Page 1

13 TINTEN SICK Richie66

Dertien jaar na de oplevering van zijn laatste ‘sprookje voor grote mensen’ krabt de oud-pornoschrijver zich achter de oren.

“Ik heb geloof ik een foutje gemaakt.“

Zijn branche – de zakelijke dienstverlening – zit diep in de crisis, hij heeft nazomer 2012 als ghostwriter met succes een roman herschreven over de zin van het leven en de trilogie 50 shades of grey / 50 tinten grijs is stevig verankerd in de wereldwijde bestsellerlijsten.


13 TINTEN SICK

Printen voor eigen gebruik is van harte toegestaan. Verder kan niets uit deze uitgave

worden

verveelvoudigd,

opgeslagen

in

een

geautomatiseerd

gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Richie66@Richie66.Com

2 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


1.

Sick

4

2.

marjan en John

17

3.

Wiedergutmachung

23

4.

Voor Hans en Monique (cuckolding)

41

5.

marjan

52

6.

Hete dagen

62

7.

Wiedergutmachung, een nieuw hoofdstuk: Annet

71

8.

Een gynaecologenstoel voor Elise

82

9.

Ogen wagenwijd gesloten

91

10.

Uitgaan eind jaren negentig

97

11.

Haar eerste gang-bang

106

12.

Een rijk seksleven

115

13.

Wintersport in de Benelux

125

3 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


1. Sick

Ze stond in de club, bij een groepje jongens. Mannen meer. Ze was lang, ik schatte zo'n 1 meter 80, kleine borsten, slank (misschien een beetje té), halflang donker, golvend haar, en een lekker kontje. We keken naar elkaar, ik lachte en keek verlegen weg. Ik ben niet zo sterk in een eerste contact als dit.

God, wat word ik oud, dacht ik temidden van dit gesjans en gebabbel en gebeweeg op godbetert muziek uit MIJN tijd. Maar goed, ik was er nu eenmaal in verzeild geraakt, had sjans genoeg, en nu dan van deze leuke meid.

Ik liep het podium af (de enige plek waar een beetje ruimte was) en wrong me door de menigte naar de plee. Ik kwam langs de plek waar ze stond, maar ze was er niet meer. Wel de mannen. De lange jongen had wel wat van haar weg. Een broer? Een andere man keek me onderzoekend aan. Ik lachte terug, zichtbaar puffend vanwege de drukte. Hij grijnsde me bemoedigend toe.

Halverwege werd ik aangesproken door twee meiden die samen even oud waren als ik. Ze zeiden wat, maar ik verstond er reet van, liet dat blijken en boog mijn hoofd naar het fraaie en o zo onschuldige mondje van één van hen. 'We hadden het net over bi-seks', tetterde het kindstemmetje in mijn oor, 'en dat iedereen dat is. Volgens ons heb jij ook die ervaring'.

Ik lachte verbaasd en maakte een gebaar van 'dat is voor jou een vraag'. Een deel van mij wilde erop ingaan, maar jezus, ze waren nauwelijks zestien! En ik liep door, zonder om te kijken. Wat een wereld, wat een wereld, wat

4 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


gaat het snel, bedacht ik me. Ik word echt oud. In de wc stonden jongens in de rij voor de urinoirs. Ze waren aangeschoten of erger. De branie zinderde en hun pis spetterde. Er kregen er twee ruzie. Er werd een beetje over en weer getrokken en geduwd. De menigte in de wc deinde mee, en er klonken voor en achter mij protesten. Ik hield me rustig, glipte langs de haantjes en posteerde mij voor een pispot.

Pfff'

Op de terugweg besloot ik weg te willen. Ik was het ineens zat, mooie meid of niet. Ik werd op mijn schouder getikt en dacht dat het die twee jonge meiden waren van daarnet. Maar het was de lange mooie jonge vrouw. Ze zei wat, maar ik kon haar niet verstaan.

'Ik weet niet wat je zei, maar ik ga even naar buiten', schreeuwde ik. 'Het wordt mij te druk hier. Maar je bent wel leuk'. Ik lachte, zij lachte, ik draaide mij om en schuifelde in de richting van de uitgang.

In de deursluis haalde ik opgelucht adem, gaf de portier een knaak, ritste mijn jas dicht en stapte de stilte en ruimte tegemoet. De deur viel achter mij dicht en de al gedempte muziek viel helemaal weg. Goeie isolatie, dacht ik nog.

Nauwelijks genoot ik van de rust, of de deur achter me ging weer open. Ik zag de portier's arm en de lange jonge vrouw stapte naar buiten. Haar gezicht klaarde op toen ze mij zag. Direct achter haar volgde die man die mij op weg naar de plee zo onderzoekend aan had gekeken. Weer viel de muziek weg, en de lange vrouw liep op mij af. De man volgde. Hij keek mij weer onderzoekend aan.

5 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Wat zei je nou net?', vroeg ze. 'Dat het mij te druk werd', antwoordde ik. 'Ja, dat kan je wel zeggen. Ik ben Mandy', stelde ze zich voor. 'Richmond', schudde ik haar hand. 'Bart', zei de man die naast haar kwam staan. 'Was die andere vent je broer?', vroeg ik. 'Ja, hoe weet je dat?' 'Gewoon, een wild guess', zei ik, 'waarom waren jullie eigenlijk hier?' Even wisselde het tweetal een veelzeggende blik. 'Mag ik daar zelf een antwoord op geven?', zei ik meteen. Hoewel het best wel fris was, kreeg ik een warm gevoel in mijn onderbuik.

Verbaasd keken ze mij aan. 'Hoezo? Denk jij het te weten dan?', vroeg Bart. 'Weer een "wild guess"?', zei Mandy een beetje spottend. 'Jullie zijn een stel', begon ik zonder verder hierop in te gaan, 'dat op zoek is naar wat spanning en afleiding in bed. Of op de keukentafel, de bank, buiten, where-ever. En hier waren jullie op zoek naar een leuke meid, of een jonge jongen'.

Ik vind het heerlijk om zo maar te raden. Gewoon, lekker bot. Zit ik er naast, nou ja, pech gehad. Dan was het toch niet interessant genoeg voor mij. Zit ik goed, al was het maar een beetje, dan is het meteen spannend. En volgens mij zat ik bij de twee in elk geval een beetje goed. Mandy en Bart wisselden weer blikken met elkaar. 'Nou', merkte ik droog op, 'd'r wordt in elk geval over nagedacht. Zeg gewoon, hoe ver zat ik ernaast?' Bart moest even zijn keel schrapen, terwijl de lange mooie meid hem bemoedigend aankeek.

'Deze avond', begon hij wat ongemakkelijk, 'waren we gewoon uit met collega's en Mandy's broer. Maar er zijn inderdaad dagen bij dat we op

6 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


zoek zijn. Niet naar een meisje erbij, niet naar een jonge jongen, maar naar een leuke vent voor Mandy'. Ik was even stil. Deze twee speelden een van de gevaarlijkste spelletjes die ik kende uit het wereldje. 'Bedoel je dat jullie het opwindend vinden om de relatie op het spel te zetten? Mandy, omdat ze dan kan vrijen met iemand die ze echt leuk vindt, en jij omdat ze dan haar ontembare lusten kan botvieren en jij er toch nog bij betrokken wordt?' Toegegeven, ik was wat aangeschoten, dus het kwam er allemaal niet duidelijk meer uit, maar aan hun reacties te zien begrepen ze wat ik bedoelde. 'Ja, ben jij er ook zo een? Hoe weet je het eigenlijk?', vroeg Mandy met een lichte trilling in haar stem. 'Is niet belangrijk', zei ik en ik stapte op haar af terwijl ik Bart recht in zijn ogen aankeek. Zonder dat er verder iets werd gezegd, pakte ik Mandy's hoofd en drukte mijn lippen op de hare. Vrijwel ogenblikkelijk reageerde ze door mij toe te laten en haar tong rond en om de mijne te strengelen. Bart kreunde. Een hand van mij bleef door haar haar woelen, terwijl ik met de andere over haar jas naar beneden gleed, naar haar heerlijke billen. Toen ik daar aankwam en eerst zachtjes en daarna afwisselend ferm en teder streelde en masseerde, kreunde Mandy in mijn mond. Meteen werd haar kus intiemer en intenser, en ze drukte haar onderbuik tegen mij aan. Ik groeide met het moment, en al snel was mijn harde pik door mijn broek heen goed te voelen. 'Oké-oké', zei Bart kreunend, 'het is goed zo. Kom, laten we naar ons huis gaan, ik wil niet dat mijn collega's en haar broer dit van ons zien'.

Bart had gelijk, zoiets zou ik ook niet voor ze willen. Onder Mandy's protesterende kreuntjes en bewegingen trok ik mijn lippen van haar af. 'Jezus, wat ben jij geil!', kon ik niet nalaten op te merken. Ze bleef hitsige

7 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


bewegingen met haar onderlijf tegen mij maken. Ik moest echt een paar stappen naar achteren maken om mij ervan los te rukken. Dit kon nog weleens een hete en vooral vermoeiende nacht gaan worden, dacht ik toen we eindelijk in een driehoekje stonden. 'Wonen jullie ver hier vandaan?', vroeg ik. 'Nee, niet echt heel dichtbij, maar in de buurt', antwoordde Bart. 'Benaderen jullie wel vaker mannen op deze manier?', wilde ik weten. Ik was echt geïnteresseerd in deze twee. 'Nee, dit is uitzonderlijk. Ik weet niet eens wie je bent, en of je niet een of andere gek bent of zo', zei Bart enigszins bekomen van zijn eerste opwinding. 'Je hebt gelijk', zei ik, 'ik zou er nog gereserveerder tegenover staan. Toch ben ik wel heel geil op je vrouw geworden. Hier heb je mijn EUidentiteitsbewijs. Schijf het nummer op als we bij jullie thuis zijn. Ik hoop dat dit je wat gerust stelt'. Bart pakte de kaart aan, keek er even op en richtte toen zijn blik weer op mij. 'Hier, hou 'm zelf bij je, thuis schrijf ik wel het nummer op. Je hebt me inderdaad wat gerustgesteld'. 'Kom, laten we dan snel gaan', zei Mandy en ze pakte onze allebei bij de arm en troonde ons mee. Pittig wijffie, dacht ik, en ik vroeg: 'Ben je nu erg nat?' Mandy zuchtte, en het kwam van diep. Even zei ze niets, en toen: 'Oh ja, ik ben nu heel erg nat. Ooh, ik vind dit echt heel erg opwindend'. Het was inderdaad niet ver, ze woonden in de luxe appartementen boven de passage. Toe maar. Op de trap liet ik Mandy voorgaan. Ik moest me beheersen om nu al niet iets te doen. Met moeite, maar het lukte me. Stel je eens voor dat we ineens buren zouden tegenkomen, dan was meteen de naam van dit ogenschijnlijk braaf burgerstelletje bezoedeld. Bart had nog niet de deur achter ons dichtgedaan, of Mandy en ik vielen op elkaar aan. Zoenend en elkaar betastend ontdeden we elkaar van jassen en

8 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


bovenkleding. Bart was dan voor me, dan achter en bekeek zachtjes vloekend hoe zijn vrouw en ik heftig met elkaar bezig waren. Ik had net Mandy's strakke modieuze broek tot haar knieën weten te schuiven, en streelde al onder het slipje haar naakte mooie billen, toen ze afhield. 'Nog even niet', zei ze zachtjes kreunend en mij af en toe kussend. 'Laat me eerst even naar de wc gaan'. 'Nee', zei ik – ik denk overmoedig geworden door drank en haar enorme opwinding – 'we gaan naar de badkamer. Ga me voor'. Mandy keek me even bevreemd aan, maar de geilheid straalde blijkbaar zoveel van me af, dat ze haar ogen half sloot en instemmend kreunde. 'Kom, ga ook mee. Ik doe niets wat jullie niet willen', zei ik tegen Bart. Het was een mooie badkamer. Kleurtjes, dingetjes, alles paste bij elkaar en was perfect. Zo uit de Ikeagids. Ze hadden een bad, maar een douche had ook gekund. Ik pakte Mandy's hand, ging op haar broek staan die nog om haar linkerbeen zat, en leidde haar het bad in. Perfect, zo stond ze wat hoger dan wij. Met mijn hand tussen haar dijen sommeerde haar haar benen iets te spreiden en verwachtingsvol keek ik schuinomhoog naar haar.

'En nu plassen, terwijl wij kijken. Daarna ga ik weg'.

Bart en Mandy kreunden tegelijk, Mandy rilde en Bart kwam naast me staan. Het werd stil. Dat de mooie jonge vrouw het probeerde was duidelijk te zien. Ik bekeek haar benen. Ze had mooie benen; recht met prachtige welvingen die in elkaar overglooiden en met billen en dijen die heerlijk door haar string werden geaccentueerd. Godverdomme, die ga ik me toch neuken!

9 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Mandy kreunde verloren, met een steeds hoger stemmetje. 'Ooh-oooooh! Ooooooooh! Het komt! Daar! Oooh!! Daar komt het!!!'

Ze plaste, het liep door en langs haar string, langs de binnenkant van haar dijen, en het viel recht naar beneden. Spetterend in het bad. Heerlijk. Mandy was zachtjes gaan kermen, en ze keek hulpeloos naar Bart terwijl de urine op nog geen anderhalve meter van ons vandaan uit haar lichaam liep.

'Zo, ik heb genoeg gezien, ik ga naar beneden. Daar plassen', zei ik en ik liet ze alleen.

Ik zat nog op de wc toen Bart beneden kwam. 'Ik zit hier hoor', zei ik. 'Ah, da's goed', antwoordde hij. Ik had het een beetje met hem te doen. Volgens mij was Mandy de stuwende factor in hun seksspelletjes. Ik hoopte dat hij het ook vanuit zichzelf echt geil vond. Ik maakte mijn onderlijf en pik lekker fris schoon met een stuk vijf, zes vochtige doekjes die dit soort mensen altijd in de wc heeft hangen (je weet wel, in van die doosjes aan de muur), spoelde door, waste mijn handen en kwam de plee uit. Daar stond Bart. 'Ik moet ook, dat was geil daarnet wat je deed', zei hij met een glinstering in zijn ogen. Ik heb een biertje voor je klaargezet op de salontafel'.

Ik bedankte hem, en liep naar de woonkamer. Net zoals de badkamer klopte het daar ook allemaal. Prachtig, maar ik zou er niet kunnen leven. Eén dingetje verkeerd en het zou meteen opvallen. Tevreden over de goede binnenkomer plofte ik op de bank en dronk van mijn biertje. Even later kwam ook Bart erbij. Hij zat aan de cola. 'Vond je het niet te ver gaan, in jouw huis?', vroeg ik.

10 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Nee', antwoordde de man, 'ik kijk naar Mandy en zie dat ze bijna ontploft van opwinding. Dat is mijn kick, dat kan ik jou denk ik niet uitleggen. Jij bent echt dominant hè?' 'Valt wel mee hoor. Alleen mijn werk heeft mijn seksuele beleving danig verziekt'. 'Wat voor werk doe je dan?', vroeg Bart. Ik vertelde hem wat ik tot voor kort deed, maar gelukkig wist hij daar niets van. Gelukkig?, zou u zich kunnen afvragen. Ja, porno wordt door weinigen openlijk gewaardeerd. Logisch, als je kijkt naar de historie ervan én naar de samenleving als geheel, maar rottig als je leuke mensen treft die er net zo over denken als het gros van de massa.

'Heb je een vriendin?', vroeg hij.

Saved by the bell, want daar kwam Mandy weer. Ze zag er heerlijk uit. Ze had een schoon setje aangetrokken en ze rook heerlijk fris. Een stringetje, en een 'gewaagd' behaatje. Ach, spannende kleding was het voor mij niet, maar voor Mandy wel, kon niet missen. En dat maakte mij zo wellustig als een stier. Ze zag er goed uit, en hoewel ik wist dat ze slank was, vielen mij nu pas de rijpere rondingen op. Ze schreed de trap af, trots op haar figuur, maar met een ingehouden en onzeker lachje. Ik stond op en liep naar de trap. 'Sorry', verontschuldigde ik me aan Bart hard genoeg zodat Mandy het kon horen, 'maar met zo'n lekker wijf kan ik mijn aandacht er niet bijhouden'. Verder vroeg ik niets, maar bleef wel naar hem kijken toen ik Mandy op de laatste trede tegenhield. Bart ging staan, en keek met een troebele blik naar waar mijn handen zijn vrouw bijna raakten.

Het ging door.

11 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik draaide me om, keek zeker naar Mandy. De spanning werd haar teveel, ze drukte zich zuchtend naar voren, en raakte met haar schaamstreek mijn uitgestoken hand. Even streelde ik haar onderbuik over het slipje heen, maar al snel gleed mijn hand langs de zijkant eronder. Ik schrok van de opgezwollen schaamlippen, zo gretig en zo warm die aanvoelden. Mandy greep met beide handen de trapleuning, spreidde haar benen en ging op haar tenen staan. Ooh, ze gaf zich, ze liet zich betasten. En ik keurde haar.

Twee, drie vingers gleden moeiteloos in haar warme, vochtige en vooral gretige lichaam. Ik voelde haar knijpen. De opwinding beving mij bijna, en ik moest alles uit de kast halen om er niet in te blijven. Dat lukte Mandy niet. Ze kreunde en schoof zichzelf er nog verder overheen. Ik gromde met mijn tanden op elkaar, siste: 'Wat ben je geil!', beroerde met mijn duim haar zwaar-gezwollen clitoris, om er daarna: 'sssslet!', achteraan te gooien.

'Ooh ja...!!!', kermde Mandy ineens uit. Haar nagels krasten in de houten leuning en ze bewoog sneller en ongecontroleerder over mijn vingers. Mijn pik stond al op springen, maar nu werd ik met haar opwinding meegevoerd. Gék werd ik, en ik spreidde mijn vingers om vervolgens mijn pik erbij te doen. Mandy kreunde aan één stuk door, en ook haar bewegingen werden heftiger en heftiger. Hoewel vaag, was ik mij nog steeds bewust van Bart die achter mij stond. Hij was blijven staan, en ik hem grommen en - geiler nog - aan zijn pik rukken. Het hek was van de dam. Haar sappen stroomden tussen mijn hand en langs de rug ervan. Ineens zag ik mij met een fist fuck-situatie geconfronteerd en kon niet anders doen dan eraan toegeven. Ik bewoog en rekte en strekte de vingers flink, maakte m'n handpalm dunner en liet mijn duim erbij glijden.

Mandy explodeerde.

12 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik voelde het sterkste deel van haar vaginale spieren om het breedste deel van mijn hand spannen. Zelf bewoog ik bijna niet, draaide toen heel voorzichtig iets naar rechts en vrijwel meteen ging Mandy's overgavegekreun over in woeste en nemende geluiden.

'Ooh ja, d'r in! Helemaal erin, neuk me, neuk m'n hele lijf...!!! Ooh ja..., NU!!!'

Ze nam een 'aanloop' en drukte met heel haar lijf en al haar kracht op mijn hand. En ik gleed naar binnen, helemaal, tot aan mijn pols. Achter mij kreunde Bart schor dat hij ging klaarkomen. Van Mandy begreep ik dat ze al met zoiets bezig was, maar dat het niet genoeg was.

'Je hand erbij', zei ik ademloos en vreselijk opgewonden, 'raak jezelf aan!' Het ging bijna niet. Op de toppen van dit genot moest ze zich ergens vastgrijpen, omdat ze bang was dat ze zich anders zou verliezen. En van de trap vallen was een van de laatste redenen dat ze zich ergens aan vastklampte... Bruut pakte ik één van haar handen en leidde die tussen haar benen, naar mijn hand. Een van haar vingers liet ik rand glijden, de rand die haar lichaam en mijn hand met elkaar maakten. Toen zette ik haar vingers op haar clitoris. Mandy gilde het uit, dit zouden de buren zeker horen. En toen kwam ze klaar.

De druk die ze uitoefende voel ik nog steeds om mijn hand nu ik het terughaal om erover te schrijven. Het was alles, het was heerlijk. Elk schokje,

elke

onwillekeurige

spastische

samentrekking

van

het

onbeduidendste vaginale spiertje voelde ik in mijn hand doordenderen. Met mijn vrije hand drukte ik haar tegen de muur om haar zo meer steun te bieden. Zelf kwam ik daardoor in een iets moeilijker positie terecht, maar dat had ik er wel voor over.

13 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Langzaam, heel langzaam, ebde de heftigheid weg. Ik bereidde mij al voor op een lang en heftig proces om er weer uit te komen. Maar vreemd genoeg ging het niet volgens mijn ervaring. Haar kutje (nou '-je', zeg maar gerust 'GROT!' ;) bleek ongevoelig voor mijn minimale activiteiten om er weer uit te kunnen. En ook de nauwste rand voelde veel meer ontspannen aan dan net. En niet te vergeten de enorme hoeveelheden kutgeil die ik meenam. Toch nog langzaam draaide en wrong ik me uit haar. Ik pakte haar lijf beet, leidde haar van de trap en hield haar in mijn armen. Ze rilde over heel haar lichaam. Meteen was mijn eigen opwinding weer helemaal terug, maar dan in drievoud. Ik moest haar gewoon gebruiken.

Voetje voor voetje schuifelden we naar de bank. Bart had zich in een stoel laten vallen, en keek ons uitgeput aan. Er zaten vochtige plekken op zijn broek, en zijn gulp stond open.

Bij de bank liet ik met zachte dwang blijken dat ze op haar knieën moest gaan zitten. In een vloeiende beweging drukte ik op haar rug, zodat ze met haar bovenlichaam op de bank kwam te liggen. Bart en Mandy slaakten tegelijk een luide kreun toen duidelijk werd dat ik niet wilde gaan rusten.

In een handomdraai had ik een condoom om mijn pik gerold. Zonder een waarschuwing te geven drukte ik mijn pik in haar nu uitgewoonde kut. Ik keek naar Bart en zag dat hij zijn pik inmiddels weer tevoorschijn had gehaald. Hij was zo stijf als een meerpaal. Maar het ergste moest nog komen.

Mandy reageerde mij te lauw, en dat was ook niet zo raar als je de omvang van mijn pik met die van mijn hand vergelijkt. Ik haalde mijn pik een paar

14 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


keer heen-en-weer, en zette hem toen op haar aars. Nu gil-kreunde ze het uit, dát wilde ik horen.

Zonder verder ook maar iets af te wachten duwde ik heel mijn lichaam, en mijn pik verdween in de enige warme lichaamsopening die nog lekker strak was. Ik voelde dat ik vrijwel meteen moest komen en begon woest haar kontje te naaien. Mandy lag plat met haar buik op de bank, haar armen willoos langs haar lichaam gedrapeerd. Haar hoofd lag op de rechterzijkant, en bij iedere stoot die ze te verduren kreeg vervormde haar gezicht. Ze was slap, ze had zich helemaal overgeleverd aan de man die in en achter haar werkte. Aan mij. Ik kwam met mijn nagels in haar billen, en met een ingehouden schreeuw verloor ik mijn zaad in haar.

Dat was het begin, we neuken nu nog steeds. Vrijwel iedere avond laat Mandy zich eerst door mij gebruiken, en bedrijft dan de liefde met haar man. Soms zit ik er dan nog wel eens bij, maar dat is dan zuiver functioneel. Als ik haar mond neuk bijvoorbeeld, en Bart haar liefdevol likt.

Sick, Dat zijn we, Allemaal. En met volle teugen, Geef ik mij eraan over. Richie66

15 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


16 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


2. marjan en John

Ze hadden elkaar ontmoet op het internet, op een chatsite. Ze waren allebei gebonden, hadden kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en … ze hadden beiden een partner die niet meer zoveel om seks gaf. De eerste ontmoeting dateerde vanaf oktober, de eerste foto’s werden pas in december uitgewisseld en het eerste telefonische contact vond in januari plaats. Later zou John zeggen dat ze elkaar van haver tot gort kenden nog voordat ze elkaar in levende lijve hadden ontmoet. Werkelijk alles deelden Marjan en John met elkaar. Uiteraard hun seksuele fantasieën, maar ook wat ze graag lustten, tot zelfs de buien aan toe van hun partner of collega’s. “Had mij vroeger verteld dat ik zoveel aan iemand zou vertellen en ik had je voor gek verklaard”, aldus Marjan.

Ze gaat verder. “Het was zo spannend, ik ging hem eindelijk in levende lijve zien, beleven! Hier had ik al die maanden zo naartoe geleefd. Ik wist niet eens dat zulke plekken bestonden, laat staan dat wij er zouden afspreken. We gingen elkaar in de shop van het benzinestation ontmoeten, bij de melk. Dat was een ideetje van John. Al dagen ervoor gierden de zenuwen door mijn keel. Nu ik toch anoniem blijf, durf ik best te bekennen dat ik mijzelf in de aanloop tot de ontmoeting meerdere malen heb gevingerd. Ook mijn man moest eraan geloven, wist hij veel dat het niet om hem ging. Slecht hè? Maar dat maakte en maakt het nog steeds zo extra spannend.”

John: “In de maanden die eraan vooraf gingen waren we al behoorlijk ver gegaan. Dat was in het begin wel even anders; ik wilde haar meteen ontmoeten, maar daar was ze helemaal niet aan toe. Dus ik nam gas terug en probeerde zo veel mogelijk van het virtuele contact te genieten. Dat heb ik geweten; het was tergend, allesbepalend, ik voelde mij 20 jaar jonger!

17 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Dat we elkaar zouden gaan ontmoeten was al zeker, maar op een gegeven moment bleven we het maar uitstellen. We waren bang dat we ‘het’ zouden kwijtraken. Vandaar dat ik mijn hersens pijnigde over de manier waarop we elkaar voor het eerst zouden zien. Een motelletje vond ik te banaal. Ik wist bijna zeker dat juist door zo’n actie de boel al snel dood zou bloeden.” “In die periode begon zij ook opdrachtjes van mij te verlangen. U vraagt wij draaien, geen probleem hoor (hij lacht). Op bepaalde dagen moest ze van mij zonder slipje naar het werk. Wilde ze wel een slipje aan, dan moest ze van die genotsballetjes in. Best geil, het was of of, en ze deed het ook nog.”

Marjan: “Ik moest mij zo uitdagend mogelijk kleden en hoerig opmaken. Ik zal je eens wat zeggen; ik wist niet eens hoe ik er dan uit moest zien. Dus heb ik eerst een hele avond besteed met zoeken op het internet wat voor mij de juiste look zou kunnen zijn. Ik weet nog goed dat dat op een woensdagavond was. De pc staat bij ons tussen de open keuken en de woonkamer, achter een halfhoog muurtje. Mijn man keek naar voetballen, en ik maar tikken, klikken en surfen. De balletjes diep in mij leken wel te gloeien, erg hè?”

John: “Ik had al best wel wat ervaring met kinkyspelletjes, maar dat was in de tijd van vóór mijn huwelijk. Mijn stiekeme internetrelatie met Marjan haalde dat allemaal weer naar boven, alleen zij wilde verder. Marjan sleurde mij mee, mee met haar: verlangens, behoeften en onbesuisde opwinding. Ik ga niet zeggen dat het allemaal haar schuld is dat we zover zijn gekomen, maar ze deed mij een eenrichtingsweg inslaan. Ik moest verder dan ik ooit was gegaan om het voor Marjan spannend te houden.” “Ergens halverwege maart nam ik de leiding weer helemaal op me. Ik mailde dat ze een slet was, dat ze erop kickte dat ze zo geil was, en dat ik goed voor haar zou zorgen. Dat ik desnoods de wereld zou verbouwen als

18 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


wij maar aan haar verlangens konden toegeven. Dat was de druppel, ze ging er helemaal in mee. Mijn vrouw was die avond naar een vriendin. Toen die bevestigingsmail van Marjan kwam, heb ik mijzelf geloof ik er wel vijf keer op bevredigd.”

Marjan: “Het was zover. Mijn hartsvriendin wist overal van. Dat ik een vreemde vent zou ontmoeten en allerlei opdrachtjes voor hem uitvoerde, daar was ze het helemaal niet eens. Avonden hebben zij en ik begin 2004 erover gesproken. Uiteindelijk begreep ze ook wel dat ik dit moest doen, dat dit bij mij hoorde. Van haar moest ik wel mijn mobieltje bij me dragen, met 1-1-2 op stand-by. Deed ik dat niet, dan zou ze mij geen alibi verschaffen voor mijn man.“ “Ik parkeerde in de buurt van de pompen, vlakbij de shop. Mijn hakjes klikten en het geluid echode door het afdak. Ik zweefde, dit was wat ik wilde. Ik voelde de ogen van een vrachtwagenchauffeur in mijn rug, en in mijn verbeelding zat iedere voorbijrazende automobilist aan seks te denken. Aan seks met mij…” “Bij glazen koelkasten achter in de shop stond hij. Ik trilde, niet van nervositeit, maar van opwinding. Hij draaide zijn gezicht naar mij toe, maar bleef staan. Ik moest naar hem toe toelopen, en hij bekeek mij, keurde mij. Zijn kleine, verbeten glimlach gaf mij moed; ik liep als een topmodel op de catwalk naar hem toe.”

John: “Ik dacht dat ik het bestierf. Daar kwam ze, de vrouw met wie ik al bijna een half jaar correspondeerde via e-mail. Ze zag er twee keer zo goed uit als ik haar had opgedragen. Diezelfde vrouw die een paar maanden daarvoor nog zo bleu was, liep op mij af als een klassehoer. Ooh mijn God… Met moeite wist ik mij te beheersen en stak mijn hand uit naar haar naderende middel. Ze rook heerlijk, ik trok haar naar mij toe; haar heerlijke

19 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


half ontblote borsten landden tegen de zijkant van mijn lijf. Ik drukte mijn lippen tegen haar oor. ‘Heel goed…’, en ik kuste haar.”

