Page 1

MEN11 Klassbok


Innehåll 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.

Andersson Claes Andersson Malin Bergholm Sofia Bravélius Dölling Morgan Bredberg Erica Czechowski Hanna Elveberg Ludvig Eriksson Hanna Falkhäll Josefine Graffton Hampus Gynnmark Jacob Holmlund Miranda Hultman Emilia Ljunggren Viktor Lundqvist Theodor Marklind Frida Matsson Jennie Nilsson Emelie Nilsson Linda Ohlson Moa Olsson Sofia Pettersson Frida Sederström Felicia Waern Sanna Walldén Vilhelmiina Östrand Elsa


Claes Andersson Jag heter Claes Andersson och går på Ljud och Bildskolan i Nyköping. Jag bor i Nyköping. Mitt största intresse är foto. Jag går på mediaprogrammet. Min favoritmat är tacos och olika pajer. Jag har ingen favorit godis för jag gillar allt godis! Men inte lakrits. Det bästa jag vet är att ha en skön vardag. Men även att fota såklart. Jag är bra på att fota. Jag gillar även att mecka med min cykel och min moped. Förr cyklade jag dirt, nu gör jag det bara någon gång ibland. Något jag skulle vilja bli bättre på är att fota, för man behöver alltid utvecklas. I framtiden vill jag jobba med ett eget fotoföretag.


Malin Andersson

Bor: Björnlunda Intresse: Skriva, hästar, vänner Favoritmat, -godis, -serie: Pasta, lösgodis, Vampire Diaries. Om jag fick bestämma skulle: Jag höja studiebidraget. Det värsta jag vet är: Ha tråkigt. Det bästa jag vet är: Ha kul. Jag är bra på: Att skriva. I framtiden vill jag jobba med: Journalistik eller radio.


Sofia Bergholm Eftersom mina föräldrar är skilda så har jag två boenden. Hos min mamma bor jag utanför Gnesta på en ganska stor gård. Där bor även 3 hundar, 2 katter, brorsan och Ola. Hos pappa bor vi i en lägenhet i Gnesta utan husdjur (det har jag gott om hos mamma) och så klart med brorsan då. När jag har tid över tar jag gärna en promenad med kameran. Årskortet har jag i plånboken och så fort det är AIK match så är jag på plats på Råsunda, Norra ståplats. Eller oftast man har inte alltid tid tråkigt nog. Jag är bra på – Alltså de är en svår fråga man jag skulle nog säga fotografera, Något jag skulle vilja vara bra på – Det skulle vara rätt coolt att kunna sjunga och spela gitarr. Beskriv dig själv med tre ord – AIK-supporter, speciell och ja snäll kanske.

Flera Tråkiga Frågor

Favoritmat – Wok Favoritfilm – The Beach Favorit artist/band – Bruce Springsteen Favoritserie - One Tree Hill, Grey’s Anatomy, OC, Chuck, Andra Avenyn


Namn: Morgan Bravélius Bor i Trosa Favoritmat: Smörgåstårta och julmat.. Om jag fick bestämma skulle jag: äta glass. Det värsta jag vet är: spindlar. Det bästa jag vet är: kossor, äta god mat och umgås med mina vänner. Jag är bra på att äta god mat Jag skulle vilja bli bättre på att redigera bilder.


Erica Bredberg Namn: Erica Maria Elisabeth Bredberg Bor: Nyköping och Lid Intresse: Foto, bilar, kompisar & sjunga Favoritmat: Tacos Favoritfilm: The Last Song Favoritgodis: Lakrits Om jag fick bestämma skulle…Jag sänka bensin priserna, Det värsta jag vet är…Blåst och idioter. Det bästa jag vet är…mina vänner och att fota. Jag är bra på…att fota. Nått jag skulle vilja vara bättre på...redigera bilder och filmer. I framtiden vill jag arbeta med…Ingen aning faktiskt, foto eller

något.

Jag älskar min systemkamera, den gör min dag när jag väl har med mig den! Jag gillar att fota det mesta, men fotar helst landkskap, porträtt eller makro bilder!


Hanna Czechowski Bor : Gnesta & Vagnhärad. Intresse: Vara med kompisar, fota Familj: Mamma, Pappa, en lillasyster & en storebror. Husdjur: dammråttor Favoritmat: tacos favoritfilm: har ingen, finns så många favoritgodis: laktis, surisar Jag är bra på: att vara jobbig Något jag skulle vilja vara bra på: Jag skulle vilja vara bra på att fota. I framtiden vill jag arbeta med: ingen aning Beskriv mig själv med tre mig: Jag vet inte!


Namn: Ludvig Elveberg Bor: I Trosa Favoritmat: Mammas lasange Om jag fick bestämma skulle jag: Bestäma lite till Det värsta jag vet är: Gnälliga mäniskor Det bästa jag vet är: Att umgås med mina vänner Jag är bra på: att spela gitarr


Hanna Eriksson

Namn: Hanna Eriksson bor: Ny inflyttad i Nyköping, innan bodde jag i Sörsjön som ligger en bit norr om sälen. intresse: Snowbord på vintern & fota, på hösten sitter jag ute i skogen på älgpass så ofta som jag kan, riktigt mysigt. familj: Mamma, Pappa, lille bror och världensbästa farfar favorit mat: Det måste nog vara pastell de papá eller långkok. favorit godis: Geléhjärtan, alla hjärtansdag är favorit högtiden. favorit film: svårt men A walk to remember är en riktigt bra film. om jag fick bestämma skulle jag bestämma att det skulle vara närmare mellan Sörsjön och Nyköping och att vädret här i Sverige var lite varmare. vad jag vill bli: Jag vet faktiskt inte än, något innom media iallafall. Ska nog plugga vidare på högskola efter dem här åren på lbs. husdjur: Har inga och har aldrig haft. beskriv dig med tre ord: Snäll, rolig & ärlig jag är bra på att lyssna och förstå hur folk menar och leva mig in i deras situationer. i framtiden vill jag vara bra på: photo shop & och knäppa fina kort, bingo rimér är en förebild. Det värsta jag vet är möss och råttor, usch dom förstör mitt liv. Det bästa jag vet är att umgås med vännerna och vara hemma i Sörsjön.


Namn: Josefine Falkhäll Bor: Nyköping Intresse: Djur, fotografering, va med vänner. Favoritmat: farmors hemmagjorda pizza. Favoritgodis: lösgodis,vitchoklad. Favoritfilm: Ace Ventura Om jag fick bestämma skulle jag: hoppa över denna fråga. Det värsta jag vet är: falska människor. Det bästa jag vet är: mina vänner. Jag är bra på: att sova. Nåt jag skulle vilja va bra på: redigera bilder, fotografera. I framtiden vill jag arbeta med: Fotografera djur.


Jag, Hampus Mitt namn är Hampus Graffton, jag är Vattuman. Jag bor för tillfället i Råby med mina föräldrar och min bror, tidigare bodde jag i Husby. Mina intressen är måla, rita och fotografera, som jag anser att jag är hyfsat bra på. Min favoritmat är Kinamat. Jag tycker mycket om film, särskilt klassiska triloDet bästa jag vet är att gier som Star Wars, Back to the Future vistas på Medeltidsveckan och the Karate Kid, även tv-serier som på gotland House och Tredje klotet från solen. Folk har alltid frågat mig vad jag vill göra i med min famtid men jag har aldrig haft ett klart svar för ännu är min framtiden suddig och oplanerad, men hoppas att det inte förblir så särskilt länge till. Just nu går jag går jag åk 1 media på Ljud och Bild skolan i Nyköping.


JACOB GYNNMARK TJA. Jag heter Jacob Gynnmark och jag går i klass MEN11 på LBS(ljud och bild skolan) jag bor i Stigtomta och är 16 år gammal. Jag bor i ett hus lite utanför själva samhället men har det ganska nära till det. Jag bor med min familj bestående av min mamma, pappa, min stora syster, store bror och lille bror. Jag har 4 katter och en bedårande hund. Jag har ett stort intresse för att fota och filma. Men på fritiden hänger jag mest med mina polare och spelar TV och data spel. Är typ helt besatt av det. Älskar särskilt skjutar spel och Nintendo. Men annars är jag den typ av person som gör det mesta om det glädjer dom jag är med och så länge det inte strider mot vad jag själv sätter mina gränser. Det bästa jag vet är att va med familjen ute på Femöre i Oxelesund på somrarna. Där solar vi och badar och har det bara trevligt. Det är det bästa

tiden på året och typ det bästa jag vet. Det värsta jag vet är att göra något eller tvingas äta saker jag inte gillar. Det är bara tråkigt att bli kritiserad för att man inte gillar allt i hela världen. Min favorit film är svår att välja ut. Men jag ser ju en massa undead (zombie) filmer. Men en dom bästa filmer jag sätt är nog Final Fantasy Advent Children. Den är as bra och jag rekommenderar den starkt. Om man har spelat Final Fantasy 7 (en av mina favoriter) så vet man vad den handlar på för den utspelar sig efter det spelet. Något att jag är bra på är att komma ihåg saker och att fota. Jag får alltid beröm för mina bilder. Men mycket annat än det är jag inte så särskilt bättre på, utan jag är snarare medelmåttig i allt. Om jag får välja ett jobb så vet jag inte vad jag skulle välja. Så här kan jag inte säga så mycket. Men min favorit mat är lite lättare. Min favorit mat är fläskfilé med pommes frites och varm bea- sås.


Om mig

Namn: Miranda Holmlund Bor: Nyköping Intresse: Film,skriva,hockey Favorit-mat,film,godis: Sushi, American Pie, Choklad Om jag fick bestämma skulle jag: Flytta hemifrån Det värsta jag vet är: Förlora Det bästa jag vet är: Vinna Jag är bra på: att Skriva,PS Något jag skulle vilja vara bra på: Hockey I framtiden vill jag arbeta med: Film


!


Emi

n a m t l u H lia

J

ag heter Emilia Hultman och bor i en villa i Enstaberga med min familj; mamma, pappa och lillebror. Mina intressen är min fritidssport Ju jutsu (form av självförsvar), rita och måla, fotografera och vara med vänner. Ett nykommet intresse är att arbeta i Photoshop. Jag har inga husdjur för tillfället, men har haft marsvin och skulle nu vilja ha en orm. Min favoritmat är nog grillad kyckling med klyftpotatis. Favvo fimen är inte bara en, men några utav dem är Rush hour 1,2&3. Och favvo godiset är nog choklad, gärna till filmen! Jag är bra på att rita, det är något jag tycker är kul och har hållt på med länge. Jag skulle vilja kunna måla med acrylfärger, och bli en bra fotograf, för i framtiden skulle jag vilja jobba som någon typ av fotograf, helst natur.

Snäll, Afrikabesatt, Målinriktad


Namn: Victor Ljunggren Bor: Trosa Intresse: Foto, Data, Longboard Favoritmat: Tacos Favoritgodis: Lös godis Favoritfilm: Baksmällan Om jag fick bestämma: Så skulle jag kunna svara på denna frågan Det värsta jag vet är: När man har 10 min tills bussen går... Det bästa jag vet är: Att åka longboard Jag är bra på: Longboard Något jag skulle vilja va bra på: Är snowboard I framtiden skulle jag vilja arbeta med: Data design


Theodor Lundqvist Go’kväll, jag heter Theodor Lundqvist och bor i en villa vid järnvägsstationen. Jag gillar att bildredigera, fotografera, spela saxofon, äta piggelin och att leka med kompisar.

Min favoritmat är baconröra(mycket smaskigt) och den film som jag tycker bäst om är Kalle Ankas jul. Mitt favoritgodis är sura nappar har jag för mig. Om jag fick bestämma skulle jag få en gratis resa till Venus.

Det värsta jag vet är när det är ockerpris på piggelin. Ibland har man bara 6 kronor och är sugen på en deliciös piggelin så då går man till en kiosk och då kostar den 7 kronor, inte kul. Jag är bra på att äta god mat. Något jag skulle vilja bli bättre på är att fotografera, bildredigera och spela saxomophone. I framtiden skulle jag vilja arbeta med bildredigering och fotografering.


Frida Marklind Jag heter Frida Marklind och bor i stjärnhov med min mamma, pappa, mina två bröder, våra två hundar och vår katt. På fritiden umgås jag med kompisar, fotograferar och tränar lite med mina hundar, Alice och Ebba som är två Phalenér. Det är svårt att veta redan nu vad jag vill göra i framtiden, men jag vill jobba med någon som har med fotografering att göra, men exakt vad vet jag inte. Jag äter gärna kött och potatis och favorit godisen är choklad.


JENNIE MATSSON Bor: Oxelösund Intresse: Vara med mina vänner & sjunga Favoritmat: Tacos Favoritfilm: Never back down Favoritgodis: Choklad Om jag fick bestämma skulle jag.. bli rik Det värsta jag vet är: Fötter, spindlar och falukorv Det bästa jag vet är: Min familj & mina vänner Jag är bra på: Att vara mig själv Något jag skulle vilja vara bra på: Allt I framtiden skulle jag vilja arbeta med: Något kreativt


Emelie Nilsson Ja då skulle det nog vara höHej jag heter Emelie Nilsson och jag bor i Vagnhä- gre studiebidrag. Eftersom jag rad. tycker att det är för lite att röra På min fritid brukar jag umgås sig med. Det värsta och bästa jag vet? De är nog spindlar, med mina föräldrar, sitta med min gitarr och skriva låtar, fo- och att vara själv. Och det bästa jag vet är mina vänner och tografera mycket, måla tavlor mina underbara och mycket mer. syskonbarn! NåMin favoritfilm? got jag skulle vilja Hmm, jag har så vara bra på är att många favoritfilta fina bilder, och mer, men jag tror att kunna ta bättre att ”Cats & Dogs: beslut! The Revenge Of För tillfället stuKitty Galore” en derar jag på LBS favorit. Jag älskar Ljud och Bildskobarnfilmer i största allmännhet! lan i Nyköping, jag går inriktOch filmgodiset brukar oftast ningingen Estetiska programbestå av mest choklad och lite met media. Jag vet inte riktigt vad jag kommer arbeta med annat småplock. antingen musik eller media. Min favoritmat? Det är nog råttor. Missförstå mig inte! Det Kanske starta eget företag? En egen fotofirma eller nåt? är inte riktigta råttor, det är egentligen lövbiffsrullar som är fyllda med en paprikaröra. Om jag fick bestämma något?


n o s ils

N n e ott

t d ö R a d

Lin

Tjena mitt bena, jag är en tjej från byhålan Jönåker som ligger utanför Nyköping. jag är en sån där tjej som försöker göra så bra jag kan helst till 110% hela tiden, hehe. Mina intressen är att Fota, va med kompisar, hålla på med bilar och träna. min favorit film är a walk to remeber, och när man kollar på film måste man ju ha godis och då är choklad som gäller o om de är kväll så måste man ju käka mat också o till film passar tacos tycker jag. Om jag fick bestämma skulle jag sänka bensin priserna! Det värst jag vet är folk som ljuger, sånt gör mig så arg. Det bästa jag vet är mina vänner!! dom betyder allt för mig! Något jag är bra på,. hmm.. de är nog att sy! gillar att sy kläder som tröjor eller klänningar! I framtiden vill jag jobba med ungdomar och fotografering! Beskriv mig själv med tre ord.. Sprallig, spåntan & pshykobilly, skulle jag nog säga,. Jag har många stilar, gillar att variera, Rocka’billy, pshyko’billy, punk eller jag är mig själv och de är väll bra! Det var lite om mig //Linda Rödtotten Nilsson


Moa Ohlson Namn: Moa Christina Ohlson Bor: Tystberga Intresse: Rida, kompisar & fota Favoritmat: Tacos Favoritfilm: Alla Fast and furious Favoritgodis: Choklad & surisar Om jag fick bestämma skulle. . .allt vara gratis för mig Det värsta jag vet är fötter & fåglar Det bästa jag vet är mina vänner & min familj Jag är bra på att vara mig själv Nått jag skulle vilja vara bra på är att flyga I framtiden vill jag arbeta med något roligt


Född: 4 augisti Bor: Vagnhärad. Klass: Men11. Intressen:

1995.

Innebandy, fotografaring och vänner.

Favoritmat:

Kyckling wook

Favoritfilm: Vänner för livet.

sofia olsson

Favoritgodis:

tutti frutti rings& marabou digestive.

Om jag fick bestämma skulle jag: Hoppa över denna fråga.

Det bästa jag vet är:

Mina vänner.

Jag är bra på: Att köra moppe,

I framtiden vill jag arbeta med:

Fotografering av människor och miljöer.

Bästa minnet:

Storvreta summercamp, 10 maj 2010 marika wolf karls, hedeby skolan 2001-2011.


Frida Pettersson Namn: Frida Pettersson Bor: Tystberga Intresse: Foto hästar, och kompisar Familj: Mama, Pappa och syster Favoritmat: Grillat kött med klyftpotatis och bearnaisesås Favoritgodis: Gott och

blandat orginal Om jag fick bestämma skulle jag bestämma: Att man ska få mer i studiebidrag Favoritfilm: 2 1/2 män Husdjur: Hund och katt Beskriv dig med tre ord: Glad, rolig och snäll I framtiden vill jag jobba med: Reklam, marknadsföring och event Det värsta jag vet är: ormar

Det bästa jag vet är: Coca cola på Donken


Felicia Sederström

Namn: Felicia Ida Catharina Sederström. Bor: Oxelösund. Favoritmat: Lasagne. Favoritfilm: Ja måste nog säga typ Disney filmerna eller Jackass filmerna :3 Favoritgodis: Hallonlakritsskallar. Om jag fick bestämma så skulle jag höja studiebidraget. Det värsta jag vet är när någon ljuger eller sviker. Det bästa jag vet är nog skumma flummiga stunder. Jag är bra på att skratta och va glad och sudda bort folks sura miner. Jag vet inte riktigt vad ja vill arbeta med i i framtiden men antagligen något innom media?


Sanna Waern Fullständigt namn: Olga Sanna Maria (Andersson) Waern Bor: någon mil utanför Nyköping Familj: föräldrar och 3 syskon (jag är minstingen med en storebror och två storasystrar) Husdjur: hunden Anja Intresse: fotografering, skriver väldigt mycket och umgås med vänner Favoritfilm: Sagan Om Ringentrilogin Favoritmat: Grekisk sallad Favoritgodis: Hallonlakritsskallar Det värsta jag vet är: ångest Det bästa jag vet är: skrattattacker Om jag fick bestämma skulle jag: flytta till Nya Zeeland Jag är bra på att: uttrycka mig i skrift Jag skulle vilja vara bra på: matematik I framtiden vill jag jobba som: filmregissör, tror jag Beskriv dig själv med tre ord: excentrisk, fantasifull och altruistisk


Vilhelmiina Walldén

Namn - Vilhelmiina Walldén Födelsedag - 26 Maj 1995 Familj - Mamma och Pappa Husdjur - 7 hundar Intressen - Umgås med vänner och min pojkvän! Åker oftast på hundutställningar på helgerna också Favoritmat - Wok med nudlar och vitlöksås Favoritartist/band - Coldplay Favoritgodis - Allt går ner! Speciellt Marabou Digestive Det bästa jag vet - En sommarkväll tillsammans med vänner och pojkvännen! Bra minnen - 2a i VM i hundutställning/junior handling, klassresa i 9an till Bornholm och Coldplay konserten i Göteborg med min pappa


Elsa Östrand Hej jag heter Elsa Östrand och bor i Nyköping med min familj som består av pappa,mamma och lillasyster. Tre husdjur har vi också, två marsvin och en hund. På fritiden så umgås jag med min pojkvän,vänner och gör lite allt möjligt. Själv så tycker jag att jag är bra på att bara vara bra, men jag skulle vilja vara bättre på massa saker som t.ex. att träna och biffa upp mig. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle det vara glad,snäll och sprallig. Jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden men tror inte att mitt jobb kommer innebära att sitta inne på ett kontor hela dagarna.

Jag vill arbeta med något lite mer kreativt. Jag älskar att laga mat och äta den, min favoritmat är nog kyckling. Surisar tar första plats på som favoritgodisar. Om jag måste välja en favoritfilm så är det ”Love Actually” men har många andra favoritfilmer också.


MEN11

Klassbok  

Mer än vad som finns