Page 1

Ediția Ianuarie 2019


Bine ai venit! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai luat deja decizia de a te schimba – ai devenit Revvoluționar! Tocmai pentru că știm că nu este ușor, specialiștii Revvolution vor fi alături de tine pe tot parcursul acestei călătorii. Enjoy the Revvolution journey!


CE CONȚINE PROGRAMUL REVVOLUTION? 1 ediție în programul Revvolution este un cumul de procese care duce la atingerea obiectivelor de wellness ale fiecărui participant. O ediție durează 4 săptămâni și are următoarele componente: • Evaluare inițială și finală - pentru a identifica punctul de plecare si a monitoriza progresul • Plan alimentar personalizat în funcție de obiectiv - planificare completă a meselor, astfel încât să nu îți mai faci griji dacă este corect sau nu ce mănânci. Structurat pentru o săptămână, cu 3 mese și 2 gustări • 8 / 12 antrenamente de grup mereu supravegheate de 2 antrenori, astfel încât să execuți mișcările în deplină siguranță, cu coregrafii diferite la fiecare antrenament • Seminar de biomecanică – la începutul programului, vei învăța execuția corectă a mișcărilor de bază de la antrenament • Școala de sănătate Revvolution – seminar video – un video pe teme de nutriție și antrenament astfel încât să înțelegi ce se intâmplă în corpul tău atunci când urmezi programul, de ce este bine să consumi anumite alimente sau de ce altele te pot îndepărta de obiectiv și cum poți gestiona mai ușor tot procesul de remodelare corporală • Ședinta de consultanță și coaching – întalniri cu Valentin Vasile, creatorul programului Revvolution și cu specialiștii din program, pentru a-ți menține motivația și a primi răspuns la toate întrebările legate de procesul de slăbire • Aplicație dedicată, cu toate componentele programului – aplicația mobilă îți aduce planul alimentar, lista de cumpărături și toate programările la doar un click distanță • Acces în Comunitatea Revvolution – vei interacționa cu ceilalti membri și vei avea acces la numeroase resurse care să te ajute să parcurgi cât mai ușor acest drum • Evenimente dedicate membrilor activi din Comunitate – concursuri individuale și pe echipe la studio, alergări in aer liber, astfel incât să slăbești și să te antrenezi distrându-te


EVALUAREA INIȚIALĂ ȘI PLANUL ALIMENTAR PERSONALIZAT În săptămâna precedentă începerii programului, vei participa la evaluarea inițială. Această întâlnire are rolul de a efectua măsurătorile cu analizatorul corporal TANITA, cel mai performant instrument de măsurare a compoziției corporale, dar și de a înregistra alergiile sau intoleranțele tale alimentare. Evaluarea inițială ne va oferi toate datele de care avem nevoie pentru construirea planului tău alimentar. Programarea la evaluarea inițială se face personal, în urma primirii pe e-mail a link-ului de programări, în intervalul orar disponibil. Acest e-mail va fi trimis în săptămâna care precede evaluările. În decurs de 2-4 zile lucrătoare vei primi prin e-mail planul tău alimentar personalizat. Planul este construit pentru 7 zile (7 meniuri) de luni până duminică și conține 3 mese principale plus 2 gustări. Vei primi și un plan alimentar de back-up, mai ușor de preparat din punct de vedere logistic. Mesele din acest plan pot înlocui mesele din planul alimentar de bază, în cazul în care nu ai timp să le prepari (planul de backup nu este personalizat și este menit să te ajute doar în cazul în care nu reușești să procuri mesele specificate în planul de bază, într-o anumită zi). PERIOADA DESFĂȘURĂRII Săptămâna precedentă începerii ediției DURATĂ ~15 min.


ANTRENAMENTELE

PERIOADA DESFĂȘURĂRII 4 săptămâni din momentul începerii ediției DURATĂ 60 min.

