Page 1

Taekwondo- Kali Self Defence- Kickboxing- Boxing- Jiu Jitsu Velmommen

Trygg trening med mening.

Tren KAMPSPORT DU ogs책! - F책r garantert alle endorfinene dine til 책 boble av begeistring! kristiansandkampsport.no Trygg trening med mening


Velkommen SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Gratulerer

Gratulerer med ditt valg om å trene hos oss. Du er i ferd med å begynne en reise, som kan forandre ditt liv. Du har allerede tatt første skritt. Hemmeligheten bak å lykkes er å komme på trening så ofte som mulig. Jo mere du trener jo bedre blir du. Vi har klasser tilpasset alle aldre, forutsetninger og behov. Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller fysiske ferdigheter for å kunne trene hos oss. Du kan følge en eller flere av våre tilbud uten tilllegg i prisen.

Forvent kun det beste Kristiansand kampsport senter er et profesjonelt kampsportsenter, med over 350 medlemmer. Det vil si at du skal forvente å få det beste for deg selv og dine barn. Innehaver Richard Haye har drevet med kampsport siden 1985 og er utdannet lærer, coach og innehar svartbelte i mer enn 5 forskjellige kampsportgrener. Vi stiller alltid med kvalifiserte instruktører, du slipper å tenke på kakesalg, dugnad og lotterier. Altså du får det du betaler for. Vi tar inn kun de beste gjesteinstruktører når vi avholder seminarer og treningsleirer. Hvis kvalitet og forutsigbarhet er viktig for deg har du kommet til riktig plass. Ikke ta oss på ordet, spør gjerne foreldrene eller andre som trener hos oss.


Parkering. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Viktig!

Det er noen få gjesteplasser på utenfor inngangen, men de fleste plasser er reserverte. De som eier de reserverte plassene bruker disse også på kveldene . Vi har mulighet til å parkere på den store parkeringsplassen til venstre for OTRA bygget i bunnen av bakken (se bildet) Gratis trim å gå opp bakken. For å slippe ubehaglige situasjoner, med bøter og borttauing MÅ alle parkere på denne plassen. Det er ikke noen problem at foreldrene slipper ungene av, for så å kjøre ned og parkere. Kristiansand Kampsport Senter kan ikke hjelpe med annulere bøter eller borttauingsgebyr hvis du parkere på de reserverte plassene.


Barn og ungdom SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Foredre og barn. 6 - 9 år Som småbarnsforeldre, vet vi at det er de små tingene ungene våre setter pris på. Vi har laget et kampsporttilbud der foreldrene er med som treningspartner/coach. Foreldere/foresatte MÅ være med!

Treningstid: Torsdager: Kl 17.00- 17.45

Kali junior. 10 - 12 år Hovedmålet med Kali Junior er å bygge selvtillit,indre styrke i tillegg til koordinasjon. Junioren som snart er tenåring gjøres klar både mentalt og fysisk til å gå over til å trene Kali Ungdom

Treningstid: Mandager og onsdager: Kl 17.00- 17.45

Kali ungdom 12 - 16 år Økt selvtillit gjør at man er bedre rustet til å kunne takle mobbing. Det sosiale er også en viktig faktor i denne fasen, det er viktig med samhold og tilhørighet. Hos oss kan du være trygg på at ungdommen er i et miljø de blir tatt vare på.

Treningstid: Mandager og onsdager: Kl 18.00- 18.45


For de litt eldre. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Taekwondo.

+13 år

Taekwondoklassen har elementer av styrketrening, smidighetstrening i form av slag, spark og tøying. Det er innslagav selvforsvarsteknikker samt at du lærer de tradisjonelle elgamle mønstrene som innholder essensen og hemmeligheten i taekwondo.

Kali

Treningstid: Mandager og onsdager: Kl 19.00- 20.30

Self Defence + 16 år

Kali Self Defence, er et realistisk selvforsvarsystemi et moderne miljø. Det forventes ingen forkunnskaper eller fysisk form av dem som ønsker å begynne. Utøverne er både kvinner og menn, som oftest et sted mellom 20 og 50 år.

