Page 1

C h a r l o t t e n lu n d / G e n t o f t e / h e l l e ru p / o r d ru p / n ov - d e C 2 0 13 / n r . 0 1

Indhold Dit områDe er fylDt meD førenDe moDeDesign gå julen i møDe meD sæsonens te og julegavetips Kom meD til Bali, malDiverne og tyrKiet læs om triatlon, se sportstøj og goDe råD om træning Kom tæt på jazzsangerinDen meloDy garDot

S K Ø N H E D / M A D / M O D E / B O L I G / B Ø R N / L I V S S T I L / S p O RT / R E J S E R


Hellerups streetzone Vi har et kÌmpe udvalg i trendy trick løbehjul, kom ned og se i butikken...


Strandvejen 151 路 Hellerup 路 Telefon 70 26 79 79 www.scootworld.dk 路 www.strikerscoot.com


NORD

KOLOFON Chefredaktør & Kreativ ansvarlig: Rina Mardahl rina@rmmedia.dk / Mobil 20 62 77 62

dit personlige smykke

Skribenter: Camilla Lærke Mors / Gorm Alex Petersen Mayianne Dinesen / Lizette Ottensten TINI OWILD / Jesper Møller / Rina Mardahl Henriette Lynggaard / Line Hansen Billedbehandler: Kim Vincentz Vedtofte Fotografer: BO EGESTRØm / Elona Sjøgren / Rune Baks LIZETTE MIKKELSEN / Fabrizio Ferri / Morten Bentzon / Rob Young / Martin paldan Rasmus svenstrup Kortegård / P. Wessel NORD påtager sig intet ansvar for materialer, tekster eller billeder, som er indsendt uopfordret eller af en annoncør, som ikke oplyser os om kreditering af fotografer og journalister. Redaktionen påtager sig intet ansvar for fejl i de oplyste priser og fakta, ligesom vi heller ikke påtager os ansvar for eventuelle fejl i artikler, anvisninger eller andet. Materiale, der har været bragt af NORD, må ikke benyttes uden forudgående accept fra NORD.

ANNONCERING info ANNONCERING +45 39 90 80 70 info@rmmedia.dk

kharisma øreringe, guld 18 k | dkk 10.800. klokkehat vedhæng, guld 18 k med tahitiperler | dkk 8.000. solo vedhæng, ox. sølv med brillanter | dkk 4.600.

NORD is published by: RM MEDIA Marediget 6 2920 Charlottenlund +45 39 90 80 70 info@rmmedia.dk © RM MEDIA 2013

FORSIDE Foto: WWW.EGESTROEM.COM Styling: WWW.SANDIEELISABETH.COM Hår & Make-up: Henrik Steen /Lancome / GB Model: LISA EMILIE Grøndahl / Unique HABIT JAKKE m. SKIND REVERS - SAINT LAURENT hos BIRGER CHRISTENSEN 36.000 KR. HALSKÆDE - LANVIN hos BIRGER CHRISTENSEN 4.150 KR.

unika twinkle ring, guld 18 k med brillant | dkk 8.600. cabochon ring, guld 18 k med ferskvandsperle | dkk 10.250. unika roset ring, guld 18 k med brillanter | dkk 44.600

jensløvsvej 1 | 2920 charlottenlund | t 3316 1240 www.mariannedulong.dk


NORD

Kære alle i nord Rina Mardahl

Chefredaktør

“Vi skal huske hinanden på, at lokalområder lever, når pengene lægges dér. Derfor støt de små butikker, frisører og behandlere m.m. For vi har det hele her, og sådan skulle det gerne blive ved med at være”.

I hånden har du en nyhed, der dog længe har været savnet: Et lokalt shoppingmagasin for alle os der bor i nord – Charlottenlund, Hellerup, Ordrup og Gentofte. Det er skabt i et lille handy format, perfekt til tasken eller en IPAD-holder og kan tages frem, når du skal have inspiration til det, du lige står og mangler. Fx gaver til poderne, nye møbler til hjemmet, sportsudstyr og ikke mindst noget til kæledyrene. Måske kender du allerede butikkerne og bliver mindet om, hvor stort udvalget er her i vores oase, det kan også være du finder en unik butik, du ikke kendte til. Du får også artikler, der stiller skarpt på aktuelle spændende mennesker og tendenser. I dette nummer vil du bl.a. møde frisør- og make-up artist, Dennis Knudsen, i anledning af hans nye selvbiografi, hvor han åbenhjertigt fortæller om sit fantastiske liv. Der vil også være en dygtig spansk guitarist, som vi her på redaktionen spår en stor fremtid som solist med hans lidenskabelige guitarspil. Parfume spiller også en vis rolle i dette nummer samt en stor international jazzsangerinde, der har brugt personlig smerte til at opnå stor succes. Vi glæder os meget til at introducere magasinet til dette særlige hjørne af Danmark, hvor jeg selv bor og aldrig kunne forestille mig at flytte fra. Jeg elsker det særlige miks af urban stemning og unikke shoppingmuligheder, strand og skov og ikke mindst alle de lækre cafeer og spisesteder. Jeg og alle andre, der bor her, er heldige og privilegerede, og vi skal værne om, hvor dejligt det er at være her. Hvor skønt det er at kunne løbe en tur langs Strandvejen og være omgivet af mennesker, vi værdsætter og kender. Har du gode ideer til artikler og butikker, sportssteder, spisesteder etc., som du mener skal være med i de kommende numre af NORD, så skriv endelig til mig på rina@rmmedia.dk. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

9


23.

NORD

INDHOLD 10 nyheder Aktuelt lige nu! 12

Melody GarDOT Gribende historie om smerte,

16

TINI OWILD Miniguide til julefrokosten.

der fører til stor kunst og succes.

18 Et særligt blik for æstetikken Kom tæt på Poul Stig Briller. 20

39. 12.

MASSER AF MODE Find det du ønsker dig.

32 Shopping på stranDvejen Klassisk

nordkyst med et urbant twist, Se disse 6 butikker.

35 Helt tæt på jacob Gurevitsch Spansk guitarist med et soloalbum. 39 CHANEL no. 5 En duft af parfume - en duft af kvinde.

Læs hendes gribemde historie.

40 ET liv uden kontaktlinser

Vi kiggede inden for hos landets førende øjenklinik.

41 Parfumeri Charlotte Bonnén

Er en sjælden perle.

43

METTE STANLEY Et smukt løft.

44 Shopping i gentofte

72.

Nyt yoga sted på Strandvejen.

Luksus s hopping i Gentoftegade.

52 BALI Lille vulkanø, der ligger som en smuk perle.

32.

56 TYRKIET Sol, god service og kort flyvetur. 58 MALDIVERNE Læs om den paradisiske ø Dhidhoofinolhu.

62 Toptriatlet Helt tæt på Rasmus Petræus.

62.

64 Et udvalg af sportstøj Vi viser her, det du står og mangler.

16.

66 Træningsråd

Helt tæt på Rasmus Petræus.

Gorm Alex Petersen viser nogle øvelser.

68 SoigneuR For alle cykelkendere i området. 70 BEHANDLERE Her finder du de seks bedste. 72 YOGAfactory

Nyt yoga sted på Strandvejen.

74 BOLIG Lyse rum og underspillet luksus. 76 En absolut perle I Nymosen. 82 LE Café Vil give os nye madvaner. 84 Blandet Fra spisested til blomsterbutik.

94.

86 gaver til aktive børn Der nyder at være udenfor. Hans selvbiografi “Jeg dør kun én gang”.

88

97.

31. 58.

Gaveideer til både piger og drenge.

90 Kæledyr Der skal også være en lille julegave

Den paradisiske ø Dhidhoofinolhu.

Tøj til de små poder

under træet til vores firbenede venner.

92 JULENYHDER Alt fra en julerødvin til en opskrift. 94

Tæt på Dennis Knudsen

Hans selvbiografi “Jeg dør kun én gang”.

97 Boganmeldese Henriette Lynggaard

anmelder to bøger.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

11


NORD

BESØG EN BUTIK Som noget nyt vil NORD i hver udgave have fokus på en butik i dit nærområde, der holder åbent mellem kl. 17-20, til en hyggeaften og lidt til ganen. Der vil være store besparelser på denne specielle aften. Den første butik vi besøger er Steen Bergström på Jægersborg Allé 39 i Charlottenlund den 28. november fra kl. 17-20. Kom og få 30% rabat på pelse i butikken. Vi glæder os til at se Jer og tag endelig en veninde eller ven med!

SPINAL CHAIR 44

I Barhøjde med medestel er tegnet til Paustian af den danske arkitekt og designer Paul Leroy i 2010. Stolen har et stramt og internationalt udtryk - og er en komfortabel og enkel barstol. fås i flere farver. FRA paustian 2.820 kr.

Verdens bedste dykkersteder Dykkerbogen er skrevet af Peter Leidersdorff. Dykkerbogen er en dansk bog skrevet til dykkere og andre interesserede, der gerne vil vide mere om dykning og det spændende liv, der venter under overfladen. Bogen tager dig med på en spændende rejse til verdens bedste dykkersteder, fordelt på 31 lande. Kan købes på www.dykkerbogen.dk for 299 kr.

12

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

super lækker pasform mode sko med meget komfort og super pasform. det HAR DET spanske firma Wonders sko og støvler. priserne ligger fra 600 til 1.200 kr. butikken åbnede i April og har haft succes fra starten, da kvaliteten og design er i top.

Luksushotellet over dem alle

SET HOS Knoop Shoes Jægersborg AllÉ 27

London har altid været verdens førende hotelby. Ingen anden hovedstad kan prale af, at have 78 fem-stjernede luksushoteller. Den britiske elegance, rigdom og naturlige tilgang til luksus sætter sine spor. Mange af hotellerne har hver deres legendariske historie, som for manges vedkommende går flere hundrede år tilbage. Over dem alle stråler Savoy – hotellet som regnes for det mest prestigefyldte luksushotel i verden. Se mere på www.fairmont.com/savoy-london

SYMBOLER Der BESKYTTER DIG Et nyt år nærmer sig, og det bringer både nye muligheder, men også nye udfordringer med sig. Op til det nye år lancerer vi en række armbånd i 14 kt. guld, hvis karakteristika er symboler, som på tværs af kulturer og religioner opfattes som en beskyttelse mod ondskab og dårligdom. Khamsa eller Fatimas Hånd repræsenterer feminitet, mens det onde øje beskytter mod ondskab. Priser fra 2.300 kr. Set hos Bolou på Jægersborg Allé 25

Marina Rinaldi Denne A/W 2013 byder det italienske luksusbrand på en smuk kollektion med masser af fantastiske jakker, frakker, kjoler og accessories - alle selvfølgelig udført i den kvalitet, som brandet gennem de sidste 30 år er blevet kendt for. Marina Rinaldi’s mission har lige fra starten været at klæde kvinder på, fra en italiensk størrelse 46 svarende til en dansk størrelse 42. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

13


INFORM

Smertende skønhed Af Camilla Lærke Mors / Foto Fabrizio Ferri


NORD

Melody Gardot er den klassiske og gribende historie om smerte, der fører til stor kunst og succes. På få år har den kun 28-årige sangerinde skabt sig et internationalt navn som en af verdens bedst sælgende jazzsangerinder. Det begyndte med en voldsom ulykke.

M

elody Gardot og Piaget ligner det perfekte match: Dyrt, sofistikeret, smukt. Sidste år indgik den bemærkelsesværdige amerikanske sangerinde og sangskriver, inden for groovy, smooth jazz, kontrakt med det schweiziske smykkefirma Piaget, om at promovere deres kollektion med hendes genindspilning af Édith Piaf-klassikeren 'La Vie En Rose'. Men i en ikke fjern fortid så verden alt andet end lys ud for den 19-årige Melody Gardot fra Philadelphia. Collegestuderende om dagen og om aftenen pianist på byens barer. Opfostret af sin bedstemor under knappe forhold, fordi moren ofte var ude at rejse som fotograf. – Jeg hørte denne utrolige lyd. Det lød som om den kom et andet sted fra. En klagende lyd, lidt som sang fra en australsk aboriginal. Oktaver højere end jeg nogensinde har hørt før. Pludselig opdagede jeg, at det var mig, der skreg. Jeg husker lyden mere end smerten. Den 11. november 2003 bliver den unge Melody Gardot, der var på vej hjem på sin cykel, kørt ned af en bilist. Flere års genoptræning venter forude. Hun har alvorlige brud og skader på rygsøjlen, bækkenet og i hovedet.

smerterne. For at aflede sig selv kastede hun sig over makrobiotisk madlavning og halvandet år efter ulykken var der en læge, der opfordrede hende til at spille musik igen. – Han skulle hjælpe mig med mine smerter, og eftersom jeg ikke ville tage medicin mere, mente han, at jeg skulle fokusere på det, der før havde gjort mig glad - og det var jo musikken. Musik som terapi Melody Gardot tog en guitar med i seng. På grund af bruddene i sit bækken, kunne hun ikke sidde oprejst og spille på klaver, som hun havde gjort, siden hun var 9. – Jeg lærte mig selv at spille guitar og jeg begyndte at lave lyde til den. Små babylyde eller scatsang. Jeg fandt ud af, at gjorde jeg musikken til centrum og forsøgte at åbne op for alle mine sanser, lærte jeg også hurtigere. Jeg begyndte at synge, og jeg begyndte at skrive det ned, der opstod i mig. Indspillede det og lyttede til det. Fik det til at synke ind, ligesom når man læser en bog højt for sig selv.

– I starten kunne jeg ikke tale. Jeg led af anomi. Det vil sige evnen til at formulere ord var forsvundet. Og jeg havde hukommelsestab. Ville jeg fx barbere mine ben, opholdt jeg mig i badet i lang tid og kom ud med et halvt barberet ben og shampoo i håret. Jeg kunne ikke huske alle de ting, jeg plejede at gøre som kvinde. Galgenhumor og opdrift Når man hører og læser de interviews, hvor Melody Gardot fortæller om udgangspunktet for hendes i dag store succes - ulykken og smerten – er det ikke kun med alvorsminer og sorgfuldhed, snarere sort humor og stærk vilje. – På et tidspunkt tænkte, jamen så lad mig dog få en cool kørestol!, har hun bl.a. sagt, ligesom hun var meget determineret for at komme ud af medicinen mod

– På et tidspunkt holdt folk jo også op med at tale om, at Ray Charles var blind, har Melody Gardot sagt til en journalist, da hun endnu en gang skulle svare på spørgsmål om den fatale ulykke. Melody Gardot er ikke et menneske, der hænger fast i fortiden.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

15


NORD

Hun begyndte at spille klaver som 9-årig. Efter ulykken lærte hun sig selv at spille guitar.