Marjan: “Hij nam me mee naar de kassa. Onbewogen rekende hij een doosje condooms af. De kassier keek mij schuin aan. John moest dat gezien hebben en kneep bemoedigend in mijn arm. Met een stalen gezicht keek ik de pompmedewerker recht in zijn gezicht terug. Mijn maag keerde zich binnenstebuiten, maar ik vloog.” “Eenmaal buiten wilde ik naar mijn wagen lopen, maar John geleidde me de andere kant op. We liepen naar de achterkant van het benzinestation. Hij drukte me tegen de muur en plantte zijn lippen op de mijne. We zoenden hartstochtelijk. Wilder en wilder draaiden onze tongen om en over elkaar. Ja, dit was het. Dit was wat ik miste en wilde. Zijn gretige hand duwde mijn dijen van elkaar. Ik luisterde. Voordat ik het wist, zat hij onder mijn rokje en streelde en bevoelde mijn geschoren kutje. Ik drukte mijn onderlijf tegen hem aan, wilde meer en alles van hem voelen. Ik kreunde toen hij mij met z’n duim begon te vingeren met zijn wijsvinger in mij.”

John: “Bij de wc’s, tegen de muur, hebben we voor het eerst gekust. Het was meteen al erg heftig. Ze vroeg en ik gaf. Ik gaf alles wat ik had, maar ik realiseerde mij wat ik van tevoren ook al wist: alles wat ik, ik alleen, zou doen, dat zou niet genoeg zijn voor deze ontketende vrouw. Maar daarom waarom waren we hier, op deze parkeerplaats, op deze plek. Ik bevoelde haar, keurde haar, vingerde haar, en voordat ik wist kwam ze voor de eerste keer schokkend klaar. Ik vroeg mij af of mensen het zagen. ’t Kon eigenlijk niet missen zoals zij bewoog. Snikkend van de naweeën klampte ze zich aan mij vast.”

Marjan: “Ik kwam gewoon klaar! Staand, en goed in het zicht van de voorbijrazende wagens, maar dat kon mij niets schelen. Ik was bij hem. Ik

20 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


was van hem. Ik huilde. Zo emotioneel was ik. Het voelde als thuiskomen. John kon vanaf dat moment alles met mij doen, ik vertrouwde hem volledig.” “Hij nam mij mee, de parkeerplaats op die achter het benzinestation lag. We liepen helemaal naar achteren waar een stuk of acht, negen wagens stonden. Er liepen twee mannen de struiken in. De spanning in mijn lijf keerde terug. Ik drukte mijzelf steviger tegen hem aan. Hij fluisterde lieve woordjes tegen me, en dat het allemaal wel goed zou komen.” “Van een van de wagens knipperde de alarmlichten een paar keer; afstandbediening, zijn auto dus, best een grote, maar vraag mij niet naar het merk. Hij hield de deur van de bijrijderplaats voor mij open. Even later zaten wij naast elkaar. De deuren waren dicht, de airconditioning snorde zachtjes en op de achtergrond was er het geraas van de snelweg. Gingen we nu rijden? Of vrijen, of…? De stilte en de spanning waren om te snijden. Net op het moment dat ik wilde vragen wat we gingen doen, kwam er een andere wagen onze kant van de parkeerplaats oprijden. Even seinde de bestuurder met zijn koplampen, wij baadden in het licht. Ik snapte het niet totdat John terugseinde. Nog steeds wist ik niet wat er zou gebeuren, maar de spanning in mij zwol in alle hevigheid aan. De wagen parkeerde naast ons, aan de kant waar ik zat, ook met z’n kont tegen de bosjes. Ik durfde niet naar opzij te kijken, maar uit mijn ooghoek zag ik dat er drie mensen inzaten, twee mannen en een vrouw. ‘Uitstappen’, commandeerde John.”

John: “Eigenlijk was het te erg, te geil en te overweldigend voor woorden. Ze moest van mij uitstappen, de deur open laten staan en naar de achterkant van de wagen lopen. De deur van de zojuist geparkeerde wagen bleef ook open staan. Marjan moest van mij met haar kont naar achteren en gestrekte armen tegen de kofferbak steunen. Ik lichtte haar rok en liet de twee heren haar keuren. Ze beefde helemaal, en ik vroeg de vrouw of zij

21 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Marjan wilde geruststellen. Ik onderhandelde met de mannen, net hard genoeg voor Marjan om het te horen. We kwamen op 50 euro de man uit. Marjan kreunde. Met een vette knipoog naar beide heren deed ik alsof ik het geld aanpakte. De andere vrouw hielp de mannen met de condooms. Daarna gingen zij en ik aan weerszijden van Marjan staan en het begon. Ze werd om en om door beide mannen genomen. Werkelijk, het was het geilste in mijn leven.”

Marjan: “Hoe lang het duurde, ik weet het niet. Ik weet alleen dat John bij mij was, samen met die andere vrouw, en dat zij mij beurtelings ondersteunden, troostten, zoenden, betastten en wat al niet meer. Mijn leven heeft een wending genomen met deze eerste buitensekservaring. Eén keer in de maand moet ik weer, dan neemt John mij mee naar een van de buitenseksplekjes van Nederland. Hij onderhandelt dan over mij, biedt mij aan en beschermt mij. En ik? Ik leef dan. Eindelijk”.

22 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


23 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


3. Wiedergutmachung

Iedereen die mij een beetje kende, weet dat ik eigenlijk schijtbang was voor mooie, geile vrouwen. Vooral vrouwen die wéten dat ze daarmee macht over mij kunnen uitoefenen. En dat doen ze dus ook, al vanaf mijn jeugd. Misschien dat ik daarom (ook) pornoschrijver ben geworden, wie zal het zeggen... Echter, sinds ik 'vieze verhaaltjes' schrijf, kom ik juist in aanraking met 'zulke' vrouwen: Helen Duval, Catherine Keijl (geintje), Sabrina Marin en Silvie Saint. Peentjes zweet ik dan en even later zeven kleuren die inderdaad ergens anders uitkomen. Maar het zijn niet allemaal pornodames, ook ‘gewone’ bloedmooie vrouwen die weten dat ik schrijf die schijnen mij nu te moeten hebben. Misschien juist omdát ik schrijf, wie zal het zeggen... Zo ook Bo, de vriendin van mijn maat die sprekend op Silvie Saint lijkt, de nieuwste ster aan het pornofirmament.

Bo, Tom en ik gingen vaak met z'n drieën uit. Bo was verschrikkelijk. Iedere keer als wij elkaar tegenkwamen, bij de toiletten, op de dansvloer of zomaar ergens en Tom was er even niet, dan hing ze om mijn nek. Dan draaide ze wulps met haar lijf tegen mij aan. Ik wist niet waar ik het zoeken moest! Van Tom wist ik hoe geil ze was, en van Tom wist zij wat een geilaard ik was. Alsssss... Als ik het tenminste zelf onder controle had! Blijkbaar wist zij dat ook, en daarom walste zij erover heen. Om te kijken hoever ze zou kunnen gaan. Om te zien dat een vent zoals ik kon smelten als modderige stadse sneeuw tijdens een plotseling ingevallen lentedag. Op de bewuste avond, nee ochtend meer, stapten we met z'n drieën in de taxi. We waren murw door de pilletjes, drank en vooral door het uren achtereen dansen. Tom was er het ergst aan toe, combineren is voor hem funest.

24 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Bo en ik sjorden hem op de achterbak, Bo kroop ernaast en ik ging voor zitten. Nog voordat ik goed en wel had gezegd waar we naartoe moesten, lag mijn maatje te snurken. 'Hij gaat toch niet kotsen hè?', vroeg de chauffeur. 'Nee', zei Bo, 'mijn vriendje slaapt, kotsen kan ie niet meer'. We zoefden weg. Sociaal als ik altijd ben, maakte ik een babbeltje met de chauffeur. Of hij een goede avond had gehad en zo.

En daar gebeurde het, mijn hart stond stil, hoewel ik nog wel na een kuchje oppervlakkig door wist te praten, gleed Bo's hand langs de rechterkant van mijn stoel over mijn benen! Ze streelde de binnenkant van mijn dijen. Al snel vond ze mijn pik. Ik hoorde mijn stem wat hoger worden. Niet omdat ze hard kneep, maar omdat ik voelde dat mijn pik harder werd. Fuck!! Dit wilde ik helemaal niet! Bo, de jonge vrouw die zoveel leek op de door mij aanbeden Silvie Saint. Bo, van wie ik uit de verhalen zoveel wist, die zat mij botweg uit te dagen. De taxi zoefde door de verlaten donkere straten. We moesten nog wel even. Ik voelde haar vingers door de stof van mijn broek met mijn bobbel spelen. Tom deed nooit zo moeilijk, maar ik realiseerde mij dat Bo dit nooit had gedaan als hij niet sliep. Daar getuigden haar acties eerder die avond van. Ikwilde-dit-niet!

Eindelijk waren we bij hun huis. Ik rekende af, bedankte de chauffeur en hielp Bo met Tom. 'Doe jij maar de deur open', zei ik tegen haar alsof er niets was gebeurd, 'ik sjouw hem wel naar boven'. Even overwoog ik mijn maatje in de brandweergreep te nemen, maar bedacht me. De druk op zijn buik kon hem dan wel eens wekken. En als Tom wakker werd, nou, dan zou hij wel eens kunnen gaan kotsen ja. Rechtstandig, met zijn arm helemaal om mijn nek, droeg ik hem als een lappenpop naar boven. Bo had alle deuren opengelaten. Puffend kwam ik

25 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


met mijn last bij de slaapkamer. In een flits zag ik haar. Wat was ze mooi! Ik bad dat er verder niets meer zou gebeuren. En toch... De bitch! Ze deed niets voor haar vriend, en bleef in de keuken. Ik deed Tom's schoenen uit, zijn broek en blouse, en dekte hem toe. Ja, dat maakte mij wel kwaad ja. Maar goed, dat zou nog wel van pas komen. Maar dat wist ik toen nog niet. 'Slaapt-ie nog?', vroeg ze terwijl ik door de keuken liep. 'Ja', antwoordde ik haar blik ontwijkend, 'niet dankzij jou'. 'Nou-nou', zei ze terwijl ze zich naar mij toedraaide. 'Het is altijd hetzelfde liedje met hem. Kan nergens tegen'. Bo versperde mij de weg, en keek mij brutaal aan. Ik ontweek haar ogen. 'Mag ik er even door, ik ga op de bank pitten'. 'Niet zo snel', zei ze zacht en verleidelijk, 'zullen we eerst nog wat koffie nemen?'

Mijn God, wat was ze mooi! En haar geur! Oud parfum, vermengd met die typische lucht als je uit bent geweest; zweet, rook en alcohol. En bij haar rook het nog zoeter; ongetwijfeld op basis van haar heerlijke lichaamsgeur. Mijn onderbuik draaide zich drie keer in de rondte. En het was toen dat ik mij werkelijk realiseerde dat zij hetzelfde effect op mij had als Silvie Saint, toen die keer in Berlijn (dat verhaal houdt u dus nog van mij tegoed). Met een eerste schokje gaf ik een deel van mijzelf over, en zei: 'Ja, koffie vind ik best'. Met z'n tweeën, dacht ik er achteraan. Met jou... In de woonkamer was het al behoorlijk licht. Ik zette de koffiespullen op tafel, liep naar het raam en keek naar de nieuwe dag. Alles en iedereen lag nog te slapen. In de verte hoorde ik een enkele wagen, en de vogels natuurlijk. Ik voelde mij slecht. Weer een hele nacht doorgegaan, weer drugs en drank, maar vooral weer die spanning. Nu met een vrouw met wie het om meerdere redenen niet kon, niet mocht.

26 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Bo liep langs me. Er was ruimte zat, maar ze schuurde met haar lijf tegen mij aan. Haar goddelijk lijf, haar heerlijke rondingen. 'Oh, sorry hoor', kirde ze zacht, gespeeld, dellerig. En ze deed de gordijnen dicht. 'Kom zitten, op de bank naast me', zei ze. Ze tapte met haar hand op de bankzetel. Even aarzelde ik, maar het was sterker dan ikzelf. En weer gaf ik een stukje over. Voor dat deel verslagen liep ik met een nog intenser aanwezige onderbuik naar de bank, en nam plaats. Naast haar, en in haar geurige aanwezigheid. Kinderlijk speels schikte zij zich tegen mij aan. Haar warme been drukte tegen de mijne. En Tom lag maar te slapen. Snel pakte ik mijn koffie. Ik brandde mijn bek maar deed net alsof er niets aan de hand was. 'Goeie koffie', zei ik recht voor mij uit. 'Zeg Rich, ik heb gehoord dat je zo'n lekkere pik hebt'. Ik wist mij net niet te verslikken, boog me weer voorover zette mijn koffie op tafel en wilde opstaan. Bo legde haar hand op mijn dijbeen, haar warme hand. En weer liet ik een stukje van mijzelf zien; ik bleef zitten. Ik voelde mijn pik weer zwellen. Mijn God, wat voelde ik mij laag. En toch... 'Toe, blijf zitten', zei Bo zacht. 'Ik kan niet geloven dat jij zo bang bent', zei ze. 'Jij, dé pornoschrijver'. Ze genoot intens van mijn ongemak. Een beetje draaide ik naar haar toe, en daar zat ze. De schoonheid. Haar iets verwilderde halflange witblonde haren. Haar ronde, gezonde gezicht, het zilveren kettinkje om haar prachtige slanke hals, haar zwartstrakke body denk ik dat het was, haar volle, ronde borsten met twee kleine, maar duidelijk zichtbare tepeltjes, en haar geile vaalblauwe 501 jeans. Met knoopjes. En ze keek naar me, onbeschaamd, opgewonden en dominerend. Ik wil dit helemaal niet!, schreeuwde iedere vezel in mijn lichaam. Ik wil het écht niet! Het kan niet, mag niet en zal niet! Ja, ik bén een pornoschrijver! Maar alleen ervaringen die ik zelf, op die manier, zo heb beleefd. En dan altijd zó, zoals ik dat wil. Of in elk geval, zoals ik mij eraan geef.

27 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik voelde mij sterker worden. Ik kon haar strakker recht in haar gezicht aankijken. Blijkbaar merkte Bo dit, en ze legde haar hand op mijn been. Maar ik liet mij niet zo makkelijk meer manipuleren. We waren dan wel op haar terrein, maar ik moest het nog altijd wel willen. En haar terrein? Het terrein van haar en Tom samen zal je bedoelen. En Tom, mijn maatje, die lag nu te slapen... Haar hand gleed naar mijn kruis. Mijn pik was nog altijd gezwollen, dat wel, maar het gevoel erbij, dat kende ik beter van mijzelf. Ferm legde ik mijn hand op de hare. 'Bo, dit kunnen wij niet maken', zei ik vastberaden. 'Tom is mijn vriend, en hij zou dit niet zo kunnen appreciëren'. 'Hoe weet je dat nou?!' Bijna riep ze het uit, maar haar hand bleef op mijn dijbeen. 'Wat ik ervan weet is dat je op jouw onnavolgbare manier alleen toenadering zoekt als hij er niet bij is', antwoordde ik droog. 'Dat komt omdat hij jaloers op je is', antwoordde ze meteen. 'Hij is bang dat ik jouw pik, jouw sex, lekkerder zal vinden dan die van hem'. Mhm, dit bracht mij even van mijn slag. 'Maar dat is nog geen reden om het nu, stiekem te doen', zei ik. 'En trouwens, er is nog een veel sterker argument voor mij om er niet op in te gaan'. 'Ooh ja, wat dan?', vroeg ze geïnteresseerd. 'Jij', antwoordde ik, haar recht in de ogen aankijkend, 'dat mooie geile vrouwen zoals jij mij niet mijzelf laten zijn'. 'Ik ben helemaal niet zo mooi', antwoordde Bo pruilend. 'Dat vind jij, ik denk er anders over', zei ik, 'en aangezien we het hier hebben over sex met z'n tweeën, moeten we er allebei achter kunnen staan'.

28 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Pfff, ik was dan wel sterk, maar dit was erg vermoeiend. Uiteindelijk was ze nog steeds betoverend, en uiteindelijk beukte haar heerlijke geur nog steeds op mijn zelfvertrouwen in. Ik begon mijn laatste offensief. Ik pakte haar hand en legde die op haar eigen schoot. Zo, doe het maar bij jezelf, dacht ik, maar zei het niet. Op de een of andere manier zou dat iets onherstelbaar kapot maken, en dat wilde ik niet. Bo draaide zich nu op haar zij, en sloeg haar been over mij heen. Ze ging op mij zitten, en schuurde in één beweging met haar heerlijke onderlijf over mij heen. Even aarzelde ik. Ongetwijfeld voelde ze mijn pik. Hij drukte tegen haar kutje, slechts gescheiden door de stof van onze broeken. We keken elkaar aan, ik van onder, zij van boven. Ze lachte, en de triomf speelde om haar lippen. 'Weet je dit nu zeker?', vroeg ik. Bo knikte. 'Ik waarschuw je, als je hiermee doorgaat, dan gebeuren er dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt', zei ik. 'Try me', zei ze uitdagend, recht in mijn gezicht. 'Ik geef je nog een kans', zei ik, 'ik ben het zat om me te laten koeioneren door mooie vrouwen'. 'Ooh schatje toch', antwoordde ze sarcastisch.

Nu was het genoeg.

Op de bankleuning had ik wat decoratieve sjaaltjes zien liggen. Ik draaide me om, Bo viel van mij af. Ik pakte zo'n sjaaltje met mijn ene hand, terwijl ik haar met mijn andere hand omdraaide. Met mijn knie tussen haar schouderbladen kon ik haar handen op haar rug binden. Ik zette haar rechtop op de bank. Ze keek naar beneden. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat ze naar mijn pik keek. Ik was stijf, erg stijf. Bo keek mij recht in mijn ogen aan. Ze glom, en haar wangen waren rood van opwinding. Ik wist toen dat ik niet meer terug kon. Niet dat ik dat wilde, want zo uitdagend had ze mij nog nooit aangekeken. 'Wat ga je doen?', vroeg ze hees.

29 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Jou breken', antwoordde ik kort.

Ik pakte een tweede sjaaltje van de bank en bond die voor haar ogen. Verbeeldde ik het me, of werd ze zwakker? Kreeg ik meer vat op haar? Of beter gezegd: kreeg ik meer vat op mijzelf? Ze kon niets zien, en haar handen waren gebonden. Voor mijn onmacht naar deze bloedmooie en hondsbrutale prachtige slet had ik genoeg tegenwicht weten te vinden. Met korte, kordate handelingen deed ik haar riem los en ontknoopte haar gulp. Ze werkte mee door iets haar kontje op te richten toen ik de broek over haar billen trok. 'Is je pik nog stijf?', vroeg ze. Ongelooflijk. Zelfs nu nog probeerde ze vat op mij te krijgen. 'Als ik jou was zou ik mij maar gedeisd houden', zei ik vlak. 'Je weet helemaal niet wat er met je gaat gebeuren'. 'Als ik je pik maar ga voelen. Je grote pik...', klonk het, bijnakreunend. Ja, mijn pik ga je voelen ja. Alleen ik weet niet of je daar nu zo gelukkig om moet zijn, dacht ik. Ja verdomd, ze hád een zwarte body aan! Ooh, wat een heerlijke borsten! En wat welfde de onderkant van dat geile lijfpakje prachtig over haar brutale venusheuveltje, zo naar haar onderlichaam. Ik hielp met opstaan. Ik genoot van wat ik zag. Nog niet helemaal, maar ze was bijna van mij. Bijna net zoveel als dat ik van haar was. Al maanden. Ik bracht mijn hoofd naar haar oor. Ze voelde mij ademen. Even schrok ze, prachtig. 'Je kan niets doen', fluisterde ik voor het eerst in haar oor. Ze huiverde. 'Helemaal niets, en je staat hier maar. Ik kan alles met je doen. Zál alles met je doen. Je wordt betast...' Zoiets was blijkbaar voor haar nieuw. Ze kreunde, iets te hard naar mijn zin. Dwingend, maar nog wel vriendelijk suste ik dat ze stil moest zijn. Meteen daarna streelde ik met vlakke hand de body tussen haar benen, millimeters verwijderd van haar zachte, kwetsbare kutje. Ik streelde haar heerlijke volle billen, gleed geilig door naar haar rug, tot haar schouders, om vervolgens

30 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


tergend langzaam naar voren te komen, naar haar borsten. Met beide handen omvatte ik haar heerlijke borsten, streelde de onderkant ervan, liet de heel voorzichtig mijn handpalm over haar verharde tepels schuren.

'Je kan niets doen'.

Tot dan had ik mijn lijf zorgvuldig van haar afgehouden. Maar nu begon ik met mijn bovenbenen en mijn borst heel voorzichtig en af en toe haar volle rondingen te betasten. Mijn pik mocht ze nog niet voelen, nog niet... Bo's ademhaling versnelde. De brutaliteit was uit haar verdwenen.

Ze stond kaarsrecht, kin iets omhoog, hoofd in haar nek. Maar trots was het niet zoals ze stond, meer ontvankelijk; om alles zo goed mogelijk te kunnen voelen. Ik voelde me steeds beter. Via Bo zou ik afrekenen met alle mooie vrouwen, vooral pornomodellen de laatste tijd, die dachten mij te kunnen raken. Mijn hersens werkten op topsnelheid. Wat moest ik nu doen? Hoe bouwde ik dit zo goed mogelijk op? Ik besloot haar meteen te confronteren met haar kwetsbaarheid. Hoezeer het mij speet al afstand te moeten doen van de prachtige strakke tweede huid die de body was en haar rondingen omspande.

'Je hebt het zelf gewild. Je bent van mij'.

Tergend langzaam en één voor één maakte ik de drie knoopjes los. Voor en achter sprong de stof tot net over haar schaamstreek en billen. Netjes rolde ik het op zodat het niet in de weg zou zitten. Ik duwde tegen de binnenkant van Bo's dijbenen. Rustig, maar wederom dwingend. Ze begreep het, en spreidde gehoorzaam haar benen.

31 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Voel dat je naakt bent'.

Ik zakte door mijn knieën en blies van onderen tegen haar ontblote kutje. Ze was geschoren! Niet helemaal, maar ze had zich geschoren. Uitsluitend voor genot, de slet! Weer bracht ik mijn mond naar haar oor.

'Ik doe alles met je wat ik wil'.

Als geëlektrificeerd verstarde haar lijf bij mijn eerste aanraking bij haar kutje. Langzaam haalde ik een vlakke hand erlangs. Ze was nat, verschrikkelijk nat...! 'Je bent geschoren, en je bent nat. Je bent erg. Verschrikkelijk slecht', fluisterde ik in haar oor. Bo kreunde, en duwde trillend haar heupen tegen mijn strakke hand. 'Doe er iets mee', kreunde ze zacht, 'je maakt me gek...' Onhoorbaar hapte ik naar adem. Mijn onderbuik leek zich naar buiten te persen, en mijn pik knalde uit elkaar. Maar ik wist mij te beheersen. We hadden nog erg ver te gaan. 'Toe neuk me!', zei Bo iets te hard. Ik suste haar, zachter moest ze zijn. 'Naai me. Ik hou het niet meer uit', prevelde ze fluisterend, maar op een iets te brutale toon. Meteen was ik weer mijzelf. Niets ervan, ik liet mij niets meer vertellen. 'Ssst!, ik bepaal wel wat ík ga doen', beet ik haar toe, en drong meteen met twee vingers in haar kutje. Oeoeh! Het leek wel alsof ik erin gezogen werd, zo nat en zo geil was ze. Bo sidderde op haar benen. Dit had ze niet verwacht. Ze kreunde en trilde nog meer toen ik mijn vingers in haar bewoog. Tergend langzaam liet ik ze uit haar glijden. Langs de bovenkant, langs haar - zo te voelen - behoorlijk opgezwollen clitoris. De glijdende aanraking, een vinger lang, leek ze bijna niet te kunnen doorstaan. Zo trilde ze op haar benen. En ze kreunde, luider dan ik wilde.

32 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Je bent nog steeds te luidruchtig', constateerde ik. 'Op je knieën', beval ik, 'er is plaats genoeg als je rechtstandig naar beneden zakt'. Voorzichtig en tastend met haar benen lukte dit Bo vrij goed. 'Heel knap', prees ik haar, wat verder van haar verwijderd. Ik deed mijn kleren uit, zo geruisloos mogelijk. Ik wilde niet dat ze het wist. Ik kon echter een zucht van verlichting niet verbergen toen mijn enorm gezwollen pik in alle vrijheid rechtvooruit stond. Eindelijk, pfff! Ik stapte op haar af, zakte door mijn knieën, maar zorgde ervoor dat niets van mijn lijf haar raakte. 'Je bent te luidruchtig geweest', fluisterde in haar oor. We willen toch niet dat anderen weten dat je zo'n sletje bent, of wel?' 'Nee', fluisterde ze gewillig, 'niemand mag dit weten...' 'Teveel, teveel antwoorden, te bijdehand. Je praat teveel en te hard. Maar wees gerust, daar heb ik wel wat voor...' Ik stond op en duwde in één keer mijn eikel tegen haar lippen. Ze kreunde en huiverde. Ik duwde met mijn vrije hand haar prachtige hoofd over mijn pik, en ze pijpte me. Ooh, ze pijpte me zo heerlijk, zo intens, zo vol overgave. 'Doe het beter', gebood ik met veel moeite om mijn kreunen en genotscheuten niet te laten horen, 'anders wordt het zo meteen alleen maar erger'. Maar ze kon niet beter pijpen. Niemand had het beter kunnen doen, ze gaf al alles. En door geluidjes van afkeuring te laten horen, maskeerde ik mijn genot. Net voordat ik klaarkwam, trok ik mij terug. 'Dat was niet goed genoeg', zei ik streng. 'Jammer voor jou, want nu gaan we verder'. Bo kreunde, snikte zelfs. Ik had haar bijna.

'Dat wat jij me al maanden aandoet, daar ga je nu voor betalen.'

Ik pakte de twee laatste sjaaltjes. Gelukkig lagen er nog twee. En gelukkig was ze niet verkouden. Van één sjaaltje maakte ik een prop.

33 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Zorg met je tong ervoor dat hij niet in je keel schiet. Dat kun je best', zei ik aanmoedigend, en propte de stof in haar mond. Ze liet het toe, maar dat kon best komen door de manier waarop ik het deed. Zacht, maar ferm, tegenstribbelen had totaal geen zin. Het tweede sjaaltje bond ik voor haar mond, om te voorkomen dat ze de prop uit zou kunnen spugen. Als ik op dat moment aan mijn pik had gezeten, was ik spontaan klaargekomen, zo'n geil gezicht als dat was! Voor wat ik van plan was, had ik nog wat nodig. En dat kwam mij heel goed uit, gezien mijn op springen staande pik. 'Draai een halve slag op je knieën en schuifel iets naar voren tot je de bank voelt', gebood ik. Het was aandoenlijk en geil tegelijk om te zien hoe goed ze haar best deed. 'Heel goed', kon ik alleen maar zeggen. Het zaad kookte in mijn zak. 'Ik zal je iets verlichten, je doet het zo goed', prees ik haar en pakte een kussen. 'Knie omhoog, en de andere...' Ze zat op haar knieën op het kussentje, alsof ze bad. 'Rust maar voorover, met je buik op de bank. Ik moet even wat pakken', zei ik. Terwijl ik naar de keuken en de wc liep, stuiterde mijn pik superstrak voor mij uit. Als Tom mij nu zou zien, ons nu zou zien, dan was alles verloren. De vriendschap, hun relatie, alles. Maar dit was iets wat moest gebeuren. Ze had erom gevraagd. In de keuken vond ik wat ik zocht: olijfolie. En van de wc pakte ik de natte doekjes die ik al wist te liggen. Met de spullen in mijn hand kwam ik terug en werd weer getroffen door wat ik zag. Ik zakte door mijn knieën en bevoelde weer kutje. Ze was zo verschrikkelijk nat, nog steeds. En het trillen van haar lijfje, ik kan er van klaarkomen, nog steeds, als ik er alleen maar aan denk. Mijn hand streelde haar heerlijke volle billen. Tegelijkertijd boog ik mij voorover, over haar rug. Het kon mijn niets meer schelen dat ze mijn met voorvocht besmeurde pik voelde.

34 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Het wordt heel erg', zei ik tegen haar, 'maar niemand zal het weten. Dit blijft tussen ons, altijd, overal. Je bent veilig'.

'Maar je bent wel van mij!', beet ik haar meteen daarna toe, en ik gaf haar een vette klets op haar billen. Pats! En daarna nog één, en nog één, en nog één! Om en om, en steeds sneller achter elkaar. Niet té hard, maar het geluid was fantastisch. Ik was echt trots op mijzelf over die klappen. Bo kreunde, en draaide met haar kontje. Niet van de klappen af, maar ernaar toe! Meteen was mijn grootste opwinding weer terug. Ik denk dat ik op het juiste moment stopte. De billen die ze de afgelopen maanden zo uitdagend naar mij had toegedraaid waren nu gelouterd. Roodgloeiend waren ze. Ik pakte de olijfolie, goot wat op mijn handen en verzachtte heel voorzichtig het roodruwe vlees. Diep masseerde ik het in. Mijn onderbuik kantelde weer eens toen ik onder mijn handen voelde dat ze zich aan de verlichtende massage laafde. Tot zover ging het goed. Ik masseerde Bo behoorlijk lang. Ik stopte op het moment dat ik aan haar lichaam voelde dat ze weer praatjes kreeg. Dat ze er weer teveel van ging genieten. Ik nam een nieuwe teug olie, bracht het weer op haar billen, maar concentreerde mijn bewegingen nu steeds meer in de richting van haar kontgaatje. Als door een wesp gestoken hield ze haar billen bij elkaar. 'Nee, dat heeft geen zin', fluisterde ik in haar oor. 'Hoe meer je tegenstribbelt, hoe meer pijn. Laat het gaan, je hebt dit verdiend'. Bo probeerde zich zichtbaar te ontspannen, hetgeen niet helemaal lukte. Maar de olie deed de rest. Ik smeerde alles in, maar zorgde ervoor dat mijn vingers niet ín haar kontje gleden. Toen stopte ik.

