Page 1

Cicle Superior d’Ed. Primària

Escola Juan Ramón Jiménez

… que ens engresca

llegir!

Una de les activitats més enriquidora per una persona és la lectura. És tant important llegir bé com comprendre el que llegim, per això, aquest any, a la nostra escola treballem la lectura d’una manera especial. Dediquem mitja hora diària a llegir. Així, de dilluns a divendres, durant la primera mitja hora de classe de la tarda tot l’alumnat d’Educació Primària, des de primer fins a sisè, llegim alhora. Cada dia treballem des d’una dinàmica diferent. Una sessió la dediquem a fer lectura per als altres, és a dir, cadascú de nosaltres es prepara algunes lectures i les llegeix als companys. És molt interessant perquè aprens coses de molts temes diferents. També treballem la comprensió lectora, a través d’uns quadernets o uns treballs proposats per les nostres mestres.

Com ens agrada llegir!

Però, el que més ens agrada és la lectura lliure del divendres, perquè podem escollir el que ens agrada, el que volem llegir.

Segurament algú gaudeix més d’aquesta activitat que uns altres. El que és cert és que durant aquesta estona Dos dies a la setmana, i de manera individual, fa patxoca passejar pels passadissos de l’escola, entrar els dediquem a llegir les propostes literàries de a les classes i veure a tots els nens i nenes compartint moments de lectura. l’escola, que després treballem a classe.

... que sabem jugar a

ping-pong! Com cada divendres vam entrar al

gimnàs.

Només entrar, vam veure unes taules de mini ping-pong col·locades allà. La mestra ens va explicar que la Diputació ens ha regalat unes taules de mini ping-pong per estendre la pràctica de l’esport. Durant unes quantes sessions vam practicar el cop de dret, de revés, el servei, vam saber perquè les pales són de dos colors o d’on ve aquest esport. No sabem si serem bons jugadors però, si més no, ho hem intentat. Quin cop!

Pàg. – 25 –

25  

Cada dia treballem des d’una dinàmica diferent. Una sessió la dediquem a fer lectura per als altres, és a dir, cadascú de nosaltres es prepa...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you