Page 1

MIN DIGTSAMLING Af Reynir


GlĂŚden diamant digt

, ,


Biodigt om Lisa Lisa Glad, sød og rar. Mor til mig. Datter af min morfar og mormor. Holder af familien, holder af at se håndboldkamp og holder af at løbe. Føler sig stolt, glad og hun føler sig elsket. Hun trænger til motion, flere timer i døgnet og en fed rejse med familien til et eksotisk sted. Frygter at der skal ske noget med familien og skovflåter og naturkatastrofer. Hun vil give børn en tryg og god opvækst og sine børn nogle gode oplevelser, hun vil også give alt hvad hun kan på sit arbejde. Drømmer om at se mere af verden og at se sine børn vokse glade op. Hun drømmer også om at blive ved med at have et spændene liv. Bor i Silkeborg i buskelund på buskelundhøjen 220. grunden ligger på en bakke. Lisa björk reynisdottir.

3


Rystende digt

Rystende. Det var en varm sommerdag Pludselig stod tiden stille Jeg sad og spiste kage S책 s책 jeg ham falde


Sam digt Sam sabelsluger fra Als f책r vabler i sin hals. For at undg책 vablerne m책 han koge sablerne, S책 de smager bedre.

5


Island Bjergenes toppe Hestene p책 markerne Boblende gejser


Haiku digt Fuglen flyver op Græsset titter frem fra skjul! Træet får knopper

7


Praledigt R|olig E|xtrem Y|ndig N|ice I |vrig R|ar


Gid jeg var… Gid jeg var lidt rigere, for så ku’ jeg købe hvad Jeg vil. Gid jeg var lidt smidigere, for så ku’ jeg gå i Spagat. Gid jeg havde tænder af stål, for så ku’ jeg spise mere slik. Gid jeg havde et bedre immunforsvar, for så Blev jeg mindre syg. Gid jeg var bedre til gymnastik, for så ville mine Vejrmøller og arabere blive bedre. Gid jeg var bedre til håndbold, for så ville det blive sjovere.

9


Færdiggjorte digte Hvor løber regnen hen og skjuler sine tårer? Ned i grøften til frøen. Som om jeg var vågen, virkede drømmen. Surre, surre, sum, sum siger den lille bi. Jeg er kun en lille digter, med et stort. Jeg drømmer om et forår, hvor blomsterne titter frem. Mit ene øje græder, fordi det er mit eneste. Når jeg er mest alene, har jeg det bedst. Den lille pige råbte til min kone: Din onde heks. Jeg er her fordi, jeg vil på ski. Jeg er det grønne træ, med mange blade. Morgenstund, har guld i mund.


Enderim Jeg drømte i nat, at jeg så en kat. Og mens jeg sov, så brugte jeg en plov. Min drøm var lang, jeg sang. Det lød så flot, og så godt. En hare gik, til gymnastik og hopped’ op, på bjergetop. En løve stor, løb ind til port. Min mor kom ud, og skældte mig ud. Jeg vågned’ op, og så min krop. Og heldigvis, spildte jeg ik’

11


Bogstavrim. Skønne smukke sommer. Skøn, sjov og stille. Skibet sejler snart. Stranden fuld af sand. Soppe i saltvandet med en spand. Se mit spyd, det er skarpt. Spyddet spidder sildene. Sildene skal snart steges. Sild er sunde. Jeg skuer den stille smukke skindende sol.


Parrim Jeg stod der og troede Det kun foregik i mit hoved’

Krydsrim Jeg ved ik’ om jeg vil Men han siger jeg skal Jeg hader lugten af grill Men jeg skal til bal

Bogstavrim En bar barbar bar en bar barbar ind pĂĽ en barbarsk barbar bar.

13

Reynirs digtsamling  
Reynirs digtsamling  
Advertisement