Page 1


Om wat te doen? Om andere mensen te ontmoeten, jong en minder jong. Om verhalen te delen met jongeren. Om met leeftijdsgenoten te praten. Om iets bij te leren. Om talenten te tonen. Om bezig te zijn in fijn gezelschap. Om elkaar te ontmoeten. Om samen te zijn.

Voor en met wie? Vooral voor senioren, maar Huize August is erg gastvrij. Voel je je soms alleen en kan je wat gezelschap gebruiken? Wil je graag jongeren leren kennen en samen een activiteit doen? Je bent welkom. Omdat samen zijn beter is dan alleen zijn. De leerlingen en studenten van de RHIZO Zorgkrachtschool, VIVATO en VIVES HBO5 verpleegkunde Kortrijk willen je graag ontmoeten en samen dingen doen.


Welke activiteit kan ik doen? Je kan kiezen voor een creatieve activiteit (bijvoorbeeld kerstkaarten ontwerpen), een kookactiviteit (een lekkere maaltijd bereiden) of een zelfstandige activiteit (bijvoorbeeld een spel spelen of wat breien). We sluiten de voormiddag af met je zelfbereide maaltijd of een lekkere broodmaaltijd.

Wanneer ben ik welkom en hoeveel kost dat? Je bent welkom op maandag, woensdag en vrijdag telkens in de voormiddag van 9.15 uur tot 12.30 uur. De kostprijs bedraagt 2 of 4 euro afhankelijk van wat je wilt doen: - Voor de zelfstandige activiteit, koffie, thee of water en een eenvoudige broodmaaltijd betaal je 2 euro. - Voor de kookactiviteit, koffie, thee of water en de zelfbereide maaltijd betaal je 4 euro. - Voor de creatieve activiteit, koffie, thee of water en een eenvoudige broodmaaltijd betaal je 4 euro.


Ken je iemand die graag zou komen?

Waar?

Ken je iemand die wat gezelschap kan gebruiken of die een zinvolle dagbesteding zoekt? Breng hem of haar dan op de hoogte via deze flyer en/of neem gerust contact op!

In het hart van Kortrijk op amper 650 meter van het station.

Ontmoetingshuis over generaties heen Burgemeester Nolfstraat 35 8500 Kortrijk 056/82 82 99 hallo@huizeaugust.be www.huizeaugust.be facebook.com/HuizeAugust

Huize August  
Huize August  
Advertisement