Page 1

Beste Hobbyfans, Op dit moment komen er tal van nieuwe producten uit en we zullen er een aantal onder de aandacht brengen. Van de populaire Stitching Sheets zijn nu twee Limited Editions verschenen. De borduurpatronen zijn van Ann`s Paper Art, maar de tekeningen zijn deze keer van Marieke`s Design, een unieke samenwerking. Stitching Sheets nummer 21 en 22 en de naam zegt het al...gelimiteerde oplage, dus op = op!

Hobbydots boeken 6 en 7 Ook zeer geliefd is de techniek van Hobbydots. Nu zijn er 2 nieuwe boeken met voorbeelden, patronen en plaatjes, met tekeningen van Francis Sinke en Sjaak van Went. Tevens hebben we nieuwe Hobbydots Adhesive stickervellen in de serie 4 en 5.


Docrafts artikelen De firma Docrafts heeft een hele serie uitgebracht met achtergrondpapier, stempels, stickervellen, splitpennen, embellishments, etc. Hier vindt u de beroemde afbeeldingen van o.a. Forever Friends, The Country Companions, Hanoverian (met afbeeldingen uit het Victoria & Albert Museum in Londen), Papermania, etc. De producten zijn terug te vinden bij de verschillende hoofdstukken (achtergrondpapier bijv. bij papier, splitpennen bij de splitpennen (brads), etc)


Mireille Afgelopen week hebben wij de 30 laatste knipvellen van Mireille aan ons assortiment toegevoegd. Tevens zijn er 3D boekjes van dezelfde kunstenares, die wij nu ook verkopen. De nieuwe knipvellen zijn terug te vinden onder Knipvellen/Mireille, de boekjes bij het hoofdstuk boeken.


Joy mallen voor de Cuttlebug etc. Van Joy Crafts hebben we een aantal nieuwe mallen om te snijden en te embossen (de vertrouwde paarse kleur) en een aantal alleen voor het embossen (groene kleur). Zo zijn er knopen die u kunt uitsnijden dmv bijvoorbeeld een Cuttlebug, maar ook een naaimachine met klosje garen of randjes met dolfijnen en vlinders. In de groene serie hebben wij er een ornament bij, boom, kroonluchter, swirls, libelles, etc.

Afgelopen weken hebben we ruim 200 nieuwe producten op onze


website geplaatst. Zo zijn er nieuwe Pyramide Boekjes, 3D Miniboekjes, Kanbanvellen, Madeira Glamour garen, Marieke en Anne knipvellen, stickervellen met Kerstteksten en nog veel en veel meer. Kortom kom snel kijken, wij verheugen ons op uw bezoek! Tot gauw, Het Hobbypunt Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden. Direct inloggen

http://www.thobbypunt.nl Wilt u zich afmelden? Via uw profiel kunt u aangeven dat u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.

Nieuwsbrief tHobbypunt  

nieuwsbrief

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you