Page 1

imagine. change.

Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek速 Scan De slimme check van uw werkplek


Uw bedrijf op orde 速 met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen足 werken belangrijk is. Maar is uw werkomgeving daar ook op ingericht? Kunnen uw medewerkers altijd en overal bedrijfsinformatie raadplegen, aanpassen, delen en op足slaan? En heeft u ervoor gezorgd dat ze de beschikking hebben over de juiste hard- en software? Ook wanneer uw medewerkers onderweg zijn of een dag thuis werken?


Met de WerkPlek® Scan brengt Ricoh in beeld waar voor u de IT knelpunten zitten. Dat is meer dan handig, omdat u hierdoor precies weet hoe u kosten kunt besparen en risico’s beperken. Ook vertelt de uitkomst van de WerkPlek® Scan hoe u efficiënt en effectief 24/7 kennis kunt delen en samen kunt werken. Dit biedt u veel voordeel ook op langere termijn. J


Waarom de WerkPlek® Scan? De WerkPlek® Scan biedt u inzicht in de IT knel- en verbeterpunten binnen uw organisatie. Ricoh neemt met de WerkPlek Scan vier deelgebieden onder de loep: IT infrastructuur, Printing & Scanning, Telefonie en Document Management Solutions. Zo ontdekt u niet alleen of u met de juiste laptops, desktops, telefoons, printers en scanners werkt, maar ook of u met de beste software werkt. Daarnaast biedt deze scan inzicht in de beste beveiliging: waar kunnen kosten bespaard worden en hoe kunnen risico’s worden beperkt. Ook twijfel over het automatiseren van bedrijfsprocessen op het gebied van dossiermanagement, factuur- en postverwerking neemt de WerkPlek® Scan voor u weg. U weet nu namelijk hoe uw bedrijf op het gebied van IT nog beter en slimmer in kunt richten en klaarmaken voor de toekomst.

De WerkPlek® Scan werkt Met de WerkPlek® Scan onderzoeken we vier gebieden: •  IT Infrastructuur •  Printing & Scanning • Telefonie •  Document Management Solutions …en bieden we slimme werkplekoplossingen voor uw organisatie en medewerkers. Of dit nu kantoorwerkers, mobiele werkers of telewerkers zijn.


Hoe de WerkPlek® Scan werkt De intake. Omdat wij u graag van goed advies willen voorzien, onderzoeken we eerst wat de huidige situatie binnen uw organisatie is. Eén van onze con­sul­­tants komt daarom bij u langs voor een intakegesprek. Samen met de verantwoordelijke medewerkers worden vervolgens uw softwaregebruik en uw printer- en scanbehoeftes in beeld gebracht. Ook komt de toekomstvisie van uw bedrijf aan bod. Zo krijgen wij een totaalbeeld van de behoeftes van uw bedrijf. Voor nu en op de wat langere termijn.

De scan. Het intakegesprek geeft ons vooral een globaal beeld. En dat is logisch. Wie weet nu tot op elk detail precies wat er in een bedrijf op het gebied van informatie- en documentenstroom omgaat? Maar dat gedetailleerde beeld van uw IT is wel nodig. Daarom zullen wij monitor­software installeren. Door analyse van exacte gegevens over uw netwerk krijgt u het beste advies over hoe u uw organisatie klaarmaakt voor de toekomst.

Het rapport. Na verzameling van alle gegevens ontvangt u van ons het concept van het adviesrapport. En omdat we snappen dat onze analyse erg specialistisch kan zijn, zullen we de uitkomsten met u bespreken. U leest en hoort wat uw specifieke knelpunten zijn. Daarnaast ziet u welke risico’s u kunt beperken. Ook bieden wij u mogelijkheden tot verbetering. In overleg stellen we samen een plan van aanpak op. Hierin staat beschreven wat u kunt (laten) doen om uw IT op een efficiënte manier bij ons in beheer te krijgen. Zo bent u niet alleen klaar voor de toekomst; u blijft zelf aan het roer staan!


Werken met WerkPlek速 Scan U bent overtuigd? Dan is het tijd om de WerkPlek速 Scan aan te vragen. Omdat alleen advies op maat leidt tot de beste oplossing voor uw bedrijf, komen we graag bij u op bezoek om samen uw wensen, behoeften en knelpunten vast te stellen. Uiteindelijk kunt u met de WerkPlek速 Scan meer. Zo kunt u ook tot implementatie van de Ricoh WerkPlek速 overgaan. Op dat moment bent u verzekerd van hoogwaardig netwerk-, systeemen applicatiebeheer zonder zorgen.

Daarom Ricoh! Wij zijn de expert op het gebied van IT & Document Solutions. Met wereldwijd 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 70 landen staan wij garant voor expertise, innovatieve oplossingen, continu teit en betrouwbaarheid. Tegelijkertijd kunnen wij door ons servicenetwerk in Nederland - met 16 vestigingen en 450 engineers - de beste lokale dienstverlening bieden. Dankzij de sleutelrol die wij hebben gespeeld bij de ontwikkeling van kantoorautomatisering, zijn we in 20 jaar uitgegroeid tot marktleider in duurzame documentoplossingen. In elke regio van Nederland en ver daarbuiten. Voor iedere ondernemer die zoekt naar betaalbare en creatieve totaaloplossingen zijn wij de ideale samenwerkingspartner.


Meer weten? Wilt u meer weten over WerkPlek速 Scan, de Ricoh WerkPlek速 en de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel ons: 073 -64 52 660. U kunt ons ook mailen; info@ricoh.nl of kijk op www.ricoh.nl/werkplek voor meer informatie.

WerkPlek速 in de buurt Wilt u meer weten over de Ricoh WerkPlek速 of direct bespreken wat de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen zijn, neem dan contact op met een van de Ricoh Document Centers bij u in de buurt. De adressen en telefoonnummers zijn terug te vinden op www.ricoh-documentcenter.nl

WerkPlek Scan  

Als ondernemer weet u dat communicatie en samenwerken belangrijk is. Maar is uw werkomgeving daar ook op ingericht? Kunnen uw medewerkers al...

Advertisement