & hair

cerebro

d-gest

Voor huid, haar, nagels en bindweefsel – ondersteunt met meloensapconcentraat en natriumzout van hyaluronzuur de schoonheid van binnenuit.

Het geheugensteuntje in capsulevorm verscherpt je zintuigen met bioactieve microvoedingsstoffen. Pantotheenzuur ondersteunt je geestelijk vermogen.

De capsules voor een goed buikgevoel. Ondersteunt met zink de stofwisseling van koolhydraten en vetzuren in het spijsverterings­ systeem van het lichaam.

€ 54,80

€ 148,00

€ 51,90

€ 140,10

€ 47,60

€ 128,50

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

CAPS

CAPS

pump

move

Voor je ‚motor van het leven‘: het hart. Draagt met thiamine bij aan de hartfunctie, terwijl vitamine B6 en B12 de vorming van rode bloedlichaampjes ondersteunen.

Souplesse en mobiliteit voor je actieve dagelijks leven. Draagt met calcium uit de alg Lithothamnium calcareum bij aan de spierfunctie.

€ 51,80

€ 139,90

€ 42,40

€ 114,50

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

F R E S H BO O K

Inkapselen kan ook iets goeds zijn. Bij de CAPS is dat zo. Het omhulsel beschermt de ingrediënten en zorgt zo voor maximale biobeschikbaarheid. 43


supplements

4 4

CAPS

CAPS

CAPS

fem

hydro

immu

De essentials voor de vrouw. Zorgt met ijzer, vitamine C uit acerolavruchtpoeder en damiana voor meer welzijn in de menstruatiecyclus en in de overgang.

Verzwakte afweerkrachten van de blaas ondersteun je met vitamine D. Niacine ondersteunt de goede conditie van de slijmvliezen in de urinewegen.

Als je immuunsysteem wat hulp nodig heeft, ondersteunen vitamine C uit acerola en vitamine D uit champignons de werking van je immuunsysteem.

€ 52,10

€ 140,70

€ 38,80

€ 104,80

€ 52,10

€ 140,70

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

CAPS

CAPS

CAPS

protect

mascu

moodoo

Het innerlijke beschermingsschild tegen omgevingsinvloeden. Ondersteunt je cellen met zink en koper om je tegen oxidatieve stress te beschermen.

Complete MAN-POWER in capsulevorm. Met vitamine C uit acerola, zink en seleen wordt het geestelijke, lichamelijke en seksuele welzijn ondersteund.

Als je emotioneel uit balans bent, zorgt saffraanextract voor innerlijke rust en sinaasappelschilextract voor positieve stemming.

€ 59,80

€ 161,50

€ 54,40

€ 146,90

€ 54,60

€ 147,40

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

90 CAPSULES

S E T VA N 3

R I N GA N A


B E YO N D

De natuur kent geen grenzen. Wij ook niet. Let’s go BEYOND!

BEYOND

BEYOND

BEYOND

biotic

spermidine

omega

Actieve ondersteuning voor je welzijn door micro-organismen. Riboflavine ondersteunt de goede conditie van de slijmvliezen en draagt eraan bij dat de cellen worden beschermd tegen oxidatieve stress.

N E W F O R M U L A T I O N Uniek samenspel voor een ageless-effect. Spermidine activeert de natuurlijke autofagie, een intelligent cel-recycling-concept, en zorgt zo voor een jonge cellen-effect.

De ultieme dagelijkse begeleider voorziet je het hele jaar door van de zonvitamine D3, omega 3-vetzuren en bovendien vitamine E. Dat werkt antioxidatief en beschermt tegen vrije radicalen.

€ 89,80

€ 242,50

€ 107,70

€ 290,80

€ 88,40

€ 238,70

60 CAPSULES

S E T VA N 3

60 CAPSULES

S E T VA N 3

60 CAPSULES

S E T VA N 3

F R E S H BO O K

45


Berry good. Blauwe bessen zijn echte vitaminebommetjes. Daarom mogen ze ook niet ontbreken in onze dranken.

Met RINGANA DRANKEN is het altijd happy hour. Waarom? Heel eenvoudig: Ze voorzien het lichaam van nieuwe energie, zorgen voor maximale ontspanning en welzijn. 4 6

R I N GA N A


DRINKS

supplements

RINGANAchi N E W F O R M U L AT I O N

Slok na slok wakker worden! Met de cafeïnehoudende drank met verfrissend gember en vitamine C uit acerolavruchtpoeder voor het verlagen van je vermoeidheid.

€ 49,40

€ 88,00

S E T VA N 1 2

S E T VA N 24

RINGANAdea De beauty-shot voor iedereen die op zijn of haar figuur let. De innovatieve drank met cactusvijg en matébladextract ondersteunt het lichaam bij de controle van het gewicht.

€ 59,40

€ 106,90

S E T VA N 1 2

S E T VA N 24

RINGANAisi De ontspanningsdrank voor dagen met veel stress. Zorgt met hopbloesemextract voor kalmte, winterlindebloesemextract draagt bij aan ontspanning.

