Page 1


MÄTNING AV BOAREA (BOA) Mätning av lägenhetens sammanlagda boarea utförs enligt standard SS 21054:2009. I boarean inräknas exempelvis innerväggar. På lägenhetsplanerna anges vissa golvareor, dessa är inte inmätta med samma precision och regelverk som den totala lägenhetsarean, varpå viss avvikelse kan förekomma. Copyright © 2018 Riksbyggen Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


INNEHÅLL

5 6 8 10 12 17 21 90 95 98 134 136 140 144 158 162 166 181 182 183 184 185 186 188 191 192

Förord Karta Situationsplan En förening med lite till Gamla Polishuset, Hus A och B Gamla Polishuset: Rums- och byggnadsbeskrivningar Gamla Polishuset: Lägenhetsritningar Gårdshusen, Hus C, D och E Gårdshusen: Rums- och byggnadsbeskrivningar Gårdshusen: Lägenhetsritningar Inredningskatalog – Din stil, ditt hem Gamla Polishuset – Inredning kök Gårdshusen – Inredning kök Tillval – kök Gamla Polishuset – Inredning badrum Gårdshusen – Inredning kök Tillval – badrum Skapa ditt hem steg för steg Trygghetsfilosofin Ett hem för hela livet Bostadsrättsföreningen Lugn, du köper en Riksbyggenbostad Planeten ska med! Ekosystemtjänster När andra säger hej då, säger vi hej hej Nyfiken på Riksbyggen?

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

3


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


FÖRORD

Det kräver mod att drömma. Mod att våga genomföra en vision. Där många byggprojekt lätt sorteras in under kategorin lagom, är Brf Neo Davidshall mitt i centrala ­Malmö ett vackert undantag. Det gamla polishusets arkitektur ­kommer kärleksfullt att bevaras och förnyas samtidigt som tre matchande huskroppar byggs på den karaktärsfulla gården. Men det krävs inte bara mod att skapa något nytt, utan även noggranna förberedelser och förmågan att kunna se det som ännu inte finns. Att för sin inre syn bygga drömboendet. Vi har tagit fram den här boken med praktisk information kring projektet för att du ska kunna göra ett bra val. I del ett hittar du information om de båda huskropparna som har tillhört det gamla polishuset. Det som ligger mot Davidshalls­torg kallar vi här hus A och det mot Verkstadsgatan kallas hus B. I del två av boken berättar vi om de nybyggda gårdshusen C, D och E. Längst bak visar vi lägenheternas originalinredningar och de tillval som du har möjlighet att göra. Där hittar du också ­information om vår miljösyn och trygghetsfilosofi, något som kan ge dig rätt förutsättningar att våga ta nästa steg i ditt liv. Välkommen till Brf Neo Davidshall!

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

5


MALMÖHUS SLOTT

SLOTTSTRÄDGÅRDEN KUNGSPARKEN

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


MALMÖ UNIVERSITET

MALMÖ CENTRALSTATION

MALMÖ LIVE

STORTORGET

LILLA TORG

MODERNA MUSEET

GUSTAV ADOLFS TORG

MALMÖ STADSBIBLIOTEK

BRF NEO DAVIDSHALL

MALMÖ OPERA MALMÖ KONSTHALL MALMÖ IP STATION TRIANGELN Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

FOLKETS PARK 7


ATAN TADSG VERKS

C

B

A

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


D E

STORGATAN Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

9


PRIVAT BIL- OCH CYKELPOOL I föreningen kommer det att finnas en privat bilpool med minst två elbilar av modell Tesla. Dessa kommer finnas nära tillhands i föreningens garage och är endast tillgängliga för boende i föreningen. Förutom att göra något gott för miljön slipper du tänka på besiktningar och vinterdäck.

EN FÖRENING MED LITE TILL Alla boende i Brf Neo Davidshall har tillgång till flera levande mötes­platser och fina gemensamma utrymmen. Därför blir det inte bara en ­vacker och trevlig förening att bo i utan också en fin möjlighet att umgås med grannarna, när man så önskar. Utöver den grönskande gården finns fyra gemensamm­a utrymmen. I den före detta Ordersalen i det gamla Polishuset finns en rymlig samlingslokal som vätter mot torget. Här finns även wc, pentry och en fin balkong in mot gården. I Gårdshus C finns tre gemensamma utrymmen. Högst upp hittar du till exempel den både rymliga och mysiga takterrassen.

Som en extra bonus kommer det att finnas minst fyra el-lådcyklar i föreningen, så att du alltid snabbt och enkelt kan ta dig runt i stan. Även om du har mycket packning med dig eller planerar att storhandla. PARKERINGSMÖJLIGHETER Trots att Brf Neo Davidshall ligger mitt i hjärtat av ­Malmö så finns det möjlighet till parkering. Det finns ett fåtal parkeringsplatser i garage på innergården, utöver detta finns det ett större antal parkeringsplatser som är avsatta för föreningens medlemmar i P-huset Anna. HÖGT OCH LÅGT I BRF NEO DAVIDSHALL Det gamla Polishuset och Gårdshusen har entréerna på lite olika höjder. I gamla Polishuset når man första våningen en trappa upp medan Gårdshusen har första våningen på markplan. Innergården mellan det gamla Polishuset och Gårdshus C och D ligger ovanpå garaget och är därmed upphöjd en våning. Gårdshus C och D har därför uteplatser på plan 2 medan du når innergården från markplan när du bor i det gamla Polishuset.

Längst ner i huset, med direktutgång till den grönskande gården finns ett väl tilltaget uterum, eller orangeri. Det är ca 70 kvm stort och har tillhörande pentry, wc och förråd. Sist men inte minst finns ett bokningsbart övernattnings­ rum. Perfekt när du har familj och vänner på besök. Rummet är utrustat med både wc, dusch och en egen lite­n uteplats.

D B

C

Våning 5 Våning 4 Våning 3 Våning 2

Våning 6 Våning 5 Våning 4 Våning 3 Våning 2 Våning 1

Våning 1 Markplan

Våning 0

Mark plan

Markplan

Våning 8 Våning 7 Våning 6 Våning 5 Våning 4 Våning 3 Våning 2 Våning 1

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

A

E

Våning 5 Våning 4 Våning 3 Våning 2

Våning 6

Markplan

Våning 5 Våning 4 Våning 3 Våning 2 Våning 1 Våning K

Markplan Trapphus 3-4

Markplan

Våning 1 Våning 0

Markplan Trapphus 1-2

Markplan mot Davidshallstorg


Gemensam takterrass.

Gemensamhetslokal för alla boende.

Ordersalen.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

11


GAMLA POLISHUSET HUS A OCH B Med sin 20-talsarkitektur är det gamla polis­husets båda hus ut mot Davidshallstorg och Verkstads­ gatan vackra exempel på svensk arkitekturs glansperiod. I nära samarbete med Malmös byggnads­antikvarier har arkitekten Joachim Billing kärleksfullt skapat ett nytt kapitel i husets historia med en rad unika lägenheter. Bevarade originaldetaljer har kombinerats med modern standard och vackra gemensamhetsytor. På följande sidor hittar du rums- och byggnads­ beskrivningar, liksom lägenhetsritningar av de olika lägenheterna. Du hittar också illustrationer som visar hur det färdiga resultatet kommer att bli. I slutet av boken hittar du originalinredningar och de tillval du har möjlighet att göra. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 13


Lägenhet 233.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

15


Lägenhet 772.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


HUS A–B RUMS- OCH ­BYGGNADSBESKRIVNINGAR HALL Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Hatthylla, ­garderober och skjutdörrs­garderober ­enligt planlösning. VARDAGSRUM Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Radiatorer i fönster­ nischerna, fönsterbänkar i mörkgrå sten, ­garderober och skjutdörrar enligt planlösning. SOVRUM Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Radiatorer i fönster­ nischerna, fönsterbänkar i mörkgrå sten, ­garderober och skjutdörrar enligt planlösning. KÖK Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Stänkskydd: Ovan bänkskiva sätts vitt blankt kakel, 150x150 mm, med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur.

Övrigt: Skåpinredning med ­dämpade luckor och lådor, målade i varmgrått med handtag i svart/ krom. L ­ aminerad bänkskiva med kantlist, färg lika bänkskiva och med underlimmat rostfritt diskbänks­beslag. Skåp med tak­ anslutning vid normal takhöjd på 2,7 m, vid rumshöjder däröver ­utförs inredning utan takanslutning. ­Belysning under väggskåpen. Kyl- och frysskåp (kyl/frys i mindre lägenheter) med rostfri front. ­Induktionshäll. Helintegrerad köksfläkt samt diskmaskin. Rostfri inbyggnadsugn och mikro i högskåp eller i bänk- och väggskåp BAD/TVÄTT Golv: Klinkerplattor 150x150 mm i vitt och mörkgrått, lagt i schack­ rutigt mönster. Sockel: Lika vägg. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under väggskåpen och fast takarmatur. Övrigt: Golvstående ­toalettstol. Kommod med handfat i vitt ­porslin och utdragbara lådor med målade luckor i betonggrått och handtag i krom. Spegelskåp med belysning och ­inbyggt eluttag. Tvättmaskin och ­torktumlare, ­kombimaskin finns i små ­lägenheter. ­Laminerad bänkskiva och väggskåp med målade luckor i betong­grått ovan ­maskinerna. Vikbar dusch­ vägg i klarglas. Toalettpappers­ hållare och ­handdukskrokar. Elansluten ­handdukstork.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

GWC/DUSCH Golv: Klinkerplattor 150x150 mm i vitt och mörkgrått, lagt i rutigt mönster. Sockel: Lika vägg. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Fast takarmatur. Övrigt: Golvstående toalettstol. Handfat i vitt porslin, förekommer även med kommod. Kommoden har utdragbara lådor med målade luckor i betonggrått och handtag i krom. Spegelskåp med belysning och inbyggt eluttag. Duschvägg i klarglas. Toalettpappershållare och handdukskrokar. Elansluten handdukstork. I vissa badrum förekommer vattenburen handdukstork. GWC Golv: Klinkerplattor 150x150 mm i vitt och mörkgrått, lagt i rutigt mönster. Sockel: Lika vägg. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Fast takarmatur. Övrigt: Golvstående toalettstol. Handfat i vitt porslin. Spegelskåp med belysning och inbyggt eluttag. Toalettpappershållare och ­handdukskrokar. TVÄTTRUM LÄGENHET 233 Golv: Klinkerplattor 150x150 mm i vitt och mörkgrått, lagt i ­rutigt mönster. Sockel: Lika vägg. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur. 17


Övrigt: Tvättmaskin och tork­tumlare. Laminerad bänkskiva och väggskåp med målade luckor i ­betonggrått ovan maskinerna. F ­ önsterbänk i sten. KLÄDKAMMARE Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Inredning enligt planlösning samt byggdelsbeskrivning. GRUNDLÄGGNING Platta på mark. Källarplanet är cirka 0,5 m ­under ­gatumark. BÄRANDE STOMME Bjälklagen består generellt av sparkroppsbjälklag. Ytterväggarna är helmurade. Översta våningen på hus B är uppbyggd av stålpelare med lättväggar, alternativt med betong. Översta våningen på hus A är uppbyggd av lättbetong. FASADER Mot Davidshallstorg har huset en röd puts, våning 1–4 har ett inmurat glasskimmer, på gårdssidan finns ett rödbrunt tegel. Mot Verkstadsgatan har fasaden en ljusgrå färg, denna återkommer på gårdssidan. Fasaderna mot Davidshallstorg och Verkstadsgatan har en sockel av granit. YTTERTAK Yttertaken är av vacker koppar­ liknande plåt.

Verkstadsgata­n. Terrasserna ligger upp­höjda från lägenheten och har ett golv av trätrall. UTEPLATSER Markbeläggning av betongplattor. FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR Utförs lika befintliga fönster avseende indelning av båge och spröjs. På våning 1–4 är fönstren placerade i mitten av ytterväggen och på våning 5 är dessa placerade i linje med insida yttervägg. TRAPPHUS OCH HISSHALL Bevarade befintliga golv i trapphusen som förekommer i granit, kalksten och terrazzo. Nya delar utformas med ny klinker. HISSAR Målade hissfronter. Hissgolv av ­k linker likt trapphus. LÄGENHETSYTTERDÖRRAR INOMHUS Spegeldörrar i röd ton av säkerhetstyp försedda med titthål. Tidningshållare vid varje dörr. Flertalet dörrar har bevarad tegelomfattning runt entrédörren. INNERDÖRRAR Befintliga spegelinnerdörrar kommer att bevaras och återanvändas i vissa lägenheter. Vissa av originaldörrarna kommer att få nytillverkade dörr­ karmar. Omfattning enligt plan­ lösning. Övriga innerdörrar är släta vita, foder och karm likaså.

BALKONGER Balkongerna har en platta av betong med vitmålad undersida och svarta pinnräcken av aluminium.

RUMSHÖJD Generell rumshöjd är ca 2,7 m. ­Lägenheterna på bottenvåningen har en rumshöjd på ca 3,0 m och tak­våningarna har en rumshöjd på ca 2,5 m. Övriga rumshöjder markeras på planritningarna. Mindre a­ vvikelser på rumshöjden kan förekomma. Lokala sänkningar i skjutdörrar och ­k lädkammare kan förekomma. ­Höjderna kan förändras något i samband med ­ombyggnationen.

TAKTERRASSER Förekommer på våning 4 mot

UTRUSTNING OCH INREDNING Garderober enligt planritning.

TAKAVVATTNING Hängrännorna och stuprören, delar är av koppar och delar av koppar­ liknande plåt.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Garderobs­dörrar fabriksmålade vita. Skjutdörrsgarderober i hall med ­spegeldörrar och i övriga rum vita. Skjutdörrsgarderober samt kläd­ kammare inreds generellt med konsolsystem (bärlist och hängskena). Garderob märkt garderob (G) och klädkammare (KLK) inreds med hyllplan och klädstång. Garderob märkt linneskåp (L) inreds med 3 st trådbackar och 3 st hyllplan. Garderob märkt städskåp (ST) inreds med utdragbar städinredning samt låsbart medicinskåp. VÄRME OCH VENTILATION Vattenburen värme med radiatorer. Husen värms upp med fjärrvärme. Utanpåliggande radiatorrör kan förekomma. Ventilation med centralt placerad ­till- och frånluftsaggregat med ­värmeåtervinning. ELINSTALLATIONER El-centralerna förses med jordfels­ brytare och automatsäkringar. TV/TELE/DATA Uttag för telefon, tv och data finns i vardagsrum, kök och sovrum. ­Mediacentral i varje lägenhet samt porttelefon i hall. FÖRVARING Lägenhetsförråd i källare. Föreningen har 10 extra förråd placerade i bottenvåningen på hus E, vilka medlemmarna har rätt att hyra. MOBILITETSLÖSNINGAR 13 st parkeringsplatser för bilar finns under en upphöjd gård, varav 4 är handikappanpassade. Det finns även 2 bilpoolsbilar av Tesla modell 3. Ytterligare 57 parkeringsplatser finns att tillgå i parkeringshuset Anna. CYKELPARKERING Utvändiga cykelställ för såväl ­boende som besökare finns i anslutning till fastig­hetens huvudentré ut mot Stor­ gatan, samt i markplan på ­innergården. Cykelparkering finns även i källaren i Gamla Polishuset samt i cykelgaraget


på markplan under en upphöjd gård. I anslutning till cykelgaraget finns även en mekarplats för cyklar med fast monterad cykelpump och arbetsbord. I garaget finns cykelpool med 4 el-lådcyklar. ÖVRIGT Sophantering med källsortering sker i separata miljörum. Vid entrén till trapphus 2 finns ett rum med möjlighet att ta emot paketleveranser. KULTURHISTORISKT VÄRDE Hus A och B är belagda med skyddsbestämmelser utvändigt och invändigt. Dessa bestämmelser innebär att byggnaderna inte får förvanskas och att ändringar både invändigt och utvändigt ska göras varsamt och med hänsyn till byggnadens karaktärsdrag och kulturhistoriska värden. Varsamhet Varsamhetskravet är ett generellt hänsynskrav. Varsamhetskravet syftar

till att tillvarata byggnadens värden, det vill säga positiva eller på andra sätt önskvärda egenskaper oberoende av husets ålder. Utgångspunkten är att alla ändringar ska utföras så att s­ åväl varsamhetskravet som de ­tekniska egenskapskraven uppfylls. Förvanskning Förvanskningsförbudet är i­ nget ­förändringsförbud. Det är de egen­skaper som gör byggnaden ­särskilt värdefull som är skyddade. ­K lar­lägger och respekterar man ­värdena kan man ändå ofta utföra olika åtgärder. Varsamhet gäller generellt för hus A och B men följande invändiga detaljer är specifikt skyddade och får inte avlägsnas, ändras eller byggas om: Allmänna utrymmen Trapphus 1–5: Byggnadsdelar av kalk­sten, ytor av terrazzo, räcken och radiator­­skydd av smide samt ­dörr­omfattningar och golvlister i ­tegel, brädinnertak.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Trapphus 2: Rumsindelning för huvudentré, huvudtrapphus och foajé i två plan, byggnadsdelar av kalksten, ytor av terrazzo samt räcken och radiator­skydd av smide, dörromfattningar och golvlister i tegel, brädinnertak, kassettak och befintliga armaturer. Samtliga lägenheter där det förekommer Dörromfattningar och golvlister med tegleomfattningar som sticker ut någon centimeter från väggen. Brädinnertak. Ursprungliga spegeldörrar. Lägenhet 233 Vardagsrum: Rumsindelning, parkettgolv och brädinnertak. Salong: Rumsindelning, parkettgolv, brädinnertak, fast bokhylla och öppen spis. Lägenhet 142 Sovrum 1: Rumsindelning, fast ­garderob. 19


1 ROK CA 42 KVM N 522 LGH

1 ROK

CA

42 K V M

L G H 522

BH 850 BH 850

M DM

Kök

Balkong ca 7m²

BH 0

ca 12m²

ST

5 2 2 1 2 02

G

1 RoK

42,0m²

m 2,4 ca

ca 4m²

(1 pers.)

m ,4 a2 c d ca 6m² khöj Ta

Bad/Tvätt

öjd kh Ta

Hall

TM TT

L

– Balkong – Kök i vinkel – Sovalkov Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - Kök i vinkel - Sovalkov

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

G

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Ugn

VK K/F

Sovrum 1 ca 16m²

Ta kh öjd

ca 2,4 m

ca 6m²

G

ST BH 850

,4m a2 dc höj Tak

L

Bad/Tvätt

ca 20m²

Alkov

G

OD

Vardagsrum

Balkong

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

Mikrovågsugn

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Kapphylla

SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

M

TM

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


1 ROK CA 42,5 KVM N 532 LGH

1 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

42 ,5 K V M – Balkong

– Kök i vinkel – Sovalkov

L G H 532

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - Kök i vinkel - Sovalkov

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

TM TT

BH 850

M DM

Balkong ca 7m²

BH 0

ca 12m²

ST

5 3 2 1 3 02

Kök

1 RoK

G

42,5m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Hall

ca 4m²

(1 pers.)

m ,4 a2 c jd ca 6m² khö Ta

Bad/Tvätt

BH 850

L

G

Ugn

OD

L

ST

Sovrum 1

Bad/Tvätt

ca 16m²

ca 6m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 20m²

Alkov

G

G

BH 850

,4m a2 dc höj Tak

Vardagsrum

VK K/F

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

Mikrovågsugn

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Kapphylla

SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

M

TM

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

21


2 ROK CA 51 KVM N 111 LGH

2 ROK

CA

51 K V M

L G H 111

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Skjutdörrsgarderob Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 2,4 m

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Ta kh öjd

- Utsikt mot Davidshallstorg - Takhöjd över 3 meter (ej våtrum och hall) - Skjutdörrsgarderob m 2,4 ca d öj kh ca 6m² Ta

L G

TT TM

1105 ST

VK U/M K/F ST

DM

m ,4 a2 dc j ö kh Hall Ta

ca 5m²

G

L OD

Sovrum

G

ca 14m²

Bad/Tvätt TM ca 6m²

Kök/Vardagsrum

TT

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 25m²

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Bröstningshöjd

Vinkyl tillval

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 52,5 KVM N 413 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

52 ,5 K V M – Utsikt mot Davidshallstorg – Hörnlägenhet – Skjutdörrsgarderob – Badrum med fönster

L G H 413

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Utsikt mot Davidshallstorg kulturhistoriskt bevarandevärde. - Hörnlägenhet - Skjutdörrsgarderob - Badrum med fönster

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 14m²

1102

Hall

G

ca 5m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

U/M BH 850

K/F

G

OD

Sovrum

TM

Kök

m ,4 a2 dc öj kh Ta

ca 11m²

Vardagsrum ca 16m²

DM BH 850

ST

BH 850

ca14m²

TT

Bad/Tvätt

L

ca 6m²

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

OD

BH

Bröstningshöjd

1

2

3

Original dörr/karm

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Kapphylla

Torktumlare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

23


2 ROK CA 54,5 KVM 2 N 112 LGH

ROK

54 ,5 K V M

CA

L G H 112

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Fransk balkong – Öppen planlösning Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Fransk balkong - Öppen planlösning - Takhöjd över 3 meter (ej våtrum och hall)

BH 850

Fransk Balkong

BH 850

BH 850

K/F OD

U/M

Sovrum ca 12m²

G Kök/Vardagsrum

G

ca 28m²

VK

ca 2,4 m

m ,4 a2 c öjd Bad/Tvätt kh ca 6m² Ta

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Ta kh öjd

TT TM

L G

1650

2700

DM

Hall

ca 6m²

T1

1105 ST

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

TT Torktumlare SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 54,5 KVM N 511 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

54 ,5 K V M – Balkong

– Kök i vinkel – Vardagsrum i vinkel

L G H 511

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - Kök i vinkel - Vardagsrum i vinkel

Brf Neo Davidshall , Hus B - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning sesidan XX

BH 850

G Sovrum

L

ca 12m²

Lägenhetenkan innehålla detaljerav högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info sesid...

Bad/Tvätt

511 1101

2 RoK

d öj kh Ta

Hall

ca 4m²

m 2,4 ca

54,5m²

ca 6m²

(1 pers.)

m 2,4 ca öjd kh Ta

TM TT Bad/Tvätt

BH 850

OD

M DM

G

BH 850

G

Kök

Balkong ca 7m²

BH 0

ca 12m²

ST ,4m a2 dc höj Tak

Ugn

K/F

Vardagsrum ca 20m²

G

OD

G

L Sovrum 1

Bad/Tvätt

ca 16m²

Uteplats

ca 2,4 m

ca 6m²

Ta kh öjd

ca 6m²

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Mikrovågsugn

G

Garderob

DM

Diskmaskin

L

Linneskåp

OD

Tvättmaskin

1

2

Original dörr/karm Kapphylla

3

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

TM

1

Bröstningshöjd

Handdukstork

M

Överskåp

BH

C

5

5

Riksbyggenreserverarsig för ev. tryckfel ochförbehållersig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

25


2 ROK CA 55 KVM N 311 LGH

2 ROK

CA

55 K V M

L G H 311

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Öppen planlösning – Badrum med fönster Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt - Utsiktbevarandevärde. mot

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Davidshallstorg - Öppen planlösning - Badrum med fönster

9+1 st POSTBOXAR

G

L

Hall

ST K/F U/M VK

DM

Ta ca 5m² kh öj dc a2 ,4 m

G

OD

TT

Sovrum

m 2,4 ca d öj kh Ta

TM

ca 9m²

Kök/Vardagsrum ca 27m²

Bad/Tvätt ca 6m²

BH 850 BH 850

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Bröstningshöjd

Vinkyl tillval

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 57,5 KVM N 213 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

57 ,5 K V M – Utsikt mot Davidshallstorg – Stort sovrum

L G H 213

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Takhöjd över 3 meter (ej våtrum och hall) - Stort sovrum - Utsikt mot Davidshallstorg

1104

19+1 st POSTBOXAR

VK U/M K/F ST

DM

G

Hall

m ca 6m² ,4 a2 c d öj kh Ta

OD

Sovrum ca 16m²

Bad/Tvätt TM

Kök/Vardagsrum

ca 6m²

28m²

TT

Ta kh öj dc a2 ,4 m

BH 850 BH 850

G

L

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Bröstningshöjd

Vinkyl tillval

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

1

2

3 A

Storgatan

27


2 ROK CA 63,5 KVM N 433 2 LGH

ROK

CA

63 ,5 K V M

L G H 433

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Hörnlägenhet med utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg – Skjutdörrsgarderob – Badrum med fönster Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Hörnlägenhet med kulturhistoriskt bevarandevärde. utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg - Skjutdörrsgarderob - Badrum med fönster

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 850

T4 Ta kh öjd

1302

Hall

ca 14m²

ca 2,4 m

L

G

Hall

ca 5m²

Vardagsrum

ST

U/M

ca 16m²

G

BH 850

K/F

Ta kh öj d

OD ca 2, 4m

Sovrum

TM Ta kh öj dc a2 ,4 m

Kök

ca 20m²

DM BH 850

BH 850

ca 15m²

TT

Bad/Tvätt ca 6m²

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

OD

BH

Bröstningshöjd

1

2

3

D B

Original dörr/karm

4

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Kapphylla

Torktumlare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 63,5 KVM N 443 2 LGH

ROK

CA

63 ,5 K V M

L G H 443

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Hörnlägenhet med utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg – Skjutdörrsgarderob – Badrum med fönster Lägenheten kan innehållamed detaljer av högt - Hörnlägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg - Skjutdörrsgarderob - Badrum med fönster

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Tak höj d ca

BH 850

T4

1402

2,4 m

G Hall

Vardagsrum

U/M

ca 16m²

G

Sovrum ca 15m²

Ta kh öjd

Kök

ca 20m²

G

OD

ca 2,4 m

BH 850

K/F

ST

Ta ca 5m² kh öjd ca 2,4 m

Bad/Tvätt TT ca 7m²

DM BH 850

BH 850

TM

L BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

OD

BH

Bröstningshöjd

1

2

3

Original dörr/karm

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Kapphylla

Torktumlare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

29


Lägenhet 443.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

31


2 ROK CA 63,5 KVM N 453 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

63 ,5 K V M – Hörnlägenhet högst upp med utsikt

mot Petriskolan och Davidshallstorg – Skjutdörrsgarderob – Badrum med fönster

L G H 453

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Hörnlägenhet högst kulturhistoriskt bevarandevärde. upp i huset med utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg - Skjutdörrsgarderob - Badrum med fönster

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

T4 BH 850

1502

Hall

ca 16m²

G

G

Hall

Vardagsrum ca 18m²

G

U/M K/F

Sovrum ca 15m²

ca 6m²

ca 2,3 m Ta kh öjd

ca 21m²

DM BH 850

BH 850

OD

Bad/Tvätt

Kök

G

ST

Ta ca 5m² kh öjd ca 2,3 m

TT TM

L

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

OD

BH

Bröstningshöjd

1

2

3

Original dörr/karm

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Kapphylla

Torktumlare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 65 KVM N 423 LGH

2 ROK

CA

65 K V M

L G H 423

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Hörnlägenhet med utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg – Skjutdörrsgarderob – Badrum med fönster Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Hörnlägenhet med kulturhistoriskt bevarandevärde. utsikt mot Petriskolan och Davidshallstorg - Skjutdörrsgarderob m 2,4 med fönster - Badrum ca

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

öjd kh Ta

BH 850

Ta kh öjd

ca 2,4 m

Hall

ca 14m²

Ta kh öj d

Vardagsrum BH 850

ca 19m²

U/M

ST

Hall

ca 5m²

ca 2, 4m

G

G

G

OD

G

K/F

Sovrum

TM Ta kh öj dc a2 ,4 m

Kök

ca 20m²

ca 15m²

TT

Bad/Tvätt

DM BH 850

BH 850

ca 6m²

L

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

OD

BH

Bröstningshöjd

1

2

3

D B

Original dörr/karm

4

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Kapphylla

Torktumlare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

33


2 ROK CA 66 KVM N 241 LGH

2 ROK

66 K V M

CA

L G H 241

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Balkong – 2 entréer – Bra förvaring Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - 2 entréer - Bra förvaring

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 0

241 1401 2 RoK

Balkong ca 5m²

Sovrum

66,0m²

BH 0

ca 17m²

G

(2 pers.)