Melody Gardot iscenesætter ofte sig selv dramatisk og fashionabelt. Sidste år indgik hun en aftale med Piaget om at bære deres eksklusive smykker, når hun optræder og bliver fotograferet.

kunne godt, selvom det gjorde ondt, fortæller Melody Gardot i en dokumentar om hende. Man ser den unge sangerinde, klædt i en sort, stram kjole på høje sorte stiletter, støttende sig til den stok, hun altid har med sig, danse sensuelt med saxofonisten. Melody Gardot er sikker på, at musikken var hendes redning. Musikken blev den terapi, der fik hende tilbage til livet igen. Til at kunne tale, synge og spille. Både guitar og klaver. – Det er som om, at musikken har åbnet nogle broer til min hjerne, så den igen kan fungere. Dog er der men. Hun bærer altid mørke briller, fordi skaderne har gjort hende ekstrem følsom over for lys – og paradoksalt nok også over for lyde. Måske det er derfor, at hendes stemme opleves så sagte og samtidig forførende. To år efter ulykken var hun så meget på benene igen, at hun kunne optræde med de sange, hun havde skrevet på sit lange sygeleje, og i 2008 debuterede hun med sit album ‘Worrisome Heart’, efter de store drenge i pladebranchen havde opdaget hende. Smerte er smukt Allerede et år efter udkom ”My One and Only Thrill” – hendes claim to fame. Det var også en forandret Melody Gardot. Slankere, meget mere blond, med lange, groomede divalokker og yderst fashionabel, der turnerede verden rundt. To dage efter en kæmpe succes på Olympia i Paris - et kendt spillested i 9. arrondissement, hvor bl.a. Édith Piaf og Jeff Buckley har givet legendariske koncerter - oplevede hun et stærkt smerteanfald til en koncert i London.

Et frit menneske Smerte er i det hele taget en drivkraft i hendes kunstneriske karriere og personlige liv. – Så længe jeg har mulighed for at respondere på smerte musikalsk, så vil jeg skrive mine sange. Jeg har det sådan, at begynder livet at blive for komfortabelt eller for succesfuldt, vil min lidenskab for at skrive forsvinde. På samme måde er det med kærlighed. At få sit hjerte knust handler ikke om, at man er specielt sårbar, men at man sætter sig selv et ekstremt sted, hvor det kan knuses. Og et knust hjerte er godt at skrive en sang på. For mig findes der ikke kun én kærlighed og ét liv – men mange. Jeg tror på, at man godt kan gå fra kærlighed til kærlighed og stadig have det godt. Man behøver ikke føle sig såret. Vi er frie mennesker, vi skal ikke hænge fast i hinanden. I år er det ti år siden hun kom ud fra den ulykke, der også har formet hende som kunstner, lige så vel som en ikke altid nem opvækst i den østamerikanske by. Men fortid er ikke noget, hun ønsker at dvæle alt for meget ved. – Gjorde jeg det, ville jeg blive meget, meget ked af det. Min fortid er en del af mig, men den definerer ikke, hvem jeg er. For mig er fortiden mere et referencepunkt i forhold til, hvor langt jeg er kommet, og hvad jeg mere kan gøre.

Melody Gardot

– Siden min ulykke har jeg lært, at en smerte kan være utrolig. Fordi den minder en om, at man er menneske. Men den aften følte jeg mig virkelig stucked. Jeg er jo en kunstner – en performer – og vil gerne gøre mit bedste og det gjorde så ondt! Men halvvejs igennem koncerten var der noget, der klikkede, noget, der faldt på plads. Jeg 16

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Lige nu er den amerikanske sangerinde på verdensturne med sit 3. album ‘The Absence’, der er stærkt inspireret af hendes ophold i Brasilien og Marokko. Udover sin egen musikalske karriere, arbejder hun også på at udbrede viden om, hvordan man kan bruge musik som terapi. www.melodygardot.co.uk


Halssmykke i gummi m. 2 brillianter, 0,25 ct. og 0,03 ct. i 18 kt. hvidguld. 12.400 kr. Mange flere smykker i samme serie. Fra priser 1.350 kr.

Jægersborg Allé 9 · 2920 Charlottenlund · Telefon 39 64 00 35 · www.MagnusEnna.dk


NORD

MINIGUIDE TIL JULEFROKOSTEN

HVAD SKAL JEG TAGE PÅ? Så’ den gal igen. Hvad skal du tage på? Til de der 15-27 julefrokoster, du er kommet til at sige ja til. Har du det sådan lige nu? At du bare ikke har en trevl at tage på, selv om dit klædeskab sjovt nok bugner med tøj, sko og accessories? Læs med i min miniguide til dig herunder og få tre tricks, der gør dig uimodståelig – endda uden du behøver at styrte ud af døren, for at købe (for meget) nyt.

Ha’ øje for detaljerne

1.

Sko er vigtige. De sætter stilen på det sæt tøj, du har på. Men nej du behøver ikke at suse ned og købe spritnye. Sørg for at dem, du allerede har masser af, ikk? ser velholdte ud - forsål dem evt. og puds dem helt sikkert. Så kan de godt få en revival, endda uden nogen opdager det.

18

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Lise Lindvig Støvle Med forplateau og stjernestuds, 1.499 kr. Ruskind/læder, str. 35 - 42 Find forhandler: 70 22 98 88

Esprit Pumps Ruskind, Str. 36 - 41. 600 kr. Find forhandler: 32 64 62 00


NORD

TINI OWILD En af Danmarks mest benyttede stylister og desuden uddannet mastercoach. Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” samt ’Fra ok til lækker’. I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Se mere på www.stylewise.dk

Få ting, stor forskel

2.

Et par iøjnefaldende smukke øreringe, en markant ring eller statement halskæde kan live op på en helt enkel kjole eller sæt. Tag evt. den skattekiste af en æske frem, som du har et eller andet sted, med alle de smykker du har glemt og gemt. Jeg er helt sikker på, at der er et par

Ørering med trekant og kæde, 16 kt. belagt guld, sten, oxideret belagt. 399 kr. Halskæde med sten og trekants vedhæng, 16 kt. belagt guld, oxideret belagt. 499 kr. Guldbelagt ring med sten i kant, guldbelagt 299 kr. Alt er fra Pilgrim. Find forhandler: 63 33 33 33

eller flere ting i den, du kan bruge til at give den gas – helt uden, det koster dig noget.3.

Husk finishen Det kan godt være, det er i småtingsafdelingen, men det gør HELE forskellen. 
Læg en flot neglelak, ret dine bryn og få dem farvet, få håret til at skinne med shinespray, find en flot læbestift eller lipgloss.
Små ting der sætter prikken over i’ et. Og så er det bare af sted og nyde al opmærksomheden.

Ciatès neglelak 95 kr. Find forhandler: 38 100 111. Læbestifter Rimmel 79,95 kr. Find forhandler: 48 16 55 55

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

19


NORD

Et særligt blik

Poul Stig Briller klinger af kvalitet og klasse, og nu er den kendte optiker også rykket til Hellerup. Når døren åbnes, føles det som at træde ind i en herskabsvilla i det mondæne kvarter. Men som i forretningen på Strøget, er det stadig her, man får nogle af landets mest eksklusive briller.

Poul Stig Briller er kendt for eksklusive briller og en høj service.

20

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

for æstetikken Af Camilla Lærke Mors / Foto Morten Bentzon fra Erik Bjørn & Co

R

oen sænker sig med det samme, når man er i Poul Stig Brillers butik i Hellerup. Selvfølgelig fordi livet her sammenlignet Strøget, hvor Poul Stig Briller også findes, leves og nydes i et helt andet tempo. Og netop dét - Nordkystens særlige stemning - har man forstået at udnytte til fulde her i butikken. Den emmer af en hjemlig og dejlig atmosfære, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Hvor end jeg ser hen, så falder mit øje på noget smukt. – Vi har virkelig gjort os umage for at skabe en forretning, der er som et smukt hjem til vores nye og nuværende lokale kunder, fortæller butikschef og optiker Rikke Sass-Nielsen. Lokalt og internationalt Og det må siges at være lykkedes. Dette minder mere om en herskabsvilla end en forretning. Møblerne er antikke og nøje udvalgt, så de matcher det klassiske, men alligevel gjort tidssvarende. På den måde fremstår helhedsindtrykket som et vellykket match mellem skandinaviske herskabelige herligheder og eksklusivt storbyhotel. – Det er jo vigtigt, at ens sortiment også reflekteres i rammerne, siger Rikke igen og viser vej hen til det store bord, hvor man i eget tempo kan prøve briller og få råd om mærker, glas eller kontaktlinser. Briller til de kræsne Imens Rikke viser frem af de mange forskellige kvalitetsbriller, fortæller hun om den kendte optikerforretning. – Poul Stig Briller har eksisteret i 42 år og har altid været på forkant med brilledesign og optaget af høj service. En ånd vi stadig værner om. Fx er vi stadig blandt de få, der delvist eller helt selv designer og producerer stelkollektioner, og vi holder fast i at have eneforhandling på størstedelen af vores sortiment. Ydermere laver de også stel af naturmaterialer som skildpadde og bøffelhorn og fører feinschmeckerbriller i guld fra Lindberg, samt en hel række andre mærker, som jeg får lov til at prøve.

Poul Stig Briller Strandvejen 187 2900 Hellerup Telefon 33 15 52 51

Østergade 24 1100 København K Telefon 33 15 52 52 www.poulstigbriller.dk

Poul Stig Briller så dagens lys 1. november 1971, da optiker Poul Stig ville lave brillebutik med eget design og med et udvalg af tidens kendte favoritmærker. Sidste år blev den kendte optikerforretning på Strøget udvidet med Poul Stig Briller i Hellerup. Begge butikker er i dag ejet af optikerparret Charlotte og Morten Axel.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

21


NORD

Blå, råt, klassisk Edgy, klassisk, diamanter, rå jeans. Alt er tilladt, sæt sammen på kryds og tværs og skab dit helt eget look.

Kugleringe / Eget design 14 kt. hvid- og rødguld med princess cut diamant og safir. Fra Anni Backhausen, Rådhusvej 3 Fra 7.500 kr.

DESIGNERS REMIX Uld kjole, fås i blå og i str. 34-44. Fra Apóstrophe, Jægersborg Allé 35 1.995 kr.

22

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Baum und pferdgarten Cardigan Fra Charlotte U, Strandvejen 189 1.199 kr.


NORD

1/5 rå Bikerjakke Fra 10 Feet. Blå og grå. Str. XS - XL. Fra Rêve no. 1, Strandvejen 136 B 1.099 kr.

Baum und pferdgarten Sweat bluse. Fra Charlotte U, Strandvejen 189 799 kr.

JEANS Fra Demin Hunter. Fås i str- 25-33. Fra Rêve no. 1, Strandvejen 136 B 899 kr.

Etnia Barcelona brille Med lækre detaljer i mange af efterårets farver. Fra Unik Optik, Strandvejen 163 1.999 kr.

Lilly dress Lilly silk dress fra Julie Brandt. Fra Charnelle, Strandvejen 189 1.995 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

23


NORD

Ren og Hvid som sne Hvid, men også sort, kontrastfyldt og komplementerende. Det slår aldrig fejl. Dyk ned i flødefarvet luksus og luksussort.

Onoma armbånd 18 kt. guld, med brillant fra 5.900 kr. I sølv med sort diamant og gravering fra 3.450 kr. Fra Marianne Dulong, Jensløvsvej 1, Charlottenlund Fra 3.450 kr. Linda FarroW - London 1970 Sort stel, vedhæftninger og nitter belagt med 22 kt. guld. Eksklusivt etui udformet som et smykkeskrin. Fra Profil Optik, Strandvejen 153 3.495 kr.

Bioeffect 30 day treatment Super anti age serum. Synlige resultater efter 30 dage. Fra Charlotte Bonnén, Jægersborg Allé 23 1.850 kr.

24

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Sæbedispenser med flydende sæbe Vivian Gray 250 ml. Fås i flere varianter. Fra Charlotte Bonnén, Jægersborg Allé 23 79 kr.


NORD

2/5 Georg Jensen ring Moonlight Grapes med hvidt brillianter. Fra Anni Backhausen, Rådhusvej 3 19.900 kr.

Lækker morgenkåbe Mærke Yves Delorme, lavet i bomulds frotté. fås i mange styles og farver. Fra Zusanne Caroc, Strandvejen 191 1.299 kr.

Etnia Barcelona brille Flot stilig damebrille i nye klassiske farver Fås i flere kombinationer af farver. Fra Unik Optik, Strandvejen 163 1.999 kr.

Kharisma øreringe Mellemstørrelse, 18 kt. guld 10.800 kr. Globe vedhæng, 18 kt. guld med ferskvandsperler 2.900 kr. Fra Marianne Dulong, Jensløvsvej 1, Charlottenlund Samlet pris 13.700 kr.

Bright white smiles Tandblegningspen til hjemmebrug. 20 ml. Fra Charlotte Bonnén, Jægersborg Allé 23 295 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

25


BAUM UND PFERDGARTEN · CUSTOMMADE · EMU · NOBLE BY HEART · PIESZAK · PLUS FINE · RUTZOU · STYLE BUTLER · WHIITE

Plus Fine / Bratsk Jacket

Army jakke

1.599 kr.

STRANDVEJEN 189 · 2900 HELLERUP · TELEFON 52 80 12 42 Åbningstider: Mandag-fredag 11 - 17.30 Lørdag 10 - 14


NORD

Sten Bergström – Buntmager Størstedelen af alle pelse på verdensmarkedet er produceret i Kina, men vi har stadig vores produktudvikling/produktion her i Danmark samt i Europa. Primært i Italien. Der er kæmpe forskel på kvaliteten af det enkelte færdige produkt, selvom kvaliteten af skindet fra starten har været den samme Garvningsproces og forarbejdning er helt enkelt af en helt anden kaliber når det kommer til Dansk/Europæisk kvalitets- håndværk. Jægersborg Allé 39 / Charlottenlund Telefon 39 30 49 06 / www.stenbergstrom.dk

Woman2Woman eksklusiv 2nd hand butik På jagt efter din nye favorit frakke, pels, eller den smukke kjole til julefrokosten? Begge dele finder du i den eksklusive 2nd hand butik Woman2Woman, der forhandler mærker som Isabel Marant, Helmut Lang, IRO, Alexander Wang, Philip Lim, Marc Jacobs, Malene Birger, Custommade, Tusnelda Bloch og mange flere. Rådhusvej 3 / Charlottenlund Telefon 40 55 41 08 / www.woman2woman.dk

Nyt navn, nyt logo, ny facade, nyt syn Det nye navn er Nyt Syn Skovsbøll Vision og ejeren hedder stadig Bjarne Skovsbøll. Butikken har indgået et nyt samarbejde med den tyske glasleverandør ZEISS. Køb en hel brille og betal 18 kr. for det ene glas og normal pris for det andet glas, uanset hvilken type glas du vælger, enkeltstyrke eller flerstyrke. Gælder til og med den 9. december 2013. NYT SYN Skovsbøll Vision Optometrist Bjarne Skovsbøll Gentoftegade 60 / Telefon 39 65 18 03 NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

27


NORD

Rock’n roll chick Sort er sexet, sort er stil, sort er enkelt, sort går til alt. Sort har ingen grænser, her er nogle af de bedste bud.

Sneakers Fra Kangaroos. Str. 36 - 41. Fra Rêve no. 1, Strandvejen 136 B 799 kr. ØRESTIKKER 14 kt. hvidguld m. tahitiperle og brillianter. Fra Anni Backhausen, Rådhusvej 3 Ring efter prisen på 39 63 65 10

BILLI BI BIKER BOOT Slangeskind. Fra Knoop Shoes, Jægersborg Allé 27 1.599 kr.

