Page 1

Entrevista en exclusiva

Pep Munné Pàg. 8

Foto Portada: Cristobal Castro

www.acelobert.com

Any X · núm. 123 · Abril 2018

Revista mensual gratuïta

barcelona barri a barri

Programa Festa Major Sagrada Família Del 13 al 22 d’abril Pàg. 48

Sant Jordi’18 Pàgs. 6 i 7

dedica’t l’atenció que et mereixes Pàg. 3

A

Operació bikini: estima’t i

è 0 1 R VE I N

SARI


CEIR

MATRÍCULA OBERTA

ARCO www.ceir-arco.org

Cicles Formatius Grau Mitjà l

l

l

l

l

Electromecànica de vehicles automòbils Carrosseria Instal· lacions elèctriques i automàtiques Cures auxiliars d’infermeria Farmàcia i Parafàrmacia

P.F.I.

Villarroel, 5 % 93 423 30 86

l

Cicles Formatius Grau Superior l

l

l

l

l

l

Mediació comunicativa Educació Infantil Integració Social Documentació i administració sanitàries Automoció Sistemes Electrotècnics i Automatitzats

Aragó, 135 % 93 323 35 23

Disseny WEBS

És la teva Agència de Màrqueting Digital, amb productes web 3.0 d’última generació Deixa’t trobar per els teus clients a Internet. l

l

l

l

Wordpress Fàcil d’usar i codi obert 100% responsive Visible en tot lloc. Multidispositiu. Optimitzada Enamora a Google i més... SEO inicial inclòs. Inclosos els 200 factors de posicionament.

l

Disseny personalitzat

l

Assessorament 360º

Promoció

10 % Dte.*

*pels anunciants de la revista Acelobert.

2 www.acelobert.com

Informa’t

C/. Indústria, 137-141 entl. 4a., esc. D % 93 140 10 37

www.acelobertcomunicacio.com


Operació Bikini: estima’t i

dedica’t l’atenció que et mereixes!

Herbodietètica Germinal. C/Provença, 362 BCN

J

a comença l’olor a primavera i el cos surt de la letargia hivernal. Acumules greix a la panxa? Tens cartutxeres indesitjables i mirar-te al mirall t’espanta o et deprimeix? Posa-hi remei per poder exposar al món la millor versió de tu mateix/a i recobrar l’alegria d’estimar-te. Hem creat les millors fórmules perquè les teves expectatives de millorar la teva SILUETA i PES siguin assolides amb èxit. El pack complet que conté el necessari per perdre els quilets de més que destorben és aquest: - NO GREIX : un CREMADOR DE GREIXOS acumulats a l’organisme (cafè verd, gymnema silvestre, ortosifó, garcinia cambogia, fonoll, opuntia, picolinat de crom) - DRENA FIT : per DEPURAR, DRENAR I EXPULSAR toxines i el greix que crema el producte NO GREIX. Els components essencials que ajuden a aprimar són: Cua de cavall: és una de les espècies més diürètiques de totes les plantes Boldo: l’herba més indicada per fer una neteja del fetge Te verd: un gran antioxidant L- carnitina: que transporta i crema els greixos, a més de convertir-los en energia : alga saciant, que elimina la SENSACIÓ - ESPIRULINA DE GANA i aporta vitamines del grup B per reforçar el SISTEMA NERVIÓS, important per portar bé el procés. Et donem alguns CONSELLS que faran més eficaç el tractament: - SOPAR D’HORA I POC: quan el dia s’apaga el metabolisme s’alenteix i si li donem molt menjar pot haver-hi una síntesi defectuosa dels aliments.

l

l

l

l

Pack operació bikini

Per sopar és preferible que els aliments siguin lleugers (crema de verdures, amanida i fruita, iogurt descremat...) - BEURE MOLT LÍQUID: aigua, te, sucs naturals... Amb DRENA FIT ja compleixes el requisit, ja que s’ha d’acompanyar d’1,5l d’aigua diaris i, si vols, pots afegir-hi el suc de mitja llimona. - Prendre BATUTS DETOX amb SUPERALIMENTS com la CLORELLA, que elimina metalls pesants, o la PROTEÏNA DE PÈSOL, per tonificar la musculatura. El TE MATXA i el ROOIBOS també són indicats pel seu poder antioxidant. - EXERCITAR EL COS: és bàsic mobilitzar el nostre abdomen fent exercicis regulars, sobretot els aeròbics (nadar, ballar, aquagym...) , que estimulen el metabolisme i ajuden l’organisme a cremar més calories. - REGULAR LES RACIONS: s’ha de tenir cura de les racions i procurar menjar amb qualitat bio: poc i bo (fruita fresca, germinats, llavors, fermentats per incrementar la flora bacteriana – xucrut, kéfir-). S’ha de limitar el consum de carn vermella, alcohol i begudes ensucrades. Tot això evitarà i/o disminuirà la síndrome metabòlica, provinent del sobrepès o la inactivitat, que provoca l’aparició del cinturó de greix (efecte pneumàtic) Els complements dietètics estan fabricats sota la ISO de qualitat 9001: 2015, màxima garantia de confiança. Voler és poder i segur que tu pots!

Complements Qualitat a Millor Preu! (Sense intermediaris)

Vine a la botiga i et regalem la TARGETA amb 1 SEGELL i una MOSTRA DE CREMA BIO de la nostra gamma de COSMÈTICA.

Premiem la teva fidelitat amb la targeta de client mimat: per cada 15€ de compra et segellem una casella i a la desena ja tens un regal!

C/Provença, 362 · Tel. 93 458 07 69 www.germinalbcn.com Germinal Barcelona @germinalbcn No et perdis el proper article sobre LES ALÈRGIES I EL SISTEMA INMUNITARI

www.acelobert.com 3


S umari Abril 2018 L’entrevista Pep Munné Pàg.

Sant Jordi 23 d’abril

8

Pàg.

Homes Igualitaris: I a partir del 8 de març, què?

6

Pàg.

26

Programa de la Festa Major Sagrada Família Del 13 al 22 d’abril

Infantil: Conte de la primavera La Dansa de les Papellones

Pàg.

48

10

Gent Gran: Els beneficis de la musicoteràpia en les persones grans Pàg.

Esports: Descobrim Barcelona, pas a pas Pàgs.

Pàg.

Les Corts Maternitat Sant Ramon Pedralbes

Gràcia - Camp d’en Grassot Gràcia Nova i Vallcarca

23

Pàg.

SantsHostafrancs

18

Pàg.

38

30

Pàg.

Sant Antoni

Dreta Eixample

34

Pàg.

69

La Sagrera Navas Congrés/ Indians

Pàg.

Esquerra Eixample

61

ClotCamp Sagrada Família - de l‘Arpa FortPienc

45

Pàg.

64

Pàg.

58

Pàg.

12

S TA F F

Pàg.

b a r c e l o n a b a r r i a b a r r i C/. Indústria, 137-141, entl. 4a, esc. D. • 08025 Barcelona •T. 93 140 10 37 • 605 813 098 • www.acelobert.com • D.L.: B-4177-2008 • Direcció: Antonia Utrera - direccio@acelobert.com • Disseny Gràfic i maquetació: Imma Mambrillas - disseny@acelobert.com • Administració: info@acelobert.com • Redacció: redaccio@acelobert.com • Col·laboradors: Cristobal Castro, Andrea Fort, Toni Soler (AHIGE), Marta Oller Roig (www.centrosamunt.com) i Vicente Zambrano, Pepe Navarro (imatges de portades de barri), cedides per l’Ajuntament de Barcelona i Equip d’Audiovisuals d’Ecologia Urbana. Publicitat: Contactar directament amb el departament comercial. Tel. 93 140 10 37 - 605 813 098 ó publicitat@acelobert.com ACELOBERT no es fa responsable de les opinions que els seus lectors i col·laboradors exposin a les seves cartes i articles. Publicació associada a:

Deixa de fer màgia amb els teus diners... Fem “Empeños” d’or, smartphones, televisors, ordinadors, consoles i molt més

Segueix-nos en

Second Barcelona

C/ València, 662-664 E 932 452 099 · www.secondcompany.es

L1 L2 Clot · secondbarcelona@secondcompany.es · H. di-ds 10-13:45/16:45-20:30h

4 www.acelobert.com


DIAL KITCHEN

MAGATZEM DE MOBLES DE CUINA

REFORMES INTEGRALS: Cuines z Banys z Pis complert z Venda a professionals i particulars z Projectes 3D i pressupost gratuït en una sola visita z Períodes d’entrega molt curts z Reformes garantides z Personal amb llarga experiència

Qualitat i servei professional al preus de magatzem de bricolatge

Cuines d’alta QUALITAT Més de 500 models per triar

A preus increïbles

Al comprar la seva cuina, presenti aquest anunci i li obsequiarem amb una campana extraible inox.

