Page 26

All-in-Cloud de la

Romtelecom Business Solutions Este universul care reune[te \ntreaga gam` de servicii cloud, adaptabile pentru orice tip de companie. Solu]iile Romtelecom pe care le cuprinde ajut` businessul românesc s` evolueze [i mai rapid decât pân` acum. DE GABRIEL BÂRLIG~

E

ste deja clar pentru toat`

lumea c` viitorul \n IT \l reprezint` adoptarea serviciilor de cloud computing. Ritmul de adop]ie este ceva mai lent \n România, \ns` Romtelecom consider` c`, prin oferte utile [i adaptate pie]ei, prin servicii [i suport de calitate, prin ac]iuni de promovare [i mai ales educare, decalajul poate fi recuperat [i – prin avantajele oferite de solu]iile cloud, costuri reduse,

24

Biz

flexibilitate, scalabilitate, mobilitate, securitate – businessul românesc poate evolua [i mai rapid decât pân` acum. Ca aliat al companiilor din România, Romtelecom Business Solutions asigur` cele mai bune solu]ii, la costuri optime [i, de multe ori, cu investi]ie ini]ial` zero pentru ca businessul românesc s` se poat` dezvolta \n continuare. All-in-Cloud este universul care reune[te \ntreaga gam` de servicii cloud, adaptabile pentru orice tip de companie.

PROVOCAREA CLOUD COMPUTER Orice companie are nevoie de calculatoare cu sistem de operare Windows, care nu se defecteaz` niciodat`, dar [i de certitudinea c` datele nu se pierd. Companiile cu puncte de prezen]` \n toat` ]ara de]in flote de calculatoare aferente ce trebuie administrate [i \ntre]inute cu costuri minime. |n plus, o cerin]` din ce \n ce mai stringent` din partea companiilor e ca datele s` poat` fi accesate oricând, de oriunde [i de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Biz 255  

Au venit ca straini, dar s-au stabilit aici impreuna cu familiile. Au propriile afaceri si, cel mai important, iubesc Romania.

Biz 255  

Au venit ca straini, dar s-au stabilit aici impreuna cu familiile. Au propriile afaceri si, cel mai important, iubesc Romania.

Advertisement