Page 1

BISTRO:BAR:EVENT

Designmanual for: BISTRO:BAR:EVENT

Gruppe 8 Rikke, Mette, Sabrina Marie Louise, Anne, Christa BISTRO:BAR:EVENT

E-design 2011 - KEA Design/Business


Forord Carlsberg er kendt verden over af mange mennesker. Ikke bare for deres øl, men også for deres gode kvalitet, deres evne til at følge med tiden samt være innovative siden 1847. Ydermere er de kendt for deres skarpe, nordiske image. Disse ting ønsker vi skal være grundlæggende for det tidligere Elefanten, som nu hedder tap:e. Den gode kvalitet skal opleves gennem maden og servicen. Det innovative skal opleves gennem stilen samt indretningen og tilsammen skal dette give tap:e et skarpt, nordisk image.


Problemfelt:

Løsningsforslag/idegenerering:

* Navn kræver forklaring * Udendørs skiltning ikke eksisterende * Stort rum- plads ikke udnyttet * Åbningstider (10-21)– ikke ideelt til aftenbrug * rummet mangler zoneinddeling

* Zoneinddeling via forhøjninger i gulv * Rød tråd i indretning samt funktionalitet * Bruge cafeen som showroom, ferniseringer for kunstnere etc. * Finde et navn der matcher cafeens look.


Introduktion

Vores projekt bygger på vores teori om, at Elefanten har brug for ny visuel identitet samt et nyt navn der kan medvirke større interesse for stedet. I denne designmanual vil vi argumentere for valg af navn, indretning og herudover også udføre en realistisk markedsføringsplan for projektet.

Storytelling:

Siden1847 har der været bryggeri i Carlsbergbyen på Vesterbro i København. Det vi i dag kender som Dansehallerne, var dengang tappehal for sodavandsproduktionen. Da man i 2006 flyttede produktionen til Fredericia var visionen at gøre Carlsbergbyen til en ny og kreativ bydel i København. Mændende bag natklubben RUST åbnede cafeen elefanten i den ene del af Dansehallerne. I dag hedder cafeen TAP-E, som er bygningens oprindelige navn.


Målgruppe:

20-50 år ( studerende, business, vennegrupper, fernisering) Vi forstiller os, at TAP-E vil være et attraktivt sted for en bred målgruppe. Hvis åbningstiden ændres, vil unge mennesker i weekenderne bruge stedet til at drikke drinks etc. Samt mulighed for at skabe et hype til de ældre om at spise middag med vennerne en torsdag aften.

Mission:

tap:e er ikke som andre steder i København. Vi kan tilbyde vores gæste en oase midt på Vesterbro, hvor man bliver en del af det nordisk, innovative, kvalitetsbevidste samt levende Carlsberg miljø.

Vision:

At have et stærkt etableret image, så folk kun kommer for at opleve tap:e

Værdier:

Nordisk, kvalitetbevidst, innovativt.


Idegrundlag Vi ville gerne have en rü, nordisk og industriel stil. Lokalet er meget maskulint og robust, og vi ville gerne finde en stil der ville matche dette indtryk. For at det ikke skulle blive for koldt, har vi valgt nogle farver, der skaber hygge og varme. Folk skulle gerne fü lyst til at sidde der og slappe af. Vi ville have noget storytelling ind over med gamle Carlsberg og hvad bygningen før har vÌret brugt til.


Billeder af model + skitser


Zone-inddeling

Rød: gang areal Grøn: lange borde Lysebrun: Café borde Orange: barområde Lilla: launge

Scenen – pris, materiale, størrelse


Møblering af zoner Zone: “Lang-borde”

Zone: “Lounge”

Zone: “Café-borde”

Vi har holdt os til dansk design mht. Inventar. Der er allerede nogle af møblerne, der skal beholdes. For samtidig at holde budgettet nede.


Den visuelle kommunikation Farvevalg:

Farvekode: C: 0 M:0 Y:0 K:100

Farvekode: C:50 M:70 Y:80 K:70

Farvekode: C:1 M:56 Y:67 K:21

Font: Helvetica Neue Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Xx Yy Zz Ææ Øø Åå


Logo:

BISTRO:BAR:EVENT

Stor format: længde 150 mm.

Lille format: højdede 10 mm.

BISTRO:BAR:EVENT

BISTRO:BAR:EVENT

BISTRO:BAR:EVENT


Carlsbergbyen Pasteursvej 20 1799 Kbh V

Visitkort:

+45 88 810 811 info@tap.e.dk www.tap.e.dk

BISTRO:BAR:EVENT BISTRO:BAR:EVENT

Forside

Bagside

Udendørs banner/skiltning:

BISTRO:BAR:EVENT BISTRO:BAR:EVENT

Bred format

Smal format


Hjemmeside:


Menukort:

Forside

Indhold

Bagside

Indhold


Design manual for "tap e"  

Vi skulle udarbejde en ny visuel identitet til en café i Carlsberg byen