Există patru niveluri de intensitate: Grow (nu ai mai făcut sport deloc în ultimele 6 luni), More (ai un istoric sportiv, însă activitatea nu a fost constantă), Up (faci antrenament constant de minim 3 ori pe săptămână), Strength (ai deja un istoric sportiv, ți-ai atins obiectivul de slăbire și dorești creșterea masei și a densității musculare). La inscriere ți se va recomanda unul dintre niveluri și îți va fi menționat la ce ore și în ce zile sunt disponibile grupele pentru nivelul respectiv. Nivelul poate fi schimbat la fiecare patru săptămâni, dacă antrenorii îți recomandă un antrenament mai intens. Clasele sunt prestabilite astfel (ai locul rezervat timp de patru săptămâni în aceleași zile și ore): Luni + Miercuri sau Marți + Joi, de la orele 7:00, 8:00, 9:00, 10:00 și între 17:00 – 22:00 (vezi tabelul din pagina următoare). Antrenamentele sunt de două tipuri: Body Workout și Circuit. Se lucrează atât cu greutatea corpului, cât și cu instrumente tehnologice performante. Antrenamentele includ tehnici precum IIT, HIIT, Tabata, Concurrent Training etc. Poți opta și pentru al treilea antrenament săptămânal – acesta se desfășoară Vineri și este o clasă specială, în funcție de obiectiv, dar și de preferințele tale pentru antrenament. Dacă preferi antrenamentul cardio, îți recomandăm clasa Metamorefit sau Vo2Max, o clasă Combat, unde vei scăpa de tot stresul acumulat peste zi. Dacă îți dorești tonifierea zonei Core – te așteptăm la Shape. Dacă iți place să lucrezi cu greutăți, avem pentru tine clasa Pump – unde te vei antrena cu bara și discuri. Nu in ultimul rand, o ora de Stretching te va ajuta să îți regăsești echilibrul și să îți detensionezi musculatura. La fiecare clasă sunt prezenți cel puțin doi antrenori și maxim 16 participanți. Se lucrează în sistem Group Personal Training, pentru ca fiecare participant să primească toată atenția antrenorilor și să execute mișcările în deplină siguranță. O clasă de antrenament durează aproximativ o oră. Poți recupera o parte din antrenamentele pierdute la sesiunile de recuperări.


ORAR ANTRENAMENTE ORA

Luni + Miercuri Studio 1

Studio 2

Marti + Joi Studio 3

Studio 1

7:00

UP

MORE

8:00

MORE

GROW

9:00

UP

GROW

10:00

MORE

GROW

17:00 GROW GROW

18:30 19:00

MORE

STRENGTH MORE

GROW

UP MORE

UP

GROW

MORE UP

MORE

MORE

MORE

MORE

20:30 21:00

GROW MORE

GROW

19:30 20:00

Studio 3

GROW

17:30 18:00

Studio 2

MORE GROW

UP GROW


ANTRENAMENTE EXTRA Dacă simți nevoia de o provocare în plus, am pregătit pentru tine un pachet de patru antrenamente extra, care se desfășoară în fiecare vineri. Ai, la alegere: • VO2MAX (Combat) • Metamorefit (o combinație unică între exerciții de tip circuit si body workout) • Pump (clasa de tonifiere cu greutati) • Shape (o clasa de tonifiere pentru zona core si fesieri, cu benzi elastice) • Stretching Prețul ediției cu 3 antrenamente / săptămână este 135 euro (635 lei) în total.

ORA

Vineri Studio 1

Studio 2

Studio 3

7:00

PUMP

8:00

VO2MAX

9:00 17:00

SHAPE STRETCHING

PUMP

18:00

VO2MAX

SHAPE

PUMP

19:00

METAMOREFIT

SHAPE

PUMP

20:00

VO2MAX

STRETCHING

PUMP


SEMINARIILE Seminar biomecanică

Școala de sănătate Revvolution

Siguranța este cea mai importantă – nu vrei să riști o accidentare tocmai acum, când ai luat decizia de a te antrena constant. De aceea, la seminarul de biomecanică vei învăța cum să execuți corect mișcările în timpul unui antrenament, dar și importanța din spatele acestor mișcări (necesită echipament sportiv). Nimic nu este la întâmplare în antrenamentele Revvolution, așa ca fiecare mișcare contează! Pregatește-ți echipamentul, pentru că în prima sâmbătă din program te așteptăm la seminarul de biomecanică!

Nu îți face griji, singura ta temă la Școala de Sănătate va fi să rămâi la fel de motivat ca și până acum, iar asta va fi și mai ușor dacă vei înțelege de ce este bine să consumi anumite alimente și să le eviți pe altele, ce schimbări se produc în corpul tău atunci când renunți la dulce sau cum îți poți proteja și îmbunătăți sănătatea adoptând un stil de viață sănătos. Vei primi două videoclipuri ce abordează teme diferite și interesante despre nutriție și antrenament. Le poți urmări oricând și ori de câte ori dorești.

PERIOADA DESFĂȘURĂRII Săptămâna 1

PERIOADA DESFĂȘURĂRII Video, se trimite în săptămâna 4

DURATĂ ~60 min.

DURATĂ 60 min.