OD

BH 850

BH 850

BH 850

ST Vardagsrum

L

ca 21m²

TT Bad/Tvätt TM

ca 6m²

Ta kh öj d

Hall

ca 6m² öjd kh Ta

ca 2,4 m

Kök

ca 16m²

G

m 2,4 ca

DM

VK U/M K/F

Tak höjd ca

T2

Hall kan Lägenheten innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

2,4m

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

D B

Vinkyl tillval

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd

TT Torktumlare SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm Tegelnisch

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 66,5 KVM N 211 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

66 ,5 K V M – Fransk balkong – Klädkammare

L G H 211

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Takhöjd över 3 meter (ej våtrum, hall och klk) - Fransk balkong - Klädkammare

BH 0

Sovrum

211 1101

SE RITN. A-45.6-1201

Ta kh öj d Klk ca 2 ,4 ca 4m² m

Fransk Balkong

BH 0

2 RoK 66,5m² (2 pers.)

ca 16m²

BH 850

OD

BH 850

BH 850

ST Vardagsrum

L

ca 19m²

TT Bad/Tvätt TM

ca 6m²

d öj kh Ta

Hall

ca 6m² öjd kh Ta

m 2,4 ca

m 2,4 ca

FÖRRÅD

1106

G

Kök

ca 16m²

DM

VK U/M K/F

Lägenheten Hall kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

BH

Bröstningshöjd

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

Klk

1

2

3

Klädkammare

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Vinkyl tillval

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

VK

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

35


2 ROK CA 66,5 KVM N 221 2 LGH

ROK

66 ,5 K V M

CA

L G H 221

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Balkong – 2 entréer – Bra förvaring Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- 2 entréer - Bra förvaring

BH 0

221 1201 2 RoK

Balkong ca 5m²

Sovrum

G

66,5m²

BH 0

ca 17m²

(2 pers.)

OD

BH 850

BH 850

BH 850

ST Vardagsrum

L

TT

Bad/Tvätt ca 6m²

Hall

m ,4 a2 dc öj kh Ta

TM

ca 21m²

ca 6m² öjd kh Ta m 2,4 ca

T2

Kök

G

ca 16m²

VK U/M K/F

DM Tak höj d ca

2,4 m

Hallkan Lägenheten innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

D B

Vinkyl tillval

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd

TT Torktumlare SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm Tegelnisch

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 66,5 KVM N 231 2 LGH

ROK

CA

66 ,5 K V M

L G H 231

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Balkong – 2 entréer – Bra förvaring Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - 2 entréer - Bra förvaring

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 0

231 1301 2 RoK

Balkong ca 5m²

63,0m²

BH 0

Sovrum ca 17m²

(2 pers.)

G

BH 850

BH 850

BH 850

OD

ST Vardagsrum

L

ca 21m²

TT Bad/Tvätt TM

ca 6m²

Ta kh öj d

Hall

ca 6m²

öjd kh Ta

ca 2,4 m

Kök

G

ca 16m²

m 2,4 ca

VK U/M K/F

DM G

ST

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

D B

Vinkyl tillval

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd

TT Torktumlare SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm Tegelnisch

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

37


2 ROK CA 67 KVM N 251 LGH

2 ROK

67 K V M

CA

L G H 251

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Balkong – 2 entréer – Bra förvaring Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - 2 entréer - Bra förvaring

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 0

251 1501 2 RoK

Balkong ca 5m²

67,0m²

BH 0

Sovrum ca 16m²

G

(2 pers.)

OD

BH 850

BH 850

BH 850

L TRAPPA UPP MOT TAKPLAN

Vardagsrum

G

BGVHISS

ca 20m²

TT

Bad/Tvätt

TM

Ta kh öj dc a2 ,3 m

Hall

ca 6m² öjd kh Ta m 2,3 ca

BRANDGAS-

ca 6m²

ST

Kök

ca 16m²

G

VK U/M K/F

DM

G

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

TT Torktumlare SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


CA

71 ,5 K V M – Genomgående lägenhet

BH 85

0

BH 850

Tak hö jd ca 2,4 m

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Genomgående lägenhet - Balkong och stor terrass 1 Sovrum - Kök i vinkel ca 7m²

OD

OD

G

1650

Sovrum 2

T5

ca 14m²

G

ca 9m²

OD

Kök

Sovrum ca 13m²

Vardagsrum

U/M

NOCKRÄCKE

ca 17m²

TT

DM

TM

ca 11m²

VK

SNÖRASSKYDD STEGE

G L

K/F BH 850

Hall

ca 14m²

BH 850

BH 850

ST

Matplats

G

Bad/Tvätt ca 6m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

VK

BH 850

ca 28m²

BH 850

Terrass

Tak höj dc a2 ,4m

G

G

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... BH 850

2 5 00

1401

BH 850

Frostat glas

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Frostat glas

G

– Balkong och stor terrass – Kök i vinkel

Ta kh öjd

L G H 542

BH 850

2 ROK

ca 2,4 m

2 ROK CA 71,5 KVM N 542 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Balkong ca 4m²

G

G ca 1m²

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

39


2 ROK CA 74 KVM N 223 LGH

2 ROK

CA

74 K V M

L G H 223

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Kök i vinkel – Stort sovrum Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. - Utsikt mot Davidshallstorg - Kök i vinkel - Stort sovrum

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

1204

VK U/M

L

Hall

Vardagsrum ca 27m²

DM

G

ST K/F

Ta kh ca 6m² öj dc a2 ,4 m

G

OD

Sovrum ca 16m²

Bad/Tvätt TM

Kök

ca 6m²

d öj kh Ta

ca 18m²

TT

m 2,4 ca

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Tvättmaskin

VK

BH

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Bröstningshöjd

Vinkyl tillval

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

TM

OD

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 74 KVM N 552 LGH N

2 5 0205 00

Brf Neo Davidshall, Hus B -Brf Takhöjd: ca 2,5m Neo Davidshall, Hus B om inget annat anges. - Takhöjd: ca 2,5m -om Areamätning sidan XX inget annatseanges. - Areamätning se sidan XX

HISS

HISS

– Genomgående lägenhet högst upp i huset – 2 balkonger – Kök i vinkel – Möblerbar hall Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående högst kulturhistoriskt bevarandevärde. upp i huset - Genomgående högst -upp 2 balkonger i huset -- Kök i vinkel 2 balkonger -- Möblerbar hall Kök i vinkel BH 85B0H 850

2 R O K C A 74 K V M 2 R O K C A 74 K V M L G H 552 L G H 552

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

- Möblerbar hall

G G

ST

ca 11m²

Hall

ST

ca 9m²

Matplats ca 9m²

Balkong

G

Sovrum

L

OD

L

OD

ca 12m²

Balkong ca 12m²

BH 85B0H 850

K/F

U/M DM

Kök

DM

ca 11m²

Kök

ca 13m²

Vardagsrum

U/M

K/F

ca 13m²

Sovrum

ca 18m²

TT

Vardagsrum ca 18m²

Bad/Tvätt

TM TT Tak ca 6m²

ca 11m²

TM

VK

höBad/Tvätt j Ta d cca kh a 2 6m² öj ,3m dc a2 ,3 m

VK VK

G

G

VK

BH 85B0H 850

Matplats

G

BH 85B0H 850

ca 11m²

BH 85B0H 850

Hall

G

Tak Takh höj öjd dc a 2 ca 2,3 ,3m m

BH 85B0H 850BH 85B0H 850

G

Balkong ca 5m²

Balkong ca 5m²

G

ca 1m²

G

ca 1m²

Lägenheten kan innehålla detaljer Lägenheten kan av högt kulturhistoriskt innehålla detaljer av bevarandevärde. högt kulturhistoriskt För mer info se sid... bevarandevärde.

För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Förklaringar Kyl/Frys

TT

Torktumlare

OD

Kyl/Frys K/F Induktionshäll

TT

Torktumlare Handdukstork

OD Bröstningshöjd Original dörr/karm BH

Induktionshäll U/M Ugn/Mikro

G

Handdukstork Garderob

BH

Ugn/Mikro U/M Diskmaskin DM

G ST

Garderob Städskåp

DM Överskåp Diskmaskin

ST L

Städskåp Linneskåp

TM

Överskåp Tvättmaskin

L VK

Linneskåp Vinkyl tillval

TM

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

SKALA 1:100 0 1

2

3

4

1 1 1 Trapphus Våning 1 1 1Lägenhet Trapphus

Bröstningshöjd

Våning D

B

tadnsgatan dsrkgasta VerkstaVe

SKALA 1:100

Lägenhetsnumrering

Original dörr/karm

C

B

5

6

5

D

4

5

reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 0 1 2 3Riksbyggen 4 5 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

E

N

8 8

7

6 4

N

E

7

C

Lägenhet

3

1

2

3 A A

2

1

Storgatan Storgatan

41


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 233. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

43


2 ROK CA 76 KVM N 321 LGH

2 ROK

CA

76 K V M

L G H 321

TT

U/M VK

ca 6m²

L

G

Vardagsrum

ca 2,4 m

ca 27m²

DM

K/F ST Kök

ca 18m²

Bad/Tvätt

OD

ca 6m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

TM

- Kök i vinkel - Badrum med fönster

Hall

Ta kh öjd

– Utsikt mot Davidshallstorg – Kök i vinkel – Stort sovrum Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt - Utsiktbevarandevärde. mot Davidshallstorg

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

G

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Sovrum ca 18m²

BH 850 BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare Handdukstork

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

TM

Tvättmaskin

VK

BH

1

2

3

1 Våning

D B

Vinkyl tillval

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

Original dörr/karm

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

OD

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 79 KVM N 212 LGH

2 ROK

CA

79 K V M

L G H 212

Brf Neo BH Davidshall, Hus ABH 850 850 - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Fransk Balkong

BH 850

BH 850

Vardagsrum ca 19m²

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Kök i vinkel med köksö – Möblerbar hall Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. Utskikt mot Davidshallstorg BH 850 - Takhöjd över 3 meter (ej våtrum och hall) K/F - Kök i vinkel med köksö - Möblerbar hall U/M

Sovrum ca 14m²

G

Kök

ca 16m²

DM DM

VK U/M K/F

G

VK

L

OD Ta kh öjd

Hall

Bad/Tvätt ca

ca 16m² Tak höj d ca

ST

G

ca 6m²

2,4 m

2,4 m

TT TM DM

DM Vardagsrum

Kök

ca 18m² Köksö Höjd 900

ca 21m²

U/M K

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

F

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

OD

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

D B

TM SKALATvättmaskin 1:100 0

1

2

3

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH

1 Trapphus

Tegelnisch

Torktumlare Handdukstork

1

Original dörr/karm

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

45


2 ROK CA 86,5 KVM N 521 2 LGH

ROK

CA

Brf Neo Neo Davidshall, Davidshall, Hus Hus B B Brf Takhöjd ca ca 2,7 2,7 m m (om (om inget inget annat annat anges) anges) –– Takhöjd Areamätning se se sidan sidan 22 –– Areamätning

86 ,5 K V M –– Genomgående Genomgående lägenhet lägenhet Balkong –– Balkong Glasat livsstilrum livsstilsrum –– Glasat Avgränsat kök kök –– Avgränsat

L G H 521

Lägenheten kan kan innehålla innehålla detaljer detaljer av av högt högt Lägenheten - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. kulturhistoriskt med balkong - Glasat livsstilsrum - Avgränsat kök

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Livsstilsrum ca 7m²

Balkong

K

ca 5m²

U/M

BH 850

Glasvägg

BH 850

F

Kök

ca 18m²

Glasvägg BH 850

Vardagsrum ca 23m²

m 2,4 ca jd khö Ta

VK

ST

ca 12m²

OD

BH 850

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info seSovrum sid... 2

Ta k

h Bad/Tvätt öjd c

a2 ,4 m

ca 6m²

Sovrum

G

T5

G

1201

ca 8m²

BH 850

ca 13m²

L

1650

G

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

VK OD

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

2

3

4

1 Trapphus

Original dörr/karm

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch BH

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 1

1

Vinkyl tillval

B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

0

BH 850

ca 2,4 m

Hall

TM TT Ta kh öjd

G

DM

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


CA

86 ,5 K V M – Uteplats

ca 8m²

L

Sovrum ca 12m²

TM TT ca 6m²

d öj kh Ta

Hall

BH 850

G ca 13m²

G

,4m a2 dc höj Tak

BH 850

ST Vardagsrum

BH 850

ca 21m²

F

U/M

K

VK

Kök

ca 12m² Ugn

OD

TT Bad/Tvätt ca 6m² TM

ca 20m²

G G

Sovrum 1 ca 16m²

Uteplats

ca 2,4 m

ca 15m²

ca 6m²

Ta kh öjd

DM

Ovanliggande balkong

DM BH 850

Kök

Ta kh öj d

ca 15m²

Förklaringar F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

ca 2,4 m

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

BH

Bröstningshöjd

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

1

1 Trapphus

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

G

Lägenhetsnumrering

Klädkammare

Torktumlare

U/M Ugn/Mikro

Balkong

Vardagsrum

K/F

L

Kök

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... BH 850

Hall

M DM

ca 3m²

OD

m 2,4 ca

54,5m²

Bad/Tvätt

ca 4m²

Klk

K

Bad/Tvätt

(1 pers.)

m 2,4 ca öjd kh Ta

2 5 00

Frånvalsvägg

- Uteplats - Kök i vinkel - Klädkammare

OD

1650

G

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. G

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Sovrum 2

– Kök i vinkel – Klädkammare

L G H 512

BH 850

ROK

BH 850

BH 850

3 ROK CA 86,5 KVM N 512 3 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

1

2

3 A

Storgatan

47


Lägenhet 531

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 531. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 49


3 ROK CA 87 KVM N 523 LGH

3 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

87 K V M

– Balkong – Kök i vinkel – Klädkammare

Sovrum 2 ca 8m²

G G L

1650

BH 850

ca 4m²

Hall

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... BH 850

OD

G

ca 13m²

M DM

Klk

ca 3m²

Kök

ca 12m²

VK K/F ,4m a2 dc höj Tak

Vardagsrum ca 21m²

BH 850

Ugn

F

U/M

K

VK

TT Bad/Tvätt TM ca 6m²

Kök

Alkov

G L Sovrum 1 ca 16m²

Ta kh öjd

DM

G

ST

ca 2,4 m

ca 15m²

OD

Rum

ca 20m²

BH 850

BH 850

ST

42,0m²

(1 pers.)

m ,4 a2 c d ca 6m² khöj Ta

m 2,4 ca

Hall

TM TT

Bad/Tvätt

öjd kh Ta

Frånvalsvägg

L

G

2 5 00

G

OD

- Balkong - Kök i vinkel - Klädkammare

BH 850

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m T5 om inget annat anges. 1201 - Areamätning se sidan XX

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

BH 850

BH 850

L G H 523

Balkong ca 4m²

DM Ta kh öj d

ca 2,4 m

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Tegelnisch BH

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Klädkammare

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 88 KVM N 531 LGH

2 ROK

CA

88 K V M

L G H 531

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Genomgående lägenhet – Balkong – Glasat livsstilrum – Avgränsat kök Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. med balkong - Glasat livsstilsrum - Avgränsat kök

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Inklädnad i takvinkel

Livsstilsrum ca 7m²

Balkong

K U/M

BH 850

Glasvägg

BH 850

F

Kök/Matplats

ca 5m²

ca 19m²

BH 850

Glasvägg Vardagsrum

ST

TM TT

Hall

ca 15m² Ta kh öj dc a2 ,4 m

G

Bad/Tvätt ca 6m²

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid... Sovrum 2 BH 850

DM

VK

m 2,4 ca d öj kh Ta

BH 850

ca 24m²

Sovrum BH 850

ca 13m²

T5

ca 9m²

1301

G L

1650

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

VK

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

Handdukstork

BH

Bröstningshöjd

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Vinkyl tillval

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

51


CA

88 ,5 K V M – Balkong

ca 9m²

BH 850

- Balkong - Kök i vinkel - Klädkammare

L

(1 pers.)

ca 4m²

BH 850

Kök

ca 12m²

Vardagsrum

ST

ca 21m²

F

U/M

K

VK

,4m a2 dc höj Tak

BH 850

G

BH 850

Hall

ca 13m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

TT

Kök

TM

ca 16m²

DM

Bad/Tvätt

Ta ca 6m² kh öj dc a2 ,4 m

Ugn

VK K/F OD

Rum

ca 20m²

Alkov

G L

G

ST

Sovrum 1

BH 850

ca 3m²

OD

M DM

Klk

42,5m²

m ,4 a2 c jd ca 6m² khö Ta

Bad/Tvätt

Hall

BH 850

TM TT

L

G m ,4 a2 dc öj kh Ta

Frånvalsvägg

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

G

2 5 00

G

– Kök i vinkel – Klädkammare

L G H 533

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se T5 sidan XX 1301 1650

Sovrum 2

OD

ROK

BH 850

BH 850

3 ROK CA 88,5 KVM N 533 3 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

ca 16m²

Balkong ca 4m²

DM Ta kh öj d

ca 2,4 m

Förklaringar K F

Lägenhetsnumrering

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

Tegelnisch BH

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Klädkammare

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 91,5 KVM N 312 3 LGH

R O K C A 91 ,5 K V M 3 R O K C A 91 ,5 K V M L G H 312 L G H 312

N

Brf Neo Davidshall, Hus A -Brf Takhöjd: ca 3,2m Neo Davidshall, Hus A om inget annat anges. - Takhöjd: ca 3,2m -om Areamätning sidan XX inget annat se anges. - Areamätning se sidan XX

Ovanliggande balkong Ovanliggande balkong

ca 14m²

Kylskåp Frys

F

Frys Induktionshäll

Frånvalsvägg Frånvalsvägg

Kök

DM

K

F

K

F

TM TT

ST L

G

TM TT Ta kh Bad/Tvätt öjd Ta c ca 6m² kh a 2, Bad/Tvätt öjd 4m ca ca 6m² 2,4 m

ST L

GTak

Takhöjd ca 2,4m Takhöjd ca 2,4m

G

G

2500 2500

G

höj d ca 2,4 Tak m höj d ca 2,4 m

Hall

G

ca 15m²

Hall

ca 15m²

GWC ca 2m² GWC ca 2m²

OD

Vardagsrum

DM

Diskmaskin Överskåp

TM

Överskåp Tvättmaskin

TM TT

Tvättmaskin Torktumlare

TT

Torktumlare Handdukstork

G

Handdukstork Garderob

G ST

Garderob Städskåp

ST L

Städskåp Linneskåp

L VK

Linneskåp Vinkyl tillval

Tegelnisch

VK OD

Vinkyl tillval Original dörr/karm BH

Tegelnisch Bröstningshöjd

OD

Original dörr/karm BH

Bröstningshöjd

ca 24m² Vardagsrum

ca 7m²

OD

OD

DM

U/M Ugn/Mikro DM Diskmaskin

OD

G

Hall

ca 1m²

G

G

ca 1m²

G

Sovrum 1 ca 12m²

ca 12m²

BH 850

BH 850

BH 850

1 ca 6m² 1 1 Trapphus Våning 1 1Lägenhet BH1850

BH 850

BH 850

BH 850

Trapphus BH 850

4

n sgatadnsgata Vedrksta Verksta

3

Ta ca 5m² kh Hall ö Ta jd cca 5m² kh a 2 öj Lägenheten d c ,4m kan a2 innehålla ,4 detaljer Lägenheten m kan

av högt kulturhistoriskt innehålla detaljer av TT m 4 bevarandevärde. , högt kulturhistoriskt a2 TT TM m se sid... För mer d c info bevarandevärde. öj 2,4 h k ca info se sid... TM För Ta mer d öj Bad/Tvätt Lägenhetsnumrering kh Ta ca 6m² Bad/Tvätt Lägenhetsnumrering

Sovrum 1

ca 24m²

SKALA 1:100 2

ca 7m²

Sovrum 2

ca 20m²

Induktionshäll U/M Ugn/Mikro

SKALA 1:100 0 1

Sovrum 2

Kök

1 6 5106 5 0

Kylskåp

BH 850

ca 20m²

G

K F

BH 850

VK

G

K

BH 850

U/M VK

ca15m²

Förklaringar Förklaringar

ca BH14m² 850

U/M

Sovrum 3

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Uteplats

BH 850

ca15m²

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Stor uteplats – Badrum och gäst-wc

Uteplats

BH 850

- Stor uteplats - Genomgående Stor uteplats med takhöjd över 3 mmed - Genomgående (ej våtrum takhöjd överoch3 hall) m -(ejUtsikt motoch Davidshallstorg våtrum hall) - Badrum och gäst-wc Utsikt mot Davidshallstorg - Badrum och gäst-wc Sovrum 3

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

B

B

5

6

5

Våning

Lägenhet

D

E

C

D

E

C

7

4

5

0 1 2 3 Riksbyggen 4 5 reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

8

8

7

6 4

N

3

1

2

3 A

A

1

2 Storgatan

Storgatan

53


ROK

CA

93 ,5 K V M

L G H 541

Brf Neo Davidshall , Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning sesidan XX Inklädnad i takvinkel

Tegel bakre vägg

Be med kassett

BH 850

– Genomgående lägenhet med balkong och stor terrass – Braskamin med kasett i anslutning till gul tegelvägg - Genomgående – Badrum med fönster lägenhetmed balkongochstorterrass Lägenheten kan innehålla detaljer - Braskamin med kassett i av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. anslutning till gul tegelvägg - Badrum med fönster

K

F

Plåt

Terrass

ca 10m²

BH 850

3 ROK CA 93,5 KVM N 541 3 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Kök

Vardagsrum

Balkong ca 5m²

ca 20m²

BH 850

ca 26m²

U/M VK TM TT

OD

BH 850 BH 850

Tak hö jd ca 2,4 m

BH 85

0

Sovrum 1 ca 7m²

OD

BH 850

G

1650

Sovrum 2

T5

ca 14m²

2 5 00

1401

BH 850

F rostat glas

F rostat glas

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Lägenhetenkan innehålla detaljerav högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info sesid...

ca 2,4 m

Hall

ca 10m²

m ,4 a2 c öjd ca 6m² kh Ta

Bad/Tvätt

Ta kh öjd

Frostat glas

ST

G

DM

G

Förklaringar

Tak höj dc a2 ,4m

G

K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

F

Frys

TT

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH

Lägenhetsnumrering

C

5

5

Riksbyggenreserverarsig för ev. tryckfel ochförbehållersig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 93,5 KVM N 551 3 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

93 ,5 K V M – Genomgående lägenhet högst upp i huset

med braskamin – 2 balkonger – Badrum med fönster - Genomgående lägenhet Lägenheten kan innehålla detaljer av högt högst upp i huset kulturhistoriskt bevarandevärde. - Braskamin - 2 balkonger - Badrum med fönster

L G H 551

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 850

Braskamin (Ny)

K

F

Balkong

Kök

Vardagsrum

ca 8m²

BH 850

Plåt

ca 19m²

ca 5m²

BH 850

ca 26m²

Balkong

DM

U/M VK TM TT

BRANDGASVENT.

G

Ta kh öj dc a2 ,3 m

m 2,3 ca d j ca 6m² ö kh Ta

BH 850

Hall

ca 16m²

m 2,3 ca d j ö kh Ta

Bad/Tvätt

OD

BH 850

ST

Sovrum 1 ca 8m²

OD

G

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

T5 1501

1650

Sovrum 2 ca 15m²

2 5 00

BH 850

BGVHISS

G

Förklaringar K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

F

Frys

TT

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Trapphus

Bröstningshöjd

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH

Lägenhetsnumrering

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan

55


3 ROK CA 94 KVM 3 R O K3 CRAO94 N 222 K LGH

N

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

K M KVM C AV 94

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Kök i vinkel med köksö – Möblerbar hall

L G H 222 L G H 222

Brf Neo Davidshall, Hus A Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca -2,7m Takhöjd: ca 2,7m BH 850 om inget annat omanges. inget annat anges. - Areamätning se sidan XX se sidan XX - Areamätning

BH 850

Balkong Lägenheten kan innehålla detaljer av högt

ca 5m²

BH 850

BH 850 BH 850

ca 5m²

G

G

BH 850

ca 10m²

Kök

Kök

ca 16m²

VK U/M K/F VK U/M K/F

2,4 m Hall

Hall

ca 16m²

G

OD Tak höj d ca

OD

2,4 m

Bad/Tvätt

Bad/Tvätt

TT TM

TT TM

ca 6m²

ca 16m²

ST DM

F

Frys

F

BH 850

BH 850

Kök

Kök

Köksö

VK

U/M U/M K

K

F

F

F

F

BH 850 BH 850Lägenhetsnumrering BH 850

Lägenhetsnumrering

1

Överskåp

Linneskåp

SKALA 1:100 SKALA 1:100 2 4

3 5

4

1 1 Trapphus

1 1

1

Våning Lägenhet Trapphus Våning

D B

5

5

6

4

3

C

8

7

5

Lägenhet

4 A

2

N

E

8 7

6

3

Storgatan

Riksbyggen reserverar sig reserverar för ev. tryckfel ochev. förbehåller sigförbehåller rätten till ändringar. Riksbyggen sig för tryckfel och sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

DN

E

B

C

n dsgata Verksta

Städskåp

1 3

Köksö Höjd 900

VK

VK

K

n dsgata Verksta

Diskmaskin ST Städskåp DM Diskmaskin ST

0 2

Kök

ca 17m²

Tegelnisch

DM

1

DM

K

BH 850

ca 6m²

Köksö

VK

BH Bröstningshöjd Garderob BH Bröstningshöjd

0

TT TM

Höjd 900

U/M Ugn/Mikro G GarderobG U/M Ugn/Mikro

L Linneskåp Överskåp L

TT TM

ca 17m²

OD OriginalOD dörr/karm Torktumlare Original dörr/karm TT Torktumlare

InduktionshällInduktionshäll HanddukstorkHanddukstork Tegelnisch

Bad/Tvätt

ca 6m²

ca 18m²

VK Vinkyl tillval TM Tvättmaskin VK Vinkyl tillval Kylskåp TM Tvättmaskin Frys TT

Bad/Tvätt

ca 18m²

BH 850

G

DM

U/M U/M

BH 850

G

Höjd 9 0 0

ca 22m²

ca 6m²

DM

Kök

Vardagsrum

Köksö

ca 22m²

G

Höjd 9 0 0

Vardagsrum

OD 2,4 mG

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Tak höj d ca

ST

OD

ca 16m² Tak höj d ca

DM

G

Kylskåp K

ca 15m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Lägenheten kan Lägenheten kan DM innehålla detaljer av detaljer av innehålla högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. Takhöjd ca 2 ,4m För mer info se sid... För mer info se sid...

