Page 1


Mode Campanya CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3. Es un joc en 1ra desenvolupar per Infinity War, distribuït per Activision. Aquet joc es la seqüela del el CALL OF DUTY Modern Warfare 2.

En el mode campanya es pot observar clarament que es la continuació del Modern Warfare2 i tornarem a veure alguns personatges que podrem reconèixer com: Capitan Prince, Soap i Makarop, Nikolai I uns altres nous com: Yuri, Fros


Mode Muti jugador.

Com a tots els jocs del Call of Duty compten amb el mode multi jugador En aquet modes pot competir amb persones de tot el mon el primer pas seria crear i personalitzar una classe Exemple: -Arma principal: M4A1 -Arma secundari : USP -Letal: C4 -Tactica: Cegadora -Ventaja 1: Prestidigitaci贸n -Ventaja 2: Asisino -Ventaja 3 : Punteria estable -Rchas de muerte: Ultima batalla -Rachas de bajas: Uav, Paquete de ayuda, Smi.


MODES PRESTIGIS EL joc compta amb el mode Multi jugador. Al arribar al nivell 80 pots continuar jugant amb aquet nivell o activar el mode prestigi. El mode prestigi compta amb 10 emblemes que son aquetes.

Actualització Amb la nova actualització s’han agregat 10 nous prestigis.

CALL OF DUTY ELITE. Call of Duty Elite es una aplicació del joc. En el call of Duty Elite es poden veure les ofertes del joc. També es pondrà comprar els mapes des de aquesta aplicació, els nous mapes estaran disponibles a partir del dia 29 de març sortirà Overwatch i entorn al 12 d’abril estarà disponibles a la Store Black Box, Black Ice i Negotiators.


Mapes per defecte el joc en el modo multi jugador porta 12 mapes que son , Seatown, Resistance, Hardhat, Dome, Downturn, Lockdown, Arkadem, Bootleg, Village, Bakaara, Carbon, Fallen. .

TambĂŠ es poden aconseguir tĂ­tols completant els desfio del joc.

MW3  

MW3 Consejos y descripcion

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you