RECUPERAREA ANTRENAMENTELOR PIERDUTE Îți garantăm că antrenamentele Revvolution dau dependență și că vei aștepta cu nerăbdare urmatoarea oră. Însă lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum ne dorim, și unele evenimente neprevăzute din programul tău te pot face să ratezi o clasă. Nicio problemă - ai posibilitatea de a recupera jumătate din antrenamentele pierdute pe parcursul ediției, în sesiunile de recuperare de sâmbătă. Sesiunile de recuperări se desfășoară în zilele de sâmbătă din ediție. Sesiunile de recuperări se organizează conform grupelor din program, în funcție de nivelul de intensitate la care ești înscris. Participarea se face prin înscriere în prealabil, direct la recepție sau la e-mail membru@revvolution.ro Orele de clasă de sâmbătă: 10:00 (Grow), 11:00 (More), 12:00 (Up/Strength). În plus, ai posibilitatea de schimb de antrenamente cu alti membri în Comunitate, în ediția achiziționată, la nivelul echivalent cu nivelul la care ești înscris. Antrenamentele pierdute se pot recupera exclusiv în ediția curentă. Nu se reportează pentru edițiile următoare. PERIOADA DESFĂȘURĂRII Sâmbătă DURATĂ 60 min.


ȘEDINȚĂ DE COACHING (LA CERERE) Ședința de coaching este o întâlnire cu Valentin Vasile, creatorul programului Revvolution. În cadrul acestei întâlniri, Valentin îți va răspunde la toate întrebările legate de logistica nutriției, despre factorii limitatori de ordin motivațional în aspecte privind mesele, antrenamentele ori orice alt subiect care este de interes pentru tine și are legătură cu parcursul în cadrul programului. Pentru a putea beneficia de această ședință, programarea se face personal, în urma primirii pe e-mail a link-ului de programări, în intervalul orar disponibil, în limita locurilor disponibile.

PERIOADA DESFĂȘURĂRII Săptămânile 2-3 ale ediției DURATĂ 15 min.


MECANISMELE COMPORTAMENTULUI ALIMENTAR (LA CERERE)

Această ședință reprezintă o discuție despre cum poți păstra echilibrul între alimentația de slăbit și cea sănătoasă. Ședința durează 20 de minute și se va desfășura sub forma unei discuții cu Tania Fântână, nutriționist Revvolution. În cadrul acestor ședințe veți lucra împreună pentru a înțelege ce poți face concret atunci când ai o poftă de mâncare exagerată sau un moment tensionant. Dacă ești într-un moment în care motivația ta nu se mai află la cote maxime, această întâlnire te va ajuta să îl depășești. Programarea se face personal, în urma primirii pe e-mail a link-ului de programări, în intervalul orar disponibil, în limita locurilor disponibile. PERIOADA DESFĂȘURĂRII Săptămânile 2-3 ale ediției DURATĂ 20 min.


DESPRE STUDIO ȘI ECHIPA REVVOLUTION Where does the magic happen? Studio-ul Revvolution se află pe strada Matei Millo, nr. 9 – în spatele hotelului Novotel/Palatul Telefoanelor, în centrul Bucureștiului. Acces metrou: M2 – Universitate / M1,M3 – Izvor / RATB: Grădina Cișmigiu - 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 122, 137, 138, 268, 336, 601 Studio-ul beneficiază de locuri de parcare. În cazul în care parcarea este ocupată, poți parca pe baza cardului de membru în parcarea Novotel (aprox. 50 m distanță față de studio, spre Calea Victoriei). Dacă vremea permite, te încurajăm să vii cu bicicleta – în curte găsești un rastel unde o poți lega. Desigur, colegele de la recepție te vor direcționa către zona în care trebuie să ajungi, însă îți prezentăm pe scurt configurația spatiului: PARTER

Recepție Cabinet consultanță Cabinet evaluări

DEMISOL Studio 3 Vestiar fete (+saună) ETAJ 1

ETAJ 2

Studio 1 Vestiar fete Studio 2 Vestiar băieți (+saună)

O echipă de peste 20 specialiști îți va fi alături pentru ca tu să îți atingi obiectivul. Mai jos ai datele de contact ale membrilor din echipa Office Revvolution și informațiile cu care ei te pot ajuta. Nu ezita să ne contactezi – vom încerca să rezolvăm orice problemă în cel mai scurt timp! Nume Echipa Revvolution

Departament

Adresă e-mail / Telefon

Subiecte

Customer membru@revvolution.ro Orice solicitare privind desfășurarea Relationship 031.101.11.32 – Recepție (10:30 – 21:30) programului Revvolution

Andreea Ciobanu

Customer Relationship

andreea@revvolution.ro 0753.407.375 (10:00 - 18:00)

Desfășurare ediție Înscrieri

Florentina Damian

Customer Relationship

wewillchangeyou@revvolution.ro 0741.741.953

Programări / Feedback Online

Ioana Voicu

Sales

sales@revvolution.ro 0753.407.375 (10:00 - 18:00)