Finançament a mida 12 messos sense interessos

DISTRIBUIDORS:

C/ Roger de Flor, 229 · 08025 Barcelona · Tel. 93 457 99 73 · www.dialkitchen.com


Sant Jordi · 23 d’abril

Rosa i llibre, una tradició

A la festa del dia 23 d’abril, que durant segles ha servit per a commemorar la gesta del màrtir i la llegenda cavalleresca posterior, cal afegir-hi la simbologia que té per al món rural. I a tot això, s’hi suma la celebració més recent en el temps: la festa del llibre que enalteix el valor de la cultura.

n n n n n n n n n Una cinta n VHS n convertida n a DVD

A finals d’abril i durant el maig, la floració dels rosers es troba en la seva màxima esplendor. Nombroses festes d’aquesta època de l’any ens ho fan evident: la Rosa d’Abril (27 d’abril, Mare de Déu de Montserrat) o la festa del Roser de Maig. La tradició de regalar la rosa no té un origen gaire clar. Alguns historiadors creuen que prové de la Fira dels Enamorats que es celebrava a Barcelona cap al segle XV i se sap que, en aquella època, a les senyoretes se’ls regalaven roses a la sortida de missa el dia de Sant Jordi. Segons explica Joan Amades al Costumari Català, les primeres referències de la Fira de les Roses que es celebrava al pati del Palau de la Generalitat daten de 1840: “Era qualificada de fira dels enamorats perquè hi anaven les parelles de promesos, els nuvis, els acabats de casar... Era costum que ells firessin llurs companyes amb un ram de roses”.

n

oferta n VÍDEO nn

z CALENDARIS I ÀLBUMS DIGITALS z GRAVACIÓ DE VÍDEO Super 8 a DVD

10€

Pel que fa al Dia del Llibre, a Catalunya va començar a celebrar-se el 7 d’octubre de 1926, commemorant el naixement de l’eximi escriptor Miguel de Cervantes. Un Reial Decret de 6 de febrer de 1926, signat per Alfons XIII, va establir “que se instaure en España la fiesta anual del libro español en la perdurable fecha del natalicio del inmortal Cervantes”. Però l’any 1930 la festa va canviar la tardor per la primavera: es va traslladar al 23 d’abril, dia de la mort de l’autor d’El Quixot i, alhora, del dramaturg William Shakeapeare (ambdós van morir el 1616). La casualitat va voler que a Catalunya es produís una feliç coincidència i com diu l’historiador Joan Soler i Amigó “la diada de Sant Jordi va aparellar definitivament la pàtria amb la cultura, el Dia del Llibre amb la Festa de la Rosa” (de la monografia Sant Jordi. La diada. La tradició. L’actualitat). Ni tan sols l’esclat de la Guerra Civil va aconseguir frenar la celebració de Sant Jordi com a festa cultural, malgrat que durant molts anys no s’hi van poder trobar llibres en català ja que estava prohibit editar-los en aquesta llengua.

n n n n n n n n

Trav. de Gràcia, 264 J 93 207 18 51 · fotografiasuriolbarcelona.com

ODETT centre d’estètica

TIMELESS PRODIGY

DESPIERTA LA JUVENTUD DE TUS GENES

Estètica facial i corporal Quiromassatge Depilació làser l

l

l

C/Villarroel, 223 / Paris 130 T. 93 419 93 04

Mima’t aquesta Primavera i prepara’t per l’estiu 6 www.acelobert.com


Tot i que el Dia de Sant Jordi no és festa laboral ni escolar, pobles i ciutats s’omplen de parades de roses i de llibres. És festa nacional de Catalunya i es viu plenament al carrer, sobretot si el temps acompanya. Arriba el moment de conèixer les novetats editorials i de poder apropar-se a escriptors i escriptores que signen exemplars dels seus llibres. I més enllà de Catalunya, la festa del llibre i de la rosa ha aconseguit arrelar en països ben llunyans, com el Japó. Des del 1986, a les principals ciutats nipones se celebra el Sant Jordi’s Day, impulsat per l’Associació Japonesa d’Amistat amb Catalunya.

Des de 1977 al barri de Sant Antoni

Els llibres més venuts N Bon dia, són les vuit! Antoni Bassas (Ficció) N El llegat dels espies John Le Carré (Ficció) N 4 3 2 1 Paul Auster (Ficció) N Els anys Virginia Woolf (Ficció) N Caminar Henry David Thoreau (No Ficció) N Fer-se totes les il·lusions possibles Josep Pla (No Ficció) N August gil matamala David; Gabriel Fernàndez (No Ficció) N Teoria king kong Virginie Despentes (No Ficció) N El tren de les parades sense nom Carles Sala I Vila

Serveis

www.llibres.cat

(Infantil / Juvenil) N Magnus Chase i els Déus d’Asgard 3. El Vaixell de la Mort Rick Riordan (Infantil / Juvenil) N Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació (Infantil / Juvenil) N Wonder Palacios (Infantil / Juvenil)

Atenció Visual Primària Teleretinografia Optometria General Optometria Infantil

Mesura Presió Intraocular Retinografia amb Telediagnòstic Adaptació Lents de Contacte Estudi Complert de la Visió

Calàbria, 52 · tel. 93 325 57 60 Hores concertades de visita

www.bielsaopticssantantoni.com

La filosofia espiritual d’Omraam Mikhaël Aïvanhov revela, de forma senzilla i accessible a tothom, una preocupació constant per ajudar tots els essers humans, donant els mètodes pràctics per transformar la seva manera de viure. Ens presenta una gran varietat de punts de vista sobre els quals treballar per poder aconseguir una millor manera d’actuar, sentir i pensar. La pau, l’educació, el sexe, l’embaràs i el part, la política, la naturalesa i el seu funcionament, l’art, la religió, l’espiritualitat, la meditació, entre d’altres, són tractats des d’aquesta òptica tan especial que obre i condueix a la reflexió, la compressió i l’experimentació.

C/ Diputació, 385 local 08013 Barcelona Tel. 93 412 31 85 aprosveta@prosveta.es www.prosveta.es l

l

l

l

www.acelobert.com 7


E ntrevista

per Andrea Fort Fotos Cristobal Castro

Pep Munné

“En la meva professió, m’enamora el repte permanent i la curiositat” Josep Munné i Suriñà (Barcelona, 1953) és un reconegut actor de cinema, teatre i televisió. Va iniciar la seva carrera professional debutant al musical de Godspell, l’any 1974. Ha rodat tant en català com en castellà, encara que és a Catalunya on ha assolit una major popularitat, especialment en sèries de televisió com ara “El cor de la ciutat”. Munné ens cita al Bar Versalles de Sant Andreu, conegut per tothom per la història que té al darrera. El soterrani del bar, l’antiga bodega, era utilitzat com un refugi durant la guerra civil. Malgrat el seu volum de feina, Pep Munné es mostra tranquil, serè, alegre i amb un gran somriure.

“Vaig participar a una obra al Teatre Grec on vaig tenir pànic escènic.” De futbolista a actor. Què et fa empènyer cap a aquesta decisió? Ostres! Feia anys que no em feien aquesta pregunta. Doncs sí, jugava al Barça amb 13 anys. Al cap de poc vaig anar a la universitat i vaig començar a integrar-me amb grups de teatre. Després vaig anar a Madrid, l’epicentre de la interpretació, i quan va arribar l’estiu, vaig fer proves amb Godspell. Com va encaixar-ho el teu entorn, sobre tot el teu pare que era futbolista?

8 www.acelobert.com

Curiós. S’ho va prendre molt bé. A ell li agradava molt el cinema i, la veritat, quan em veia actuar, li queia la baba –Es riu-. Durant els inicis m’hauria anat bé tenir algun referent més proper, però a causa de la distància no es podia. A la meva família tampoc li sobraven els diners com per anar i venir de Madrid cada setmana. De la meva família destacaria a la meva àvia. Va ser actriu i quan tenia 12 anys ja m’ensenyava a recitar, m’ajudava a preparar obres de teatre pel cole. Però després vaig fer camí sol.


La família, l’amor... ho mouen tot. Quantes vegades s’ha enamorat Pep Munné? M’he casat 3 vegades i me n’he enamorat 5. Pensava que no em podia enamorar més d’un cop. Ara mateix, sí que crec que no em tornaré a enamorar, estic molt bé amb la meva parella, tot i tenir 30 anys menys. Per mi, l’amor i l’enamorament són dos mons diferents. L’enamorament té aquella ingenuïtat d’adolescent que en realitat és un engany. Amb el pas dels anys el que queda és l’estima, l’amor pur. Què n’opines de l’amor a través de les xarxes i les aplicacions? A les xarxes tothom és meravellós. Tot són mentides. A Instagram tothom és el més guapo, amb les millors cases i viatges. Les xarxes són molt útils, de fet, pots entendre com pensa una altra cultura a través de l’ús que en fa de les xarxes. Però mai no podem substituir les xarxes per les relacions humanes. Pots buscar companyia però enamorar-te ho veig complicat. Necessito respirar amb aquella persona, sentir-la. No a través d’una pantalla. Què és el que t’enamora de la teva professió? M’enamora el repte permanent i la curiositat. I tant en l’amor, com en la vida, hi ha esforços i renúncies. El moment més dur de la teva carrera? Vaig participar a una obra al Teatre Grec on vaig tenir pànic escènic. No m’agradava gens el que feia, ni el que feien els meus companys. No hi ha res pitjor que sortir a l’escenari amb una cosa que no estàs convençut. Vaig complir amb aquella temporada, i no vaig seguir. Ara, el més dolç. El primer cop. L’obra va durar una hora més perquè la gent ens tallava les cançons pels aplaudiments. “Lo que te ha pasado hoy Pep, a lo mejor no te va a pasar en la vida” em deien, “no te acostumbres”. L’altre moment va ser la meva primera obra com a productor. Quan els esforços tenen la seva recompensa i resultats, et realitza infinitament com a persona i professional. Si et pregunto per un poema... “No volveré a ser jóven” Un llibre. “Tu rostro mañana” Una pel·lícula. Trilogia d’El Padrino Una cançó. “La vie en rose” Un ball. Ballar lent. Una de les coses que, malauradament, s’ha perdut. Connectar tant amb una persona que no coneixes.. Era tan bonic sentir l’aura i l’energia d’aquella persona en un moment així. L’erotisme més gran que he sentit era quan senties per primera vegada una abraçada tan suau i especial o el tacte de l’altre persona mentre ballaves. Un destí. Països nòrdics. Quin seria el dia ideal per Pep Munné? Despertar-te amb un t’estimo de la meva filla, que dorm entre la meva parella i jo. Treballar en alguna cosa que em realitzi i fer la feina molt bé. Arribar a casa trobar-me el sopar a taula amb la meva família somrient. Passar tot un dia sencer i acabar-lo estant satisfet amb el que un fa, no és gens fàcil. Per això, els éssers humans som uns herois. En fi, valorar les petites coses de la vida.

