NORD Nr. 34

Page 36

– KAGE R –

SERENITY CUPCAKES DELIKATE & INDBYDENDE

Du kan se mange eksempler på Serenity Cupcakes fx på Instagram eller facebook.

Mariam Mistry bager selv alle sine indbydende cupcakes, som er perfekte at servere til både små fødselsdage og kæmpe events.

D

e fineste cupcakes – nogle med rabarber og hvid chokolade, andre med oreo og chokolade – står nybagte og nypyntede parat til at blive hentet til et event her i

Indtil for et par år siden havde Mariam sin egen hyggelige cupcake café i Grønnegade, og selvom hun elskede kundekontakten og sine stamkunder, besluttede hun sig for at koncentrere sig om at bage og sælge til events, fester og caféer. Serenity Cupcakes har også nu tæt kontakt med kunder og følgere fx på Instagram, hvor Serenity Cupcakes har knap 9.000 følgere.

eftermiddag. Mariam Mistry står i køkkenet i Nordhavn, hvorfra hun leverer sine små og store cupcakes, som hun har bagt siden 2011. Kagerne er meget populære til alle mulige højtider - fx konfirmationer og bryllupper og ikke mindst til babyshowers og barnedåb. Naturligvis kan man også bestille et lille antal cupcakes, når familien eller veninderne er samlet. Det er bare at ringe eller skrive for at aftale detaljerne.

PERSONLIG CUPCAKE De fotogene cupcakes kan leveres med logo, navn eller billeder, og der er noget delikat over at få sin egen lille kage i stedet for et måske væltet stykke af en større skærekage eller lagkage. 36

| NORD | APRIL-MAJ 2019 | PROFILANNONCE

SERENITY CUPCAKES 33 11 09 21 / serenitycupcakes.dk mm@serenitycupcakes.dk

NORD-MAGASINET.DK