Page 1

HP

HP2-K30 Technical Introduction to the HP Storage(R) SMB

http://killexams.com/exam-detail/HP2-K30


A. HP 3PAR F-Class Storage Systems B. HP 3PAR T-Class Storage Systems C. HP P9000 3PAR Storage D. HP P10000 3PAR Storage Systems

Answer: A Reference: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/12169-304616-5044010-5044010-

5044010-5047531.html(first row of the table)

QUESTION: 43

What does an IP SAN place between an IP network and a Fibre Channel network?

A. a USB connector B. a Converged Network Adapter C. a host bus adapter D. an iSCSI bridge or router

Answer: D

QUESTION: 44 What are key functions of HP Storage Essentials Standard Edition Software? (Select two.)

A. It monitors file system utilization. B. It optimizes SAS channel routing. C. It configures the correct read/write disk cache ratio. D. It improves I/O performance for faster data storage and retrieval. E. It manages SAN and NAS storage with one interface.

Answer: A, E Reference: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12710_div/12710_div.pdf(p.1, para.2)

QUESTION: 45

Which statement is true about HP Storage Mirroring software?

17


A. It replicates only the blocks that change. B. It backs up all data once daily. C. It employs the Replication Solutions Manager interface. D. It leverages the remote replication technologies of HP Continuous Access

Answer: A Reference: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/13187_div/13187_div.html#Optional

%20Software(topic: HP storage mirroring)

QUESTION: 46

Which HP product acts as a central console for managing all aspects of storage

operations, including assets, configuration, topology, capacity optimization,

performance management, chargeback, provisioning, and compliance?

A. Storage Essentials B. Command View EVA Software C. Enterprise Fabric Management Suite D. SAN Virtualization Services Platform

Answer: A Reference: http://www8.hp.com/us/en/software/software-product.html?compURI=tcm:245-936959

QUESTION: 47 Which HP storage system supports remote replication through an optional license for Remote Snap software?

A. P2000 G3 MSA array system B. P4000 LeftHand SAN C. X3000 G2 Network Storage System D. P4800 SAN solution for BladeSystem

Answer: A Reference: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/13551_div/13551_div.html#Optional

18


%20Software(Topic:HP P2000 Remote Snap Software(G3 FC and FC/iSCSI, 1GbE and 10GbEiSCSI controllers only))

QUESTION: 48 Which HP software program is designed for organizations without specialist IT staff and provides simple-to-manage backup and recovery for single machines and small networks?

A. Scalable NAS File Serving Software B. Backup and Recovery Manager C. Data Protector Express D. Application Recovery Manager

Answer: C Reference: http://h18006.www1.hp.com/products/storage/software/datapexp/specs.html(topic: Business Value)

QUESTION: 49 Which values should you use when making calculations to select an optimal storage drive for your customer? (Select two.)

A. assume a 2:1 data compression ratio B. assume a maximum data transfer rate of 4.0 Gb/sec C. use data transfer rates less than the published transfer rate D. use data transfer rates more than the published transfer rate E. calculate backup system requirements based on native data figures

Answer: C, E

19


For More exams visit https://killexams.com/vendors-exam-list

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Profile for Richerd Mie

HP HP2-K30 Dumps and Practice Tests with Real Question  

killexams.com encourages a huge number of applicants pass the exams and get their affirmations. We have a huge number of effective testimoni...

HP HP2-K30 Dumps and Practice Tests with Real Question  

killexams.com encourages a huge number of applicants pass the exams and get their affirmations. We have a huge number of effective testimoni...

Advertisement