Treningstid: Tirsdager og torsdagerr: Kl 18.00- 19.10

Kickboxing + 15 år Kickboxing passer for alle , enten målet er å komme i god form eller å strebe etter å bli en topp fighter. Du starter helt basic med det grunnleggende og intensiteten økes i tråd med din utvikling.

Treningstid: Mandager og onsdager: Kl 19.00- 19.45


For de litt eldre. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Boxing.

+15 år

Hos oss trenes boksing som et supplement til de andre kampsport. De fleste som trener boksing hos oss har en annen kampsport som hovedkampsport. Denne klassen har noe høyere intensitet enn våre andre tilbud.

Brazilian jiu jitsu

Treningstid: Torsdager: Kl 20.00- 21.00

+ 16 år

Denne klassen er IKKE dropp inn klasse, dvs at vi tar inn nye hver 3 mnd hvis det er plass. Det er kun plass til 26 personer. Hvis det er fullt kan du sette deg på venteliste..

Treningstid: Tirsdager og fredager: Kl 17.00- 17.45

Anbefaling om valg av kampsport. Før du velger kampsport er det lurt å vite hvorfor du vil trene. Dette gjør det lettere for oss å veilede deg i valg av kampsport. Feks: vil du bare komme i form, lære selvforsvar eller konkurrere.

Det er viktig å vite hvor mye tid du har til rådighet. De fleste klarer et par dager i uken. Velg 1 kampsportgren slik at ikke det blir en belastning tidsmessig.


Gradering. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Gradering Gradering (beltetest) blir gjort for å stadfeste at man har utviklet sine kunnskaper og ferdigheter innen en kampsport. Alle utøvere bærer et belte eller patch, som viser hvilken gradering man har. Det blir gjennomført opp til 3 graderinger pr år. Ved gradering får dere beskjed i god tid. Dere får et graderingskjema å fylle ut og levere innen en frist. PGA logistikken må dette leveres på tida. Pris: Barn- kr 200. Voksne over 16 år kr 250. Prisen inkluderer belte/patch, gradering og diplom.

Stripetester.

En stripetest er et kortsiktig mål. Utøverne vil få en bekreftelse på at de er et skritt nærmere sin neste gradering. Det vil som regel bli avholdt en stripetest hver måned. Utøveren må delta på ca 8 treninger (tilsvarende 2 treninger/uke i 1 mnd) for å ta en stripetest. Før gradering må utøveren ha bestått 3 stripetester. Ved gradering til blått belte og høyere kreves 5 stripetester. Dette er gratis. Stripene er delt inn i: 1) Sort: teknikk 2) Blå: innstilling 3) Rød: helhet/forståelse

OBS- Gjelder ikke Kali Kids 6-9 år.


Nyttig info. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Timeplan

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

KALI JUNIOR

KALI JUNIOR

BRAZ- JIU JITSU

KALI JUNIOR

10- 12 ÅR

10- 12 ÅR

NYE

10- 12 ÅR

T0RSDAG

FREDAG

KALI JUNIOR

FORELDRE & BARN

BRAZ- JIU JITSU

10- 12 ÅR

6- 9 ÅR

NYE

1700 - 1745

1700 - 1745

1700 - 1745

1700 - 1745

1700 - 1745

1700 - 1745

1700 - 1745

KALI UNGDOM

KALI UNGDOM

KALI SELF DEF.

KALI UNGDOM

KALI UNGDOM

KALI SELF DEF.

CROSSFIGHT

12- 16 ÅR

1800 - 1845 KICKBOXING NYBEGYNNERE

19.00 - 19.45

12- 16 ÅR

ALLE

12- 16 ÅR

1800 - 1910

1800 - 1845

TAEKWONDO

KICK BOXING

KICKBOXING

NYE/ VIDEREG.

VIDEREGÅENDE

1800 - 1845

1900 - 1945 TAEKWONDO VIDEREGÅENDE

1945 - 2030

1920- 2020

NYBEGYNNERE

19.00 - 19.45

12- 16 ÅR

1800 - 1845

ALLE

1800- 1910

TAEKWONDO

KICK BOXING

NYE/ VIDEREG.