28

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Moncler Jakke Med perler. Fra Gitte Green, Strandvejen 191 7.399 kr.


NORD

3/5 sort rå Bikerstøvle Skind med lammefor. Str. 36 - 41. Fra Rêve no. 1, Strandvejen 136 B 999 kr.

NOME STØVLE I skind med plateau. Fra Knoop Shoes, Jægersborg Allé 27 1.099 kr. baum und pferdgarten Dun jakke. Fås i str. 36 - 42. Fra Apóstrophe, Jægersborg Allé 35 1.999 kr.

BILLI BI støvle Skind med små detaljer. Fra Knoop Shoes, Jægersborg Allé 27 1.599 kr.

RÅ SKINDJAKKE Fra Munderingskompagniet. Str. 34 - 44. Fra Rêve no. 1, Strandvejen 136 B 1.999 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

29


NORD

Shopping I Jordfarver 50 nuancer af gråt er også til de kolde dage. Eller smukke smykker i stilfuldt sølv, varme grå støvletter og vinterfrakke med pels.

DANZA CAmouflage Hætte trøje Fås også i T-shirt og buks. Str. S - XL. Fra Apóstrophe, Jægersborg Allé 35 1.049 kr.

BILLI bi kort støvle I sort slangeskind. Fås også i grå. Fra Knoop Shoes, Jægersborg Allé 27 1.299 kr.

30

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Mascaró Støvle Ruskind. Str. 36 - 41 inkl. halve nummer. Fås også i sort glat skind Fra Apóstrophe, Jægersborg Allé 35 1.499 kr.

SCROUPLES KLEoPATRA Brilliant smykker. Ringe fra 2.990 kr. Ørestikker fra 3.090 kr. Fra Anni Backhausen, Rådhusvej 3 Vedhæng fra 1.990 kr.


NORD

4/5 Etnia Barcelona brille Det nye “wood look”, rå stilig brille Fra Unik Optik, Strandvejen 163 1.999 kr.

pretty loafers sko Skind. Str. 36 - 41 inkl. halve numre. Fra Apóstrophe, Jægersborg Allé 35 1.299 kr.

Lund of copenhagen Marguerit collie, sølvforgyldt med 5 x 7 mm hvid emalje 45 cm. Ørestikker fås i sammme serie til 395 kr. Fra Anni Backhausen, Rådhusvej 3 1.375 kr.

Moncler frakke Med pels. Fås også i sort. Fra Gitte Green, Strandvejen 191 9.999 kr.

NOME GRÅ RUSKIND STØVLE Med kinahæl. Foret med lammeskind. Fra Knoop Shoes, Jægersborg Allé 27 699 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

31


NORD

Varm og

sensuel Nuancer over rødt er perfekt til vinter. Varme farver, der udstråler klasse og sensualitet. Find dem i sæsonens briller, tasker, støvler og overtøj og føj dem til ønskelisten.

Lise Charmel Fås i mange farver og styles. Fra Zusanne Caroc, Strandvejen 191 Top 969 kr. / Pants 649 kr.

FARVeRIGE Ringe Ring i plastik med ædelstene i 18 kt. guld Fra Magnus Enna, Jægersborg Allé 9 4.800 kr.

32

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Baum und pferdgarten 100 % silke. Fra Charlotte U, Strandvejen 159 1.299 kr.


NORD

5/5 Julie Brandt dunjakke Fås i bordeaux eller grå. Str. 34 - 44. Fra Charnelle, Strandvejen 189 1.995 kr.

Linda FarroW - London 1970 Indbegrebet af origanalitet. Skildpaddefarvet stel. Vedhæftninger og nitter. Belagt med 22 kt. guld. Fra Profil Optik, Strandvejen 153 3.495 kr.

MSGM Jakke Med striber. Fra Gitte Green, Strandvejen 191 4.599 kr.

Ralph lauren dunvest Med trykknapper. Fra Gitte Green, Strandvejen 191 3.999 kr.

Sonia rykiel Taske Fås også i sort. Fra Gitte Green, Strandvejen 191 12.999 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

33


NORD

Shopping på STRANDVEJEN MODEBUTK

OPTIKER

BØRNETØJSBUTIK

Nr. 153

Nr. 189

Nr. 179

PROFIL OPTIK

Charnelle

CâLIN

STRANDVEJEN 153

STRANDVEJEN 189

STRANDVEJEN 179

I butikken møder du Nina Husted Sylvest og Jesper Bak. I september i år fejrede vi 1 års fødselsdag på Standvejen, men sammenlagt har vi over 40 års erfaring i synsprøver og valg af de rigtige briller eller kontaktlinser, der lige passer til dig. Kom ind i butikken og se vores store udvalg.

Vores hyggelige butik er fyldt med et bredt udvalg af danske og internationale designere til den modebevidste kvinde. Vi vil gøre alt for at give dig byens bedste betjening, og vores søde personale står klar til at hjælpe dig.

Ny børnetøjsbutik som sigter mod de lidt større børn i alderen 4-16 år. Konceptet for butikken er, at tilbyde en stærk brandportfolie. Câlin tilbyder mærker som ikke alle har, og sætter en flid i at udvælge de bedste items fra såvel udenlandske som danske brands.

SEE by Chloé Mattie leather bowling bag. Skøn grålilla farve - også på lager i sort. Pris 3.000 kr.

Sweat i smuk grøn farve Med glimmer kanter på ærmerne og foran. Rigtig fin sweat. Pris 449 kr.

Linda FarroW - London 1970 Sort stel, vedhæftninger og nitter belagt med 22 kt. guld. Eksklusivt etui udformet som et smykkeskrin. Pris 3.495 kr.

34

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

En tur op og ned ad Strandvejen skuffer aldrig. Stemningen er klassisk nordkyst med et urbant twist, og butikkerne er fyldt med eksklusivt design, stil og skønhed – enhver metropol værdig.

EGET DESIGN

KAFFEBAR

MODE FRA PARIS

Nr. 136

Nr. 98

Nr. 149

KOPPA kaffebar Ka•Mill Design Apartment 149 STRANDVEJEN 136 B

STRANDVEJEN 98

STRANDVEJEN 149

På Koppa Kaffebar kommer mange faste kunder, som altid hilser på hinanden og taler sammen over en skøn latte. Der serveres alt fra hjemmelavet juice, morgenmad, sandwich til nybagte boller og kager. Og ikke mindst kaffe – altid i høj kvalitet og som findes i mange forskellige sorter og udgaver. Hver kop bliver lavet med kærlighed og opmærksomhed, fordi kaffeoplevelsen på Koppa Kaffebar skal være og er unik.

Et univers af eksklusive stoffer i fantastiske farver og mønstre, i silke, bomuld, viscose, metal, stretch og hør. Ka·Mill Design har nyheder i butikken året rundt, og er altid på forkant med moden.

Velkommen til Apartment 149. Vi ligger placeret i det idylliske kvarter på Strandvejen. Vi henter unika design hjem fra udlandet.Vi har en masse i lækkert skind,både nededele, stramme bukser, jakker, bluser etc. Kom ned og se vores kollektion.

Nyd en enkel Morgenmad 2 stk. ristede rugbrød, et blødkogt æg, ost og smør. Latte og croissant er ekstra. Pris 45 kr.

Eget design Metal og elestan i franske stoffer. Top og nededel, pr. stk. 2.000 kr. Samlet pris 4.000 kr.

SkinDjakke i blødt skinD Smart design og figursyede. I super blødt kvalitets skind. Pris 2.599 kr.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

35


Jacob Gurevitsch er den dygtige guitarist for Erann DD og tv-shows som “Vild med dans” og “Toppen af poppen”, men snart debuterer han som spansk guitarist med et soloalbum. Nummeret Lovers In Paris er allerede blevet spillet flittigt internationalt. Af Camilla Lærke Mors Foto LIZETTE MIKKELSEN

E

n smuk kvinde på en strand med en mørklødet mand, der spiller virtuost på sin spanske guitar. Det er svært ikke at lade sig forføre af videoen til nummeret Lovers In Paris, som den danske konservatorieuddannede guitarist Jacob Gurevitsch har sendt på gaden som optakt til hans debutalbum som spansk guitarist. Måske er hans navn ikke allemandseje – endnu, men det er altså ham, der slår tonerne an som fast guitarist i TV2’s husorkester “Antonelli Orcherstra”, når kendisser danser og fortolker hinandens sange eller sammen med Erann DD.

– Jeg har altid spillet guitar, siger den 41-årige guitarist, der kommer fra Als, men har boet i årevis i København. For ti år siden fik han en åbenbaring.

Åbenbaring med Savage Rose – Til en koncert med Savage Rose blev jeg bedt om at spille spansk guitar til en intro med Annisette. Det havde jeg aldrig prøvet før, men jeg gjorde det og blev ramt af pilen. Jacob Gurevitsch blev forelsket. I den spanske guitaristtradition. Når han ikke var på arbejde, øvede han sig. Og på et tidspunkt tog han en solistuddannelse på sit gamle konservatorium. Det blev også til tre måneder i Buenos Aires for at hellige sig sin nye kærlighed.

– Spansk guitar er for mig indbegrebet af passion! Men jeg fastholder ikke en bestemt genre, men bevæger mig mellem et strejf af Buenos Aires, tårevædede italienske ballader og lidt støv fra Morricones spaghettiwesterns og Andalusiens bjerge.


Den passionerede guitarist


NORD Nummeret “Lovers In Paris” bliver spillet på Ibiza af kunstneren selv.

Hitter på Café Del Mar Snart skal prøven stå. Om Jacobs ti års kærlighedsaffære med den spanske guitar også kan ramme et bredt publikum. Hans nummer “Lovers In Paris” er dog allerede gået verden rundt, efter at den danske musikgruppe Tonovi remixede det, og som ad internettets veje, især Facebook, fandt vej til Ibiza, der gjorde, at det blev spillet igen og igen på øens in-steder, og dermed kom på to af verdens største compilation-cd’er med loungemusik - Café Del Mar og Buddha Bar.

– Jeg glæder mig voldsomt og er meget spændt, siger den danske guitarist om det stadig navnløse album, der udkommer til næste år, og som, lover Jacob, er i samme filmiske univers som “Lovers In Paris”.

JACOB GUREVITSCH Jacob Gurevitsch, 41 år, har en 4-årig uddannelse som guitarist og en 2-årig solistuddannelse fra Rytmisk Musikkonservatorium. Spiller guitar for Erann DD, og akkompagnerer til solister som Mads Langer, Rasmus Seebach, Thomas Helmig m.fl. sammen med Antonelli Orchestra for tv-kanalen TV2, som han er fast guitarist for. Jacob Gurevitsch har spillet guitar næsten hele sit liv.

I samarbejde med Falck og Harvard University laver han via virksomheden “Quiet Please” beroligende musik til patienter i ambulancer. Debuterer i 2014 som solist med et album som spansk guitarist med egne kompositioner. Koncertdatoer: facebook.com/jacob.gurevitsch Se “Lovers In Paris” på Youtube.

38

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


®

Single BAND

Armbåndet der viser du er single! Set på CCN, FOX TV, THE TIMES og Good morning America. Nu solgt i 18 lande. Køb My Single Band i dag for kun 60 kr.

www.mysingleworld.com


NORD

Luxury Secondhand Clinique Belnatur er en moderne, smuk og eksklusiv skønhedsklinik i hjertet af Hellerup på 270 m2. I klinikken lægger vi stor vægt på god atmosfære som mærkes i det øjeblik, man træder ind ad døren. Vi tilbyder en sjælden blanding af luksus, god stemning og velvære, kombineret med nye og innovative behandlinger, der giver mærkbare og synlige resultater.

Twenty Nine Twenty Når man står foran TWENTY NINE TWENTY i Charlottenlund, er det ikke just genbrug man tænker på. Forretningen er stilfuld og eksklusiv og tilbyder med sine knap 100 m2 luxury secondhand og vintage til KVINDER samt BØRN. Forretningen, som nu har ligget på Trunnevangen i 6 måneder, er ejet af Stylist Jannie Weis der også udvælger varerne. Varerne, som tages i kommission, kommer fra private, designere eller fra de modefolk som butikken også samarbejder med. Læs mere på www.twentyninetwenty.dk Følg butikken på Facebook: www.facebook.com/twentyninetwenty og på Instagram@twentyninetwenty

Juletilbud for at indløse disse tilbud oplys rabatkoden: NORD

Gavekort der købes i Clinique Inden 1. december Køb for 1.000 kr. og få gavekort på 1.200 kr.

TANDBLEGNING på 21 minutter Helt uden smerter og bivirkninger! Pris 995 kr. Kom ind og få 300 kr. rabat!

Anti-Age ansigtsbehandling (med Mesobiolift) 90 min. Pris 799 kr. Kom ind og få 300 kr. rabat! www.belnaturshop.dk Køb 2 produkter og få en håndcreme GRATIS. Tilbud er kun gældende i 2013.

TWENTY NINE TWENTY Vintage Trunnevangen 2 / 2920 Charlottenlund Telefon 36 300 600 www.twentyninetwenty.dk 40

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

CLINIQUE BELNATUR Onsgårds tværvej 6 / 2900 Hellerup Telefon 39 40 00 99 www.cliniquebelnatur.dk


BEAUTY

En duft af parfume – en duft af kvinde Af Camilla Lærke Mors

François Kollar©Ministère de la Culture - Médiathèque du Patrimoine, Dist. RMN

Coco Chanel, som er ophavskvinde bag disse ord, fik jo som bekendt selv en glorværdig fremtid. Måske mere fordi hun formåede at tjene penge på sine dufte, frem for kun at være en velduftende kvinde. Men at dufte af noget andet end os selv, har vi tragtet efter i tusinder af år.

Gabrielle Chanel

Chanel Collection, PqrisPhoto © Ed Feingersh © Michael Ochs Archives/Getty Images

“E

n kvinde, der ikke dufter af parfume, har ingen fremtid!” Den kontante udmelding er Coco Chanels – en af modens ikoner, men bestemt også parfumens, især No. 5, som et andet ikon - Marilyn Monroe - tog på - som det eneste - når hun gik i seng. Og selvom man kan datere parfume, som kommer af det latinske ord ”per fumum” og betyder gennem røg, helt tilbage til de gamle grækere og romere, er det først da Ungarns Dronning Elizabeth i ca. 1370 bestiller duftende olier blandet med alkohol, at man taler om parfume, som man kender den i dag. Nogle hundrede år senere blev kunstarten forfinet af Katarina af Medicis’ (Fransk dronning. 1500-tallet. Red.) personlige parfumør, hvis laboratorium havde en hemmelig gang ind til hendes lejlighed, så de duftende sammensætninger ikke skulle kopieres af andre. Men parfumens standhaftige udgangspunkt har altid været Paris og mode. Først med Guerlain, der erobrede parfumemarkedet med smukke glasflakoner og emballager. Lidt senere den stadig levedygtige ”Coco Chanel No. 5”, der udkom den 5. maj 1921 og var opkaldt efter modeskaberens

To legendariske størrelser: Filmog blondineikonet over dem alle skulle have svaret 'Chanel No. 5', da hun en gang blev spurgt om, hvad hun havde på om natten.

Her ses Grasse rose de mai duft.