K

Sovrum 2

ca 15m²

ca 10m²

ca 21m²

- Genomgående lägenhet - Genomgående lägenhet - Utsikt mot Davidshallstorg - Utsikt mot Davidshallstorg - Kök i vinkel- med Kök köksö i vinkel med köksö - Möblerbar hall - Möblerbar G hall G

Förklaringar Förklaringar

BH 850

Sovrum 1Sovrum 2

Sovrum 1

Vardagsrum

kulturhistoriskt bevarandevärde.

BH 850

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 21m²

Balkong

(2 pers.)

Ta kh öj dc a2 ,4 m

Vardagsrum

(2 pers.)

1

A

1

2

Storgatan


3 ROK CA 94 KVM N 342 LGH

3 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

94 K V M

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Badrum med gäst-wc – Balkong

L G H 342 ca 5m²

BH 850

BH 850

Frånvalsvägg

BH 850

U/M

Sovrum 3

VK

ca 15m²

Sovrum 2 ca 8m²

OD

- Genomgående lägenhet - Utsikt mot Davidshallstorg - Badrum och gäst-wc - Balkong

Kök

G

ca 20m²

2500

DM G

L

TM TT Ta kh öjd

ST

K

F

G

L

Bad/Tvätt

1650

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

G ,4m ca 2 öjd h k Ta

ca ca 6m² 2,4 m

Hall

ca 14m²

GWC

ca 2m²

Vardagsrum

OD

ca 26m²

G

ca 1m²

Hall

G

Ta ca 6m² kh öj d ca 2,4 m

Sovrum 1 ca 12m²

m 2,4 ca d öj kh Ta

GWC/ Dusch ca 6m²

Förklaringar K F

BH 850

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

BH 850

Tvättmaskin Torktumlare

VK OD

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Trapphus

Original dörr/karm

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch BH

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

Vinkyl tillval

B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH 850 Lägenhetsnumrering

BH 850

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

57


3 ROK CA 95 KVM N 322 LGH

3 ROK

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

95 K V M

CA

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Badrum med gäst-wc – Balkong

L G H 322 ca 5m²

BH 850

BH 850

Frånvalsvägg

BH 850

U/M

Sovrum 3 ca 16m²

VK

- Genomgående lägenhet - Utsikt mot Davidshallstorg - Badrum och gäst-wc - Balkong

Sovrum 2 ca 8m²

OD

Kök

G

ca 20m²

2500

DM G

G

TM TT Ta kh öjd

ST

K

F

L

G

Takhöjd ca 2,4m

G

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

1650

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Hall

ca 15m²

4m a 2, jd c ö h Tak

GWC

G

ca 2m²

Vardagsrum

ca 1m²

Hall

Ta ca 6m² kh öjd ca 2,4 m

G

OD

ca 25m²

TT

Sovrum 1

TM

Bad/Tvätt ca 6m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 12m²

Förklaringar K F

BH 850

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

BH 850

VK OD

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Trapphus

Original dörr/karm

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch BH

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

Vinkyl tillval

B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH 850 Lägenhetsnumrering

BH 850

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 95,53 KVM R O K C A 95 ,5 K V M N 252 3 R O K C A 95 ,5 LGH 67,0m²

Brf Neo Davidshall, Hus A Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: caBrf 2,5m BH 850 BH 850 Takhöjd: om inget annat anges. ca 2,5m BH 850 omseinget - Areamätning sidanannat XX anges. - Areamätning se sidan XX

Balkong

(2 pers.)

ca 5m²

BH 850

OD

G

ST

VK U/M K/F Ta kh öjd

G Hall

Bad/Tvätt ca 6m²

Hall

ca 15m²

,3m ca 2 öjd Takh

ca 15m²

BH 850

BH 850 BH 850

Kök

ca 17m²

Höjd 9 0 0

VK U/M

K

K

F

F

Köksö

VK

U/M

VK

VK

U/M

U/M

K

K

F

F

Kök

ca 17m²

BH 850 BH 850 BH 850Lägenhetsnumrering

BH 850 BH 850

Lägenhetsnumrering

1

1 Trapphus

1

1

C

5

B

4

5

8

C

D

N

E

8

1

2

Storgatan

4 5 2 3 4 5 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

4

A

Lägenhet

7

6

3

1

N

E

7

6

1

Våning Lägenhet Trapphus Våning

D B

n dsgata Verksta

1

TT TM DM

ca 17m²

Kök

n dsgata Verksta

0

SKALA 1:100 2 3 0 1

TT TM DM

Kylskåp

SKALA 1:100

G

DM

Kök

Sovrum 1

G

,3m Ta a2 m kh jd c Bad/Tvätt 2,3 öjhdö ca k c a d a 2 ca 6m² öj Bad/Tvätt T Bad/Tvätt ,3m kh ca 6m² ca 6m² Ta

TT TM

ca 17m² ca 23m²

G

ca 2,3 m

TT TM DM

Vardagsrum

OD

G L

Köksö

m 2,3 ca

DM

VK U/M K/F

ST

OD ,3m a2 dc j hö k L Ta

Höjd 9 0 0

G

Köksö

öjd kh Ta

m 2,3 ca

m 2,3 ca d öj kh Ta

ca 16m²

G

Förklaringar

ca15m²

Sovrum 1

OD

Kök

ca 16m²

Köksö

öjd kh Ta

Kök

VK Vinkyl tillval TM Tvättmaskin VK Vinkyl tillval K Kylskåp TM Tvättmaskin OD Original dörr/karm F Frys TT Torktumlare OD Original dörr/karm F Frys TT Torktumlare Induktionshäll Handdukstork BH Bröstningshöjd Induktionshäll Handdukstork BH Bröstningshöjd U/M Ugn/Mikro G Garderob U/M Ugn/Mikro G Garderob DM Diskmaskin ST Städskåp DM Diskmaskin ST Städskåp Överskåp L Linneskåp Överskåp L Linneskåp K

Sovrum 2

ca15m²

ca 15m²

Förklaringar

Sovrum 2

ca 9m²

ca 23m²

ca 15m²

G ca 9m²

Vardagsrum Sovrum 1

BH 850

G

,3m ca 2 öjd h k Ta

G

BH 850

BH 850

Sovrum 1

- Utsikt mot Davidshallstorg - Utsikt mot Davidshallstorg - Genomgående lägenhet Genomgående - Kök i vinkel med köksöST lägenhet - Kök i vinkel med köksöST Lägenheten kan DM Lägenheten kan innehålla detaljer av innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. För mer info se sid... För mer info se sid...

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt

BH 850

ca 20m²

G

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Kök i vinkel med köksö

Balkongkulturhistoriskt bevarandevärde.

ca 5m²

Vardagsrum

ca 20m²

KVM

Höjd 9 0 0

Vardagsrum

(2 pers.)

L G H 252 L G H 252 67,0m²

Höjd 9 0 0

N

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

A

Storgatan

59


3 ROK CA 96 KVM N 352 LGH

3 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

96 K V M

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Badrum med gäst-wc – Balkong

L G H 352 ca 5m²

BH 850

Frånvalsvägg

BH 850

U/M

Sovrum 3

VK

ca 15m²

Sovrum 2 ca 8m²

OD

- Genomgående lägenhet - Utsikt mot Davidshallstorg - Badrum och gäst-wc - Balkong

G

Kök

ca 20m²

DM L

G

TM TT Ta kh öjd

ST

K

F

L

G

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,3 m

1650

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m BH 850 om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

2500 BGVHISS

G ,3m ca 2 höjd k a T

Hall

ca 16m²

GWC

ca 2m²

G

ca 26m²

m 2,3 ca

OD

ca 6m²

d öj kh Ta

G Vardagsrum

Hall

ca 1m²

Sovrum1 ca 13m²

GWC/ Dusch Ta kh öj d

ca 2,3 m

ca 6m²

Förklaringar K F

BH 850

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

BH 850

VK OD

Original dörr/karm

Handdukstork

BH

Bröstningshöjd

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

2

3

4

1 Våning

D B

SKALA 1:100 0

1 Trapphus

n dsgata Verksta

G

1

Vinkyl tillval

Torktumlare

U/M Ugn/Mikro

BH 850 Lägenhetsnumrering

BH 850

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

E

8 7

6

4

Lägenhet

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 96,5 KVM KV 3 R O K3 CRAO96 N 242 96M ,5 K,5C A LGH

L G H 242 L G H 242

Vardagsrum

66,0m²

(2 pers.)

Balkong

(2 pers.)

Balkong Lägenheten kan innehålla detaljer av högt

ca 5m²

BH 850 BH 850

850 BHBH 850

Vardagsrum

ca 21m²

BH 850

ca 8m²

ca 21m²

Kök

BH 850

BH 850

Sovrum 2 ca 15m²

ca 8m²

OD

Kök

ca 16m²

ca 5m² kulturhistoriskt bevarandevärde.

Sovrum 2 Sovrum 1ca 15m²

Sovrum 1

OD

ca 16m²

öjd kh Ta

öjd kh Ta

- Utsikt mot Davidshallstorg - Utsikt mot Davidshallstorg - Balkong - Balkong - Kök i vinkel -med Kökköksö i vinkel med köksö G - Möblerbar hall - MöblerbarG hall

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet med balkong – Kök i vinkel med köksö – Möblerbar hall

m 2,4 ca

m 2,4 ca

m 2,4 ca d j ö kh Ta

ca 17m²

ST GL

L

Ta kh öjd

G G

Ta kh öjd

Bad/Tvätt Bad/Tvätt ca 2,4 Bad/Tvätt ca 2, ca 6m² 4m m ca 6m²

ca 17m²

ca 6m²

F

Frys

F

BH 850

BH 850

BH 850

VK

VK

U/M

U/M

U/M

U/M

K

K

K

K

F

F

F

F

FrysTT

1

L LinneskåpL Överskåp

Linneskåp

SKALA 1:100

SKALA 1:100

0

02

13

24

35

4

B

5

5

6

4

C

7

5

3

4 A

8

1 Lägenhet

2

3

Storgatan

N

E

8 7

6

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och ev. förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

D N

E

B

C

n dsgata Verksta

DM

Överskåp

1

VåningTrapphus Lägenhet Våning

D

n dsgata Verksta

BH Bröstningshöjd Garderob BH Bröstningshöjd Städskåp

1 1 1 Trapphus

Tegelnisch

U/M Ugn/Mikro G GarderobG U/M Ugn/Mikro ST StädskåpST Diskmaskin

VK

BH 850 Lägenhetsnumrering Lägenhetsnumrering

OD Original OD dörr/karm Torktumlare Original dörr/karm TT Torktumlare

Diskmaskin DM

ca 27m²

BH 850

BH 850

VK Vinkyl tillval TM Tvättmaskin VK Vinkyl tillval Kylskåp TM Tvättmaskin

InduktionshällInduktionshäll Handdukstork Handdukstork Tegelnisch

1

VK

BH 850

Kök

ca 27m²

Köksö

ca 24m²

DM

Kök

Kök

ca 17m²

Köksö

Vardagsrum

Köksö

ca 24m²

BH 850

Förklaringar Förklaringar Kylskåp K

Vardagsrum

Sovrum 1

Kök

TT TM

DM

DM

ca 17m²

Höjd 9 0 0

Sovrum 1

K

DM

G

ca 6m²

TT TM

TT TM

Höjd 9 0 0

G

TT TM

G

Bad/Tvätt

Höjd 9 0 0

G

G

m ,4 a2 dc öj kh Ta

m

OD

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Lägenheten kan Lägenheten kan DM VK U/M K/F VK U/M K/F ST DM innehålla detaljer av detaljer av innehålla högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. Takh Tak höjd öjd ca 2 caHall För mer info seFör sid... mer info se sid... 2,4 Hall ,4m

OD2,4m ca d j ö kh Ta

Köksö

66,0m²

Brf Neo Davidshall, A Brf Neo Hus Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m - Takhöjd: ca 2,7m BH 850 BH 850 BH 850 om inget annatomanges. inget annat anges. - Areamätning- se sidan XX se sidan XX Areamätning

KVM

Höjd 9 0 0

N

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

1

A

1

2

Storgatan

61


N

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

3 ROK CA 99,5 KVM N 351 A 99 ,5MK V M KV 3 R O3KRCOAK99C,5 LGH H 351 L G HL G 351

BH 850

BH 850

ca 5m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kultur­ historiskt bevarandevärde.

BH 850

BH 850

Sovrum 2 Sovrum 2

Sovrum 2 Sovrum 2

ca 15m²

ca 15m²

ca 8m²

ca 8m²

Balkong

Balkong ca 5m²

Brf Neo Davidshall, A Brf Neo Davidshall, Hus A BHHus 850 BH 850 Takhöjd: ca 2,5m - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX - Areamätning se sidan XX

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – 2 badrum – Kök i vinkel

Sovrum 1 Sovrum 1 - Genomgående - Genomgående lägenhet lägenhet BRANDGASBRANDGASca 8m² ca 8m² - Utsikt mot Davidshallstorg VENT. VENT. - Utsikt mot Davidshallstorg OD OD - 2 badrum - 2 badrum - Kök i vinkel - Kök i vinkel Tak UPPSTIG-Ta

1503

G

ca 7m²

d öj kh a T

G

2 caca 7m²

d öj kh a T

d öj kh Ta

Kök

Kök

m 2,3 ca

m 2,3 ca

ca 18m²

ca 18m²

ca 28m²

F

m 2,3 ca

U/M

VardagsrumVardagsrum ca 28m²

G

G

m Bad/TvättBad/Tvätt ,3

U/M

ca 6m²

caG6m²

G

TM TT TM TT

Hall

Hall

OD

ca 2,3 m

1503

höj dc ODa 2,3m

Ta kh öj d

T3

G

d öj kh Ta

G

T3

Ta kh öj d

Lägenheten kan Lägenheten kan innehålla innehålla detaljer avdetaljer av högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. Försemer info se sid... För mer info sid...

ca 2,3 m

UPPSTIGkhö L L jd c NINGSLUCKA NINGSLUCKA a TILL VENT-TILL VENTST2,3m ST RUM RUM

F

K

DM

DM

K

GWC/ Dusch GWC/ Dusch Ta kh öj d

ca 2,3 m Ta kh öj d

ca 2,3 m

ca 6m²

ca 6m²

BH 850

BH 850 BH 850

Förklaringar Förklaringar

BH 850

BH 850

BH 850

K

K Kylskåp TM Kylskåp

OD dörr/karm Original dörr/karm TM Tvättmaskin OD Original Tvättmaskin

F

Frys F

TT Torktumlare BH Bröstningshöjd Torktumlare BH Bröstningshöjd

Frys

TT

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering Lägenhetsnumrering

1

1

InduktionshällHanddukstork Handdukstork Induktionshäll U/M Ugn/Mikro U/M Ugn/Mikro G

G Garderob Garderob

B

CB

DM Diskmaskin ST Städskåp Diskmaskin ST Städskåp

5

5

L Linneskåp Linneskåp

SKALA 1:100 SKALA 1:100 0

10

21

32

43

54

5

4

n dsgata Verksta

Överskåp ÖverskåpL

6

C

6

A

2 1

3 A

Storgatan

Riksbyggen för ev. och förbehåller till ändringar. Riksbyggen reserverar reserverar sig för ev. sig tryckfel ochtryckfel förbehåller sig rätten sig till rätten ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

N

8 7

7

2

34

1

Våning Lägenhet

ED

D

n dsgata Verksta

DM

11 Trapphus Våning

Trapphus

Storgatan

Lägenhet

N

E

8

1


Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

3 ROK CA 102 KVM CO A K 102 V MK V M 3 ROK N 341 C AK102 3 R LGH

N

L G H L341 G H 341

Brf Neo Davidshall, Hus A Brf Neo Davidshall, Hus A BH 850 BH 850 BH 850 - Takhöjd: ca- Takhöjd: 2,7m ca 2,7m om inget annat anges.annat anges. om inget sidan XXse sidan XX - Areamätning se - Areamätning Sovrum 2 ca 8m²

BH 850

BH 850

BH 850

G Sovrum 2

Sovrum 2

ca 15m²

Sovrum 1

Sovrum 1

OD

OD

,4m a L2 c öjd kh Ta

m 2,4 ca d j hö kOD Ta

ca 9m²

ST

T3

G 1403

ST

G

Ta ca 6m² kh öj d ca 2,4 m

4m

ca d öj ca 6m² öjd kh h a k T Ta

ca 6m²

G

m 2,4 ca d öj kh Ta

m ,4 a2 c d öj kh Ta

Kök

Vardagsrum Vardagsrum ca 29m²

F

G

m 2,4

U/M VK Kök

ca17m² ca 29m²

G

TM TT

Hall

G Ta ca 6m² kh öj d ca 2,4 m

G

2, Bad/Tvätt Bad/Tvätt ca

U/M VK Hall

ca 15m²

OD G

TM TT

Ta kh öjd ca 2,4 m

L

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kultur­ historiskt bevarandevärde.

ca 9m²

Ta kh öjd ca 2,4 m

- Genomgående lägenhet lägenhet - Genomgående - Utsikt mot- Davidshallstorg Utsikt mot Davidshallstorg - 2 badrum - 2 badrum - Kök i vinkel - Kök i vinkel

1403

ca 5m²

BH 850

BH 850

G

ca 8m²

T3

Balkong

ca 5m²

Sovrum 2

Lägenheten Lägenheten kan kan innehålla detaljer av detaljer av innehålla högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. För mer infoFör se sid... mer info se sid...

Balkong

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – 2 badrum – Kök i vinkel

K

ca17m²

DM K

F

DM

GWC/ DuschGWC/ Dusch ca 6m²

BH 850

ca 6m²

BH 850 BH 850

FörklaringarFörklaringar

BH 850

BH 850

K

KylskåpK

TM Kylskåp

VK Vinkyl VK tillvalVinkyl tillval Tvättmaskin TM Tvättmaskin

F

Frys

Frys TT

OD Original Torktumlare ODdörr/karm Original dörr/karm TT Torktumlare

F

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering Lägenhetsnumrering

1

11

Trapphus

Induktionshäll Handdukstork Tegelnisch Tegelnisch Induktionshäll Handdukstork U/M Ugn/Mikro G Garderob U/M Ugn/Mikro G

Överskåp

L Linneskåp Överskåp L Linneskåp

SKALA 1:100 SKALA 1:100 0

1

Städskåp

1

3

C

5

6

4

B

C

4 A

1

D

N

8

7 6

5

3

E

Lägenhet

N

E

8 7

2

3

Storgatan A

2 4 3 5 4 5 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel rätten tillsig ändringar. Riksbyggen reserverar sig föroch ev.förbehåller tryckfel ochsig förbehåller rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 0

2

B

n dsgata Verksta

Diskmaskin ST Städskåp DM Diskmaskin ST

D

BH Bröstningshöjd BH Bröstningshöjd Garderob n dsgata Verksta

DM

1 1

Våning Trapphus Lägenhet Våning

1 2

1

Storgatan

63


3 ROK CA 106 KVM N 411 LGH

3 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

106 K V M

– Genomgående lägenhet – Stor uteplats – 2 badrum – Klädkammare

L G H 411

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. - Stor uteplats - 2 badrum - Klädkammare Ta kh öjd

ca 2,4 m

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Ovanliggande balkong

Ta kh öj d

K

VK

F

U/M

TT TM

ca 2,4 m

Klk

Bad/Tvätt

ca 3m²

ca 6m²

BH 850

OD

ca 12m²

Takhöjd ca 2,4m

Vardagsrum

Hall

ca 26m²

ca 19m²

Ovanliggande balkong

Sovrum 1

BH 850

BH 850

Kök

ca 15m²

BH 850

DM

OD

Uteplats ca 13m²

OD

Sovrum 2

ST

ca 13m²

BH 850

2,4m

G Tak höjd ca

Takhöjd ca 2,4m

L

G

GWC/Dusch ca 4m²

Sovrum 2Lägenheten kan ca 11m²

OD

Klk

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

G

Garderob

Kapphylla

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Tegelnisch

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

1

1 Trapphus

1 Våning

D B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Ovanligga nde balkong

Lägenhetsnumrering

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 7m²

innehålla detaljer av högt ODkulturhistoriskt bevarandevärde. BH 850 För mer info se sid... F Frånvalsvägg

1

2

3 A

Storgatan


Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

3 ROK CA 108 KVM N 3 3RROOKKCCAA108 N 142 108KKVVMM LGH

– Konstapelns bostad – Genomgående lägenhet – Utsikt mot Davidshallstorg – Kök i vinkel med köksö - Konstapelns bostad Konstapelns bostad i –-Kök och vardagsrum - Genomgående lägenhet planlösning om över -öppen Genomgående lägenhet - Kök i vinkel med köksö kvm -50 Kök i vinkel med köksö - Kök och vardagsrum i - Kök och vardagsrum i Lägenheten kan innehålla öppen planlösning om öppen planlösning om detaljer av högt kultur­ över 50 kvm över 50 kvm historiskt bevarandevärde.

LLGGHH142 142 Balkong caBalkong 5m²

Brf Neo Davidshall, Hus A Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m BH 850 - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. BH 850 om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX - Areamätning se sidan XX

Sovrum 2 caSovrum 15m² 2 ca 15m²

ca 14m²

G

G

G

ca 16m²

G

OD OD

m 2,4 am d c,4 öja 2 kdh c Taöj kh Ta

Bad/Tvätt Bad/Tvätt ca 6m²

2700 2700

1650 1650

G

BH 850 BH 850

Sovrum 2 caSovrum 16m² 2

Sovrum 1 caSovrum 14m² 1

Lägenheten kan Lägenheten kan innehålla detaljer av innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt högt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. För mer info seODsid... För mer info seODsid...

Ta khT öajkd h Bad/Tvätt cöajd2,c4 Bad/Tvätt am2,4 m

ca 5m²

BH 850 BH 850

G OD OD ,4m ca 2 öjd ca 2,4m h k a T öjd Takh

ca 6m²

ST L ST L

TT TM TT TM

G

G

DM DM

Vardagsrum Vardagsrum ca 26m²

Kök Kök ca 27m²

K

BH 850 BH 850

BH 850 BH 850

VK Vinkyl tillval TM Tvättmaskin VK Vinkyl tillval TM Tvättmaskin OD Original dörr/karm TT Torktumlare OD Original dörr/karm TT Torktumlare Kapphylla Handdukstork Kapphylla Handdukstork Tegelnisch G Garderob Tegelnisch G Garderob BH Bröstningshöjd ST Städskåp BH Bröstningshöjd ST Städskåp L Linneskåp L Linneskåp

SKALA 1:100 SKALA 1:100 0

0

1

1

2

2

3

4

5

BH 850 BH 850

Lägenhetsnumrering Lägenhetsnumrering

1

D B

5

C

B

1

1

1

6

5

4

D

E

7

6 3

4

2 3 A

A

N

E

8

C

3 4 5 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

1

Trapphus Våning Lägenhet Trapphus Våning Lägenhet

n dsgata Verksta tan dsga Verksta

Kylskåp Kylskåp F Frys F Frys Induktionshäll Induktionshäll U/M Ugn/Mikro U/M Ugn/Mikro DM Diskmaskin DM Diskmaskin Överskåp Överskåp K

G

Höjd 9 0 0

Köksö KHöökjdsö900

BH 850 BH 850

Förklaringar Förklaringar

G

ca 26m²

ca 27m²

VK VK U/M U/M K K F F

Hall

Hall ca 18m² ca 18m²

N

8

7

1 2

1

Storgatan Storgatan

65


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 142. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

67


3 ROK CA 108,5 KVM N 421 3 ROK LGH

CA

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

108 ,5 K V M– Genomgående lägenhet – Balkong – 2 badrum – Klädkammare

L G H 421

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. med balkong - 2 badrum - Klädkammare Ta kh öjd

ca 2,4 m

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 4m²

DM

VK

TT

F

U/M

TM

BH 850

BH 850

K

ca 2,4 m

Klk

Bad/Tvätt

ca 3m²

ca 6m²

Sovrum 1

BH 850

OD

Vardagsrum ca 27m²

ca 12m²

Takhöjd ca 2,4m

Hall

ca 19m²

OD

OD

Balkong ca 5m²

Sovrum 2 ca 14m²

BH 850

Takh öjd ca

2,4m

ST

BH 850

Ta kh öj d

Kök

ca 15m²

L G

Takhöjd ca 2,4m

G G

GWC/D ca 4m²

Sovrum 1

kan ca 12mLägenheten ²

innehålla detaljer av Balkon g högtOD kulturhistoriskt ca 7m² bevarandevärde. BH 850 Frånvalsvägg För mer info se sid...