Daar lag ze. Op haar knieën, met haar buik op de bank. Haar prachtig volle borsten geplet, met een blinddoek en een monddoek voor, en vuurrode en spekgladde billen. Ik veegde mijn handen aan mijn eigen pik af.

35 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Heel voorzichtig zette ik mijn eikel tegen haar aarsje, en drukte hem tot over de rand naar binnen. Bo kreunde een paar keer hard achter elkaar, maar wist zich zo veel mogelijk te ontspannen. Ik gaf haar even de tijd om te wennen aan dit vreemde ding in haar kont, toen drukte ik door. In één keer tot mijn onderbuik op haar billen landde. Ook daar bleef ik even wachten.

Ik had verwacht dat ze strakker zou zijn. Misschien had ze al ervaring met dit soort penetraties. Het prachtige meisje probeerde duidelijk voel- en zichtbaar te ontspannen. Zelf dacht ik aan de meest vreselijke dingen. Ik kon het mij gewoon niet veroorloven om nu al klaar te komen. Bo begon over mijn pik te draaien en toen wist ik dat we lang genoeg hadden gewacht. Ik greep met beide handen haar billen. Ze kreunde, lang en aaneengerekt. En ik begon haar te neuken. Met diepe halen pompte ik keer op keer in haar kont. Bo brieste door haar neus, vechtend tegen pijn, genot en hopelijk ook weerzin. Steeds sneller, steeds intenser, steeds harder. Ik naaide haar, ik naaide Silvie Saint, ik naaide Helen Duval. Ik naaide ze allemaal! Diep en zonder mededogen.

'Ik neuk je'.

Bo kreunde, lang en intens. Iets te snel naar mijn zin moest ik het rustiger aan doen. Maar goed, Bo had waarschijnlijk al genoeg gehad. En het ergste moest nog komen. 'Knijp je billen bij elkaar', hijgde ik zacht in haar oor. 'Zo hard mogelijk, alsof je niet wil dat ik eruit ga'. Heel langzaam trok ik mijzelf terug. Ik voelde het vacuüm rond mijn pik. Dat ging alvast goed. Verwachtingsvol keek ik naar beneden, naar de plek waar Bo en ik verenigd waren. Daar kwam mijn lul tevoorschijn. En ja hoor, niet zoveel als dat ik hoopte, maar het zat er! En het was te ruiken! Normaal

36 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


gesproken walg ik ervan, maar nu had een doel. En die lucht... Geloof het of niet, maar die lucht was net zo zoet als Bo zelf. Het meisje rilde, kreunde luid toen mijn eikel door haar gespannen aarsspier getrokken werd. Spastisch schokte ze na. Ik tastte achter me, pakte mijn shirt en veegde haar gladde billen schoon. 'Kom, ga staan, je moet op de bank gaan liggen', zei ik zacht. Snikkend, en met pijn- en genotsscheuten waar haar adem achter bleef hangen, strompelde ze overeind. Ik hielp haar, nu wel. Het ergste moest nog komen. 'Je benen uit elkaar', commandeerde ik in haar oor. Ze deed het. Ik moest behoorlijk wat moeite doen om aan de ene kant ervoor te zorgen dat mijn pik de bank niet raakte en om tegelijkertijd haar goed te kunnen vingeren. Maar het lukte me. Rondjes draaiend kwam ik steeds dichter bij haar opgezwollen klitje. Ze kreunde, louter van genot nu. 'Je bent veilig', zei ik zacht. 'Laat het gaan, laat je zien aan mij, degene die jou helemaal kent nu. Je bent van mij. Nooit meer zal je iets doen wat ik niet wil'. Bo kreunde en brieste luider door haar mondknevel. Het opwindingsvocht kwam letterlijk uit haar vuurrode kutje zetten.

'Ik weet iets van je dat niemand anders weet.'

Bo kreunde harder. 'Ik zie het nu. Jij hoeft het niet te zien, maar je mag...' Ik stopte even en ging verzitten. 'Maar je mag het wel... Je mag het wel… ruiken!'

Ik bracht mijn kloppende en besmeurde pik tot vlak voor haar neus. Bo hief een lang, aaneengerekt gekerm aan. Gebonden als haar armen waren, schudde ze heen en weer op de bank. Het was bijna zichtbaar, hoe de schaamte en opwinding door haar lijf golfden. Ik maakte als een razende mijn pik schoon met de natte doekjes. Bo kermde en kippenvel verscheen over heel haar lichaam. Ik was schoon en vingerde

37 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


haar weer, met mijn ene hand. Met mijn andere trok ik mijzelf af in hetzelfde tempo. 'Je bent van mij. Denk aan wat ik heb gezien', fluisterde ik lief en gaf haar een kusje op haar oor.

Dat was teveel voor de bloedmooie jonge vrouw. Het diepste van het diepste in haar was ontmaskerd. Ze had betaald voor alle geilheid, en alle uitdaging waar ze mij maandenlang aan blootstelde. Ze kwam klaar.

Helemaal open door haar gespreide benen, en volledig veilig en beschermd door mij, liet ze alles gaan. De spanning in haar bouwde op. Alle spieren trokken samen en haar benen groeven zich in de bank. Eindelijk kon ook ik mij laten gaan. En er was niet zoveel voor nodig, Kolkend voelde ik de grote ontlading komen. Eerder nog dan de druk die zich erachter opbouwde. Bo kwam in golven. Net had ze de eerste te verduren toen ik mijn eerste zaad tegen haar gezicht spoot. Ze kermde en onderging daardoor meteen haar tweede sterven. Ik wist mijn hand nog heel stevig tegen haar kutje te drukken, maar toen raakte ook ik van de wereld. Al mijn sperma verloor ik op Bo's gezicht en hals. Al mijn onmacht, mijn onzekerheden en mijn zelfingebeelde - maar misbruikte - minderwaardigheidscomplexen ten aanzien van mooie, geile vrouwen raakte ik in die orgastische eeuwigheid kwijt.

Gelukkig kwam ik als eerste weer bij van mijn hoogtepunt. Bo lag nog te sterven. Als een razende knoopte ik alle sjaaltjes los. Ik nam haar stevig in mijn armen, en haalde toen de prop uit haar mond.

38 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ze was nog niet helemaal klaargekomen. Of misschien kwamen er nieuwe golven nu ze niet meer gebonden was. Maar ze drukte zich stevig tegen mij aan. Hoelang we zo gezeten hebben weet ik niet, maar op een gegeven moment huilde ze. Met lieve woordjes en troostende strelingen werd ze uiteindelijk rustig. De mooie blonde vrouw sliep.

Ik krijg er nog pijn in mijn rug van als ik eraan denk hoe ik haar naar bed heb gedragen, naast Tom, haar vriend. Mijn vriend. Maar goed, dat was ze waard. Ikzelf barstte van de energie. Eindelijk was ik ervan verlost.

Bo, Tom en ik zijn daarna nog verschillende keren uit geweest en hoe! Nooit meer heeft zij zich als een vamp naar mij gedragen hoewel wij het er nooit meer over hebben gehad. Tom weet tot op de dag van vandaag niet wat er tussen Bo en mij is voorgevallen. En graag laat ik dat zo, want beide mensen liggen mij zeer na aan het hart. En wat Silvie Saint betreft kijk ik met groot verlangen uit naar de eerst volgende ontmoeting. Bang ben ik in elk geval niet meer. Richie66

Namen en situaties zijn dermate veranderd dat alleen Bo zichzelf erin zal herkennen - R66.

39 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


40 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


4. Voor Hans en Monique (Of: waarom ik wat minder met ze omga...)

Dat wat ik nu ga vertellen, vond al een tijdje geleden plaats. Het gaat over 'Hans' en 'Monique' (alles is echt, behalve hun namen). Tegenwoordig gaan ze erg ver, en hebben ze zelfs een gemeenschappelijke vriendin erbij: Arianne, een domina. Maar ik vertel graag over de aanloopperiode van hun kinky-sexleven, hét moment van het eraan toegeven meer. Misschien dat jullie je erin zullen herkennen, of juist niet. Of misschien zijn jullie nog niet zo 'gevorderd', en wordt dit (ook) een openbaring voor jullie. Of juist niet. Of misschien is gewoon mijn egotripperij, omdat ik er een rol in heb gespeeld, in het ermee om kunnen gaan dan. Wie zal het zeggen? Lees & ervaar.

Hans en Monique, ik was een van de getuigen bij hun huwelijk. Een heerlijk stel, samen. Gingen als een speer wat werk betreft. Ik niet, maar de vriendschap leed daar niet onder. Integendeel, ze bescheurden zich om mijn gelanterfanter. Jullie kennen dat waarschijnlijk wel; wederzijdse gezonde jaloezie. Zij op mijn vrijheid, ik op hun vastigheid. Op hun liefde. Ze kregen kindjes, mijn Hans en Monique, en daarna was de sex niet meer wat het geweest was. Uiteindelijk werd het zo erg dat hun huwelijk op springen stond. En waar was ik anders hun 'best man' voor geweest? Dit is het verhaal van de dagen voordat ik met hen kwam praten, dit is het verhaal van Hans en Monique.

Hans spiekte naar buiten, door een kier in de gordijnen. Het licht in hun slaapkamer was uit, maar toch schoof hij de gordijnen niet open. De overburen zouden eens in de gaten kunnen krijgen dat hij nu al zo'n uur of drie, vier naar buiten gluurde. Het ging de laatste tijd niet zo goed met hen. Monique was weer eens uit. De laatste tijd greep ze elke mogelijkheid aan om het huis te ontvluchten.

41 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Hans niet, Hans wilde erover praten. Hij probeerde iedere avond thuis te zijn, om na het eten te horen dat ze weer de hort op zou gaan. En hij thuis bij de kinderen moest blijven. Hans pushte teveel. Hij kon z'n vinger er maar niet opleggen wat er aan de hand was. Er ontstond een muur tussen hen, en hoe harder hij er tegenaan beukte, hoe sterker 'ie werd. Die muur dan, Hans verging. Van onmacht, jaloezie en van vermoeidheid.

03.46 Uur, nog steeds was ze er niet. De brand in zijn onderbuik laaide nog eens op. Zo laat waren de tenten niet open op donderdagavond. Er moést iets gebeurd zijn. Ooh, goooooodverdomme! En toch... Toch was er ook iets anders. Iets wat hem een erectie deed krijgen.

Hans ging op het bed liggen. Met één oor gespitst naar mogelijke fietsgeluiden van haar op straat, en de rest van zijn zintuigen naar binnen gericht, op zijn gedachten, betastte hij zijn opgewonden pik. Al snel ging dat betasten over tot trekken, de derde keer al die nacht. Hans rukte zich af, op de slet die zijn vrouw was. Of althans, waar hij haar van verdacht. Op haar hoerigheid, en de afstand die ze daarmee nam. En hij trok zich af op zijn eigen machteloosheid. Steeds sneller vloog zijn hand over zijn pik. Hij voelde hem verharden. En hij bedacht zich hoe slecht Monique was. Hoe ze gepakt werd, door drie, vier verschillende mannen. Zijn Monique, zijn lieve Niekje, en hoe ze genoot. Echt genoot, terwijl ze wist dat hij zich zat op te vreten. Alleen, thuis, gebonden aan het huis. Weer voelde Hans zijn pik naar het hardst groeien. De druk begon in zijn onderlijf en spoelde ogenblikken later door zijn hele lichaam. Niets was er, alleen de druk die op de plaats van zijn pik het ergst was. Benen die zich spanden, schouderbladen die verharden, en zijn lichaam die daardoor omhoog kwam. En op de top: de ontlading. Met het zaad.

42 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Aah, je bent een hoér...!'

Het eerste sperma werd letterlijk gelanceerd. Het beschreef een fraaie boog door de lucht voordat het op zijn buik landde. Meteen viel hij terug op het bed, waarna hij te pakken werd genomen door ettelijke naschokken. Hans stond op, liep naar de badkamer en veegde het sperma van zijn bast met een t-shirt uit de vuile was. Even was er verlichting, en realiseerde hij zich hoe zielig hij was. Maar dat duurde niet lang, want hij hoorde de achterdeur beneden. Ogenblikkelijk was de zoete pijn in zijn buik weer terug. Razendsnel deed hij het licht in de badkamer uit en schoot de slaapkamer in. Met de vlammen in zijn onderlijf dook hij het bed in. Doodstil. Hans woelde een paar keer, draaide zijn rug naar de deur en luisterde. Monique rommelde nog wat in de keuken, en kwam vrij snel naar boven. Ze ging meteen de badkamer in. Hans lag doodstil, ademde onhoorbaar en hoorde hoe zijn vrouw haar kleren uitdeed. Even was er niets, toen stroomde er water, warm water. Ze poetste altijd haar tanden met koud water.

Wás er wat te wassen...?

Hans dacht dat hij door het bed zou branden. Toch lukte het hem scherp te blijven luisteren. Hij hoorde zuchten, gevolgd door een gedempt kuchje.

Wás er wat te zuchten...?

Hans stierf. Inmiddels was hij er in zijn zieke geest van overtuigd geraakt dat er wat was gebeurd. Maar wat...? Het duurde vrij lang voordat de warmwaterkraan werd uitgedaan. Koud water, ze poetste haar tanden. Monique ging flink tekeer, zoals ze altijd deed.

43 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Hoe kan iemand precies dezelfde maniertjes hebben als vroeger, terwijl ze nu zo anders is? Zo'n hoer?, vroeg hij zich in puur afgrijzen af. En toch... Toch stond zijn lul alweer kaarsrecht omhoog.

Het badkamerlicht werd uitgeknipt. Hans hield zijn adem in. Monique kwam de slaapkamer in, zachtjes. Hans had zijn ogen open, luisterde scherp, maar zorgde ervoor dat het leek alsof hij sliep. Geruisloos pakte Monique haar slaaphemd, liet het over haar heerlijke lijf glijden en stapte in bed. Voorzichtig. Niks deed ze, geen aanraking, geen gestreel, helemaal niks! Hans stierf een nog zwaardere dood. Dwars door de frisse zeepgeur van zonet rook hij nog die typische uitgaanslucht. En alcohol.

Hoe goed ze ook haar tanden had gepoetst, ze rook naar de rode wijntjes die ze ongetwijfeld had genomen.

De spanning, de jaloezie, of wat dan ook, schoot hem naar de keel en haakte zich vast in alles wat het maar te pakken kon krijgen. Dat wat hij tot voor dat moment alleen in zijn onderbuik voelde, manifesteerde zich als een rechte kolom tot aan zijn hals. Verlamd was hij. Hoe had het zo ver kunnen komen?! Monique draaide zich in één keer met haar rug naar hem toe, en lag stil. Hans luisterde naar haar ademhaling. Al snel werd die regelmatig. Ze zou wel snel in slaap vallen, dacht hij, hoer of geen hoer, ze kan nog steeds niet tegen te weinig slaap. En helemaal niet als ze wat heeft uitgespookt. Als ze wat heeft uitgespookt... En inderdaad, het zachte, vrouwelijke snurken waar hij vroeger zo dol op was, kwam langzaam op.

Hoe kan ze nog steeds van die lieve dingetjes hebben?, huilde hij van binnen, hoe kan dat nou?!

44 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Eén ding stond vast. Als ze wat vaster sliep dan zou hij het moeten weten. Het, of er wat gebeurd was. Alleen hoe? Haar aanraken was uit den boze. Ze zou er eens wakker van kunnen worden. Nee, dan zou hij haar moeten uitleggen waarom hij haar bevoelde, controleerde. Hij moest er niet aan denken. Niets mocht er voor haar op wijzen dat hij zo met haar bezig was. Natuurlijk! De wasmand, daar waar hij net was geweest om zijn pik schoon te vegen. Haar slipje moest daarin zitten! Ze droeg er nooit een in bed. Uren leek het te duren voordat de man meende dat ze vast genoeg sliep. Of misschien durfde hij de waarheid niet aan, de verschrikkelijke feiten van wat hij in haar slipje zou vinden. Maar uiteindelijk won de ziek-verterende twijfel het van zijn angst. En hij sloop uit bed. Zijn pik stond kaarsrecht in zijn short. Het was verschrikkelijk, en heerlijk tegelijk. Doodstil opende hij de deur, sloop over de gang en deed heel voorzichtig de badkamerdeur open. Zijn hart bonsde in zijn keel. De wastafel was nog nat. Daarnet had ze hier nog gestaan. De rieten deksel lag scheef op de wasmand. Hij had hem er recht opgelegd... Hans begon te trillen, de hel in zijn onderbuik laaide nog eens op. Langzaam pakte hij de deksel en legde die in de wasbak. Een geur steeg op, dezelfde geur waar Monique naar rook toen ze in bed stapte, alleen zonder het frisse Fa-luchtje. Bovenop lag haar broek, en haar blouse. Die zou hij later bekijken, eerst het slipje. Hij graaide tussen de nog warme kleren. Ja, daar was het slipje, best wel onderaan, ook nog warm. De spanning in de man steeg, even leek het erop dat hij ervan moest kokhalzen.

Nog voordat hij het slipje goed bekeken had, wist hij al het antwoord waar hij naar zocht; hij voelde vochtigheid. Met trillende handen haalde hij het

45 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


katoenen onderbroekje uit de mand, en vouwde het open. Hij viel tegen de muur aan, snakte naar adem.

Ooh, jaah... Daar zit het...

Op de plaats waar haar kutje tegenaan had gezeten zat het; een behoorlijke grote donkerbeige natte plek. Aan de randen was het al wat opgedroogd, en daar was het hard. Het was opgedroogd sperma, niet te missen.

Minutenlang stond Hans met het slipje van zijn vrouw in de badkamer. Kon het niet van hemzelf zijn? Maar nee, ze hadden al dagen niets gedaan. Een laatste strohalm; kon het geen afscheiding zijn? Eigenlijk wist hij het antwoord al. Dat zag er anders uit. Maar om er helemaal zeker van te zijn, bracht hij het naar zijn neus. Als in slow-motion.

Van een afstandje rook hij het al, echt sperma. Het rook anders dan dat van hem - sterker, oh godver-dómme! - maar echt mannelijk zaad was het.

Ze wás een hoer.

Hans' emoties volgden elkaar in een razend tempo op. Het was teveel, en te snel in één keer. En naast alles wat hem overviel was er één constante: zijn stijve pik. Zijn hart klopte wild, zijn nekharen stonden recht overeind en zijn hersenen draaiden op topsnelheid, maar hij kreeg het allemaal niet in lijn. En zijn maag leek uit zijn lijf te scheuren. Dat wat hij vermoedde, was gebeurd: Monique had zich laten neuken.

Monique had zich tijdens het uitgaan laten pakken.

46 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Van het ene op het andere moment werd het hem teveel. Hij rukte het medicijnkastje open, zocht en vond het pakje condooms dat ze in huis hadden toen Monique nog borstvoeding gaf ('aahrrrg!'), en rolde het rubber behendig om zijn pik. Zich nog net beheersend liep hij met de vuile slip in zijn hand terug naar de slaapkamer, deed de deur open en stapte recht op zijn slapende vrouw af, aan de linkerkant van het bed.

Monique lag op haar buik, zoals ze altijd deed als ze in diepe slaap was. Ferm rukte hij de dekens van haar af. Daar lag ze, haar hele lijf. Het slaaphemd was iets opgeruld, en haar benen iets gebogen en van elkaar. Hij keek recht tegen haar onderlichaam, haar ontspannen billen en...

Een nieuwe allesverlammende en tegelijkertijd onwijs geile steek overviel hem.

Haar

schaamlippen,

ZIJN

schaamlippen,

stonden

iets

naar

buitengevouwen. En daartussen, op het matras tussen haar dijen, zat een vochtig plekje.

Hans draaide door. Hij sprong op het bed, pakte in een razendsnelle beweging zijn vrouw bij haar middel, trok haar omhoog, drukte met één hand het slipje tegen haar gezicht, en propte met de andere zijn berubberde pik in haar gebruikte kut.

Door de vermoeidheid en de drank moest Monique uit een zeer diepe slaap komen. Voordat ze wist wat er gebeurde, pompte haar vent al als een razende zijn pik in haar onderlijf. Ze kreunde. Kreunde door de stof van haar slipje dat Hans inmiddels om haar hoofd had weten te schuiven, zó dat het kruisje tegen haar neus en mond gespannen zat. En hij hield het beet, bij haar achterhoofd, hij had het als een teugel vast. Terwijl hij genadeloos doorpompte.

47 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Ooh, wwwat doe je...?'

'Ik neuk je, hoer!!', siste Hans tussen zijn tanden, hijgend van razernij en opwinding. 'Je hebt je laten pakken! Je hebt je laten neuken!!'

'Ooh ja', kreunde Monique, 'je weet het nu ook. Het is gebeurd...'

Hans hoorde al niet meer wat ze zei, wat ze letterlijk zei. Hij voelde het meer; haar overgave. Overgave aan haar eigen hoerigheid, haar eigen slechtheid. 'Ooh mijn god, wat erg!', geilkreunde Monique ineens vanachter het slipje uit. Ze begon over haar hele lijf te trillen. 'Je pakt me met een condoom!!!' Dit werd Hans teveel. Hij voelde een felle kramp door zijn zak schieten, en zijn toch al getergde lul die avond zwol tot het uiterste. Een dierlijk gekreun slaakte hij, zijn handen klemden zich vaster en vaster in het matras. Monique's kutje reageerde op Hans' aanstormend orgasme door te krampen. Dat zij zich realiseerde dat haar man wist wat zij had uitgespookt, én dat hij haar neukend wakker maakte, zo met de vieze slipje om haar hoofd, mét condoom!, dat maakte haar zo geil, zo ver van de wereld als dat ze nog nooit was geweest. Hiér was het haar om te doen, nu voelde ze dat ze leefde, dit was wat ze zocht, en ze vloog met hem mee.

'Ooh ja, neuk me maar, ik lig ervoor ik ben er een. Ik ben een hoer...'

Net voordat Hans zich helemaal in de hoer verloor, merkte hij dat zijn keiharde pik veel gemakkelijker in en uit haar bewoog. Zaad, vreemd zaad welde eruit. HIJ POMPTE IN HET ZAAD VAN ANDEREN!!! Ogenblikkelijk werd Hans kotsmisselijk van opwinding, en de stijgende lijn van zijn opwinding kreeg een nieuwe dimensie.

48 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Zo erg is het nog nooit geweest.

Hij stierf. Louter op instinct en de lichamelijk-automatische piloot ramde Hans dwars door zijn zaadlozingen heen, almaar in het lichaam van zijn vrouw. Hij moést haar bezitten, hij moést haar laten weten dat hij, HIJ, degene was die het meeste recht had op haar kut.

Hoer-hoer-hoer-hoer... Ja-ja-ja-ja...

Na de derde of de vierde golf werd het zelfs Hans in deze toestand teveel. Hij klapte met zijn lichaam naar onderen, wist net te voorkomen dat hij op Monique zou vallen, en begon hevig te trillen over heel zijn lijf. Hij voelde zijn pik niet meer. Heel zijn onderlijf voelde als weggeslagen, en was één grote doffe plek. Nog steeds rillend haalde hij zich uit haar lijf. Voelen deed hij het niet, hij zag het; dat zijn verschrompelde lul geen condoom meer droeg. Waarschijnlijk zat het rubber nog in het eveneens naschokkende lijf van zijn vrouw. Hij liet het daar. Met veel moeite stapte hij uit bed en liep met knikkende knieën naar de deur. 'We spreken elkaar morgen wel', zei hij slechts en weg was hij, naar de logeerkamer. Monique vond het vreselijk, én heerlijk. Daar lag ze. Slip om haar hoofd, condoom in haar kut, stuiptrekkend van wegebbend genot, en alleen. Voor de derde keer die avond werd ze achtergelaten; gebruikt, doorgenomen, afgewerkt. Er was iets met haar gebeurd, iets wat er al maanden zat aan te komen, en waarvan ze 'het waarom' niet begreep, maar wel voelde dat het goed was. Voor haar.

49 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


De daaropvolgende dag spraken ze niet met elkaar. Ja, Hans verordonneerde dat ze niet uit mocht. En Monique luisterde naar hem, ze wilde niet eens weg. 's Avonds werd ze gedwongen zich voor hem te masturberen, op haar knieën met haar hoofd in het kussen gedrukt. En ze moest aan de gasten denken die haar de vorige nacht hadden gepakt. Twee keer achter elkaar kwam ze klaar, in dezelfde houding. Daarna deed Hans een condoom om, naaide haar verschrikkelijk hard en ging vervolgens weer in de logeerkamer slapen.

Dit herhaalde zich nog een paar avonden, toen hield Monique het niet meer uit. Maandenlang had ze hem ontlopen, maar na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen wilde ze er weer voor vechten, met alles wat ze nu van elkaar wisten. Ze smeekte Hans erover te praten, maar Hans 'sprak niet met een hoer'. De vierde dag lagen de echtscheidingspapieren op tafel. Hans had dat geregeld. Toen Monique dat zag, barstte ze in tranen uit. De kinderen hadden geen goede tijd toen, dat zag Hans ook wel. Toen Monique ze in bed had gedaan, was hij het die opperde om met mij erbij te praten. Ik, hun vriend, de vunz, de pornoschrijver; waarschijnlijk de enige die er iets zinnigs over zou kunnen zeggen. Diezelfde avond nog kwam ik. En ik vertelde. Ik vertelde over ons; de bladenlezers en -lezeressen, over mijzelf, over de wereld waarin ik zit.

Ruim een jaar later zie ik Hans en Monique nog steeds, hoewel niet zo veel meer. Ze gaan hard, zeker nu Arianne erbij is. Leuke vrouw die Arianne. Alleen, ze is me iets teveel het bazinnetje. Daagt me uit. En dat kan niet, twee kapiteins op één schip. Zeker niet dit schip. Maar ze varen wél!

50 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


51 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


5. marjan

Ook in het dagelijkse leven ben ik de baas. Ik heb een administratiekantoor ergens in de Randstad, en er werken acht fulltimers en drie parttimers. Het gaat lekker, maar in de vakantietijd is het erg rustig. Zo ook afgelopen zomer.

Ik zat mij al enige tijd behoorlijk te ergeren aan drie, soms vier, van mijn medewerksters die als het rustig was zaten te chatten op het Internet. Maar goed, ik ben niet de kwaadste baas, als het werk maar afkwam. En dat kwam. Sterker nog, Marjan (waar dit overgaat) vloog wat werk betreft als ze net online was geweest, of als ze had verkondigd dat ze de vorige nacht tot laat bezig 'werd gehouden'. Meer zei ze er niet over, maar door dit soort kleine uitspraken vermoedde ik dat er met deze jonge vrouw, mijn medewerkster, wel wat meer aan de hand was dan alleen een beetje chatten. Maar goed, in het begin wilde ik daar niet eens aan denken! Met háár! Ze was mijn medewerkster! Het was overdag, ergens in augustus (nog vóór de zonsverduistering, dat weet ik nog wel), en we verveelden ons. Ik dan, van Marjan vermoedde ik dat ze aan het chatten was. Toen ze naar huis ging, opende ik haar computer en keek op de historylist waar ze was geweest. En ja hoor, een chatbox. Ik ging er naartoe en zag dat het geen chatbox was, maar een veredeld guestbook-programma. De chats, zeker de openbare, waren nog te zien. Aan de hand van de tijdregistratie kon ik min of meer gokken onder welke naam Marjan erop had gezeten. Het kon niet anders, en ik kreeg meteen een stijve pik: 'subjeanne' moest ze zichzelf genoemd hebben. Mijn vermoedens bleken juist, maar ik wilde het zeker weten. Thuis die avond logde ik op dezelfde chatbox in, als JOUWBAAS. En ja hoor, subjeanne was er ook. Contact was snel gemaakt en ze vertelde me dat ze zo

52 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


ongelooflijk geil was en dat ze eigenlijk op zoek was naar een dominante man. Met al die af en toe vunzige gesprekjes die we op het werk hadden gehad, wist ik haar voor me te interesseren. Ik ben niet zo goed met chatten, dus stuurde ik het aan op een afspraakje. Op de spanning daarvan. subjeanne Zag daar ook wel wat in, en ik beval haar een foto naar me te sturen. De dag erop zou ik reageren. Kon zij weten dat dat niet op de chatbox zou zijn...

Ik haalde mijn mail op, en jawel hoor het wás Marjan! Ze lag op een bed, haar hoofd was nauwelijks te zien, en ze vingerde zichzelf. Maar het was Marjan, zeker weten. Ik wist genoeg.

De volgende dag deed ik of er niks aan de hand was. Gelukkig was het weer rustig, maar binnenin mij woedde een storm van opwinding. Ik liep heel de dag met een stijve rond! 's Middags, zo tegen het einde van de werkdag, kwam ik opeens op haar kamer. Ze schrok, en drukte een knop in. Hoewel ik het scherm vanaf de deur niet kan zien, zag ik aan de weerspiegeling op haar sieraden, horloge en bril (ja, ze draagt er een, maar het misstaat haar zeker niet) dat er gewisseld werd van scherm.

