Page 1

Celovite marketinške rešitve


Ste malo ali srednje veliko podjetje? Si želite povečati prepoznavnost podjetja,, blagovne znamke, izdelkov ali storitev? Ste prepričani, da poznate svojo ciljno skupino, da je le-ta prava? Imate nov, atraktiven proizvod ali storitev, pa ne veste kako, na kakšen način, kdaj in komu ga predstaviti?

MARKETING

Kolikor je vprašanj, toliko je odgovorov. Rešitve imamo mi!

V našem podjetju Vam nudimo celovite marketinške storitve, ki temeljijo na komunikacijskih in oblikovalskih rešitvah. Nikoli ne streljamo v prazno, zato spoznavamo, raziskujemo in oblikujemo komunikacijske strategije. Bistvena vrednost naših komunikacijskih strategij je, da strukturirajo naše misli in razmišljanja, ter jih usmerjajo v jasne in merljive marketinške cilje.

„reload frequently“


next

PAGE


Odgovor na vprašanje ne daje vedno rešitve problema. Pri nas najdemo za vsako vprašanje pravo rešitev! Kako povečati prepoznavnost in ugled podjetja? Kako do večjega dobička z osredotočanjem na vaše obstoječe kupce? Kako do novih strank na najcenejše možne načine? Kako pretvoriti potencialne stranke v kupce? Kako izboljšati učinkovitost vaše spletne strani? Kako učinkovito uporabljati socialna omrežja? Kje so pasti, kako se jim izogniti ter kje so še skrite priložnosti?

MARKETING Smo drzni in inovativni. Ko staknemo glave snujemo scenarije, motive, tekste, logotipe, slogane, dokler ne pridemo do končnih rešitev. Naše naročnike obravnavamo kot poslovne partnerje s katerimi stalno sodelujemo in jim svetujemo. Na podlagi Vaših želja in potreb, pripravimo celovit komunikacijski načrt, ki ga

Oglaševanje, pospeševanje prodaje, odnosi z javnostjo, svetovanje pri osebni prodaji in direktni marketing so orodja, ki jih za dosego ciljev učinkovito kombiniramo.

izvajamo sistematično. Korak za korakom. Vsak korak ima svoj namen. Doseči cilj, doseči pravo ciljno skupino, ki bo sporočilo razumela enako, kot ga razumete vi. Ustvariti prvi stik, ohranjati odnos in graditi zaupanje, ki vodi do medsebojnega uspeha – zadovoljni kupec, povečanje prodaje.

Ves čas smo pozorni, da so naše rešitve izvedljive, saj predlagane rešitve ponavadi tudi izvedemo. Za to poskrbi dobra ekipa oblikovalcev, marketerjev, programerjev, vajenih sodelovanja s ponudniki medijskih storitev.


Postavite si jasne cilje!


Kaj ponujamo? Marketinške pakete, ki jih pripravimo individualno glede na potrebe in želje naročnika. Za vsak paket izdelamo komunikacijski, terminski in finančni načrt, v katerem opredelimo vse potrebne postopke in orodja za dosego vnaprej določenih ciljev. V sodelovanju s poslovnimi partnerji načrt tudi izvedemo. Komu so paketi namenjeni: ·Start up podjetjem, ki šele vstopajo na trg ·Malim in srednje velikim podjetjem, ki si želijo na sistematičen način brez velikih stroškov povečati prepoznavnost in povpraševanje blagovnih znamk, izdelkov ali storitev ·Podjetjem, ki si želijo sistematično vodeno tržno komuniciranje skozi vso leto

MARKETING

KAKO DO SVOJEGA MARKETINŠKEGA PAKETA? Enostavno!

Pokličite nas, spoznajmo se in zahtevajte svetovanje in celovito ponudbo!

0590 66 002


Zahtevajte vse!


CRM SISTEMI Crm sistem je sistem za upravljanje odnosov s strankami. Cena pridobivanja novih strank je veliko večja od cene zadržanja obstoječih. Pri vsakem poslu je delo s strankami ključnega pomena. Odnos s stranko se začne graditi že ob prvem stiku in se tako rekoč nikoli ne zaključi. Vodi nas cilj, da se stranka k nam vedno znova vrača. Več informacij, podatkov in vedenj o kupcu imate, lažje boste gradili dolgotrajne odnose z obojestranskim zadovoljstvom. Za uspešen odnos je treba veliko vlagati tudi v rešitev - CRM sistem vam pomaga pri učinkovitem delu s strankami.

CRM Naše podjetje Vam nudi vzpostavitev učinkovitega CRM sistema in pomoč pri sestavi baze podatkov.

MARKETING POSPEŠEVANJE

PRODAJE

POSPEŠEVANJE PRODAJE

Pospeševanje prodaje je orodje tržnega komuniciranja, ki kratkorošno vzpodbuja potrošnike k nakupu. Zagotovo je odlična podpora oglaševanju, medijski pozornosti in osebni prodaji, hkrati pa je oblika posebne ponudbe. Naše storitve vključujejo kreativno zasnovo, organizacijo in izvedbo pospeševanja prodaje z različnimi orodji: nagradne igre, kupončki, vzorčki, darila, programi zvestobe, GRUPONI,...in vse nove nore ideje, ki prodajajo.


(S)poznajte svoje kupce!


OGLAŠEVANJE Ideje so tiste, ki gradijo odnos med potrošniki in blagovnimi znamkami, podjetji, ... Naše izvedbe idej se potrošnikov dotaknejo in verjamemo, da z njimi ostajajo. Naše kreacije oglasov so oblikovno dovršene, informativne in se natančno prilagajajo vrsti oglasa in mediju. Glede na ciljno skupino in trg, skrbno izbiramo medije in jih za najboljše rezultate med seboj učinkovito kombiniramo.

OGLAŠEVANJE Pripravimo in realiziramo vaše tiskovine, spletne oglase, radijske oglase in TV oglase.

MARKETING COPYWRITING

COPYWRITING Kreiranje učinkovitih in kredibilnih medijskih sporočil, vsebin prilagojenih strategiji podjetja, ciljni skupini, potencialnim kupcem ter samemu mediju: - besedila spletnih strani in spletnih predstavitev - besedila in sporočila e-mail in prodajnih pisem - sporočila za medije - kreiranje sloganov - besedila komentarjev, kolumn, člankov, poročil


Vsebina je kljuÄ?!


SPLETNI MARKETING Če vas ni na internetu ne obstajate. Nujnost vlaganja v spletni marketing danes ni več vprašanje ampak dejstvo. Izvajamo spletne analize in upravljamo s spletnimi identitetami. Ažurno spremljamo razmere na trgu, se prilagajamo spremembam, se nenehno izobražujemo in iščemo inovativne pristope za vaše podjetje. Oblikujemo unikatne spletne strani, s podporo prijaznega spletnega vmesnika. Nudimo vam upravljanje s spletnimi trgovinami, izvedbo zahtevnih facebook aplikacij, mobilnih aplikacij in druge posebne programske rešitve.

SPLETNI

MARKETING

MARKETING

Za spletni vmesnik LightCMS smo v letu 2010 prejeli nagrado GZS.

EMAIL

MARKETING

E-mail marketing priporočamo za: - e-novice - email promocijo - vabila na dogodke - spletne raziskave - grajenje crm baze

EMAIL MARKETING Email marketing vam zagotavlja razvoj blagovne znamke ( ko vas ljudje že poznajo in vam zaupajo svoje podatke je pomembno, da jim pošiljate ne le promocijska sporočila, ampak sporočila, ki imajo vrednost). Je stroškovno učinkovit in primeren za vsak posel. Omogoča natančno merljivost, časovno tempiranost, ohranja lojalnost vaših kupcev in omogoča pridobovanje novih.


SporoÄ?ila z vrednostjo osreÄ?ujejo!


SOCIAL MEDIA MARKETING Pripadnost in druženje sta dve od naših temeljnih potreb. Družabni mediji (facebook, twitter, youtube, linkedin,...) uporabnikom pomenijo druženje, zabavo in dober vir informacij. Zato so za podjetja pomemben komunikacijski kanal, preko katerega vzpostavimo stik na način, ki je uporabnikom prijazen in predvsem poznan. Namen social media marketinga je v dvosmernem dialogu med podjetjem in spletnim uporabnikom. Za uspešen nastop v socialnih omrežjih pa ni dovolj samo aplikacija ali profil, pomembno je upravljanje s slednjim.

SOCIAL MEDIA MARKETING

MARKETING VIRALNI

MARKETING

Zakaj obstaja velika možnost, da se bo sporočilo posredovalo dalje? Ker imamo neizmerno domišljijo in ker so izvedbe naših norih idej najprej vidne, nato padejo v misli, kjer obstaja samo ena možna reakcija: „ Ej stari, si videl to? „

VIRALNI MARKETING Verjetno ste že slišali za viralni marketing? Ta seveda nima nič opraviti z virusi. Viralni marketing je marketinška metoda, s katero vzpodbujamo ljudi, da prenesejo naše sporočilo, oglas, ponudbo naprej do svojih prijateljev, znancev, sorodnikov....in s tem se ustvarja možnost, da se bo sporočilo preneslo še naprej. Sporočila namenjena viralu pripravljamo v obliki besedil, podob, videovsebin ali drugih spletnih vsebin.


Deli s prijatelji!


OBLIKOVANJE Ljudje smo vizualna bitja in prvi vtis, ki ga naredite je enostavno vaša pojava-podoba. Mi Vam ustvarimo podobo, za katero se bodo ozrle mnoge oči, podobo, ki bo vedno znova vzbujala radovednost in željo po stiku z Vami. Ustvarjamo in oblikujemo celostne grafične podobe, tiskane publikacije ( letaki, zloženke, katalogi, plakati, časopisi, revije ) in spletne rešitve.

OBLIKOVANJE

MARKETING ORGANIZACIJA

SEJEMSKIH NASTOPOV

ORGANIZACIJA SEJEMSKIH NASTOPOV

Sejemski nastopi omogočajo neposredno, osebno komunikacijo s potrošniki in poslovnimi partnerji. Za uspešen nastop pa je potrebna celovita priprava. Naša organizacija sejemskih dogodkov zajema: - priprava koncepta sejemskega nastopa - priprava grafik in reklamnega materiala vključno z realizacijo ali pripravo besedil - priprava in nadzor izvajanja aktivnosti - merjenje uspešnosti predstavitve


Ljudje smo vizualna bitja! Sporoèila z vrednostjo


„reload frequently“


marketing oglaĹĄevanje spletne strani copywriting prevajanje

Sporoèila z vrednostjo


*Pridržujemo si pravico do spremembe navedenih cen v katalogu brez predhodne najave.

Naš pristop je projekten in celovit. Naročnika obravnavamo kot poslovnega partnerja in z njim neposredno sodelujemo v vseh fazah izvedbe projekta, naj si bo oblikovanje enostavne zloženke, kompleksnega spletnega mesta ali celovite rešitve marketinga: od idejne zasnove, izdelave koncepta, izbire vsebin, svetovanja o najboljših možnostih izvedbe, smiselni uporabi tehnologij, izbiri oglaševalskega prostora za doseganje ciljne publike, do same izvedbe predogledov, korektur ter izvedbe tiskovine, zagona in optimizacije spletnega mesta, lansiranje oglaševalske akcije ter merjenje njenih rezulatov.

Legen 19 2380 Slovenj Gradec Tel.: 0590 66 001, 0590 66 002 Fax: 0590 66 003 e-mail: info@revolver.si www.revolver.si

Marketing Revolver  

Marketing Revolver - marketinške storitve, CRM, oglasevanje, oblikovanje in priprava za tisk, digitalni tisk, personalizacija tiskovin, sple...

Marketing Revolver  

Marketing Revolver - marketinške storitve, CRM, oglasevanje, oblikovanje in priprava za tisk, digitalni tisk, personalizacija tiskovin, sple...

Advertisement