F R E S H BO O K

€ 52,40

€ 91,60

S E T VA N 1 2

S E T VA N 24

47


news

4 8

R I N GA N A


Onze CAPS zijn van huis uit uniek en homemade. Sinds kort overigens in onze nieuwe high tech-installatie. Deze garandeert continue kwaliteitscontrole en een nog efficiëntere productie. F R E S H BO O K

49


NEXT LEVEL QUALITY 5 0

R I N GA N A


Precisieweegschalen, die op een tiende milligram nauwkeurig werken. Dit niveau aan exactheid komt bij de van productie van de CAPS goed pas. Wij zijn al voor het vullen van de capsules extreem nauwkeurig bezig: met behulp van de FTIR*-spectroscopie die verschillende substanties identificeert en zo op juistheid controleert. Tot slot worden de CAPS gevuld. Maar geen zorgen, uiteraard wij gebruiken daarvoor natuurlijke substanties. alleen Het vullen en sluiten voert een machine volledig automatisch uit. Deze kan 84.000 capsules per uur produceren. Genoeg voor iedereen. * Fourier-transform-infrarood

F R E S H BO O K

51


Soms is een boost nodig. RINGANA SPORT zorgt met innovatieve werkzame stoffen voor een natuurlijke prestatieboost. Zodat je het best eruit kunt halen: Alles wat in je zit. 5 2

R I N GA N A


SPORT

ACTIVE

sport

SPORT

SPORT

go

push

Met een massage met deze sportgel worden je spieren ontspannen. Munt-menthol koelt, chili en gember zorgen voor een aangenaam verwarmingseffect.

Sneller, hoger, verder – activeer je energiereserves met cafeïne uit koffiebonen, magnesium en calcium. Voor maximaal prestatievermogen.

€ 24,20

€ 61,80

€ 166,90

90 CAPSULES

S E T VA N 3

125 ML

SPORT

SPORT

boost

protein

Geef je lichaam dat wat het nodig heeft voor topprestaties. De koolhydraat-elektrolyt-oplossing zorgt voor de ideale vloeistofvoorziening tijdens het sporten.

Na de figuurtraining je slimme eiwittenmix van zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaden. Met kokosnootmelkpoeder, magnesium en vitamine B6 en B12.

€ 54,90

€ 148,20

€ 54,90

€ 148,20

14 ZAKJES 700 G

S E T VA N 3

14 ZAKJES 616 G

S E T VA N 3

F R E S H BO O K

53


MAKE THE CHAN GE. BE THE CHAN GE! Je wilt zelfbepalend en zelfstandig aan de slag? Voor een positief effect op ons milieu zorgen? En het liefste zonder grote investeringen direct starten?

5 4

R I N GA N A


De vele RINGANA producten staan natuurlijk ook in onze webshop op:

www.ringana.com Of stuur ons een e-mail met je wensen:

backoffice@ringana.com facebook.com/ringana instagram: @ringana

Hierbij gaat het niet om een offerte. De productweergaven in dit magazine zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie en gegevens die hierin staan zijn juridisch niet bindend.

IMPRESSUM Verantwoordelijk voor de inhoud: RINGANA GmbH, RINGANA Campus A 1, 8295 St. Johann i.d.H., T: +43 (0)3332/61550, e-mail: office@ringana.com, locatie uitgeverij en productie: Hartberg. Opzet, ontwerp en fotografie: moodley brand identity gmbh. Coverfoto: Marion Luttenberger; foto‘s pagina 16, 18, 19, 23, 28, 32-33, 38, 40, 42, 45-46, flap binnen achterkant: Marion Luttenberger; renderings pagina 08, 10-11: moodley brand identity gmbh; productrenderings flap binnen voorkant alsmede pagina 12, 17, 20-21, 23-24, 29, 31, 35, 39, 41, 43, 44-45, 47, 53: Crtomir Just; foto‘s pagina 9, 13, 19, 22, 25-27, 30, 34, 36, 50, 52, cover achterkant: Michael Königshofer; Red. Teksten: Sabrina Luttenberger; redactie: paperbirds. Gedrukt op milieuvriendelijk papier. Fundamentele richting: Informatie voor klanten en geïnteresseerden van RINGANA. Zet- en drukfouten voorbehouden. Prijs- en wisselkoerswijzigingen voorbehouden. (stand februari 2022) Onze algemene voorwaarden staan op: www.ringana.comGREEN THINKING WORDT BELOOND!

10 lege flacons = 1 gratis product RINGANA biedt als eerste in de cosmeticabranche herbruikbare flacons aan.

PROBEER ONS

Onze FRESH samples zijn ideaal om kennis te maken met nieuwe RINGANA-producten. De mini’s en speciale formaten zijn ook handig voor op reis of onderweg.

C O M E F LY W I T H M E

Ook als travelset te combineren


RINGANA GmbH RINGANA Campus A 1 8295 St. Johann i.d.H. +43 (0) 3332/615 50 office@ringana.com www.ringana.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.