'Je bent toch niet aan het chatten hè?', zei ik best wel streng. 'Nee hoor, een brief naar mijn oma ben ik aan het schrijven', zei ze met een hoogrode kleur. Ik boog me over haar heen, klikte het Word-document weg, en het chatscherm kwam tevoorschijn. Marjan kreunde zachtjes, en leek nu wel dieppaars te worden. 'Je weet dat we dit verboden hebben, omdat de meest vunzige zaken op het net voorkomen'. 'Maar ik heb helemaal niets vunzigs gedaan', zei Marjan bedremmeld. 'Marjan', begon ik serieus. Maar dan, harder: 'ik zou je graag willen geloven

53 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


maar volgens mij... ben jij op het net zo geil dat je je wel aan iedereen zou willen geven. Slet!' Marjan schrok zichtbaar. Ze was betrapt, maar dat ik zo hard en direct en blijkbaar zo treffend uit de hoek had weten te komen, deed haar extra schrikken. Voordat ze kon reageren, legde ik de uitgeprinte foto op het bureau en zei verder niets. Nu was haar verwarring helemaal compleet. Ze begon te stotteren en te stamelen. 'Dat... maar... ik... eh...' 'Breng jezelf nu niet in nog meer moeilijkheden door allerlei leugens te verzinnen. Je krijgt twee keuzes van me. Of je komt morgenavond bij mij thuis om je straf in ontvangst te nemen en daarmee is de boel af. Of ik ontsla je gewoon, werkweigering'. Natuurlijk wist dat ik zoiets niet kon maken. 'Werkweigering', een lachertje. Wat valt er te weigeren als er geen reet te doen is? Maar goed, beetje dwang daar ben ik niet vies van. Ik liep naar mijn kantoor om haar er even over na te laten denken.

Een paar minuten later klopte ze op mijn deur. 'Binnen', zei ik met een barse toon. Ze opende de deur, en schuifelde naar binnen. Mijn pik rees weer. Ik liet haar staan, en legde zelf mijn benen op het bureau. 'Ja...?', zei ik slechts, tergend. 'Als ik kom, blijf ik dan hier werken?', vroeg ze. Ik knikte, en zei: 'Ja, als je gestraft bent, mag je natuurlijk blijven. Daar is het straffen voor'. Haar ogen begonnen broeierig te glanzen. Ik haalde mijn benen van het bureau, omdat anders mijn bobbel wel erg in beeld zou komen. Er hing een heerlijk spannende sfeer.

Ik kan het niet beschrijven hoe spannend dat was, maar we zeiden niets.

54 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Oké', verbrak ik de stilte, 'kom morgenavond om zeven uur naar dit adres'. Ik gaf haar een briefje met daarop mijn adres. 'En zorg dat je er stipt bent. Je kunt nu gaan'. De volgende avond wachtte ik haar op. We hadden elkaar die dag niet gezien, want het was zaterdag. Ik had al mijn spulletjes klaarliggen en zette de klokken tien minuten vooruit. 'Stipt' om tien over zeven ging de bel. Ik deed open, en meteen keek ik in haar grote glanzende kijkers. Wat een vrouw!

'Je bent te laat' zei ik vlak. Ze keek me verbaasd aan. 'Maar...'

'Je bent te laat', herhaalde ik, 'ga maar weer. Ik heb meer te doen dan vunzige meisjes zoals jij af te straffen. Ik hoef je niet meer te zien. Hier niet, en op het werk niet. Meld je maar ziek of zo, daar zijn jullie goed in'. 'Nee, alsjeblieieieft...!', smeekte ze. Ik zag dat alle moed haar in de schoenen zonk. Mijn pik rees. Ik schrok, want de buurt weet wel dat ik een rare snuiter ben, maar dit hoefden ze ook weer niet te weten. Die bitch, zou ze daarop gerekend hebben?, vroeg ik me af.

'Kom binnen!', bekte ik haar af. Zag ik daar een klein triomflachje? 'Ik wil echt gestraft worden', begon ze in de gang terwijl ze om zich heen keek. Ik zei niets, maar mijn hersens werkten op topsnelheid. Ik ging haar voor naar de woonkamer waar ik op de bank ging zitten. 'Blijf daar maar staan', zei ik. 'Ik wil je eerst eens goed bekijken'. Ze luisterde goed, en liet zich bekijken.

'Goed, kleed je maar uit', zei ik na een tijdje. Mijn stem klonk schor. Ik werd dronken van de macht die ze mij gaf. 'Ik wil je helemaal zien'. Langzaam begon Marjan zich uit te kleden. Ze had niet al te grote borsten, en haar

55 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


ondergoed was niet echt hoerig, maar behoorlijk spannend. Het was duidelijk dat ze hiermee rekening had gehouden. De slet. 'Die bh mag ook uit en je slipje ook'. Toen stond ze spiernaakt voor me en keek me aan. Ik stond op en liep naar haar toe. Ze wilde wat zeggen, maar ik maakte een afwerend gebaar. Prompt hield ze haar mond. Ik liep rondjes om haar heen en bekeek haar van top tot teen. 'Je spreekt alleen als ik je wat vraag, begrepen?' 'Ja', zei ze klein. 'Draai je om'. Ze draaide zich om en ik kon haar slanke rug zien. 'Nu zet je voeten wat uit elkaar en buk voorover zodat je met je handen je enkels vast kunt pakken'. Marjan pakte haar enkels vast en bleef zo staan. Op deze manier had ik een schitterend uitzicht op haar kut en kont. Ik zag dat ze zich duidelijk schaamde zo te moeten staan. Ik ging op de bank zitten en keek zo even naar haar. 'Dus dit is de kut die zo geil is', zei ik. Ik stak mijn hand uit en drukte een vinger tussen haar lipjes in. Langzaam wrong ik mijn vinger naar binnen en voelde haar warme kut zich om mijn vinger sluiten. Ze was nat, nog niet heel erg, maar dat veranderde toen ik begin te bewegen. Haar ademhaling begon te schokken en ze draaide met haar kontje een beetje mee.

'Blijf stil staan'. Ik trok mijn hand terug en zette een vinger tegen haar kontgaatje. 'Nee, alsjeblieft...', zei Marjan. Ik vroeg: 'Weet je dat zeker?' 'Ja', zei ze vastbesloten, en ik trok terug. 'Dan moet je dat zelf maar weten. Op je knieën, benen bij elkaar, en helemaal voorovergebogen. Ik kom zo terug'.

56 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik liep de kamer uit en ging naar boven. Ik pakte een set leren boeien en een mondknevel met een dildo aan de binnenzijde. Tja, wie niet luisteren wil, valt meteen met z'n neus in de boter. Of, met z'n mond op de dildo in dit geval.

Beneden boeide ik haar. 'Je doet me toch geen pijn he?' Ik antwoordde niet en ging door met m'n werk. Ik haakte de boeien met een minicarabijnhaak aan elkaar en pakte ook een stuk touw. Met deze bond ik haar enkels aan elkaar vast. Ik verbaasde me een beetje dat Marjan zo gewillig was. Ik pakte de knevel en duwde hem in haar mond. Met het tuigje bond ik deze achter haar hoofd vast. Toen ze zo vastgebonden voor me zat, bleef ik even naar haar staan kijken. 'Eerst zal ik je moeten straffen omdat je sprak voor je beurt', zei ik. Uit de kast pakte ik een zweepje dat ik zelf gemaakt had van een hele streng leren veters. Hij is vaker al erg effectief gebleken. Ik liep met de zweep op haar af die steeds groter ogen kreeg. Dit had ze duidelijk niet verwacht. 'Vijf zweepslagen krijg je.' Direct liet ik de zweep met kracht op haar neerkomen. KLETS! Marjan schreeuwde in haar knevel en haar lichaam krulde zich op. KLETS! Met kracht kwam de zweep op haar dijen, een rode streng bleef achter. Ik speelde met de zweep die ik langzaam over haar lichaam liet dwalen. Toen tilde ik de zweep weer op en zag dat Marjan ineen kromp. Achter haar rug hield ik de zweep in de aanslag om toe te kunnen slaan. Toen ze voorzichtig keek waar de klap bleef, liet ik de zweep weer naar beneden suizen. KLETS! KLETS! KLETS!

57 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Marjan probeerde zich eraan te onttrekken, maar ook de laatste slagen troffen haar machteloze maar goddelijke lijf. Ik zag dat haar huid behoorlijk rood begon te kleuren en legde de zweep op de bank neer. Ik knielde naast het hulpeloze meisje en pakte haar bij haar haren vast. 'Dit was omdat je niet naar mij luisterde. De volgende keer wachten er 30 slagen! Heb je dit begrepen?' Marjan knikte driftig en ik zag dat er tranen in haar ogen stonden. 'Ga op je buik liggen.' Ze deed het en ik bekeek haar billen van boven. Uit de kast pakte ik een dildo en ging op haar benen zitten. Eerst spoot ik wat glijmiddel op de dildo en vervolgens plaatste ik de dildo tussen haar bilnaad tegen haar sterretje. Ik drukte top tegen haar gaatje aan en begon voorzichtig druk uit te oefenen. 'Je wilde mijn vinger niet, nou goed, dan krijg je dit'. 'Mmmm, mmmm!!!', schreeuwde Marjan in haar knevel. Langzaam vond de top zijn weg naar binnen en ik zag hoe haar gaatje zich langzaam om de dildo sloot. Voorzichtig draaiend verdwenen de eerste centimeters in haar maagdelijk kontje. Plotseling duwde ik met kracht de rest van dat ding naar binnen. Marjan schreeuwde in haar knevel alsof ze geslacht werd. Nu begon ik de dildo steeds sneller heen en weer te bewegen. Marjan spartelde maar kon geen kant op omdat ik op haar benen zat. Het geschreeuw verstomde na een tijdje en ging over in een zacht gesnik. Ik stopte en trok de dildo uit haar kontje. Zo liet ik haar liggen terwijl ik naar boven ging om mij om te kleden. Toen ik weer terug kwam zat ze rechtop en keek naar de vloer. Ik deed haar knevel af Ze keek me smekend aan terwijl ik op de bank ging zitten. 'Kom hier', zei ik. Ze probeerde naar me toe te komen maar dat ging nogal moeilijk met haar enkels vastgebonden. 'Kruip maar' zei ik, 'en zorg dat je geen spoor nalaat op mijn vloerbedekking want je lekt uit je kont en je lekt uit je kut.'

58 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Rood van schaamte sleepte ze zich naar mij toe. Eenmaal aan mijn voeten klapte ik het voorpand van mijn broek open, pakte Marjan bij haar haren en trok haar richting mijn kloppende paal. 'Je krijgt een beloning' zei ik. Ik maakte haar knevel los en hield mijn paal voor haar gezicht. 'Likken!' Marjan deed haar mond open en nam mijn eikel in haar mond. KLETS! Razendsnel had ik de zweep te pakken en sloeg over haar rug. Ze kromp ineen. 'Heb ik je gevraagd om me te pijpen? Ik zei: Likken. Je geeft een vinger en mevrouw neemt de hele pik' Marjan rilde en begon mijn stijve te likken alsof haar leven ervan af hing. Heerlijk met dat tongetje. Ik ging achterover liggen en genoot ervan. Na een tijdje duwde ik haar weg. Ik pakte haar bij haar hoofd en zei: 'Dat heb je heerlijk gedaan Marjan. Ik heb ervan genoten.' Ik gaf haar een kus op haar volle lippen en duwde mijn tong in haar mond. Ze beantwoordde mijn kus en mijn tong kronkelde zich langzaam om haar tong heen. Ze kreunde ook. Het was heerlijk zo'n eerste echte teken te krijgen van overgave. Na even duwde ik haar weg en stond op. Ik liep naar het dressoir en haalde een gigantische dildo van plexiglas met een grote voet uit een van de deurtjes tevoorschijn. Marjan's ogen werden heel groot terwijl ze naar me keek en stamelde: 'Je gaat toch niet... Dat kan ik niet... Ik...' 'Rustig maar. Nee, ik ga je hier niet mee neuken'. Gerustgesteld keek ze naar me. 'Je gaat jezelf hiermee neuken', ging ik verder. Voordat ze weer wat kon stamelen, zei ik: 'Nog één woord en je krijgt dertig met de veters'. Ze beet op haar lip en voldaan liep ik naar haar toe. Ik zette de dildo in het midden van de kamer en maakte haar enkels en handen los. 'Ga er maar op zitten'. Marjan keek naar het monsterachtige ding en liep er naar toe. Ze zette aan elke zijde een voet en ging door haar knieën. De boven-

59 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


kant van de dildo drukte tegen haar kut. Langzaam wrikte ze de top naar binnen. Ik zag hoe haar gezicht vertrok in een grimas. Dat ding was gigantisch en rekte haar strakke kut verschrikkelijk uit. Langzaam zag ik hem verdwijnen. Marjan's lichaam werd echt gepaald. 'Maak me trots op je', zei ik. 'Ik wil hem helemaal erin zien'. Marjan begon op en neer te bewegen om zo het ding verder in haar kut te krijgen. 'Oké, nu wil ik dat je jezelf vingert'. Marjan begon langzaam en twijfelend haar klitje te strelen terwijl ze het monster bereed. Al snel deed de natuur haar werk en begon ze zwaarder en zwaarder te ademen. 'Stop!' zei ik. Ik liep naar haar toe en pakte haar stevig bij haar polsen. Met het touw bond ik deze weer aan elkaar vast en met een voet schoof ik een krukje dichterbij zodat ik het andere einde van het touw aan een haak aan het plafond vast kon binden. Marjan hing half in het touw met de dildo nog half in haar kut. Met een ander touw bond ik haar enkels stevig aan haar bovenbenen vast zodat ze op haar knieën steunde terwijl de dildo nu voor driekwart in haar inmiddels kletsnatte spleet zat. Uit mijn dressoir met speeltjes pakte ik een trilvlinder die ik vastgespte en op haar klit zette. Met een klik zette ik het apparaatje in werking. Marjan's lichaam reageerde er direct op. Ze begon meteen te kreunen en ja hoor, na even begon haar lichaam te schokken. Het eerste orgasme diende zich aan. Ik ging nu voor haar staan en pakte mijn paal vast. 'Mond open' zei ik kortaf. Ze opende haar mond en direct duwde ik mijn kloppende pik naar binnen. Langzaam begon ik haar in haar mond te neuken. Marjan kwam klaar. Haar lichaam schokte terwijl ze nog steeds op de plexiglazen dildo zat. Ik voelde ook dat ik klaar ging komen en pakte haar hoofd en schoof deze over mijn stijve paal. Met kracht spoot mijn warme zaad in haar mond. Ze onderging het gelaten, in tegenstelling tot ik. Ik liet me helemaal gaan.

60 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


De trilvlinder zoemde nog steeds, en ik liep weg om mijzelf te wassen. Toen ik een half uurtje later terugkwam, vroeg ik: 'Is het nog een keer geweest?' Marjan antwoordde niet met haar ogen open. Ze opende eerst haar mond, en toen pas kwam, naast de woorden ook sperma uit haar mond. 'Twee', klonk het zwak en rillerig. 'Slet', zei ik. 'Ja', antwoordde ze vrijwel onhoorbaar. KLETS! 'Niet praten hadden we afgesproken. En de vlinder vloog nog steeds, hoewel zwakker want de batterijen raakten inmiddels. Tja, het is een klitvlinder, geen konijntje. Ik werd weer geil, maakte haar los, neukte haar als een hond, en nam haar daarna in mijn armen. Ze was als een lappenpop zo slapjes. 'Nu is het genoeg, je hebt je werk behouden', zei ik weer op mijn normale toon. Met lange uithalen liet zij zich gaan. Ze probeerde me iets te vertellen, maar het duurde nog wel even voordat ze kon vertellen: 'Ik wil dit meer. Je hebt iets bij mij losgemaakt, wat..., wat....' En verder kwam ze niet, omdat ze zich weer op mij stortte. Tot op vandaag zijn we op deze manier bij elkaar, af en toe. En niemand die het weet. “Roy” (redactie: Richie66)

61 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


62 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


6. Hete dagen

Nou, da's ook wat. Komt de bazin al fladderend naar me - je weet hoe Kimmetje [Kim Holland – R66] dat kan doen - geeft me een dikke zoen op mijn wang en zegt: 'Goed gedaan jochie, die Kinky Special met Hans en Monique in Kims Kontakten 15’ [hier: verhaal 4 – R66] 'Daar willen we wel wat meer van zien in het aankomend nummer!' 'Ja maar…', protesteer ik zwakjes. 'Néé, hartstikke goed man!' En hup, weer vliegen haar handen door haar haren, en ze bumpt met haar heupen tegen mijn bovenbenen. Hier valt niets tegenin te brengen. Wéér krijg ik de rubriek Droommeisje niet! Grumble-grumble.

Twee dagen later - het is snikheet. Met m'n ramen en dakraam open rij ik over de snelwegen met een gangetje van nog geen 100 kilometer per van Dordt naar Hengelo, Overijssel. Ik moet in de buurt zijn van dat winkelcentrum dat jaren geleden in de fik stond. In de wijk daarachter, prachthuizen staan daar. Bezweet en gaar van de rit stap ik met al mijn spullen uit de wagen en bel aan. De deur gaat open, maar niemand verschijnt in de deuropening. 'Hal-ló', zeg ik voorzichtig, en duw langzaam de deur open. 'Kom binnen', hoor ik een mooie, zachte vrouwenstem van achter de deur. Ik doe drie stappen naar voren, kijk naar rechts en meteen schiet er een brok in mijn keel. Van achter de deur die zachtjes wordt gesloten komt een sterke vrouw tevoorschijn. Ze is gekleed in een strak, nauwsluitend lakjurkje, een niet echt jong maar adembenemend lijf, mooie borsten en een vriendelijke, zekere blik in haar ogen. Ze ruikt heerlijk. Ik meen een vleugje sex te ontdekken.

'Richmond?', vraagt ze. 'Ja', zeg ik en probeer me zo snel mogelijk te herstellen.

63 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Karin. Ik zie dat je je spullen bij je hebt. We zijn al begonnen, sletje wilde niet wachten. Je ziet er niet uit. Als je je wat wilt opfrissen, ga gerust je gang. Wij zijn nog lang niet klaar'. Nou, de wederzijdse verstandhouding is gezet, geen speld tussen te krijgen. 'Oké', zeg ik fijntjes, 'mijn hoofd onder de kraan zou niet gek zijn'. De vrouw gaat mij voor naar boven. Ik loop in haar geuren, sexgeuren, strenge geuren. Ik ben niet geil, wel opgewonden. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik met een domina word geconfronteerd waar ik niets mee hoef. Met wie ik mij niet hoef te meten. Ik ben een buitenstaander deze keer. Net zoals een spits van een topamateurclub zich moet voelen op de tribune van een wedstrijd Real Madrid - AC Milan. Karin gooit een deur open en knipt het licht aan. De badkamer, en wat voor een! 'Handdoek in de kast links', zegt ze. Ik draai me om, om haar te bedanken, maar ze loopt alweer door, naar een andere kamer. sletje Kan klaarblijkelijk echt niet wachten. Aan de muren hangen allemaal veelbetekenende schilderijen en voorstellingen. Macht en machteloosheid, daar gaat over hier zo. Dit zijn echte liefhebbers. Even sta ik in tweestrijd. Ik voel me echt vies. Uit de kamer aan het andere kant van de overloop hoor ik gekreun en gezucht. Ook een harde klets. Ik ril, en wil dat toch wel snel zien. Maar ik voel me smerig, en dus niet op m'n best. Snel stap ik onder de douche. Nog geen vijf minuten later ben ik klaar. Ik droog mij snel af en doe mijn broek aan. Mijn shirt laat ik uit. Anders had ik me niet hoeven douchen, en voor mijn bast hoef ik mij niet te schamen. En misstaan zou die hier niet schat ik zo in. Ik pak mijn spulletjes van de overloop, zet alles op stand by, en klop beleefd aan de deur waar ik Karin naar toe zag lopen.

64 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Binnen.'

Schoon, weer helemaal mijzelf en met het fototoestel en mijn koffer in de aanslag doe ik open. Ik zie drie mensen, Karin en een man en een vrouw, slaven waarschijnlijk. De slaven hebben hoofdkappen op. De man hangt voor de rest helemaal naakt aan een zwart kruis. Een cockring is om zijn ballen gesnoerd, zijn pik staat halfstijf omhoog. Ik zie striemen op zijn onderbuik, de arme donder. Vanachter het masker zie ik zijn blauwe ogen naar mij glinsteren. De vrouwelijke slavin zit op haar knieën, in het midden van de kamer. Karin staat eroverheen, iets gebogen. Het is net alsof ze wat in sletje's (ik neem aan dat ze daarnet deze slavin bedoelde) oor heeft gefluisterd. Mindfuck, mhm, daar houd ik wel van! sletje Draagt ook een kap, en ook haar ogen glinsteren. Maar geiler zijn haar dikke lippen die als verse macaroni door de nauwe mondopening krullen. Brrr, ik voel meteen dat dat sletje een dankbaar object voor Karin is. Toch word ik niet echt geil. Ik blijf de buitenstaander. Zachtjes sluit ik de deur achter me. 'Luister', zegt Karin zacht maar dwingend, 'Dit is Leraar Rich, en hij komt wat impressies opdoen voor het verhaal in Kim's Kontakten'. Hét verhaal? en: Leraar??? Hoe weet zij dat nou?!, schiet het door mij heen, maar tegelijkertijd voel ik mij vereerd. Mijn hersens werken op topsnelheid. 'Meesteres Karin, u vleit me. Teveel eer voor mijn persoon', speel ik het spelletje mee. Opeens ben ik hartstikke blij dat Kimmetje me naar hier heeft gestuurd. 'Geen valse bescheidenheid Rich. Ik ken je beter dan jij denkt. Wat zeg ik, er zijn er velen zoals ik die jou beter kennen dan jij denkt. Je verhaaltjes spreken boekdelen'.

65 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Goh.

'Maar genoeg geleuterd, dit sletje kan niet te lang verwaarloosd worden. Doe waarvoor je hier bent Rich, en ik neem aan dat je weet wat jouw rol vandaag hier is?' Ik weet het, niets. Alleen registreren, niet regisseren, this is her call. 'Ja Karin', zeg ik alleen maar en ik ga naar dichtstbijzijnde hoek en zet mijn apparatuur op scherp. Naast mij zucht de man aan het kruis. Ik kijk naar hem, en ik zie weer zijn blauwe ogen. Hunkeren die nou, of heb ik het fout? Ik kijk naar zijn pik. Nee, ik zag het goed, van dat hunkeren, zijn pik klopt stevig tegen zijn naakte buik. Hij is vadsig. Even moet ik een sterke neiging onderdrukken om hem te domineren. Zo'n vent, die vraagt er toch om? Maar, wat ik al zei, this is her call. Ik houd mij rustig. Toch kan ik een beetje teasen niet laten. Ik ga op nog geen halve meter voor hem staan, en stel de camera scherp op zijn hunkerende ogen.

'Heel de wereld kijkt naar je', zeg ik strak.

Dan druk ik af. De man kreunt. Snel draai ik mij om. Gelukkig, Karin heeft niets gehoord. Althans, ze laat het niet blijken. Aan mij niet in elk geval niet, aan sletje misschien wel. Die krijgt me toch ineens een klets met de plaque. En dan wat minder hard een paar keer snel achter elkaar. Zo tegen haar op een stringetje na naakte onderlijf. Pets, pets, pets, pets!!! Ik hoor haar kreunen. Zou ik dat gedaan hebben? Ik moet me echt koest houden hier. Er kan er maar één de baas zijn.

Karin haalt een vreemdsoortige dildo tevoorschijn. Een zwarte, dertig centimeter lange 'ballenstaaf' als het ware, met handvat.

66 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Zo, denk ik, dat is nog eens een SM-dildo! Deze is alleen maar lekker als-ie door iemand anders wordt bediend. Dit zelf hanteren doe je gewoon niet. Ja, of het moet in opdracht zijn. 'Hoofd naar beneden', beveelt Karin. Weer is haar stem niet hard, maar o zo dwingend. sletje Doet wat haar wordt opgedragen. 'Hol je rug, open je kut'. Weer doet sletje wat haar wordt gezegd. Achter haar zakt Karin door haar knieën, en stopt in één beweging de ballendildo van achteren in sletje's kut. Ik hoor haar zuchten. Het komt van achter haar adem. Karin gunt de slavin geen tijd om aan het vreemde ding in haar lichaam te wennen. In een straf tempo haalt ze hem heen en weer. sletje's Kut wordt steeds natter. Het is duidelijk te horen. Ik neem weer een foto. 'Lijd in stilte', gebiedt Karin. 'Tracht boven wat je voelt uit te stijgen. Tracht je niet bij het eerste genot mee te laten voeren, slet'. Prachtig zo'n sessie van dichtbij. Prachtig, maar het wordt nu ook wel ongemakkelijk geil. Ik druk nog maar eens af. sletje Kan het niet langer houden. Kreunend roept ze om haar meesteres. Karin stopt met neuken. 'Moet je weer komen?' 'Ja meesteres', zegt sletje met een bedeesde, trillende stem. Karin hervat haar nemende bewegingen. sletje Begint steeds harder te kreunen. 'Waag het eens om te komen', hoor ik Karin zeggen (ik kan haar niet zien, ze zit achter sletje's heerlijke volle lijf). 'Bevrijdend genot zit er voor jou nog niet in'. De slavin krijgt het nu erg moeilijk. De soppende geluiden vullen de kamer. Achter mij hoor ik de mannelijke slaaf kreunen. Blijkbaar heeft hij het met sletje te doen. Net voor het moment dat ik denk dat sletje zal exploderen, stopt Karin met haar nemende bewegingen. sletje Kreunt ingehouden en schokt af en toe spastisch met haar lijf.

67 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Mooi, ga maar staan dan. Knap van je', zegt Karin. Met trillende benen gaat de volle vrouw staan. 'Op de stoel', zegt Karin. sletje, Nog steeds huiverend, doet wat haar wordt bevolen. De meesteres draait zich om naar de man aan het kruis. Ik hoor hem zijn adem inhouden. Onwillekeurig kijk ik naar zijn pik die zich ogenblikkelijk met bloed begint te vullen. Wat een gezag heeft die vrouw!

'Zo, ons opgewonden standje wil ook aan de beurt komen?', vraagt ze spottend. De mannelijke 0 weet dat dit een retorische vraag is. Hij weet dat hij er niet op mag antwoorden. Karin rommelt wat in een tasje en haalt er wat gewichtjes uit. Nou ja, gewichtjes, zeg maar gerust een stel behoorlijke loodballen. Ik kijk er met een pijnlijk gezicht naar, maar realiseer mij meteen dat ik onbewogen moet blijven. Ik hoor de man zuchten. Razendsnel flitsen mijn ogen over zijn geslachtsdelen, op zoek naar eventuele piercings. Maar die heeft hij niet. Bijna laat ik een zucht van plaatsvervangende opluchting tussen mijn lippen ontsnappen. En inderdaad, Karin bevestigt de ballen aan de cockring. Oef! Maar piercing of niet, dit lijkt me ook behoorlijk ongemakkelijk. Meteen schiet de pik tegen de onderbuik. Door de kracht die erop uitgeoefend wordt kan het bloed niet wegstromen. Ja, die slaaf is nog wel een tijdje bezig... Karin wendt zich weer tot sletje. Deze krijgt een stevige behandeling, om te beginnen op de onderzoekstafel. De foto's die ik vanaf dit moment maak, komen uiteindelijk in Kim's Kontakten. Ik zal er niet al teveel bij schrijven, anders blijft er te weinig ruimte over om ze mooi groot af te drukken. Ze zijn goed gelukt dit keer.

Twee uur later zit ik met Karin aan de koffie, beneden in de woonkamer van het gigantische huis. Ook zij is bevredigd, want op het eind heeft ze zich behoorlijk laten verwennen door het tweetal.

68 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


sletje En de slaaf liggen in bed, met elkaar te vrijen. Ik begreep het al niet, maar ben blij dat ik zonder dralen Karin's commando heb opgevolgd en met haar naar beneden ben gegaan. Ze vertelt dat zij en sletje vriendinnen zijn, en dat sletje en de mannelijke slaaf een echtpaar vormen. Ze hadden het verhaal van Hans en Monique in de vorige Kim's Kontakten gelezen, en vonden het nu eens tijd worden om hun bijdrage te leveren. Ineens wordt het me allemaal duidelijk. Kim heeft dit al die tijd geweten!! Wat een vreselijk mens is het toch! Zo zet ze mij iedere keer op het verkeerde spoor! Maar uiteraard ben ook trots. Trots dat een vertelling van mij heeft geleid tot nog een special. Karin en ik nemen afscheid. Ze belooft me een zoen te geven aan de twee die nog boven liggen. 'Maar dat kan wel even duren hoor', lacht ze. 'Als we met z'n drieën bezig zijn geweest, zijn ze daarna niet meer van elkaar af-te-slaan'.

Buiten is het nog steeds warm, maar nu scheur ik naar huis. Ik heb een verhaal te vertellen.

Ook je verhaal met foto's in Kim's Kontakten? Schrijf een leuk briefje, mét recente foto's (hoeft niet naakt), naar:

Kim Holland Postbus 61635 2506 AP Den Haag email: kim@kimholland.com

Naschrift 2005/2012 – Het blad Kim’s Kontakten wordt inmiddels niet meer uitgegeven, postbusnummer en e-adres zijn nog wel geldig.

69 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


70 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


7. Wiedergutmachung, een nieuw hoofdstuk: Annet

Eerder gepubliceerd in het blad Kim’s Kontakten bij de rubriek ‘droommeisje’, blad inmiddels ter ziele.

Het is afgelopen, ik ben het zat iedere keer heen en weer te worden geslingerd door óf Kim, óf de droommeisjes die dan wel en dan niet door mij geïnterviewd willen worden. Niks ervan! Ik ben Rich, 66, en IK vertel wel wat mijn bijdrage aan de nieuwste Kim's Kontakten zal gaan worden!