I el que no és tan ideal és la situació actual de Catalunya... Fa uns anys ens haguessis dit que no a la independència, com és que ara sí? Perquè no pot ser d’una altra manera. I no hi ha dret amb el que estan fent. Tenim una llengua materna que s’ha de cultivar, que a més, ens l’han trepitjat tota la vida. Jo tota la vida havia votat el PSC-PSOE, i va haver-hi un dia que em vaig sentir enganyat. Sincerament, el que m’agradaria a Catalunya és trobar la predisposició dels partits d’esquerra abans de la transició. Em declaro independentista i, en aquests moments, anti Estat Espanyol. El centralisme dels partits espanyols em posa nerviós. Per mi l’ideal seria que ens organitzéssim en un Estat de nacions unides. Galicia, Pais Vasc, Catalunya i Castella, i ja està. Units, però cadascú governantse a ell mateix, respectant-nos amb les nostres diferències. Hem començat fent un cop d’ull al passat i m’agradaria acabar l’entrevista sabent sobre la situació actual. “Y no quedará ninguno”, l’obra que re-estrenaràs al teatre Apolo ara a l’abril. Una adaptació dels famosos 10 negritos d’Agatha Christie. És una barreja entre misteri i intriga, a mi m’encanta, Agatha Christie mai falla. El meu personatge és un jutge. Som 10 i algú ens acusa d’un d’assassinat. Poc a poc van morint un rere l’altre fins que es descobreix l’assassí. Jo faig de jutge, i el que més m’agrada del personatge és la contenció i la seva ironia. Pep Munné, un romàntic i apassionat de la seva professió. Moltes gràcies. Andrea Fort Vídeo de l’entrevista a: www.acelobert.com

www.acelobert.com 9


Conte de la Primavera

acoloreix

La Dansa de les Papallones

La fada Primavera havia passat tot el dia despertant a totes les flors. Però la Margarida seguia dormint. Després d’un gran esforç sortint de terra, la Margarida es trobava cansada, així que havia tornat a tancar els ulls. La nit va arribar acompanyada per una lluna nova i creixent. I la Margarida somiava amb un cel d’estels de margarides i se sentia feliç. L’endemà, el sol va despertar la Margarida. Va començar a obrir els seus pètals. Va mirar al seu voltant. El jardí era ple de flors de tots colors. Un munt de bestioletes amb ales i el cos ratllat no paraven de volar per tot arreu. Va mirar espantada, les altres altres flors no li van fer cap cas, totes estaven tranquil·les. De sobte es va sentir un zummm-zummm molt estrany i fort. La Margarida va tenir por. No sabia que podia passar ni que devia ser aquell soroll! Una de les bestioletes es va posar damunt seu i li va fer pessigolles. La Margarida va riure i es va tranquil·litzar mentre l’animalet marxava volant. La Margarida va preguntar a les altres flors qui era la bestioleta que havia Anuncio_19x12,15cm_Cel Obert_LES.pdf 1 21/3/18 9:44 estat damunt seu.

Les altres flors li van contestar a la vegada: - Era una abella! Mentre la flor blava li explicava que les abelles fan mel i que les visiten cada dia, la Margarida va tornar a sentir unes pessigolletes, aquestes eren diferents i molt suaus. - Són papallones. Va dir la fada Primavera i venim a dansar per a tu. La Margarida era molt feliç. Mai havia vist una dansa tan bonica.

De Dolors Todolí, 2008. Adaptació EPR https://www.contes.cat

CELEBRA EL MES DE LA SALUT AMB NOSALTRES.

C

M

Activitats dirigides per a nens i per a pares amb fills, dies familiars a la piscina, espai lúdic, tallers infantils, Zumba familiar, i molt més...

Y

CM

MY

CY

Matricula gratuita

CMY

K

QUOTA ÍLIA FAM DES DE

69€

SI T’INSCRIUS ABANS DEL 13 D’ABRIL* *Consulta condicions.

W W W. H O L M E S P L A C E . E S

10 www.acelobert.com

HOLMES PLACE LES CORTS Trav. de Les Corts, 252, Barcelona 93 363 29 92 info.lescorts@holmesplace.es


Conferencia Taller: Arte en consciencia de unidad

Foto:Vicente Zambrano. Ajuntament de Barcelona

Esta PRIMAVERA MARDEMAR es tendencia C/. Parlament, 38 · Cantonada Borrell · Tel. 93 441 80 74 Mercat Sant Antoni · Parada Nº 3 · Tel. 93 425 57 19 www.acelobert.com 11


Sant Antoni

Xarcuteria selecta l Celler l Productes Gourmet l Carta - Degustació

DE

SA

NT

T AN

O

NI

l

691 658 412

MANSO CARRER

TAMARIT CARRER

CARRER

SEPÚLVEDA

RO

ND

A

C/ Comte d’Urgell, 19 · T. 93 325 57 95

PODÓLOGOS - PODÒLEGS Joaquín Sogues y Emma Sogues C/ Calàbria, 17 · entresòl 1a VISITAS CONCERTADAS

93 292 60 26

ESTUDIOS BIOMECÁNICOS PLANTILLAS PERSONALIZADAS PARA DEPORTISTAS PLANTILLAS PERSONALIZADAS PARA PIES CON ALTERACIONES DE ADULTOS Y NIÑOS VENDAJES NEUROMUSCULARES PODOLÓGICOS SILICONAS PERSONALIZADAS l

l

l

l

l

l

CIRUGÍA DE LAS UÑAS TRATAMIENTO DE UÑAS, CALLOS, VERRUGAS, INFECCIONES DE UÑAS Y PIEL l

Colaboramos con: Atención al diabético a cargo de GENCAT - Targeta Rosa

12 www.acelobert.com


Espai

RESTAURANT

C/ Calabria, 144 Danza del Tlf. 93 143 92 91 vientre, Horario: 12 a 17 / 20 a 24 h. viernes y sábado

· Lunes cerrado

des de 1929 C/ Cera, 49 · T. 93 441 11 87

HAMBURGUESERÍA

LA LIA

Especialistas en Hamburguesas y Frankfurts

I

Ronda Sant Pau, 65 E 933 158 363

C/ Comte d’Urgell, 27 E 937639353

Las tapas con más ganas y mucha... MALASOMBRA

pruebe nuestros gintonics

Carns a la brasa

C/. Viladomat, 75 · T. 93 424 39 11

Parlament, 9 % 93 426 95 43

www.calalfredo.com

cocina bio y de proximitat Miércoles y viernes de 18 a 21 h.

APERITIVO ITALIANO

Música, copas y buffet libre C/ Manso, 46-48 · www.ragubcn.com E Reservas 93 633 73 36 Ragú BCN

Heladería Artesanal

Espacio infantil y menú para niños Tamarit, 105 E 651 540 516 lacremosa.es

Parlament, 39 · T. 931 873 607 www.federalcafe.es

Sandwicheria-Hamburgueseria de Cine Cap de setmana fins a les 2h

Calàbria, 29 · T. 93 423 47 68 www.tootsie.es

Manso, 52 • T. 93 442 56 24

Reserves: Missatge privat a RESTAURANTE RINCÓN

,

CO C I N A P E R SA M I L E N A R I A Único restaurante persa en Cataluña Viernes y sábado noche: DANZA DEL VIENTRE

Floridablanca, 85

% 934 255 996

Martes a Domingo: 13h a 23.30h

w w w. r i n c o n p e r s a . e s


A ctivitats Culturals

Sant Antoni

Altres

Espectacle

Cada dijous de 10:30 a 12:30h a l’OJC. Són sessions complertes en les quals es fa l’explicació de qué és i com funciona la GJ i posteriorment es fa l’acompanyament del tràmit de sol·licitud. Serà a l’Oficina Jove de Calàbria (Calàbria, 147).

està de vacances, té temps per escoltar música, llegir, cuinar, enamorar-se... i per participar al Fòrum Social Mundial que també s’ha instal·lat a la ciutat i on més de mig milió de persones discuteixen com seria aquest “altre món possible” que des de fa uns anys s’imagina com a alternativa a la globalització. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s’ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la Zona Rossa. Serà divendres 27 d’abril, a les 22h. Al Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2).

Sessions grupals de registre al Sistema ‘Regazzo’ Teatre, Cia. Lali Álvarez. Ragazzo, malgrat tot, viu l’estiu de la ciutat: fa poc Nacional de la Garantia Juvenil hi han okupat amb uns amics un espai que han condicionat com a habitatge, Facilitació del codi d’activació per a fer la inscripció Facilitació del codi d’activació per a fer la inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil cada dilluns i dimecres de 15:00 a 18:00h a l’OJC. Facilitem el codi d’activació a partir del qual els joves poden tramitar la sol·liciutd de la GJ online i de manera autònoma, a l’Oficina Jove de Calàbria (Calàbria, 147).

Gimcana

Els i les adolescents, amb la #GimKchallenge més combativa contra rumors i prejudicis! GimKChallenge, una gincana per a joves de Barcelona, l’objectiu principal de la qual es que els nois i noies coneguin els equipaments i serveis públics que tenen al seu abast i paral·lelament aconseguir desmuntar estereotips en aquest cas relacionats amb la temàtica d’interculturalitat. Es poden inscriure joves de 14 a 17 anys fins al 2 d’Abril, ja que la gincana és del 2 al 20. Adolescents. Un “combo” de riures assegurats, amb una festa final sorpresa. Prepareu-vos!. Serà fins al 2 d’abril, a l’Oficina Jove de Calàbria (Calàbria, 147).

Exposicions

Escola de Mim i Pantomima de l’Institut del Teatre

L’exposició presta homenatge als artistes que han passat per l’Institut del Teatre deixant la seva empremta pedagògica, fonamentada en un altíssim nivell artístic, tècnic i humà. El rigor dels professors polonesos va esdevenir proverbial i no podem oblidar-ne la influència en el món de l’escena catalana. Fins al 28 d’abril. Al Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2).

Infantil

La capseta de música

Espectacle. La capseta de música, a càrrec de Marta Catalan. Un viatge musical amb l’ajuda d’un kamishibai i unes capsetes de música. Serà dilluns 9 d’abril, a les 17,30h. A la sala d’actes de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver (Comte Borrell, 4446). Cal inscripció prèvia. Activitat per a nadons de 6 mesos a 3 anys.

