Page 1

PWN THE

GAME MAGAZINE You’ve never seen an assassin pwning this much! ASSASSINS CREED LEAGUE OF LEGENDS BATTLEFIELD 3 AREA51

1


ASSASSINSCREED

Laatste deel van Ezio evelations vertelt het laatste deel van Ezio’s leven.

I

I

R

In deel twee leerden we hem kennen als een jonge moordenaar die in de voetsporen van zijn vader trad en langzaam maar zeker op het spoor kwam van de Borgia’s. Dat spoor leidde hem in Brotherhood naar Rome, alwaar hij leider van de Assassins werd. In die hoedanigheid leidde hij volgelingen op, waardoor de Assassins meer macht kregen. Uiteindelijk slaagde Ezio erin om de Borgia-familie te verslaan door Rodrigo Borgia voor eens en voor altijd uit te schakelen. Het op 15 november verschijnende derde deel in de Ezio-verhaallijn brengt de Italiaan naar Constantinopel, het kruispunt van de wereld. Ezio is inmiddels op leeftijd, maar hij wordt nog altijd gevreesd in grote delen van de wereld. In Constantinopel hoopt Ezio ‘het geheim van Altair’ te vinden. Natuurlijk is hij daarin niet de enige, want ook de Templars maken jacht op dat geheim. Natuurlijk is het nog te vroeg om te speculeren over hoe het verhaal verder in elkaar steekt.

S

luwer

De wijsheid die Ezio heeft opgedaan in zijn jaren als assassin leveren in de gameplay nog twee andere voordelen op. Ezio kan nu bommen maken en zijn Eagle Vision is doorontwikkeld in Eagle Sense. Dat laatste spreekt aardig voor zich. Ezio kan met zijn Eagle Sense nog steeds zien waar vijanden zich bevinden, alleen krijg je nu wat meer informatie en kun je bijvoorbeeld ook zien waar iemand heeft gelopen. Het helpt Ezio zijn doelwitten gemakkelijker te tracken.


D: REVELATIONS

De legendarische

Al’tair

I

n het lichaam van Al´tair

Iedereen die Assassin’s Creed weleens heeft gespeeld, weet dat Ezio niet zomaar iemand vermoordt. In Revelations zijn de Byzantijnen de vijand van onze Italiaanse grootmeester in de kunst van het moorden, al is nog niet helemaal duidelijk waarom dat zo is. Wel weten we al dat Ezio op zoek is naar de zogenaamde Masyaf Keys, die hem uiteindelijk toegang moeten geven tot de geheime schuilplaats van Altaïr, waar de nodige geheimen verborgen zouden moeten liggen. Altaïr speelt dus weer een rol in het verhaal, maar hij komt ook in een meer directe zin voor in het spel. Elke keer dat Ezio een sleutel bemachtigt, speel je een stuk van Altaïrs geheugen vrij. Dat resulteert dan in een speelbare missie waarin je weer de controle neemt over Altaïr zelf. Deze missies spelen zich steeds af voor de gebeurtenissen in Assassin’s Creed.


Ruimte voor verbetering

I

I

In veel opzichten is Revelations een doorontwikkeling en verbetering van wat Brotherhood al bood. Geen element weet dat zo goed te illustreren als het vechtsysteem. Al jaren balanceert dat onderdeel van Assassin’s Creed tussen ‘goed werkend en leuk’ en ‘repetitief en saai’. In deel twee was het vooral een spel van afwachten en counteren, en in Brotherhood werd je aangezet tot actie door ‘chains’ op te bouwen waarbij je vijanden steeds met één klap kon uitschakelen. Revelations lijkt hier een middenweg in te vinden. Het ene moment ben je omsingeld door vijf vijanden en is het beter om te wachten tot een ervan een aanval uitvoert, terwijl Ezio in een andere passage door vechtende soldaten heen loopt en hier en daar iemand in zijn rug steekt. Variatie binnen de vechtscènes dus, en dat is een punt waarop Assassin’s Creed: Brotherhood nog best te verbeteren viel.