Maar goed, het regende toen ik door de volksbuurt liep. Kim's handschrift was al moeilijk te lezen, maar nu was ook nog eens de inkt uitgevloeid. Ik vloekte binnensmonds. Was dat nu een één of een zeven? Kutwijven, klotevak, kutzooi. Op het huisnummer met de één woonde een oude taart. Ik kan aardig schrijven, fantaseren ook, maar hiervan iets sexbanketbakken zat er echt niet in. Het was dus het huis met de zeven. 'Sorry mevrouw, ik zit verkeerd. Het spijt me dat ik u stoorde'. Oud, nors vel.

Anette deed open. Kim was er al eens geweest. Voor een serie in de brievenrubriek van TUK. Die had ik al gezien. Het was weer met recht een droom van een meid. En hoewel ik mij weer had laten koeieneren door Kim, was ik vastbesloten het niet weer te laten gebeuren. 'Een druipgeile meid', kondigde Kim aan. Nou, ik was er klaar voor. 'Ha Richie, is het niet?', zei ze bij de deur. Ik knikte. Ik voelde mijn zekerheden wankelen. Ze droeg een slobbertrui, een slobberbroek, slobberpantoffels, en haar haar zat slobberig. Maar haar uitstraling - wat dat dan ook wezen mag - was in het geheel niet slobberig. Ze was geil. Druipgeil.

Ze gaf me een zoen. Ze rook zwaar en zoet. Zoet van haar eigen geur, zwaar omdat ze waarschijnlijk net uit bed kwam. Voordat ik verder kon denken,

71 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


drukte ze haar lichaam tegen mij aan. De binnenkanten van haar benen tegen mijn been, haar borsten tegen mijn buik. Zij was klein en ik werd groot. Zo stonden we, ik weet niet hoelang.

Wat moet ik doen?, schoot het door mij heen. Ik wist het niet. Ik had mijzelf iets beloofd, maar met zo'n kennismaking wist ik niet of ik mij eraan houden kon. Ik moest het professioneel aanpakken, mij distantiëren van iedere vorm van toenadering. Ja, of juist niet... In elk geval moest IK de touwtjes in handen houden. Anders werd het niets, anders was ik als een sneeuwbal in de tropen. Ik besloot tot harde actie. Ik had nu al zo vaak meegemaakt dat ik mij teveel had laten meeslepen door mooie vrouwen, en wat ze van mij willen. En na de ervaring met Bo (zie Wiedergutmachung, BDSM - E007) had ik middelen gevonden om ermee om te gaan. En ik besloot erin mee te gaan. Omdat ik nu eenmaal de pornoschrijver ben. Na al die jaren kan ik niet meer op een afstandje blijven en erover schrijven. Ik ben één van hen, van jullie. Alleen schrijf ik erover.

Ik verstijfde in haar omhelzing, en duwde haar van mij af. 'Je bent een druipgeil meisje hè?', zei ik afstandelijk. 'Nou, dat zullen we eens zien'. Anette keek mij verbaasd aan. Er speelde een minderwaardig trekje rond haar mond. Misschien omdat het niet helemaal gebeurde zoals zij dat wilde. 'Naar de kamer', gebood ik haar, zacht maar dwingend. Ze keek mij nog viezer aan, maar toch draaide ze haar lichaam in de richting waar ik de kamer vermoedde. Ze bleef me over haar schouder aankijken, maar ik was ongenaakbaar. Afgelopen is het, ik bepaal nu eens echt de regels. En anders niet.

'Gordijnen dicht', zei ik. 'Ik wil niet op mijn geweten hebben dat jouw overburen weten hoe slecht je bent.'

72 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Ooh, dat weten ze toch wel', merkte ze droog op terwijl ze aan de IKEAlappen trok. 'Zal best, maar door mij zal het niet komen. Tenzij ze Kim's Kontakten lezen, slet'.

Anette kwam net weer mijn richting oplopen toen ik dat zei. Ik zag haar even haar ogen sluiten, haar kin iets omhoog. Een licht zuchtje ontsnapte aan haar keel.

'Hoe kun je mij zo noemen?', herstelde ze zich snel. 'Je weet helemaal niets van me. Je bent echt walgelijk, weet je dat?' Ik knikte, en gebood haar met mijn vinger nog dichterbij te komen. Mijn pik begon te knellen. Ik voelde me op mijn best.

Met onverholen walging nu kwam Anette op mijn af, maar ze kwam wel. Vlak voor me bleef ze staan. Voor de eerste keer keek ik haar echt keurend aan. Ik liep om haar heen. Doodstil liet ze het gebeuren. Ze was een echte, nu kwam het erop aan om dat aan mij te laten zien.

'Je bent mooi', zei ik recht in haar gezicht. Haar lelijke trek verzachtte even, om meteen daarna dubbel terug te komen; ik vingerde haar door haar broek. 'Denk je dat je dit zo maar kan maken?', vroeg ze bits. 'Nee', antwoordde ik, 'maar je kan het niet stoppen'.

Haar ogen vernauwden zich. Ze duwde mijn hand weg, en keek mij triomfantelijk aan. Even wist ik niet wat te doen, maar de uitdaging lag er duimendik boven op. Er ontstond een worsteling. Ze leek te lachen, voor mij helemaal een teken om hem aan te nemen.

73 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Anette was (en is) een muis met haar 1 meter 58, en best wel sterk, maar natuurlijk geen partij voor mij. Uiteindelijk had ik haar beide handen op haar rug en ik hield die met één hand om haar de polsen vast. Ze stribbelde nog wat tegen, maar daarmee deed ze haar eigen polsen pijn. Mijn vrije hand wurmde ik onder het elastiek van haar slobberbroek en zat meteen op haar geschoren venusheuveltje. Ze had geen slipje aan...

'Ik walg van je', beet ze me toe. 'Zal best slet', antwoordde ik droog en wreef zacht en bewonderend over haar naakte vlees. Ik voelde geen enkel stoppeltje. Weer een bewijs dat ze zich voor deze ontmoeting had 'opgetut'. 'Helemaal glad en zacht', concludeerde ik hardop, 'vanmorgen geschoren'. Ze zei niets. Mijn vingers glipten in haar kutje. Arrogant ben ik niet, of tenminste, ik probeer het niet te zijn. Maar het was zoals ik vermoedde: nat. Ik haalde een beetje vocht op, uit het begin van haar kutje, en wreef dat op haar clitoris. Met het draaien van mijn vingers ontspande ik de greep van mijn andere hand op haar polsen. Ik stond behoorlijk gebogen, ik zei al: ze was/is klein. Ik voelde me nog iets te lullig staan. Daarom zakte ik door mijn knien, rechtte mijn rug en kon haar nu recht in de ogen aankijken. En dat terwijl twee van mijn vingers aan het draaien waren. Anette zuchtte, en af en toe gingen haar ogen dicht. Als op de maat van mijn bewegende vingers. 'Je bent verschrikkelijk', zei ze zuchtend, af en toe onderbroken door een geilsnikje.

'Ooh..., ik haat je'.

'Je ruikt lekker'. Ik was onverstoorbaar. Ik hoefde geen vocht meer te halen, er kwam genoeg naar buiten zetten. Ik boog mijn hoofd naar haar toe. Mijn

74 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


neus en lippen landden op de zachte huid van haar hals. Haar kwetsbare hals. Hoorbaar rook ik eraan, en kuste haar zachtjes. Ze bewoog haar hoofd in haar nek. Haar lijf werd slap. Met de arm die haar even daarvoor in bedwang had gehouden, ondersteunde ik haar. Ze ging iets door haar knieën waardoor haar benen van elkaar bewogen. Ik had helemaal vrij spel. Ook ik deed mijn ogen dicht, drukte haar nog steviger tegen mij aan en genoot van haar zacht, warm, vochtig kutje. Anette rilde. Ze begon te stuiptrekken. 'Ga je komen?', vroeg ik fluisterend in haar oor. 'Ja, ooh ja klootzak, ik koooom...!' Krachtig en wild, maar ook weer niet té hard drukkend bewoog ik nu vier vingers over haar schaamstreek. Af en toe drukte ik twee vingers in haar opening. Het crème de la crème kwam er nu werkelijk uitzetten. Het was een heel glibberige bedoening. Ze schokte en schudde in mijn armen. Ik voelde aan de kracht in haar lijfje dat het afnam. Ook ik deed het rustiger aan. Even drukte ik stevig mijn hand tegen haar kutje en wilde me toen terugtrekken. Maar ze hield mijn hand op z'n plaats.

'Ga door, rustig, maar ga door', kreunde ze.

En ik deed wat ze vroeg. Ze leek weer te komen, of was het nog? Nu hief ze een lang aaneengerekt, maar ingehouden gekreun aan. In golven kwam het, en in golven nam het weer af. Hoelang het duurde weet ik niet, wel dat ik het nog nooit zo lang heb meegemaakt. Ik wilde stoppen, maar telkens hield ze mijn hand tegen haar schaamstreek. Op een gegeven moment was ik het zat.

'Zo is het goed'.

75 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik trok mijn hand vanachter het elastiek van haar joggingbroek, en deed een stap naar achteren. Meteen bracht ze een van haar handen naar haar kutje en ondersteunde zich met de andere aan de roodleren bank. Ze bleef ze nog even nagenieten. Van dit afstandje kon ik goed zien hoe haar verwarde haar meeschokte op het trekken van het wegebbend orgasme.

'Zitten', gebood ik toen ik haar knikkende knieën zag. Ze deed het, en haalde haar hand uit haar kruis. Wel bleef ze geilig haar dijen tegen elkaar wrijven.

'Ooh God, ik kom er maar niet uit!', kreunde ze, 'ik ben zo geil!' 'Je bent gewoon een slet', hoorde ik mijzelf rustig maar krachtig zeggen. Ik schrok er zelf van, en meteen was ik bang dat ze dit verkeerd zou opvatten. Maar niets was minder waar, integendeel. 'O ja, zeg het!', kreunde ze, 'dat ik een slet ben! Ooh wat ben je hard'.

Mijn laatste restje terughoudendheid was weg, ik besloot er nu helemaal voor te gaan. Helemaal mijn eigen gevoel te volgen, en het op haar te botvieren. 'Draai je om, op je knieën en met je handen op de leuning van de bank'. Nog steeds kronkelend van krolsigheid draaide Anette zich om. Ik deed twee stappen naar voren en rukte in één haal die verschrikkelijke broek over haar billen. Ik had ze al gevoeld, en wist dat ze lekker waren. Maar om ze zo te zien, zo uitnodigend naar achteren gestoken, die billetjes, het was goddelijk. 'Ooh, je bent zo erg. Ik ben nog maar een klein meisje', kermde ze geilig en zachtjes. Ik ritste mijn broek open. Ik tastte met mijn ene hand in mijn broekzak op zoek naar een condoom, en met de andere gaf ik haar een klein venijnig tikje op haar heerlijk kontje.

76 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Klein meisje, niks ervan. Klein, geil sletje zal je bedoelen'.

'Aauw, nee!', kreunde ze, 'nee, een lief klein meisje, mhmm...'

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, maar ik werd me hier toch een partij geil van! 'Met een groot geil kutje zal je bedoelen', zei ik, met een verbeten stem omdat het condoom niet 1-2-3 om mijn pik rolde. Teringdingen ook. Kets!, weer kreeg ze ervan langs. 'Ooh ja, doe het', begon ze te kreunen. 'Laat het me dan maar zien, laat het me dan maar weten...' 'Je hebt erom gevraagd', siste ik tussen mijn tanden. Ik was er niet meer voor mijn werk, ik was gewoon over mijn toeren zo geil als dat ze mij had gemaakt. Ik pakte met één hand haar middeltje, en met de andere leidde ik mijn berubberde pik tot onder haar kutje. Toen trok ik haar lichaam naar mij toe, en stootte tegelijkertijd met mijn lijf naar boven en voren. In één keer penetreerde ik haar, in één woeste keer. Mijn onderbuik strak tegen haar heerlijke meisjesbillen. 'Aaaah!!!', gilde ze, 'doe het!!! Ik kom alweer! Doedoe-doe...'

Ik had mijzelf niet meer in de hand. Dit meisje, deze geile slet, maakte voor het eerst sinds lange tijd het beest in mij los. Zonder dat ik mij ervan bewust was, had ik met beide handen haar middel gegrepen en ik begon haar nu echt te palen. Wild, wilder, wildst. Ik weet echt niet meer hoe ik het gedaan heb. Ze gromde, kreunde, kronkelde aan mijn pik. In en uit, in en uit, ik moést haar nemen.

Ik had totaal geen besef meer van tijd. Wel dat Anette net zo gek werd als ik. Mijn pik zwol in haar lichaam. Alles wat ik dacht, dacht ik hardop, en ook dat in een stijgende opwinding. Dat ze een hoer was, dat ze zomaar genaaid kon worden, en dat ze niets anders waard was. Het is verschrikkelijk, ik weet

77 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


het. Zeker op papier. Maar op dat moment was het precies goed, en zo wilde zij het, en ik. Nee, beter nog: het moést het zo gaan zoals het ging. Twee heel geile mensen, die helemaal in elkaar en in de sfeer opgingen.

Ik kwam weer een beetje uit mijn roes net voordat ik ging klaarkomen. Ik voelde hoe mijn nagels in haar middel dreven. Ik hoorde haar nagels over de bank krassen. Het was zo geil. En toen kwam het hoogtepunt, en het zaad. Ze was al verschrikkelijk nat, maar niet erg wijd. Door mijn laatste zwelling zo hard had ik mijzelf maar zelden meegemaakt - voelde ze nog nauwer aan. En toen ze ook nog eens begon te knijpen was het hek helemaal van de dam. Ik voelde het zaad door mijn pik schieten. Als in een versnelde opname boorde ik mij keer op keer in haar onderlijf, mijn hoofd naar achteren, ogen dicht, woest, hard. En met een rauwe schreeuw spoot het zaad uit mijn pik. De eerste golf kon ik nog weerstaan, en ik wist in hetzelfde tempo door te naaien. Maar daarna was het niet meer mogelijk. Ik zag dat Anette zich helemaal gegeven had, of zich aan het geven was. Haar lichaam, haar genot, het was allemaal van mij. En dat wat ik had laten zien, was van haar.

Mijn lichaam had het van mij overgenomen, en als een dier schokte het tegen Anette's schijnbaar kwetsbare billetjes. Snuivend, rillend en wat al niet meer kwamen we allebei tot rust. Nog steeds in haar steunde ik op haar lijf, en zij zat uitgeput met haar knieën op de bank, en met haar bovenlijf tegen de rugleuning gedrukt. Als een lappenpop sufgeneukt.

Langzaam besefte ik mij dat ik mij had laten gaan. Eigenlijk was het verschrikkelijk. Waarom kon ik niet een pornoschrijver zijn zonder alles wat ik bedenk in de praktijk te brengen??! Ik was ziek, dat ben ik. En allemaal door die vrouwen, die mooie vrouwen.

78 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Het voordeel was wel dat die spanning er nu niet meer was. Ik was ervan af, dat bedenken wat zij nu wel en niet leuk zou vinden en zo. Ik kon gewoon mijzelf weer zijn. In één ruk haalde ik mijzelf uit haar, met duim en wijsvinger om mijn al behoorlijk slappe pik zodat het condoom er niet af zou gaan. Ik legde er een knoopje in en bekeek eens goed hoeveel ik lichter was geworden. Ik was heel tevreden.

Met een fraaie boog landde het kapotje op de bank. Ik zei tegen Anette: 'Zo, als jij bij bent gekomen, doe dan iets leuks aan, dan gaan de foto's maken'. Anette knikte. 'Ik ga even naar de plee, en ik wil ook wat drinken. Bier of zo'. Weer knikte Anet. Ik nam mijn spulletjes op, en ging naar het toilet. Uiteraard zitten. Een zojuist georgasmeerde pik is net een tuinsproeier, en dat wilde ik haar ook weer niet aandoen. Extra lang bleef ik weg. Eenmaal terug in de kamer stonden de drankjes al op tafel. Perfect. En ook Anette zelf had zich gefatsoeneerd. Ik keek haar aan, maar ze ontweek mijn ogen.

'Ik hoop dat het biertje koud genoeg is'.

Ik nam een slok. 'Heerlijk', zei ik, en het klonk zoals een reclame. Maar het smaakte mij echt. Daar was ik nou eens echt aan toe. 'Oké', begon ik, 'ik had zo gedacht hier bij de bank de foto's te maken. Dan schuiven we die plant even weg, en dat gordijn erachter maakt een mooie achtergrond'. 'Wat je wilt', zei Anette en dronk van haar sinaasappelsap. Ik stond op, maakte de provisorische set, en pakte mijn camera erbij.

79 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Nou', zei ik toen ik daarmee klaar was, 'waar wacht je nou nog op?' 'Oja', zei Anette terwijl ze opschrok. En in één keer was ze weg. Het duurde even voordat ze weer beneden was, maar ik kon daar gewoon niets van zeggen. Want wat was ze mooi!

Tijdens de opnames deed ze precies wat ik vroeg. Ik besloot er een soort striptease van te maken. Altijd leuk, en ze kon het nog ook. Het ging gesmeerd. Toen ze helemaal naakt was, pakte ik een behoorlijke dildo uit mijn attributenkoffer en wierp haar die toe. 'Volgens mij kan die je ook wel hebben', zei ik onnodig grof. Maar goed, op de één of andere manier kon ik niet anders. Gedwee pakte ze het ding, en bekeek het eens goed. 'Toe maar', moedigde ik haar aan, 'laat je maar eens hiermee gaan. Doe het voor de lezers, de lezeressen, en doe het voor mij. En voor jezelf uiteraard. Laat maar eens wat zien'. Ik weet niet of ze echt klaarkwam. Zo niet, dan kan ze het behoorlijk goed spelen. Maar uiteindelijk was dat ook voorbij.

Ik ging nog een badjas voor haar halen, legde die over haar schouders, en pakte mijn boeltje bij elkaar. Bij de deur klampte ze zich aan mij vast. 'Kom je nog eens terug?', vroeg ze. 'Ja', antwoordde ik, 'ik bel je wel'. 'Dag', zei ze zacht. 'Dag droom van een meid', zei ik. Nu ik alles op papier heb staan, pak ik de telefoon.

80 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


81 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


8. Een gynaecologenstoel voor Elise

Ik had net een 'lekker sigaretje' gerookt toen die lieve minister Borst op televisie verscheen. Je weet wel, die van gezondheidszorg, die oudere vrouw. Wauw, wat een lieve oma leek mij dat! Maar, wat heeft dat met het lekkerste pornoblad van jong Nederland te maken?

Wel, zij is het die het aantal ziekenhuisbedden omlaag heeft gebracht. Bovendien worden de medische behandelingstechnieken en -inzichten steeds verfijnder. Mijn gedachten dreven af naar het voor mij meest intrigerende apparaat in ziekenhuizen: de gynaecologenstoel. Oh, jaa... Begrijp mij goed, als je als vrouw op zo'n ding moet plaatsnemen omdat er echt wat aan de hand is, lijkt mij dat helemaal geen pretje. Je vraagt je af wat er met je aan de hand is - bent dus verre van geil - en dan zo'n operatielamp die hel licht tussen je benen mikt. Vervolgens al die mensen die bij je naar binnen gluren. Brengen ook nog zo'n eendenbek in. Nee. Nou ja..., nu ik er zo over schrijf krijgt het toch weer een erotisch randje. Dat machteloze, die overgave. Maar goed, als je als meisje/vrouw werkelijk wat hebt, is het geen *lolletje*. Enfin, zo'n stoel kun je ook voor eenzelfde doel gebruiken, maar dan in een andere setting. En terwijl ik apenstoned ondersteboven op de bank lag, schreef ik op de muur dat ik zo'n ding wilde hebben. 'Stoel voor Elise', staat er - nu nog steeds - anders zou ik het vergeten. Elise, mijn heet en veeleisend vriendinnetje van achttien. Drie dagen later had ik zo'n stoel. Een afdankertje, door al die efficiency inspanningen van minister Borst. Het was wel een geregel. Maar goed, je moet er wel wat voor over hebben om je beeldschone, onvermoeibare vriendin geïnteresseerd te houden. Ja dat moet wel, want ik hou van haar. Maar dat terzijde.

82 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Na mijn toezegging dat ook zij er wel eens gebruik van mochten maken, droegen vier van mijn maatjes het loodzware ding naar de 'logeerkamer'. Vier trappen omhoog; vetzwaar was dat ding, dat kon je wel zien. Die avond kwam Elise langs, frisky tot en met. 'Wat ben je nu weer met me van plan?', vroeg ze gretig. Ik zuchtte, was blij dat ik inderdaad wat had, sloot Internet af en leidde haar naar de woonkamer. 'Geduld wijffie', zei ik zacht, 'ga maar ff zitten'. Ik gaf haar een Pessoa (ja, je houdt het bij of niet hè?), pakte ongemerkt een zijden blinddoek en hurkte achter haar door mijn knieën. 'Niet omkijken', zei ik zacht, 'laat het maar gaan'. Elise zuchtte, rilde even, nam nog een slokje en probeerde zich te ontspannen. Haar ademhaling, haar zachte, vrouwelijke ademhaling... Ik kwam meteen in de stemming. Ze gaf zich. Elise slaakte een gilletje toen ze de blinddoek om haar hoofd voelde. Ferm maar liefdevol knoopte ik het vast. 'Zet je glas maar op tafel', zei ik, 'niet morsen hè'. Terwijl ik naar de voorkant van de bank liep, deed mijn wijffie wat haar gezegd was. Ze trilde van opwinding. De stemming zat er meteen goed in. Ik pakte haar hand, troonde haar mee naar de logeerkamer en liet haar middenin de ruimte los. 'Doe je kleren maar uit', zei ik leunend tegen de nieuwe aanwinst. Mijn vriendinnetje's onderlip trilde en ik smolt. Ze was weer erg opgewonden. Argh, die meid had mij in haar macht! Als ze eens wist... Langzaam deed ze de knoopjes van haar blousje los en liet de ragfijne stof van haar schouders en armen glijden. Hoewel het in de kamer behaaglijk warm was, zag ik kippenvel op haar armen en borst. Mijn opwinding begon nu echt ongemakkelijk tegen mijn broek te kloppen.

83 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Elise ritste haar strakke, zwarte pantalon van de zijkant open. Ze had even moeite om hem over haar bolle kontje te schuiven. Ik deed ook mijn broek los en zuchtte van verlichting. En daar stond ze, mijn Elise, in haar ondergoed. Prachtig was ze, ragfijn was het. Het was niet één van de lingeriesetjes die ik voor haar had gekocht, maar wel zoiets. Ik moest mij beheersen om haar niet aan te raken. Om niet gek te worden. 'Kom eens naar mij toe', zei ik hees. Voetje voor voetje schuifelde ze naar me toe. 'Wat ben je mooi, zo zacht, zo geil', fluisterde ik zodat ze wist waar ik was. Ze stak een arm naar voren, ik nam hem aan. Kom maar', zei ik terwijl ik haar bij haar heupen pakte en op de stoel tilde. Elise zei of deed niets. Ik draaide haar in de zitting. Aan haar lichaam was te zien dat ze verbaasd was over de grootte van de stoel. Door de hydrauliek die ik in werking stelde, bewoog de rugleuning naar achteren. Elise begon sneller te zuchten, mijn opwinding verergerde ook. Met droge klikken klapte ik één voor één de beensteunen omhoog. Het meisje slaakte twee kreetjes die van achter haar adem leken te komen. Ik pakt haar heerlijke zachte meisjesbenen en tilde die in de voorgevormde knieholteen voethouders. 'Ooh jezus, wat ga je doen?!', hijgde het meisje uit. Ze begon over heel haar lichaam te beven. 'Ssssst', klonk het slechts, maar in mij loeide de storm. Alle zeilen moest ik bijzetten om haar niet meteen te nemen. Elise begon te kreunen. Ik keek naar het kruisje van haar broekje. Even staarde ik verdwaasd naar het donkerder plekje waarachter haar kutje zich bevond. Met grote moeite wist ik mijn blik ervan los te rukken. Ik bond haar benen misschien iets te stevig aan de beugels vast, met zijden sjaaltjes die altijd in de logeerkamer voor het grijpen liggen. Zonder verder acht te slaan op het aanzwellend gekreun van de jonge godin, bond ik nu ook haar armen vast aan de leuningen. Oh mijn god.

84 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Daar lag ze dan, mijn mooie Elise. Kwetsbaar, snel ademend, en af en bewegend met haar gebonden armen en benen. Alsof ze voor zichzelf zeker wilde weten dat ze werkelijk niets kon bewegen. Het zweet stond op mijn voorhoofd, en ik keek alleen maar. Kon even niets anders doen dan alleen maar kijken... 'Doe wat met me, doe iets!', hijgde mijn hete vriendinnetje opgewonden, 'doe wat met me!' Maar ik deed nog niets, moest nog niets doen, anders zou ik mijzelf niet meer in de hand houden. Mijn gemoed moet altijd even wennen aan nieuwe geile situaties, anders verlies ik de controle. Haar tepeltjes priemden dwars door de stof van haar prachtig bh'tje. Ik bewoog erboven met mijn vlakke hand, heen en weer, haar nog steeds niet aanrakend. 'Wat doe je?! Wat doe je?!!!!', hijgde het geile meisje die de luchtverplaatsing op haar ontblote bovenlichaam moest voelen. Ik antwoordde door mijn hand haar tepel te laten raken. Eventjes maar, en toen nog eens, en nog eens. Haar tepel leek uit de bh te basten, zo erg zwol het op. Met mijn andere hand deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ik keek naar haar kruisje. De vochtige plek had zich uitgebreid. Ik snoof diep en rook haar zoete, weeïge opwindingsgeur. Ze bewoog snel heen en weer met haar bekken, drukte haar iets uitstekende, geilige, venusheuvel naar boven. Ze moest wel, een meisjeslichaam dat het gevoel volgde... Ooh, wat een succes!, dacht ik. Ik moest mij schrap zetten om niet door mijn slappe knieën te zakken. Maar wat nu? Dat kutje, dat zoete, vragende spleetje van haar... Ook Elise's bovenlichaam bewoog heen en weer. Dat kon niet, vond ik, dat leidde haar teveel af. Blij omdat ik weer wat functioneels te doen had, bond

85 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


ik haar een tweede blinddoek om, maar sloeg deze ook nog eens om de rugleuning heen. 'Ooh jaa...!!!', zuchtte mijn geile vriendin. Ze was helemaal aan stoel geketend en ik zag dat ze het erg opwindend vond. Ik hervond mijn rol, was zeker geworden door haar geile reacties. 'Nu zal je het weten ook', fluisterde ik in haar oor. 'Wwwat? Wat ga je doen...?!', kwam het bijna onhoorbaar van heesheid uit haar mond. 'Hou je stil', zei ik zacht maar dwingend. Ik deed mijn ongemakkelijk zittende broek uit, maar hield voor alle zekerheid mijn short aan. Het was wel wat onhandig, maar dat moest dan maar. Weer pakte ik een sjaaltje. Even liet ik deze over haar gezicht wrijven. Elise sidderde. Het kippenvel op haar huid trok nog eens aan. En toen snoerde ik haar mond, wederom met de rugleuning erbij. Slechts haar neus stak uit het zijde dat nu heel haar gezicht bedekte. Ze ademde snel, erg snel. Ik moest voortmaken. Uit het kastje onder de stoel pakte ik een schaar. Ik knipte de schaar luid in de lucht voordat ik hem, kou en wel, op haar blote buik legde. Elise spande deze aan, een gesmoord gekreun steeg vanachter het sjaaltje op. Haar onderlichaam bewoog nog wilder. 'Nog even', fluisterde ik in haar oor, 'je bent bijna voorbereid...' Elise kreunde gelaten, ze gaf zich helemaal. 'Ik hou van je', zei ik zacht. Dat was het laatste wat ze hoorde, want in beide oren tegelijk stopte ik een oordopje. Even spande heel haar lichaam zich aan, kwam van de zetel omhoog en zakte er al snel weer in terug. Slepend nam ik de inmiddels warme schaar van haar buik. Elise trachtte zich zichtbaar te ontspannen, wat maar niet lukte. Ze was stil nu, afwachtend, gelaten. Ik ging op het soepel rijdende krukje zitten en rolde mij tussen haar wijdgespreide en gebonden benen.