OD

Klk

F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

G

Garderob

Kapphylla

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Tegelnisch

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

Lägenhetsnumrering

1

1 Trapphus

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

Ta kh öj dc a2 ,4 m

Förklaringar K

F

ca 7m²

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 111,5 KVM N 232 3 LGH ca 17m²

BrfGNeo Davidshall, Hus A

BH 850

- Takhöjd: ca 2,7m OD om inget annat anges. ST - Areamätning se sidan XX

111 ,5 K V M

CA

LG H (2232 Brf Neo Davidshall, Hus A pers.) – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) BH 850 – Areamätning se sidan 2

BH 0

Sovrum

ROK

Balkong ca 5m²

BH 850

BH 850

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Sovrum med eget badrum och Vardagsrum stor klädkammare ca 21m² – Kök i vinkel med köksö

L

TT Bad/Tvätt

Sovrum1 ca 15m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

ca 6m²

- Utskikt TM mot Davidshallstorg Ta kh öj - Genomgående lägenhet d ca 2,4 - Sovrum med eget badrum m och stor klädkammare - Kök i vinkel med köksö

Hall

ca 6m²

Kök

öjd kh Ta

G

GWC/ ca 3m²

ca 16m²

m 2,4 ca

G

VK U/M K/F

DM

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

G

ST

Ta kh öjd

c Bad/Tvätt a 2,4 m

Hall

ca 6m²

ca 18m²

2,4m

TT TM

DM

L

Ta kh öj d

G

Kök

OD

Sovrum 2

ca 17m²

Köksö

Vardagsrum

ca 14m²

ca 2,4 m

27m²

Höjd 9 0 0

ca 2,4 m

a öjd c Takh

ca 5m²

Ta kh öjd

L

OD

GWC/Dusch

Klk

BH 850

VK

VK

U/M

U/M

K

K

F

F

OD

ca 6m²

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

F

Frys

TT

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

B

Våning

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

D

Tegelnisch BH

1 Trapphus

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

1

2

3 A

Storgatan

69


3 ROK CA 112 KVM N 431 LGH

3 ROK

CA

112 K V M

L G H 431

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Genomgående lägenhet – Balkong – 2 badrum – Klädkammare Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. med balkong - 2 badrum - Klädkammare

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 4m²

DM

K

VK

TT

F

U/M

TM

G ca 2,4 m

BH 850

BH 850

ca 15m²

Klk

Bad/Tvätt

ca 3m²

ca 7m²

Sovrum 1 ca 12m²

BH 850

OD

Vardagsrum

Takhöjd ca 2,4m

Hall

ca 27m²

OD

ca 5m²

Sovrum 2

2,4m

ST Tak höjd ca

Balkong

OD

ca 19m²

BH 850

BH 850

Ta kh öj d

Kök

G

ca 13m²

G G G

Takhöjd ca 2,4m

GWC/Dusch ca 4m²

Sovrum Lägenheten kan 1 ca 12m²

innehålla detaljer avBalkong högt ODkulturhistorisktca 7m² bevarandevärde. BH 850 Frånvalsvägg För mer info se sid...

OD

F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

G

Garderob

Kapphylla

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Tegelnisch

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

Lägenhetsnumrering

1

1 Trapphus

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

Ta kh öj dc a2 ,4 m

Förklaringar K

F

Klk

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 125,5 KVM N 253 3 ROK LGH

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

125 ,5 K V M– Utsikt mot Davidshallstorg

– Genomgående lägenhet högst upp i huset – Kök och vardagsrum på över 60 kvm – 2 entréer – 2 badrum - Genomgående lägenhet Lägenheten kan innehålla detaljer av högt högst upp i huset kulturhistoriskt bevarandevärde. - Utsikt mot Davidshallstorg - Kök och vardagsrum på Sovrum över 60 kvm ca 16m² - 2 entréer -OD 2 badrum BH 850 G

L G H 253

BH 0

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX Balkong ca 6m²

BH 850

L TRAPPA UPP MOT TAKPLAN

Sovrum 2 ca 22m²

ca 20m²

Lägenheten kan Bad/Tvätt innehålla detaljer av ca 6m² högt kulturhistoriskt ST Hall Ta kh ca 6m² öj bevarandevärde. dc a2 G ,3 För m mer info se sid...

TT

BGVHISS

TM

öjd kh Ta

OD

Vardagsrum

G

m 2,3 ca

BRANDGASVENT.

G

TT TM

2,3 m

3m 2, ca

ca 6m²

ca 8m² Tak höj d ca

d öj kh Ta

Hall

Bad/Tvätt

T2

1504

G ST

U/M K

DM

F

Kök

ca 30m²

Vardagsrum ca 32m²

VK

Frånvalsvägg

DM

L

Hall

m 2,3 ca jd ö kh Ta

G

OD

Sovrum 1

GWC/ Dusch ca 6m²

L

d öj kh Ta

ca

ca 15m²

m 2,3

BH 850

Urverk

Förklaringar K F

BH 850

Kylskåp

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

VK OD

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Original dörr/karm

BH

2

3

4

1 Våning

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 1

1 Trapphus

B

n dsgata Verksta

G

1

Vinkyl tillval

Lägenhet

Kapphylla

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

0

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

TM

Frys

BH 850

G

ca 6m²

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

71


3 ROK CA 127,5 KVM N 243 3 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

127 ,5 K V M– Utsikt mot Davidshallstorg

– Genomgående lägenhet – Balkong – 2 entréer – Bra förvaring - Genomgående lägenhet Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Utskikt mot Davidshallstorg kulturhistoriskt bevarandevärde. - Balkong - 2 entréer Sovrum - Bra förvaring ca 17m²

L G H 243

BH 0

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX Balkong ca 5m²

G

BH 850

OD

BH 850

ST Vardagsrum

L Sovrum 2 ca 20m²

ca 21m² Lägenheten kan innehålla detaljer av Bad/Tvätt ca 6m²högt kulturhistoriskt Ta kh Hall öj bevarandevärde. d ca 6m² ca 2,4 För mer info se sid...G m

TT TM

öjd kh Ta

m 2,4 ca

OD

d öj kh Ta

Bad/Tvätt

m 2,4 ca

ca 6m²

Tak höj dc a2 ,4m

G

Hall

T2

ca 7m²

1404

G ST

TT TM

U/M K

DM Vardagsrum

G d öj kh Ta

Kök

ca 32m²

ca 30m²

G

L

m 2,4 ca

OD

Hall

ca 6m²

Sovrum 1

VK

Frånvalsvägg

DM

F

ca 15m²

Ta kh öj d

L ca 2,4 m

GWC/ Dusch ca 7m²

BH 850

BH 850 BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

F

Frys

TT

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

1

2

3

4

1 Våning

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 0

Trapphus

B

n dsgata Verksta

G

1

Lägenhet

Kapphylla

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

1

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 96,5 KVM N 441 4 LGH

ROK

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

96 ,5 K V M – Genomgående lägenhet med balkong

CA

och stor terrass – 2 badrum – Kök i vinkel

L G H 441

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. med balkong och stor terrass - 2 badrum - Kök i vinkel

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Bad/Tvätt

TM

BH 850

G

BH 850

U/M

Sovrum 2

BH 850

TT

ca 7m²

OD 2,4m

DM

Ta kh öjd ca 2,4 m

Vardagsrum

Takh öjd c a

F

ca 17m²

Sovrum 1

ca 7m²

Kök

ca 14m²

K

Terrass

G

G

ca 1m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

BH 850

VK

ca 7m²

OD

ca 18m²

Balkong

OD

ca 5m²

Sovrum 3 ca 14m²

G G G Tak GWC/Dusch höj dc ca 4m² a2 ,4m

ST Sovrum 1

G

Hall

ca10m²

ca 10m²

Ta khö jd ca 2,4 m

G

G

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

DM

Kök

ca 16m² Lägenhetsnumrering

Vinkyl tillval

OD

Original dörr/karm

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Kapphylla BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 4

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

Diskmaskin

1 Trapphus

VK

DM

3

K

1

Handdukstork Garderob

2

F

Torktumlare

G

1

m ,4 a2 c d öj kh Ta

Tvättmaskin

U/M Ugn/Mikro

0

Klk

ca 9m²

Balkong

ca 7m² Lägenheten kan OD innehålla detaljer avBH 850 Frånvalsvägg högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

OD

1

2

3 A

Storgatan

73


4 ROK CA 99 KVM N 451 LGH

4 ROK

99 K V M

CA

L G H 451

Brf Neo Davidshall, Hus B – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Genomgående lägenhet högst upp i huset – 2 balkonger – 2 badrum – Kök i vinkel Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. högst upp i huset - Kök i vinkel - 2 balkonger - 2 badrum

Brf Neo Davidshall, Hus B - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

VK

G

Bad/Tvätt

ca 15m²

TT

DM

K

,3m a2 c d öj kh Ta

U/M TM

F

BH 850

Sovrum 1

ca 6m²

Kök

ca 7m²

OD

BH 850

G OD

Vardagsrum

Frånvalsvägg

BH 850

BH 850

G ca 1m²

Sovrum 2 ca 7m²

Balkong ca 6m²

OD

ca 20m²

Sovrum 3 ca15m²

Balkong ca 10m²

GWC/Dusch Tak höj ca 4m² dc a2 ,3m

Tak höj dc a2 ,3m

G

ST Sovrum 1 ca 11m²

OD

BRANDGA SVENT.

Hall

ca 9m²

G ca 2,3 m

ca 8m²

F

Ta kh öj d

Förklaringar K

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Kök Lägenhetsnumrering

DM

ca 16m²

1

Trapphus

Torktumlare

1 Våning

Lägenhet

Handdukstork VK

Vinkyl tillval

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

OD

Original dörr/karm

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 3

4

D B

n dsgata Verksta

Garderob

2

K

1

G

1

F

Tvättmaskin

U/M Ugn/Mikro

0

Klk

Lägenheten kan Balkong innehålla detaljer avca 7m² högt kulturhistorisktBH 850 Frånvalsvägg bevarandevärde. För mer info se sid...

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

4 ROK CA 111 KVM NN 122 LGH

44 RRO 111 KKVVM M – Utsikt mot Davidshallstorg OKK CCAA 111

– Genomgående lägenhet – Kök i vinkel med köksö – Badrum- -och gäst-wc lägenhet Genomgående Genomgående lägenhet

LLG GH H 122 122 Balkong Balkong

Brf BrfNeo NeoDavidshall, Davidshall,Hus HusAA - -Takhöjd: Takhöjd:caca2,7m 2,7m BHBH850 850 om ominget ingetannat annatanges. anges. - -Areamätning Areamätningsesesidan sidanXX XX

BHBH850 850

Sovrum Sovrum2 2

BHBH850 850

Sovrum Sovrum3 3

Sovrum Sovrum2 2

caca15m² 15m²

caca17m² 17m²

caca9m² 9m²

GG GG

2700 2700

GG

GG

LL OD OD

STST

m ,4m a 22,4 d ca öj c khöjd Takh Ta

T Taakh kh öjd öj c d ca a 22,4 ,4 m m

OD OD

Bad/Tvätt Bad/Tvätt caca6m² 6m²

Hall Hall

caca17m² 17m²

GG

TaTkahk öhjödjd cac2a 2 ,4,m 4m

TTTT TM TM

GWC GWC

DM DM

GG

caca2m² 2m²

caca1m² 1m²

Vardagsrum Vardagsrum

Kök Kök

caca17m² 17m²

GG

caca21m² 21m²

OD OD

Köksö Köksö

Sovrum Sovrum1 1

Höjd Höjd900 900

VK VK

1 1 66 55 00

Lägenheten Lägenhetenkan kan innehålla innehålladetaljer detaljeravav högt högtkulturhistoriskt kulturhistoriskt bevarandevärde. bevarandevärde. För Förmer merinfo infosesesid... sid... OD OD

- -Kök köksö Kök ivinkel vinkelmed med köksö av högt Lägenheten kani innehålla detaljer - -Badrum och kulturhistoriskt bevarandevärde. Badrum ochgäst-wc gäst-wc

caca5m² 5m²

caca11m² 11m²

Frånvalsvägg Frånvalsvägg

U/M U/M KK FF BHBH850 850

Förklaringar Förklaringar KK Kylskåp Kylskåp

BHBH850 850

TM TM Tvättmaskin Tvättmaskin

F F Frys Frys

TTTT Torktumlare Torktumlare

Induktionshäll Induktionshäll

Handdukstork Handdukstork GG Garderob Garderob

DM DM Diskmaskin Diskmaskin

STST Städskåp Städskåp

Överskåp Överskåp

11

22

44

11

11

Trapphus Trapphus Våning Våning

OD OD Original Originaldörr/karm dörr/karm

Lägenhet Lägenhet

Tegelnisch Tegelnisch BH BH Bröstningshöjd Bröstningshöjd

L L Linneskåp Linneskåp

33

Lägenhetsnumrering Lägenhetsnumrering

11

VK Vinkyltillval VK Vinkyl tillval

SKALA SKALA1:100 1:100 00

BHBH850 850

DD BB

n dsgata Verkstadsgatan Verksta

U/M Ugn/Mikro U/M Ugn/Mikro

BHBH850 850

55

55

Riksbyggen Riksbyggenreserverar reserverarsig sigför förev. ev.tryckfel tryckfeloch ochförbehåller förbehållersig sigrätten rättentill tilländringar. ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

88 77

66

44

NN

EE

CC

22

33 AA

11

tantan rgarga Sto Sto

75


4 ROK CA 112,5 KVM N 331 4 LGH

112 ,5 K V M

CA

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Badrum och gäst-wc – Extra förråd - Genomgående lägenhet utanför entrédörren - Utsikt BH mot850Davidshallstorg Lägenheten kan innehålla - Badrum och gäst-wc detaljer av högt kultur- Extra förrådbevarandevärde. historiskt utanför entrédörren

L G H 331

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m BH 850 om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 5m²

BH 850

Frånvalsvägg

BH 850

U/M

Sovrum 3

VK

ca 15m²

Sovrum 2 ca 8m²

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

Kök

G

ca 20m²

2500

DM

TM TT

ST

K

F

L

G

1303 G

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

T3

1650

G

G

Ta kh öjd

ROK

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Hall

ca 20m²

m a 2,4 öjd c Takh

Förvaring lgh 331 OD

OD

Vardagsrum

BH 850

Förklaringar

Sovrum 1 ca 12m²

ca 25m²

BH 850

BH 850

K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

F

Frys

TT

Torktumlare

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll

Handdukstork

Kapphylla Tegelnisch

G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

G G Arbetsrum ca 11m²

BH 850

Lägenhetsnumrering BH 850

1

1

Trapphus

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

4

1

Våning

D B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

G

ca 1m²

Plåt

ca 2m²

Biogasspis

GWC

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 117 KVM N 141 LGH

4 ROK

117 K V M

CA

L G H 141

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,8m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

ca 5m²

BH 850

Sovrum 3

Sovrum 2

OD

ca 17m²

ca 8m²

Frånvalsvägg

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

– Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare - Genomgående Lägenheten kan innehållalägenhet detaljer av högt 2 badrum kulturhistoriskt bevarandevärde. - Stor klädkammare BH 850

Sovrum 1 ca 8m²

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,8 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

OD

OD

MOT TNING ANSLU

Placering dörr vid m a 2,4 öjd c h k a T

Klk

Ta kh öj dc a2 ,4 m

Bad/Tvätt

ca 2, 4m

Ta kh öjd

G

Ta kh öj d

ca 2,4 m

OD

T1 1405

ca 7m²

ca 6m²

ca 25m²

DM Höjd 9 0 0

Vardagsrum

d öj kh Ta

G

TT TM

Takhöjd ca 3,8 m, gräns för snedtak

Hall

ca 8m² Förberett för lyftplatta

ET ASTIGH BEF. F

ST

Kök

ca15m²

ca 4m 2,

VK U/M

GWC/Dusch ca 5m²

K

L

F

Ta khö jd ca 2,4 m

Takhöjd yttervägg ca 2,1m

BH 850

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Klk VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

BH

Bröstningshöjd

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

SKALA 1:100 2

3

4

1 Trapphus

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

Garderob

1

Klädkammare

Torktumlare

G

1

BH 850

Lägenhetsnumrering

Tvättmaskin

U/M Ugn/Mikro

0

BH 850

BH 850

1

2

3 A

Storgatan

77


4 ROK CA 118 KVM N 121 LGH

4 ROK

118 K V M

CA

L G H 121 ca 5m²

BH 850

BH 850

Sovrum 3

Sovrum 2

Sovrum 1

OD

ca 17m²

ca 8m²

Frånvalsvägg

ca 8m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

– Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare

- Genomgående Lägenheten kan innehållalägenhet detaljer av högt - 2 badrum kulturhistoriskt bevarandevärde. - Stor klädkammare

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m BH 850 om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

OD

Placering dörr vid ,4m ca 2 öjd h k Ta

MOT TNING ANSLU

OD

ca 6m²

ca 8m²

ca 2,4 m

ET ASTIGH BEF. F

ST

Bad/Tvätt

Ta kh öj d

Klk

m 2,4 ca

Ta kh öjd

G

öjd kh Ta

ca 2,4 m

OD

T1 1205

TT TM

ca 25m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

G

Vardagsrum

DM

Höjd 9 0 0

Hall

ca 8m² Förberett för lyftplatta

Kök

ca 15m²

VK U/M

GWC/Dusch L

K

ca 5m²

Ta kh öjd ca 2,4 m

F BH 850

F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Lägenhetsnumrering

Tvättmaskin

Klk VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

BH

Bröstningshöjd

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

SKALA 1:100 1

2

3

4

1 Trapphus

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

G

1

Klädkammare

Torktumlare

U/M Ugn/Mikro

0

BH 850

BH 850

Förklaringar K

BH 850

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 118 KVM N 131 LGH

4 ROK

118 K V M

CA

L G H 131 ca 5m²

BH 850

BH 850

Sovrum 3

Sovrum 2

Sovrum 1

ca 17m²

ca 8m²

Frånvalsvägg

ca 8m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

OD

OD

OD

G

Klk

ca 6m²

Ta kh öj dc a2 ,4 m

Bad/Tvätt ca 8m²

Vardagsrum

m 2,4 ca d öj kh Ta Förberett för

ca 8m²

ca 26m²

TT TM DM

Höjd 9 0 0

G

ET ASTIGH BEF. F

ST

Ta kh öj d

Ta kh öjd ca 2,4 m

1305

ca 2,4 m

OD

T1

G

MOT TNING ANSLU

Placering dörr vid m a 2,4 öjd c h k a T

Hall

– Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare

- Genomgående lägenhet Lägenheten kan innehålla detaljer av högt 2 badrum kulturhistoriskt bevarandevärde. - Stor klädkammare

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Kök

ca 16m²

lyftplatta

VK

U/M GWC/Dusch ca 6m²

K

L

F

Ta khö jd ca 2,4 m

BH 850

Lägenhetsnumrering

K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

F

Frys

TT

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll G

Garderob

Kapphylla

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Tegelnisch

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 2

3

4

1

1 Trapphus

Våning

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

D B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

BH 850

BH 850

Förklaringar

0

BH 850

1

2

3 A

Storgatan

79


4 ROK CA 120 KVM N 412 LGH

4 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 3,2 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

120 K V M

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Stor uteplats – Klädkammare

L G H 412

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 3,2m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

G

Ovanliggande balkong

Sovrum 1 OD

OD

- Genomgående lägenhet - Takhöjd över 3 m (ej våtrum, hall, klk) - Utsikt mot Davidshallstorg - Stor uteplats - Klädkammare

K

Ta kh öjd

DM

U/M Sovrum 2

1 65 0

2500

GWC/ Dusch 4m ca 3m² a 2, c öjd kh Ta

OD

ST L

Hall

Hall

G

ST

ca15m²

OD

ca 14m²

ca 5m²

Tak höj d ca

G

TM TT

TM TT m 2,4 ca jd ö kh Ta

ca 6m²

Vardagsrum ca 24m²

ca 26m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

ca14m²

TT

L

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

Klk OD

Tegelnisch

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

Garderob

1 Trapphus

Original dörr/karm Kapphylla

G

1

Klädkammare

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

1

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

Vardagsrum

Sovrum

ca 6m²

0

Ta kh öjd

G

Bad/Tvätt

F

G

Bad/Tvätt 2,4 m

DM

OD

TM

K

Sovrum 3

Frånvalsvägg

G

Ta kh öj dc a2 ,4 m

VK

ca 8m²

Kök

ca 16m²

U/M

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

BH 850

BH 850

G

ca 7m²

ca 2,4 m

BH 850

g Frånvalsväg

F

Klk

Uteplats ca 18m²

ca 11m²

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 122,5 KVM CA 4 RO N 1324 R O K C A 122 LGH ,5 KK V M122 ,5

N

KVM

L G H 132 L G H 132

G

ST

ca Bad/Tvätt

ca 6m²

Bad/Tvätt höj Tak

TT TM

Kök

Induktionshäll

M Ugn/Mikro

2

0 3

1 4

2 5

Köksö BH 850 BH 850

BH 850

TM Tvättmaskin VK Vinkyl tillval TT OD G ST BH L

3

VK

BH 850 BH 850

Vinkyl tillval

1

Original dörr/karm

Handdukstork Kapphylla

Kapphylla

Garderob Tegelnisch

Tegelnisch

Städskåp Bröstningshöjd Linneskåp

4

BH

BH 850 BH 850

1 Trapphus

1 Våning

D

Bröstningshöjd

BH 850

Lägenhetsnumrering

Lägenhetsnumrering

OD Torktumlare Original dörr/karm

SKALA 1:100

ALA 1:100 1

U/M

B

C

5

6

4

5

B

1

2

3

C

A

5

1

Storgatan

Lägenhet

N

E

8 7

6

4

1 Våning

D

N

E

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sigtryckfel för ev.och tryckfel och förbehåller rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. förbehåller sig rätten till sig ändringar.

1

Trapphus Lägenhet

8 7

n dsgata Verksta

Överskåp

ca 28m²

ca 28m²

n dsgata Verksta

Diskmaskin

VK

Vardagsrum

Vardagsrum

ca 24m²

F

F

Frys

G

K

K

Kylskåp Tvättmaskin Frys Torktumlare Induktionshäll Handdukstork U/M Ugn/Mikro G Garderob DM Diskmaskin ST Städskåp Överskåp L Linneskåp

G

G

Höjd 9 0 0

Köksö

Höjd 9 0 0

U/M

K TM F TT

G

ca 15m²

DM

ca 24m²

VK

Hall

,4m ca 2 öjd h k ca 15m²Ta

Hall

ca 6m² a 2,4m dc

2,4 m

Kök

Kylskåp

OD

m ,4 a2 dc öj kh Ta

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Ta kh öjd

DM

Förklaringar

2700

G2700

OD

TT TM

rklaringar

G L

Tak höj dc a2 ,4m

1 65 0

L

OD

1 65 0

ST

ca 17m²

ca 17m²

GWC/ Dusch

Tak ca 3m² höj dc a2 ,4m

Sovrum 3

Sovrum 2 Sovrum 3 ca 8m²

OD

OD

OD

GWC/ Dusch ca 3m²

a2 ,4m

G

ca 8m²

- Genomgående lägenhet enomgående lägenhet - Kök i vinkel med köksö ök i vinkel med köksö - 2 badrum badrum

Lägenheten kan innehålla BH 850 detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde.

BH 850

G

Sovrum 1 Sovrum 2 ca 9m²

ca 9m²

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. Ta kh öjd se sid... För mer info c

BH 850

G

Sovrum 1

genheten kan ehålla detaljer av t kulturhistoriskt arandevärde. r mer info se sid...

ca 5m²

ca 5m²

BH 850 BH 850

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – Kök i vinkel med köksö – 2 badrum

Balkong

Balkong

Brf Neo Davidshall, Hus A Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m BH 850 akhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. inget annat anges. - Areamätning se sidan XX reamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

1

2

3 A

Storgatan

81


4 ROK CA 123 KVM N 422 LGH

4 ROK

CA

123 K V M

L G H 422

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. - Utsikt mot Davidshallstorg - 2 badrum - Stor klädkammare

G

Sovrum 1

Balkong

ca 12m²

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

ca 7m²

OD

ca 2,4 m

G

ca 16m²

Sovrum 2

Kök

DM

Ta kh öjd

Sovrum 3

K ca 9m²

ca 16m²

U/M

1 65 0

2500

GWC/ Dusch m ,4 ca 3m² a2 öjd kh Ta

OD

ST

Frånvalsvägg

c

OD

L G Hall

ca 14m²

Ta kh öj d

ST

Hall

ca 5m²

ca 2, 4m

BH 850

gg Frånvalsvä

F

Klk

ca 7m²

BH 850

BH 850

G

G

Tak höj d ca

G

TM TT

TM TT Ta kh öjd

m 2,4 ca jd ö kh Ta

Bad/Tvätt ca 6m²

2,4 m

G

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

G

OD

Vardagsrum

G

ca 25m²

Vardagsrum

Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 27m²

Sovrum

TM

ca 15m²

TT

Bad/Tvätt ca 6m²

L

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

Klk OD

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

G

1 Trapphus

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

1

Klädkammare

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 123 KVM N 432 LGH

4 ROK

CA

123 K V M

L G H 432

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. - Utsikt mot Davidshallstorg - 2 badrum - Stor klädkammare

G

Sovrum 1

Balkong

ca 12m²

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

ca 7m²

OD

F Ta kh öjd ca 2,4 m

Klk

ca 7m²

BH 850

G

K

DM

1 65 0

GWC/ Dusch 4m , ca 3m² a2 c öjd kh a T

OD

ST

Frånvalsvägg

OD

L

Hall

ca 14m²

G

Hall

ST G

TM TT

TM TT Ta kh öjd

m 2,4 ca öjd h k Ta

Bad/Tvätt Tak höj d ca

ca 6m²

2,4 m

G

G

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

L

OD

Vardagsrum ca 27m²

Sovrum

TM Ta kh öj dc a2 ,4 m

ca 15m²

ca 16m²

G

Ta ca 5m² kh öj d ca 2, 4m

Sovrum 3

Sovrum 2 ca 9m²

Kök

U/M

2500

BH 850

BH 850

gg Frånvalsvä

ca 15m²

TT

Bad/Tvätt ca 6m²

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

Klk OD

Kapphylla Tegelnisch

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

G

1 Trapphus

Original dörr/karm

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

1

Klädkammare

1

2

3 A

Storgatan

83


4 ROK CA 123 KVM N 442 LGH

4 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

123 K V M

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet – 2 badrum – Stor klädkammare

L G H 442

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. - Utsikt mot Davidshallstorg - 2 badrum - Stor klädkammare

G G ST

Sovrum 1

Balkong

ca10m²

G

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

ca 2,4 m

Ta kh öjd

ca 9m²

G ca 9m²

Kök

DM

Sovrum 3

Sovrum 2

K

ca 15m²

ca 16m²

U/M

1 65 0

2500

BH 850

BH 850

BH 850

gg Frånvalsvä

F Klk

ca 7m²

OD

OD

GWC/ Dusch 4m , ca 3m² a2 öjd kh Ta

Tak höj d ca

c

OD Frånvalsvägg

ST

OD

G

G

TM TT Hall

2,4 m

TM TT

Bad/Tvätt

ca 14m²

L

ca öjd kh Ta

ca 6m²

Ta kh öjd

m 2,4

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,4 m

G Hall

G

Vardagsrum ca 27m²

OD

ca 2,4 m

G

ST

Ta ca 5m² kh öjd ca 2,4 m

Sovrum

Ta kh öjd

ca 15m²

Bad/Tvätt TT ca 7m²

TM

L BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

Klk OD

Handdukstork G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Original dörr/karm

1

2

3

4

1 Våning

Lägenhet

Tegelnisch BH

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 0

1 Trapphus

B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

Klädkammare

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 123 KVM N 452 LGH

4 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

123 K V M

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet högst upp i huset – 2 badrum – Stor klädkammare

L G H 452

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt - Genomgående lägenhet kulturhistoriskt bevarandevärde. högst upp i huset - Utsikt mot Davidshallstorg - 2 badrum - Stor klädkammare

G

Sovrum 1

Balkong

ca 11m²

OD

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

ca 7m²

BH 850

BH 850

F Klk

G

ca 2,3 m

Ta kh öjd

DM

Sovrum 3

Sovrum 2

K

ca 8m²

BH 850

g Frånvalsväg

ca 15m²

ca 9m²

Kök

ca 16m²

U/M OD

1 65 0

BGVHISS 2500

GWC/ Dusch 3m , ca 3m² a2 öjd kh Ta

ST

Frånvalsvägg

c

OD

G

G

TM TT

1502

Hall

G Hall

ca 6m²

G

Vardagsrum ca 27m²

TT TM

L BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare

Klk OD

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Original dörr/karm

BH

2

3

4

1 Våning

D

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 1

1 Trapphus

B

n dsgata Verksta

G

1

Klädkammare

Lägenhet

Kapphylla

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

0

Bad/Tvätt

ca ca 6m² 2,3 m

ca 15m²

BH 850

K

Ta kh öjd

Sovrum

ca 6m²

ca 2,3 m

2,3m

ca öjd kh Ta

m 2,3

G

OD

Bad/Tvätt

Ta kh öjd

Tak höjd ca

G ST

Ta ca 5m² kh öjd ca 2,3 m

TM TT

Bad/Tvätt

ca 16m²

L

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

85


4 ROK CA 124 KVM N 151 LGH

4 ROK

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,5 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

124 K V M

CA

– Utsikt mot Davidshallstorg – Genomgående lägenhet högst upp i huset – Balkong –-Extra utanför Högst förråd upp i huset entréedörren BH 850 - Genomgående lägenhet - Extra förråd Lägenheten kan innehålla utanför entréedörren detaljer av högt kultur­

L G H 151 Balkong ca 5m²

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,5m BH 850 om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

BH 850

BH 850

Sovrum 2

BRANDGAShistoriskt bevarandevärde. VENT.

ca15m²

Sovrum3

Sovrum 2

ca 16m²

ca 13m²

G

2700

G

G

G

BGVHISS

G OD

Ta kh öjd

Takh öjd c a

ST

TT TM

T1

1505

OD

,3m a2 c öjd Bad/Tvätt kh ca 6m² Ta

Bad/Tvätt ca 2, 3m

1 65 0

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. OD För mer info se sid...

