Page 6

6

BOLIG & INTERIØR AVIS

De mørke fargene går som en rød tråd gjennom hele huset, både utvendig og innvendig. For å brekke av har Karina valgt å gå for innslag av gull og glitter. - Jeg har vært opphengt i at jeg skulle ha noe som skiller seg litt ut. Slik som med tapetene. Jeg følte at når alt var svart så måtte jeg ha noe som viser litt igjen, og tapetene kunne ikke vært mer perfekt. Jeg er veldig glad i glitter og gull. Ytterdøren har også et glamorøst preg over seg. ­Paret tittet nemlig på flere forskjellige farger før de endte på gull der også. - Siden vi har svart hus så vi på alle mulige farger til døren. Så kom vi over denne fargen og da tenkte vi at herlighet skal vi bare gjøre det. Vi angrer ikke på det, for det ble ganske bra, smiler Karina.

ET SOSIALT ROM Google og Instagram er blitt flittig brukt for å finne inspirasjon når alle valg skulle bli tatt. Noe Karina ikke angrer på er at de har valgt bort å ha TV i stuen. - Jeg er veldig glad i denne stuen her. Både med ­fargevalg, og at vi ikke har TV. Da blir det jo mer som et oppholds- og spillerom, sier hun og fortsetter: - Det er deilig å ha et rom hvor det ikke er noe støy fra TVer, det får vi ha en en annen plass. Selv om hun er veldig glad i stuen presiserer hun at hun ikke har noe favorittrom, men at helheten er det hun er mest fornøyd med. - Det må jo være fargevalgene og helheten. Vi har jo selvfølgelig litt flere planer, men de får vi ta litt etter litt. Nå er vi bare glade for at vi endelig har kommet oss i hus.

SPENSTIGE LØSNINGER: På baderommene har paret gått for blant annet svarte glitrende steinvegger på det ene og tregulv som fortsetter oppover veggen på det andre.

Profile for RGB-Design

Bolig & Interiør 29082019  

Advertisement