Vânzări Înscrieri

robert@revvolution.ro

Facturi

Robert Popa Administrativ


APLICAȚIA REVVOLUTION Pentru că știm că este dificil să nu te abați de la meniu, mai ales cu atâtea tentații culinare în jur, să nu lipsești de la antrenament, să ai 3 mese pe zi, să bei suficientă apa și să te odihnești cel puțin 8 ore pe noapte, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu Aplicația Revvolution! Acum nu mai trebuie să îți faci griji că nu mai găsești e-mail-ul cu planul alimentar, că nu ai apucat să te programezi la evaluare sau la coaching și că nu mai găsești postarea din Comunitate cu locul liber de la clasa dorită. În prima zi din program vei primi pe e-mail-ul cu care te-ai inscris datele de log in în aplicație, precum și ghidul de utilizare. Contul tău va fi activ pe parcursul celor 4 săptămâni. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, în Google Play, respectiv Playstore.


REVVOLUTION ARMY / SESIUNI DE ALERGĂRI Dacă în timpul săptămânii muncim la antrenamente, în weekend ne distrăm tot prin antrenament! Ca participant activ în program, poți lua parte fie la alergările de weekend (antrenament în parc condus de unul din antrenorii Revvolution) – atunci când permit condițiile meteo, fie la evenimentul Revvolution Army, care se desfășoară la studio! Revvolution Army este un eveniment de tip concurs, atât în probe pe echipe GROW/ MORE/UP cu traseu de tip ștafetă, cât și un concurs individual cu premii atractive. Vei avea parte și de un circuit cu exerciții care îți vor dezvolta rezistența și rapiditatea. Evenimentul este supravegheat de 3 sergenți care vor conduce fiecare echipă. Se desfășoară în ultima duminică a fiecărei ediții. Indiferent de eveniment, vei primi un e-mail cu toate informațiile pentru înscriere, iar evenimentul va fi publicat și anunțat în Comunitatea Facebook.


REGULAMENT REVVOLUTION Se va respecta alegerea de grupă (zile și ore) făcută la începutul ediției, NU se va schimba pe parcursul unei ediții. Se va respecta alegerea de grupă (zile și ore) făcută la începutul ediției, NU se va schimba pe parcursul unei ediții. Se va respecta orarul de antrenamente și nu se va întârzia la clasele de antrenament. Nu este permisă participarea la un alt nivel față de grupa la care ești înscris (pentru recuperări / schimburi: Grow – Grow, More – More, Up – Up). În sala de antrenamente se va intra cu încălțăminte sport curată. De asemenea, pe saltea, în timpul antrenamentelor, pentru o cât mai bună igienă, se va folosi prosop personal (se pot închiria de la recepție).

Se vor respecta programările întocmai la ședințele de consultanță și consiliere, orice schimbare/absență va fi anunțată de tine printr-un telefon la 0311011132 sau e-mail la membru@revvolution.ro, cu minim 24 ore înainte de ora la care te-ai programat. Reprogramările sunt posibile în măsura în care rămân locuri disponibile, doar dacă programarea a fost anulată în timpul menționat. Altfel, se pierde dreptul de programare ulterioară la ședința respectivă. Dacă există două astfel de abateri, se pierde dreptul de a accesa serviciul respectiv. Nu suntem răspunzători pentru obiectele lăsate nesupravegheate în vestiare. Toate obiectele personale de valoare te sfătuim să le pui în dulap, încuiate. Planul alimentar va fi primit doar după efectuarea plății.

Se va menține curatentia în sală de antrenament și în vestiare.

Cele 4 săptămâni de program sunt consecutive, pentru ca procesul să fie cât mai eficient. Nu este posibilă înghețarea perioadei de abonament, decât în cazuri medicale.

Fiecare participant are obligația de a trece pe la recepția studioului și de a se legitima. Cheia pentru vestiar se primește la recepție și se returnează după finalizarea antrenamentului.

Antrenamentele pierdute se pot recupera exclusiv în perioada de valabilitate a programului. Nu se reportează pentru edițiile următoare.


CALENDAR EDIȚIA IANUARIE 2019* ACTIVITATE

DATA

START EDIȚIE

14 Ianuarie 2019

Evaluări inițiale

7 - 12 ianuarie 2019

Antrenamente

14 ianuarie – 9 februarie 2019

Seminar biomecanică

19 ianuarie 2019

Coaching și consultanță nutriție și antrenament

21 ianuarie – 1 februarie 2019

Evaluări finale

11 - 15 februarie 2019

*Pot apărea schimbări în funcție de sărbătorile legale și evenimente speciale.

Ghidul Revvolutionarului Ianuarie 2019  
Ghidul Revvolutionarului Ianuarie 2019  
Advertisement