Issuu on Google+

     

Exam

: Citrix 1Y0-A14

Title

: Implementing Citrix XenDesktop 3

Version : R6.1

   

www.Prepking.com 

 


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

   

www.Prepking.com 

 


1. An administrator is configuring Access Gateway for users that will be connecting to virtual desktops remotely. The administrator needs to include settings for network traffic to XenDesktop. Which component should the administrator configure to communicate with the Access Gateway? A. Web Interface B. Domain Controller C. Virtual Desktop Agent D. Desktop Delivery Controller Answer: A

2. A user is attempting to access a virtual desktop provided by Provisioning Services. The Desktop Delivery Controller has requested that the virtual machine infrastructure boot the virtual desktop. Which step in the desktop delivery process occurs next? A. The disk image will be streamed to the virtual desktop B. The Desktop Delivery Controller will query the license server C. The Profile Management feature will apply user profile settings to the virtual desktop D. The computer account of the virtual desktop will be created in Microsoft Active Directory Answer: A

3. An administrator created multiple policies in a XenDesktop environment. Each policy has various policy rules configured with multiple filters based on how users access virtual desktops, the desktop group a user belongs to, and the client IP address. When a user logs on to access a virtual desktop, only the __________ will be applied to the user. (Choose the correct phrase to complete the sentence.) A. resultant policy B. highest priority policy C. policies without conflicts D. most recently created policy Answer: A

4. Which XenDesktop feature allows an administrator to reduce the amount of storage used in an    

www.Prepking.com 

 


environment? A. Desktop optimization B. High definition performance C. Single image desktop management D. Reliable desktop access management Answer: C

5. An administrator just created a desktop group that will assign virtual desktops to users upon first use of the desktop. The administrator now decides to change the desktop group so that the virtual desktops are pre-assigned. What must the administrator do to change the desktop group from assign on first use to pre-assigned? A. Recreate the desktop group using the Access Management Console B. Change the settings of the desktop group using the XenDesktop Setup Wizard C. Reconfigure the properties of the desktop group using the Access Management Console D. Assign the desktop group to a new organizational unit using the Active Directory Configuration Wizard Answer: A

6. An administrator needs to create a vDisk that will run Microsoft Windows Vista as well as one application. No other applications will be added to the vDisk. The administrator should create the vDisk so that the vDisk size is __________ MB according to best practice, and the VHD format is __________. (Choose the correct option to complete the sentence.) A. 2040; fixed B. 8192; fixed C. 16384; fixed D. 2040; dynamic E. 8192; dynamic F. 16384; dynamic Answer: C

7. An administrator is creating a vDisk in a XenDesktop environment and wants to enable automatic vDisk    

www.Prepking.com 

 


updates. Which two vDisk properties must the administrator configure in order for a newer vDisk to replace an older vDisk? (Choose two.) A. Date B. Type C. Class D. Description E. Serial number Answer: BC

8. An administrator is using the XenDesktop Setup Wizard to build several virtual desktops and needs to specify the address of the XenServer infrastructure. Which two pieces of information can be used as the address of the XenServer infrastructure? (Choose two.) A. FQDN B. IP address C. Farm name D. MAC address Answer: AB

9. A user connects to a XenDesktop virtual machine (VM) and then launches a XenApp published application. The user plays audio from both the application and the desktop. The audio in the application is set to high, yet the user only hears low quality audio. Which change does the administrator need to make to improve the audio quality? A. Reinstall the local sound driver B. Change the bit-rate on the XenApp policy C. Set the audio quality on the XenApp policy to low D. Set the audio quality to high on the XenDesktop policy Answer: D

   

www.Prepking.com 

 


10. In which scenario should an administrator enable user-driven desktop restart? A. Users need to restart virtual desktops when they take too long to appear B. Users need to resume working where they left off when a virtual desktop is restarted C. Users need to restart both the local desktop and the virtual desktop at the same time D. Users need any unsaved work to be saved automatically when restarting a virtual desktop Answer: A

11. Which information does an administrator need to add a virtual machine (VM) to Provisioning Services? A. The IP address of the VM B. The MAC address of the VM C. The IP address(es) of the Provisioning Server(s) D. The name(s) of the virtual interface(s) associated with the VM Answer: B

12. Which component of the XenDesktop architecture uses Microsoft Active Directory to find the controllers that constitute a farm? A. Data Store B. Desktop Receiver C. Virtual Desktop Agent D. Desktop Delivery Controller Answer: C

13. Which two fields must an administrator configure the bootstrap settings to use when configuring Provisioning Services for PXE in a XenDesktop environment? (Choose two.) A. Gateway B. Subnet Mask C. MAC Address D. Desktop Delivery Controller IP Address Answer: AB

   

www.Prepking.com 

 


14. An administrator recently created a virtual machine (VM) and installed the Virtual Desktop Agent (VDA) on the VM. The administrator has been told to change the VDA communication port number to something other than the default. What must the administrator do to change the port number? A. Delete the VM then create a new VM B. Uninstall then reinstall the Virtual Desktop Agent C. Reconfigure the port number in the properties of the VM D. Change the port number from the Desktop Delivery Controller Answer: B

15. Which server hardware requirements must an administrator consider when setting up a resource pool for a XenDesktop environment? A. Local disk type and size B. CPU vendor and version C. Network speed and chipset D. Graphics card vendor and memory Answer: B

16. Which action should an administrator take to increase the amount of time an endpoint device stays connected to a virtual desktop to 48 hours if there is no input from the user? A. Update the disconnect timer B. Update the connection idle timer C. Use the default setting for the disconnect timer D. Use the default setting for the connection idle timer Answer: B

17. An administrator needs to change the connection default encryption settings of a desktop group to 128-Bit Login Only (RC-5). Click on the Exhibit button to view a screenshot of the desktop group properties.

   

www.Prepking.com 

 


In which setting in the desktop properties can this be done? A. Client Options B. Access Control C. Virtual Desktops D. Logon Information Answer: A

18. An administrator just created a desktop group in a test XenDesktop farm and now wants to move it to the production XenDesktop farm. What does the administrator need to do to move the desktop group to the production farm? A. Change the farm name in the properties of the desktop group B. Copy the desktop group from the test environment to the production farm C. Create another desktop group in the production farm with the same settings D. Reconfigure the hosting infrastructure settings in the properties of the desktop group Answer: C

19. An administrator has created a new Proof of Concept environment; however, none of the new machines have registered. What is one of the possible reasons the machines are NOT registering? A. ICA traffic is being blocked by the local router B. DHCP has assigned an incorrect MAC address to the VM    

www.Prepking.com 

 


C. XenServer tools have not been installed on the Desktop Delivery Controller or VM D. The DNS record for the Desktop Delivery Controller is showing an incorrect IP address Answer: D

20. How should an administrator deliver applications from two departmental XenApp farms into a single XenDesktop virtual machine? A. Install multiple XenApp plugins B. Set up zone preference and failover C. Aggregate the farms using Web Interface D. Consolidate the two farms into a single zone Answer: C

21. An administrator needs to configure a XenDesktop environment that has one XenDesktop farm for each branch office. There is one branch office in Dublin, one in Miami, one in New York and another in Bangalore. How many organizational units must the administrator configure for this environment? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: D

22. An administrator is expanding an existing XenDesktop environment and needs to add more virtual machines (VMs). Which two tools can be used to attach VMs to Provisioning Services? (Choose two.) A. XenCenter B. XenDesktop Setup Wizard C. Provisioning Server Console D. Access Management Console Answer: BC    

www.Prepking.com 

 


23. Which two steps should an administrator take to disable defragmentation on the target devices in a XenDesktop environment? (Choose two.) A. Edit the properties of the target device B. Put the vDisk in Standard Image Mode C. Run the Provisioning Server Device Optimizer D. Install the target device software on a virtual machine Answer: CD

24. An administrator plans to implement a XenDesktop environment that will include XenApp for Virtual Desktops, Access Gateway, Provisioning Services, and XenServer. Which three components can share a license server? (Choose three.) A. XenServer B. Web Interface C. Provisioning Services D. Desktop Delivery Controller E. XenApp for Virtual Desktops Answer: CDE

25. Which two types of profiles must an administrator use to allow the Profile Management feature to migrate profiles automatically? (Choose two.) A. Local B. Sepago C. Roaming D. Mandatory Answer: AC

26. When using Access Gateway in a single hop DMZ scenario, which port must be opened on the firewall between the Access Gateway and the virtual machine when Session Reliability is NOT in use? A. 80    

www.Prepking.com 

 


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/1Y0-A14V7.htm


Pass4sure 1Y0-A14V7 dumps