L

2,3m

Hall

ca 19m²

G

Förvaring lgh 151 m 2,3 ca d j ö kh GWC Ta

DM Kök

Klk

ca 4m²

ca 2m²

VK

OD

Höjd 9 0 0

Köksö

ca 17m²

Sovrum 1

U/M

Vardagsrum

K

ca 27m²

ca 16m²

OD

F BH 850

BH 850

BH 850

Förklaringar K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

F

Frys

TT

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

Induktionshäll G

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

1 Trapphus

B

Våning

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

D

Kapphylla BH

Lägenhetsnumrering

1

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

BH 850

BH 850

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 188,5 KVM N 233 4 LGH

ROK

Brf Neo Davidshall, Hus A – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

188 ,5 K V M– Polismästarens bostad

CA

– Husets enda balkong mot Davidshallstorg – Stor balkong mot innergården – Många ursprungsdetaljer så som öppenspis (bioetanol), platsbyggd bokhylla, - Polismästarens bostad fiskbensparkett mm – Separat tvättrum - Många ursprungsdetaljer: spis (bioetanol), LägenhetenÖppen kan innehålla detaljer av högt platsbyggd bokhylla, kulturhistoriskt bevarandevärde. fiskbensparkett mm G -Husets enda balkong mot Davidhallstorg -Separat tvättrum

L G H 233

Brf Neo Davidshall, Hus A - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Balkong ca 9m²

BH 850

BH 850

BH 850

BH 850

m 2,4 ca öjd kh Ta

G

TM TT

Tvätt

ca 7m²

Sovrum 1 ca 16m²

L

G

Sovrum 2 ca 13m²

L OD

Ta kh öjd

ca 2,4 m

GWC/Dusch ca 6m²

ca 9m²

T2

1304

Bokhylla (Bevaras)

ST

OD

Hall

m ,4 a2 dc öj kh Ta

U/M K

Vardagsrum

Salong

Plåt

ca 32m²

BH 850

ca 32m²

ca 45m²

BH 850

BH 850

Balkong

BH 850

BH 850

F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

Klk

Torktumlare

VK

Vinkyl tillval

Handdukstork

OD

Original dörr/karm

Garderob

Kapphylla

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Tegelnisch

Överskåp

L

Linneskåp

Bröstningshöjd

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 1

2

3

4

1 Trapphus

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

G

BH

1

Klädkammare

U/M Ugn/Mikro

0

BH 850

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K

VK

DM

Kök

F

Bokhylla (Bevaras)

Biogasspis

Bad

ca 6m²

m 2,4 ca

Förvaring lgh 331

OD

öjd kh Ta

G

ca 2,4 m

ca 4m²

Ta kh öjd ca 2,4 m

1303

Klk

G

ca 2,4 m

Ta kh öjd

Ta kh öj d

T3

Lägenheten kan innehålla detaljer av högt kulturhistoriskt bevarandevärde. För mer info se sid...

OD

1

2

3 A

Storgatan

87


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 233.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 89


GÅRDSHUSEN HUS C, D OCH E På ett av Malmös mest attraktiva lägen, bland grönskan på brf Neo Davidshalls lugna innergård, bygger Riksbyggen tre moderna bostadshus. Mitt i city har arkitekten Kenji Miyazu på Jaeneck­e Arkitekter skapat lägenheter med stora fönster och insynsskyddade balkonger som ger generöst med ljus och luft. På följande sidor hittar du rums- och byggnads­ beskrivningar, liksom lägenhetsritningar av de olika lägenheterna. Du hittar också illustrationer som visar hur det färdiga resultatet kommer att bli. I slutet av boken hittar du original­ inredningar och de tillval du har möjlighet att göra.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 90


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 91


Lägenhet 772.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 92


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 93


Lägenhet 771.

94 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


HUS C–E RUMS- OCH ­BYGGNADSBESKRIVNINGAR HALL Golv: Klinker närmast dörr, ljusgrått, 300x600 mm med förskjuten skarv. Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, gråvita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Hatthylla, ­garderober och skjutdörrs­garderober ­enligt ­planlösning.

luckor och lådor, målade i sandbeige med handtag i svartmålad metall. Laminerad bänkskiva med ­kantlist och med underlimmat rostfritt diskbänksbeslag. Skåp med ­takanslutning vid normal takhöjd på 2,7 m, vid rumshöjder däröver utförs inredning utan takanslutning. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur.

VARDAGSRUM Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, gråvita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Vertikala radiatorer i ­fönsternischerna.

Kyl- och frysskåp (kyl/frys i ­mindre lägenheter) med rostfri front. Små lägenheter (högst 35 kvm) har inbyggd bänkkyl med frysfack. I­ nduktionshäll. Helintegrerad ­köksfläkt samt diskmaskin. Lägen­heter i hus D våning 7 och 8 har r­ ostfri spiskåpa. Rostfri inbyggnads­ugn och mikro i högskåp eller i bänk- och väggskåp.

SOVRUM Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Skjutdörrarsgarderober eller garderober med vita dörrar/luckor enligt planlösning. Mörkgrå fönsterbänk i kalksten. KÖK Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, gråvita. Stänkskydd: Ovan bänkskiva sätts vitt blankt kakel, 150x150 mm, med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur. Övrigt: Skåpinredning med ­dämpade

BAD/TVÄTT Golv: Klinkerplattor 100x100 mm i beige och ljusgrått, lagt i ­rutigt mönster med enfärgad ram mot ­väggarna. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur. Övrigt: Golvstående toalettstol. Kommod med handfat i vitt porslin och utdragbara lådor med målade luckor i varmgrått och svarta knoppar i metall. Spegelskåp med belysning och inbyggt eluttag. Tvättmaskin och torktumlare, kombimaskin finns i små lägenheter. Lägenheter under 35 kvm utan tvättmaskin och torktumlare. Laminerad bänkskiva och väggskåp med målade luckor i varmgrått ovan maskiner. Vikbar dusch-

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

vägg i klarglas. Toalettpappershållare och handdukskrokar. El­ansluten handdukstork. Inbyggnadsbadkar i hus D våning 7 och 8 med kaklad front och topp. GWC/DUSCH Golv: Klinkerplattor 100x100 mm i beige och ljusgrått, lagt i ­rutigt mönster med enfärgad ram mot ­väggarna. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Golvstående toalettstol. Hand­ fat i vitt porslin, förekommer även med kommod. Kommoden har utdragbara lådor med m ­ ålade luckor i varmgrått och svarta handtag i ­metall. Spegelskåp med ­belysning och inbyggt eluttag. Duschvägg i klarglas. Toalettpappershållare och handduks­ krokar. Elansluten handdukstork. GWC Golv: Klinkerplattor 100x100 mm i beige och ljusgrått, lagt i ­rutigt mönster med enfärgad ram mot ­väggarna. Väggar: Kakelplattor 150x150 mm med en halv plattas förskjutning. Tak: Målas, vitt. Belysning: Spotlights under vägg­ skåpen och fast takarmatur Övrigt: Golvstående toalettstol. Handfat i vitt porslin. Spegelskåp med belysning och inbyggt ­eluttag. Toalettpappershållare och handdukskrokar. KLÄDKAMMARE Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask. 95


Sockel: Trä, fabriksmålad vit. Väggar: Målas, vita. Tak: Målas, vitt. Övrigt: Omfattning och ­inredning enligt planritning samt byggdelsbeskrivning. GRUNDLÄGGNING Platta på mark. Under hus E, utförs källare med väggar av betong. Källare utgörs delvis av skyddsrum. BÄRANDE STOMME Stommen kommer utgöras av ­betong. Ytterväggar utförs av betong. ­Våning 7 och 8 i hus D utförs med stålpelare med lättväggar alternativt med betong. FASADER Husen har en bottenvåning i rödbrunt tegel som samspelar med befintligt ­tegel på det gamla Polishuset. Även våningen närmast den upphöjda gården mellan hus C och D har tegel­ fasad. Ovanför teglet är fasaderna ljusa med vit puts kombinerat med vitt matt kakel mot balkongerna. De översta två våningarna på hus D ligger något indragna och har en mörk fasad av grafitgrå fibercementskivor med band av ribbor ovan fönster samt är försedda med växtstöd för klätterväxter. YTTERTAK Gröna tak med sedum/gräs/­ örtblandning. Vissa mindre takytor med svart papptak förekommer. TAKAVVATTNING Hängrännor och stuprör, ­målade ­ljusgrå. BALKONGER Balkongerna har en platta av betong med vitmålad undersida och grågröna pinnräcken av aluminium. Balkong i hus D, våning 8, har ett tätt räcke av fibercementskiva och band av träribbor likt fasad samt en över­ liggare i stål.

TAKTERRASSER Takterrasserna i hus D på våning 7 och 8 har ett golv av trätrall och ett räcke med röktonat glas med en ­överliggare i oljad teak. Den gemensamma takterrassen på hus C beläggs med plattor. Tak­sargen kompletteras med glasräcke den översta biten samt insynsskyddande spaljé i stål mot grannfastighet. UTEPLATSER Markbeläggning av betongplattor. FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR Fönster och fönsterdörrar ut mot balkongerna utförs i aluminium som smårutiga ”industrifönster”. Övriga fönster samt fönsterdörrarna mot sovrummen i hus E, är utvändigt av lackerad aluminium och invändigt av vitlackerat trä. I hus D på våning 7 och 8 utförs ­fönster och fönsterdörrar i aluminium. TRAPPHUS OCH HISSHALL Golv i trapphusen av klinker, ­trappor av cementmosaik. Väggar målas ljusa. På entréplan bekläs väggarna med ­k linker till 1,2 m höjd. Invändiga glas­partier i trapphus i mörkmålad ­aluminium. Ljudabsorbenter i taken och postboxar i entréerna. HISSAR Målade hissfronter. Hissgolv av ­k linker likt trapphusen. LÄGENHETSYTTERDÖRRAR INOMHUS Ekfanerade dörrar av säkerhetstyp försedda med titthål. Tidningshållare vid varje dörr. LÄGENHETSYTTERDÖRRAR UTOMHUS Ekfanerade dörrar av säkerhetstyp. I hus D utförs dörrarna som helglasade och i hus E som täta. Tidningshållare vid varje dörr. INNERDÖRRAR Innerdörrarna är vita, foder och karm likaså.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

RUMSHÖJD Generell rumshöjd är 2,7 m. ­Lägen­­heterna på ­bottenvåningen har en rums­­höjd på 3,0 m och ­takvåningen i hus D en rumshöjd på 2,9 m. Ö ­ vriga rumshöjder markeras på ­planritningarna. UTRUSTNING OCH INREDNING Garderober enligt planritning. Garderobs­dörrar fabriksmålade vita. Skjut­dörrsgarderober i hall med ­spegel­dörrar och i övriga rum vita. Skjutdörrs­garderober samt kläd­ kammare inreds generellt med konsol­system (bärlist och hängskena). Garderob märkt garderob (G) och ­klädkammare (KLK) inreds med hyllplan och klädstång. Garderob märkt linneskåp (L) inreds med 3 st. trådbackar, 3 st. hyllplan. Garderob märkt städskåp (ST) inreds med utdragbar städinredning samt låsbart medicinskåp. VÄRME OCH VENTILATION Vattenburen värme med radiatorer. Husen värms upp med fjärrvärme. ­Ventilation med centralt place­ rad ­­­­­till- och frånluftsaggregat med värmeåtervinning. ELINSTALLATIONER El-centralerna förses med jordfels­ brytare och automatsäkringar. TV/TELE/DATA Uttag för telefon, tv och data finns i vardagsrum, kök och sovrum. ­Mediacentral i varje lägenhet samt porttelefon i hall. FÖRVARING Lägenhetsförråd i källare. Föreningen har 10 extra förråd placerade i bottenvåningen på hus E, vilka medlemmarna har rätt att hyra. MOBILITETSLÖSNINGAR 13 st. parkeringsplatser för bilar finns under en upphöjd gård, varav 4 är handikappanpassade. Det finns även 2 bil-


poolsbilar av Tesla modell 3. Ytter­ ligare 57 parkerings­platser finns att tillgå i parkerings­huset Anna. CYKELPARKERING Utvändiga cykelställ för såväl ­boende som besökare finns i anslutning till fastighetens huvudentré ut mot S ­ tor­gatan, samt i markplan på innergården. Cykelparkering finns även i källaren till gamla Polishuset samt i cykelgaraget på markplan under upphöjd gård.

I anslutning till cykelgaraget finns även en m ­ ekarplats för cyklar med fast monterad cykelpump och ­arbetsbord. I garage finns cykelpool med 4 st el-lådcyklar. ÖVRIGT Sophantering med källsortering sker i separata miljörum. Vid entrén till trapphus 2 finns ett rum med möjlighet att ta emot paketleveranser.

Lägenhet 771 och 781.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

97


1 ROK CA 24 KVM N 712 LGH

1 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

24 K V M

– Klinker i hall – Uteplats – Skjutdörrsgarderob

L G H 712

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Klinker i hall - Uteplats - Skjutdörrsgarderob

Ta kh öjd

Spaljé H1300

ca 2,4 m

BH 0

Bad

ca 4m²

L d öj kh Ta

G

Hall

ca 4m²

Kök/Vardagsrum ca 16m²

Ugn Mikro i överskåp

Uteplats ca 6m²

m 2,4 ca

K/F DM Mur H1300

ÖA

bänk

Förklaringar K/F

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys Frysfack Induktionshäll

DM

G

1

Linneskåp Garderob Radiator vid fönster

Överskåp

Ytterbelysning Bröstningshöjd

Kombimaskin

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

BH

1 Trapphus

Diskmaskin, 40cm

Handdukstork KM

L

1

2

3 A

Storgatan


1 ROK CA 27 KVM N 713 LGH

1 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

27 K V M

– Egen entré – Uteplats – Stor sovalkov

LGH 713 Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Uteplats - Egen entré - Stor sovalkov

Tak hö jd Bad ca 2,4 ca 5m² m

Spaljé H1300 Spaljé H1300

K/F DM Ugn Mikro i överskåp

G

Kök/Vardagsrum

ca 6m²

ca 14m²

öjd kh Ta

Sovalkov

m 2,4 ca Ta kh öjd

BH 0

G Ovanliggande balkong

Uteplats ca 6m² Spaljé H1300

ca 2,4 m

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys Frysfack

G

1

Garderob

1 Trapphus

Induktionshäll

Kapphylla

Diskmaskin, 40cm

Radiator vid fönster

Överskåp

Ytterbelysning

1 Våning

D B

Lägenhet

N

E

C

8

KM

BH

Bröstningshöjd

Kombimaskin

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

Handdukstork

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan

99


1 ROK CA 28 KVM N 711 LGH

1 ROK

CA

28 K V M

L G H 711

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Klinker i hall – Uteplats – Skjutdörrsgarderob

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

EI30-CSm

- Klinker i hall - Uteplats - Skjutdörrsgarderob

Postboxar

Hisshall T7D Hall

G L

Ta ca 4m² kh öj dc a2 ,4 m

+3,180 +3,200

SG

TM

ÖA

K/F DM

Mur H1300

Ugn Mikro i överskåp

Kök/Vardagsrum Bad

ca 19m²

öjd kh Ta

BH 0

ca 4m²

Uteplats ca 7m²

m 2,4 ca

Ovanliggande balkong

Mangel

Mur H1300

Förklaringar K/F

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys Frysfack Induktionshäll

DM

G

1

Linneskåp Garderob Radiator vid fönster

Överskåp

Ytterbelysning Bröstningshöjd

Kombimaskin

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

BH

1 Trapphus

Diskmaskin, 40cm

Handdukstork KM

L

1

2

3 A

Storgatan


1 ROK CA 34 KVM N 714 LGH

1 ROK

CA

34 K V M

L G H 714

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Egen entré – Uteplats – Sovavdelning

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Uteplats - Egen entré - Sovavdelning

us

m 2,4 ca

ca 5m²

BH 600

öjd kh Ta

Bad

DM

Mikro i överskåp

mot grannh

Ugn

anslutning

Kök/Vardagsrum ca 15m²

K/F

Ta kh öjd ca 2,4 m

G

Sovrum ca 13m²

BH 0

BH 0

Uteplats

Ovanliggande balkong

ca 6m²

Spaljé H1300

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

DM

Kyl/Frys Frysfack

1

Garderob Kapphylla

Diskmaskin, 40cm

Radiator vid fönster

Överskåp

Ytterbelysning Bröstningshöjd

Kombimaskin

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

BH

1 Trapphus

Induktionshäll

Handdukstork KM

G

1

2

3 A

Storgatan

101


1 ROK CA 36 KVM 1 ROK N 632, 642, 652, 662 LGH

CA

36 K V M

LGH 632, 642, 652,

Brf Neo Davidshall, Hus C – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

– Stor sovalkov – Balkong 6 6 2– Fönster från golv till tak i vardagsrum

Brf Neo Davidshall, Hus C - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Stor sovalkov - Balkong - Fönster från golv till tak i vardagsrum

K/F DM

G

Mikro i överskåp

Hall

Ugn VK

ca 5m²

Balkong

Bad/Tvätt ca 4m²

KM

ca 5m²

Kök/Vardagsrum

ca 2,4 m

ca 20m²

BH 0

Ta kh öjd

632, 642, 652 1202, 1302, 1402

L Hall

ST BH 0

Sovalkov

ca 7m²

ca 6m²

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys

KM

Kombimaskin

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

Radiator vid fönster Ytterbelysning BH

1 Trapphus

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

N

E

C

8

KM

VK

Vinkyl tillval

Kombimaskin

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

Handdukstork

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan


Vy över innergård. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

103


1 ROK CA 37 KVM N 813 LGH

1 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

37 K V M

– Uteplats – Sovalkov – Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

LGH 813 Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Uteplats - Sovalkov - Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

Spaljé H1300

K/F

DM Mikro i överskåp

Ovanliggande balkong

G

Ugn

Sovalkov

Kök

ca 5m²

Lucka i mark för utrymning av skyddsrum

Vardagsrum ca 14m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

BH 0

ca 7m²

ST L KM

Bad/Tvätt

Uteplats

ca 5m² BH 0

ca 11m²

G

Hall

ca 3m²

BH 0

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering KM

Kyl/Frys

Kombimaskin

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

Ytterbelysning BH

1 Trapphus

Bröstningshöjd

1 Våning

D B

Lägenhet

N

E

C

8

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

Radiator vid fönster

Handdukstork

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan


1 ROK CA 40 KVM N 721 LGH

1 ROK

CA

40 K V M

L G H 721

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Klinker i hall – Balkong – Stor sovalkov

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

EI30-CSm

Stigledare

- Klinker i hall - Stor sovalkov - Balkong

G

K/F

Hall

DM VK Ugn

ca 3m²

Balkong ca 7m²

Mikro i överskåp

ST

G

ca 23m²

G BH 0

L

Kök/Vardagsrum

BH 0

Bad/Tvätt

Ta ca 4m² kh öjd ca 2,4 KM m

Sovalkov ca 7m²

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

DM

Kyl/Frys

KM

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

VK

BH

2

3

D B

Vinkyl tillval

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd

Kombimaskin

1

1 Trapphus

Ytterbelysning

SKALA 1:100 0

1

Radiator vid fönster

n dsgata Verksta

Handdukstork KM

Kombimaskin

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

105


1 ROK CA 40 KVM 1 N 731, 741, 751, 761 LGH

ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

40 K V M

LGH 731, 741, 751,

– Balkong – Stor sovalkov 7 6 1– Fönster från golv till tak i kök/vardagsrum - Balkong - Stor sovalkov - Fönster från golv till tak i kök/vardagsrum

EI30-CSm

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

K/F G

Hall

ca 4m²

DM VK Ugn Mikro i överskåp Balkong

ST

ca 5m²

G

ca 23m²

G BH 0

L

Kök/Vardagsrum

BH 0

Bad/Tvätt Ta ca 4m² kh öjd ca 2,4 KM m

Sovalkov ca 7m²

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys

KM

Kombimaskin

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

Radiator vid fönster Ytterbelysning BH

1 Trapphus

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

N

E

C

8

KM

VK

Vinkyl tillval

Kombimaskin

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

Handdukstork

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan


1 ROK CA 40 KVM N 811 LGH

1 ROK

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

40 K V M

CA

– Uteplats – Sovalkov – Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

LGH 811 Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Uteplats - Sovalkov - Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

ST

G

I60

ÖA

Mikro i överskåp

1E UT

0

BH 0

ak

K/F

DM Tegelmur H1300

U -t

54 H2

ÖA

Ugn

Hall

Kök

ca 4m²

ca 9m²

KM BH 0

L

Uteplats

Vardagsrum

ca 10m²

ca 15m²

m ,4 a2 dc öj kh Ta

Ovanliggande balkong

Bad/Tvätt ca 5m²

Frd

BH 0

Sovalkov ca 5m²

G G

Spaljé H1300

Frd

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering KM

Kyl/Frys

Kombimaskin

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

Ytterbelysning BH

1 Trapphus

Bröstningshöjd

1 Våning

D B

Lägenhet

N

E

C

8

KM

Kombimaskin

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

Radiator vid fönster

Handdukstork

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan

107


Lägenhet 731.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 108


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 109


2 ROK CA 53 KVM 2 ROK N 224, 234, 244, 254 LGH

CA

53 K V M

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,9 m i lgh 224, 234, 244 och ca 2,4 m i lgh 254 (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Genomgående lägenhet

L G H 2 2 4 , 2 3 4 , 2 4 4 , 2 5 4– Klinker i hall

– Fönster från golv till tak mot balkong - Genomgående lägenhet - Klinker i hall - Fönster från golv till tak mot balkong

TT TM

Balkong

Tak hö

jd Bad/Tvätt ca 2,4

ca 5m²

m

ca 4m²

Sovrum

Kök/Vardagsrum

ca 11m²

Ö

ca 30m²

VK DM

BH 600

BH 0

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd om inget annat anges: ca 2,9m: lgh 224, 234, 244 ca 2,4m lgh 254 - Areamätning se sidan XX

G

U/M K/F

L

BH 600

ST Hall

EI 60

G

ca 5m²

FG Balkonger

L

Plan 12: +9,280 Plan 13: +12,480

Trapphus T2D

EI30-Sa

EI30-CSm

Del av lgh hus A 16kvm

Plan 14: +15,700

Förklaringar K/F

DM

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys

Handdukstork

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

1

Radiator vid fönster Ytterbelysning BH

1 Trapphus

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

N

E

C

8

Tvättmaskin

VK

Vinkyl tillval

TT

Torktumlare

Ö

Överljus

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

TM

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan


2 ROK CA 53 KVM N 812 LGH

2 ROK

CA

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

53 K V M

– Uteplats – Kök i vinkel – Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

L G H 812

Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Uteplats - Kök i vinkel - Hall med klinker och skjutdörrsgarderob

BH 0

BH 0

BH 0

Vardagsrum ca 13m²

BH 0

Bänkskiva

Ovanliggande balkong

Uteplats ca 13m²

ST

G Mikro i överskåp

Hall

Ugn

ca 6m² Ö

G

G

Sovrum ca 10m²

Tegelmur H1300 bänk

K/F L

KM

Bad/Tvätt ca 5m²

,4m a2 dc höj Tak

BH 600

DM

Kök

ca 14m²

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

DM

Kombimaskin

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

Handdukstork

Ö

Överljus

BH

2

3

4

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd D B

Kombimaskin

1

1 Trapphus

Ytterbelysning

SKALA 1:100 0

1

Radiator vid fönster

n dsgata Verksta

KM

KM

Kyl/Frys

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

111


2 ROK CA 55 KVM N 621 LGH

2 ROK

CA

55 K V M

L G H 621

Brf Neo Davidshall, Hus C – Takhöjd ca 3,0 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Stor uteplats i vinkel – Klinker i hall – Fönster från golv till tak mot uteplats

Brf Neo Davidshall, Hus C - Takhöjd: ca 3,0m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX EI60

- Stor uteplats i vinkel - Klinker i hall - Fönster från golv till tak mot uteplats ÖVERNATTNINGSLGH.