VIDEREGÅENDE

1900 - 1945

1920- 2020

TAEKWONDO

BOXING

VIDEREGÅENDE

+ 15 ÅR -ALLE

1945 - 2030

+ 15 ÅR

1800 - 1900

LØRDAG SEMINARER SE TERMINLISTE

2015 - 2115

Greit å vite

- Det er viktig at du og dine barn er ferdig skiftet til klassen starter. Kom minst 10 minutter før. - Ta av skoene og sett dem i hyllen! Dette gjelder også foreldrene. - Vi lover å respektere deres tid og starte på oppsatt tid, vi forventer det samme tilbake. - De som kommer for sent blir sterke i armene. - Still alltid i korrekt og ren uniform, her er vi nøye på personlig hygiene!! - Ta alltid med deg riktig utstyr. MERK utstyret med navn og telefonnummer, da alle har likt utstyr. - Hvis du ønsker å kjøpe noe, må du komme 15 minutter før klassen starter. - Skriv deg på mailinglisten på klubben hjemmeside - kristiansandkampsport.no


Nyttig info. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Ferie KRISTIANSAND KAMPSPORT SENTER følger skoleferien. Regelen er at er det skolefri er det treningsfri. Vi holder stengt mellom jul og nyttår og i sommerferien fra medio juni til medio august. Kontingenten har vi delt på 12 mnd, selv om vi tar ferie. Dette for å få ned mnds beløpet.

Kan du ikke komme på trening er det flott om du sender en sms til 91164845. Er det flere som er borte er det greit å vite, for at vi skal kunne planlegge treningene optimalt.

Fakturaspørsmål Vi ønsker å ha fokus på det vi er gode på, nemmelig å holde treninger og ta vare på medlemene. Derfor har leid et firma til å ta seg av alt med fakturering. Det vil i praksis si at alle henvendelser om betaling må gå gjennom dette firmaet. CMS, Jernbanegaten 6, 3320 Vestfossen. Tlf 320 50670. Husk at kontrakten løper frem til den sies opp skriftelig og sendes til CMS . Etter endt kontraktstid er det 2 mnds oppsigelse. Ønsker du å si opp etter bindingstider det bare å si ifra 2 mnd før. Feks er kontrakten på 6 mnd, må du si opp etter 4 mnd. Utmeldingsinformasjon og skjema ligger på hjemmesiden.

Få informasjon

For å holde deg oppdattert om hva som skjer er det viktig at du leser hjemmesiden og skriver deg opp på mailinglisten. Vi sender ikke ut informasjon i posten, så det er den enkeltes ansvar å lese oppslagstavler, hjemmesiden eller facebook. www.kristiansandkampsport.no www.facebook.com/trenkampsport

For foreldre som deler omsorgen, er det lurt at begge foreldrene abonnerer på nyhetsbrevet


Utstyr. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

StartpakkerKali Kids 6- 9 år.

OBS- Alle må ha riktig og eget utstyr til riktig gren!

“foreldre og barn” kl tors 17.00

Kali Junior 10- 12 år.

man & ons kl 17.00

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

- Svart kalidrakt. - Hvit belte. - Foreldre T-skjorte, som brukes på hver trening. - Kalistokker. - Boksehansker. - Buff. - Kaliryggsekk.

- Svart kalidrakt. - Hvit belte. - Treningsnunchako - Kalistokker. - Boksehansker. - Buff. - Kaliryggsekk.

Kali Ungdom 12- 16 år.

Kali Voksne + 16 år.

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

- Svart kalibukse. - 1 stk kali T-skjorte. - Treningsnunchako. - Kalistokker. - Boksehansker. - Buff. - Kaliryggsekk.

- Svart kalibukse. - 1 stk kali T-skjorte. - Hvit belte. - Kalistokker. - Treningskniv. - Leggbeskyttere.

Kickboxing +15 år.

Boxing +15 år.

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

Pakken koster Kr 1500.- og inneholder:

- Kickboxing-bukse. - 1 stk Kickboxing-t-skjorte. - Hvitbelte. - Leggbeskytter. - Boksehansker. - Wraps. - Tannbeskytter.