86 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Tot mijn tevredenheid constateerde ik dat haar slipje te nat voor woorden was. Ik kwam echt in mijn rol. Vanaf haar linkerknie liet ik het staal langs de binnenkant van haar dijbeen glijden. Elise verstrakte weer, maar ik negeerde haar nu volkomen. Ik had wat te doen. Tergend langzaam bracht ik de schaar onder de zijkant van haar geil onderbroekje en knipte het door. Datzelfde deed ik vanaf haar rechterknie. Voorzichtig klapte ik het verknipte onderbroekje naar voren. Ik zuchtte; een enorm opgezwollen en prachtig roze kutje kwam tevoorschijn. Een pareltje voorvocht blonk op haar linkerschaamlip. Ik bracht mijn hoofd dichter bij deze jonge vrouwenhemel en beroerde heel licht met het puntje van mijn tong de zoete weelderigheid. Vrijwel meteen verstarde Elise's lichaam, om direct daarna ongecontroleerd te ontspannen en aan te spannen. Ver boven mij hoorde ik een gesmoord, maar heftig gekreun. Kwam ze klaar? Ik wist het niet. Het interesseerde mij ook niet zoveel. Ik wilde mij niet meer van mijn plannetje laten afleiden. Nog steeds met mijn tong opende ik haar natte schaamvlees, op zoek naar de clitoris. Lang hoefde ik niet te zoeken. Haar genotsknobbeltje stak er weelderig tussen uit. Ik gaf haar weer een likje, en nog één, en nog één. Elise's lichaam krampte keer op keer samen, kreeg geen tijd zich te ontspannen. Haar lustvocht kwam in kleine golfjes uit haar kutje zetten. Het bedekte geheel mijn tong. Ze smaakte heerlijk. Toen was het genoeg geweest. Met beide armen pakte ik haar benen, boog iets naar voren en drukte stevig mijn hoofd tegen haar onderlichaam. Elise draaide haar bekken nog meer naar mij toe. Wat een geil wijf was het toch, dacht ik. Helemaal geen genade zou ik haar geven, helemaal niet. Ik zocht haar lekkerste plekje, nét boven haar clitoris en zoog en likte er tegelijk aan. Elise stierf, sidderde en beefde, rees een

87 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


aantal keren van de zitting en viel er even zovele keren in terug. Ik befte haar. Intens, helemaal; ik gaf alles wat ik had en wist. De jonge vrouw werd geen rust gegund. Na een tijdje vond ik het welletjes. Het tongen van haar gevoelig kutje nam af. Elise's goddelijk lijfje viel stil. Tussen de incidentele spastische schokjes door bewoog ze heel langzaam met haar heupen. De zitting onder haar billen was nat van haar vocht en mijn speeksel. Ik ging staan, schoof mijn short tot op mijn knieën, pakte mijn pik en drukte die tegen haar natte vlees. Het was alsof ik naar binnen werd gezogen, zo gemakkelijk verdween ik in haar. Ze was wijd, nat, uitgelebberd. Haar eens zo strakke vagina was weer eens veranderd in een geroutineerd, uitgerekt hoerenkutje. Mijn handen zochten de bandages van haar bovenbenen. Ik wurmde ze ertussen en draaide het zijde iets, niet teveel, als een knevel. Ik begon haar te neuken. Bot, nietsontziend, alleen voor mijzelf. In één stijgende lijn nam ik haar harder en harder. Elise's lichaam bewoog met mijn schokken mee. Ik liet de knevels los, pakte haar heupen, trok haar, zoveel er nog speling was, tegen mij aan terwijl ik tegen haar aan stootte. Toen explodeerde mijn zaad in haar. Golf na golf drong naar binnen. Meteen nadat het naschokken voorbij was, pakte ik de schaar en bevrijdde Elise van de bandages. De twee om haar hoofd als laatste. Zonder verder nog acht op haar te slaan, controleerde ik de verwarming of-ie nog aanstond en liep de sexkamer uit. De volgende morgen wekte ik haar met een kusje. Als een jong poesje lag Elise opgerold op haar zij. Ze lag nog steeds op de stoel waar ze de avond daarvoor zo te grazen was genomen. Zonder wat te zeggen keek ze mij

88 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


slaperig en lief aan. Ik pakte haar hand en nam haar mee naar de ontbijttafel. We spraken niet veel, haar blik was genoeg. Na het ontbijt ging ik naar mijn werk. Bij de deur hing ze om mijn nek. 'Ik hou van je', fluisterde ze mij toe. Tevreden ging ik weg. Pas toen ik in de file stond, vroeg ik mij af wat ik allemaal zou moeten doen om Elise de volgende keer op zo'n manier te kunnen boeien. Ik betwijfelde of minister Borst mij wederom inspiratie zou geven.

89 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


90 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


9. Ogen wagenwijd gesloten

Judith wachtte hem in de tuin op. Met een zwierig gebaar draaide hij de door hem zelf gemaakte schuttingdeur open en liep recht op haar af. Ze keek verwachtingsvol naar hem op, ze hadden elkaar al dagen niet gezien.

'Uit die BH', waren zijn eerste woorden. Ze was verbaasd, meestal was er eerst een uitgebreid begroetingsritueel. Maar ze gehoorzaamde hem. Ze vroeg zich niet af of de buren het zouden kunnen zien. Trouwens, ze had daarover helemaal geen recht van spreken, gezien de geluiden die ze doorgaans maakte als ze intiem waren.

Sex was hun leven geworden, en grenzen waren ervoor om overschreden te worden. Haar volle borsten priemden fier vooruit. Ze liet zich bekijken en wachtte af. Hij pakte haar bij haar schouders beet en duwde haar naar voren. Ze kwam met haar bovenlichaam op de tuintafel te liggen. Judith stribbelde niet tegen. Ze keek naar haar borsten die ongemakkelijk tussen haar lichaam en de tafel bekneld zaten. Ze wist dat dat hem soms opwond, dat die serene eigenlijk ongrijpbare vrouwelijke attributen zo onelegant in de weg konden zitten. Ze voelde zijn vingers van achteren in haar kutje glijden. Hij keurde haar, zoals wel vaker. Maar nu was het buiten, en de oplettende buren zouden het kunnen zien. Judith hoorde hem goedkeurend brommen. Ja, ze was geil. Ze was altijd geil als hij kwam.

'Blijven liggen'.

Even voelde ze niets, en ze hoorde hem zijn tas openmaken. Toen werd er wat naar binnen geschoven. Ze kreunde. Alleen al de gedachte dat hij

91 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


zomaar iets naar binnen schoof, in haar, dat was al genoeg om die nog niet zolang ontdekte poorten in haar weer te openen. Ze zou hem gehoorzamen, altijd, en overal. Hij kende haar, hij wist wat zij nodig had. Het zat niet strak in haar. Ze voelde dat het een bijna rond en glad dingetje was, maar klein. Ze kon veel meer hebben dan dat, zelfs zijn vuist die niet al te klein was uitgevallen. Hij trok haar omhoog en in dezelfde beweging zat hij nog even tussen haar benen. Ze hoorde nog een droge klik.

Opeens was het gevoel in haar lichaam ondraaglijk. Het was een soort jeuk, een ondraaglijke kriebel diep in haar kut, en het ging maar door. Aan één stuk. 'Staan', commandeerde de man. Judith moest zich aan de tuintafel vastgrijpen. 'Wen er eerst maar even aan, en daarna ga je douchen. Spoel je kontje ook maar, want we gaan ergens heen'. Het drong maar mondjesmaat tot haar door, zozeer was ze bezig om het pijnlijke genot te kunnen weerstaan. Judith dacht dat ze er nooit aan zou wennen, maar op de een of andere manier lukte het haar. Ze vond het wel goed van zichzelf. Toch paste ze er wel op dat ze dat niet al te veel aan hem liet blijken. Als hij in zo'n stemming was, was het maar beter dat ze haar eigenwaarde voor zichzelf hield. Het douchen ging strompelend, vooral stilstaan viel haar zwaar. Gelukkig hielp hij wel met het aantrekken van haar kleren; ook al was het slechts een lange regenjas. Boven het almaar voortrazende genot van dat ding diep in haar, ervoer ze nog een extra geilgolf. Ze gingen ergens heen, en ze hoefde slechts haar lange regenjas aan te trekken. Ze dacht dat ze het zou begeven, en alleen voor hem en haar eigen nieuwsgierigheid hield ze het vol.

92 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Van de autorit kon ze zich maar weinig herinneren. Het ei - inmiddels was ze gaan vermoeden dat het een genotsei was, maar dan zonder draadjes; die voelde ze niet - raasde onvermoeibaar door. Het genot kwam in golven, en het is maar net wat voor een definitie je geeft aan een orgasme, maar zij was de tel in elk geval kwijt. De wagen stopte hij een fraai huis, midden in de weilanden. Een enorme tuin was omheind met hoge coniferen. Judith werd nieuwsgierig, maar kon eenvoudigweg niets aan hem vragen omdat dat ding in haar teveel energie eiste. Hij ondersteunde haar toen ze naar het landhuis liepen. Voetje voor voetje, en af en toe moest ze gewoon even blijven staan. Hij was wel behulpzaam, té behulpzaam naar haar zin. Ze voelde zich zo kwetsbaar, zo heerlijk kwetsbaar. Ze kon het ook zijn; hij was erbij. Vlak voor de imposante deur leidde hij haar naar een paadje dat om het huis heen liep. Ze stonden voor een groot, hoog hek dat begroeid was met klimplanten. Hij belde aan. Een man in een rokkostuum deed open. Judith verbaasde zich over zijn stoïcijnse blik, maar niet te lang want een volgende golf overspoelde haar. Onder haar regenjas begon het geil nu langs haar dijen naar beneden te lopen. Aan zijn arm strompelde ze door. De butler bleef achter. Ze draaiden de hoek om, en het duurde even voor het tot Judith doordrong wat ze zag.

Er was een zwembad, en daarachter lag een kluwen mensen. Een kluwen neukende mensen. Hun naakte lijven draaiden en krioelden over en om elkaar heen. Pikken die werden gezogen, kutjes die open werden gehouden en gelikt, kontjes waar vingers in verdwenen. Waar ze ook keek, alles gebeurde en met iedereen.

'Ooh mijn God', kon ze er snikkend uitbrengen. Ze keek naar hem, en hij keek terug. Glimlachend. 'Kom', zei hij zachtjes, 'er wordt op je gewacht'.

93 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Schuifelend liepen ze er naartoe. Judith hield het bijna niet meer. Dat ding moest eruit, wist ze. Nu met dit erbij, was het echt niet meer te houden. Hij kneep af en toe in haar hand, alsof hij wist wat er speelde. Hij leidde haar naar het midden van de orgie. Ze kon het niet meer opbrengen de kluwen te ontwijken. Hij moest haar zelfs over een stel benen tillen. De neukende mensen keken niet op of om toen ze het perk betraden. Precies in het midden hield hij halt, duwde haar op haar rug en spreidde haar schone billen. Eerst voelde ze iets klikken, en daarna haalde hij het langzaam uit haar onderlijf. 'Wat ben je weer nat'. Ze hoorde bewondering in zijn stem. Zijn stem die ze duidelijk boven het intense gekerm en gekreun onder haar hoorde. Judith slaakte een zucht van opluchting. Het ding was uit haar, en een intense leegte in haar kut en onderlijf maakte ervoor plaats. Nu pas kon ze zich goed richten op wat er voor en onder haar aan de gang was. Het was meer dan een orgie. Het ging niet gehaast, en bezitterig was het evenmin. Er zat een soort beweging in, en iedereen bewoog, likte, pompte, vingerde ermee in de maat. Judith werd door haar vent omgedraaid. Hij pakte haar bij haar hoofd, keek haar recht in de ogen aan en gaf haar een intense tongzoen.

'Ik hou van je', zei hij. 'Veel genot'.

Hij duwde op haar schouders, ze gaf eraan gehoor door langzaam door haar knieën te gaan. 'Ja, langzaam, goed zo', zei hij en verliet zonder op iemand te stappen de kluwen vrijende mensen. Nog steeds naar beneden zakkend, keek ze hem aan. Even bleef hij staan, knikte haar bemoedigend toe, en liep toen naar de stoelen aan de andere kant van het zwembad. Nog steeds zakte ze naar beneden. Zoiets was haar nog nooit overkomen. Groepsex was iets wat ze altijd verafschuwde. Te onpersoonlijk, te koud, te...

94 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Maar nu, nu zakte ze er letterlijk in weg. Ze verdronk erin, en ze mocht erin verdrinken. Ze moest het zelfs.

Ze kon er niets aan doen.

Nog voordat haar knieën de grond raakten, pakte een eerste hand, een vrouwenhand, haar armen beet. In een vloeiende beweging met de gehele groep werd ze erbij getrokken. Haar benen werden gespreid, en ze voelde een vrouwenhoofd langs haar dijen naar boven glijden. Haar linkerborst werd door een stoppelige bovenlip bevoeld, en verschillende vingers betastten haar kontje. Een gesmoord en bewonderend vrouwelijk kreuntje steeg op uit het zachte en intens genietend gekreun; het was de vrouw die op het punt stond haar te likken. Ze kreunde om de vochtigheid, zo wist Judith. Nog een keer hief ze haar hoofd op, en keek naar de andere kant van het veld. Daar zat hij, op z'n gemak, en hij stak zijn hand op. Hij was er, hij waakte over haar. Een tongetje cirkelde voor de eerste keer over haar kutje. En het was zover; ze liet zich definitief met de groep meevoeren.

95 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


96 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


10. Uitgaan eind jaren negentig

'Hee, neem es een pilletje!!!', schreeuwde een heel mooi en jong meisje. Ze duwde op de maat van de muziek met haar goddelijk lijfje tegen mij aan. Ik had al een lijntje genomen, vroeg in de avond, nu wilde ik wel wat zweverigs. God, wat was ik geil! Geil op de avond, op alles. Ik pakte haar bij haar heupen, keek bewonderend recht in haar gezicht en schreeuwde terug: 'Wat, hier?!!' Ze lachte terug, schudde ontkennend haar hoofd, pakte mijn hand en leidde mij naar de ruimten achter de dansvloer. Er stonden banken, gokkasten en digitale enorme spelkasten en er was een barretje. We gingen tegenover elkaar zitten. Van de trance music waren alleen de bastonen nog te horen. Om ons heen hingen nog wat andere jongelui op stoelen, aan de bar of tegen pilaren. Vreemd genoeg waren zij zich niet bewust van onze aanwezigheid. En wij niet van hen om eerlijk te zijn. Ik voelde mij hier wel op mijn gemak en keek mijn jonge verleidster aan. Het licht was anders dan op de dansvloer. Roder, warmer, donkerder. Het meisje zag er betoverend uit. Ze droeg een bikini-hesje, en een broek die vanaf de knie wijder werd. Er zaten allemaal ritssluitingen in. Fluorescerend, allemaal volgens mij. God, wat was ik geil. Ik kon haar borsten goed zien. Ze waren mooi. Klein, maar welgevormd zo te zien. Met al mijn ervaring, moest ik het wel erg mis hebben om te denken dat ze een bh'tje droeg. Net boven haar linkerborst zat nog een rits, de enige andere. Voor een minuscuul borstzakje. Ze wriemelde erin, en haalde er een bijna plat vierkantje aluminiumfolie uit. Voorzichtig vouwde ze het open. Vier pilletjes kwamen tevoorschijn. 'Mescaline of XTC?', zei ze zacht. 'Mesca', antwoordde ik. Een oberjongen had inmiddels een heerlijk drankje gebracht, sap met een licht-alcoholische ondersmaak. Het meisje legde het pilletje in mijn handpalm. Ik sloeg mijn

97 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


hand meteen tegen mijn mond en spoelde het ding naar binnen. Mijn God, wat was ik geil... 'Laten we weggaan', zei het meisje. 'Ik vind je geil', zei ik.

Het was alsof ik ontplofte van binnen. Ze leek mij een godin. Een engel die mij wegleidde uit de hel die die tent voor mij was geworden. Zo heerlijk sterk, zo zorgzaam, en toch zo jong. Zo geil. Mijn God, wat was ik... Mensen keken mij aan, mensen en buitenaardse wezens, met supergrote ogen, likkende lippen, en met andere vreemde levende wezens in hun haar. Sommigen hadden geeneens haar, maar springtouw. Of zoiets. Mijn pik, mijn pik was een slang in mijn broek die zijn kwaad weer moest doen. Ik was heilig af, maar God wat was ik geil! Ineens was ik in een kamer. Een mooie kamer, met allemaal lichtje en nummers. Gokkasten leken het. Maar we waren toch net weggegaan? Of toch niet...? Het maakte niet uit. Niets maakte uit, behalve de kachel... hihihi Ze hing tegen mij aan en keek mij rozig aan. Ook zij was nog volledig gekleed. Vertederd bracht ik mijn arm naar haar hoofd en streelde haar zachte donkerbruine haar. 'Zeg, hoe heet je eigenlijk?', vroeg ik. 'Zo, ben je weer terug? Ik ben Ana', antwoordde ze intiem. 'Je bent heel erg mooi Ana', zei ik. 'Ik wil niet weten wie je verder bent, maar je bent heel erg mooi'. Haar houding verstrakte, een fractie, en dat bleef zo, toen zei ze: 'Weet ik. Dat je dat denkt'. Ze pakte me bij mijn heupen en trok mij stevig tegen zich aan. 'Toch geil ik op je', zei ze met haar tanden op elkaar. 'Ik op jou', antwoordde ik zacht en wreef met mijn onderlichaam terug. Zachtjes en intens, geil zoals ik het voelde. Langzaam ritste ik haar broekpak open. Ontblootte mijn eigen onderbuik en drukte die tegen haar aan. Zo dicht mogelijk tegen haar, het liefst losten wij op. Ze had een fantastisch lijf, 'heeft' nu nog. Mijn broek knelde en ik bevrijdde mijn opgewonden lid. Tegelijkertijd trok ik het pak over haar billen. Even was ik onhandig omdat mijn spijkerbroek niet

98 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


over mijn hielen kwam. Maar Ana ving dat goed op door te helpen, al tongzoenend. En tongzoenen kon ze! Haar hand betastte mijn gezicht, had het innig lief. En af en toe haar vinger tussen onze lippen, tegen onze tongen. Een moment later was zij naakt, ik ook. We hielden elkaar stevig vast en vreeën en kusten hartstochtelijk. Ik bedolf haar met de liefde en raakte zelf ondergesneeuwd.

De hele tijd drukte mijn pik tegen haar onderbuik, maar op een gegeven moment pakte Ana hem, en begon er hitsig met haar onderlijf overheen te rijden. Het ging vloeiend, en ik voelde geen haartjes. Ze schoor zich daar beneden, en ze was hartstikke nat! De geilheid was aangebroken. 'Ooh wat heb je toch een lekkere pik...', kreunde ze. Ze blies tussen haar op elkaar geklemde tanden, en rilde af en toe. Ook ik liet mij helemaal gaan. Ik durfde het, kon het, bij dit sterke, jonge, geile en vooral prachtige meisje. Ze was bovenop mij gerold, en bewoog, met één hand mijn pik sturend, op en neer. Ik zag haar borstjes gracieus meedeinen, en kon bijna, van het afstandje waarop ze zat, de zachtheid van haar jonge huid tegen mij voelen. Van geile waanzin, die elke keer toch nog meer kon, wist ik niet waar ik mijn handen moest laten. Ik wilde haar, wilde haar zo graag. Steeds meer liet Ana mijn eikel kennismaken met haar opening. We dropen van het voorvocht, voelde ik, allebei. 'Ohh ja, nog niet... Mhmmm, nee.... Oh ja...', kreunde de goddelijke brunette met haar ogen dicht. Ik zweefde weg. Zij bepaalde wanneer ze zich liet nemen. Zij bepaalde het moment dat mijn pik haar lichaam betrad en haar nam. En waarmee zij mij ook weer nam. Het was fantastisch, zo heerlijk geil Ana was. Maar het werd haar teveel. Met een aaneengerekt geil gekreun kondigde ze de definitieve penetratie aan. Ooh, en ik voelde het, en moest alle zeilen bijzetten om niet meteen in haar spuiten. Ongetwijfeld zou ze dat geil vinden,

99 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


op het moment zelf. Maar om daarna alles weer op te starten en haar weer in deze staat terug te krijgen, dat vond ik zonde. Ze haakte mijn eikel tussen haar natte lippen. En terwijl ze haar onderlichaam in de juiste positie bewoog, legde ze haar hand op mijn borst. Naast de andere. Langzaam zakte ze naar beneden. Ik hoorde dat het haar de adem benam. Keistijf en, op mijn flauwe bocht na, kaarsrecht dreef mijn pik dieper in haar onderlichaam. Ze was nog nauw, en dat bevreemdde mij enigszins. Alles in haar voelde ik met mijn eikel. Ook krampen van genot, van haar schaamspieren. Het was geil zoals ze daarmee meekreunde. Mijn handen gleden bewonderend en betasttend langs haar lichaam. Ik werd door haar genomen. Het bed waar ik op lag voelde als een wolk aan. Onze onderlijven raakten elkaar en vrijwel meteen begon ze vanaf de heupen tegen mij aan te schuren en te bewegen. Het was duidelijk dat daarbij haar klitje centraal stond. Maar ook schoof ze geil over mij heen en weer. Ze neukte zichzelf, intens en met lange halen. Ik keek tussen onze parende lichamen naar beneden. Haar schaamlippen waren als een roosje opengevouwen, netjes naar de kanten waar ze hoorden. En bovenaan, in het midden was haar opgewonden clitorisje te zien. Geil roze vlees, doortrokken van haar eigen opwindingsvocht. Daar doorheen was mijn voorvocht al gemengd, bedacht ik en voelde mijzelf een nieuwe grens van bijna-opwindingswaanzin overschrijden. Steeds sneller achter elkaar drongen haar nagels in mijn mannenborsten. Niet te hard, maar net genoeg om te weten dat ze zichzelf bijna niet meer in de hand had. 'Ooh, ik ga komen hoor...!', kondigde ze bijna in paniek aan. 'Aah ja, het komt... Hier komt het! Ai-jaiaaiii...!!!' Ze duwde zich stevig tegen mij aan. Voor mij een sein dat ik met kracht terug moest duwen, terwijl ik haar stevig bij haar middel pakte. Ongecontroleerd schokte ze in mijn greep, steeds meer ontspannend, om snel daarna een golf

100 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


van ondraaglijk genot te ondergaan. Ik zag het wit in haar ogen. Mijn pik, ik wil er niet eens meer aan denken hoe stram hij in dat meisje stond. Met heftige naschokken kwam Ana tot rust, dacht ik... 'Ooh jee, het komt nog een keer...', kreunde ze gelaten,. Het wegebbend orgasme en de geweldige overgave daaraan hadden blijkbaar een tweede opgewekt. Weer volgde ik haar in de opbouw, en nog meer dan de eerste keer had ik het gevoel dat Ana er zelf niets aan deed. Haar gevoelige en geile lichaam was de baas. Nog steviger drukte zij zich op mij, evenzo nog steviger drukte ik mij tegen haar aan. Het gekreun was niet van de lucht. Ik voelde een kramp door mijn ballen schieten. Ik moest ook komen, en niet zo'n beetje ook. Van onderen af stootte ik in haar onderlichaam. Gaf haar niet meer de gelegenheid te genieten van het wegtrekkend tweede hoogtepunt. Steeds sneller naaide ik mijn lust in haar. Ik keek af en toe naar beneden, en kon de opgezwollen jonge schaamlippen goed zien. Ze waren nu niet zo netjes meer. Zij wilde het, maar ik neukte haar een uitgelebberde kut..! 'Ooh! Ik, hou van je...', kreunde ik en toen raakte ik van de wereld. Ik voelde mij in haar exploderen, vloog van binnenuit in iedere vezel van haar geile lijf.

...

Heftig was het, maar het ging snel. Veel te snel naar mijn zin. En terwijl ik mij weer vanuit de normale werkelijkheid van dingen bewust werd, zag ik haar voor een derde keer een hoogtepunt bereiken. Of was het een verlenging van de tweede? Wat maakte het eigenlijk uit, ze genoot. En ik deed de dingen om haar nog eens extra te laten genieten. Ik bad dat mijn pik het nog even zou uithouden. Maar helaas... Ik verschrompelde razendsnel in haar. Ana moest haar bewegingen matigen om zo mij in haar te houden. Even vond ik dat jammer voor haar, maar ik zal nooit het vrouwelijke fysiek begrijpen. Van het ene op het andere moment

101 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


verscheen een flinke laag kippenvel op haar huid, vooral op de bovenkant van haar borsten en op haar armen. 'Godzijdank', hijgde ze, met een incidentele naschok, 'ik dacht ik erin zou blijven!' Mijn pikkie floepte uit haar, en ze gaf een gilletje. Een flinke dot sexroom kwam uit haar zetten, en besmeurde ook mijn dijbenen. Ik pakte mijn t-shirt en drukte dat tussen haar benen. Dankbaar maakte zij er gebruik van. Ik zoende haar gezicht, nek en hals, terwijl ze zich schoonmaakte. Ze zette zich met haar kontje op mijn t-shirt en nestelde in mijn armen. 'Heb jij de film Basic Instinct gezien?', vroeg ik haar. 'Nee, daar mocht ik toen niet naar kijken van mijn ouders. Daarna is het er niet meer van gekomen. Hoezo? Om die scene dat die vrouw zonder slipje aan op een stoel zit?' Ik schudde mijn hoofd. 'Nee', zei ik, 'meer een tekst van Michael Douglas. "This was the fuck of the century"'. 'Nee, dat ken ik niet. Maar ik kan mij er best wel wat bij voorstellen. Ik heb ook nog nooit zo gevreeën met een man'. 'Met een man?', vroeg ik. 'Wel met vrouwen dan?' Ana knikte. 'Ja, ik heb een vriendin gehad. Ze maakte het gisteravond uit. Ik wilde uit wraak met iemand naar bed. Ik zag je genieten van de sfeer, een beetje onwennig, en wist dat het met jou moest zijn'. 'Dus je hebt mij een beetje gebruikt?', vroeg ik. 'Ja, dat kun je wel zeggen. Maar het is maar net hoe jij het opvat'. Ik richtte mij op mijn knieën, boog mij over haar heen en zei zacht in haar oor: 'Schatje, raad eens hoe vaak ik jou net gebruikt heb... In mijn hoofd, en in de positieve zin van het woord'. Ana rilde, omhelsde me, en een moment later waren we weer in een innige tongzoen verwikkeld.

Ineens ging de deur open. Een man en meisje kwamen binnen. Ik bedekte mijn pik. 'Handel', zei Ana. 'Geef mij nog eens wat', zei ik, 'ik moet me toch bezig houden...'

102 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ana stopte me weer wat toe, deed geen moeite om zich aan te kleden en liep het tweetal tegemoet. De man was een motorrijder, kon niet missen. Een duivel uit de hel. Ik werd weer verschrikkelijk geil. Het meisje ook, tenminste, ik werd het ook op haar. Hell, het kwam weer op, ik werd op alles en iedereen geil. Het meisje zeurde, de motorrijder was ruw. 'Goed zo, pak haar maar aan. Stevig. De trut, ze had het verdiend. Ana deed geen moeite om het te sussen. Ana was in de handel, en ze deed het in haar blote kut. De motorrijder keek niet eens, hoewel zijn pupillen op mooitjesbonken leken. Dat meisje, Lieve hoorde ik ergens, dat was wel geil. Tussen de ruwheid van de vent door, keek ze Ana aan. Ze krauwde, miauwde, reed tegen de stoïcijns blijvende handelaarster op. De hoer. Hoeren zijn geil. Mijn pik was weer een vulkaan. Ik moest spuiten. Ik moest eruit. Ik was mijn zaad. 'Kom, ik wil je neuken', zei ik. De motorrijder keek op. 'Neem de mijne maar', zei hij. Zijn woorden leken aan elkaar gelijmd. Hij wist niet dat ik ook zijn meid bedoelde. Het meisje werd mijn kant opgesmeten. Ze krijste, gilde, schopte. Ik had niets gedaan, maar ik werd er wel geil van. Het duurde even voordat ik begreep dat ze eerst wat wilde hebben. Interesseerde mij niet. Ik was een vulkaan. Ineens had ik haar strakke broekje in mijn handen. De kamer vulde zich weer met de lichten van de automaten, en met het gelach van de motorrijder. Ana was weg, even maar, want daar was ze weer. Ze had geen kleren aan. Nog steeds niet. Mijn zaad lekte uit haar. Ik lekte uit haar. Lieve kwam naast me liggen. 'Doe je pik in mijn mond', zei ik, maar ze had me al. Ze had een tatoeage, om haar linkerborst. Alsof die deze eraf wilde knijpen. Of was dat mijn hand. Ze zuchtte, kreunde, steunde. Ik zag tranen in haar ogen. Toen merkte ik dat ik kneep. Ik stopte, en stopte drie vingers in haar kut. Ze kreunde weer, en schoof zich er ineens helemaal over. Wat was ik geil, en zij wijd. Hoer.

103 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ana was erbij gekomen. De motorrijder was weg. Hij kwam niet meer terug. Geloof ik. De meiden begonnen elkaar te likken. Overal, als poesjes aan de melk. Ik vingerde waar ik maar kon, en wat ik maar kon. Zelfs Ana's tanden. Die vond het zo lekker dat ze klaarkwam. Dat dacht ik dan. En dat wilde ik ook. Lieve moest mij vingeren. In mijn mond. Ik proefde bloed. Niemand schreeuwde, behalve ik. Mijn tong was stuk. Ik befte Lieve tot ze helemaal ongesteld was. Ana pijpte me, lang, eeuwenlang. 'Neuk me', zei ik, 'neuk me'. Lieve zou me neuken. Ze stopte heel haar hand in Ana, en drukte toen haar hand in mij. Ik werd binnenstebuiten gekeerd. Het was heerlijk. Ik bloedde steeds erger, en ik had pijn. God, wat was ik geil. Hoeren. Langzaam vaagde alles weg, vaagde ik weg. De vrouwen werden steeds geiler. Ze bedreven de liefde op mijn lichaam, met elkaar. Ze gebruikten mij als bed. Ze werden furies, geile, wilde furies, duivelinnen. Ik was niets, wilde niets, zelfs de pijn niet. Ik ging weg, even ergens anders kijken. En zij maar bonken, en likken en kreunen op mijn lichaam. Ik, ik...

De lichten waren aan. Iedereen stond om mij heen. Er was niet zoveel bloed. Een man in het stond over mij heen gebogen. Een broeder. Ik rook kots. Aan mijn borst zag ik dat ik zelf was. Ana en het andere meisje zaten op barkrukken even verderop. Beiden bedekt met een smetteloos witte deken. Ze hadden gehuild, zag ik. 'Ik ben oké hoor!', zei ik, maar ik hoorde wat anders uit mijn mond komen. Ik snapte mijzelf niet. Ik begreep het helemaal niet meer. Was ik hier wel??? En waarom zat er iemand aan mijn lul? Ik kwam klaar, terwijl iedereen er omheen stond. Wat erg, wat verschrikkelijk...