Parfume

Opløsning af æteriske olier i vand eller alkohol. Parfumeprodukter inddeles i tre klasser alt efter indholdet af æteriske olier: eau de cologne (3% æteriske olier), eau de toilette (5% æteriske olier) og parfume (15% æteriske olier). Æteriske olier udvindes fra planter eller dyr, men efterhånden fremstilles mange af de naturlige duftstoffer syntetisk. Der anvendes ca. 2500 forskellige duftstoffer, og en parfume kan bestå af en blanding af op til 300 enkeltduftstoffer.

lykketal. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

41


NORD

Vi kiggede inden for hos landets førende øjenklinik af SMILE-laserbehandling og må konstatere: Det er Øjenlægernes Center, man skal gå til, hvis man vil have et liv uden briller og kontaktlinser. Sven Asp, som også opererer på Århus Universitetshospital, har lavet flere SMILE-operationer end nogen anden kirurg i verden.

Et liv uden kontaktlinser

I

en stor moderne bygning på Edvard Teglers Vej finder man landets førende specialister af SMILE-laserbehandling. Dette er den nyeste generation af laserkirurgi til korrektion af nærsynethed og bygningsfejl. Øjenlægernes Center var blandt de første til at introducere teknologien i Nordeuropa og er nu de førende indenfor området. I tv-avisen har man også kunne se tilstrømningen af udenlandske kunder – bl.a. amerikanske Terry, der var lykkelig over at blive sine minus ni kvit med klinikkens SMILE-laserbehandling.

Førende specialister Øjenkirurg Sven Asp viser rundt og fortæller, at man kan sammenligne SMILE-laserbehandling med en kikkertoperation. Dvs. den er ikke så indgribende som andre laseroperationer, hvor man skærer hele hornhinden op. Imens vi taler, får man indtrykket af at være i en stor lys, 42

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

moderne klinik med en tryg og professionel atmosfære. Der laves også mange avancerede linsebehandlinger, der korrigerer for ’alderssynet’ – dvs., når man pludselig opdager, at man har brug for en læsebrille. Øjenlægernes Center er det ene sted ud af kun tre private klinikker, der tilbyder SMILE-laserbehandling udført af internationalt anerkendte specialister.

Øjenlægernes Center blev grundlagt for to år siden af øjenkirurg Sven Asp og René Madelaire. Der er også en klinik i Århus. I alt laver klinikkerne 50 operationer om måneden. I klinikken i Charlottenlund er der seks ansatte.

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9 2920 Charlottenlund Telefon 44 44 40 40 / www.olce.dk


PaRIsisk

NORD

PARFUMERI

Parfumeri Charlotte Bonnén er en sjælden perle. En smuk forretning proppet med alt skønt til hud, hår og make-up, samt en underetage med en stor professionel skønhedsklinik.

S Hermés parfume forhandles nu hos Charlotte Bonnén. Som det ene sted ud af to steder i hele Danmark.

tore funklende lysekroner, flødefarvede vægge og et hav af fine parfumeflakoner, hudplejeprodukter, make-up, sjældne bijouterimærker, hårpynt og et virkeligt opdateret og personligt personale. Vi er på besøg hos Charlotte Bonnén. Stedet for enhver skønhedsgourmet, der elsker klassiske parfumerier som i Paris, Milano og Firenze. Bag står en af branchens mest erfarne kvinder: Charlotte Bonnén. Det er hende, der driver dette unikke sted sammen med sine ansatte i butikken og i underetagens 250 kvadratmeter store skønhedsklinik.

Hermés og collagenlys Og netop her i den nederste etages flotte skønhedsklinik, viser Charlotte noget af det nyeste frem: ’Collagenlys’.

– Det er en metode, der er fantastisk mod linjer, rynker, ar og pigmentforandringer, og som vi med vores egne øjne, har set giver nogle virkelig effektive resultater, fortæller Charlotte, og går oven på igen for at vise en anden god nyhed frem: De klassiske og smukke parfumer fra Hermès, der, som det ene sted ud af kun to i Danmark, forhandles hos Charlotte Bonnén.

SKØNHEDSKLINIKKEN Charlotte Bonnén Jægersborg Allé 23 2920 Charlottenlund Telefon 39 63 63 28 www.charlottebonnen.dk

I skønhedsklinikken tilbydes forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, permanent make-up, massage, TEIslankebehandling, og der er løbende events med besøg fra de forskellige mærkers specialister. Collagenlys behøver ikke tidsbestilling, men kan købes med det samme ved henvendelse i butikken.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

43


Køb din julegave og få 25% rabat på alle pelse Gælder til og med den 23. dec. 2013

Kvalitet for De kræsne

Jægersborg Allé 39 • 2920 Charlottenlund • Telefon 39 30 49 06 • www.stenbergstrom.dk


NORD

Et smukt løft

Hos frisørsalon Mette Stanley Intercoiffure er de suveræne til at få det bedste frem i en med sikker styling, farveteknik og klip. Julefrokost tilbud

Mette Stanley Intercoiffure er en af vores kendte frisørsaloner med både højt til loftet og hyggelig stemning.

Fredage og lørdage fra den 1. november til den 24. december kan du få en shellak sammen med en styling til kun 400 kr.

J

eg føler mig med det samme velkommen, da jeg træder ind i Mette Stanley Intercoiffure. Den sofistikerede og stilfulde salon emmer af topprofessionalisme. Frisør Mette Stanley, der siden 2000 har stået i spidsen for salonen, tager imod, og fører mig imødekommende hen til stolen, hvor vi indleder en dialog om, hvordan resultatet skal være.

I trygge hænder Hun skubber lidt til vanetænkning, men uden at presse på. For som Mette siger, så er det en stor

tillidssag at lave om på ens hår, og derfor er det altid, understreger hun, i tæt samarbejde med kunden. Jeg læner mig trygt tilbage i stolen, drikker lidt af den velsmagende kaffe og lader mig indhylle af salonens gode atmosfære. Hele processen igennem føler jeg mig tryg, godt vejledt og ikke mindst forkælet. Og da vi er færdige, bliver jeg bekræftet i, at her har man forstand på at få klip og farve til at gå op i en højere enhed med ens personlighed.

Mette Stanley Intercoiffure

Jægersborg Allé 47 2920 Charlottenlund Telefon 39 64 24 95 www.mettestanley.dk NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

45


NORD

Shopping I GENTOFTE

GULDSMEDEmester

HUD & KROPSPLEJE

boghandel

Nr. 33

ERIK POULSEN GENTOFTEGADE 33 Mogens Poulsen - Erik Poulsens far - grundlagde guldsmedebutikken i Gentofte allerede i 1940. Derefter overtog Erik Poulsen butikken i 1966. Men grundstenen er den samme respekten for det gode håndværk, at kunne skelne det smukke fra det uskønne og sidst, men ikke mindst, at kunne følge med designet i tiden.

Kopi af Eriks arbejdsbord udført i sølv og mahogni, 40 års jubilæumsgave fra kollegerne.

46

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Nr. 49

KLINIK TRES BELLE Gentoftegade 49 Hos Klink Tres Belle er du i fokus. Du får behandling i en rolig og hyggelig atmosfære, med rislende vand, musik og dejlige dufte. Vi giver dig en professionel behandling med resultater. Vi bruger vi produkter fra Dr. Murad, Guinot, Ole Henriksen og Young Blood, mineralsk make-up. Vi glæder os til at se dig.

Nr. 66

UNDER BOGEN Gentoftegade 66 Under Bogen er din lille hyggelige rejse gennem bøgernes verden. Gå også på opdagelse i det store udvalg af børne- og ungdomslitteratur, spændende legetøj og gode gaver, alt imens du nyder en varm kop kaffe.


MODE

Nr. 3

ROSEMUNDE Vindestræde 3 Rosemunde, som netop har afholdt sit 9 års jubilæum i Gentofte By, tilbyder et bredt sortiment af eksklusive silketoppe i et stort udvalg af farver og blonder. Derudover findes også en mere trendbaseret kollektion, der består af feminine bluser, luksuriøse silkesæt, cashmere strik og lækre jakkesæt.

Shopping I GENTOFTE

1/3

NORD

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

47


NORD

Shopping I GENTOFTE Delikatesser, mærkevarer, nicheprodukter, værtindegaver, velvære og luksus shopping i Gentoftegade tilfredsstiller ethvert behov.

48

Genève WorldRadio Fås i sort, rød og sølv metallic farver. Fra Gentofte Radio & TV, Gentoftegade 56 2.499 kr.

Uimodståelige julekalendere Fra Summerbird, Lakrids by Johan Bülow og Axoco. Fra TeSelskabet, Baunegårdsvej 3 A Pris fra 199 kr.

Vi har Ca. 100 special oste Fra ind- og udlandet, mere end 30 danske skæreoste. Friskbagt rugbrød fra restaurant Gilleleje havn hver dag. Fra Annette’s Ost, Søgårdsvej 1, Gentofte

Hjemmelavede retter Spegepølser, patéer og postejer, salater og alt slags pålæg, hjemmegravad laks, lune retter og madtærter. Fra Slagter Broe, Gentoftegade 58

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

2/3 Sløjfepynt Fås i sølv eller guld. Fra Guldsmed Poulsen, Gentoftegade 33 Pris fra 1.175 kr. HEL Eller halv alliancering Fås i guld, hvid eller rosa, 14 kt. guld. Fra Guldsmed Poulsen, Gentoftegade 33 Priser fra 6.100 kr.

Feminin BLUSE m/ delikat blonde Fås i nude og i sort. Og i str. xs-xl. Fra Rosemunde, Vindestræde 3 499 kr.

Bland selv slik Vi har over 340 forskellige slags kvalitetsslik. Fra Den Søde Tand, Baunegårdsvej 5 Pris 8,95 kr. pr. 100 gram

ansigtsbehandling Nyd en afslappende og dejlig ansigtsbehandling, 30 min. Fra Klinik Tres Belle, Gentoftegade 49 315 kr.

vandt 1. pladsen i bedste brød Vandt 1. plads i Danmarks bedste speciel brød og 3. pladsen i bagt tærte. Køb brød eller tærte og smag hvor fantastisk de smager. Fra Konditoriet Michael H, Gentoftegade 37 NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

49


NORD

Shopping I GENTOFTE

Nu er Gentoftegade endelig klar til at gå ind i en ny æra efter den lange ombygning, der har givet gaden nyt liv med træer og fliser. En rigtig lille oase midt i Gentoftes levende handelscentrum.

Stort udvalg i oste

BLAND SELV SLIK

BEDSTE BRØD

Nr. 1

Nr. 5

Annette’s Ost

Den søde tand

SøgÅrdsvej 1

Baunegårdsvej 5

Hos Annette’s Ost har vi 25 års erfaring. Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører i branchen, specielt med særligt modnede skæreoste til din hverdag. Kom og hils på mor og søn og mærk den personlige betjening og den gode kvalitet. Skøn fransk Emmentaler fra Savoie 150 kr. pr. kg. hele november og december.

Den Søde Tand er en slikbutik. Butikken forhandler over 300 forskellige varianter af bland selv slik, samt sodavand, amerikanske sodavand, chokolade, chips, soft ice og slush ice – alt til din Søde Tand. Du kan følge os på Facebook, hvor vi jævnligt afholder konkurrencer om at vinde slik, samt kommer med ny information om butikken.

50

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Nr. 37

Michael H Konditoriet Gentoftegade 37 Vi giver kunderne en smags- og synsoplevelse med godt friskbagt brød og lækre smagsfulde kager. Vi elsker vores arbejde og det kan smages på vores brød og kager. Vores mål hver dag er, at have Danmarks bedste bageri og konditori.


NORD

3/3 Kvalitetskød Te & Kaffe

EGNE MONTØRER

Nr. 3A

Nr. 58

teselskabet

Slagter Broe

Baunegårdsvej 3A

Gentoftegade 58

Se, smag, lyt og duft.
Vi importerer teer af højeste kvalitet, skaber spændende blandinger, tilføjer uhøjtidelige rammer, begejstrede medarbejdere og en verden af uimodståelige specialprodukter inden for kaffe, chokolade og gastronomi.
Resultatet kan opleves i vores splinternye butik i Gentofte.
Vi glæder os til at se dig!

Slagter Broe er ikke blot en slagterforretning i traditionel forstand, men en moderne og tidssvarende butik med alt hvad hjertet kan begære af lækre salater, saucer og supper, færdige måltider til 20 min. i ovnen. Derudover kvalitetskød fra dyr, der har levet et godt og medicinfrit liv på gårde, vi selv har kontrollen med.

Nr. 56

GEntofte Radio & TV Gentoftegade 56 Slip for alt besværet når du køber tv. Lad os stå for levering, installering, tilslutning, indstilling og få 5 års produktgaranti. Hør mere i butikken, hvor du også kan se alle vores gode tilbud. Vores personale er faguddannet og vi har egne montører.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

51


TEMA

Rejser


NORD

Vi dyrkede yoga, gik på spirituelle workshops og blev inspireret af forskellige internationale talere. Gik på hypermoderne cafeer med gratis wifi og spiste, sund økologisk mad af virkelig høj standard, men der var heller ikke langt til en McDonalds, hvis det brændte på for ungdommen. Alt sammen med Balinesernes ægte autencitet og venlige imødekommenhed, som tryg og afslappet base.

M

idt på øen ligger det kulturelle centrum Ubud. Her samles en stor del af af øens kunstnere, der har specialiseret sig i udsøgt træskærerarbejde, traditionel musik og farvestrålende drama og dans. Hvert hus på øen har sit eget tempel, som man har ritualer i flere gange om dagen, og alle hjem er indrettet efter et feng shui system. Her er en god infrastruktur og vi kom ret nemt rundt i vores lejede bil, men endnu nemmere på scooter.

Derfor tog vi af sted Vi var to voksne og to teenagere på 15 år, der valgte Bali, fordi her er mulighed for at vi alle kan lave det, vi vil. Uanset om man har lyst til at ligge ved stranden eller opleve kultur, feste eller meditere, shoppe eller gå på naturvandring, dase eller træne - og få en masse sol i eksotiske omgivelser, hvor vi kan gøre os forståeligt på engelsk. 54

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Hele familien foran den private villa, med mit efternavn over indgangen. Så cool!

Maya og jeg i Hotel Maya Ubud’s paradispool. Mit absolutte hotspot på Bali.


NORD

Bali Af Mayianne Dinesen

ro, spirituel afslappethed på

Bali er en relativt lille vulkanø, der ligger som en smuk naturperle, i muslimske Indonesien, øst for Java. Den er befolket af næsten 4 millioner meget venlige og smilende indbyggere, der hovedsageligt er hinduer.

The Pavillions har eksisteret i sin nuværende form i 14 år og har mange europæere som besøgende. Det forstår man godt. Masser af komfort, høj hygiejnestandard og så noget vi ikke er så vant til hjemmefra: servicemindethed med et smil.