- 1 stk Kickboxing-t-skjorte. - Hodebeskytter. - Boksehansker. - Wraps. - Tannbeskytter. - Buff

Brasiliansk Jiu Jitsu +15 år. Pakken koster Kr 1600.- og inneholder: - Brasiliansk Jiu Jitsu drakt. - Yogui ryggpatch - Hvitbelte. - Rashguard.

Trenings & fritidstøy. - Klubb-hettegenser Kr 400.- Kali- hettegenser m/ glidelås Kr 600.- Kickboxing hettegenser m/glidelås Kr 600.- IMB vinterjakke Kr 900.- Kalibukser Kr 400.- Kickboksingbukser Kr 400.- Kali t-skjorte tekniskstoff Kr 300.- Kickboxing t-skjorte tekniskstoff Kr 300.- Foreldre t-skjorte Kr 100.- Barne-kalidrakt Kr 500.- Belter Kr 100.-

Beskyttelses & treningsutstyr - Kickboxing- fotbeskytter - Fotbeskytter sko-str under 36 - Hjelm basic / barn - Hjelm normal - Hjelm pro - Leggbeskytter KB - Leggbeskytter Kali (voksen) - Boksehansker - Stålsusp. - Tannbeskytter - Førstehjelpsett

Kr 350.Kr 200.Kr 300.Kr 499.Kr 799.Kr 200.Kr 600.Kr 600.Kr 295.Kr 70.Kr 300.-

- Boksingwraps - Treningskniv - Kali stokker pr par - Polstret stokk pr stk - Trenings nunchako - Fokuspads pr par - Sparkepads pr stk - Kaliryggsekk - Treningsbag

Kr 100.Kr 300.Kr 250.Kr 200.Kr 200.Kr 499.Kr 400.Kr 450.Kr 450.-

Isposer, isspray, støttebandasje, plaster, sportstape m.m

ING

TIAL

AL MAR

TION

RNA

INTE

S & BOX

ART


Priser. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Treningsavgift Voksne over 16 år med bindingstid. 18 mnd Kr 290,- pr mnd 12 mnd Kr 325,- pr mnd 6 mnd Kr 399,- pr mnd

Studentpris

6 mnd 325 Kr,- pr mnd

Barn under 16 år 6 mnd 299 Kr,- pr mnd

Trening uten bindingstid. *

Kr 499,- pr mnd

Medlemskapet betales månedsvis pr avtalegiro. De 2 første måneden blir tilsendt pr manuell giro. Fakturaomkostninger kommer i tillegg til alle priser. Innmeldingsavgift kr 400.Betales kontant/med bankkort ved inngåelse av kontrakt. Familerabatt: Ved 2 eller flere i samme familie (søsken/ foreldre) er det ingen innmeldingsavgift Ved 3 medlemmer fra samme familie betaler de voksne studentpris.

* oppsigelsestid på 2 mnd gjelder.

**Du kan kun benytte deg av våre treningstilbudet, når forsikringskjema er utfylt.

Forsikring og klubbmedlemskap.

Lund Taekwondoklubb og Kristiansand kampsport klubb holder til på senteret. Dette er 2 idrettsklubber som drives på dugnad etter NIF sine normer. For å trene på senteret må du være medlem av en av disse klubber. Når du melder deg inn i en av klubbene, blir du blir forsikret, samt får lov til å bli gradert. Det er egne skjema som må fylles ut. Prisen er kr 500 pr kalender år. Klubbene er medlem av: Norges Kampsport forbund og Norges Kickboxing forbund. Klubbene er også medlem av de forskjellige stilartsforbund.


Beltet. SELVTILLIT RESPEKT FOKUS DISIPLIN SELVKONTROLL KOORDINASJON

Knytt beltet.

SØK GJERNE PÅ YOUTUBE PÅ “ TIE KARATE BELT” FOR VIDEO. Viktig at du tar deg tid til å lære ditt barn å knytte eget belte!


Bestill en gratis prøvetime idag. 91 16 48 45 Telefonen er betjent: mandag - fredag 10.00- 16.30

Trygg trening med mening.

Info 2013  

All info om kristiansand kampsport på en plass.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you