Hookblade Ondanks dat de jaren beginnen te tellen voor Ezio, kun je je razendsnel door Constantinopel voortbewegen. Volgens Ubisoft is het zelfs zo dat je, als je in Brotherhood en Revelations exact dezelfde astand van A naar B zou afleggen, in Revelations ongeveer 35 procent sneller bent. Die versnelling wordt vooral mogelijk gemaakt door de introductie van het hookblade en de aanwezigheid van een aardig netwerk aan ziplines. De ziplines duiken overal op en zijn, in een stad die getekend wordt door hoogteverschil, zeer handig. Daarnaast geven ze de ontwikkelaars nieuwe mogelijkheiden in het leveldesign. Zo belandden we in een adembenemend grote grot, waarbij we in eerste instante dachten dat we er wel even over zouden doen om er weer uit te komen. De aanwezige ziplines beperkten dat tot net iets meer dan zes minuten net te langzaam, want voor ‘volledige synchronisatie’ moest het bínnen zes minuten.


LEAGUE OF LEGENDS GRATIS TE SPELEN


Lrenox2win EAGUE OF LEGENDS & NOCTURNE RUNES & SPELLS 9 GREATER MARK OF DESOLATION 9 GREATER SEAL OF RESILIENCE 9 GREATER GLYPH OF SHIELDING 3 GREATER QUINTESSENCE OF DESOLATION SPELLS: FLASH & SMITE

LEVEL

1

DUSKBRINGER

X

SHROUD OF DARKNESS UNSPEAKABLE HORROR PARANOIA

2

3

4

X

5

6

X

7

8

X

9

10 11 12 13 14 15 16 17 18

X X

X X

X X

X

X

X

X

X

X

X

DUSKBRINGER: Nocturne’s doodelijke damage aanval en helpt hem om bij zijn prooi te blijven. Het is een AOE aanval dat redelijke damage doet, maar het geeft Nocturne ook de mogelijkheid om sneller te rennen en slaan. Deze aanval is daarom ook sterk in de jungle. SHROUD OF DARKNESS: Deze aanval is erg handig om te overleven. Je krijgt een schild om een aanval van je tegenstanders te blokkeren. Deze aanval duurt maar 2 seconden, dus gebruik hem op een wijze manier wanneer je weet dat ze je willen stunnen. UNSPEAKABLE HORROR: Met deze aanval kan je je tegenstander schade aanrichten en tegelijkertijd ook fearen. De fear is erg handing om je tegenstander niet te laten ontsnappen.

X


PARANOIA: Nocturne’s ultimate is wat hem angstaanjagend maakt. Met deze aanval lanceert Nocturne zichzelf naar de tegenstander. Wanneer die de tegenstander raakt doet die enorm veel schade.

w

ITEMS NOCTURNE Start items: Cloth Armor en 5HP Pots. Nocturne kan makkelijk de jungle aan met 4 HP pots, maar ik neem er altijd 5 voor het geval als ik een gank tegen kom. De extra HP pot helpt je sneller naar een hogere health percentage zodat je jezelf niet riskeert om dood te gaan tijdens een gank. Ga zo snel mogelijk terug naar de basis om Vampiric Scepter te halen en vervolgens maak je het later in een Wriggle’s Lantern. Dit helpt je om veel sneller de jungle te clearen.

C

OMPLETE CORE:

Beserker’s Greaves + Youmuu’s Ghostblade. Als de tegenstander veel CC heeft neem dan Mercury’s Treads. Als je tegen heftige magic teams vecht neem dan zo snel mogelijk Banshee’s Veil of als je vooral tegen AD teams vecht neem dan zo snel mogelijk Frozen Mallet voor meer bescherming. Nocturne doet veel damage, maar ligt wel erg snel. Daarom zijn deze items belangrijk voor Nocturne. Koop wat wards om deze vervolgens in de rivieren te plaatsen. Hierdoor heb je een veel beter overzicht op de map.