27 grader og bølgerne var renere end i Kuta. Vi oplevede ikke så mange sælgere, som på andre balinesiske strande og kunne leje to vandscootere for den lave pris af 240 kr i en halv time fra vores strandstole med parasol.

en stor lettelse for familien Ved ankomsten var badekarret fyldt med tusindvis af lyserøde blomsterblade. Bliss! Luksus at sætte sig ud og nyde til den friske velkomstdrink i den store udestue og hoppe ud i den svalende pool uden fremmede øjne på een. Det var en stor lettelse for familien, at kunne tjekke ind til aircondition, egen pool og morgenmad serveret i sin egen spisestue, uden at skulle tænke på opvask og rengøring. I sandhed ren ferie for alle. Stranden i Sanur er lang og rummelig og vores skønne butler kørte os hen til The Pavillions del af den offentlige strand på 5 minutter. Vandtemperaturen var på perfekte

The Pavillions 4 stjerner, villaer med et/to soveværelser, privat pool, udestue, god WIFI og HBO. Spa, fælles pool og virkelig god restaurant i skøn natursetting. Hotellet kører til stranden efter ønske Pris: 1.340 – 3.000 kr. pr nat. To do: Sole, slappe af i private omgivelser, daske op og ned ad shoppehovedgaden, spise god mad. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

55


Vi kørte en time til Balis kulturelle centrum, Ubud, hvor energien steg mærkbart i en charmerende blanding af høj kunstnerisk kreativitet, yoga, sundhed og spiritualitet.

Vi tjekkede ind på det prisbelønnede og storslåede Maya Ubud hotelkompleks, der ligger lidt væk fra selve byen i bjergtagende smuk natur. Man har indrettet hele området med symmetrisk feng shui, og det betyder at mange mærker en indre balance fra det øjeblik de træder ind i lobbyen. Klippeskrænter med høje trækroner og palmer, iklædt et tæppe af grøn vegetation falder ned til floden, der løber langs komplekset. Den virkelige skønhed, og nok grunden til at Maya Ubud er en af de mest eftertragtede hoteller at bo på i hele Indonesien, er den sceniske setting ved den anden pool nede ved spa’en.

flyder rundt i paradis Det er som en drøm at svømme rundt mellem grønne bjergvægge og frodig vegetation på alle sider, med floden brusende nedenunder. Pludselig er man med i filmen Avatar og flyder rundt i paradis! Intet mindre! Man vil aldrig væk igen - bare ligge og nyde, og nyde at nyde... 56

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

overdådig morgenmad Vi boede i to villaer med hver vores lille pool i den lille have. Man sover naturligvis i en stor lækker himmelseng, der omfavner én i et “Buddahsk” roligt sovesmil hele natten. Næste morgen er der overdådig morgenmad i en kæmpe buffet med adskillige kokke, der bla lokker med lækre omeletter og indonesiske kulinariteter.

Maya Ubud 5 stjerner En variation af værelser og villaer med egen pool rundt om på området. En endnu større variation af unikke spa-oplevelser, naturoplevelser, tennis, yoga og meditation. Vision At udvikle en kombination af bæredygtig luksus og servicemindethed, der overgår gæsternes forventninger Pris 1.467 – 3.211 kr. pr. nat.


n Ska mobil in d med

A world of exclusive difference

-i 00, kr. 5 s å f g re å je e”, o “Lik abat p e r s j e r

Eventyrlig luksus One&Only Royal Mirage

Dubai Pris pr. person inkl. fly med Emirates, 6 dage m. morgenmad, middag og VIP service

Bo 5 nætter fra KUN kr. 13.125,Kun hos Discovery Travel Rejseperiode: 7/12/13-21/3/14 Tillæg i højsæson.

En gave til de kræsne Luksuskæden One & Only har nogle af klodens allerlækreste resorts - og det fortryllende Royal Mirage i Dubai er et af deres mest overdådige. Her får du femstjernet forkælelse direkte på en kridhvid sandstrand (Dubais bedste) og et perfekt, solsikkert klima, blot få timers flyvning fra sne og sjap. Nu kan du opleve det mageløse

resort som VIP-gæst: I bliver mødt ved flyet, jer selv og jeres bagage bliver båret gennem lufthavnen (ok, I skal selv gå), ud til den ventende limousine, som kører jer til dette strandpalads. Her bliver I forkælet med daglige gourmetmiddage til en pris som også er et lille eventyr, da halvpension er inkluderet.

D I S C O V E R Y T R A V E L www.discoverytravel.dk facebook.com/discoveryrejser


NORD

Tyrkiet Af Rina Mardahl

En skøn uge i Tyrkiet med masser af sol, god service og kort flyvetid, jeg var ikke i tvivl om dette var den helt rigtige ferie, da jeg trådte in i lobbyen.

En pool der om natten laver lysshow i vandet. En svømmetur under stjernehimmel og med varme farver kan stærkt anbefales.

N

år man sidder der på badebroen med udsigt til Taurusbjergene på den anden side af Middelhavet, er man ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg at tilbringe en uge i solen. Hotel Su ligger i Antalya bugten, cirka 20 minutter fra Antalyas lufthavn.

ALT I HVIDT Den imponerende lobby er mildest talt iøjnefaldende med boutique-hotellets hvide indretning, lyst op af dæmpet rødt lys. Værelserne fortsætter det rene, hvide tema – næsten alt i en matchende hvid, som kun er brudt af små stænk af rødt. Udendørs fungerer det store trædæk ved poolen som mødested med

58

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

masser af liggestole til gæsterne og let adgang til poolbaren. Der er kun en kort gåtur ned til stranden, hvor du kan slænge dig i deres stole med bløde puder. Om dagen fungerer de som et pusterum i skyggen og om natten lokker de gæsterne ned til en cocktail under stjernerne. På stranden serverer tjenere ved liggestolene, så du behøver ikke en gang at rejse dig for at få en forfriskende drink eller en let frokost. Når du så trækker dig tilbage fra stranden, kan du vælge mellem tre restauranter: en italiensk på femte sal med skøn udsigt over bugten, en sushirestaurant, hvor du kan se kokkene tilberede indbydende retter samt hotellets varierede buffetrestaurant, hvor desserterne får dine tænder til at løbe i vand.


NORD

Den enorme lobby som hurtigt bliver et opholdssted.

Hotel Su har 294 værelser og dertil et moderne fitnesscenter og en afslappende spa, som sikrer, at du føler dig totalt afslappet efter din tur sydpå. Du kan slappe af til film udendørs to gange om ugen og for de mere eventyrlystne, er der mulighed for at høre levende musik på flere nabohoteller langs med stranden. Hvis du vil lidt på udflugt, kan du hoppe i en taxa eller gå de tre kilometer langs stranden ind til Antalya by.

HOTEL SU HAR DET HELE Hotel Su har meget, der taler i dets favør: kort afstand til lufthavnen, stilfuld indretning, beliggenhed ved stranden, udsigt over bugten, 20+ grader i otte måneder af året, drinks, du kan bestille direkte fra din liggestol, og Middelhavets turkisblå vand, du kan køle dig i. Hotelværelset helt i hvidt med en snert af rødt.

Jeg har altid været afhængig af badebroer og solnedgang. Og det kan nemt nydes her.

HOTEL SU Destination: Tyrkiet, Antalya Flyvetid: 3 timer 30 minutter Transfer Fra lufthavn: 20 min. Hotel rating: 5-stjernet Antal værelser: 294 Restauranter: 3 Temperatur: 15-33 grader Rejseselskab: Spies NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

59


Si’ det igen…

Dhidhoofinolhu Af Jesper Møller

Navnet er svært, men livet er enkelt på den paradisiske ø Dhidhoofinolhu i det maldiviske ørige.

M

ens bølgerne skyller ind på stranden få meter fra bordet, palmegrenene duver blidt i vinden, og tusindvis af stjerner oplyser aftenhimlen, bliver man opvartet med fremragende mad og betjening. Så fås ferielivet ikke bedre. En dag under en bagende sol og et udsyn så smukt og rent, som det sjældent fås andre steder, er en romantisk middag en værdig afslutning. Vi er på en af Maldivernes maleriske øer med det knapt så mundrette navn Dhidhoofinolhu. Her er præcis som man forestiller sig: Kridhvide strande, et turkist og et varmt lokkende hav og knejsende palmer. Eksotiske dyr Maldivernes mange øer er generelt ganske små, og derfor ligger der aldrig mere end ét hotelresort på den samme ø. På denne ø er det femstjernede LUX* Maldives, der fylder lilleputøen, der faktisk er blandt de større maldiviske øer.

60

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Udover at nyde de smukke og luksuriøse omgivelser, er der også eksotiske udfordringer at give sig til som fodring af enorme pilrokker sammen med en af resortets ansatte. Man kan også få sig et livgivende gisp, når de lokale smider fiskestykker ud til hajerne. Disse hajer, kaldet ”revhajer”, er ikke farlige for mennesker, men lige så graciøse og frygtindgydende, som deres større artsfæller. Besnærende fauna Ned gennem øen løber en sti, man ikke må snyde sig selv at gå på. Her vil man opleve palmer og andre tropiske gevækster vokse tæt på begge sider. Nogle steder danner de nærmest et tag, så man går inde i en eviggrøn tunnel og for en stund føler sig hensat til regnskoven. Træerne skygger for den tropiske varme, så man ikke bliver overophedet, og imens kan man nyde den frodige grønne allé, hvor farverige blomster fuldender det vidunderlige syn.


NORD

MALDIVERNE Maldiverne består af knap 1200 små øer, hvoraf godt de 200 er beboede. Øerne er opdelt i 27 atoller, der hver især rummer en lang række øer. Dhidhoofinolhu, som LUX* Maldives ligger på, er en del af den sydlige Ariatol. Transporten til LUX* Maldives foregår med vandflyver fra den internationale lufthavn i hovedstaden Male, og det tager cirka en halv time. Læs mere om resortet på www.luxislandresorts.com. Vi rejste med Discovery Travel, der er eksperter i individuelle rejser til eksklusive rejsemål. Læs mere på www.discoverytravel.dk. Læs mere om Maldiverne på www.visitmaldives.com

Snorkling og luksusvillaer Den bedste snorkling og dykning foregår 10-15 minutters sejlads fra øen, hvor flere formidable koralrev rummer farvestrålende fisk i hobetal. Er man heldig, kan man se både rokker, havskildpadder samt skyggen af en stor hvalhaj. Udover aktiviteter til vands sørger tennisbaner og et fitnesscenter for muligheden for at få lidt motion, og efterfølgende kan ømme muskler blive masseret i den store spa. Alle gæster på LUX* Maldives bor i villaer, og her kan man vælge mellem strandvillaer på land eller vandvillaer, der er bygget på pæle ude i vandet og forbundet til øen med en lang træbro. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

61


TEMA

SPORT


Rasmus Petræus er 24-år og har været en toptriatlet på det danske triatlonlandshold siden 2007. Hans fremtidsplan er at lave en ironman i København 2014.

Triatlet med klare prioriteringer Af Line Hansen / Foto Martin paldan og Rasmus svenstrup Kortegård


NORD

For toptriatlet Rasmus Petræus er vejen til målet ikke kun benhård træning, men også en livsfilosofi om at opnå balance mellem arbejde og fritid. Ikke nemt, men nødvendigt, ifølge den dedikerede triatlet.

S

om18-årig tog Birkerød-drengen Rasmus Petræus springet fra elitesvømning til triatlon. Seks år senere er han førende dansk mester i triatlon på flere distancer: Fra sprintdistance til halv ironman. Vi fangede Rasmus i hans stramme træningsprogram, netop hjemvendt fra et inspirerende triatlonstævne i Kina. – Mit liv består afgjort mest af at træne, spise og sove, men jeg gør det gerne, fordi jeg elsker at kunne leve af min hobby. Rasmus lever nemlig af at stille op til verdens forskellige stævner i triatlon og ironman. Og det gør han, fordi sådan har det altid været. Og det liv Rasmus har, er virkelig krævende, selvom det også er enkelt: Spise, sove, træne, for at kunne stille op til verdens forskellige stævner i triatlon og ironman. For Rasmus lever af sin sport - og han elsker det. Find en balance – Det kommer fra min barndom, hvor især min far og jeg havde sport og konkurrence til fælles. Jeg er dog aldrig blevet pacet frem. Rasmus er den ældste i en flok på tre brødre og han bor stadig i Birkerød. Og lige præcis familien og de tætte venner er vigtige brikker, når løbene skal vindes, for ellers bliver det for surt.

– Fordi jeg lever af min krop, så er jeg meget bevidst om, at hele mit liv skal fungere. Derfor prioriterer jeg også god mad og vin, men jeg vælger de fleste byture fra, og er hellere sammen med venner og familie, fordi de accepterer mig, som jeg er, og dét giver energi. Det samme siger jeg til andre, der vil denne vej: Lad det være sjovt! At stille op til triatlon betyder ikke, at man skal vælge sin familie og venner fra, fordi det er fra dem opbakningen kommer, og det er med dem, man skal nyde sejrene. Triatletens næste store mål er at vinde en hel ironman i København til næste år. Hvilket måske bliver lidt nemmere, da han ikke længere er kontaktlinsebruger efter en netop veloverstået SMILE-laserbehandling hos Øjenlægernes Center.

Resultater 2011-2013 ”Challenge Aarhus” Halv ironman Samlet tid: 3.48.18 DM i Fredericia, sprint Samlet tid: 56.21 min Silkeborg triatlon Samlet tid: 2.03.20 min DM sprint i Ganløse Samlet tid: 1.01.24 min World Cup Weihai i Kina Samlet tid: 4.06.36 min

Han træner 20-30 timer pr. uge og cykler på Cervelo p3.

NORD |

65


NORD

Tøj og udstyr til

det aktive liv

Hos NORD har vi tænkt os aldrig at gå ned på udstyr. Så derfor har vi samlet nogle af de bedste mærker, du kan få netop nu til dit aktive sportsliv, hvad enten du er professionel eller optaget af sund og aktiv livsstil.

Adidas, SPORT OG FRITIDSBRILLE Fås i mange farver og udskiftlige glas, laves også med brillestyrke. Fra UNIK OPTIK, Strandvejen 163 1.445 kr.

Newline, dame løbeanorak Vindtæt og åndbar polyester, med handskemanchet. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 799 kr.

66

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

IPHONE HOLDER Løb med din IPhone. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 199 kr.

NIKE, DAME løbeJAKKE I quilt med Primaloft for, varm og god. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 900 kr.


NORD

Adidas, ULTRALET SPORTSBRILLE Fås i mange farver og udskiftlige glas, laves også med brillestyrke. Fra UNIK OPTIK, Strandvejen 163 1.525 kr.

Newline, dame løbebluse Varm og komfortabel. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 449 kr.

NIKE, DAME LØBEBLUSE I uld og polyester. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 700 kr.

Newline, dame varme løbetights Med refleksdetaljer. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 549 kr.

Nike, dame/herre løbesko Med vind- og vandafvisende overdel. Fra PULS Sport, Strandvejen 138 1.300 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

67


NORD

BAG OM RASMUS PETRÆUS

TRÆNINGSRÅD En af de store hemmeligheder bag top triatleten Rasmus Petræus er konceptet ”Funktionelt sports pilates” som er et unikt produkt bestående af Osteopati og Power pilates. Konceptet er udviklet af AP Power Pilates.

