Page 1

25% korting op RAAMDECORATIE Verdiep u in de wereld van raamdecoratie en de hoeveelheid zal u doen duizelen! Talloze soorten in nog meer kleuren en dessins. Vraag ons om een persoonlijk advies en desgewenst komen we bij u thuis om de nieuwe raamdecoratie perfect op uw interieur af te stemmen.

Actie geldt van 12 t/m 24 september 2011

jaloezieën | rolgordijnen | vouwgordijnen | multishades paneelgordijnen | plissé- en duettegordijnen | vlinderjaloezieën


25% korting op RAAMDECORATIE

De komende weken is het extra voordelig om uw woning een metamorfose te geven. U ontvangt namelijk tot zaterdag 24 september maar liefst 25% korting op raamdecoratie! Voor de woon- of slaapkamer, maar ook de kinderkamer of het kantoor kan er heel snel mee opgeknapt worden. Wacht dus niet te lang en kom naar onze winkel.

Actie geldt van 12 t/m 24 september 2011

Deze actie geldt niet op arbeidsloon en niet op reeds geplaatste orders, vraag naar overige voorwaarden in de winkel. *Acties gelden alleen op de collecties van de deelnemende merken. Niet in combinatie met andere acties. Prijs-, assortiments- en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet alle winkels voeren het afgebeelde assortiment. Dit is een uitgave van Concepts & Companies B.V. te Amersfoort.

september actie rhetap  

Rhetap actie in Barneveld voor de meest complete woningstofering.

september actie rhetap  

Rhetap actie in Barneveld voor de meest complete woningstofering.

Advertisement