Música

Formiga and Cigale

Una arpa celta, un violí i dues singulars transporten als oients a llocs especials, mítics i inesperats. Una explosió de sons i exploració d’elements moderns, clàssics i folk amb un repertori de cançons tradicionals de diferents països i també composicions pròpies. El duet belgocatalà converteix l’escenari en un espai ple de glamur, diversió i música. Trobadores d’avui en dia, adapten i arrangen les diferents peces arribant amb varietat d’instruments i idiomes. Serà divendres 20 d’abril, a les 20h Activitat gratuïta amb reserva prèvia Capacitat limitada. Al Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2).

El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta A càrrec de la cia. Pengim-Penjam. Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí. Serà dilluns 16 d’abril, a les 18h. Sala d’actes de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver (Comte Borrell, 44-46). Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Sant Jordi

Sant Jordi al carrer!

Sant Jordi és una festivitat per viure-la al carrer. Omplirem la placeta de colors amb tallers i activitats. Màscares dels personatges de la diada, punts de llibre amb el teu nom amb Braille.. i molt més! Us esperem a tots!. Serà dilluns 23 d’abril, a partir de les 17h., a la placeta davant del Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2).

14 www.acelobert.com


Guia de Comerços i Serveis Sant Antoni

Alimentació

Juani PEIX DE PLATJA

Mercat Sant Antoni · Parada 14

T. 93 426 19 58

PASTISSERIA BONASTRE C/ Tamarit, 136 - T. 93 423 51 88 www.bonastre.eu PASTISSERIA CALDERÓN C/ Sepúlveda, 83 - T. 93 423 76 76

MERCAT DE SANT ANTONI C/ Comte d’Urgell, 1 - T. 93 423 42 87 www.mercatdesantantoni.com jo també SÓC AL.LÈRGIC C/ VIlamarí, 26 - T. 93 426 49 48 XARCUTERIA CASANOVA C/ Sepúlveda, 41 - T. 93 325 02 95 XARCUTERIA EL JABALÍ C/ Parlament, 5 - T. 93 425 08 98 XARCUTERIA SUBIRATS C/ Sepúlveda, 167 - T. 93 454 70 27 www.annasubirats.com Yes Future, C/ Viladomat, 66 · T. 93 532 85 09

Gelateries Artic-0º Gelateria C/ Parlament, 13 - T. 93 515 76 53 GELATERIA BONASTRE Av. Mistral, 10 - T. 93 423 81 27 GELATERIES SIRVENT Rda. de St. Pau, 3-5 - T. 93 441 76 16 www.turronessirvent.com GELATomania Av. Mistral, 64 - T. 626 156 251

Assessories i Assegurances KIDS & US, ESCOLA D’ANGLÈS C/ Comte Borrell, 8-11 - T. 654 163 840 www.kidsandus.cat

Esoterisme

AUTOSERVEI NAVARRO Av. Mistral. 6 - T. 93 424 20 12 ART DE VINS C/ Villarroel, 18 - T. 93 425 4875 www.artdevins.blogspot.com.es

LLEGUM D’EN... LA

colas riba assessors C/ Tamarit, 150 · baixos - T. 93 289 21 43 www.colasriba.com

Assessoria Laboral Fiscal Comptable Herències Assegurances Jubilacions l

l

ESPACIO DEL TÉ

Ronda Sant Pau, 75 · local & 93 424 37 12 www.spainchina.org

ESCOFET I OLIVER C/ Comte d’Urgell, 12 - T. 93 329 32 25 FRUITES L’ANTIGA UREñA C/ Parlament, 39 - T. 93 611 55 78 Idoni Av. Mistral, 20 - T. 620 60 79 13 La Salumeria C/ Comte Borrell, 8-14 - T. 637 23 82 94 LA VALENCIANA C/ Parlament, 23 - T. 93 441 08 54

Todo para el Mundo Ex sotérico Consulta a nuestros videntes

662 675223

c/Comte d’Urgell, 40 % 934 253 488

Esports

www.consumiblessalvany.com

C/ Entença, 30 % 93 425 43 87

METRO ELECTRòNICA C/ Sepúlveda, 106 - T. 93 424 38 32 www.metroelectronica.com MICROFUSA C/ Sepúlveda, 134 - T. 93 455 36 95 www.microfusa.com Vodafone C/ Manso, 78 - T. 666 45 47 33

Joieries i Rellotgeries VILADOMAT, 97 Tel. 93 423 99 17

l

l

Confeccionem la teva renda 2017 Trucan’s

Bebe-té C/ Parlament, 7 - T. 93 667 41 58 Bodega 1900 C/ Tamarit, 91 - T. 93 325 26 59

Corbera Fruits Secs C/ Comte Borrell, 83 - T. 654 03 10 23 El Rebost de Sant Antoni C/ Comte d’Urgell,19 - T. 93 325 57 95 Entre Latas C/ Parlament, 7 - T. 93 015 47 25

cartutxos i Tòners

Esportiu Rocafort COLAS RIBA Parada 29 C/ Floridablanca, 41- T. 93 426 47 17 RAMELLS ASSESSORS S.L. SPORTS Rda. de Sant Antoni, 29 - T. 93 423 40 36

MOLINE

casa figols C/ Floridablanca, 93 - T. 93 426 33 74

TECNOCASA C/ Comte Borrell, 59 - T. 93 441 72 20 www.tecnocasa.es

Informàtica, Imatge i So

FERRER & OJEDA C/ Tamarit, 155 - T. 93 280 59 59 www.ferrerojeda.com FRAMU ASESORES C/ Sepúlveda, 143·2o-3a. T. 93 451 02 95 www.framu.es

Mercat Sant Antoni · Parada: 29 T. 646 49 29 09

Immobiliàries

Tamarit, 150 baixos % 93.289.21.43 administracion@colasriba.com www.colasriba.com Colas Riba Assessors

Estètica i Bellesa ART UNGLES I ESTÈTICA C/ Comte Borrell, 117 – T. 93 451 12 09 www.artungles.com HELLO BEAUTy C/ Comte Borrell, 72 - T. 93 423 85 56 www.hellobeauty.es

Centre d’Estètica, Ungles i Perruqueria

joieria BAMBÚ, BIJUTERIA C/ Tamarit, 111 - T. 93 426 28 82 IGLESIAS JOIERS Rda. de St. Antoni, 61 - T. 93 323 34 53 www.iglesiasjoiers.com

N. ROCA

Floridablanca, 90 Tel. 93 424 08 67

Cursos i Formació IDIOMARUM C/ Sepúlveda, 145 - T. 93 453 94 14 ESCOLA PERRUQUERIA MIGUEL GRIñÓ C/ Tamarit, 151 - T. 93 426 66 09 www.miguelgrino.com ESPACIO INTERCULTURAL Rda. Sant Pau, 75 - T. 93 424 37 12

Millor escola de Perruqueria d’Europa 2015-2016 C/ Tamarit, 151 % 93 426 66 09

Anunciï’s aquí...

barcelona barri a barri

...perquè els millors sempre

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com

destaquen

PELUQUERIA JUANI AGüERA C/ Sepúlveda, 41 - T. 93 325 70 47 www.peluqueriajuaniaguera.com PERFUMERIES SAN REMO C/ Comte Borrell, 62 - T. 93 325 49 37 PERRUQUERIA SONIA C/ Viladomat, 26 - T. 93 329 71 50 PERSONAL ESTETICA T. Q. C/ Entença, 22. Tel. 93 425 15 16 Tinterello Barcelona C/ Villarroel, 31 - T. 93 528 79 97 UB UNGLES I BELLESA C/ Floridablanca, 85. T. 93 424 64 11

Forns, Pastisseries i Dolços FLECA BAROT C/ Parlament, 58. T. 93 441 27 34 FORN D’EN PAU C/ Calàbria, 23 - T. 93 531 45 50 FORN MISTRAL Rda. de Sant Antoni, 96 - T. 93 301 80 37 www.fornmistral.com

SERVEI TÈCNIC RELLOTGER

JOIERIA DONNA C/ Viladomat, 97 - T. 93 423 99 17 JOIERIA RELLOTGERIA J. ROS Rda. St. Antoni, 14 - T. 93 329 84 04 MORÉ JOIERS C/ Comte Borrell, 39 - T. 93 442 35 67 NARCíS ROCA RELLOTGER C/ Floridablanca, 90 - T. 93 424 08 67

MORÉ

J O I E R S

R E L L O T G E R S

Comte Borrell, 39 · Tel. 93 442 35 67

Llar AIRTV, INSTAL·LACIONS C/ Sepúlveda, 102 - T. 93 247 71 46 www.airtvplus.es

www.acelobert.com 15


Guia de Comerços i Serveis Sant Antoni

Llar Reformes de cuines, banys i integrals de vivenda

Avda. Mistral, 17-19 J 934 24 24 25

www.cuinesmistral.es cuinesmistral2@gmail.com

% dpttee. 1D0 escom

BASAR VIDAL C/ Tamarit, 156 - T. 93 442 20 18 EL PLAER DEL DESCANS C/ Comte Borrell, 77 - T. 93 424 11 84

SERRALLERIA

SERRALLERIA SOYMA C/ Parlament, 35 - T. 93 441 08 66 www.serralleriasoyma.com SUBMINIS. ELÈCTRICS DALMAU C/ Viladomat, 108 - T. 93 453 92 76 TINTORERIA SANT ANTONI C/ Tamarit, 149 - T. 93 425 29 39 UNICOR Rda. de St. Pau, 69 - T. 93 441 00 56 www.unicor.es

Persianes

“ELS AMICS”

Tendals · Alumini · Reparació

Comte Borrell, 84 % 93 325 51 98

Mascotes i Plantes Clínica Felina Barcelona C/ Marqués de Campo Sagrado, 12 - T. 935 244 854 MAI FRIENDS C/ Viladomat, 26 - T. 93 441 07 89

10%

presentant

Dte. aquest anunci

C/ Parlament, 35

441 08 66 % 93 93 443 99 77

serralleriasoyma@hotmail.com

www.serralleriasoyma.com

URGÈNCIES

629 31 65 11 ELECTRODOMÈSTICS RONDA Rda. de St. Antoni, 46 - T. 93 324 80 99 Escandinava de Electricidad C/ Sepúlveda 141, 4t 2a. - T. 93 184 55 85 FERRETERIA VALLS C/ Comtes d’Urgell, 5 - T. 93 424 18 90 INSTAL·LACIONS BOQUÉ C/ Floridablanca, 125 - T. 93 423 54 22 LA ALGODONERA C/ Tamarit, 179 - T. 93 423 63 91 www.laalgodonera.net