O

steopatien sikrer en krop med fri bevægelighed igennem manipulation og led frigøring. Endvidere optimerer vi nervesystemet og sikrer os optimal blodgennemstrømning til alle organerne. Sidst med ikke mindst arbejder vi med det cranio –sacrale system for at sikre os et optimalt samspil mellem krop og psyke, som udgør en stor del af det at være en top triatlet. En sund investering Igennem sports pilates delen som er et særligt udviklet koncept til elitesportsfolk, opnår vi at angribe de svageste led. Herigennem opnår vi maximal råstyrke, stabilitet, balance og en smidighed, som gør at musklerne kan yde deres max uden at pådrage sig skader. Vi vil dog gerne afsløre nogle få af disse hemmeligheder i dette første nummer af magasinet NORD. De følgende 2 øvelser er plukket direkte ud af Rasmus Petræus daglige rutine for at opnå maximal smidighed og stabilitet.

Tip bækkenet frem og rul langsomt ned til skulderbladene på en indånding og op på en udånding. Træk maven mod rygsøjlen.

1

68

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Gorm Alex Petersen D. O .M.R.O. DK Osteopat. Specialist i manuel medicin. Speciale: Sportsmedicin, Muscle energy technique, Medicinsk Akupunktur, Sports tapening, Sports Breathing, Psykosomatic sport techniques.

2

Øvelse på wunda chair, stå med rundet ryg og spændte mavemuskler. Pump det bagerste ben op og ned.


NORD

De seje tvillinger Teamtvilling er den fantastiske historie om de 33-årige tvillingebrødre Peder og Steen Mondrup, der sammen stiller op til ironmanog triatlonkonkurrencer, selvom Peder er bundet til en kørestol.

D

e blev født tre måneder for tidligt og Peder blev spastisk lammet, da han ikke fik ilt nok under fødslen. Steen slap uden men og har altid været bidt af sport. – Peder er aldrig blevet behandlet som ’anderledes’, da han i vores øjne jo kun har et handikap, nemlig at være kørestolsbruger, siger Steen, der fik svaret ”du er syg i hovedet”, da han for sin bror luftede ideen om, at de begge skulle stille op til en halvmaraton til marts i år.

I mål til KMD Ironman Copenhagen som en del af en stafet.

Teamtvilling har deltaget i: BT´s halv maraton: Tid: 2.16

To ildsjæle Men som sagt, så gjort. – Steen har fået benene, og jeg har fået hovedet – den perfekte kombination på en løber med jernvilje!, siger Peder. Og siden deres første løb er det kun gået fremad under navnet ”Teamtvilling” til en ironman som stafet og en kvart ironman, hvor de sejlivet bliver ved at trodse alle forestillinger om, hvad man som handikappet kan.

KMD Ironman Copenhagen Som stafet Tid: 5.09 Go Epic Kvart – deltog i alle disciplinerne svømning 950 meter, cykle 45 km og løbe 10,5 km. Tid: 3.47

Go epic Kvart i Helsingør mellem svømning og cykeling.

Steen cykler med Peder i en specialbygget cykel, svømmer med ham i en kajak bundet efter sig og løber med ham i en ultralet løbestol. Se mere: teamtvilling.dk og facebook.com/TeamTvilling

Teamtvilling - tvillingerne Peder og Steen Mondrup gør om med forestillingerne om hvad, man kan som handikappet. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

69


NORD

Cykelkræs

i højt gear

Foto P. Wessel

Det er svært at få armene ned, når turen går til Soigneur. For det er absolut stedet, man skal tage hen, hvis man er cykelkender eller gerne vil være det.

Soigneur handler også med tøj, bl.a. fra engelske Rapha, som de er eneforhandler af.

70

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

S

oigneur er en luksus- og kvalitetsbutik, der udelukkende handler med sportscykler for professionelle og amatører. Den er lys og moderne indrettet, bl.a. med et flot terrazzogulv og designlamper over en hvid disk med en sort plade. Rummelige og rene rammer til de mange fine produkter. Bl.a. cykler fra Fondriest, Ridley, Giant – og mange andre mærker inden for professionelle landevejscykler, mountainbikes, tricykler, crosscykler og banecykler. Her findes ingen hverdagscykler, kun sportscykler og tilbehør.

Alt slags udstyr findes til den professionelle cykelrytter som til den dedikerede fritidsudøver.

Den gode service Bag står bl.a. Kim, Jacob og tre andre cykelentusiaster, der velvalgt kalder den anderledes cykelbutik for ”Soigneur”. Det er fransk og betyder ’at tage sig af’, og er benævnelsen for den person, der tager sig af de professionelle cykelryttere. Soigneur har ydermere et åbent og toptunet værksted til alle slags reparationer, og butikken fungerer også som klubhus for de mange cyklende kunder eller til særlige cykelarrangementer, man kan melde sig til via hjemmesiden.

SOIGNEUR Strandvejen 6 2100 København Ø Telefon 39 29 71 70 www.soigneur.dk

NORD |

71


NORD

Healingmassage & Kinesiologi Healingmassage er en meget beroligende, omsorgsfuld massage, som får nervesystemet til at falde til ro. Mangler du energi og glæde, så kan et vitamintjek, energitjek eller kinesiologi hjælpe dig. Bekymring, angst og frygt skal ikke være en del af vores liv. 
Har du fysiske smerter efter operation eller overbelastning, bruger jeg bl.a. metoden Touch For Health.

Skovshoved Sundhedscenter Strandvejen 308B / Telefon 39 90 19 59 www.champagnespa.dk

Oasis Wellness, hvor du kan forkæle dig selv Man kan slippe sine forpligtelser og den stressede hverdag for at gøre noget godt for sig selv. Vi tilbyder alt fra aroma-, sport-, hotstone-, og thaimassage til pelling af kroppen. Vi giver ansigtsbehandling med et naturligt produkt som SUKI. Et pænt og hyggeligt sted med varmebrikse og med en snert af thai. Vi tilbyder rabat på alle behandlinger indtil Nytår 2013 på hele 20%. Rådhusvej 10 / Charlottenlund Telefon 39 90 10 03 / www.oasiswellness.dk

Vi PASSER GODT PÅ DINE TÆNDER Vi har en lille hyggelig tandlægeklinik som er drevet af tandlæge Jens Søndergaard Johansen, sammen med to klinikassistenter siden 2001. Hos os bruger vi god tid på hver enkel patient og vægter den personlige kontakt meget højt. Vi har valgt aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sætter altid dig og dine behov i centrum. Vi håber du har lyst til at opleve den kvalitet, vi altid tilstræber at levere. Kig forbi og hils på os. Tandlæge Jens Søndergaard Johansen Jægersborg Allé 29 B / Charlottenlund Telefon 39 64 42 05 72

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

Forkæl dine fødder Hos Frk. Fod forkæler vi både dig og dine fødder. Vi tilbyder altid professionel forbehandling med fodbad og fodmassage. Vi har 10 års erfaring. Det hele foregår i en lys og afslappet atmosfære, hvor du altid er i fokus. Fodbehandling: 490 kr. Healing: (60 min.) 600 kr. Separat fodmassage (25 min) 270 kr. (50 min.) 500 kr. Frk. Fod / Rådhusvej 1 / Charlottenlund Telefon 39 63 45 95

Power Pilates i AP Sundhedscenter Top professionelt pilates studio i hjertet af Charlottenlund. Power Pilates træning for alle der ønsker en stræk og smidig krop. Små hold på max. 9 personer, så træningen tilpasses dig. Ønsker du at træne i de helt unikke pilates maskiner, er det muligt som ene time eller duet. ”Efter 10 gange kan du mærke det, efter 20 gange kan du se det, efter 30 gange har du fået en ny krop” Citat Joseph Pilates. Hans Edvard Teglers Vej 7, 2. sal / Charlottenlund Telefon 39 90 00 31 / www.apsund.dk

Body-sds står for Body Self Development SysteM Body-sds behandlingen består af specielle massageteknikker, hvor der masseres og løsnes i kroppens spændinger. Der arbejdes også med åndedrættet, da dette øger udrensningen i kroppen via lymfesystemet. Body-sds terapeuten løsner op for psykiske spændinger ved at arbejde med kroppens fysiske spændinger, og på Osteopatisk Klinik har vi gode erfaringer med at afhjælpe psykiske lidelser såsom moderat depression og stress ved at anvende en kombination af akupunktur, osteopati og Body-sds. Osteopatisk Klinik / Bernstorffsvej 86 Hellerup / Telefon 39 40 10 40 NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

73


NORD

Yogafactory – yoga i luften

L

oungen byder en velkommen i et sofistikeret miks af nordisk og indisk. Der er chai og latte, friske smoothies, yogatøj fra Run & Relax, Rudolph Care på hylderne og selvfølgelig hele ånden, der siger yoga i yderst professionelle og lækre rammer.

– Yogafactory er tænkt som et sted, hvor vi producerer en masse god energi og tilbyder mange forskellige yogatyper, siger den ene af ejerne – Charlotte Palm Axel.

Det unikke New York fænomen ”Unnata® Aerial Yoga” er med det nyåbnede Yogafactory kommet til Danmark. Yoga der udføres svævende i luften ved hjælp af særlige hængekøjer.

Første gang i Danmark Den anden er Kristina Babette Larsen, som er uddannet i ”Unnata® Aerial Yoga” i New York.

– Det er en meget dynamisk og bevægelig yogaform, hvor du svæver i luften i nogle specialudviklede hængekøjer og derved kommer dybere ind i yogaens traditionelle stillinger. På den måde trænes balancen og muskulaturen helt exceptionelt, og man bliver mere smidig, fortæller Kristina. Yogafactory tilbyder også en række andre yogaformer, hvor hver stilart har sin egen dygtige, håndplukkede yogalærer med uddannelse og erfaring fra hele verden. Få en gratis yogamåtte (værdi 400 kr.) ved tegning af abonnement (600 kr. for ubegrænset yoga pr. mdr.) inden 31. dec. 2013. eller køb et klippekort m. 20 klip for 2.000 kr.

74

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

YogaFactory

Strandvejen 209 2900 Hellerup yoga@yogafactory.eu www.yogafactory.eu


NORD

SKØNHEDsklinik

Livsstilsbutik

PEOPLE

Tea for Two

People i Hellerup er kendt for Anti-age behandlinger og efter Marianne Elsass sidste år overtog klinikken, er viften blevet endnu bredere. Permanent Make-up, Eyelash Extension og sundheds-slankevejledning er nu på programmet. ‘Kendtes’ oxygen behandlinger stadig er meget populære. Ling signature facials er ligeledes blevet et favoritmærke og People tilbyder et bredt udvalg af både produkter og behandlinger.

Tea For Two er en hyggelig gave- og livsstilsbutik. Vi forhandler GreenGate, Cath Kidston, Maileg, Kusmi Tea, Rice, Miss Étoile, Hübsch, Ib Laursen, Specialkøbmanden og mange flere. Vi har også et stort udvalg af bageting, bl.a. cupcakeforme, icing og kagepynt. Skal du holde fødselsdag har vi festlige engangsservicer, lagkagelys og meget andet til at gøre den store dag endnu mere festlig!

LING Complete Signature Behandlingen får din hud til at ånde og gløde intensivt. Pris 975 kr.

GREENGATE TEKANDE & TEKOP, SOPHIE VINTAGE Fås i andre mønstre og farver. Pris 359 kr. / 129 kr.

PEOPLE

TEA FOR TWO

Sankt Peders Vej 4 / 2900 Hellerup Telefon 39 30 10 42 / info@people-hellerup.dk www.people-hellerup.dk

Rådhusvej 1 / 2920 Charlottenlund Telefon 39 90 12 09 / Mobil 22 44 26 67 info@tea-for-two.dk / www.tea-for-two.dk NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

75


NORD

Af Lizette Ottensten

LYSE RUM OG UNDERSPILLET

LUKSUS

TrĂŚterrassen med langbordet indbyder til hyggelige sammenkomster.

76

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

Funkisstilen og de store lyse rum, var det første ejeren faldt for i denne nu gennemrenoverede bolig. Her er der både plads til teenagerne og deres venner i kælderafdelingen, og mulighed for ro i stuer og forældreafdeling.

FAKTA Huset er fra 1936 og er på cirka 430 m2 hvoraf de 170 m2 er kælder. Indeholder tre børneværelser på 1. sal, forældreafdeling, stue og spisekøkken i stueplan og to store rum i kælderen. Tre badeværelser plus ekstra toilet. Stor hævet træterrasse og lukket have på knap 1100 m2.

De elegante badeværelser og køkkenet har håndsnedkererede skabe fra Københavns Møbelsnedkeri.

E

ntréen med den smukke buede trappe til førstesalen skulle bevares, men ellers er den stilrene villa totalt gennemrenoveret. Maria Juul Løhde fra Wink Arkitekter har hjulpet med stil, indretning og belysning, og hele vejen igennem udstråler boligen enkel og underspillet luksus i de bedste materialer.

Kælderen fik store grå klinker med gulvvarme, og resten af huset smuk sildebensparket med sit helt eget gråslidte look leveret af Huset Holst fra Skagen. Køkkenet og badeværelserne blev designet og håndsnedkereret af Københavns Møbelsnedkeri, med funktionelle skabe i røget eg og Corian, med armaturer fra Boffi og belysning fra Møller & Rothe.

Hele familien kan slænge sig i den store sofa.

I det smukke masterbadeværelse er der skabsplads til alle cremer, flaconer og håndklæder.

At sidde i spisekøkkenet med den eksklusive gaspejs fra CMC pejse og et kig ud på den lukkede have gennem de store nye vinduespartier, er noget af det ejeren nyder mest ved huset. I løbet af fem minutter er køkkenet varmt og hyggeligt om morgenen bare med et tryk på pejsens knap. Og hele sommeren er der åbent ud til den store træterrasse med aftensol. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

77


En absolut

perle En stor nyopført fuldmuret villa tæt på naturen danner rammerne om moderne klassikere og kvalitetsliv.

NYMOSEN 1025 m2 skøn ugeneret grund 255 m2 nyopført fuldmuret villa, samt 45 m2 hemse. 38 m2 garage. Kontant pris: 7.795.000 kr. Sælges hos Geisler & Rønne


NORD 255 m2 nyopført fuldmuret villa med skifertag på 1025 m2 skøn ugeneret grund tæt på grønne omgivelser i Nymosen. Bemærk de store vinduer.

Der findes to badeværelser i den smukke villa, begge er udstyret med Vola armaturer og Philippe Starck toilet.

M

ellem træer og blå himmel i Nymosen ligger denne pragtvilla, der bør opleves, hvilket vi gjorde. Det første man bider mærke i, er de kæmpestore vinduer ud til haven. Inden for er det dem, der sørger for at lyset bare vælter ind. I alt 255 m2, hvor det store køkken-/alrum på knapt 100 m2 må siges at være husets hjerte. Her er et spektakulært loft til kip, pejs, udgang til terrasse og have, hvor der er klargjort til udendørs spa. Det elegante køkken er GEBA, grebsfrit og i højglans, og bordpladen er corian. Emhætten er custom made og alle de hårde hvidevarer er af højeste kvalitet fra Gaggenau.

