Page 1

Curs Escolar 2009-2010

Cicle Superior

bloc

… que a l’escola tenim un (http://ceip-jrj.blogspot.com) on de vegades els professors ens posen els deures, podem mirar les adreces de pàgines webs divertides i que a més a més ens ajuden a estudiar, veure els escrits guanyadors del concurs dels Jocs Florals i recomanacions de llibres que ens hem llegit nosaltres, els alumnes!!

sortides

… que cada trimestre fem com per exemple: els de 5è vam anar a veure un poble Iber de Sallent (El Cogulló) i els de 6è a la part gòtica de Barcelona. El cicle superior vam anar a visitar els volcans d’Olot, en especial el volcà Montsacopa. Aquest any els de 6è hem anat de viatge de fi de curs a París!!!! Cinquè hem anat a la platja de Sitges a fer esports aquàtics i a nedar com peixos! De ben segur que a en Platero li hagués agradat poder fer totes aquestes activitats amb nosaltres, s’ho passaria súper bé!!!

…que ens interessa la ciència Aquest curs hem celebrat la II Setmana de la Ciència. Enguany l’hem dedicat a l’estudi de la terra. Durant una setmana, tota l’escola ha treballat com a eix transversal aquest tema, però cada cicle s’ha centrat en un aspecte diferent. L’Etapa d’Infantil ha fet diversos experiments amb pedres, roques i sorra. El Cicle Inicial ha treballat la terra per fora (muntanyes, formes…). El Cicle Mitjà s’ha dedicat a estudiar la terra per dins i el Cicle Superior s’ha centrat en els moviments Alumnes observant algunes roques volcàniques al voclà Montsacopa. de la terra (volcans, terratrèmols…). A més a més, cada cicle ha fet una sortida S’han fet activitats molt diverses per entendre relacionada amb el tema, com la visita al Parc perquè la terra és com és. El ha estat Natural de la Muntanya Montserrat, les coves un dels espais on s’han realitzat alguns experiments, del Salnitre a Collbató o el volcà Montsacopa com la construccions de volcans. També s’han fet d’Olot. Altres activitats relacionades amb aquesta II tallers de fang i decoració de pedres. Setmana de la Ciència han estat l’exposició de pedres decorades pels nens i nenes de tota l’escola i l’exposició de fotografies en la què han participat moltes famílies.

laboratori

e

Aquests treballs s’han exposat als passadissos del centre per a què tothom pogués gaudir-ne.

Exposició de treballs manuals fets als tallers de la II Setmana de la Ciència.

Pàg.

24

24  
24  

L’Etapa d’Infantil ha fet diversos experiments amb pedres, roques i sorra. El Cicle Inicial ha Cinquè hem anat a la platja de Sitges a fer e...

Advertisement