TINTORERIA

ANT ANTONI S Cuidem la seva roba SERVEI A DOMICILI

TAMARIT, 149

93 425 29 39

LA CASA DEL PINTOR C/ Parlament, 42 - T. 93 441 28 19 MOBLES LA BARCELONESA C/ Tamarit, 175 - T. 93 423 59 17 MARC VIDAL “TAULA I CUINA” C/ Tamarit, 162, T.93 441 89 76 MIRALLES MOBILIARI C/ Tamarit, 147 - T. 93 325 71 37 MOBLES GARRIGA C/ Comte d’Urgell, 30 - T. 93 424 19 26 MOBLES JULIACHS C/ Comte d’Urgell, 16 - T. 93 423 54 13 Que Mono C/ Rocafort, 65 - T. 605 167 696 QXI, CONFORT I DESCANS C/ Floridablanca, 108 - T. 934102981 www.qxicode.com RANGO, MOBILIARI C/ Comte d’Urgell, 43 - T. 93 451 85 32 www.rango.es

16 www.acelobert.com

OLIMPIA ART FLORAL Rda. Sant Pau, 17-19 - T. 93 441 40 75 www.floristeriaolimpia.com Horario: Lunes a Viernes Mañanas: de 10 a 12 Tardes: de 17,30 a 20,30

ELPON C/ Entença, 12 - T. 93 512 25 60 www.elpon.eu GASCA MODA HOME C/ Tamarit, 169 - T. 93 423 18 28 GRAMA MODA HOME C/ Tamarit, 169 - T. 93 423 03 26 LAVINIA CALÇATS Av. Mistral, 22 - T. 93 423 29 66 L’ESPAI TEXÀ C/ Tamarit, 160 - T. 934234988 Luxpiel Rda Sant Antoni, 6 - T. 93 442 35 28 MARDEMAR C/ Parlament, 38 - T. 93 441 80 74 MAS - VESTUARI LABORAL C/ Sepúlveda, 109 - T. 93 425 53 93 www.masuniformes.com MODES TORNER C/ Comte Borrell, 74 - T. 93 423 17 14 N6 C/ Manso, 33-35 - T. 93 016 92 24 P. BALLESTER C/ Tamarit, 183 - T. 93 423 18 60 SASTRERIA DURÁN C/ Tamarit, 165 - T. 93 423 22 95 SCALA DEI C/ Comte d’Urgell, 12 - T. 93 324 90 15 www.davidbessas.com SET CALÇATS C/ Comte d’Urgell, 7 - T. 93 423 36 85 Tamarit, 164 C/ Tamarit, 164 - T. 93 661 46 91 TEMPRADO C/ Manso, 49 - T. 93 423 43 27 www.temprado.com THE CORNER C/ Parlament, 36 - T. 93 119 32 68 VALERI HOME C/ Tamarit, 183 - T. 93 424 33 18

Motor

C/ Sepúlveda, 41 S 93 424 03 90

Moda i Complements ADA’S BCN C/ Comte Borrell, 95 bot. 1- T. 93 667 56 32 ANGUI SABATERIA C/ Manso, 37 - T. 93 325 05 61 Blazer home C/ Sepúlveda, 41 - T. 93 425 34 60 BOLSOS TURÓ C/ Manso, 76 - T. 93 329 60 61 www.bolsosturo.es CALÇATS PONSÀ Rda. de St. Antoni, 21 - T. 93 423 41 05 CALÇATS SIR Rda. de St. Antoni, 23 - T. 93 423 45 75 www.calzados-sir.com CASA GALLOFRÉ C/ Manso, 68 - T. 93 519 80 16 CO... C/ Tamarit, 187 - T. 93 426 90 97 CONFECCIONS EL RELLOTGE C/ Comte Borrell, 89 - T.93 426 81 84 CONFECCIONS BERNAUS C/ Manso, 48 - T. 93 441 12 46 CROKIS C/ Rocafort, 68 - T. 93 425 46 38 Divina Mente C/ Parlament, 36-38 - T. 93 119 32 68 DELTA MODA I LLENCERIA C/ Floridablanca, 100 - T. 93 325 39 77 www.deltamoda.com ESPARDENYERIA C/ Manso, 45 - T. 93 325 99 76

VIL A R DELL BCN

Sepúlveda, 76 E 93 425 05 11 Balmes, 25 E 93 318 05 89 Consell de Cent, 471 E 93 667 30 71

www.autovilardell.com

Autopasa, S.L. Servicio Oficial

Oci ARMERIA IZQUIERDO C/ Parlament, 19 - T. 93 441 08 58 ROCAFORT MODELISME Gran Via C. C., 436 - T. 93 425 25 50 www.rocafort.com ZAFIRO TOURS C/ Rocafort, 50 - T. 93 423 50 97 www.zafirotours.es

Papers i Llibres Barataria Llibreria C/ Tamarit, 99 · T. 93 145 96 27 Fénix Còmics C/ Floridablanca, 130 - T. 93 179 51 95 Llibreria de la Imatge C/ Sepúlveda, 87 - T. 93 797 24 90 LLIBRERIA PAPERERIA MISTRAL C/ Tamarit, 116 - T. 93 424 03 52 TONI RÓDENAS, PAPERERIA C/ Floridablanca, 127 - T. 93 423 45 97 TORRADAS, LLIBRERIA C/ Manso, 62 - T. 93 441 88 49

Petits CLICK PARTY C/ Villarroel, 50 - T. 699 66 16 44 www.clicksparty.com Petit Gegant C/ Parlament, 6 - T. 656 85 73 77

Restaurants i Bars Veure Bars i Restaurants a la pàg. 13 24 Fotogramas C/ Floridablanca, 108 - T. 93 277 87 01 ANARDI C/ Parlament, 48 - T. 93 667 21 96 ww.anardi.com Bacanal Café C/ Sepúlveda, 164 · T. 93 011 70 07 Barna Brew C/ Parlament, 45 - T. 674 41 56 18 Bar Los Juanele C/ Aldana, 4 - T. 616 29 44 52 BRACAFÈ C/ Comte d’Urgell, 37 - T. 93 423 36 92 www.bracafe.com BODEGA CHIQUI C/ Vilamarí, 29 - T. 93 325 08 33 CALDERS C/ Parlament, 25 - T. 93 329 93 49 Ca l’Alfredo-Malasombra C/ Viladomat, 75 - T. 93 424 39 11 Can Cargolet C/ Comte d’Urgell, 17 - T. 661 174 316 www.cancargolet.com Can - Vilaró C/ Comte Borrell, 61 - T. 93 325 05 78 Croq & Roll Rda. Sant Pau, 79 - T. 617 016 ‘998 EL DUENDE C/ Comte Borrell, 35 - T. 674 53 27 70 EL JABALÍ DE RONDA Rda. de St. Pau,15 - T- 93 441 10 82 EL LAUREL C/ Floridablanca, 140 - T. 93 325 62 92 www.laurelbarcelona.blogspot.com.es EL MUSEU DE L’EMBOTIT C/ Floridablanca, 131 - T. 93 325 48 89 El Petit Mos C/ Sepúlveda, 80 · T. 93 423 61 23

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 REPARAMOS todas la Marcas www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com C/. Sepúlveda, 164 · T. 93 423 85 57/8 taller@autopasa.es

aquen ...perquè els millors sempre dest


Guia de Comerços i Serveis Sant Antoni

Restaurants i Bars ELS OCELLETS Rda. de Sant Pau, 55 - T. 93 441 10 46 www.elsocellets.com ELS SORTIDORS DE PARLAMENT C/ Parlament, 53 - T. 93 441 16 02 www.elssortidors.com Enigma C/ Sepúlveda, 38-40 ES TASTET C/ Comte Borrell, 72, - T. 93 423 59 96 www.estastet.cat Florida Restaurant C/ Floridablanca, 119 - T. 93 325 70 39 Hamburgueseria La Lia Roda. Sant Pau, 65 - T. 607 418 169 Hoja Santa Av. Mistral , 54-56 - T. 93 348 24 94 La Bodega d’en Rafel C/ Manso, 52 - T. 93 442 56 24 La Capital C/ Floridablanca, 79 · T. 93 532 86 55 La Desayuneria C/ Comte Borrell, 75 - T. 608 341 601 La Montiel 37 C/ Viladomat, 37 - T. 93 280 97 76 LAST MONKEY C/ Comte Borrell, 70 - T. 647 53 03 88 LA TATA C/ Calàbria, 69 - T. 93 426 22 87 www.latatabarcelona.com LA TERRASSA DE L’AIGUAJOC C/ Comte Borrell, 21-33 - T. 93 329 87 46 La Vietnamita Sant Antoni C/ Comte Borrell, 85 - T. 93 832 44 83 Luz Cafè C/ Floridablanca, 88 · T. 685 200 974 Jovani & Vins C/ Comte Borrell, 30 - T. 93 539 40 02 Maloca C/ Villarroel, 26 - T. 93 519 12 20 MONO RISTO C/ Calàbria, 80 - T. 93 179 41 60 Moritz Rda. de Sant Antoni, 39 - T. 93 423 54 34 www.moritz.com Niño Viejo Av. Mistral, 54-56 - T. 93 348 21 94 NOSTÀLGIC C/ Viladomat, 38 - T. 633 88 75 02 Nostresecret Av. Mistral, 25 - T. 93 425 36 01 NOSTREBAR C/ Tamarit, 112 - T. 659 909 638 Paddock Motard Bar BCN Av Paral·lel, 92 - T. 93 329 51 42 Pizzeria “Burguer” C/ Viladomat, 104 - T. 93 451 68 95 www.pizzeria-burguer.com PIZZERIA TRES I NO RES C/ Comte d’Urgell, 27 - T. 93 763 93 53

Pony Sant Antoni C/ Entença , 35 - T. 605 490 698 POTHOS C/ Marquès Campo Sagrado, 29 - T. 93 441 57 25 RACÓ DE MANSO C/ Calàbria, 23 - T. 93 532 86 51 Ragú C/ Manso, 46-48 - T. 93 633 73 36 REKONS C/ Comte d’Urgell, 32 - T. 93 424 63 83 Señorito, Patio de picoteo C/ Manso, 54 · T. 93 532 71 19 Sirvent Barcelona C/ Rda. Sant Pau, 67 - T. 93 829 22 63 Tickets Av. Paral.lel, 164 - T. 93 292 42 52 TOOTSIE C/ Càlabria, 29 - T. 93 423 47 68 www.tootsie.es Vinateria “Rosaluna” C/ Flororidablanca, 5 - T. 622 261 703 VINÒDROM C/ Tamarit, 111 - T. 93 325 48 89

Zona Sagrada Família. Lloc cèntric i ben comunicat. Lloguer de sala per hores, dies i/o caps de setmana.