Detaljer med luksus Jo, der er kvalitet og luksus så langt øjet rækker, også på de to badeværelser, der er udstyret med Vola armaturer og Philippe Starck toilet. Det store soveværelse har sit eget badeværelse og et skønt walk in closet. Interiøret er i respekt med husets sjæl. Lyst, moderne, som det massive sofabord i lys eg, der matcher den lyse hjørnesofa og de flotte lyse egetræsgulvplanker, som brydes velvalgt med skarp grøn og sort med reolerne fra Montana. Vi forelskede os på stedet! NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

79


Fantastisk panoramaudsigt overØresund Øresund Fantastisk panoramaudsigt over Strandvejen, Klampenborg Strandvejen, Klampenborg

I 1. række til Øresund ligger denne herskabelige og yderst repræsentative ejendom på i alt 286 m2 opført i 1912.

I 1. række til Øresund ligger denne herskabelige og yderst repræsentative ejendom på i alt 286 m2 opført i 1912. Ejendommen indeholder 197 m2 sjælden perfekt bolig, som fremtræder i fortræffelig stand med mange flotte detaljer.

Ejendommen indeholder 197hall. m2 sjælden bolig, som i fortræff elig stand med mange flottesamt detaljer. Indeholder bl.a. smuk Højloftedeperfekt stuer med stuk, højefremtræder paneler og svensk porcelænsovn. Stort åbent køkken Indeholder bl.a. smuk hall.med Højloftede med stuk, høje paneler og svensk porcelænsovn. Stort åbent køkken samt hyggelig havestue udgang tilstuer 845 m2 stor solrig grund med forhøjet træterrasse. 1.salen fimed ndes udgang der stort til master med skabsvæg, badeværelse samt udgang til et fantastisk lyst kontor, hvor hyggelig På havestue 845 bedroom m2 stor solrig grund med forhøjet træterrasse. ikke stort fås bedre. Herudover et meget stort værelsebadeværelse som nemt kansamt opdeles til 2 gode På 1.salenudsigten findes der master bedroom med skabsvæg, udgang til etbørneværelser. fantastisk lyst kontor, hvor lysbedre. 89 m2 Herudover underetage med stor stue, samt stortkan vaskerum. udsigten Høj ikkeogfås et meget stortbadeværelse værelse som nemt opdeles til 2 gode børneværelser. Høj og lys 89 m2 underetage med stor stue, badeværelse samt stort vaskerum. Kom og oplev denne smukke ejendom hvor udsigten kan nydes uhindret fra Skovhoved havn til Hven.

Kom og oplev denne smukke ejendom hvor udsigten kan nydes uhindret fra Skovhoved havn til Hven. Alternativ finansiering: Kontantpris 12.000.000 Afdragsfrit F3 32.712/32.402 Udbetaling: 600.000 Brutto/Netto: 68.020/62.095 Sagsnr.finansiering: 156-00500 Alternativ Kontantpris 12.000.000

Udbetaling: Brutto/Netto:

600.000 68.020/62.095

Afdragsfrit F3 32.712/32.402 Sagsnr. 156-00500

Energi

Energi

CHARLOTTENLUND/KLAMPENBORG

Arne Skafdrup Statsaut. ejd.mægler & valuar, MDE Lindegårdsvej 10A, 2920 Charlottenlund charlottenlund@home.dk CHARLOTTENLUND/KLAMPENBORG facebook.com/homeCharlottenlundKlampenborg Arne SkafdrupTlf. 39 64 59 00

www.home.dk Statsaut. ejd.mægler home.dk & valuar, MDE Lindegårdsvej 10A, 2920 Charlottenlund charlottenlund@home.dk acebook.com/homeCharlottenlundKlampenborg

Særklasse EJENDOMSMÆGLERKÆDE FORfor DANSKE BANK Ejendomsmæglerkæde Danske BankKONCERNEN koncernen

C

A S Li ch fa

Særklasse


Karakteristisk ejendom i engelsk stil Fantastisk panoramaudsigt over Øresund Strandvejen,Klampenborg Klampenborg Vermehrensvej,

I 1. række til Øresund ligger denne herskabelige og yderst repræsentative ejendom på i alt 286 m2 opført i 1912.

På attraktiv og børnevenlig adresse, finder man en af Klampenborgs flotteste og mest markante ejendomme fra 1935. Beliggende på 1.243 m2 skøn, solrig virkeligperfekt velanlagt tæt ved Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven. Ejendommen indeholder 197 m2ogsjælden bolig,grund som fremtræder i fortræffelig stand med mange flotte detaljer. Indeholder bl.a. smuk hall. Højloftede stuer med stuk, høje paneler og svensk porcelænsovn. Stort åbent køkken samt

Villaen byder velkommen medudgang et flot til ankomstparti. hyggelig havestue med 845 m2 stor solrig grund med forhøjet træterrasse. På 1.salen273 findes stortfordelt master på bedroom med skabsvæg, badeværelse til et fantastisk lyst kontor, Huset indeholder m2derbolig to fulde plan, højloftet kælder påsamt 124udgang m2 med separat indgang samthvor stor udnyttet 2. sal indrettet som atelier. udsigten ejendommen ikke fås bedre. Herudover et meget værelse som samt nemt usædvanlig kan opdeles tilgennemført. 2 gode børneværelser. Overalt fremstår herskabelig, yderststort repræsentativ Her kan bl.a. nævnes det flotte murværk og kobber Høj og Store lys 89 m2 underetage med storflstue, badeværelse samt stort vaskerum. inddækninger. højloftede stuer med otte sildebensparketgulve samt sprossede vinduer. Lækkert hvidt snedkerkøkken fra Larsen & Schiøtz med bordplader i eg/granit. Kom og oplev denne smukke ejendom hvor udsigten kan nydes uhindret fra Skovhoved havn til Hven.

En villa, som signalerer kvalitet og diskretion. Alternativ finansiering: Kontantpris 12.000.000 Afdragsfrit F3 32.712/32.402 Udbetaling: 600.000 Brutto/Netto: 17.000.000 68.020/62.095 Alternativ Sagsnr.finansiering: 156-00500 Kontantpris

Udbetaling: Brutto/Netto:

850.000 93.643/82.380

Afdragsfrit F3 43.215/40.007 Sagsnr. 156-01287

Energi

Energi

CHARLOTTENLUND/KLAMPENBORG

Arne Skafdrup Statsaut. ejd.mægler & valuar, MDE Lindegårdsvej 10A, 2920 Charlottenlund charlottenlund@home.dk CHARLOTTENLUND/KLAMPENBORG facebook.com/homeCharlottenlundKlampenborg Arne SkafdrupTlf. 39 64 59 00

www.home.dk Statsaut. ejd.mægler home.dk & valuar, MDE indegårdsvej 10A, 2920 Charlottenlund harlottenlund@home.dk acebook.com/homeCharlottenlundKlampenborg

Særklasse EJENDOMSMÆGLERKÆDE FORfor DANSKE BANK Ejendomsmæglerkæde Danske BankKONCERNEN koncernen

Særklasse


Hvidørevej 30A, Klampenborg

Sagsnr. 3G339

Kontantpris kr. 10.475.000 Udbetaling 525.000

Eksklusive drømmeboliger

Geisler & Rønne P/S / Telefon 3942 5050 / www.gr-bolig.dk

Brutto 58.612 Netto 54.303

KRISTIAN ØRTOFT GEISLER

MARTIN RØNNE

CHRISTIAN BRANDT-MÜLLER

Indehaver, Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf. 28 26 79 94

Indehaver, Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf. 60 60 32 60

Partner & daglig leder Statsaut. ejendomsmægler, MDE Tlf. 23 20 98 88


Kong Georgsvej 4, Vedbæk

Sagsnr. 2R282

Kontantpris kr. 6.900.000 Udbetaling 345.000

Eksklusive drømmeboliger

Geisler & Rønne P/S / Telefon 3942 5050 / www.gr-bolig.dk

Brutto 39.369 Netto 34.244

KRISTIAN ØRTOFT GEISLER

MARTIN RØNNE

CHRISTIAN BRANDT-MÜLLER

Indehaver, Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf. 28 26 79 94

Indehaver, Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf. 60 60 32 60

Partner & daglig leder Statsaut. ejendomsmægler, MDE Tlf. 23 20 98 88


NORD

De delikate tartines bliver smukt pyntet Fra sin plads kan man følge retterne blive til.

Le Café Dagens tartines kostede 75 kr. pr. stk. Det samme gjaldt den lækre dessert – en lun æble tarte tartine med cremet rom is. Foruden tartines serverer Le Café både morgenæg, brunch med avocado og laks samt frokost og middag med franske klassikere som moules mariniéres - samt tartines. Køkkenet er åbent fra klokken 9 til 21 alle dage.

Vinkortet er fransk. Man kan vælge en iskold Cremant de Bourgogne at starte med.

T

allerknen, som den smilende tjener netop har stillet foran os på det mørke træbord, er et lille kunstværk. Nederst en lang skive langtidshævet landbrød grillet med olivenolie, dernæst salatblade, en lys, høvlet foie gras pyntet med rød skovsyre, solbærsalvie, lidt frisk figen og skal af grape. Øverst er drysset enkelte små, røde blomster. Så elegant at se og smage på. Og perfekt sammen med et skønt glas Sancerre, som vores tjener foreslog. Pariserstemning Vi har ladet køkkenchef Elisa Muncan be-

84

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Le Café Waterfront Tuborg Havnevej 4-8 2900 Hellerup Telefon 20 60 06 07 www.lecafe.dk

stemme vores frokost her i Waterfronts nye, smukke café. Hun er det helt rigtige valg til en café, som ønsker at skabe pariserstemning i Hellerup – og den rette til at lære os at spise tartines. Selvom hendes navn måske ikke umiddelbart ringer en klokke, er hun nemlig en af vores danske stjernekokke. Men hun har i en årrække haft egen restaurant og hotel i Sydfrankrig og har i 2010 som den første kvinde nogensinde, modtaget den franske gastronomihæder Gault Millau – Morgendagens stjerne.


NORD

Le Café vil give os nye madvaner Nu skal hele Hellerup lære at spise tartines, mener køkkenchefen på den nyåbnede Le Café. Hun kreerer den åbne sandwich lavet på rustikt landbrød i en moderniseret og smuk dansk udgave. Af Lizette Ottensten / Foto Rune Baks

Blødkogt æg Le Café har plads til 80 gæster, og her er åbent fra morgen til aften. Morgengæsterne kan vælge at spise blødkogt æg med rugbrød ved den lange bar af drivtømmer med grøn marmorplade. Herfra kan man se lige ind i det helt åbne køkken.

Nash har malet en 15 meter lang frise i klare blå, røde, gule og grønne farver direkte på væggen. Lars Ravn har komponeret en collage af en række af sine værker, og over baren står med store, sorte bogstaver på den hvide væg et herligt digt af Jesper Dahl, bedre kendt som Jokeren, om at være dansker.

Kunst malet på væggen Jeg læner mig veltilpas tilbage i den gul- og sortstribede sofa, som er placeret langs hele den ene væg i caféen og nyder ikke bare maden, men også det smukke rum. Kunstneren Carsten

Her i den afslappede atmosfære med jazzmusik, som strømmer ud af højttalerne, kan jeg næsten drømme mig til Paris, mens jeg kigger ud på kanalen og den moderne arkitektur i Tuborg Havn. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

85


NORD

Altid de nyeste trends I rosens navn, butikken med blomster og interiør. altid med de nyeste trends til boligen. Vi forhandler tine k Home, society, private 02 04, unika møbler og antikke krukker fra Kina. Skønne roser fra Ecuador, og årstidens specielle spændende blomster. Kom op bliv inspireret til julen 2013. Fra fredag den 8. november har vi pyntet op med vores bud på kalenderdekorationer og adventskranse.

I rosens navn / Rådhusvej 2 / Charlottenlund Telefon 39 904 903 / www.irosensnavn.dk

Caféen i skoven Café Bomhuset, beliggende i Charlottenlund Skov ved Øresund, er den perfekte ramme om en hyggestund. Vi anvender råvarer af højeste kvalitet. Økologiske samt biodynamiske produkter udgør basis for menuen, der tilberedes fra grunden af vores kompetente faglærte køkkenteam. På caféen kan man både hygge sig med sine nærmeste eller holde fester med op til 75 gæster. Vi ses på Bomhuset… Café Bomhuset / Strandvejen 235 Charlottenlund / Telefon 39 65 67 00

KÆRLIGHED for sko Butikken har ligget i Hellerup siden 60’erne. Med det nye ejerskifte har vi tilføjet et frisk pust til butikken og vi er helt up-to-date med den nyeste teknik inden for branchen. Vi er vant til at have med alle typer sko og støvler at gøre, både de fornemme, fine og eksklusive og de udjokkede, praktiske og umulige. Vi foretager diverse skoreperationer, også på ortopædiske sko. Derudover laver vi nøgler, dørskilte og gravering samt skrædderservice. Hellerup Sko & Nøgleservice / Hellerupvej 1 Hellerup / Telefon 39 62 03 46 86

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

Power og fløjl til Jul Domaine Garcin ”Cuvée Nathalie” Lirac 2009 er det perfekte match til julens traditionelle retter; en meditationsvin, hvor man lader sig henføre af den fyldige og balsamagtige smagsoplevelse. Rødvinen kommer fra det stenede plateau Lirac i det sydlige Rhône (genbo til Chateauneuf-du Pape). Udelukkende baseret på druer fra vinstokke på 80 til 100 år, som giver et naturligt lavt udbytte, der favoriserer intensitet og fylde. Pr. fl. 199,50 kr. Lars Bjørn Vinimport / Jægersborg Allé 19 Telefon 39 64 30 00 / www.lbvin.dk

Hvis du vil have en indramning ud over det sædvanlige Her kan du få personlig rådgivning og hjælp til at finde frem til den flotteste indramning af netop dit billede. Rammerne er specielle. Hvis du søger den gode kvalitet, de spændende træsorter - med og uden udskæringer -, rammer i gammel sydeuropæisk stil – primært italiensk - eller et mere moderne udvalg af trærammer - både i rå stil og i flotte lakeringer, så er Galerie Brabrand et besøg værd. Galerie Brabrand / Jægesborg Allé 11 Charlottenlund / Telefon 25 11 26 55/39 64 26 55

Dit LOKALE VVS-firma G. Strømann A/S er grundlagt i 1899 med 10 ansatte. Vi udfører opgaver af enhver art inden for faget og ingen opgaver er for små. Vi udfører reparationsarbejder, ombygninger, renoveringer, samt nye VVS installationer. Vi installerer gasfyr og fiernvarme samt giver faglig og grundig vejledning og udarbejder gerne uforpligtende tilbud. Firmaet ledes dagligt af Helene Strømann 5. generation samt gas- og vandmester René Pedersen. G. Strømann A/S / Jægersborg Allé 11 Charlottenlund / Telefon 39 64 03 05 NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

87


FOTOGRAF Mathias Ertnaes


NORD

Gaver til aktive børn Udebørn er glade børn og udstyret skal være i orden. Fx seje cykelhjelme, løbehjul og Iphone-holder til baby joggeren. Oplagt som gaver under juletræet.

Stort udvalg Af cykelhjelme Til små og store seje piger og drenge, med indbygget lys. Str. fra 44-58. CE godkendt og Öko-test vinder. Fra ABC kids, Rådhusvej 3, Charlottenlund 259 kr.

Hjelm CE godkendt til cykel og skate brug. Du får virkelig kvalitet for pengene. Vægt 400-500 g. Str. S/M - L/XL. Fra Scootworld, Strandvejen 151 399 kr.

