Page 1

een goede prestatie begint met mysole sport


Sporten is leuk. Sporten is gezond! Voor veel mensen de reden om tijd en geld in sport te investeren. Sporten vergt vaak veel van het menselijk lichaam. Bij veel sporten krijgen vooral de voeten het zwaar te verduren. Bij iedere sport en vooral bij ieder individu zijn de belastingen en wensen verschillend. Een goede sportschoen kan vaak niet afdoende inspelen op alle individuele aspecten. Het is dan ook belangrijk om de sportschoen aan te vullen met een perfect op de individu, dan wel de sport, afgestemde inlegzool. Met het oog op bovenstaande ontwikkelde Mysole, in samenwerking met voetspecialisten 茅n topsporters, een range sporttak gerichte inlegzolen. Door tijdens het sporten gebruik te maken van Mysole inlegzolen, wordt het risico op blessures en ander sportleed beperkt. Met een Mysole inlegzool worden de sportschoen, de voet en de specifieke bewegingen nog beter op elkaar afgestemd. Een Mysole inlegzool verhoogt het comfort van de schoen en voegt, waar nodig, extra demping en stabiliteit toe. Sportprestaties worden verhoogd en het sporten wordt n贸g leuker en gezonder!

sporten is leuk, sporten is gezond


specificaties

comfortabel

Zacht, verend en licht ondersteunende inlegzool voor optimaal comfort.

anti- bacteriologisch

Inlegzool met actief bestandsdeel om bacteriegroei tegen te gaan.

anatomisch gevormd voetbed

Anatomisch gevormde inlegzool met een ontspannende en preventieve werking.

vochtabsorberend

Inlegzool met hoog vochtabsorberend vermogen en vochtafvoer.

schokabsorberend

Inlegzool met hoog dempingsvermogen voor optimaal comfort.

koolstof tegen voetgeur

Inlegzool met actieve koolstof om voetgeuren tegen te gaan.

esd bescherming

Electro static discharge: voorkomt dat elektrostatische ontlading, waaruit een vonkje kan ontstaan, overspringt op gevoelige apparatuur.

warmte regulerend

Warmte regulerende inlegzool voor een aangename temperatuur in de schoen.


anatomisch

Voorkom klachten, kies voor mysole


Mysole sport MYSOLE ARCH HIGH

De Mysole Arch High is geschikt voor een holvoet. De hoge ondersteuning voorkomt irritaties onder de voet, waardoor je lekker blijft sporten.

esd

MYSOLE ARCH MEDIUM

esd

Voor de normale voet is de Mysole Arch Medium ontwikkeld. De inlegzool ondersteunt voldoende en zorgt de hele dag voor aangenaam comfort.

MYSOLE ARCH LOW

De Mysole Arch Low is speciaal voor mensen met doorgezakte voeten. De lage ondersteuning is kenmerkend voor deze zool.

esd


Mysole sport MYSOLE OUTDOOR

Deze Mysole inlegzool is speciaal ontwikkeld voor outdoor schoenen. De inlegzool heeft een zeer groot schokdempend vermogen. De unieke vormgeving zorgt voor ondersteuning van de achter- en middenvoet, optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping. Deze inlegzool voelt zeer comfortabel aan en is bij uitstek geschikt voor mensen die actief buitensporten beoefenen.

MYSOLE RUNNING

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in running schoenen. De Mysole Running geeft optimale ondersteuning aan de achter- en de middenvoet. Bovendien biedt deze inlegzool de nodige schokdemping tijdens de landingsfase. De Mysole Running staat garant voor optimale prestaties!

MYSOLE SOCCER

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor de voetbalschoen. De Mysole Soccer geeft optimale ondersteuning aan de achter- en de middenvoet. Bovendien biedt deze inlegzool dankzij de zachte hielspot de nodige schokdemping tijdens de landingsfase. Deze inlegzool biedt de voet een prettige geleng ondersteuning. Deze dunne Mysole Soccer inlegzool past in alle merken voetbalschoenen.


Mysole sport MYSOLE FIELD

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veldsport schoenen. De Mysole Field geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Het basismateriaal zorgt samen met de dempingsunit voor optimale schokdemping. Deze inlegzool is uitermate geschikt voor veldsporten met veel zijwaartse bewegingen en staat garant voor optimale prestaties tijdens het sporten!

MYSOLE RACKET

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in racketsport schoenen. De Mysole Racket geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Het basismateriaal zorgt samen met de dempingsunit voor optimale schokdemping. Deze inlegzool is uitermate geschikt voor racketsporten met veel zijwaartse bewegingen en staat garant voor optimale prestaties tijdens het sporten!


tips & tricks

Verwijder de Mysole inlegzolen uit uw schoen zodra u deze uittrekt. Laat de inlegzolen vervolgens uitwasemen: het transpiratievocht verdampt. Hierdoor wordt de levensduur van uw inlegzool verlengt, daarnaast kan de inlegzool op deze wijze iedere keer opnieuw een maximale hoeveelheid vocht opnemen. Bovendien wordt de kans op koude voeten bij het opnieuw aantrekken van uw schoenen verkleind. • Leg de Mysole inlegzolen nooit op of bij een warmtebron; de warmte kan uw inlegzool vervormen en/of het leder kan krimpen of scheuren. • Wanneer de Mysole inlegzolen door een te korte rustperiode tussen het dragen vochtig blijven, is het raadzaam een tweede paar Mysole inlegzolen aan te schaffen zodat deze afwisselend gedragen kunnen worden • Reinig de Mysole inlegzolen regelmatig met lauw water en een doekje. • Het is sterk af te raden om deodorant of andere producten op de Mysole inlegzolen aan te brengen. • Voor een optimale werking van de Mysole inlegzolen, is het belangrijk de schoenen op correcte wijze te sluiten. • Na verloop van tijd zal de werking van de Mysole inlegzolen verminderen. De levensduur is sterk afhankelijk van de mate van gebruik en het gewicht van de gebruiker. Het is daarom van belang dat de inlegzool tijdig vervangen wordt. • Bij onvoldoende werking van de Mysole inlegzolen, is een bezoek aan een voetspecialist noodzakelijk.


zoolkeuzeapp

de perfecte inlegzool die bij jou past. bekijk de mysole website voor onze zoolkeuzeapp www.mysole.eu


Industrieweg 43 7949 AJ Rogat Nederland T +31 (522) 45 85 35 F +31 (522) 45 85 36 E info@ .eu I www.mysole.eu

Mysole sport  

Mysole sportzolen

Mysole sport  

Mysole sportzolen

Advertisement