BATTLEFIELD 3


GAMEPLAY De gameplay van Battlefield 3 is met geen een spel te vergelijken. De textures, schaduwen en voertuigen/wapens worden helemaal te gek. Schaduwen zien eruit of het echt is, Gebouwen kunnen kapot. Maar dat is niet alles voor de PC zijn er 64 speler servers. De mappen zijn extra groot. Er worden verschillende types mappen gebruikt zoals: Urban, Desert, Forest en Snow. Er komen ook mogelijkheden dat je de Dogtag kunt aanpassen met je eigen tekst of motto, ook kun je wapens de schiet modus bepalen zoals Semi Automatic of Automatic en er komt een lampje onder sommige wapens waarmee je in het donker mee kunt schijnen om the zien waar je loopt.

FROSTBITE 2 Frostbite 2 is de engine van Battlefield 3, dit is echter de eerste keer dat deze engine wordt gebruikt. Frostbite 2 heeft verbeterende rendering opties dan zijn voorganger Frostbite 1.5 dat is gebruikt bij Battlefield Bad Company 2, de huizen gaan kapot, het weer kan tijdens het spel veranderen bijvoorbeeld opeens regen, of sneeuw. Meer en grotere damage aan de grond bij een explosie, en de HUD is veel beter. Dit word de unieke game ervaring van 2011/2012!


MULTIPLAYER Daarin belooft DICE een gevarieerde ervaring aan te bieden met grote maps, een heleboel verschillende voertuigen en de terugkeer van totaal vernietigbare gebouwen en muren. Een heel belangrijk aspect van iedere game is de gameplay en die werkt subliem. Alles speelt gewoon heerlijk. Van het soepel over muurtjes heen springen tot het door de bosjes tijgeren, en van het tactisch vernederen van je tegenstanders tot het vuren van je wapens. Het werkt allemaal erg realistisch. Zo zul je bijvoorbeeld niet altijd precies op dezelfde plek richten als je een keer geschoten hebt door de terugslag van een wapen. Het is allemaal tot op de puntjes uitgewerkt en dat zien we graag. Iets dat een aparte vermelding waard is, is het geluid. Dit is werkelijk een waar genot voor de oren. Het is simpelweg heerlijk om te horen dat al het geweld anders klinkt zodra je van de buitenwereld de metro in loopt. In de ondergrondse gangen klinkt jouw geweer dan ook nog eens anders dan wanneer je daar een klein kamertje binnenloopt. Het is perfect afgewerkt en daar krijgt DICE nu al een dikke pluim voor.


RELEASE DATUM Het spel wordt verwacht in November en je kunt hem nu al bestellen. Als je dat doet krijg je de Limited Edition met vele extra’s zoals: de uitbreiding “Back to Karkand” die heeft 5 top Battlefield 2 mappen plus extra wapens en een code waarmee u op Battlefield free2play een goude baret krijgt. De BETA/ Demo wordt verwacht in oktober voor mensen die Medal of Honor 2010 hadden besteld, die krijgen een speciale code naar hun E-mail gestuurd. Voor de rest is het de moeite waard om hem te bestellen.

BATTLEFIELD 3 BENODIGHEDEN AANGERADEN

MINIMAAL

OS: Windows 7 64-bit

OS: Win Vista SP2 32-BIT

Processor: Quad-core Intel of AMD

Processor: 2 GHZ Dual Core

Geheugen: 4GB

Geheugen: 2GB

Videokaart: DirectX 11 Nvidia of AMD ATI, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850

Videokaart: DirectX 10 Nvidia of AMD ATI. 512MB RAM

Videokaart geheugen: 1 GB

Videokaart geheugen: 512 MB

Vrijeruimte hardeschrijf: 20 GB

Vrijeruimte hardeschrijf: 20 GB


METAL GEAR SOLID

RISING 0.0.2012

WHAT WILL YOU CUT? THE BLADE IS IN YOUR HANDS


AREA51

DE

ULTIEME

GAMECOMPUTER

SNELLER DAN HET LICHT De nieuwe Alienware Area-51 biedt explosieve vuurkracht in een desktop met de beste upgrademogelijkheden ooit – het ideale platform voor geavanceerde computergames. Met adembenemende grafische voorzieningen, vloeistofgekoelde processors en een nieuw opvallend ontwerp, hebt u een voorsprong voor de game zelfs maar is begonnen. Uw lot ligt nu in uw eigen handen.

SPECIFICATIES Processor: PC kast: Systeem Licht: Systeem Cooling: Power Supply: Video Processor: Geheugen: Moederbord: Besturingssysteem: Systeem Hardeschijf: Optical Drives: Extra Ingangen: Geluids Kaart: Toetsenbord: Muis:

Overclocked Intel® Core™ i7 990x Extreme Six Core Processor P2 Chassis: Alienware® P2 Chassis with AlienIce™ 3.0 Video Cooling - Space Black Alienware® Standard System Lighting - Astral Blue Alienware® Standard System Cooling Alienware® 1000 Watt Multi-GPU Approved Power Supply Tri-CrossFireX 2GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 6950 12GB2 Tri-Channel DDR3 SDRAM at 1600Mhz - 3 DIMMS Alienware™ Approved Intel® X58 ATX Windows 7 64x Ultimate 512GB3 Solid State hard drive Single Drive Configuration - 20X Dual-Layer Burner (DVD±RW) Dual High Performance Gigabit Ethernet Ports High-Definition 7.1 Performance Audio Premium Keyboard - Logitech® Deluxe 250 Keyboard Premium Mouse - Standard Optical 3-Button Mouse with Scroll Wheel


38” Inch WARP MONITOR

38 In

ch

300 cd/m2

2MS

16.7 MILJOEN KLEUREN

UNLEASH THE BEAST Maak uw games en digitale mediatoepassingen sneller met Intel Core i7 multicore-processors, die de snelheid en de ondersteuning bieden voor overclocking tot een ongelooflijke 3,6 GHz. Met de Intel Turbo Boost-technologie, hyperthreading en de cache van 8 MB zult u versteld staan van de mogelijkheden.

INTEL® CORE i7 PROCESSORS Extreme overclocking: de processorsnelheid wordt verhoogd tot het nog niet eerder vertoonde niveau van 3,6 GHz en biedt toch de stabiliteit die u verwacht van Alienware zodat u volledig kunt opgaan in uw games. Quad Core-verwerking: maak kennis met de ongelooflijke gaming- en multimediaprestaties, dankzij de vier cores die meerdere threads en meerdere taken verwerken. Nu kunt u meerdere programma’s tegelijk uitvoeren en dat met een verbijsterende snelheid, terwijl u op het puntje van uw stoel zit. Intel® Hyper-Threading-technologie: multitasking met maximaal acht threads tegelijk wordt een fluitje van een cent. Het systeem doet meer in de achtergrond zodat u uw aandacht kunt houden bij het veroveren van de wereld. Intel® Turbo Boost-technologie: levert de snelheid die nodig is voor veeleisende games en toepassingen, doordat de kloksnelheid van de processor dynamisch toeneemt bij een stijgende werklast. Intel® QuickPath Interconnect: wanneer u druk bezig bent met het uitroeien van zombies, zijn capaciteitsknelpunten het laatste wat u nodig hebt. Elimineer gamestoringen met hogere doorvoersnelheden en een hogere bandbreedte. 8 MB Intel® Smart Cache: met een cachegeheugen van een unieke omvang voor een pc liggen explosieve prestaties binnen handbereik. Door de cache dynamisch toe te wijzen kunt u volledig in de game opgaan.


RICO PETERS

www.rtwpeters.com

Magazine Rico Pwn Definitief  

Mijn definitieve versie van mijn magazine, hij is tevens ook al gedrukt!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you