Wat geil.

104 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


105 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Koppelverhalen: Maarten (28) & Patty (26)

11. Haar eerste Gang-Bang De straat zag er verlaten uit. Kou hield de mensen binnen, achter hun gesloten gordijnen. Een rood wagentje draaide de straat in en begon meteen stapvoets te rijden. Het plekje waar Patty altijd stond was bezet. Speurend naar een parkeerplaats draaide de mooie vrouw aan het stuur. Ze had net avonddienst gehad, en morgen was ze vrij. Ze verheugde zich al op het uitslapen, zeker met zulk weer. Ze vond pas in de volgende straat een plekje, maar het was niet erg. Ze wilde wel door de kou lopen, dan was het zo meteen extra gezellig warm. Maarten was thuis, er brandde licht. Wel viel het haar op dat er niet zoveel lampen aan waren. Maarten hield van veel licht, normaal gesproken. Al bibberend draaide Patty de deur open, warmte heerlijk! 'Schat, ik ben thuis!', schalde ze door het huis, terwijl ze haar tas tegen de muur zette en haar jas ophing. Opeens werd het donkerder, Patty keek naar het bovenlicht tussen het halletje en de woonkamer. In de woonkamer was alles nu uit, op een flikkerend kaarsje waarschijnlijk na...

Mhmm, dacht de vrouw, spannend, een verrassing...? Voorzichtig deed ze de woonkamerdeur open, en piekte door de kier. Niemand te zien. Nog meer ging de deur open, en ze deed een eerste stap. Maarten was haar de laatste tijd wel meer aan het verrassen, dus ze verwachtte van alles. Als-ie maar niet teveel in één keer wilt, dacht ze nog, ik ben kapot van het werk. Nauwelijks had ze dit gedacht, of ze werd van achter de deur vastgegrepen. Ze wilde zich omdraaien, maar twee handen hielden haar aan haar schouders vast. 'Schrik niet, ik ben het', herkende ze de zachte stem van Maarten. Vrijwel meteen werd er een blinddoek voor haar ogen gebonden.

106 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Nee Mart, ik wil eigenlijk niet zo', zei ze, 'ik ben hartstikke moe!' 'Mond dicht!', zei haar vriend streng. Hij trok de strik waarmee de blinddoek vastzat met een ruk strakker. Patty kon niets meer zien. Haar gedachten tolden door haar hoofd. Ze moest zich ontspannen. Tegenstribbelen had geen zin, dat had ze allang in de gaten. Diep ademde ze door haar neus in, en langzaam liet ze de lucht via haar mond weer naar buiten. Rustig-worden, rustig-worden, bedacht ze zich. Ze liet zich meevoeren naar - naar zij meende - de bank. Maarten dwong haar te gaan zitten, hij was ruw. 'Zo, daar zit je dan', zei hij hard, 'ben je schoon?!' Patty wist wat hij bedoelde. 'Ik denk het wel. Voordat ik mij omkleedde heb ik nog even snel een douche genomen', zei ze. 'Goed zo, kleren uit, en doe dit dan aan!' Een stapeltje fijne stof werd tegen haar aangesmeten. Nee, eigenlijk wilde ze dit helemaal niet. 'Mart, nogmaals, ik heb er nu geen zin in. Kan dit niet een andere keer?' 'Oké jongens, dan maar op de andere manier', hoorde ze haar man zeggen. Jongens? Jongens?, schoot het door haar heen, waren er nog anderen bij dan? Een felle schok van opwinding golfde door haar lijf, maar ze kon er niet lang bij blijven stilstaan. Voordat ze het wist, werd ze bij haar armen en benen gepakt door in elk geval drie mannen. 'Nee!', schreeuwde Patty, maar het had geen zin; sterke armen hadden haar overal vast. Ze zaten overal: wriemelden aan haar broek, peuterden aan de knoopjes van haar blousje, scheurden haar slipje... Ooh mijn God, dacht Patty, het is echt! Ik kan er niets aan doen! De opwinding die er vanaf het begin al had gezeten begon te groeien. Ze bleef tegenstribbelen, maar die handen, die handen...

Ze zaten overal, ze wilden haar. Wie? Dat wist ze niet, maar Maarten was erbij, dan was het goed. Dan was het goed, toch...?

107 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Voordat ze het wist lag ze naakt te spartelen op de bank. 'Ooh, wat een mooie borsten, en wat een heerlijke kut!', hoorde ze een onbekende stem zeggen. Een volgende golf van opwinding overspoelde haar; ze werd gekeurd! 'Ooh, ik word gekeurd...', kreunde ze, 'nee, eh…, nee, ik wil niet...' 'Niets mee te maken, hoer!', bitste Maarten, 'omhoog met die heerlijke sletterige reet van je. Aan dat neuksetje! Slet!' Patty werd aan haar middel omhooggetild, en een geil slipje gleed langs haar gevoelige dijen naar boven. 'Voel eerst maar eens even of ze al nat is', zei haar man. De opwinding zette zich definitief in heel haar wezen. Dat was Maarten's stem, hij had de touwtjes overduidelijk in handen, ze zou veilig zijn. En hij commandeerde een van de onbekende mannen - hoeveel waren het er eigenlijk?? Maarten zei iemand dat ie moest voelen hoe nat ze was! Ooh jee...!!! 'Niet helemaal erin, dat komt zo', zei Maarten. Patty voelde een gestrekte hand tussen haar benen, de vingers bewogen iets, voelend, niet graaiend. Ja, ik ben nat, wist ze. 'Allemachtig, ze drijft!', zei een vreemde stem, opgewonden, maar ook in bewondering. 'Goed zo', zei Maarten, net niet neutraal genoeg om zijn geruststelling te verbergen. Ze merkte dit. Ooh, wat hield ze van haar man! Met vernieuwde daadkracht en moed ging hij verder. 'Ik wil haar eerst helemaal aangekleed hebben. Ze moet eruit zien wat ze is: een slet'. Patty werkte niet echt mee, maar het tegenstribbelen was voorbij. Ze voelde hoe het slipje over haar kont werd getrokken. Vreemd genoeg voelde het op de plaats van haar kutje nog steeds iets kouder aan. Met een bijna misselijkmakende golf in haar buik realiseerde zij zich dat dit een slipje was zonder kruis. Een neukslipje, een hoerenslip! 'Kousen aan, gordeltje aan, en het geile borstrokje', commandeerde Maarten hard genoeg voor Patty om te horen wat haar nog te wachten stond. De verpleegkundige raakte elk besef van tijd kwijt. Ze voelde minstens drie paar mannenhanden die haar in haar hoerige outfit hesen, en een persoon

108 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


voor haar nieuwe slipje dat er duidelijk en alleen maar voor was gemaakt om in geneukt te worden, en haar man, haar Maarten, die overduidelijk de touwtjes in handen had. Trillend van opwinding lag ze op de bank. De handen waren verdwenen, ze was weer aangekleed. Nu als een slet. 'Oké, mooi zo', zei Maarten, 'laten we haar eerst even bekijken...' Patty hoorde de mannen positie nemen, ze waren vlak bij haar. Ze wist dat ze werd bekeken. Ze voelde de ogen over haar ongetwijfeld hoerig uitgedoste lijf glijden. Het was alsof ze allemaal op één punt tezamen kwamen, daar tussen haar dijen. Daar waar het slipje een opening liet; daar waar haar opwinding het meeste stormde.

'Zo'n lijf, dat kan alleen maar gepakt worden', zei een van de aanwezige mannen. 'Juist, en dat gaan we nu dan ook doen', zei Maarten. Een warme golf nam drukkend bezit van Patty's onderlichaam. Het ging gebeuren. Wat wist ze niet, maar ze kon het wel raden. Ze zou in elk geval geneukt worden door vreemde mannen, iets waar zij en Maarten de laatste tijd vaak over gefantaseerd hadden, maar nog nooit in de praktijk hadden gebracht. Sterker nog, ze had het nog nooit met iemand anders gedaan dan Maarten! En nu, zo maar, onverwacht, op een avond na het werk, zou het dan toch gaan gebeuren! Meerderen zelfs! Hoeveel waren het er eigenlijk??! 'Op je knieën, op de bank! Kont van je naar achteren', beval Maarten streng. Patty deed wat hij vroeg, maar niet snel genoeg. 'Hier, we zullen je wel even helpen!', zei hij. Patty werd weer aan haar middel opgepakt, omgedraaid, en haar handen werden tegen de rugleuning van de bank gezet. Kletssss!!! Een gloeiende pijn drong diep in haar billen, zo'n goede tik kreeg ze zelden. Het deed zeer, erg zeer zelfs, maar vreemd genoeg wachtte, nee hoopte, ze op de tweede. 'Omhoog die billen, neer met die rug. Bied je aan!', zei Maarten streng.

109 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Patssss!!! 'Ooh jaaa...', kreunde de verpleegkundige. 'Mooie billen, een heel mooi kontje', zei Maarten. 'Je zou jezelf eens moeten zien, met dat hoerenslipje aan. Jezus, wat ben jij slecht, het vocht is op je dijen te zien. Sloerie!'

'Ooh ja, ja dat ben ik... Doe wat, alsjeblieft, doe er wat mee!'

Haar hele lijf kronkelde, als een krolse poes stak ze haar kontje omhoog. Even gebeurde er niets, wel hoorde Patty wat geschuifel van kleding. Ze zag het niet, maar vermoedde dat Maarten wat aanwijzingen gaf. En toen, zo maar, als vanuit het niets, voelde ze een berubberde penis tegen haar opgewonden venusvlees drukken. De opwinding benam haar de adem; een vreemde pik raakte haar kutje! Iets wat nog nooit gebeurd was, gebeurde nu!!! Maarten, haar jeugdliefde, de enige man die met z'n pik in haar was geweest. En nu, nu... oooh!!! Langzaam drong de vreemde pik steeds dieper haar lichaam binnen. Het voelde zo anders, zo heerlijk, en zo heerlijk slecht! Twee mannenhanden, eeltig, zoveel anders dan die van Maarten, pakten de onderkant van haar billen. Nét daar waar het slipje niet meer zat. 'Oké, neuk je maar klaar', hoorde Patty haar man zeggen, 'je hebt er lang op gewacht!' Vrijwel meteen werd Patty ruw genomen door de man die in haar zat. De verpleegkundige wist even niet hoe ze het had. Ze voelde dat ze werd gebruikt, voor een snelle zaadlozing. De handen knepen onregelmatig in haar billen, waarschijnlijk met het genot mee dat de neuker zichzelf in haar kut gaf. Patty wist dat haar man keek. Ongetwijfeld zou hij nu een stijve pik hebben, en dat maakte haar geil. Dat ze zo slecht was, dat hij haar hoerig zou vinden. En ze liet zich helemaal gaan. Patty duwde haar kontje zoveel mogelijk achteren en naar boven. Ze hing letterlijk aan haar armen, die de bankleuning nog vasthielden. 'Ooh ja, neuk me!', kreunde ze, ingetogen, om zichzelf nog geiler te maken. 'Naai me!'

110 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ze hoorde iemand om de bank lopen, tot waarschijnlijk vlak voor haar neus. Ze rook een mannenpik. Ook dit was Maarten niet, deze rook anders! De pik werd pardoes voor haar mond gehouden, en ze hapte erin. Wat smaakte die heerlijk! Ze hoopte dat Maarten kon zien hoe gretig ze hem in haar mond nam. Wild werd ze, snel moest die stijve pik in haar mond. Oooh ja, met mijn tong, ik lik je! Ik lik je helemaal af, ooh wat sssslecht! 'Ga met gespreide benen boven haar staan, en ruk je daar verder af', hoorden ze Maarten boven de inmiddels sterke aanwezige sexgeluiden uit. En ja, er klom iemand op de bank, plantte zijn ene voet links van haar, en even later schampte zijn andere been haar rechterzij. Hij rukte, dat hoorde ze, hij rukte zich op haar af! Wat vreselijk, wat vreselijk opwindend. En dit alles om haar...

Patty liet zich meevoeren. Het genot maakte haar bijna gek! 'Neuk me, naai me!!', siste ze tussen twee pijphalen door. Ze had het niet meer. Het was voor de man die in haar zat ook genoeg. 'Ik kom', kreunde hij. Waarschijnlijk had Patty het niet gehoord door de waanzin van haar eigen opwinding, maar ze voelde het wel. De pik - die weliswaar kleiner maar veel dikker was dan die van haar Maarten - zwol in haar zoals ze nooit kon vermoeden dat een penis zoveel ruimte in kon nemen. 'Ooh ja!', gierde ze het in opperste staat van geilheid uit, 'spuit in me!!!' Het leek wel alsof de man zich draaiend in haar vastzette, van achteren. Helemaal in haar bleef stijf tegen haar aangedrukt staan. Ze hoorde weer kreunen. Opeens landde er nattigheid op haar rug, nek en schouders. Met een geile schok begreep ze dat de staande rukker op haar was klaargekomen. Ze werd bevuild, besproeid, bespoten!!! De opwinding vloog haar naar de keel. Het voelde alsof ze zou gaan hyperventileren. Maar daar had ze geen tijd voor. In haar werd het opeens warm, en dat werd begeleid met een zielig, maar zeer intensief gekreun; de man kwam in zijn condoom klaar!!!

111 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Vrijwel meteen haalde hij zijn pik uit haar onderlijf. Door de snelheid waarmee dit gebeurde, en zijn enorme omvang dacht Patty dat haar vagina binnenstebuiten werd gekeerd. Ze zakte op haar knieën, en viel op haar zij. Lang uitrusten kon ze niet. Haar benen werden van de zitting afgetrokken, haar knieën kwamen op de grond terecht en iemand anders nam van achteren plaats. Patty drukte haar buik tegen de bank, en stak weer haar kontje naar boven. Dat vreemde gevoel in haar vagina zat er nog steeds. Er moest iets in om dat recht te zetten. Er moest sowieso iets in. 'Neuk me gewoon maar', kreunde ze, ik ben ervoor..., dacht ze er achteraan. Een andere pik drong naar binnen. De vrouw die in tien jaar slechts één piemel van binnen kende, kreeg nu weer een lange, dunne met een bochtje te verduren. Deze raakte heel andere plekjes, maar het was allemaal even lekker.

'Nee, we doen het anders', zei Maarten nog voordat die nieuwe pik goed en wel begonnen was. 'Jij gaat in haar kontje, hier is wat spul ervoor, zij gaat op mij zitten'. Patty begreep maar half wat haar man bedoelde. Ze zou in haar kontje worden geneukt, door die vreemde man. Maar wat hij nou bedoelde met 'dat spul'...? Maarten nam haar ook weleens in haar aarsje, maar dan gebruikte hij altijd vocht dat uit haar kwam. Uit haar altijd opgewonden kutje. Een vinger streelde haar aarsopening, meteen daarop voelde ze iets kouds, iets glibberigs. Was dat nou glijmiddel? De vingers gleden er steeds gemakkelijker in. Hoeveel waren het er nou?, vroeg Patty zich af. 'Kom sletje, richt je eens op, en zak eens over mij heen', zei Maarten die ineens vlak naast haar zat. Ze wist dat ze nog niet zo gek lang bezig waren, maar haar lichaam voelde nu al afgepeigerd en uitgewoond aan. Maar bovenal voelde zij zich zo heerlijk gebruikt. Patty nam schrijlings op haar man plaats. Zijn pik, die ze vanaf uit duizenden zou herkennen, gleed in één keer naar binnen. Met korte venijnige rukjes

112 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


bereed ze zijn strakke onderbuik. Maarten gaf haar zo de kans om klaar te komen wist ze, en ze ging er dan ook voor. Toch had ze niet gerekend op die tweede pik in haar lijf. 'Nu jij', hoorde ze haar man onder haar zeggen. Vrijwel ogenblikkelijk schoof de lange, smalle, bochtige harde penis van de vreemde man in haar anale kanaal. Patty gierde het uit van geilheid! Ze had weleens gelezen van een double penetration, maar nooit had ze kunnen vermoeden dat het zo overweldigend zou zijn. Zo intiem ook! In haar lichaam voelde ze dat de twee pikken langs elkaar schuurden, slechts gescheiden door het dunne schotje tussen haar vagina en anus. De man stootte in een gelijkmatig tempo. Nadat ze Patty bekomen was van de opwinding van weer zo'n eerste keer, kon ze haar gewrijf en gedraai met haar onderlichaam hierop aanpassen. Doordat allebei haar openingen werden bezet, trof het orgasme haar als een donderslag bij heldere hemel. 'Oooh Mart! Sorry, sorry, sorry… Het... Het... Het is er allllll!!! Jaaaah!', kreunde ze geil en verbaasd tegelijk. 'Ooh mensen!', steunde de kontneuker, 'wat is dit opwindend! Ze knijpt me af! Ik moet ook!'

Patty was al te ver heen om de toch nog wel behoorlijke zwelling van de dunne lul in haar aars te voelen. Het kwam er gewoon maar bij, alsof het niet meer op kon. Het wit draaide voor haar ogen. Lucht, geluid en beeld, alles begon te tollen en te suizen. De verpleegkundige wist ogenblikken niet meer wie, waar of wat ze was. Ze zat in een draaikolk, en voelde zich als warme stroop erin meegezogen.

113 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


114 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Koppelverhalen: Maarten (28) & Patty (26) 12. Een rijk sexleven

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Deze keer deel II van het verhaal van Maarten en Patty.

Terugblik - Patty en Maarten speelden al machtsspelletjes; zij als sub, hij als dominant. Echter, hun drukke leven en beider onervarenheid zorgden ervoor dat de ontdekkingstocht stokte. Maar daar kwam verandering in. Op een avond komt Patty thuis van een late dienst (zij is, nee wás verpleegkundige). Ze wordt overmeesterd door haar man en drie (of vier?) vreemde mannen. Het is duidelijk dat haar man de touwtjes de handen heeft en ze geeft zich eraan over. Ze wordt geblinddoekt, en op aanwijzingen van haar man brengen de kerels haar naar orgastische hoogten. Ze wordt genomen, betast, gepakt en ze kan er niets tegen doen. De vorige keer (verhaal E010) eindigden we met de ervaring dat ze voor het eerst in haar leven gedouble-fucked, gesandwiched, wordt. Patty komt klaar zoals nooit tevoren.

Patty hangt met haar volle gewicht op de man onder haar. Ze is uitgeput. Heel ver weg voelt ze nog de golven van het genot waarmee ze zojuist klaarkwam. Maar het is zwak, en het vervaagt steeds meer. Op haar doet de man - van wie zijn penis nog steeds in haar kontje zit en snel verschrompelt verwoede pogingen om niet al teveel op haar te hangen. Hij trilt ervan. Een paar plekjes op haar zij voelen koud aan. Ze realiseert zich dat het spermaklodders zijn; van de derde man die zich op het tafereel stond af te rukken! Even komt het genot weer terug. Het zaad van die vent - het was misschien Maarten zelf wel...! - moet ook op de andere mannen geland zijn. Ooh, wat geil allemaal!, schiet het door haar heen. Maar lichamelijk is ze te zwak om er nog wat mee te doen.

115 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat er iemand zijn mond opendoet, alleen een intensief gehijg is te horen. 'Kom schat', verbreekt Maarten de stilte en hij pakt zijn vrouw bij de schouders. De man met zijn pik in haar kont stapt opzij. Heel vaag voelt ze iets uit haar kont glijden. Ze voelt vooral glibberigheid, viezig, gebruikt. Heerlijk.

Dan wordt ze van de man die onder haar ligt afgetrokken. Zijn pik voelt ze helemaal niet. Wel dat ook zijn onderbuik glibberig is, viezig, gebruikt. Patty rilt ervan. Nog steeds geblinddoekt wordt ze in haar verfromfraaide hoerenlingerie op de stoel tegenover de bank gedirigeerd. 'Blinddoek ophouden', commandeert Maarten, en ze luistert. Dat heeft ie wel verdiend. Patty merkt nu pas hoe moe ze is, hoezeer ze haar onderlijfspieren voelt. Dat wordt een fikse spierpijn morgen, realiseert ze zich. Maar het is zonder spijt; wat ze net heeft beleefd, maakt het voor haar méér dan waard. Het geluid van een sluitende deur brengt de vrouw weer tot haar positieven. De mannen zijn vertrokken, Maarten komt weer binnen en ontdoet zijn vrouw van haar blinddoek. Innig zoent hij haar. 'En?', vraagt hij na een tijdje, 'hoe vond je het?' Patty kijkt hem stalks aan, dan, glimlachend: 'Heerlijk schat. Het was heer-lijk!', en ze geeft hem een zoen.

Na deze eerste behoorlijk vergaande ervaring, experimenteren Maarten en Patty verder. Zo worden ze vaste klant bij twee bekende parenclubs, kopen sexbladen voor contacten en informatie, en bouwen verder aan hun 'attributenvoorraad'. Maar de werkelijke opwinding ligt thuis. Als zij zich helemaal onderwerpt aan zijn fantasieën, en als Maarten zijn fantasie helemaal ten dienste stelt van Patty.

116 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Op een avond moet Patty stilliggen, helemaal. Ze mag aan niets anders denken dan aan Maarten's pik die langzaam in en uit haar beweegt. En ze voelt hem, dat-ie iedere keer schuin naar boven in haar kruipt, en dan weer terugtrekt. Iedere beweging van zijn pik wordt ze gewaar. Niet alleen dat-ie zo diep gaat, ook het zwellen en afnemen in omvang. Blijkbaar komt ook zijn opwinding in golven. Patty laat bijna alles los, alleen de wil om het omhulsel van die pik te zijn, is nog van haar. Op een heel diep level merkt Maarten dat zij zich helemaal aan hem geeft. Patty 'weet' dat, en voorspelt voor zichzelf dat de pik in haar voor de laatste keer op zal zwellen, naar het orgasme toe. Voorspellen is het eigenlijk niet, meer gedeelde opwinding. In hun geilheid zijn ze één. Dan, nét voor zijn orgasme krijgt Patty een laatste, allesverzengend geil beeld voor ogen. Het heeft te maken met Monique, Maarten's ex. Een vleugje jaloezie ontkiemt in haar voortrazende geilgolf. Echter, met de snelheid waarmee dat groeit, groeit ook de extra opwinding daarover, zodat het per saldo klein blijft. Per saldo, want de opwinding raast dieper in haar ziel dan ooit tevoren. Ze is alles en niets tegelijk, voelt alles en niets op hetzelfde moment. Haar lichaam is met haar aan de haal, alleen schijnt het nog steeds niet het hoogste punt te hebben bereikt. Maarten's handen grijpen zich aan haar vast. Ze voelt zijn harde onderarmen. Vreemd genoeg denkt ze meteen aan de even zo harde pik in haar onderlijf. Dezelfde hardheid, dezelfde mannelijkheid, die precies past in haar zachtheid. Het duidelijk afgebakende ontmoet de allesomvattende vaagheid die zij vertegenwoordigt. Hij neemt haar. Zij wordt genomen. Zijn greep op haar verstevigt. Aan de krachtsopbouw lijkt geen einde te komen, maar dan toch is daar ineens 'het meeste'. 'Ooh Monique, ooh Patty!', proest Maarten het uit, en tegelijk schiet zijn warme zaad in haar lichaam. Meteen haakt haar gevoel van 'alles' in op zijn orgasme. Ze neemt het tot zich,

117 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


en geniet van het concrete, het duidelijke aan zijn hoogtepunt. Ze omarmt het, en laat zich leiden. Stevig in elkaar verstrengeld komt het tweetal schokkend tot hun positieven. Ze zoenen, ze voelen, ze ervaren elkaar. 'Ik hou van je', zegt Maarten. 'Ik hou van jou', zegt Patty. Nooit eerder heeft ze het zo gemeend als nu, en ze barst in snikken uit. Maarten houdt haar troostend in zijn armen en ze voelt zich veilig. Vrijwel in dezelfde innige omhelzing worden Patty en Maarten een uur of acht later wakker. Ze zijn kapot, en liggen loom in elkaars armen. 'Zeg schat', begint Maarten, 'jij wist op een gegeven moment, dat ik ook aan Monique dacht hè?' Patty knikt. 'Ja', antwoordt ze, 'het was heel intiem. Het leek wel alsof ik voor een bepaald gedeelte jou was, en ook weer niet. Het was..., het was... Tja, ik kan het eigenlijk niet uitleggen'. Maarten geeft haar een zoen. 'Laat maar. Ik voelde het ook zo, maar dan van een andere kant of zo. Ik kan het je ook niet zeggen'. 'Was wel opwindend zeg, dat je ineens aan Monique dacht. Deed je dat voor mij, of kwam het als vanzelf?', vroeg Patty op een plagerige toon. Maar Maarten keek serieus. 'Tja, ik liet iets van mijzelf toe, jij nodigde mij daartoe uit. Jouw opwinding. En toen voelde ik dat jij dit zou accepteren. Sterker nog, dat mijn openheid daarover jou zou opwinden'. 'Dat kun je wel zeggen', antwoordt Patty laconiek. 'Maar vertel eens, zou je het nog eens écht met Monique willen doen?' Even is het stil. 'Ja', geeft Maarten eerlijk toe, 'ja, eigenlijk wel. Met jou erbij, maar toch wel ja.' 'Jezus wat geil!', laat Patty zich ontvallen, en ze kruipt tegelijkertijd weer dicht tegen haar vent aan. 'Weet je', zegt ze, 'het lijkt mij ook heel opwindend om het met haar te doen. Samen met jou. En dan te kijken hoe jij haar neemt. Zoals je dat vroeger waarschijnlijk ook deed'.

118 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Maarten gaat verzitten. Hij kijkt zijn huidige vrouw eens goed aan. Hij voelt zich ontzettend gelukkig met haar. Dat ze zulke dingen met elkaar kunnen delen; hij blijft het maar ongelooflijk vinden. 'Misschien moeten we eens een keer iets regelen, met z'n vieren dan', zegt hij langzaam en voorzichtig. Een felle onwillekeurige schok golft door Patty's lijf. 'Echt?!', verzucht ze geil, en ze kruipt nog steviger tegen hem aan. Maarten's pik zwelt tegen haar dijbeen, en hun monden vinden elkaar. Patty drukt met lange slepende bewegingen haar schaamstreek tegen het gespierde lijf van haar vent. Niet lang daarna bereiken ze weer samen een orgasme; Patty kan zich geeneens herinneren wat ze daarvoor hebben gedaan.

Een week later is het zover; ze zijn uitgenodigd bij Maarten's ex Monique en haar nieuwe vriend Dick, om te komen eten, in hun riante huis aan de Vecht. Hoewel dit de eerste keer is dat ze met z'n vieren bij elkaar zijn, vindt Patty Dick een aardige kerel. Hij heeft wel wat weg van Maarten, maar dat vindt ze niet zo raar. Ook de heren liggen elkaar wel, en ook dat is niet zo opmerkelijk gezien hun gemeenschappelijke smaak. Alleen de beide dames zijn wat afwachtend. En Patty realiseert zich dat ook Monique weet wat zij weet; wat Maarten bij je losmaakt... Zou Dick ook zoiets doen bij haar? Een derde fles rode wijn wordt ontkurkt, en de gesprekken worden intiemer. Over waarom het niet meer ging tussen Maarten en Monique. Over dat Monique eerst zichzelf moest vinden. Het spijt klinkt in haar stem als ze vertelt dat ze zich pas veel later realiseerde dat ze zichzelf allang gevonden had. Maar ze zag dat toen nog niet. 'En naderhand was Maarten al uit mijn leven. Dat gold voor hem, maar ook voor mijzelf. Hoe jammer het ook was'. Dick knikt begrijpend. Patty kijkt ernaar. Die hebben het er dus ook over gehad, denkt ze. 'Maar weet je wat ik wel eens mis', begint Monique ineens op een heel andere toon, meer onthullend. Ze buigt zich samenzweerderig naar voren, en automatisch doen Dick, Maarten en Patty hetzelfde. 'De sex met Maarten. Dick en ik hebben het heel goed. Maar het pure van de sex die

119 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


je hebt als teenager, dat totale met Maarten, dat komt nooit meer terug denk ik. Dat was zo, zo geil eigenlijk om het maar te zeggen, heerlijk gewoon', bekent Monique. Patty wil het wel uitschreeuwen dat zij dat ook heeft met Maarten. Net op tijd realiseert zij zich dat dat niet zo leuk is voor Dick om te horen. Maar haar gezicht, die blijk van herkenning, spreekt boekdelen. Monique kijkt Patty recht in haar ogen. Het is alsof Patty's onderlichaam verandert in een weke, zoetvoelende substantie. Vanuit haar ooghoek ziet Patty dat Monique haar hand op Dick's dijbeen legt, en hem een bemoedigend kneepje geeft. Doch, haar ogen blijven strak op haar gericht. 'Patty', begint Monique met een hese stem, 'wat nu als ik Maarten zo aanraak...?' Zonder haar blik af te wenden, beweegt Monique haar vrije hand over tafel, naar de beide handen van Maarten. Ze begint hem zachtjes te strelen. Haar vingertoppen glijden over de rug van zijn hand, volgen de blauwe aderen, en draaien rondjes over de mannelijke knokkels van zijn pols. Patty kan niet meer antwoorden. De opwinding knijpt haar keel samen. Ademen gaat nog ternauwernood, maar dan ook nog schokkend en onregelmatig. Het weeë gevoel in haar lichaam is naar boven uitgebreid, en likt diep van binnenuit als vlammen aan haar borsten. En boven dit alles houden de blikken van beide dames elkaar in een ijzeren greep. Het is geen strijd, het is alsof ze niet anders kunnen. 'Ooh ja, ga door', fluistert Patty rillend, 'raak hem aan...' Maarten laat zijn handen betasten en verroert verder geen vin. Dick lijkt als versteend op zijn stoel te zitten. Zowel hij, als Maarten kijken gebiologeerd naar Monique's veelbetekenende strelingen. Patty moet moeite doen om niet ineen te krimpen van opwinding als ze beseft dat zij op haar beurt Monique wil aanraken. Even aarzelt ze, maar dan verdwijnt dat laatste restje schroom en haar hand is onder tafel op weg naar Monique's kruis.

120 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ze kan niet anders. Het is alsof Monique's ogen haar dwingen dit te doen. Een spastische zucht ontvalt haar als haar hand in Monique's schoot aankomt. De ex van haar man kreunt heel zachtjes. En, bijna onmerkbaar maar toch..., vernauwen haar ogen iets. Monique opent haar benen, een klein stukje. Hierdoor bijna waanzinnig van opwinding nestelt Patty haar hand tussen de vrouwendijen. Langzaam komen de vrouwen dichter naar elkaar. Hun blik onafwendbaar op elkaar gericht, hun zachte zwoel-gestifte lippen in gereedheid om de ander te ontvangen. En dan, dan zoenen ze elkaar. Intens, zacht, warm. Geil. Dick kreunt. Op het lome ritme van de geile overgave bewegen de vrouwen hun tongen tegen elkaar. Nooit eerder hebben beide vrouwen zo gezoend. Nooit eerder was het zo gelijk, zo perfect, als nu. Monique trekt haar handen van de mannen weg en pakt Patty teder bij haar hoofd. Ze lijkt wel in de vrouw van haar ex te willen kruipen. Afwisselend streelt Patty Monique's dijen en bovenlijf. Al zoenend staat het tweetal op. Behendig pakt Maarten de wijnflessen en glazen van tafel. Dick gritst ook nog wat weg, maar blijft bovenal met verbluffende verbijstering naar de vrouwen kijken. Als in slowmotion belanden Patty en Monique op de lege tafel; hun liefde is perfect. Beetje voor beetje kleden zij elkaar uit. Stukje bij stukje komen de naakte en gelingerie-de vrouwenvormen tevoorschijn. De mannen raken verlamd door de roes, en kunnen niets anders doen dan toekijken. Beiden met een pijnlijk aandoende zwelling in hun pantalons. Monique en Patty bewegen over elkaar heen, elkaar zoenend en beminnend waar ze maar kunnen. Het zachtjes smakken van hun warme volle lippen op de huid van de ander klinkt als oorverdovend in de voor de rest doodstille eetkamer. Dan liggen ze, schijnbaar opeens, ieder met het hoofd tussen de dijen van de ander. Vrijwel tegelijk raken ze met hun tong de clitoris van de ander. Vrijwel

121 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


dezelfde bewegingen maken hun liefkozende monden over de warme, vochtige schaamlippen.

Steeds sneller beffen, likken, liefkozen Patty en Monique elkaar. Ze slaan hun armen over elkaars dijen. Hun handen spannen en ontspannen op de genotsgolven die af en aanrollen; golven die steeds sterker worden. En alles gaat gelijk op. Ze begraven hun gezichten in elkaars schoot. Ze weten zich bij elkaar veilig en beschermd, en aangemoedigd door de mannen die rondom hen staan. En dan komen ze klaar, bijna op dezelfde manier. 'Ooooh, ik hououou van je...!', verzucht Monique intens. 'Mhmmm!', kreunt Patty mee. Het is allesomvattend. Zoals ze gezamenlijk hun orgasme opbouwden, zo verglijdt het bij allebei weer naar de achtergrond. Patty opent haar ogen. Dick en Maarten staan over de tafel gebogen. Allebei met hun broek op hun enkels en allebei met een enorm gezwollen en met voorvocht besmeurde pik in hun hand. Meteen buigt ze zich naar Maarten toe, pakt de pik en begint er intens aan te zuigen en te likken. 'Het vocht van je ex, via mijn tong, op je pik', fluistert ze tussen twee pijphalen door. 'Ooh Jezus!', vloekt Dick binnensmonds als hij dat hoort. Ook zijn pik krijgt een behandeling, van zijn eigen vriendin. 'Ik hou het niet lang hoor', verontschuldigt hij zich alvast. 'Maakt niet uit, de avond is nog jong', kreunt Monique, 'nietwaar Martje?' Maarten kreunt ook, deze suggestieve opmerking is zelfs voor hem te veel. Al zijn spieren spannen zich, en hij komt als vanzelf op zijn tenen te staan. Dan, met een intens en ingehouden krampachtig gekreun, verliest de man zijn zaad. Het spuit diep in Patty's keel. Het is teveel voor de verpleegkundige. In een reflex draait zij haar hoofd weg, waardoor twee daaropvolgende golven op haar wangen en schouder terechtkomen. Dick spuit ook, maar meer over Monique's hele gezicht.

122 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


De naschokken doen beide heren onregelmatig naar voren klappen. Het is alsof ze voor hun vrouwen Japanse dankbuigingen maken. Rillend komen ze weer bij hun positieven. Het ijs is gebroken, de hele nacht heeft het viertal sex met elkaar, in wisselende samenstelling. Tot op de dag van vandaag. Maarten, Patty, Monique en Dick hebben zich aan elkaar gegeven.

123 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


124 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Wintersport in de Benelux

Vorige maand kregen jullie een belevenis van mij van afgelopen zomer, maar met z'n wortels diep in mijn jeugd toen ik nog regelmatig op wintersport ging in Oostenrijk. Nu dan mijn heftigste ervaring op mijn 21ste, ook tijdens wintersport. Nou ja, een weekendje Ardennen met mijn maten. In zo'n vakantiehuisje nabij St. Vith, in Duitstalig België.

We hadden heel de nacht zitten Risk'en en bierdrinken. Leendert en John stonden alweer op de latten, terwijl Michiel en ik met een barstende koppijn achterbleven. Michiel sliep, maar ik moest wat drinken. Ik verging van de nadorst. Ik waste mijn pik, kleedde mij aan, glibberde naar het winkeltje, liep naar het zuivelgedeelte, pakte een pak melk en dronk die in één teug leeg. Hééérlijk! Sommige mensen keken mij bevreemd aan, enkelen zelfs afkerend. Burgerlullen. Maar er waren er ook die lachten, vreemd genoeg de wat oudere winkelmevrouwen. En één schitterend meisje, van wie ik schatte dat ze nauwelijks twintig was. Ze stond met een zuurpruimigere veel oudere man in de rij achter de mini-kassa. Ze lachte naar me, schalks. Haar prachtige ogen schitterden in haar mooie hoofd. Ik liep naar de kassa, sloot achteraan in de rij, pakte wat broodjes en hield mij verder gedeisd. Iedereen ging verder met waar hij of zij mee zij was. Toen ik aan de beurt was, zag ik tot mijn verrassing dat het meisje buiten onder de luifel stond. Van de oudere man was niets meer te zien. Een warme golf van spanning trok door mijn onderbuik. Ze zou toch niet...? Ik vermande me, wees de caissière op het lege melkpak ('Danke schön, nette Buhbe') en spoedde mij de winkel uit.

Daar stond ze.

125 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ze keek mij recht in mijn gezicht aan. Haar ogen glinsterden. Achter mij viel de deur dicht. 'Hai, ich bin Richmond', verbrak ik de stilte. 'En ik ben Estelle', zei ze in onvervalst en accentloos Nederlands. 'Ik ben ook Nederlands', zei ik verbaasd. 'Dat dacht ik al', antwoordde ze gevat. 'Zullen we een eindje gaan lopen?', stelde ik voor. 'Best', zei het meisje. We liepen langs de parkeerplaats. 'Wacht even', zei ik, 'even de broodjes in de auto leggen'. In mijn wagen zag ik de deken liggen. Altijd handig bij je te hebben, voor als je blower het niet doet. Estelle zag mij terugkomen met de deken. Haar prachtige ogen lichtten nog meer op, maar ze zei er niets over. 'Waar wil je heen?', vroeg ze. 'Ergens waar het stil en rustig is', zei ik moedig geworden door zoveel non-verbale toespelingen. 'Heb je gisteravond veel gedronken?', vroeg ze terwijl we naar het bos liepen. 'Tja, het is een beetje uit de hand gelopen vrees ik. We zijn hier met z'n vieren'. 'Weet ik', zei ze, 'wij zitten in het huisje schuinachter jullie. We hebben jullie de hele avond horen brullen. Waren jullie een spelletje aan het spelen of zo?' 'Ja, Risk. Maar zeg eens, je weet nogal veel over ons hè?', vroeg ik verbaasd. 'Mhm-mhm, ik verveel me hier zo. We zijn hier al een week, en we hebben nog niets gedaan. Mijn vriend is een oude lul aan het worden'. 'Ooh', zei ik zo neutraal mogelijk, 'dus die man in de winkel was jouw vriend?' 'Ja, maar niet zo lang meer denk ik', zei Estelle, 'ik vind er geen reet meer aan'. 'Goh', zei ik slechts, en we liepen zwijgend verder. Had ik eigenlijk wel condooms bij me? 'Kom, we gaan dwars door de bossen', zei ik terwijl ik van het bospad afweek. Estelle gleed bijna uit en slaakte een kreetje. In een reflex kon ik haar

126 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


net pakken. Ze was echt jong kon ik zien nu we zo dicht bij elkaar waren. 'Hier niet', zei ik zacht en zo cool mogelijk. Ik tilde haar bevallig lijfje over het gladde heuveltje, en leidde haar aan de hand dieper het witte bos in. Ik voelde me heerlijk. De melk had zijn uitwerking niet gemist. De barstende koppijn had plaats gemaakt voor een heerlijk licht gevoel. Wat een mooie meid! 'Wat ga je met me doen?', hoorde ik achter mij vragen. Inmiddels waren we bij een open plek aangekomen. Het was er prachtig. Boomkruinen die zuchtten onder het gewicht van de sneeuwdeken, een beekje dat zachtjes sijpelde onder het ijs, en de krachtige winterzon die de plek in een fel wit licht zette. We knepen onze ogen toe, zo verblindend was de zon op de maagdelijke sneeuw.

We bewonderden allebei dit machtige schouwspel, toen antwoordde ik haar: 'Ik ga alleen de dingen met je doen die je wilt. Kom, laten onder die boom staan...' Nauwelijks stond Estelle onder de spar of ik gaf er een flinke trap tegen. 'Héé!!', hoorde ik, even maar. Toen werden wij allebei bedolven door de sneeuw die even daarvoor topzwaar op de takken rustte. 'Vlug', zei ik, 'doe je kleren uit, ander smelt het en worden we hartstikke koud'. Even keek Estelle mij verbijsterd aan, maar al snel lachte ze en voordat ik er erg in had stond ze al half in haar blootje. Natuurlijk voelde ik mij ook wel een beetje schuldig. Snel klopte ik de deken uit, schopte wat sneeuw van de grond en legde de deken daarop. 'Kom, ga er vlug op staan, anders vatten je voetjes nog kou', zei ik. Toen pas zag ik hoe mooi haar lichaam was. Prachtig waren haar borsten, middelgroot en de door de kou en opwinding harde tepels iets naar boven staand. Universeel schoon was de lijn van haar schouders, haar bovenlichaam en haar middel tot over haar bevallige billen. Als uit steen gehouwen. God, of wie of wat dan ook, had verdomd veel aandacht besteed aan deze jonge vrouw.

127 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


'Zeg, hoe oud ben je eigenlijk?', vroeg ik in opperste verwondering. 'Zeventien, maar ze schatten mij altijd ouder', antwoordde ze en ze ging er nog eens goed voor staan. Zeventien?!! Ik was 21, maar zeventien??? Nou ja, lekker strak zou ze in elk geval wel zijn. Ennuh..., ze had een vent die mijn grootvader had kunnen zijn. En ze zag er inderdaad een stuk rijper uit. Vooral haar lijf! Hoe zou dat moeten later, als ze een jaar of 8, 29 is... Een godinnenlijf! Ondertussen had Estelle zich helemaal uitgekleed. Ooh, wat een heerlijk kontje had ze toch! Nu was het mijn beurt om mij te haasten. Ik ontblootte mijn bovenlijf, deed mijn schoenen uit en kwam naast haar op het kleed staan. Keurend bekeek ze mijn bast. Ik pakte haar schouders en draaide haar met de rug naar mij toe. Daarna drukte ik mijn lijf tegen haar achterkant. Ze drukte zich steviger tegen mij aan, perste haar kontje tegen mijn kruis. Onmiddellijk werd ik groter. Estelle voelde mij en zuchtte diep. Ook haar schouders begroeven zich in mij. Ze rook heerlijk, en haar lange zachte haar kietelde geilig tegen mijn borst.

Met beide handen omvatte ik haar heupen. Ze was warm, heet zelfs. Ik rilde van verlangen. Ik begon haar te betasten, naar boven toe. Wel drie of vier keer moest ik met mijn handen over haar heupen glijden; ik kon maar niet geloven hoe perfect ze was. Ik kon maar niet geloven dat ze hier tegen mij aan stond. Ik begroef mijn hoofd in haar nek. Diep snoof ik al haar heerlijk geuren op. Ik huiverde nog maar weer eens. 'Ooh, je bent zalig...', fluisterde ik in haar oor. Estelle sloot haar ogen, drukte haar hoofd tegen de mijne en liet zich liefkozen. 'Jij ook...', klonk het nog kleiner dan ik fluisterde. Ik gromde, en verstevigde automatisch mijn greep op dat prachtige lijf. Haar borsten waren aan de beurt. Haar heerlijk volle, vrouwelijke en welhaast maagdelijke borsten. Ik moest mij ontspannen,

128 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


anders zou het misschien te vlug voor haar gaan. Hoorbaar ademde ik uit en inhaleerde rustiger in. Het vrouwkindje ontspande mee. Voorzichtig zette ik mijn handen op de onderkant van haar borsten. Estelle kreunde, ze gaf zich. Ik bewoog rond en prikkelend - althans, dat probeerde ik - mijn handen over haar borsten. Telkens weer uitkomend aan de onderkant ervan, en daarbij eventjes haar tepels aanrakend. Estelle begon geilig met haar kontje tegen mijn kruis te schuren. Ze werd geiler. 'Ik wil je', fluisterde ik in haar oor. 'Ik wil je hier, en nu meteen'. Het meisje slaakte een trillende zucht. Een rilling trok door haar lichaam. Ik liet mijn handen naar beneden glijden, over de zijkant van haar bovenbenen tot vlak boven knieën. Daar draaide ik ze naar binnen. En over de binnenkant van haar dijen gleed ik naar boven. Daarbij drukte ik haar benen een beetje dwingend uit elkaar. Estelle begon onregelmatiger te ademen en op haar benen te trillen. 'Ooh ja, voel me', kreunde ze achter haar adem, 'betast me daar. Ooh jahaa...' Ze ging op haar tenen staan en drukte haar knieën verder uit elkaar. Ik zat vlak bij haar intiemste plekjes. Jezus, wat was het warm daar! Ik geilde zo verschrikkelijk op haar. Ik moest me verbijten om haar niet meteen wild en grof te nemen. Alhoewel, misschien had zij dat zelf wel gewild, maar ik wilde de illusie van haar als jong, onschuldig meisje zo lang mogelijk overeind houden. Maar het was een slet. En dat was ze zeker. Mijn linkerhand gleed tegen de onderkant van haar lichaam. Ik voelde vrijwel direct dat ze vochtig was, heel vochtig. En ze was geschoren, helemaal aan de onderkant. Alleen op haar venusheuveltje prijkte een toefje zacht schaamhaar. De slet, gemaakt om genot te hebben. 'Tsss! je bent geschoren, aah!', kermde ik uit. In een keer en behoorlijk stevig duwde ik haar naar voren. Meteen gaf ik een klein venijnig tikje op haar billen. Petsss! 'Aah jhaa!', kermde ze uit. Ik draaide haar weer om. Ze was erg opgewonden. Haar ademhaling ging snel en onregelmatig. 'Neem me, doe

129 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


alles met me wat je wilt', kermde ze zachtjes. Ik dacht dat ik het zou besterven van opwinding! Ik drukte mijn mond op haar lippen. Heel voorzichtig drong mijn tong bij haar naar binnen. Gretig ontving ze me. Ik stopte en probeerde het opnieuw. Nu verwelkomde ze mij rustiger. Ze leerde snel. Ik werd beregeil van haar gretigheid, ik kon echt alles met haar doen. Wat was ze verschrikkelijk slecht! We zoenden zachtjes en intiem. Ik wilde haar wel opvreten, zo lekker was ze. Steeds geiler werd de kus, en al snel liet ik haar het initiatief. Ze genoot ervan. Op de één of andere manier begreep ze dat ik haar weer het heft in handen gaf. Het leek wel alsof ze in mij wilde kruipen zo heftig ging ze tekeer. Even liet ik alles los, en ik was als een speelbal in haar horny hands. Maar mijn pik begon te pijnlijk te knellen in mijn spijkerbroek. Ik moest er wat aan doen voordat mijn opgewonden vriend het zou laten afweten. Op datzelfde moment werd het Estelle teveel. 'Ik word gek!', zei ze en met een ruk deed ze een stap naar achteren. Ik omhelsde haar weer, kuste in haar hals en zei: 'Pijp me'. 'Oh ja!', kreunde Estelle en meteen zakte ze door haar knieën. Geroutineerd deed ze mijn broek los en schoof hem over mijn benen. Ze keek daarbij af en toe naar boven. Zo met deze oogopslag kon ik zien dat ze inderdaad jong was. Maar sletterig tegelijkertijd. Mijn pik sprong zijn vrijheid tegemoet. Ik zag voorvochtdruppels door de lucht vliegen, en was daar best wel een beetje trots op om eerlijk te zijn. Zeker bij een juniorette Vamp als deze. 'Ooh!', kermde ze bewonderend, en uiteraard liet ik het mij welgevallen. Ongeduldig steunend bracht ze haar lippen eromheen. En van boven had ik er een goed zicht op. 'Wat een mooie pik heb jij zeg! En ook zo lekker hard!', kermde ze. Goed zo, ga zo door meisje, dacht ik, zo meteen piep je wel anders...

130 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Estelle bleef me likken en strelen, en mijn ballen masseren. Maar in haar mond nemen deed ze niet meer. 'Kom op, pijp me met je heerlijke mondje!', moedigde ik haar aan. Ze keek naar me. Haar handen omvatten mijn lid, haar borsten prachtig dicht bij elkaar, maar ik las teleurstelling in haar ogen. 'Gaat niet helemaal', zei ze bedeesd, 'ik krijg mijn mond niet zo ver open'. Tja... Ik zakte ook door mijn knieën, en drukte weer mijn lippen op de hare. Ik proefde mijzelf, vermengd met haar. 'Je bent zo lief', zei ik zacht, 'en zo mooi'. We vreeën even heel erg intiem. Ze was heel zacht, lief. Eigenlijk was dit een heel gevaarlijke vrouw voor mij. Een meisje waar je jaren later nog aan terugdenkt. En dat doe ik nu dus ook. Een vrouw waarvan je zegt: 'Dié, die had nou de moeder kunnen zijn van mijn...' Maar ach, het lot besliste anders. We rolden op onze zij. Het kleed was nog steeds niet nat. Blijkbaar was de grond eronder nog koud genoeg, maar wij merkten dat niet. We waren heet, bloedheet. Haar geile lijf kronkelde over mij heen. We zoenden elkaar waar we maar konden. Mijn pik schuurde tegen onze lijven. We zweepten elkaar op, en we werden geiler en geiler. Estelle reed met haar kutje over mijn dijbeen. Ik voelde dat haar vocht het glijden gemakkelijker maakte. Ze pakte mijn pik en liet deze over haar zachte vlees glijden. Er klonk een harde ongecontroleerde snik. Ik hoorde het iedere keer als ze met mijn pik van onder naar boven bewoog, over haar clitoris. En van boven naar beneden liet ze mijn natte eikel steeds verder in haar kutje koekeloeren. Eigenlijk kon dit niet, maakte ik mijzelf gek. Ik had geeneens een condoom om! Maar Estelle was niet te houden. Steeds wilder werden haar bewegingen, steeds dieper ging mijn pik. Toen was ik het zat. Ik hield het zelf ook niet meer.

131 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Ik draaide het meisje op haar rug. Ze slaakte een luide zucht. 'Ooh ja, neem mee. Ik wil je zo diep mogelijk in mij. Oooh, je heerlijk harde mannenpik!' Ik spreidde ze wijd mogelijk haar benen, ging ertussen zitten op mijn knieën en legde haar benen op mijn schouders. Bijna als vanzelf zocht mijn van opwinding wippende pik haar natte ontvankelijke kutje. En op haar beurt vroeg haar opening erom, ze zoog mijn pik er naartoe. Estelle stelde zich helemaal voor mij open. Ik keek naar de onderkant van haar lichaam. Haar prachtig rood-roze schaamlipjes lagen al naar buiten gevouwen. Haar lustknopje was duidelijk te zien, ingebed in het vochtige vlees. En daar tegenaan rustte mijn opdringerige, paars-blauwe eikel. Met de paal en kloppende aderen daarachter. Jezus, zeventien!, schoot het nog één keer bij mij naar binnen. En toen duwde ik heel mijn lijf naar voren. Ik zag mijn pik bij haar naar binnendringen. Ooooh jaah, ze was heerlijk nauw. Elk vaginaal ribbeltje kon ik letterlijk tellen. Zoals een skiër de Bügeln neemt. Ik voelde dat ik haar helemaal uitrekte. Estelle werd gek. Blijkbaar was de gedachte dat ze door mijn pik gepenetreerd werd te geil voor haar. Ik duwde zo langzaam mogelijk. En zelfs voor mij leek er geen einde aan te komen. 'Jaaaah! Dieper, dieper, alsmaar dieper!', verzuchtte het meisje achter haar adem. 'Neem me, pak me, neuk me', hijgde ze. Haar stem was hees en ik zag op haar lichaam kippenvel verschijnen. En dat deed ik, realiseerde ik me; haar nemen. Ik werd bijna gek van begeerte. En het liefste wilde ik haar wild en ruw neuken. Echt neuken, diep pompen. Maar ik deed het niet. Ik wilde zoveel mogelijk genieten van het eerste binnendringen. Want werkelijk ongelooflijk, zo hard en lang was ik nog nooit geweest, zo leek het wel. Maar goed, wat in werkelijkheid nauwelijks twintig seconden had geduurd, moest zelfs in mijn beleving dan toch eens stoppen; met haar gespreide benen over mijn schouders zat ik er zo diep mogelijk in. Mijn ballen rustten op haar billen, en mijn onderbuik drukte op haar venusheuveltje. Zo bleef ik

132 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


een tijdje liggen, en drukte regelmatig mijzelf nog steviger tegen haar aan. En in haar. Estelle leek het niet uit te kunnen houden. Ze bleef snikken achter haar adem, ongeveer in hetzelfde ritme als dat ik mijzelf nog steviger tegen haar aandrukte. 'Ooh... Wat ben je... Ahhh... Groot! Jaah... Jaaah'. 'Het doet toch geen pijn hè?', vroeg ik bezorgd, maar tegelijkertijd met een extra geilgolf die door mijn pik trok. Waarop Estelle het nog eens extra te kwaad kreeg zo te horen. 'Ooh...! Nee... Op het ra... Ohhh! Randje, ooh!', kermde het meisje. Zeventien jaar was ze, ik 21, en we kenden alleen maar elkaars namen. Ongelooflijk, wat werd ik daar geil van! Wat werd ik geil van haar onbeschaamde opwinding. Van haar jonge dellerigheid, hoerigheid zelfs. Het was niet meer te stoppen. Ik moest en zou haar pakken. Langzaam, dat nog wel, haalde ik mijn lul een eindje uit haar lichaam. Door de engte voelde ik een extra druk aan mijn eikel. Vacuüm wist ik, ik trok haar opgewonden kut vacuüm! Ik werd gek! Iets te wild stootte ik naar voren, en haalde weer terug. Stootte ik weer naar voren, en haalde weer terug. En weer, en weer, en weer... Estelle schreeuwde het uit. Nooit eerder was het op deze manier met haar gebeurd. Na een paar keer voelde ik haar kutje verkrampen. 'Nog! Nog!! Nog!!!', moedigde ze mij aan. 'Ik kom al.... Nu... Oooh jaaaah... Nu!!!!!!!!' Ik stopte mijn nemende bewegingen niet. Dwars door haar orgasme heen pompte ik door, op weg naar het mijne. Dat had er allang kunnen zijn, maar ik liet mijzelf afleiden door haar enorm gekreun en gekerm. En ik vond het wel best zo. Ik bleef haar naaien, heerlijk was het. Zo'n verschrikkelijk jong geil ding kronkelde aan het andere eind van mijn pik. Ik was 21 destijds, maar toen pas voor het eerst van mijn leven werkelijk in de zevende sexhemel. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. En ze was zo verschrikkelijk mooi...

133 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Drie of vier keer gilde ze het uit dat ze een hoogtepunt beleefde. En telkens weer kwam ze boven het overdraagbare genot drijven en wachtte op de volgende genotsaanval. De vierde of vijfde keer was samen met mij. Mijn pik zwol dat laatste stukje nog eens aan. Iets verhoogde ik mijn tempo, maar wist regelmatig door te pompen. Alleen dan, zo wist ik - en weet ik nog steeds - zou ik exploderen zoals het nu toepasselijk was. Met mijn tanden op elkaar hield ik het vol totdat ik al mijn poorten openzette. Moest zetten. En ja, daar kwam het. Ooh jaah, het was heerlijk, en zo verschrikkelijk veel! Estelle, houd je vast, want hier kom ik! De prikkelingen in mijn eikel werden teveel. Ik raakte even out, maar net daarvoor hoorde ik het meisje onder mij werkelijk krijsen om aan haar sterven uiting te geven. Ik spoot haar helemaal vol. Echt, ik had het idee dat het er via haar neusgaten weer uit moest komen. Het was verschrikkelijk zoals ik dit prachtige meisje bevuilde. Golf na golf pompte ik in haar. Ik nam, zij kreeg, ik gaf, en zij nam.

Met het terugkeren van mijn bewustzijn merkte ik hoe ruim haar vagina ineens was. Af en toe trokken haar spieren samen, maar mijn nog behoorlijk stijve pik dreef letterlijk in haar lichaamsopening. Ze was helemaal uitgewoond, zo leek het wel.

'Mhmmm, je bent zalig', kreunde ze. Haar ogen sloten zich nog af en toe. Ze genoot echt na. Ik wilde mij uit haar halen, maar ze hield me met haar benen tegen. 'Ach toe, laat hem erin totdat-ie er zelf uitglijdt', pruilde ze. Ik kon hier alleen maar gehoor aan geven. Ik zorgde ervoor dat mijn gewicht niet helemaal op haar kwam te rusten, en liet haar benen van mijn schouders glijden. Zo ging ik meer op haar liggen. We waren poedelnaakt en lagen op een deken in de

134 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


sneeuw. Een heldere en krachtige winterzon scheen op onze huid. Ze knorde tevreden. 'Ik wou dat dit gevoel nooit overging', verzuchtte ze. 'Je bent geweldig', zei ik zacht. En zo vielen we in slaap.

We werden wakker van de kou, volgens mij tegelijk. De zon was achter de bomen gekropen. Mijn pik was inmiddels uit haar, en zo slap als een vaatdoek. Lepeltje-lepeltje lagen we, zij stevig tegen mijn rug aangeklemd. Ook de deken was inmiddels doorweekt, en koud. Estelle schrok. 'Hoe laat is het?!', vroeg ze. Ik stond op en keek naar de zon. 'Ik schat een uur of vier, half vijf', zei ik. 'Jezus, we zijn echt al heel de dag hier! Meindert ziet me aankomen!' Estelle sprong op en stapte op haar blote voeten in de sneeuw. Ze hurkte door haar knieën, en maakte met wat sneeuw voorzichtig haar vagina schoon. Ze zuchtte en kreunde daarbij. Van de kou, of van ook nog wat anders...? Ook zag ik haar persen. Een lange slijmdraad kwam uit haar lichaam zetten, en bevuilde de onaangeroerde sneeuwdeken tussen haar benen. Oeh, daar werd ik weer een beetje geil van. 'Ik moet gaan Richmond', zei ze, 'maar je moet niet vergeten dat ik het heel fijn vond'. Met haar hemdje veegde ze het laatste vocht van haar doorleefde kutje. Ik vond het echt jammer dat we elkaar niet meer zouden zien. Ik bleef nog even liggen. Ik wilde niet met haar mee teruglopen. Uit zelfbescherming denk ik. Estelle begreep dat wel. Althans, ze vroeg er niet naar. Terwijl zij zich als een razende aankleedde, zei ik: 'Veel succes verder. Ik hoop dat die Meindert van je het niet te moeilijk maakt'. 'Dat zal wel goed komen', zei ze, 'maar ik wil hem ook niet te veel pijn doen weet je. Hij houdt erg veel van mij'.

135 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


Begrijp ik, dacht ik er achteraan. Maar ik zei niets. 'Het beste Rich, met je heerlijke pik'. Ze gaf me een zoen. 'Het beste stuk', zei ik terug. En toen liep ze weg. Ik luisterde naar het wegsterven van haar voetstappen in de sneeuw. Zien deed ik haar al niet meer tussen het stukje donkere bos dat ons van de vakantiehuisjes scheidde. Ik heb haar nooit meer gezien. Ik hoop dat het goed met haar gaat.

136 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK Š2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


137 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik


138 ______________________________________________________________________ 13 TINTEN SICK ©2012 De Wijnemaere Tekstprod. – print van harte voor eigen gebruik

13 Tinten sick  

Verzamelde 'sprookjes voor grote mensen'