Informa’t trucant al Tel. 655 866 424

CASH CONVERTERS C/ Floridablanca, 145 - T. 93 423 99 00 www.cashconverters.es

Compra - Venda · Col·leccionisme

AIGUAJOC C/ Comte Borrell, 21-33 - T. 93 443 03 35 www.aiguajoc.com Impressionant C/ Sepúlveda, 136 - T. 93 280 57 97 MABEL COPY C/ Parlament, 51 - T. 93 324 94 84

Floridablanca, 114 T. 93 424 55 29 www.darthy.com

PARKING

TARIFES ESPECIALS

DARTHY C/ Floridablanca, 114 - T. 93 424 55 29 www.darthy.com

NOCTURNA: de 20 h a 9 h 10 € IVA inclós SETMANAL: 1 setmana 50 € IVA inclós PER DIES: truqui o vingui a veure’ns. Tarifa a mida. PARKING WINDSOR % 93 218 87 88 Via Agusta, 2 bis

Salut

FLORIDABLANCA

Compra-Venta-Alquiler-Préstamos-Empeño En efctivo y en el acto

PARKING URGELL % 93 424 82 64 Floridablanca, 119-121· Urgell, 36

PARKING GRAN VIA % 93 423 15 88 Gran Via, 415-417

www.coen.es

C/. Floridablanca, 145 · T. 93 423 99 00

AMPLIFON C/ Manso, 58 - T. 93 424 87 19 www.amplifon.com BIELSA ÒPTICS C/ Calàbria, 52 - T. 93 325 57 60 BOUTIQUE NATURAL COS-SA C/ Comte Borrell, 32 - T. 93 441 10 53

Dr. Rafael Arenas CLÍNICA DENTAL

Servei Dental Integral Cuidem del teu somriure, cuidem de tu Nº Registre E08569654

C/ Sepúlveda, 125 Baixos S616 08 18 58

C. DENTAL FLORIDABLANCA DR. BAGÁN C/ Villarroel, 17-1r. 2a. - T. 93 425 24 10 www.infomed.es CLÍNICA DENTAL MERINO C/ Rocafort, 68 - T. 93 424 85 22 www.clinicadentalmerino.com Clínica Dental Ronda C/ Rda. Sant Antoni, 31 - T. 93 425 23 13 www.clinicarondadental.com El Racó de la Rosa Av. Mistral, 10 - T. 93 425 32 11 FARMÀCIA Almudena Martínez C/ Parlament, 17 - T. 93 423 48 55

Sala de (40 m2) per a Conferències, Xerrades, Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc.

Serveis

Segona mà

FARMÀCIA HERRERO C/ Comte Borrell, 68 - T. 93 423 58 46 FARMÀCIA P. BALAÑÁ C/ Comte Borrell, 43 - T. 93 441 02 11 FARMÀCIA VIVES FERRER C/ Manso, 64 - T. 93 441 02 77 NOVOLENT C/ Comte d’Urgell, 14 - T. 93 325 48 69 ÒPTICA SEGARRA C/ Tamarit, 149 - T. 93 441 13 61 ORTOGIM C/ Floridablanca, 80 - T. 93 423 13 92 www.ortogim.com PARAFARMÀCIA EMEBE C/ Tamarit, 164 - T. 93 442 29 57 www.parafarmacia-emebe.com

sant antoni comerç

Sant Antoni, nous reptes!

D’aquí a un mes, al maig, està prevista la inauguració del nou Mercat de Sant Antoni, un mercat que farà reviure no solament el comerç i serveis de Sant Antoni sinó també tot el barri. Els establiments comercials i de serveis de Sant Antoni, tant les parades dels tres mercats (alimentació, Encants i Dominicals del llibre) com els comerços dels carrers s’han agafat aquest canvi que representa el nou mercat com un repte per evolucionar i per oferir millors serveis a les seves clientes i clients. En aquesta línia, us volem avançar que en els mesos vinents, el comerç associat de Sant Antoni posarà en marxa un sistema de fidelització que servirà per premiar les seves clientes i clients i donar-los les gràcies per confiar cada dia en el comerç de proximitat, un model de comerç que fa barri i fa ciutat. Aquest sistema de fidelització compta amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats, de l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de l’Eixample, amb l’objectiu que després de Sant Antoni es pugui anar estenent a la resta de la ciutat.

Sant Jordi a Sant Antoni Des de sempre, Sant Antoni Comerç ha aprofitat el mes d’abril per potenciar els lligams entre el comerç i la cultura. El 23 d’abril se celebra la Diada de Sant Jordi i la setmana abans els establiments adherits a Sant Antoni Comerç tenen previst regalar als seus clients uns punts de llibres que realitza l’Ajuntament de Barcelona en el marc del programa El Comerç amb les Escoles. Des de fa ja mesos, els alumnes dels centres educatius que participen en el programa estan elaboraran les seves propostes de disseny de punts de llibre a l’espera que la seva sigui una de les escollides per ser editats i que les botigues els regalin a la seva clientela en el marc de la celebració de Sant Jordi. Arreu del barri, llibreries i floristeries també sortiran al carrer amb parades de llibres i roses i enguany també hi haurà una fira de Sant Jordi a l’Avinguda Mistral. El Dominical del Llibre de Sant Antoni s’avançarà a la Diada de Sant Jordi, celebrant el Dia del Llibre el diumenge, 22 d’abril, i faran un repartiment de punts de llibre.

Sant Antoni Comerç www.santantonibcn.com

www.acelobert.com 17


A ctivitats Culturals Dansa

Assaig en Companyia 2018 “La Companyia” introdueix un nou concepte per gaudir de la dansa i el seu entorn. Pots ser el primer a veure néixer una nova creació, el debut d’un artista novell o moltes coses més. Vine a veure un assaig en companyia. Pots trobar-te qualsevol sorpresa!. Serà dijous 5 d’abril, a les 20h, a Cotxeres de Sants (Sants, 79). Activitat gratuïta.

Exposicions

‘Nicobouselles’

“Sigfried escoltant la veu dels ocells”. Siegfried diu: “Com foc crema aquesta sang, involuntàriament posant-se els dits a la boca per llepar-se’ls, si gairebé sembla que els ocells em parlen...” www.nicobouselles.com. Fins al 14 d’abril. A la sala d’exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants (Sants, 79).

Sants-Hostafrancs

‘Ragazzo’

Companyia Tot Terreny: Lali Álvarez / Oriol Pla. No volia ser un heroi, només era un ragazzo en una manifestació en contra de la cimera del G-8. Un noi que escrivia poesia, que pensava que un món millor era possible i que la lluita havia de ser pacífica. Un noi que volia estendre la bugada al balcó de casa seva, encara que ho haguessin prohibit en una ciutat presa per les forces de l’ordre. Un noi que va descobrir que el món que ell volia millor podia blindar-se en la brutalitat per evitar que ningú el canviés. Un noi que es va trobar amb la violència i va conèixer la por. Un noi que va morir i a qui van convertir en un heroi. Malgrat ell. Ragazzo, l’obra que va escriure i dirigir Lali Álvarez inspirant-se en els fets que van passar a Gènova el 2001 i interpreta magistralment Oriol Pla, torna després d’esdevenir un dels grans èxits de la cartellera del Teatre Lliure. No us la deixeu escapar!. Serà dijous 26 d’abril, a les 20.30h. Al Casinet d’Hostafrancs (Rector Triadó, 53). Activitat gratuïta.

‘Barcelona, ciutat de concerts’

Jordi Montserrat, presenta “Barcelona, ciutat de concerts”. Durant els darrers anys l’autor ha intentat captar amb les seves fotografies l’essència i vitalitat de molts dels concerts que se celebren a Barcelona. Aquesta exposició n’és un petit reflex. Serà fins al 15 d’abril. A l’aparador del Casinet d’Hostafrancs (Rector Triadó, 53).

Infantil

Contes del Cel

CIA Xirriquiteula. Els actors viuran i escenificaran tres contes. Tots ells tenen en comú “el cel”. Els seus protagonistes són un núvol que no sap on anar a ploure, una lluna juganera i coqueta que vol ser tastada per els animals i un sol que ha decidit fer festa i no sortir a il·luminar i escalfar la terra. Serà diumenge 29 d’abril, a les 12h. Espectacle Familiar, a partir de 3 anys. Preu: 2,40€. Al Casinet d’Hostafrancs (Rector Triadó, 53).

Teatre

‘Dios Menguante’

Cia. Mar Gómez. Dansa-Teatre. Són un home i una dona que busquen, troben i s’amaguen d’un déu que empetiteix. Ell decideix aturar-se per saber on està. Ella no s’atura mai, passi el que passi, peti qui peti... Aquests dos personatges que semblen portar camins tan dispars —ella, una matrona rotunda; ell, amb sotana de clergue— es descobreixen en un terrat, en un dia de bugada, amb una rentadora que no para de voltar i uns tendals que esperen els pantalons, les faldilles, les calces i els sostenidors que la dona estendrà. Un paisatge quotidià per a una trobada que no ho és. Un paisatge que sembla sortit d’una pel·lícula de Fellini amb música de Nino Rota, però que està fet de dansa, teatre i humor, tres dels trets distintius de la companyia de Mar Gómez, coreògrafa i ballarina que amb aquest espectacle va guanyar un Max i un Ciutat de Barcelona. Serà dijous 12 d’abril, a les 20.30h. Al Casinet d’Hostafrancs (Rector Triadó, 53). Activitat gratuïta.