G

Hiss

Uteplats

24kvm +6.180

G

HWC Bad

Hall

BH 0

ST

ca 7m²

Sovrum

G

ca 11m²

G

Spaljé H1300

DM VK

Ugn Mikro i överskåp

Kök

ca 8m²

Ö

K/F

Köksö Höjd 900

Bad/Tvätt TM

BH 600

ca 5m²

öjd kh Ta

TT

Vardagsrum

BH 0

L

ca 22m²

m 2,4 ca

Uteplats ca 18m²

BH 800

+ 5 ,480

Vajrar för

BH 0

BH 0

växtstöd

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

DM

Kyl/Frys

Handdukstork

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Vinkyl tillval

TT

Torktumlare

Ö

Överljus

SKALA 1:100 1

2

3

4

D B

n dsgata Verksta

VK

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd Kapphylla

Tvättmaskin

1 Trapphus

Ytterbelysning

TM

0

1

Radiator vid fönster

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


2 ROK CA 55 KVM 2 ROK N 633, 643, 653, 663 LGH

CA

55 K V M

L G H 633 , 643 , 653 ,

Brf Neo Davidshall, Hus C – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

– Stor balkong i vinkel – Klinker i hall 663– Fönster från golv till tak i vardagsrum

Brf Neo Davidshall, Hus C - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Ta kh öjd

KM

Hiss

ca 2,4 m

L G

ST

Hall

ST

Sovalkov

ca 7m²

Sovrum

ca 20m²

BH 0

L

BH 0

- Stor balkong i vinkel - Klinker i hall - Fönster från golv till tak i vardagsrum

ca 6m²

G

ca 11m²

G

SR

DM VK

EI 60

Ugn Mikro i överskåp

Kök

ca 8m²

Ö

Köksö

K/F

Höjd 900

Bad/Tvätt TM ca 5m²

öjd kh Ta

TT

Vardagsrum

BH 0

BH 600

ca 22m²

m 2,4 ca

BH 800

BH 0

BH 0

Balkong

Vajrar för

ca 9m²

växtstöd A

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K/F

DM

Kyl/Frys

Handdukstork

Induktionshäll

G

Garderob

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

BH

Vinkyl tillval

TT

Torktumlare

Ö

Överljus

SKALA 1:100 1

2

3

4

D B

n dsgata Verksta

VK

1 Våning

Lägenhet

Bröstningshöjd Kapphylla

Tvättmaskin

1 Trapphus

Ytterbelysning

TM

0

1

Radiator vid fönster

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan

113


2 ROK CA 68 KVM N 722 LGH

2 ROK

68 K V M

CA

LGH 722

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – Stor uteplats – Klädkammare – Fönster från golv till tak i vardagsrum

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- Stor uteplats - Klädkammare - Fönster från golv till tak i vardagsrum

G

VK Ugn

ca 3m²

TM

Mikro i överskåp

ST

Mur H1300

Bad/Tvätt

ca 15m²

G

ca 3m²

Ta ca 4m² kh öjd ca 2,4 KM m

ST

Kök/Vardagsrum BH 0

Hall

Matplats Trappsteg

Hall

1:12

+6,280

+6,260

ca 23m²

U/M

Uteplats

Vardagsrum

ca 11m²

ca 13m²

G

G

Kök ca 8m²

Sovalkov ca 7m²

DM K/F

BH 0

Höjd 1100

BH 0

Ovanliggande balkong

L

VK

BH 0

Ö

Bad/Tvätt Tak höj dc a 2 ca 5m² ,4m

TM TT

BH 600

C

Sovrum Klk

ca 14m²

G

ca 2m²

L Mur H1300

Förklaringar K/F

Lägenhetsnumrering

Kyl/Frys

TT

Induktionshäll

Torktumlare

1

Radiator vid fönster

Handdukstork

Ytterbelysning

U/M Ugn/Mikro

G

Garderob

BH

Bröstningshöjd

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

VK

Vinkyl tillval

Överskåp

L

Linneskåp

Ö

1 Trapphus

1 Våning

D B

Lägenhet

N

E

C

8

Tvättmaskin

Klk

Klädkammare

Kapphylla

SKALA 1:100

n dsgata Verksta

TM

Överljus

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan


3 ROK CA 69 KVM 3 R O862 K CA N 822, 832, 842, 852, LGH

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

69 K V M

L G H 82 2 , 8 3 2 , 8 4 2 , 8 5 2 ,

– Balkong – Kök i vinkel 8– 62 badrum 2 - Balkong - 2 badrum - Kök i vinkel

Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX G

EI60

ST

Takhöjd ca 2,4m

BH 600

Frånval Sovrum 2

ST

GWC/ Dusch

ca 8m²

ca 3m²

G

G

BH 0

Frånvalsvägg

Hall

ca 4m²

Vardagsrum Grunda bänkoch överskåp

ca 12m²

Balkong ca 6m²

F K U/M

BH 0

VK Kök ca 17m²

G

L

G

DM

822, 832, 842, 852, 862

TM TT

Sovrum 1 ca 14m²

jd hö Tak 2,4m ca

BH 600

1102, 1202, 1302, 1402, 1502

ST

Bad/Tvätt ca 6m²

EI60

Förklaringar K F

Lägenhetsnumrering

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin

1

Radiator vid fönster

Torktumlare

Ytterbelysning

Handdukstork

BH

Bröstningshöjd

1 Trapphus

1 Våning

D

U/M Ugn/Mikro

G

Garderob

VK

Vinkyl tillval

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Ö

Överljus

Överskåp

L

Linneskåp

B

Lägenhet

N

E

C

8

TM SKALATvättmaskin 1:100

n dsgata Verksta

Kapphylla

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan

115


3 ROK CA 79 KVM 3 ROK N 631, 641, 651, 661 LGH

79 K V M

CA

L G H 631 , 641 , 651 ,

Brf Neo Davidshall, Hus C – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

– 2 balkonger – Badrum och gäst-wc 661– Fönster från golv till tak i vardagsrum

Brf Neo Davidshall, Hus C - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

- 2 balkonger - Badrum och gäst-wc - Fönster från golv till tak i vardagsrum

FG Balkonger Plan 12: +9,480

BH 600

BH 0

SR BH 600

Sovrum 2

1201, 1301, 1401

L

ca 14m²

L

Balkong ca 4m²

BH 600

631, 641, 651

G

BH 0

Plan 14: +15,480

BH 0

Plan 13: +12,480

Vardagsrum

G

ca 19m²

Balkong Sovrum 1

ca 10m²

Hall

ca 13m²

ca 8m²

Bad/Tvätt

ST G G

GWC ca 2m²

G

Tak hö ca 6m² jd ca 2,4 m

TM TT

K

Kök

F

ca 16m²

VK U/M

DM K/F DM

G Hall

Mikro i överskåp

Ugn VK

B

Lägenhetsnumrering

Förklaringar K F

Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare BH

Bröstningshöjd

VK

Vinkyl tillval

Garderob

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Överskåp

L

Linneskåp

SKALA 1:125 OBS Avvikande skala, förminskad 0

1

2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

G

1 Trapphus

Ytterbelysning

Handdukstork

U/M Ugn/Mikro

1

Radiator vid fönster

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 79 KVM 3 ROK N 732, 742, 752, 762 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

79 K V M

CA

L G H 732 , 742 , 752 ,

– Balkong – Badrum och gäst-wc 762– Klädkammare

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX EI30-CSm

- Balkong - Badrum och gäst-wc - Klädkammare

DM VK

ca 6m²

U/M

G

Kök

Hall

ca 9m²

ca 5m²

K/F

Hall

DM VK

ca 4m²

L

Balkong

Ta ca 4m² kh öjd ca 2,4 KM m

L

BH 0

ca 26m²

G

Kök/Vardagsrum ca 23m²

G BH 0

Sovalkov ca 7m²

GWC BH 600

Sovrum 2 ca 10m²

Ta kh öjd

G L

Bad/Tvätt TM ca 5m²

ca 2,4 m

TT

Sovrum 1 Klk

ca 14m²

G

ca 2m²

L

Lägenhetsnumrering

Förklaringar Kylskåp

TM

Frys

TT

Induktionshäll

Tvättmaskin Torktumlare Handdukstork

BH

Bröstningshöjd Klädkammare

Klk

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

Ö

Överskåp

L

Linneskåp

Överljus

SKALA 1:100 2

3

4

B

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D

n dsgata Verksta

Garderob

1 Trapphus

Ytterbelysning

G

1

1

Radiator vid fönster

U/M Ugn/Mikro

0

BH 600

Ö

ca 2m²

F

Mikro i överskåp

Bad/Tvätt

K

Vardagsrum

K

Ugn

ST

ST

BH 0

F

G

BH 0

Balkong

1

2

3 A

Storgatan

117


80 K V M

L G H 724 , 734 , 744 , 754 ,

TM TT ,4m a2 dc höj Tak

- Balkong - Hall med klinker - Badrum och gäst-wct

Ta kh öjd

Bad/Tvätt

ca ca 5m² 2,4 m

F H

K

ca 6m²

TT TM

U/M

H

Kök

Matplats

K

Kylskåp

F

Frys

Höjd 900

K

VK DM

BH 0

ca 10m²

Balkong

U/M

Förklaringar

Sovrum 1 ca 13m²

Bad/Tvätt

F

L

G

ca 9m²

DM

Kök

Höjd 1100

ca 10m²

Matplats ca 8m²

Induktionshäll

BH 0

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

– Balkong – Badrum och gäst-wc – Hall med klinker 764

BH 600

3 ROK CA 80 KVM 3 R O764 K CA N 724, 734, 744, 754, LGH

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Frånvalsvägg

724

U/M Ugn/Mikro DM

1104

Vardagsrum

Diskmaskin

ca 24m²

Tvättmaskin

TT

Torktumlare Handdukstork

ST H

ST

Garderob

L

ca 6m²

G

Takhöjd ca 2,4m

Städskåp Högskåp

L

Linneskåp

Ö

Överljus

Sovrum 2 ca 11m²

L

G

SKALA 1:100 2

3

4

1 Trapphus

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1 Våning

D B

n dsgata Verksta

Bröstningshöjd

1

1

GWC

EI30-CSm

Ytterbelysning

0

Lägenhetsnumrering

ca 1m²

Radiator vid fönster

BH

Ö

Hall

Stigledare

G

BH 600

TM

BH 0

Överskåp

1

2

3 A

Storgatan


3 ROK CA 81 KVM 3 R O863 K CA N 823, 833, 843, 853, LGH

81 K V M

L G H 82 3 , 8 3 3 , 8 4 3 , 8 5 3 , Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2 – 2 balkonger – Klädkammare 8– 62 badrum 3 – Fönster från golv till tak i kök och vardagsrum/matplats - 2 balkonger - 2 badrum - Klädkammare - Fönster från golv till tak i kök och vardagsrum/matplats

81kvm

Balkong BH 0

BH 600

Klk

Vardagsrum/Matplats

BH 0

BH 800

BH 0

ca 12m²

ca 2m²

ca 23m²

,4m a2 dc höj Tak

Sovrum 1 BH 0

ca 13m²

Bad/Tvätt ca 5m²

VK

DM

G

Ö

TT TM

Kök ca 11m² SR

F

Ö

K G

EI60

ST

BH 600

Frånval Sovrum 2 ca 8m²

Balkong

Sovrum 2

U/M

ca 2m²

ca 9m²

Hall

Takhöjd ca 2,4m

ca 10m²

GWC/ Dusch

ST

ca 3m²

G

G

Takhöjd ca 2,4m

G GWC/Dusch

EI60

ca 3m²

BH 0

Frånvalsvägg

Förklaringar K F

TM

Kylskåp

TT

Frys Induktionshäll

Tvättmaskin

EI30-CSm

Hall

ca 4m²

Lägenhetsnumrering

1

Radiator vid fönster

Torktumlare

Ytterbelysning

Handdukstork

BH

Bröstningshöjd

1 Trapphus

1 Våning

D

U/M Ugn/Mikro

G

Garderob

Klk

Klädkammare

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

VK

Vinkyl tillval

Överskåp

L

Linneskåp

Ö

Överljus

B

Lägenhet

N

E

C

8

n dsgata Verksta

SKALA 1:100

7

5

6

4

A

0

1

2

3

4

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

Storgatan

119


Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

4 ROK CA 93 KVM N 723 LGH

4 R O K C A 93 K V M 4 R O K C A 93 K V M L G H 723 L G H 723

N

BH 0

Sovrum 3

BH 0

Uteplat Uteplats

,4m a2 dc höj Tak

- Areamätning se sidan XX

,4m a2 dc höj Tak

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m Brf Neo Davidshall, Hus D om inget annat - Takhöjd: ca 2,7m anges. - Areamätning om inget annat anges. se sidan XX

– Stor uteplats – Fönster från golv till tak i vardagsrum – Klädkammare – 2 badrum

Bad/Tvätt

ca 14m²

Sovrum 3

ca 6m²

Bad/Tvätt

ca 14m²

ca 42m²

ca 6m²

TT TM

Uteplat Uteplats ca 42m²

G

Gräs

BH 0

BH 0 BH 0

Högskåp L Linneskåp

EI 60

L

Linneskåp Klk Klädkammare

Radiator vid fönster

Klk

Klädkammare VK Vinkyl tillval

Radiator vid fönster Ytterbelysning

VK

Vinkyl tillval Ö Överljus

Ytterbelysning BH Bröstningshöjd

Ö

Överljus

ca 6m² Takhöjd

L ca 2,4m

G

Takhöjd ca 2,4m

3

4

5

G

GWC

1

1

1

1

5

4

GWC

ca 1m²

1

1

Trapphus

B B

G

Lägenhetsnumrering

Lägenhetsnumrering

n dsgata Verksta

Bröstningshöjd

L

Våning

Våning

C

5C

D

7

N

E

N 8

E

6

Lägenhet

Lägenhet

D

n dsgata Verksta

2

Hiss

ca 6m²

ca 1m²

ca 1m²

ca 1m²

Hall

Trapphus

SKALA 1:100 1

Klk

L

G G

G

Klk

Hiss

H

BH

L

Ö

Hall Ö

EI30-CSm

ÖA

ÖA

+6,180

ST

ca 8m²

ca 9m²

Mur H1300 Mur H1300 +6,180 EI 60

Hall

ca 8m²

EI60

Handdukstork G Garderob

ca 9m²

Sovrum 1

ST

ST ST L L

Hall

EI60

Torktumlare Handdukstork

Ö

Sovrum 1

BH 600

TT

Ö

BH 600

Tvättmaskin TT Torktumlare

0

G

EI30-CSm

Överskåp TM Tvättmaskin

SKALA 1:100 0

Frånvalsvägg

ca 8m²

ca 24m²

GWC/ Dusch GWC/ ca 2m² Dusch ca 2m²

G

TM

ca 24m²

Vardagsrum

Takhöjd ca 2,4m

Ö

Frånvalsvägg

Frånval Sovrum 2 Frånvalca 8m² Ö Sovrum 2

Diskmaskin Överskåp

Städskåp H Högskåp

Frånvalsvägg

Vardagsrum

Takhöjd ca 2,4m

BH 600

U/M Ugn/Mikro DM Diskmaskin

ST

Frånvalsvägg

ca 19m²

BH 600

Frys Induktionshäll

Garderob ST Städskåp

ca 10m²

Vardagsrum

Trappsteg

Trappsteg

Kylskåp F Frys

G

VK DM

ca 19m²

Induktionshäll U/M Ugn/Mikro

DM

U/M Kök VK ca 10m² Kök DM

Vardagsrum

Förklaringar K Kylskåp F

U/M

BH 0

Förklaringar

K

K K

ca 11m²

BH 0

BH 0

H

Matplats

Höjd 900

tak i vardagsrum

F

Matplats

H

ca 11m²

BH 0

Ovanliggande balkong Ovanliggande balkong

L

BH 0

G

Gräs

TT TM F

L

Höjd 900

- Stor uteplats 2 badrum - Stor -uteplats Klädkammare - 2 badrum Fönster från golv till - Klädkammare tak i vardagsrum - Fönster från golv till

8

7

6

2

3 A

1 2 3 4Riksbyggen 5 reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

2

3

4

A

Storgatan

1

Storgatan


4 ROK CA 93 KVM 4 ROK N 733, 743, 753, 763 LGH

CA

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

93 K V M

L G H 733 , 743 , 753 ,

– Stor balkong – 2 badrum 763– Klädkammare

BH 0

,4m a2 dc höj Tak

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX Sovrum 3

Bad/Tvätt

ca 14m²

- Stor balkong - 2 badrum - Klädkammare

TT TM G

Balkong ca 16m²

Frys

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

Högskåp

L

Linneskåp

Klk VK

ca 8m²

G ST Ö

Sovrum 1 ca 9m²

ca 8m²

L

ST

Hall

GWC

ca 1m²

Lägenhetsnumrering

1

Klk

Bröstningshöjd

3

4

B

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

4

1

Våning

C

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

EI60

D

Ytterbelysning BH

2

1

Trapphus

Radiator vid fönster

Vinkyl tillval Överljus

L

L

ca 1m²

Klädkammare

1

Hall

Ö

G

SKALA 1:100 0

GWC/ Dusch ca 2m²

n dsgata Verksta

Ö

Ö

Frånvalsvägg

BH 600

Frånval Sovrum 2

BH 600

H

DM

Takhöjd ca 2,4m

Handdukstork

Städskåp

ca 10m²

Vardagsrum

Överskåp

ST

Kök

VK

Höjd 900

BH 0

ca 19m²

Diskmaskin

Garderob

U/M

Vardagsrum

U/M Ugn/Mikro

G

K

ca 11m²

Induktionshäll

DM

H

EI30-CSm

F

F

Matplats

BH 0

Förklaringar Kylskåp

L

BH 0

BH 0

K

ca 6m²

1

2

3 A

Storgatan

121


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 771.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 123


4 ROK

CA

95 K V M

– Stor terrass med förråd – 2 badrum – Klädkammare

Hiss +21,500

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

EI30-CSm

FTX

Ö

ca 8m²

Ö

ca 8m²

L

Sovrum 1 ca 12m²

Kapprum ca 3m²

G

ST

TT Bad/Tvätt

,4m a2 dc j ö h Tak

ca 5m²

TM

GWC/Dusch ca 3m²

G

Matplats

VK

ca 11m²

K

Kylskåp

F

Frys

Kök

Vardagsrum

BH 500

Förklaringar

ca 11m²

ca 18m²

800 häll som tillval

Nerfälld ly

DM

Radiatornich H500

BH 0

Anrop ly

P

Diskmaskin

U/M F

BH 0

K

Frd /10°

t

FTX

ca 3m²

Överskåp

P

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

DM

t

Induktionshäll U/M Ugn/Mikro

BH 600

G

BH 2100

Sovrum 2

Hall

Tak höj dc a2 ,4m

ca 9m²

Klk

ca 2m²

BH 1000

BH 600

Sovrum 3

m ,4 a2 c öjd kh Ta

ca 2,4 m

G

Ta kh öjd

L

BH 600

- Stor terrass med förråd - 2 badrum - Klädkammare

EI60

L G H 771

Stigledare

4 ROK CA 95 KVM N 771 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

P

Terrass

ca 40m²

Handdukstork G

Garderob

ST

Städskåp

L

Linneskåp

Ö

Klädkammare

VK

Vinkyl tillval

Radiator vid fönster

1

D B

Ytterbelysning BH

Bröstningshöjd

SKALA 1:100 0

2

1 Våning

Lägenhet

FTX Aggregat ventilation

Förråd Planteringslåda

1 Trapphus

3

4

n dsgata Verksta

P

1

Kapphylla

Klk

Frd

Lägenhetsnumrering

Överljus

C

5

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

8 7

6

4

N

E

1

2

3 A

Storgatan


4 ROK CA 96 KVM 4 R861 OK N 821, 831, 841, 851, LGH

CA

96 K V M

L G H 821 , 831 , 841 , 851 ,

BH 0

Kök

G

Hall

TM TT BH 600

jd hö Tak 2,4m ca

- Klädkammare - Fönster från golv till tak i kök och vardagsrum

G Takhöjd ca 2,4m

ca 14m²

- 2 badrum 1202, 1302, 1402, 1502

Sovrum 1

EI60

ca 2m²

DM

L

Hiss

GWC/Dusch

ca 17m²

G

832, 842, 862 - 2852, balkonger

U/M

VK

– 2 balkonger – Klädkammare 861 – 2 badrum – Fönster från golv till tak i kök och vardagsrum EI60

Brf Neo Davidshall, Hus E - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Brf Neo Davidshall, Hus E – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Ö

Sovrum 1 ca 8m²

ST

Bad/Tvätt

ca 14m²

ca 6m²

Balkong

EI60

ca 7m²

K

U/M

BH 0

Kök

Sovrum 2

Ö

ca 12m²

VK

DM

G

Ö

G

L

BH 0

ca 10m²

TM TT Bad/Tvätt ca 5m²

Sovrum 3

,4m a2 dc höj Tak

ca 15m²

Vardagsrum ca 23m²

Balkong

BH 0

BH 800

F

SR

Klk

ca 2m²

BH 0

ca 11m²

BH 600

Förklaringar

Lägenhetsnumrering

K

Kylskåp

TM

Tvättmaskin

Radiator vid fönster

F

Frys

TT

Torktumlare

Ytterbelysning

Induktionshäll

Handdukstork

BH

Bröstningshöjd

G

Garderob

Klk

Klädkammare

DM

Diskmaskin

ST

Städskåp

VK

Vinkyl tillval

Överskåp

L

Linneskåp

Ö

Överljus

SKALA 1:100 0

1

2

3

4

1 Trapphus

Våning

C

5

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Lägenhet

N

E

8 7

6

5

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

1

D B

n dsgata Verksta

U/M Ugn/Mikro

1

1

2

3 A

Storgatan

125


Lägenhet 851.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

127


Lägenhet 771.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Lägenhet 772.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

129


4 ROK

CA

115 K V M

Brf Neo Davidshall, Hus D - Takhöjd: ca 2,7m om inget annat anges. - Areamätning se sidan XX

Tak höj dc a2 ,4m

Bad

BH 600

ca 6m²

Sovrum 2 ca 13m²

Klk

Förberett för ly t m 2,4 ca d j hö Tak G

L

Ö

G

TM TT

m 2,4 ca d j hö Tak

Bad/Tvätt

Ö

BH 2100

G

P

Förklaringar

ca 5m²

G

Sovrum 1

K

Kylskåp

F

Frys

BH 600

ca 10m²

P

Terrass ca 14m²

ca 6m²

BH 600

- 2 stora terrasser, varav ett med förråd. - Inbyggt badkar - 2 badrum och 1 gäst-wc - Stort kapprum vid entrén

p

Inbyggt badkar

LGH 772

– 2 stora terrasser var av ett med förråd – Inbyggt badkar – 2 badrum och 1 gäst-wc – Stort kapprum vid entrén

BH 500

4 ROK CA 115 KVM N 772 LGH

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,7 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Induktionshäll

Sovrum 3

G

Ö

U/M Ugn/Mikro

ca 8m²

DM BH 500

Vardagsrum

Överskåp

ca 26m² BH 500

Ovanliggande balkong

Matplats ca 10m² 800 häll som tillval

BH 500

VK Kök ca 9m²

t

F

Nerfälld ly t

P

FTX

DM

Frd /10°

Takhöjd ca 2,4m

Hall

ca 3m²

Kapprum

GWC

ca 5m²

ca 2m²

ca 3m²

G

EI60

Stigledare

D B

N

E

TT

Torktumlare

G

Garderob

ST

Städskåp

L

Linneskåp Klädkammare

VK

Vinkyl tillval

Frd

Förråd

Takbrygga

EI 60

P

Planteringslåda

Ö

Överljus tillträdeslucka

FTX Aggregat ventilation

Lägenhetsnumrering

C

Radiator vid fönster

8 7

n dsgata Verksta

5

1

6

1 Trapphus

4

A

1 Våning

Ytterbelysning Lägenhet

BH

1

2

3

SKALA 1:100 Storgatan

0

1

2

3

4

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

E

ST

stege vent Hisshall T7D

Tvättmaskin

Klk

Ö

Arbetsrum ca 6m²

P

K

BH 1000

Anrop ly

BH 500

U/M

ca 20m²

TM

Handdukstork

IM-kanal

Terrass

Diskmaskin

5

Bröstningshöjd


Radiator vid fönster

BH 600

Sovrum 1

ST

ca 16m²

BH 1000

Klk

ca 5m²

G

G

Ö

TM TT

Ö

Ta

Sovrum 2

k Bad/Tvätt höjd

ca 9m²

ca ca 6m² Grunda bänkskåp 2,4m

Inbyggd bokhylla

BH 600

TF

BH 600

- Eget våningsplan med hiss upp i lägenheten - Mycket stor terrass i söderläge - Balkong med förråd - Flera takfönster - Kök med köksö, serveringslucka och skafferi - 2 badrum och 1 gäst-wc - Stor klädkammare

BH 600

D

ca 2,4 m

ca 5m²

Bibliotek

Arbetsrum

ca 7m²

ca 9m²

Ö

P

Ytterbelysning

Ö

P

Vardagsrum

Bröstningshöjd Balkong

Linneskåp

Sovrum 3 ca 8m²

Kylskåp Kylskåp

Radiator vid fönster Radiator vid fönster

F F

Frys Frys

Ytterbelysning Ytterbelysning BH BH

Bröstningshöjd Bröstningshöjd

Diskmaskin Diskmaskin

FTX FTX L L

Aggregat ventilation Aggregat ventilation Linneskåp Linneskåp

Överskåp Överskåp

Klk Klk

Klädkammare Klädkammare

TM TM

Tvättmaskin Tvättmaskin

VK VK

Vinkyl tillval Vinkyl tillval

TT TT

Torktumlare Torktumlare

Frd Frd

Förråd Förråd

U/M Ugn/Mikro U/M Ugn/Mikro DM DM

P

G

Ö

Klädkammare Vinkyl tillval

K K

Induktionshäll Induktionshäll

Ö

ca 12m²

Aggregat ventilation

Förklaringar Förklaringar

TF

ca 23m²

FTX

Förråd

GWC

Frd /10°

ca 2m²

ca 3m²

Tillval helkaklad hall

stege

Planteringslåda Överljus

Hall

ca 11m²

Hiss

vent

TF

Kapphylla Skafferi

Planteringslåda Planteringslåda

G G

Garderob Garderob

Ö Ö

Överljus Överljus

rnich H 400

U/M

ST ST

Städskåp Städskåp

Anrop ly

Kök 2

L TF L TF

Linneskåp Takfönster Linneskåp Takfönster

0 0

t

BH0

BH 40

N

0

1 1

2 2

3 3

B B

8

nn dsdgsagtaata VeVrkesrktasta

Terrass

ca 50m²

1 P

P

P

P

gatan

byggen reserverar sigRiksbyggen för ev. tryckfel och sig förbehåller sig rätten till ändringar. reserverar för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

ca 12m²

P P

Frd /10°

FTX Frd /10° FTX ca 3m² stege stege

4 4

4 4

A A

BH 0 BH 0 t t

Anrop ly Anrop ly

N N

E E

1 1

2 2

3 3

Nerfälld Nerfälld ly t ly t

8 8

7 7

6 6

M M

Radia Radia

5 5

D D

C C

5 5

Hi Hi

Kapphylla Kapphylla

OBS Avvikande skala, förminskad OBS Avvikande skala, förminskad SKALA 1:125 SKALA 1:125

ca 6m²

BH 0

Balkong Balkong ca 12m²

BHBH 600 600

DM

ca 13m²

VK

P P

vent vent

ca 2m²

Kök 1

Nerfälld ly t

Radiato

E

P P

ca 19m²

ad

5

F K

Matplats

P P

ca 3m²

Handdukstork Handdukstork

BH 1000

BH 600

Serveringslucka

K KV VM M

i lägenheten – Mycket stor terrass i L söderläge G L GH H 781 781 – Balkong med förråd – Flera takfönster – Kök med köksö,Hus serveringslucka Brf Neo Davidshall, D Brf Neo Davidshall, Hus D och skafferi - Takhöjd: ca 2,9m - Takhöjd: ca 2,9m – 2annat badrum och 1 gäst-wc - Eget våningsplan med hiss om inget anges. - Eget våningsplan med hiss om inget annat anges. – Stor klädkammare upp i lägenheten - Areamätning se sidan XX upp i lägenheten - Areamätning se sidan XX - Mycket stor terrass i söderläge - Mycket stor terrass i söderläge - Balkong med förråd - Balkong med förråd - Flera takfönster - Flera takfönster - Kök med köksö, - Kök med köksö, serveringslucka och skafferi serveringslucka och skafferi - 2 badrum och 1 gäst-wc - 2 badrum och 1 gäst-wc - Stor klädkammare - Stor klädkammare BHBH 600 600

Bad

BH 1000

Ta kh öjd

BH 2100

L G H 781

A 5 K N C upp A 169 169 5 R RO Omed K hissC N – Eget våningsplan

BH 600

169

BH 1000

CA

5 ROK CA 169 KVM LGH K V M781 Inbyggt badkar

K

Brf Neo Davidshall, Hus D – Takhöjd ca 2,9 m (om inget annat anges) – Areamätning se sidan 2

Storgatan Storgatan

P P

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och f Riksbyggen reserverar 131 sig för ev. tryckfel och f


Samtliga bilder tillhör lägenhet 781.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

133


DIN STIL DITT HEM Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Vad är det som gör just ditt hem till ditt? Är det hur solen faller in på den långa lördagsfrukosten i köket, eller är det den mjuka badrumsmattan som värmer fötterna en tidig morgon?