Babyjogger, cykelanhænger, klapvogn & skipulk TÆNK og testvinder Cougar 1. En vogn 4 muligheder - alder fra 0-6 år Fra ABC kids, Rådhusvej 3, Charlottenlund 5.995 kr.

Løbehjul Fra Bestial Wolf, rigtig god til folk der gerne vil starte på et trickløbehjul i den billige ende mht. pris men den høje ende i forhold til kvalitet. Fra Scootworld, Strandvejen 151 799 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

89


NORD

Varmt til de mindste

Det luner, det er blødt og det ser godt ud. Vintertøjet til de kære drenge og piger fås i alle udgaver fra sødt og lækkert til cool og smart.

Heldragt Bomuld/Alpala i mønster strik. Str. 3-12 mdr. Fra Jacadi, Jægersborg Allé 35 Nu 381 kr. normal pris 635 kr.

Tyl nederdel Super yndig med masser af fyld. Str. 4-9 år. Fra FO’s, Jægersborg Allé 9 479 kr.

90

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Tommy Hilfiger kjole Sød kjole i blå med prikker. Str. 6-16 år. Fra FO’s, Jægersborg Allé 9 699 kr.

Skater beanie med logo 100% acryllic. Fås med flere motiver. One size. Fra Scootworld, Strandvejen 151 199 kr.


NORD

2/3 Sweep Beanie God kvalitet, acryllic. Fås i flere farver. One size. Fra Scootworld, Strandvejen 151 150 kr.

Tommy Hilfiger SWEATPANT Str. 6-16 år. Fra FO’s, Jægersborg Allé 9 489 kr. Skøn dunjakke Med andedunsfyld og aftagelig pelsbesat hætte i flot gylden farve. Str. 2-12 år. Fra Jacadi, Jægersborg Allé 35 Nu 828 kr. normal pris 1.380 kr.

Sortnistret strik Med knappedetalje i halsen. Fås også i grå. Fra Câlin, Strandvejen 179 700 kr.

Tommy Hilfiger Sweatshirt. Str. 6- 16 år. Fra FO’s, Jægersborg Allé 9 699 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

91


NORD

Husk gaven til vores kæledyr Findes der noget bedre end at forkæle dem man elsker med gaver? Og selvfølgelig også når det gælder de kære kæledyr. Vi har fundet det bedste legetøj, halsbånd, madskåle og andre lækre accessories.

Pindsvin Blødt og slidstærkt plysdyr. Fås i 2 størrelser. Fra Charlottenlund Dyrehandel / Jægersborg Allé 6 Priser 59 kr.

Super soft plyspuder Til kurven, bilen eller til at tage med på tur. Fås i 4 størrelser. Fra Charlottenlund Dyrehandel / Jægersborg Allé 6 Priser fra 159 kr.

92

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013

Duftende Kattebolche Fyldt med det lækreste katteurt, som katten finder uimodståelig. Fra Charlottenlund Dyrehandel / Jægersborg Allé 6 Pris 25 kr.

ELGEN MOOSE Kogt ulddyr med piv der tåler vask. Fås også med hvidt gevir. Fra HOT HUND / Strandvejen 134 Pris 120 kr.


NORD

TOPPEN AF FLEECE-TÆPPE Fås i mange farvekombinationer. Størrelse 75 x 100 cm. Fra HOT HUND / Strandvejen 134 Pris 550 kr.

Melaminskåle Med stålindsats. Tåler maskinopvask og fås i 4 størrelser og i 5 farver. Fra HOT HUND Strandvejen 134 Pris fra 90 kr. til 220 kr.

MASAI-HALSBÅND Fantastisk holdbart, til alle størrelser hunde og i mange farve-varianter. Pryder enhver hund og glæder sin ejer. Fra HOT HUND / Strandvejen 134 Priser fra 300 til 500 kr.

Hundeseng Hundehår sidder ikke fast - hundene elsker dem - alt betræk kan lynes af og vaskes, så ofte du vil. Fås i mange modeller og 100 stofvarianter. Fra HOT HUND / Strandvejen 134 Priser fra 500 til 3.300 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

93


NORD

Julebog Udgivet af Sabine Lemire Det er en bog med gode og nemme ideer, man selv kan lave og hygge sig med i den søde juletid. Der er inspiration til både bagværk, hjemmelavede gaver og konfekt. Layoutet er rigtig lækkert med lækre billeder. Set hos Under Bogen i Gentoftegade 66.

Taylor’s Late Bottled Vintage Port 2008 Stor smag, stor glæde, stor flaske. Købes hos Lars Bjørn Vine på Jægersborg Allé 19 100 cl. Juletilbud 195 kr.

JUlete er en klassiker Og teSelskabet har den - mums! teSelskabet’s julete er en klassiker!
 En skøn og varmende teblanding med julens krydderier, appelsin og mørke rosenblade.
 Vækker din indre nisse...! 100 g pris 37 kr.

94

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


NORD

Jule romkugler Ingredienser:
 130 g smeltet smør
 270 g sukker
 2 æg
 100 g hvedemel
 6 spsk. kakao
 1 tsk. vaniljeessens

 ENDVIDERE:
 35 g smuttede, let finthakkede mandler, 2 spsk. syltetøj,
3 spsk. romessens,
40 g koldt smør,
100 g god smeltet chokolade,
 100 g finthakket chokolade, 50 g ristede, let finthakkede kokosflager.

Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljeessens. Kom dejen i en smurt bradepande på 15 x 30 cm, og bag den i 30 minutter ved 180°.
Lad kagen afkøle helt, gerne til næste dag. Smuldr kagen ned i en stor skål, tilsæt mandler, syltetøj, romessens og smør, saml massen med fingrene, og tril den til kugler på størrelse med bordtennisbolde. Sæt dem i køleskabet, mens chokoladen smelter. Vend romkuglerne i den smeltede chokolade, og rul dem enten i hakket chokolade eller kokosflager. Afkøl, og opbevar romkuglerne i køleskabet.

MASSER AF Julestemning Find din julegaver her... Masser af produkter fra GreenGate, som kan købes hos Tea For Two på Rådhusvej 1 i Charlottenlund. Kom ind og mærk stemningen af jul.

Summerbird Christmas Collection Købes hos teSelskabet, Baunegårdsvej 3 A Den ultimative juleforkælelses-æske. 448 kr. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

95


Dennis Knudsen

Fra ingenting til alt Af Camilla LÌrke Mors / Foto Elona Sjøgren


NORD

Der er meget at sige om frisør – og make-up artist Dennis Knudsen. Selv siger han alt i sin nye selvbiografi ”Jeg dør kun én gang”. Mød manden, der startede fra ingenting og fik næsten alt.

M

ed Penélope Cruz i Costa Ricas jungle mellem kryb og slanger, er en af de mest utrolige oplevelser, jeg har haft med mit arbejde og kendte kvinder, siger den 50-årige frisør, makeup artist, forretningsmand og kendis - Dennis Knudsen, da jeg spørger ham hvilken af mange spektakulære oplevelser, der har gjort mest indtryk på ham. Men også episoder med vennen Lars Von Trier, en nøgen Paris Hilton, en ydmyg Yoko Ono og en Meryl Streep med ondt i nakken. Alt sammen noget, han fortæller om i sin allerede berømte og berygtede selvbiografi. En overlever Men han skriver også om at være ordblind, være en fighter og gjort af et ganske entreprenant stof. – Jeg kommer fra et rigtig arbejderhjem, hvor jeg hurtigt lærte, at skulle man klare sig godt, måtte man selv gøre noget for det. Så han solgte slik, gjorde rent, arbejdede i en slagterforretning og senere, selvfølgelig, ordnede hår. Men det var også en barndom med smerte. – Min far led pga. et malersyndrom, der ikke kunne behandles, og gjorde, at han i perioder drak for at dulme angst og depression, og min farfar forgreb sig på mig. Men selvom jeg har gået i terapi for at få banket fortidens smerte ud, har jeg aldrig ladet det styre mit liv. Livet skal leves Tværtimod har Dennis Knudsen kastet sig ud i det med åbne arme. Rejst Østen rundt som hippie, forsøgt sig som transseksuel, været sammen med både mænd og kvinder, og har købt sig til sex. Sidstnævnte har pressen især kredset om.

– Det er jeg lidt ked af, for det har ikke en stor plads i mit liv. Men jeg lægger ikke skjul på, at jeg synes købesex fra et legaliseret bureau kan være en udmærket måde at få intimitet og sex på, siger Dennis, der lige nu er i gang med projekt baby med en veninde. – Vi er to voksne mennesker, der ikke har mødt den eneste ene, men vi vil meget gerne have et barn. Fertilitetsbehandlingerne har endnu ikke båret frugt, men han håber, imens han dater. – Jeg kysser på en, og hvem ved, måske bliver det til mere.

Her er Dennis som helt lille.

Dennis Knudsen Jeg dør kun én gang I sin selvbiografi kommer Dennis Knudsen helt tæt på opvæksten i Mørkhøj, den fantastiske karriere, andre kendte, seksualitet, fester, depressioner, angst og tre gennemførte ironman og syv maratonløb. De tætteste venner: Sanne Salomonsen, Monique, Ghita Nørby, Susse Wold. Salonen ”Dennis Knudsen” i Ny Østergade – frisør, make-up, undervisning, og produktlinjen ”Dennis Knudsen Denmark”. Har 24 ansatte og blev på et tidspunkt kåret som gazellevirksomhed af Børsen. Seneste priser: En Robert som Årets Sminkør, 2013, for filmene ”Marie Krøyer” og ”En kongelig affære”.


NEW YORK LONDON LOS ANGELES SIDNEY DUBAI ISTANBUL SENEGAL BALI OSLO STOCKHOLM FRANKFURT MILAN CANNES COPENHAGEN

Per Hillo Gallery

Waterfront shoppingcenter 2900 Hellerup Tlf. +45 5150 8275 info@perhillo.dk www.perhillo.dk


NORD

Krokodillens gule øjne af Katherine Pancol Udgivet i 2012 på forlaget Zara Fransk roman med stor succes i sit hjemland. En roman om en familie, om søstre, om mænd, om elskerinder, om mødre, om brud, om at blive forladt og om at finde en bredere vej ud af det hele igen. Og om en løgn, der griber om sig. Romanens hovedpersoner er to parisiske søstre, der lever nogle meget forskellige liv. Den ene, en intellektuel forsker, hvis liv er ved at gå i opløsning. Manden er en fantast, der i mangel af bedre stikker af med den lokale frisør til en krokodillefarm i Afrika. Den anden, en sofistikeret overklassekvinde, der keder sig i sit perfekte liv med sin succesrige, smukke og kedelige advokatmand. Begge søstre har lagt deres liv i hænderne på nogle ægtemænd, der har nok i sig selv, og som hver på sin måde ikke har samme mål som deres koner. Søstrene arbejder sig igennem deres forestillinger om dem de tror de er, dem de gerne vil være og dem de aldrig bliver. De ender med at tage livet i egne hænder, og så sker der ting og sager. Man griner og græder med de to søstre, man hives gennem hverdagen og livet med dem, man jagter håbet om den store kærlighed. Man er fortvivlet, når sidste linje er læst. Eller som en kvinde sagde, jeg følte mig ensom flere dage, efter bogen var slut.

Henriette Lynggaard Da den tidligere dansk- og historielærer Henriette Lynggaard, hun elsker den stemning der altid hersker i et bogunivers. Under Bogen i Gentoftegade har hun i snart et år serveret kaffe for bogorme og har lært utallige unger at elske litteratur - ligesom hun selv gør... dem sælger hun bøger til i dag.

Efterspillet af Rhidian Brook Udgivet 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof En delvis autentisk historie fra Hamburg lige efter krigen i 1946, om en udstationeret engelsk oberst og hans familie. Familien kommer til at dele hus med en tysk mand, ejeren af den rigmandsvilla, den engelske hær beslaglægger til obersten, og hans datter. Obersten vælger at lade ejeren blive boende i huset. Det skaber nogle udfordringer for de to familier. Alle har hver deres problematiske bagage med, og det bliver ikke nemmere af at fjenden, i form af den tyske mand, hverken har været nazist eller er usympatisk. Alt imens de voksne er opslugte af sig selv, lever børnene i deres eget univers, hvor de skaber deres egne regler. Efterspillet er en roman om det umuliges kunst. Om at miste, om sorg, om at elske og hade, om at være barn, om at tilgive og finde et nyt liv i en verden, der gik helt i stykker. Efterspillet er først og fremmest en god historie og et interessant forsøg på at beskrive nogle menneskers liv i en grumset tid. NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

99


Du får professionel mac hjælp af en kompetent supporter der er specialist på Apple området.

Onlineshop med Sunspa produkter Og ”must haves” inden for Beauty & Helse Shop online og få 20% rabat i november og december. Rabatkode: NORD

RABAT

20%

AC ScanMac

Fragariavej 16 / 2900 Hellerup / iPhone 28 14 70 80

www.AppleSupport.dk

www.sunspaplusshop.dk

Rotisserie grillkylling og 3 salater kun 89 kr. 7 stk. kyllingevinger med sprøde kartofter kun 59 kr. 2 stk. kyllingspyd med flødekartofter kun 59 kr.

Sund take-away i Lyngby Lyngby Hovedgade 76 | 2800 Kongens Lyngby | Telefon 45 87 87 50 Mandag - Lørdag: 10 - 21 | Søn- & Helligdage: 12 - 21 www.detsundekoekken.dk 100

| NORD | NOVEMBER - DECEMBER 2013


Få baby hud igen med Saltskrub med salt fra Det Døde Hav

C.

Hybenkerneolien sælger vi som ansigtsolie, indeholder de bedste næringsstoffer for huden i ansigtet.

B.

D.

A.

F.

E.

G.

H.

I.

Produkterne kan prøves i KøbenhavnsTorvehaller ved Nørreport Station, eller købes på vores hjemmeside.

www.SaltSkrub.dk

STRANDVEJEN 175 - 2900 HELLERUP A. WINTER EDITION hasselnødder, nougat, orange og julekrydderier, ca. 450 g, 220 kr. B. RIS A L’AMANDE mandler, nougat, vanilje, kirsebær, ca. 450 g, 220 kr. C. JULEHJERTER marcipan, mørk chokolade, ca. 50 g, 49 kr. D. BRÆNDTE MANDLER mandler, citron, sukker, vanilje, ca. 100 g, 45 kr. E. JULEGRISE marcipan, hvid og mørk chokolade, ca. 140 g, 100 kr. F. FLØDEBOLLER – CHRISTMAS EDITION krydret bund, kirsebærskum, mørk chokolade, knuste brændte mandler, ca. 67 g, 56 kr. G. ORANGEGRENE syltet appelsin, mørk chokolade, ca. 135 g, 98 kr. H. BÛCHE DE NOEL marcipan, nougat, mørk chokolade, ca. 150 g, 99 kr. I. CHRISTMAS COLLECTION juleæske med 9 smagsvarianter, ca. 680 g, 448 kr.

Manchet knapper i sølv Pris 2.000 kr.

NOVEMBER - DECEMBER 2013 | NORD |

101


NORD Nr. 01  

Local magazine in Charlottenlund, Gentofte, Ordrup and Hellerup in Denmark.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you