Page 1

vintilbud maj 2011 • www.rientavine.dk

Ch. Du Cros, rosé, 2009

På lager igen

Chateau du Cros laver kun 10.000 flasker af denne Rosé. Vinen er lavet på Merlot og Cabernet Sauvignon, som giver er frisk rosé med en fin frugtsyre. Vinen har en behagelig eftersmag og kan anvendes som aperitif eller som ledsager til mad. Vinen er en fin ledsager til tørrede skinker og tapas.

2 flasker

Puglia-vin med en meget kraftfuld smag. Gode og afbalancerede krydderier som nydes bedst med krydret eller kraftigt mad. Vinhuset, Terre di Valgrande, er kendt for sine flotte vine, -man ønsker kun at producere en vin af høj kvalitet.. Selve presningen af druer foregår på den traditionelle gammeldags måde, herved opnås den bedste farve og fylde. Denne vin nydes bedst ved ca. 20 gr..

Nyhed Omara Primitivo fra Puglien. 1 stk 55,-

6 flasker

100,-

300,-

Reserve Chardonnay

Nyhed Cranswick estate

Semillion/Sauvignon blanc, 2008 Forfriskende duft med noter af citroner. Limefrugter og tropiske frugter. Crips smag, med tør citrusfrugt. Et velafbalanceret syreindhold, vinen forlader ganen ren og frisk. Serveres alene eller til salater, tærte, fisk eller fjerkræ. Rigtig god til skaldyr samt hvide fiskeretter. Cranswick Estate, Semiliion Sauvignon Blanc

Intropris

79,-

50% af druerne har lagret på egetræsfade og de øvrige 50% på ståltanke i en kortere periode. Efterfølgende har vinen lagret endnu 6 måneder på fad. En frisk vin med en bouquet af pære, lime og røget eg. Smagen er af frisk æble og melon med citrus modspil som afsluttes i en blød rund eftersmag. Velegnet til grillet lyst kød med salat og fiskeretter, eller blot et glas i solen.

Pris pr. flaske 50,-

3 flasker

120,-

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priserne er gældende fra den. 1. maj til og med 31. maj 2011. Alle priser er inkl. 25% moms og baseret på salg af hele kasser, med mindre andet er angivet.

Tilbud maj  

Tilbud maj

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you