När du köper en ny bostad har du många möjligheter att välja hur du vill att ditt hem ska vara. Men ibland kan det vara svårt att välja. Så för att göra det lite lättare har vi utformat olika inredningsstilar; en standard för det gamla polishuset och en standard för de nybyggda inne på gården. Till detta finns det även stilarna Klassisk, Sober och Tradition att välja på. Till din hjälp finns våra engagerade inredare som guidar dig genom stilarna för att hitta den rätta känslan till ditt nya hem.

Börja med att välja ut vilken stil du vill ha i ditt kök och i ditt badrum. Därefter väljer du detaljerna inom stilen för att hitta din kombination. Slutligen gör du övriga val i bostaden som sätter pricken över i:et. Och kom ihåg, tills sist är det dina möbler och inredningsdetaljer som förvandlar din nya bostad till ditt personliga hem. Lycka till!

135


KÖK STANDARD GAMLA POLISHUSET A–B

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Maja varmgrå F58 Handtag: 31013 krom svart Bänkskiva: Ferro Grafite Stänkskydd: 15x15 vit halvförband Golv: Parkett 3-stav, matt vit­ lackerad ask Kyl och frys: Rostfritt 137


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


KÖK STANDARD GAMLA POLISHUSET A–B Det vackra och tåliga grå eller vita köket är lätt att leva med och som gjort för att umgås i. Den grå eller vita basen och blandningen av nytt och gammalt ger köket en hemtrevlig känsla. Det är verkligen viktigt att trivas i köket där du spendera­r så mycket av din tid. Vårt standard kök håller väl över tiden och passar in i husets karaktär. SÅ SKAPAR DU STILEN Om du väljer denna stil får du ett modernt kök som passar väl in i ett hus från 30-talet. Ett mindre urval av detaljer gör valet lite enklare, men inspirerar ändå till att skapa ett personligt kök som en del av ditt nya hem. Stilen är tillåtande med vackra material som mässing, krom och trä. En grönskande växt eller en stor gren i en vas passar väl till. Gamla skyltar eller köksredskap kan vara fint som blickfång på en hylla eller vägg.

HANDTAG

LUCKOR OCH SOCKLAR

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

31202 krom 31203 mässing Carrerra Marble

31013 krom svart Maja varmgrå F58 31131 krom

Maja vit F20

Ferro Grafite

STÄNKSKYDD

31139 mässing

15x15 vit blank, läggs i halvstensförband med mörk fog 25x50 ljusgrå matt. Stående

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Grey Sonoma Oak

10x20 vit blank, läggs i halvstensförband med mörk fog

139


KÖK STANDARD GÅRDSHUSEN C–E

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Maja Sandbeige F79 Handtag: 31019 Svart Knopp: 31150 svart Bänkskiva: White Pelargo Marble Stänkskydd: 15x15 vit blank, läggs i halvstensförband med ljus fog Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask Kyl och frys: Rostfritt Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

141


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


KÖK STANDARD GÅRDSHUSEN C–E I ett sandbeige eller vitt kök får du en lugn bas till din övriga inredning. Till detta kök är det enkelt att sätta din personliga prägel på ditt hem. Med standarköket i de nybyggda husen får du ett kök som är ljust och lugnt. Med ljuset från de stora fönsterna får du en härlig känsla i lägenhetens hjärta. SÅ SKAPAR DU STILEN Om du väljer denna stil får du ett modernt kök som passar väl in i ett nybyggt hus med omgivningar som har gamla anor. Här kan du skapa en oas med urban känsla. Vill du ha mer kontrast väljer du den mörka bänkskivan, kanske kombinerat med de svarta handtagen. Gröna växter är aldrig fel, gärna i en kruka av keramik eller mässing för att få värme i inredningen. Textilier i naturliga färger passar väl in i detta kök.

HANDTAG

LUCKOR OCH SOCKLAR

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

31202 krom 31203 mässing White Pelargo Marble

31019 Svart

31131 krom

31139 mässing

Maja Sandbeige F79

Maja vit F20

31150 svart

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Chicago ­c­oncreate dark

Urban style

STÄNKSKYDD

15x15 vit blank, läggs i halvstensförband med ljus fog 25x50 10x30 svart vit blank blank, rak stående liggande sättning

10x30 vit blank, rak liggande sättning 143


ARV – TILLVAL

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 144


DET HÄR SER DU

Lucka: Karin Mellangrå F78 Handtag: 31203 Mässing Bänkskiva: White Pelargo Marble Stänkskydd: 15x15 vit halvförband Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask Kyl och frys: Rostfritt

145


DET HÄR SER DU

Lucka: Karin Vit F20 Handtag: 31013 svart/krom Bänkskiva: Ferro Grafite Stänkskydd: 7,5x15 vit ”handgjord” Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


ARV – TILLVAL Detta klassiska kök blickar bakåt men siktar samtidigt framåt och är den perfekta grunden för vackra blommor, mat och växter. En vit eller grå ramlucka är alltid rätt och enkel att skapa ett hemtrevligt kök med. I denna stil kommer du att trivas oavsett om du strävar efter ett modernt, klassiskt eller romantiskt uttryck. SÅ SKAPAR DU STILEN Arv köket har en klassisk stil och det är fint att plocka upp referenser från förr för att förstärka det intrycket. Vackert glas och vitt porslin, en antik kanna och blommor i vas hör till stilen. Om du väljer en bänkskiva med marmorlook och handtag eller knoppar i krom får du en mer modern stil på köket. Här kommer du njuta av många härliga måltider framöver.

HANDTAG

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

31202 krom

31131 krom

31139 mässing

31013 svart/krom

31203 mässing

Pelargo White Marble

Cromix silver

Ferro Grafite

STÄNKSKYDD

LUCKA

7,5x15 vitt ”handgjord” känsla, läggs i halvförband

15x15 vit blank, läggs i halvförband Karin mellangrå F78

Karin Vit F20

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

50360 Marmormönstrat kakel, stående 147


SOBER – TILLVAL

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. 148


DET HÄR SER DU

Lucka: Maja Åskblå F82 Knopp: 31152 mässing Bänkskiva: White Pelargo Marble Stänkskydd: Hexagon vitt ca 10x10 Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask Kyl och frys: Rostfritt

149


DET HÄR SER DU

Lucka: Maja Antracitgrå F59 Handtag: 31014 krom Bänkskiva: Ferro Grafite Stänkskydd: Marmormönstrat kakel Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


SOBER – TILLVAL Det eleganta Sober köket är inspirerat av fine dining och vardags­rummets möblerade bekvämlighet. Detta faller väl på plats i dagens öppna plan­ lösningar mellan vardagsrum och kök. När Soberköket skapades hämtade vi inspiration från en vackert dukad restaurangmatsal, med ett sorl dämpat av textilier. SÅ SKAPAR DU STILEN Denna stil är ombonad med mörkare kulörer och klassiska material som marmor och mässing. Du matchar stilen med detaljer i läder och sammet. Här passar det bra med klädda stolar och sammetstyg. Även detaljer i svart och mässing smälter väl in i detta kök. En middags­bjudnin­g med en vacker dukning är lätt att se framför sig.

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

HANDTAG 31011 mässing

31151 krom

31152 mässing

31019 svart

31014 krom

LUCKA

Ferro Grafite

Chromix silver

White Perlago marble

STÄNKSKYDD 7,5x15 vitt ”handgjord” känsla, läggs i halvförband Hexagon vitt ca 10x10

Maja Åskblå F82

Maja Antracitgrå F59

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

50360 Marmormönstrat kakel, stående 151


TRADITION – TILLVAL

152 Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Linda Ek Handtag: 31013 svart/krom Bänkskiva: Chicago ­c­oncreate dark Stänkskydd: 10x30 vit blank liggande, rak sättning Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask Kyl och frys: Rostfritt 153


DET HÄR SER DU

Lucka: Linda Ek Handtag: 31019 svart Bänkskiva: Ceramic Antracit Stänkskydd: 10x30 svart blank liggande, rak sättning Golv: Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


TRADITION – TILLVAL Det skandinaviska ekköket är varmt och ombona­t. Här är ett kök med varma träslag och tidlösa material. Ett kök i ek harmonierar väl med den nordisk­a traditione­n där olika träslag historiskt sett har vari­t ett vanligt inslag i inredningen. SÅ SKAPAR DU STILEN Ett kök i ek gör du extra välkomnande om du sätter till detaljer i klassiska material som keramik, rostfritt, färgat glas och porslin. Gröna kryddor och krukväxter står för det gröna inslaget och härliga dofter. Komplement­f ärgerna svart, vitt, grått och grönt ger en grafisk hemtrevlig känsla i köket.

LUCKA

HANDTAG

STÄNKSKYDD

31006 rostfri

10x30 svart blank, rak liggande sättning

31019 svart 25x50 vit matt, stående

31013 svart/krom

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

Marfil Cream

Linda Ek

Ceramic Antracit

10x30 vit blank, rak liggand­e sättning

Chicago ­c­oncreate dark

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

155


ÖVRIGA DETALJER I DITT KÖK BÄNKSKIVOR – TILLVAL BRA ATT VETA

Massiv hårdvaxad ek

Nero Assoluto, granit

Bianco carrarra, kompositsten

Oyster, kompositsten

En bänkskiva av trä eller sten är ett naturmaterial som behöver skötsel och underhåll för att behålla sin skönhet Samtliga bänkskivor är 30 mm tjocka och har rak framkant Den massiva träbänkskivan är hårdvaxad och ger ett slitstarkt och bra skydd

KÖKSBLANDARE

DISKBÄNKAR

Frame FR520 1 stor ho.

Frame FR 78D, två hoar

Frame FR155, liten ho där vask och spis ligger på separata bänkytor

Standard

FLÄKT

INDUKTIONSHÄLL

LGG Pandora fläkt, integrerad med lucka samma som kök

Standard

Inbyggnadshäll induktion. Standard

Tillval – Induktionshäll Häll med flexzoner.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Mora Mmix K5 med diskmaskins­ avstängning

Tillval – Mmix K7 med diskmaskins­ avstängning

Standard

DISKMASKIN

Integrerad, Tillval – Induktionshäll frontlucka likt 80 cm bred, finns bara som bänkskåp. val till vissa lägenheter, Standard se lägenhetsritningen.


VITVAROR – STANDARD

VITVAROR – FRITT VAL

Kyl/Frys Rostfritt. Förekommer i vissa lägenhetstyper.

Kyl och Frys Rostfritt.

Inbyggnadsugn Rostfritt.

Kyl och Frys Vit.

Mikro Rostfritt.

Kyl/Frys Vit. Förekommer i vissa lägenhetstyper.

Inbyggnadsugn Vit.

Mikro Vit.

Standard

VITVAROR – TILLVAL

Pyrolysugn Vit.

Pyrolysugn Rostfri.

Vinkyl 60 cm, två temperaturzoner. Möjlighet före­ kommer i vissa lägenhetstyper, se planlösningar.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Vinkyl 30 cm, två temperaturzoner. Möjlighet före­ kommer i vissa lägenhetstyper, se planlösningar.

Vinkyl 15 cm, en temperaturzon. Möjlighet före­ kommer i vissa lägenhetstyper, se planlösningar.

157


BAD/TVÄTT STANDARD GAMLA POLISHUSET A–B

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Betonggrå F49 Kommod: Free 615 betonggrå F49 Handtag: 31202 krom Bänkskiva: Carrerra Marble Kakel: 15x15 vit blank, läggs i halvförband med mörk fog Klinker: 15x15 mörkgrå & vit schackmönster.

159


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


BAD/TVÄTT STANDARD GAMLA POLISHUSET A–B En betonggrå lucka och schackrutigt golv ger badrummet en klassisk retro stil. Att kaklet sitter i halvförband och har mörk fog sätter pricken över i:et. Även i badrummen har vi strävat efter att samman­ föra insidan av huset med den karaktäristiska utsidan av det gamla polishuset. SÅ SKAPAR DU STILEN Med standardstilen får du den rätta retrokänslan i badrummet. Det klassiska schackrutiga golvet gör det enkelt att skapa ett badrum att trivas i. För att mjuka upp känslan kan du sätta in detaljer av mässing och korg. Sätt gärna en vacker tvålpump på vasken och en grön växt så får du ett klassiskt badrum som du gärna vistas i under en lång tid.

HANDTAG

SPEGELSKÅP/SPEGEL

31202 krom

31131 krom

31139 mässing

31203 mässing

Spegel 600x720 aluram med belysning Nite LED 305 mm krom

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

Carrerra Marble

KOMMOD White Pelargo marble

Spegelskåp Free Bas 600, kulör Betonggrå F49 eller vit F20 med belysning Nite LED 305 mm krom

Chicago ­c­oncreate dark Free 615 vit F20

Free 615 betonggrå F49

KAKEL

KLINKER

ÖVERSKÅP 25x50 vit matt, liggande rak sättning

15x15 mörkgrå & vit schackmönster

25x50 ljusgrå matt, liggande rak sättning 15x15 ljusgrå & vit schackmönster Betonggrå F49

Vit F20

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

15x15 vit blank, läggs i halvförband med ljus fog 161


BAD/TVÄTT STANDARD GÅRDSHUSEN C–E

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Varmgrå F58 Kommod: Free 615 varmgrå F58 Knopp: 31135 svart Bänkskiva: Carrerra Marble Kakel: 15x15 vit blank, läggs i halvförband med ljus fog Klinker: 10x10 ljusbeige & ljusgrå i mönster. 163


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


BAD/TVÄTT STANDARD GÅRDSHUSEN C–E Ett vackert mönster på golvet och mjuka färger på skåp och kommod sätter grunden för badrummen i de tre nybyggda husen. Ett modernt badrum med inslag av dåtid hittar du i standardlinjen i dessa hus. SÅ SKAPAR DU STILEN Här har du en modern retrostil som hämtar upp både historien i området och blickarna framåt. Detaljerna i linjen kan enkelt kompletteras med en marmorbricka där du skapar ett vackert stilleben med doftljus och handkräm. Lägg till varma inslag i korg och mjuk frotté så har du skapat ett badrum att må bra i.

HANDTAG

SPEGELSKÅP/SPEGEL

31019 svart

31131 krom

31139 mässing

31150 knopp svart

Spegel 600x720 aluram med belysning Nite LED 305 mm krom

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

Ferro Grafite

KOMMOD White Pelargo marble

Spegelskåp Free Bas 600, kulör varmgrå F58 eller vit F20 med belysning Nite LED 305 mm krom

Carrerra Marble Free 615 vit F20

Free 615 varmgrå F58

KAKEL

KLINKER

LUCKA 25x50 vit matt, liggande rak sättning

25x50 ljusgrå matt, liggande rak sättning

Varmgrå F58

Vit F20

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

10x10 ljusbeige & vit mönster.

Ljusgrå 15x15

15x15 vit blank, läggs i halvförband med ljus fog 165


ELEGANT – TILLVAL

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Åskblå F82 Kommod: Free 615 Åskblå F82 Knopp: 31152 mässing Bänkskiva: White Pelargo Marble Kakel: 30x60 vit marmormönstrat blank Klinker: Ljusgrå 15x15 Spegel: 900 mm rund med belysning


DET HÄR SER DU

Kommod: Free 615 Antracitgrå F59 Handtag: 31014 krom Bänkskiva: White Pelargo Marble Kakel: 25x50 Vit matt, rak sättning Klinker: Mörkgrå 15x15 Spegel: 900 mm rund med belysning

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


ELEGANT – TILLVAL Detta eleganta badrum är stramt och formsäkert. Har ton i ton färgskala mellan mörka kommoder, ljus marmor och grått golv. Den mörka färgskalan på luckor och kommod kommer att ge en varm och ombonad känsla i badrummet. Elegant och stilsäkert intryck. SÅ SKAPAR DU STILEN Badrummet med vackra marmorväggar och en mörk kommod passar fint att kombinera med detaljer i mässing och krom. Här mjukar du upp det lite stramare intrycket med mörka handdukar och en fluffig badrumsmatta. Häng en vacker bad­ svamp i duschen och häll hand­t vålen i en elegant tvålpump. Om du tänder en ljuslykta i mässing och spelar lite musik från en högtalare kommer badrummet att bli middagsbjudningens samtalsämne när du har gäster. Passa på att imponera!

SPEGEL

HANDTAG

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

KAKEL

31011 mässing Spegelskåp Free Bas 600, kulör Åskblå eller Antracitgrå med Nite 305

KOMMOD

31014 krom

31151 31152 knopp krom knopp mässing

Ferro Grafite

White Pelargo Marble

Vit

LUCKA

30x60 vit marmormönstrat blank

25x50 Vit matt, liggande rak sättning

KLINKER

Free 615 Antracitgrå F59

Free 615 Åskblå F82

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Antracitgrå F59 Åskblå F82

Ljusgrå 15x15

Mörkgrå 15x15 169


FORM – TILLVAL

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Grå F44 Kommod: Free 615 grå F44 Spegelskåp: Premium med belysning Handtag: 31014 krom Bänkskiva: Zeus antracit Kakel: 25x50 Vit matt Klinker: Mörkgrå hexagon ca 14x14

171


DET HÄR SER DU

Lucka: Grå F44 Kommod: Free 615 grå F44 Knopp: 31152 mässing Bänkskiva: Zeus antracit Kakel: 25x50 vit matt Klinker: Mörkgrå hexagon ca 14x14 Spegel: 900 mm rund med belysning Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


FORM – TILLVAL

HANDTAG

SPEGEL

31011 mässing

De grafiska och tydliga formerna ger badrummet karaktär och ett modernt och spännande uttryck. Väljer du ett Form badrum så får du ett badrum utöver det vanliga. I stilen låter vi olika former mötas för spännande rörelser: hexagon, runda former och kantiga detaljer. SÅ SKAPAR DU STILEN Här finns många möjligheter att skapa ett badrum som just du kommer att trivas i. Knopp eller handtag, mörk eller ljus bänkskiva, det är bara du som kan säga vad som tilltalar dig mest. Matcha gärna med mönstrad frotté i dova pasteller som grönt eller puderrosa. Detta blir ett rum som ger dig mycket energi.

31014 krom

31151 knopp krom

31152 knopp mässing

Rund spegel 900 med belysning

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

White Pelargo Marble

Zeus antracit

Spegelskåp Premium bredd 600. Grå F44

LUCKA

Ferro Grafite

KOMMOD

Grå F44 Free 615 grå F44

KAKEL

25x50 Vit/grå (stenfärgad) matt, liggande

KLINKER

Ljusgrå 15x15

Mörkgrå hexagon ca 14x14 25x50 Vit matt, liggande Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

173


SINNE – TILLVAL

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


DET HÄR SER DU

Lucka: Sandbeige F79 Kommod: Free 615 sandbeige F79 Handtag: Grepplist Rostfri 40 mm Bänkskiva: White Pelargo Marble Kakel: Grå/beige 30x60 Klinker: Grå/beige 15x15


DET HÄR SER DU

Kommod: Sandbeige F79 Handtag: 31019 svart Bänkskiva: White Pelargo Marble Kakel: 25x50 Vit matt Klinker: Ljusgrå 15x15

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


SINNE – TILLVAL Det ljusa greige golvet och väggarna ton i ton ger badrummet en lugn och stillsam känsla mot den ljusa kommoden. Inspirerad av både japansk och skandinavisk stil ger badrummet Sinne en lugn och avkopplande spa känsla. SÅ SKAPAR DU STILEN För att förstärka spakänslan i detta badrum tillsätter du varm och mjuk frotté i vitt, grått eller sandbeige. Varför inte komplettera med lite vackra flaskor till tvål och en skön handkräm. Placera ett litet stilleben med några väldoftande doftpinnar på bänkskivan så infinner sig lugnet direkt när du stiger över tröskeln till ditt eget hemmaspa.

SPEGEL

KAKEL

BÄNKSKIVOR I LAMINAT

30x60 Grå/beige Spegelskåp Free Bas 600, kulör Sandbeige F79

KOMMOD

Ferro Grafite

Carrerra Marble White Pelargo marble

LUCKA

HANDTAG

25x50 Vit matt, rak sättning

31150 31131 knopp svart knopp krom

KLINKER

Grepplist Rostfri 40 mm

31019 handtag svart Free 615 sandbeige F79

Grå/beige 15x15

Ljusgrå 15x15

Sandbeige F79

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

31014 krom 177


ÖVRIGA DETALJER I DITT BADRUM DUSCHVÄGGAR

DUSCHSET

Mora MMIX Showerkit Standard

Tillval – Duschsystem med takdusch Mora MMIX Shower system S5

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Mmix B5 med pushdown­ventil. Standard

Tillval – Rexx B5 med pushdownventil.

Rak i klarglas glas. Vikbar. Standard

BESLAG

Toalettpappershållare

Torktumlare Vit. En effektivare torktummlare finns som tillval

Krok, Enkel med pinne. Standard

VITVAROR

Tvättmaskin Vit. Möjlighet till större tvättmaskin finns som tillval

Frittval – Rak i frostat Tillval – Rundad glas. Vikbar. i klarglas eller frostat glas. Vikbar.

Kombinerad tvätt/tork Vit (i mindre badrum).

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


ÖVRIGA DETALJER I DITT HEM PARKETTGOLV – MATTLACKAD

Parkett 3-stav, matt vitlackerad ask

Tillval – Parkett 1-stav, matt vitlackerad ek

Standard

KLINKER

MÅLADE VÄGGAR

Entré hus C-E. 300x600 förskuten läggning. Ljusgrå

Standard

INNERDÖRRAR OCH DÖRRTRYCKE

Se rumsbeskrivning för vägg färgen i din lägenhet. Som tillval finns möjlighet att välja till andra NCS-kulörer i hela rum.

KAPPHYLLA

Koster svart/ krom

Vita släta

Fritt val – Entré hus C-E.300x600 förskuten läggning. Antracitgrå

Aluminium. Standard i Gamla Polishuset A–B

Svart. Standard i Gårdshusen C–E

Standard

Standard

HANDTAG TILL GARDEROBER

31202 krom

Standard Gamla Polishuset A–B

31019 svart

Standard Gårdshusen C–E

Fritt val 31203 mässing

Fritt val 31011 mässing

Fritt val 31131 krom

Fritt val 31139 mässing

Fritt val 31014 krom

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Fritt val 31150 svart

Fritt val 31006 rostfri

Fritt val 31151 krom

Fritt val 31152 mässing

Fritt val 31013 svart/krom

179


180


SKAPA DITT HEM STEG FÖR STEG STEG 1: INSPIRATION OCH GUIDNING På de föregående sidorna har du kunnat läsa om de inredningsval vi erbjuder till din nya bostad. Vi hoppas att du blivit inspirerad och funnit din favoritstil. Inom stilen ska du sen välja ut de detaljer som passar dig bäst, både för kök och badrum. Slutligen finns det ett antal val att göra in din bostad, som gäller oavsett vilka stilar du har valt för kök och badrum. Kontaktperson. Under hela resan finns vi tillgängliga för dig och kan svara på frågor och guida dig genom processen. Du hittar din kontaktperson på projektets hemsida riksbyggen.se/davidshall STEG 2: BESTÄLLNING Dina beställningar gör du enkelt i Inredningsportalen, som är ett digitalt verktyg. Här kan du testa dig fram genom att jämföra de olika valen och komma fram till vad som passar dig bäst. Här kommer du också tydligt att se vilka val som är möjliga i just din bostad, samt vad det kostar. Du kommer att få en personlig inloggning till portalen längre fram i processen.