Música

“Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul”

Concert. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids presenten les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr.Blues i el Sr. Soul. Després de la presentació dels llibres podreu punxar una estona amb els Pioneer Dj Kids. Serà dissabte 7 d’abril, a les 11.30h. A la sala d’actes de la biblioteca Vapor Vell (Ptge. Vapor Vell, 1). A partir de 6 anys. Activitat gratuïta.

‘El fascinant món del Hip-Hop’

Audició ‘El fascinant món del Hip-Hop, anirà a càrrec de Xavi Riembau (Diego Armando DJ). Serà dimarts 10 d’abril, a les 19h. A la sala d’actes de la biblioteca Vapor Vell (Ptge. Vapor Vell, 1). Activitat gratuïta.

Xerrada

Debat obert: Remembrança de Mestre Fabra, amb Jordi Manent

“Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”- P. Fabra. Tot arribant la Diada de Sant Jordi farem remembrança de Mestre Fabra. Amb Jordi Manent (Filòleg. Sots-director de la revista de Catalunya). Autor del llibre Pompeu Fabra a l’exili (2005), compilador i editor de l’epistolari de Pompeu Fabra (volum 8 de les obres completes), i autor, amb Albert Manent, de “Cartes de Pompeu Fabra a Josep Pous i Pagès”. Actualment prepara l’obra Pompeu Fabra en imatges. Serà divendres 6 d’abril, a les 19h. A la sala d’actes de la biblioteca de la biblioteca Vapor Vell (Ptge. Vapor Vell, 1). Activitat gratuïta.

18 www.acelobert.com


Barri Sants·Hostafrancs Cuina mediterrània amb un toc d’autor Esmorzars Aperitius Dinars

Afterworks Sopars Còctels

Carrer Mallorca, 6 T. 938 32 64 35 info@elsset.com

www.acelobert.com 19


Guia de Comerços i Serveis Sants-Hostafrancs

Asador del Bierzo

AVINGUDA DE

l l l

Especialidades en carnes a la brasa y arroces Productos del Bierzo, gallegos y cocina mediterránea Boquerones del Bierzo l Tartar de carne y atún

BLANC

A

Degusta con nosotros el mejor Botillo del Bierzo

RIERA

BL AN C

A

MADRID

C/ Mallorca, 18 - 20 E 93 426 16 84

asadordelbierzo.com

RIERA

Abierto de lunes a domingo

C. D’ANTONI

Y

DE CAPMAN

CA

RR

ER

SIA LU DA AN C.

MAN ZAN ARE S

C. NOG UER A

AdeslasPLENA Plus TE DEVOLVEMOS

20% +10 hasta un

Adeslas EMPRESAS y % Autónomos TE DEVOLVEMOS

con DENTAL

Información Vicky Navarro E 609 422 146

navarromv@agente.segurcaixaadeslas.es 20 www.acelobert.com

+

20% 10% hasta un

con DENTAL


Barri

Sants - Hostafrancs AVING UDA DE

MA DR ID CAR RER

CARRER

DE

TARRAGONA

DE

BERLÍN

ILÉ ELEGGUAS Flor · Espiritista

TIENDA ESOTÉRICA Todo tipo de productos Afrocubanos b Cartas Tarot b Caracoles b Cursos de Tarot b Curación por imposición de manos C/ Galileo, 72 - BCN

L1 L5 Plaza de Sants 931 373 667 % 630 928 321 M

www.acelobert.com 21


Guia de Comerços i Serveis Sants-Hostafrancs

Peluquería Básico-unisex C/ Vallespir, 118 - T. 93 490 29 89 www.peluqueria-basico.es

S E

Vallespir 108 % 93 491 08 56 648 935 977 www.minguellareformes.com Cuines triangle C/Joan Güell, 37-39 - T. 93 491 42 10

unisex perruqueria C/ Béjar, 79 E 934 267 906

Esoterisme

ILÉ ELEGGUAS Flor · Espiritista

disseny

EL MILLOR PREU!!

C/ Feliu Casanova, 4 % 93 331 94 42

www.agem-disseny.com

LAVANDA LA BUGADERIA DE SANTS C/ Càceres, 9 - T. 618 788 621 www.acelobert.com/lavanda-bugaderia-sants/

- A N I V E RS A

RI

TRIA NGLE 1990 - 2015 Ebenisteria

TIENDA ESOTÉRICA Todo tipo de productos Afrocubanos

b Cartas Tarot b Caracoles b Cursos de Tarot b Curación por imposición de manos C/ Galileo, 72 - BCN L1 L5 Plaza de Sants 931 373 667 % 630 928 321 M

22 www.acelobert.com

L B M

Tapisseria Fan 2 C/ Vallespir, 51 - T. 93 339 25 31

Moda i Complements Calçats Alvaro Molina Avda. Madrid, 178 - T. 665 97 96 51 CALÇATS GASOL C/ Joan Güell, 64 - T. 93 013 63 04 Calzados Refort’s C/ Vallespir, 89 - T. 93 339 63 22 Carlota/Agata Martín C/ Roses, 58-60 - T. 666875155

Motor FAP reparacio cotxes C/Galileu, 140 - T. 93 339 13 28 Motos Punto Com C/ Vallespir, 76 - T. 93 490 10 69

Restaurants i Bars

Experts en arquitectura, interiorisme i disseny Canvi banyera per plat de dutxa

Fusteria

mobilcuina@gmail.com

Mitja D’or C/Vallespir, 118 - T. 670 88 81 25 via Stefano C/Vallespir, 37 - T. 93 491 27 37 Yasmin C/Vallespir, 110 – T. 661 137 620

integral reforma

Estètica i Bellesa

Joan Güell, 82 · Tel. y Fax 93 339 02 62

Confia en les persones Confia en nosaltres

des de 1983

C/Béjar, 18 % 93 325 55 43 · 93 325 34 41 Farmacia Mont C/ Joan Guell, 91 – T. 93 339 45 14 Farmacia Pifarré C/Vallespir, 45 – T. 93 339 34 56

Centre de dia assistencial i terapèutic per a gent gran

Moda dona doble g Plaça de Sants, 4-5 - T. 93 491 19 09 www.dobleg.cat

Llar i Reformes

2

Anglès - Francès - Alemany - Rus - Italià C/ Iberia 1 · 933 311 299 E 658 423 506 www.macdaid.com

Century 21 C/ Berlín, 4 Bis - T. 93 490 59 95 Fincas Jordan C/ Vallespir, 57 - T. 93 339 74 94

B A N Y

aquen ...perquè els millors sempre dest

I

barcelona barri a barri

C U I N A

Anunciï’s aquí...

D E

Immobiliàries

Reformes en general

Farmacia Ferro C/ Contes de Belloch, 140 – T. 93 490 77 46 farmacia guañabens C/ Galileu , 104 – T. 93 339 12 88

S

BERLIN 1963, PA I PASTISSOS ARTESANS C/Vallespir, 95 - T. 93 422 21 05 Forn De L’avi C/Joan Guell, 74 Forn Vallespir C/Vallespir, 65 – T. 93 411 02 48

U

E

Forns, Pastisseries i Dolços

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com

CREATIC ACADEMY C/ Alcolea, 116 - T. 646 63 78 50 Judit La Restauradora C/Galileu, 62 - T. 627 663 230

B A Ñ O

E

Cursos i Formació

Y

L

Floristeria P. Centre Plaça del Centre, s/n - T. 630 466 549

C O C I N A

B

Animals i Plantes

D E

O

Bodega Montferry C/Violant Hongria, 105 - T. 93 162 96 36 Cansaladeria Joan Vidal C/ Vallespir, 55 - T 93 339 25 55 Capità Enciam C/ Galileu, 139 - T 93 166 74 28

M OBIL M OBIL CUINA CUINA

M

Ille elegguas C/Galileu, 72 – T. 630 928 321

Alimentació

s Tot tipus de treballs en fusta a mida s Taller propi s Atenció personalitzada

Distribuïdors oficials de mobles de cuina:

C/ Joan Güell, 37-39 · T. 93 491 42 10

www.fusteriatriangle.com

M. Elèctric Mestres C/ Vallespir, 114 - T. 93 490 62 46 Milar Brunet C/ Galileu, 75 - T. 93 330 13 00 Mobil Cuina C/Joan Guell, 82-84 - T. 93 339 02 62 Mobles Gabarro C/Vallespir, 90 - T. 93 490 11 53

CUCUT BIZ & BAR C/ Vilardell, 23 - T. 93 421 97 35 www.acelobert.com/cucut-biz-bar/ BAR RESTAURANTE Asador de Lugo C/ Comtes de Bell-lloc, 63 T. 93 409 01 20 www.grupoelreloj.com Bar Trebol C/Joan Guell, 70 – T. 93 533 14 90 Bodega Bartolí C/Vallespir , 41 – T. 93 339 10 21 El Llimoner C/ Vallespir, 96 – T. 93 533 12 62 El petit príncep C/ Galileu, 97 – T. 652 700 094 El teu moment C/ Joan Güell, 66 - T. 693 47 02 98

Travessera de les Corts, 31 · T. 934 481 154 neuroamunt@neuroamunt.cat www.facebook.com/neuroamunt

Isfarma C/Galileu, 23 – T. 93 490 32 50 Janeth solà ayurveda massatges C/ Galileu, 82 - T. 655 56 01 62

Des de 1923 Plantes medicinals Complements alimentaris Productes apícoles Alimentació ecològica Cosmètica natural n

n

C/ Vallespir, 49 – T. 93 339 72 28

www.manantial-salud.com

MANANTIAL DE SALUD C/ Vallespir, 49 – T. 93 339 72 28 www.manantial-salud.com

Serveis/Informàtica Andres Maldonado s.a C/Galileu, 15 – T. 93 330 20 00 Cerrajeria Maronas C/Joan Guell, 87 – T. 93 339 20 99

