Page 14

14

BOLIG & INTERIØR AVIS

- FOLK MÅ KUNNE GÅ INN I HUSET DITT UTEN AT DE SKAL VÆRE LIVREDDE FOR Å TA PÅ TING ELLER SØLE. bolig ble ofte omtalt som «Pippihuset». Nå har hun derimot duset ned fargene, og heller sluppet enda mer planter inn. - Det som er med meg, er at jeg kan sikkert male en vegg tre ganger på ett år. Jeg klarer ikke å bestemme meg, men jeg kjøper aldri ny maling for vi har flere spann fra gamle rom så jeg bruker nesten bare ­rester, sier hun og fortsetter: - Men jeg er litt forbi den fasen hvor jeg skulle ha masse forskjellige farger på veggene. Jeg kan heller bruke småting slik som ­pampas eller den gule lampen med knæsje farger, istedenfor en hel vegg som er rosa eller grønn. Den fargen som går mest igjen i huset er soleklart grønn, rundt om har planter i alle fasonger og ­størrelser fått sin plass. - Det er jo en jungel her inne. Jeg elsker det. Det gjør noe med utrykket - og med luften, når en får masse grønne planter inn. Du får en indre ro, forklarer hun.

TRENGER IKKE VÆRE PERFEKT Lønnegraff er opptatt av at interiøret skal være løst og ledig, og det å finne sin egen stil har vært viktig. - Jeg følger aldri interiørblader, selv om jeg elsker å følge med på Instagram og slikt. Det viktigste er å finne sin egen stil. Ofte ser jeg at når du kommer inn

FAVORITTROM: Marits soleklare favorittrom i boligen er badet. Den gode lune atmosfæren, og spafølelsen den åpne dusjen gir gjør rommet perfekt.

i ett hus så er det som det er tatt ut fra et magasin du har lest før. Hun trekker frem presset mange møter i sosiale ­medier som en uting, og presiserer at alt ikke alltid trenger å være perfekt. - Alt skal se så bra ut, men det er jo ikke slik virkeligheten er. Jeg får helt avsmak. Det har jeg jobbet med i alle år, at folk ikke må ta alt så seriøst. Man må være litt mer avslappet. Folk må få kunne gå inn i huset ditt uten at de skal være livredde for å ta på ting eller søle. Alt trenger ikke være 100% perfekt, avslutter hun.

Profile for RGB-Design

Bolig & Interiør 29082019  

Advertisement