STEG 3: VILLKOR OCH FAKTURERING Ditt inredningsavtal är ett avtal mellan dig som köpare och Riksbyggen Ek förening. Med andra ord ligger denna beställning utanför ditt avtal med bostadsrättsföreningen. Efter att vi har registrerat din beställning kommer vi fakturera en handpenning för dina inredningsval om 20 % av kostnaden. Resterande kostnader för valen betalas i samband med tillträdet till din nya bostad. Om du av någon anledning inte fullföljer köpet av din nya bostad utan juridiskt giltigt skäl, är du fortfarande betalningsansvarig för samtliga kostnader för dina inredningsval. Har du ett juridiskt gilltigt skäl får du betala inredningsval som överstiger 25 000 kr. RESERVATION FÖR TRYCKFEL Riksbyggen reserverar sig för tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar i inredningsprogrammet på grund av leverantörsförändringar, nya modell­beteckningar eller ändrat utbud. Inrednings­bilderna är 3D-visualiseringar och kan avvika från färdig produkt.

När du är klar med dina val skickar du in beställningen i portalen och signerar den med din e-legitimation. Därefter har det skapats ett bindande inredningsavtal. Saknar du e-legitimation så hjälper din inredningskontakt dig att godkänna på annat sätt. Observera att dina val måste vara gjorda innan den aviserade stopptiden gått ut. Har du inte gjort några val senast detta datum, förbehåller sig Riksbyggen rätten att beställa och utforma bostaden helt enligt grundutförande.

181


DET HÄR ÄR TRYGGHETSFILOSOFIN Vi vill göra ditt bostadsköp och ­boende så tryggt som möjligt. Förutom det du ­vanli­gen finner i ­trygghetspaket hos ­andra bo­­stadsutvecklare får du hos ­Riksbyggen hela ­Trygghetsfilosofin. Vi stannar kvar och finns tills hands både dag och natt. Och vi lämnar aldrig dig och din förening i ­sticket. Vi har även flera trygga ­nyheter. Du har nu möjlighet att skjuta upp tillträdesdagen och du får även skydd mot dubbelboendekostnad samt avbokningsskydd.

SKYDD MOT DUBBEL BOENDEKOSTNAD Om du vid inflyttning fortfarande behöver betala för din tidigare bostad kan du få ersättning för dubbel boendekostnad. Under 12 månader kan du få upp till 10 000 kr per månad, och summan avser månadsavgiften i den nya bostaden. Det är dock förutsatt att inflyttning inte är framflyttad på din begäran. Då reduceras antal månader med motsvarande tid. FRAMFLYTTNING AV TILLTRÄDESDAG Vill du flytta in lite senare i din nya lägenhet? Det går själv­k lart bra! Du kan få din tillträdesdag framflyttad med upp till tre månader, så att du i lugn och ro kan avsluta din pågående försäljning och planera din inflyttning. AVBOKNINGSSKYDD För extra trygghet har vi även ett avbokningsskydd. Om olyckan är framme och något allvarligt händer i livet så finns det möjlighet att avboka l­ ägenheten. Vid dödsfall eller svår kritisk sjukdom kan du, fram till ­inflyttnings­­dagen, häva köpet utan med­följande ­kostnad. ­Detta förut­­ sätter att du inte gjort tillval som överstiger 25 000 kr. Om du beställt tillval över detta belopp kommer över­ skjutande del att reduceras i förskott eller handpenning. VI LÄMNAR FEM ÅRS GARANTI VID NYPRODUKTION OCH ­OMBYGGNATION – Vi stannar kvar och förvaltar i minst fem år. – Vi kan huset utan och innan, vilket gör att vi har god kunskap om skötsel, underhåll och utveckling. – Föreningarna har god ekonomisk stabilitet och ­t ydliga underhållsplaner. – Dygnet-runt-service som vi kallar Dag&Natt. – Styrelsen i bostadsrättsföreningen har ett nära s­ am­arbete med Riksbyggen där vi bistår med en styrelseledamot för att stötta och delge kunskap i ­styrelsearbetet. – R iksbyggen är kooperativt och ägs av våra medlemmar. – Om inte alla lägenheter är sålda när en ny förening ­startar, så köper Riksbyggen dessa lägenheter och ­garanterar föreningens intäkter. Välkommen till Riksbyggen. Byggt på Trygghetsfilosofin. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


VÄLKOMMEN TILL ETT HEM FÖR HELA LIVET Tack för att du har intresserat dig för en bostad från Riksbyggen. På resan fram till inflyttning vill vi att du ska få bra väg­ledning och vara så välinformerad som möjlig­t. Här tar vi upp vanliga frågeställningar och guidar dig på vägen. Vi vill dessutom uppmärksamma dig på nyttan och värdet av att leva och bo i en bostad från Riksbyggen samt berätta lite om vad det innebär att vara medlem i en bostadsrättsförening. Vi på Riksbyggen bryr oss alltid lite extra. Om dig, din bostad och om miljön runt omkring. Att ta långsiktigt ansvar är någonting vi har gjort i över 75 år. Och det är någonting som vi kommer att fortsätta med långt in i framtiden – en framtid vi gärna delar med dig. SÅ HÄR GÅR KÖPET TILL När du har bestämt dig för att köpa en bostad är första steget att teckna ett förhandsavtal och andra steget är ett upplåtelseavtal. Under den här tiden får du välja inredning och tillval och därmed vara med och utforma ditt framtida boende. Tiden mellan beslut om köp och inflyttning är olika lång, beroende på i vilket skede av utvecklingen av de nya bostädern­a du kommer in som köpare. Du får information löpande om utvecklingen av ditt nya hem under tiden mellan avtal och inflyttning. FÖRHANDSAVTAL Förhandsavtal tecknas mellan dig och bostadsrätts­ föreningen. Det garanterar dig som köpare rätten att förvärva en viss lägenhet. Avtalet grundas på föreningens kostnadskalkyl som är registrerad av Bolagsverket. Innan du tecknar förhandsavtal görs en kreditupplysning och avstämning av lånelöfte, sedan får du per post en faktura på förskottsbeloppet, som är en del av handpenningen. UPPLÅTELSEAVTAL När föreningens slutliga ekonomiska plan är r­ egistrerad av Bolagsverket, skickar vi upplåtelse­avtalet till dig. ­Avtalet undertecknas och returneras därefter till oss. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Sedan skickar vi fakturan på handpenningen för din nya bostad. Det vanliga är att du betalar 10 procent av insatsen med avdrag för förskottet som betalades i samband med t­ ecknandet av förhandsavtalet. TILLVALSAVTAL Du som är med tidigt i utvecklingen av de nya ­bostäderna har stor möjlighet att sätta personlig prägel på ditt fram­ tida hem genom att göra inredningsval. Vilka möjlig­ hete­r att välja inredning du har, varierar beroende på vilket projekt du är intresserad av och i vilket skede du kommer in. Din inredningskoordinator kan berätta vad som ­gäller för just ditt nya boende. Tillvalsavtalet är en separat uppgörelse mellan dig och Riksbyggen. Det ­vanligaste är att du betalar 20 procent av tillvals­ kostnaden i samband med beställningen och resterande summa i samband med inflyttning. TILLTRÄDE OCH INFLYTTNING På dagen för tillträde ska slutbetalningarna för ­lägenheten inklusive dina tillval och betalning av ­månadsavgifte­n vara gjorda. När betalningen är erlagd får du nycklarna till ditt nya hem. Vid tillträdet överlämnas en Bopärm som innehålle­r instruktioner och skötsel­anvisningar. För att förbereda dig på inflyttninge­n skickar vi i god tid innan ut information via nyhetsbrev eller ­ordnar ­informationsträffar. BESIKTNING OCH GARANTI I samband med att alla byggnadsarbeten är slutförd­a sker en slutbesiktning av en sakkunnig besiktnings­ man. Därefter gäller en garantitid på fem år. Efter två år genomförs en besiktning av alla byggnader och mark. Vid garantitidens slut görs en avstämnin­g av de fel som anmälts under garantitiden (vid detta tillfälle genomförs inte en besiktning). Riksbyggen åtgärdar de eventuella fel som noterats av besiktningsmanne­n. BETALNING AV ÅRSAVGIFT Årsavgiften betalas månadsvis i förskott, från och med tillträdesdagen. Första avin skickas hem till dig och ska vara betald senast på tillträdesdagen. RIKSBYGGEN FÖRTUR Riksbyggen Förtur är en möjlighet att se och ­välja ­lägenhet i vår nyproduktion i bostadsrätt och ägande­ rätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. Man ­samlar poäng över tid, ju fler poäng, desto större chans har man att välja just den bostad som man vill ha i ett projekt.   När man har anmält intresse för ett projekt får man löpande information om det eller de projekten och ­kommande säljstarter innan de annonseras ut brett. 183


BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ATT VARA MED I EN BOSTADSRÄTTSFÖRENING Att äga en bostadsrätt innebär att du förfogar över och har tillgång till din lägenhet, men också att du är ­medlem i bostadsrättsföreningen. Enkelt uttryckt är det en ekonomisk förening där de boende tillsammans g­ enom föreningen äger eller förfogar över mark och byggnader. I föreningen fattas alla beslut som handlar om förvaltning och utveckling av de gemensamma ­delarna – trapphus, gårdar, förråds­utrymmen och ­liknande. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Då bostadsrättsföreningen bildas har den en s­ tyrelse som består av tjänstemän och förtroende­valda inom ­R iksbyggen. När byggnationen av föreningens hus är slutförd väljs styrelse­ledamöter av de boende vid en stämma. Styrelsen består därefter av boende i ­föreningen samt en erfaren och kunnig ­representant från R ­ iksbyggen. Inför stämman kan du a­ nmäla ­intresse att sitta i ­styrelsen och på så sätt delta och e­ ngagera dig djupare. Riksbyggen erbjuder utbildningar i styrelsearbete och vi har flera kurser som du kan gå för att lära dig mer om vad det innebär att vara styrelse­ledamot i din förening.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

FAST PRIS OCH INKÖPSGARANTI Genom att teckna ett s k Riksbyggenavtal med ­Riksbyggen får bostadsrättsföreningen ett fast pris på sitt nybyggnads­projekt. Det innebär att föreningens slutliga anskaffnings­kostnad är känd när den ekonomiska planen upprättas och bostadsrätterna upplåts. Riksbyggen svarar för alla ­kostnader och intäkter fram till den sista dagen i den månad som infaller fem månader efter godkänd ­slutbesiktning. Om  någon lägenhet inte är såld åtar sig Riksbyggen att köpa den. ETT KOOPERATIVT FÖRETAG Riksbyggen är en ekonomisk förening med ungefär 1 500 bostadsrättsföreningar som medlemmar och delägare – du blir med andra ord inte bara medlem i en bostadsrätts­ förening, indirekt blir du också delägare av hela Riksbyggen. ÅTERBÄRING En klassisk princip för kooperativ är att ge medlemmarna återbäring. Inom Riksbyggen bygger återbäringen på de förvaltningstjänster som bostadsrättsföreningarna köper, ju bättre det går för vår förvaltning, desto mer pengar blir det över till bostadsrättsföreningarna.


LUGN DU KÖPER EN RIKSBYGGENBOSTAD För att säkerställa att vi möter alla m ­ oderna kvalitetskrav på bostäder har vi utvecklat något vi kallar för ­R iksbyggenbostaden – vår modell för en god bostad. I Riksbyggen­bostaden har vi tagit hänsyn till både boendes önskemål och samhällets krav på bland annat energieffektivitet, funktionalitet och trygghet. BOSTÄDER FÖR UNIKA PLATSER OCH MÄNNISKOR Husen kan se väldigt olika ut beroende på plats och vem som ska bo där. Det ­handlar om att ­säker­­ställa estetik, tillgänglighet, ­trygghet i husen och områdena, trädgårds­miljön, ­energi­effektivitet mm. Gemensamt för en Riksbyggen­bostad är att de ska uppfylla vissa grund ­läggande egenskaper.

EXEMPEL Gemensamhetslokal: Ska finnas i alla projekt med fler än 25 lägenheter. Den kan användas till t ex styrelsemöten, barnkalas eller övernattningsrum.  rygghet: Trygghetsplanering utförs i varje projekt. T Det handlar om t ex utemiljö, belysning och låssystem. Gröntrivselfaktor: Ett arbete för att skapa trivsel, grönska och mångfald på gårdarna  ångsiktig förvaltning: Riksbyggenbostde­n är ­planerad L för att vara lättskött ur ett förvaltnings­perspekti­v. Det är bra både för dem som har fastighete­n som arbetsplats och din bostadsrättsförenin­g. Tillgänglighet: Planlösningarna ska vara genomtänkta och uppfylla vissa mått. Att t ex entréer, trapphus och balkonger/uteplatser uppfyller gällande tillgänglighetskrav är självklart i en Riksbyggenbostad. MILJÖBYGGNAD Att välja en bostad från Riksbyggen är att välja ett miljömässigt bra boende. Sedan 2012 är alla våra nyproducerade flerbostadshus med tre våningar eller fler, certifierade enligt Miljö­byggnad. Det är Sweden Green Building Councils klassnings­­system som certifierar områdena energi, inomhusmiljö och material. Det handlar om allt från att se till så husen använder lite energi till att reducera buller och skapa rätt ljusförhållanden i lägenheterna. Miljöbyggnad kan ses som ett kvitto på att byggnaden uppfyller dessa viktiga kvaliteter. En byggnad kan uppnå betyget brons, silver eller guld.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

185


PLANETEN SKA MED!

MILJÖSKOLAN Vi jobbar med att inspirera och engagera alla våra ­medlemmar. En del i det arbetet är att vi erbjuder alla boende att gå i Riksbyggens Miljöskola som är en interaktiv webbplats med råd och tips om hur du kan leva mer ­hållbart och minska din energi­användning och miljö­ påverka­n. Besök gärna Miljöskolan via www.riksbyggen.se

Vi har ett brett program som ­stödjer hållbar utveckling, både när vi u­ tvecklar nya bostäder och när vi förvaltar fastigheter – Planeten ska med!

MILJÖ- OCH ENERGITJÄNSTER Vi erbjuder din förening flera tjänster inom energi­ optimering som stöttar er i miljöarbetet och hjälper er nå det resultat ni önskar. Vi har tagit fram vad vi kallar ”Riksbyggens enkla miljöidéer” med förslag på åtgärder för att hjälpa er att minska miljö­belastningen från byggnader och boende. ÅRETS HÅLLBARHETSFÖRENING Årets Hållbarhetsförening är en tävling som är öppen för alla föreningar som är medlemmar i Riksbyggen. Den vinnande föreningen blir en inspirationskälla för andra bostadsrättsföreningar och vinner ett bidrag att användas till förbättrande åtgärder och köp av tjänster.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


SOCIAL HÅLLBARHET Riksbyggen har med hjälp av forskare tagit fram en m ­ odell som fokuserar på social hållbarhet. Med hjälp av den kan vi arbeta för ett mer socialt hållbart boende. Det handlar i korthet om: Medlemmarnas och boendes möjlighet att påverka – Våra medlemmar ska veta hur de kan påverka sitt ­boende. Våra föreningar ska ledas på ett aktivt, tydligt och ­demokratiskt sätt. Att tillsammans skapa en gemensam nytta – Vi har fungerade mötesplatser där de ­boende kan träffas och umgås. Vi stöttar också  föreningarna så att de kan dela både saker och tjänste­r med varandr­a. Samverka med omgivningen – Miljön runt föreningarna ska vara inbjudande och trygg. Att vara med och utveckla samhället – Vi planerar nya bostäder utifrån att de ska bidra till att skapa en mer social hållbar stad. VI TAR ANSVAR FÖR EKOSYSTEMEN Ekosystemtjänster är de positiva effekter som ekosystemen bidrar med till oss människor. Innan vi bygger framtidens bostäder, undersöker vi alltid platsen som ska bebyggas väldigt noga. Vi kallar det ekosystemtjänstanalys och innebär att vi analyserar vilka tjänster som naturen bidrar med (exempelvis renar vatten, binder koldioxid eller minskar erosion). Sedan säkrar vi att ­marken bidrar lika mycket eller mer när projektet väl är färdigt. Så med oss lyssnar du på marken och tar ansvar för framtiden.

15 EKOSYSTEMTJÄNSTER SOM ­ANALYSERAS 1. Odlingsbar mark – Mark som varit uppodlad någon gång de senaste 100 åren. 2. Naturtillgångar – Timmer, ­virke, ­vilda växter, bär eller svamp samt ­viltdjur. 3. Färskvatten – Grundvatten, regnvatten, sjöar och vattendrag. 4. Vattenreglering – Vattenflödet ­regleras vilket gör att vi skyddas mot t ex översvämningar. 5. Vattenrening – Filtrering och ­nedbrytning av t ex organiskt avfall och föroreningar i vattnet.

6. Mikroklimat – Ekosystemets ­f örmåga att påverka lokalt klimat som t ex solstrålning och vind.

11. Rekreation och estetiska värden – Ekosystemets förmåga att skapa ­upplevelser och bidra till rekreation.

7. Bindning av koldioxid – Förmågan att ta upp koldioxid från atmosfären och minska den globala uppvärmningen.

12. Turism – Naturliga platser och ­miljöer i ­ekosystemet som kan locka ­turister.

8. Upprätthålande av luftkvalitet – Ekosystemets förmåga att förbättra luftkvaliteten t ex trädens förmåga att binda utsläpp och partiklar från biltrafik.

13. Kulturmiljövärden – Ekosystemets förmåga att bidra till estetiska, andliga eller religiösa värden som får människor att må bra.

9. Pollinering och fröspridning – Överföring av pollen mellan växter så att frukter, bär och grödor kan bildas. Frön sprids genom vind, ­vatten, djur och insekter till andra platser där de gror.

14. Förebyggande av jorderosion – Förmågan att binda mark, reglera vatten och ­därigenom förebygga erosion.

10. Biologisk kontroll – Ekosystemets förmåga att kontrollera sjukdomar och skadedjur hos grödor och boskap.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

15. Habitat för arter – Ett område med naturliga egenskaper som gör att arter kan leva där.

187


BRF NEO DAVIDHALLS EKOSYSTEMTJÄNSTER Lyssna på marken – Ekosystemtjänster är de positiva effekter som ekosystemen bidrar med till oss människor. Innan vi bygger framtidens bostäder, undersöker vi alltid platsen som ska bebyggas väldigt noga. Vi kallar det ekosystemtjänstanalys och innebär att vi analyserar vilka tjänster som marken, vattnet och naturen bidrar med (exempelvis renar vatten, binder koldioxid eller minskar erosion). Sedan säkrar vi att marken bidrar lika mycket, eller mer när projektet väl är färdigt. Så med oss lyssnar du på marken och tar ansvar för framtiden.

SUMMERING AV STUDIEN 180

Kulturmiljövärden Turism

162

Rekreation och estetiska värden

144

Habitat för arter

VILKA ÅTGÄRDER PLANERAR BRF NEO DAVIDSHALL ATT GENOMFÖRA? 1 Anpassad inomhusventilation 2 Smarta och miljöanpassade trafiklösningar 3 Klimatsmarta materialval 4 Skapa sociala mötesplatser 5 Fotokromatiska fönster 6 Minimera mängden hårdgjord yta

EKOSYSTEMTJÄNSTER SOM BRF NEO DAVIDSHALLS PLANERADE ÅTGÄRDER BIDRAR TILL

Rekreation och estetiska värden – Eko­systemets förmåga att skapa ­upplevelser och bidra till rekreation.

Förebyggande av jorderosion – Förmågan att binda mark, reglera vatten och därigenom ­f örebygga erosion.

Förebyggande av jorderosion

126

Biologisk kontroll

108

Pollinering Upprätthållande av luftkvalitet

90

Bindning av koldioxid 72

Mikroklimat

54

Vattenrening Vattenreglering

36

Färskvatten Naturtillgångar

18 0

Odlingsbar mark Värden innan exploatering

Värden när projektet är klart

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Upprätthållande av luftkvalitet – Ekosystemets förmåga att förbättra luftkvaliteten t ex trädens förmåga att binda utsläpp och partiklar från biltrafik. Pollinering och ­f röspridning – Överföring av pollen mellan växter så att frukter, bär och grödor kan bildas. Frön sprids genom vind, vatten, djur och ­insekter till ­andra platser där de gror.


1

5

3

6 4

Vy över innergård. Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

189

2


Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.


NÄR ANDRA SÄGER HEJ DÅ, SÄGER VI HEJ HEJ Riksbyggen utvecklar inte bara nya b­ ostäder, vi är också en av landets ledande förvaltare av fastigheter och bostadsrättsföreningar. Faktum är att förvaltningsdelen av Riksbyggen omfattar långt fler människor än vad byggandet av nya bostäder gör. Många av våra uppdrag får vi från alla de bostadsrätts­ föreningar som vi har utvecklat och byggt och alltid tar hand om minst fem år efter att de står färdiga för ­inflyttning – men oftast mycket längre. Det här för­ hållandet – att vi jobbar vidare med huset och ­föreningen under många år – gör att vi tänker långsiktigt och ­uthålligt. Vi bygger rejält och stabilt redan från början, vilket både du och vi tjänar på. VI ÄR MED ER DE FÖRSTA FEM ÅREN. MINST. Under de första fem åren som du bor i din nya bostad, anlitas Riksbyggen för såväl ekonomisk och teknisk förvaltning som den dagliga fastighetsservicen. Efter de fem första åren är förhoppningen att ni ska fortsätta att anlita oss som förvaltare även i framtiden.

TEKNISK FÖRVALTNING Driftövervakning Installationsservice Underhållsplanering Underhållsadministration Energibesiktning Energioptimering Försäkringsadministration Myndighetsbesiktningar Statuskontroll lägenheter Systematiskt brandskyddsarbete Obligatorisk ventilationskontroll, OVK Lekplatsbesiktning Boendekontakter Individuell mätning

VÄRDEFULLA TJÄNSTER Vi vet att det krävs ett helhetstänkande för att en bostadsrättsförening ska fungera väl. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och gårdar som att ekonomin hanteras på ett bra sätt – allt för att bevara fastighetens värde. Vi har specialister inom varje område och vår erfarenhet och vårt stöd ökar både trivseln och husets värde. Här kan du läsa om våra tjänster mer i detalj. TEKNISK FÖRVALTNING Med en genomtänkt teknisk förvaltning ser du till att fastighetens värde säkras på lång sikt. Vi hjälper dig med underhållsplanering och tar hand om den löpande driften. Dessutom kan vi se till att er förening är energioptimerad. FASTIGHETSSERVICE Nyckeln till långsiktigt bra skötsel handlar om att vara omsorgsfull och närvarande. Vi ger din ­fastighet tillsyn, sköter om byggnader, och alla typer av ­tekniska ­installationer. EKONOMISK FÖRVALTNING Det finns en hel del ekonomiska frågor som ska hanteras i en bostadsrättsförening. Vi hjälper er med redovisningsoch finansieringstjänster som säkerställer korrekt och effektiv hantering av föreningens ekonomi. RIKSBYGGEN HÅLLER ÖPPET DAG&NATT Riksbyggen erbjuder en unik kundservice med vårt ­kommunikationscentrum som håller öppet dygnet runt sju dagar i veckan. Du ringer 0771-860 860 oavsett ­ärende och var du befinner dig i landet.

EKONOMISK FÖRVALTNING Bokföring och bokslut Uppföljning och planering Lånehantering Överlåtelsehantering och uthyrning Föreningsservice Kundwebb Bostadsrättsjuridisk rådgivning FASTIGHETSSERVICE Fastighetsservice Huset Fastighetsservice Trädgård Fastighetsservice Tekniska installationer Jour Trädgårdsutveckling Mindre byggarbeten Lokalvård

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

OMBYGGNAD Exempel på genomförda projekt: Tak- och fasadrenovering Stambyte Byte av fönster och dörrar Renovering av p-däck Inglasning av balkonger Tillbyggnader Anpassning av lokaler Upprustning av gårdar och lekplatser Installation av hissar Energisparande åtgärder Renovering av trapphus Tillgänglighetsanpassning Påbyggnad och förtätning

191


NYFIKEN PÅ RIKSBYGGEN? Att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen är som att starta en relation. Det är ­spännande, utmanande, lite läskigt men också väldigt givande. Och som med alla nya relationer är det viktigt att titta närmare på den som man ska vara tillsammans med. Låt oss berätta vad som gör oss på Riksbyggen speciella. VI HAR LÅNGSIKTIGHETEN OCH HELHETEN I det läget då våra konkurrenter säljer och lämnar över sina lägenheter, börjar vårt viktigaste engageman­g – den dagliga skötseln och lång­siktiga utvecklingen av ­fastigheten. Vi är med på resan under många år, vilket gör att vi tar ett helt annat ansvar redan från början. Eftersom vi tar hand om bostäderna under många år, planerar vi på ett mer långsiktigt sätt redan från början. VI HAR ERFARENHETEN Riksbyggen har funnits i över 75 år och vi har ­utvecklat bostäder i hela Sverige under hela den tiden. Vi har lärt oss massor under de här åren om hur man ska bygga och sköta om. Men också att lyssna på hur människor vill ha det – för sådant ändras över tiden. Vi lyssnar hela tiden med alla våra medlemmar om hur de vill bo – idag och i framtiden. Lyhördheten gör vår erfarenhet ännu mer värdefull.

Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

VI ÄR MEDLEMSÄGDA Riksbyggen är medlemsägt. Vi är ett kooperativt företag som jobbar för medlemmarnas bästa. Uppstår överskott som inte behövs för utveckling i verksamheten går det åter som utdelning till medlemmarna. VI HAR EN TYDLIG VÄRDEGRUND Som det kooperativa företag vi är, tror vi på samverkan och att lyssna på varandra. Vi tror på trygghet, vi vet att boendet är centralt för alla människor och att det ska kännas säkert. Vi tror också på långsiktighet, vi lever i våra bostäder i många år och för den dag då du kanske funderar på att flytta vill vi att värdet på din bostad ska vara beständigt. VI ÄR HÅLLBARA När vi tar fram nya bostäder utgår vi från vad du behöver och vill ha. Men vi ser också till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Idag är vi miljö­certifierade enligt iso 14001 och ofta ligger vi långt före vad normerna föreskriver, men vi nöjer oss inte med det – Riksbyggens ambition är att leda utvecklingen. VI TAR VÅRT SAMHÄLLSANSVAR Under alla år har Riksbyggen sett på bostäder utifrån ett brett perspektiv. Vi sätter dig i centrum, men inte bara din bostad, vi vill att hela sammanhanget som du flyttar till ska fungera. Det betyder att vi engagerar oss i allt från hur gator och gångvägar planeras till hur kommunal service fungerar. VI HAR MER ÄN BARA BOSTÄDER Förutom utveckling och förvaltning av bostäder i form av hyresrätter, bostadsrätter och egna hem är Riksbyggen en ledande aktör på marknaden för offentli­g och kommersiell fastighetsförvaltning.


Profile for Riksbyggen

Premium_Neo-Davidshall Bofakta  

Riksbyggen Bofakta Brf Malmö

Premium_Neo-Davidshall Bofakta  

Riksbyggen Bofakta Brf Malmö

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded