Page 1


EEN PROFESSIONEEL TELEFOONSYSTEEM ZONDER TE INVESTEREN? DAN IS WORKING SPACE NETWERKBELLEN VAN RICOH DE OPLOSSING VOOR U.


WERKPLEK NETWERKBELLEN Telefoonverkeer tussen vestigingen en medewerkers onderling kost vaak een vermogen aan belkosten. Met Netwerkbellen van Ricoh komen deze kosten te vervallen. Geen onderhoud meer aan uw telefooncentrale en ieder gesprek binnen het eigen lokale netwerk is, buiten de vaste internetkosten, gratis. Wanneer een nummer gekozen wordt dat buiten het netwerk valt, schakelt deze automatisch over naar het netwerk van uw telefoonmaatschappij en betaalt u aanzienlijk lagere belkosten dan uw huidige conventionele aanbieder.


WAT IS NETWERKBELLEN? Met Netwerkbellen lijkt het alsof u een geavanceerde telefooncentrale in huis heeft. De centrale biedt alle mogelijkheden die u als bedrijf nodig heeft. Hij staat niet bij u op kantoor, maar zit verwerkt in het netwerk. U hoeft niet meer te investeren in dure apparatuur en upgrades, maar proďŹ teert wel van alle gemakken die een moderne telefooncentrale biedt. En dat terwijl u juist kosten bespaart! Netwerkbellen is geschikt voor bedrijven van 2 tot meer dan 1000 lijnen.


HOE WERKT NETWERKBELLEN? Ons platform werkt met VoIP (Voice over Internet Protocol). Hierbij wordt internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is slechts nog maar één infrastructuur nodig. Dit biedt voor de nabije toekomst nieuwe producten en diensten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie heeft spraak altijd voorrang op het netwerk ten opzichte van data. Hierdoor heeft u geen last van hakkelende en onverstaanbare telefoongesprekken als het druk is op het netwerk. Met Netwerkbellen kunt u eenvoudig gebruik maken van een professioneel uitgebreide PBX-telefooncentrale met de volgende basisfunctionaliteiten: Bellen

extern en intern.

Call Groups

aantal telefoons die tegelijkertijd over moeten gaan.

Hunt Groups

eerst gaat één telefoon over daarna de volgende.

Verkort kiezen

ook wel interne nummers genoemd of nummerplan.

Music On Hold

wachtfunctie met instelbaarheid van eigen muziek.

Voicemail

instellen van verschillende meldteksten.

Voicemail 2Email voicemailbericht kan doorgestuurd worden naar e-mailadres. Follow Me

automatische doorschakeling bij afwezigheid.

IVR

Interactive Voice Response; een menustructuur dat naar eigen keuze ingericht kan worden.

ACD

Automatic Call Distributor; het automatisch toewijzen van uw calls naar de juiste persoon.


WAAROM NETWERKBELLEN WÉRKT! >

Alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale zonder investering in apparatuur, upgrades of netwerk.

>

Gratis bellen tussen vestigingen, medewerkers en telewerkers.

>

Eenvoudig uit te breiden wanneer u meer functionaliteiten of capaciteit nodig heeft.

>

U behoudt desgewenst uw nummers.

>

U heeft geen ISDN/analoge lijnen meer nodig.

WAAROM RICOH? Ricoh is expert op het gebied van IT & Document Solutions. Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen staan wij garant voor expertise en continu�teit. Tegelijkertijd kunnen wij door ons servicenetwerk in Nederland met 16 vestigingen en 450 engineers u lokale dienstverlening bieden. Wij leveren al jarenlang een creatieve totaaloplossing die advies, hard-en software, services, training en outsourcing omvat.

MEER WETEN? Wilt u meer weten over WerkPlek van Ricoh en de mogelijkheden voor uw organisatie, bel dan gelijk met Ricoh op 073 - 645 26 60 of kijk op www.ricoh.nl/werkplek. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ricoh.nl


www.ricoh.nl

Ricoh Netwerkbellen  

Ricoh Netwerkbellen