Page 1

x e M x e T e Nieuwin handige saus e bottle squeez

Persdossier mei 2011

Santa Maria lanceert een nieuw sausje met karakter, een authentieke smaak en natuurlijke ingrediënten: de Salsa Medium. Met een magische druk op de ‘Santa Maria Salsa Medium’-fles tover je elk Mexicaans gerecht om in een heerlijke maaltijd.

Squeeze me, please me Heel wat gezinnen houden van Mexicaans. Lekker, makkelijk te bereiden en leuk om samen van te genieten. Santa Maria introduceert een nieuwe smaak om de Mexicaanse keuken nog meer toegankelijk en aantrekkelijk te maken: Santa Maria Salsa Medium, in een superhandige, gebruiksvriendelijke squeeze bottle. Gemakkelijk op tafel te zetten en gemakkelijk te serveren!

Just it! e squeez Salsationeel! Santa Maria Salsa Medium Deze lekkere saus – zonder bewaarmiddelen – is gemaakt volgens een traditioneel recept, met 58% tomaten, uien, jalapeño’s, koriander en limoensap. Heerlijk bij taco’s, fajita’s en andere maaltijden en snacks. Heel de familie zal deze saus weten te smaken. Bovendien bevat deze salsa niet veel suiker. Een goed alternatief voor ketchup! En ook heerlijk als basis voor pizza.

g et i nspi r e d at www.santamar iawor ld.com


Zin in meer? Ontdek onze andere producten en recepten op www.santamariaworld.com Met de producten van Santa Maria Tex Mex kan je echt alle kanten uit! Een complete maaltijd, heerlijke hapjes of een tussendoortje, alles mag en alles kan. Bovendien kan je de recepten heel gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke smaak: lekker mild, of net heerlijk spicy. Je vindt heel wat inspiratie op de website. Zo kan je steeds opnieuw in 1-2-3 genieten van authentieke Tex Mex smaken en feestelijke gezelligheid! Nu ook met een handig sausje erbij. Santa Maria-producten zijn onder meer te verkrijgen in Delhaize, AD Delhaize, Proxy en City Delhaize.

Contacteer ons voor meer info, beelden in hoge resolutie of recepten.

Probeer het  zelf!

g et i nspi r e d at www.santamar iawor ld.com

rien.mertens@cayman.be of 050- 67 17 19 & lien.depoorter@cayman.be of 050- 67 17 20

Met vriendelijke groeten, Rien Mertens & Lien Depoorter

Press Relations (PR)  

PR voor kruidenklant Santa Maria: persberichten (NL/FR), persdossiers, projectopvolging, perslijsten, perscontacten, ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you