Page 13

BOLIG & INTERIØR AVIS

OPPTATT AV GJENBRUK: Sofagruppen er kjøpt på Facebook, og tubaen i hjørnet er funnet på søppelfyllingen. Marit Elise mener det er for mye bruk og kast i dagens samfunn.

for sitt spenstige utsende er litt vanskelig å gå i. ­Trappen som på sin tid ble spesialbestilt fra Italia fikk derimot stå, noe Marit er veldig takknemlig for den dag i dag. - Det er jeg glad for at vi ikke gjorde, for den gjør jo så mye for rommet.Vi fikk en snekker inn for å se på det, og han sa at det var så og si umulig og kom til å koste flere hundre tusen, forteller hun og tilføyer: - Da pusset vi heller opp kjøkken, bad og litt av uteområdet istedenfor. Slik fikk vi tre ting istedenfor en. Veggen mellom stue og kjøkken ble også revet og paret gikk for en åpen løsning for å slippe mer lys inn. - Plutselig hadde vi to ekstra vinduer i stuen og mye mer lys. Det å rive ned en halv vegg, det var ikke så dyrt som vi trodde. Man blir bare litt utslitt selv, ­smiler Lønnegraff.

- DET ER BARE Å PRØVE FORSKJELLIG Det meste i boligen til det unge paret er handlet brukt. For å få en enda mer personlig vri på møblene får de gjerne en liten oppfriskning før de blir tatt i bruk. - Når man går på søppelfyllingen så ser man at folk kaster alt mulig. Jeg har jo bare lyst til å ta med meg alt hjem igjen og bare fikse det opp, sier hun. Samme innstilling har hun mot møbler hun har hatt en stund og som hun kanskje begynner å gå litt lei av. - Slik som dette bordet, det var helt hvitt før. Legg litt kontaktplast på så får man et nytt bord, istedenfor å kaste det for så å kjøpe et nytt til flere tusen. Det er bare å prøve seg frem, fortsetter hun. Av favorittmøblene trekkes en gammel tuba fra ­søppelfyllingen og en gyngestol kjøpt på Facebook frem. - Gyngestolen, den er helt meg. Den kjøpte jeg på Facebook. Jeg vet ikke hvor gammel den er, men den er ganske gammel og har blitt malt flere ganger opp gjennom. Det er så mye sjel i den, forteller Marit før hun retter blikket mot tubaen i hjørnet: - Og tubaen er det pappa som har laget. Den så ikke ut når han fant den, men han dro den med hjem og banket ut alle bulkene og laget den om til en lampe. Det er ting som betyr litt.

FRA FARGEBONANZA TIL GRØNN JUNGEL At Marit er glad i farger er det ingen tvil om. ­Kroppen prydes av fargerike tatoveringer og hennes gamle

SAKEN FORTSETTER PÅ NESTE SIDE ➔

PÅ BUDSJETT: Marit Elise og Erik har pusset opp på budsjett, og når både kjøkken og bad skulle tas ble priser sjekket nøye.

13

Profile for RGB-Design

Bolig & Interiør 29082019  

Advertisement