MAX - CERVECERÍA - SANDWICHERIA C/ Sants, 135 - T. 93 339 56 67 acelobert.com/max-cerveceria-sandwicheria/ RESTAURANTE ÀTICA C/ Galileu,159 - T. 605 90 02 07 Restaurante Brétema Violant Hongria, 123 – T. 93 409 30 17 Restaurante Cabañeros C/ Vallespir, 17 – T. 93 490 52 97 Taverna La Bauxa C/Vallespir, 23 – T. 93 491 19 46

Salut

Copisteria Sants S.Arola / entrada Galileu, 5 - T. 93 124 96 19 Goccia verde Clinica Dental Vallespir C/ Vallespir, 81-85 en. 1º 2ª – T. 93 330 88 46 C/ Galileu, 117 - T. 93 147 32 62 FARMACIA PLAÇA del CENTRE / J.L. Faura PACIÈNCIA INFORMÀTICA C/ Vallespir, 120 - T. 03 490 86 36 Av. Madrid, 222 – T. 93 339 63 32


Les Corts · Maternitat Sant Ramon · Pedralbes

Foto:Vicente Zambrano. Ajuntament de Barcelona

Reformas integrales Interiorismo y Decoración a su alcance

93 125 58 39 E 675 75 42 71 www.reformesnumancia.com · info@reformesnumancia.com

C/Numancia 98 local 2 ·

www.acelobert.com 23


Me

rtí

y

Ma

r

tie

C. D

octo

C.

an

Jo

r Sa

lvad o

r Ca

rde

C. cto

Igle sia s

Se

rA u

C.

rra

iH

Llu

ís

ún ter

Ru

bió

Pe ric ot

iL luc

itat Ma tern

de

ig)

Ins

lM

titu

olo

(R

rs M

de

n

Via

C. à Llu ç

de

de

de

d'E var is

C.

t

C.

C.

i

C.

ell Gü

C. d

e la

Sale

ta

Ma

s Mantega

na

n

drid

Ga lile u

Rei

Joa

nt d e

de Can

Ptg

d Ce

e. S a

leta

de

Cate rin

a

d'A lco le

a

C.

de

Pa pin

de .

d'A rag ó

C.

sés

Me

lcio

nta Cecíl ia

C. B

C.

éthe

de

C.

C.

de

nco

urt

C.

Bada Valla d

olid

lona Jardins de

de

C.

el

de

Ar ola

del

C. Sa

Àn g

rs

r

s

Santa

de

ard

Jac qu

Ra

C.

or

Ro

de

C.

ls

Mir acle

e. V ap

err ai

de

Ve ll

nG

üe

ll

l

Ptg

Pt ge .S

l

jole

de

Joa

C.

C.

C.

C.

De

Pa mò nis ste sa rs ne s

eg ant

ls

a T. C

ue

an yo la

a

nM

Miq

de

cud er

C. dir Me

ra

Ce rd

Ca rd

ó

C.

r ta

Br

Les Corts Maternitat · de

o nc

Cà ce re s

Ca n

de

sin Jardins

Torr e

Te no r

de

C.

C.

es

Rie

Barri de l

lina

d'Es

Mo

oct or

de

Ma Pe ra le

drígC. ue z

lau

Ro

la mb

de

Pl. de Taq Coma s uíg raf

del

C.

C.

sil Ptg Rosé e. s

de l

e Pa

uim

h

Joa

de Po b

la

ls

co rs

Flo m

l da Ba

So

Bla

nt

de

C.

Car re

no va

Ra

C. T irso

de Tin e

de

or d

oaq

osc

Fíg o

de

Gr an

C.

Sa at Pl. Vázquez Mella

elci

Jardí del Tenor Masini

n d'e

de

eM

de

de

de rn

de

C.

ong ria

C. d

C.

C.

de

Pl. Josep M. Poblet

C. J

riB

C.

C.

de

Bra

da

s Fis a

Pib e

Ca sa eF eliu C. d

C.

ardí

Piera

Lil let

rvia

rre

rs

r Carr e

del

Jardins dels Doctors Dolsa

asfe

d' O

C. D

Pl. del Sòl de Baix

C.

d'H

er

Ju de

C.

C de . St. F Gu eliu íxo ls

ge

ur

Beg

de

nt

an

C.

de

C.

s

Sug rany e

Carr eras

Bac

de

Comandante Benítez

rita A ugusta C. Emè

Roig ume

bo u

Po rt

C. de

di

Ca n

i

on

ràs

Vio la

C.

Cast e

d' E uge

àtic

les

de da

eD

on

tF ren

op

C. d

Mejí

a

Co rt

s

la

C.

ni

Barrien tos

Pl. de Mossèn Josep Ped ragosa C. Conx ita Supe

r rre Ca

de

Ca n

C.

C. Gerard

C. Maria

es

ms

de

C.

s nt

Bonso

C.

Paz

C.

Sa

de

ric

1ª valoració gratuita Pl. de l'Olivereta

C.

Jardins de Jaume Vicens i Vives

Travesse ra

Rog

m ni ró À rre Ca les de

SantsBadal Pla

de

Do

h

nal

de

Carre r z i Casals

ig

Travessera de les Corts, 31

Fred e

C.

Bena vent

e Pa

de Josep Goday

C Ca . 481 154 de B08028 da asseg Barcelona · Tlf. 934 qu oda és neuroamunt@neuroamunt.cat

de

C.

C.

de

Jardins

C.

Ptge . de Ja

C.

Jaum

nveí

C.

Gaudeix amb les ja Puig i Vall s nostres activitats idetractaments l'Esc ulto r Ens adaptem a Cane t les teves necessitats, C. d e diferents Sant horaris i preus de

ls

i

Jim en es

de Ca rre r

C.

Corts

C.

www.centrosamunt.com

C.

Felipe

e Ro

C.

C. B o

de

ns

de V www.facebook.com/neuroamunt entura C.

C.

Jardins de Bacardí

la

r rre Ca

d'A riza

er

ol

nca

de

ieta

Ptge. Re ge Mendiet nt a

C.

aS

Bla

pe d

d'A riza

C.

Mend

del

s nt ac .P ge Pt

de

C.

de

Ca

les

de

nt

Ptge . Feli

Pinto r Pah issa

Com te

Rege

Sa

C.

Pe dro

dels Ocellets

Nu Esp biola inó s

de

de

la

Güe

ll

Bla

nc

a

de

da

Mu

i

la 'Olw er Font

C.

Jardins de

s

ico la

Po n

ís N

de

Pe lay o

Carrer

Carrer

C. Fra ncesc Layre t

r re

de

Marquès

s Pa

ide

rica

Aving u é nn

rra

Llu

Lequ e

del

ga

Ara na

C. d el

C.

Sa

Ró zp

Avinguda

nd

de

Centre de dia assistencial i terapèutic per a gent gran

24 www.acelobert.com

ni

de

Pius XII

lll XX

ez

del

dels g i se

ra ive eF ern and C. d

Fra nq uè s

i

C.

r Ca

nc

C.

l

ria

ltrá

Pl.

Gállego

Setem bre

r To

Tallers de memòria grupals i individuals Fisioteràpia i gimnàstica senior Artteràpia Cura de la salut Noves tecnologies: Programa informàtic especialitzat en demències

Be

Ma

de

mi de C.

d'Auro ra

del

del

C.

ep

l

rís

Avinguda

C.

na

ba

ail Ptge. Pintor Ta pi

C.

C.

vessera

C.

l

go

i Sa

d'Arístides

Bertrana

Tapiró Pintor

Danubi

Sena

a er

l

olé

Les Corts

ig

Ri

l

ís S

Cementiri

Re

Carrer 11 de

l

Llu

M

na t

on

San tR am Av .d e

nc

lbla

bla

ll Co

Col

C. de l P Ma tge. dro na Pie ra Ptg e. P ere Ro dríg Ptg ue e. J z ord i Fe rra Ptg n e. S an tR am on No na t Tra

No

de

C.

lol

t

nal

ín

C.

Meli

na

Pob le

Card e

Mart

ig

Jos

Sabino

Xile

Pas se C.

de

de C.

de

c

Sa

ón

Ribalta

atg e

Jardins de Josep Munté

s

C.

rañ

r

Pas s

ixa

Ma

o Pint

Pisuerga

r rre Ca

del

llo

Bederrida

ri

Pg.

Coll in

ud

Dia

de

ldi

r

Torr e

Pa scu

cto

del

del

de la

Do

C.

C.

Cam í

de

a añ

Ba

rga

Parc

Re

C. Ptge . Vic ent

Ga

al

as

C.

Az Jardins d'Ernest Lluch

e R.

i

sA rtig

de

Xile

de

eorg

eR

l Tin ent Vil a

d'A do lf ren

C.

el

Avinguda

a

del Palau de Pedralbes

C. d e

Flo ren sa

ner al del

C.

Llo

C.

rig

C. G

Jardins

oP r im od

C.

Batet

Av . Ge

del

u an

ar

P

a

Pa u

La Maternitat i Sant Ramon

.M Av

iG

Gir on

de

C.

uio

òq eT

C. d

Ca rre r

Joa nO bio ls de

C.

ud a C.

Sun yol

i

t

t

Jord

uel a

el i na M

de

lce Du

si Gir ó

Jardí d'Aurea Cuadrado

C.

Til.lers

Av ing

er

Pl. d'Eusebi Güell

Av. de l'Exèrcit

Cor one l Va len z

Ba sta rda s

Tri a

C. de la Torr e

lb d'A

ó

de

é

Tablas

Ba llb

Capità

ria de Cervell

l'Exèrcit C.

C. de de

Av.

C. T C.Val

C. Santa Ma

bra

Q

d'A lfa m

Don

nuel

eig

de


Jo

e

de

Jardins

Carr e

Pt

C.

Puja lt

i de

C

Torr as

la de C.

Carrer

C.

r

Calvet

C. d Santaló

d'Amigó

Agulló

Rector

de

C.

de

de

C.

de

C.

l de

lau

Mestre Nico

Sagués

C.

C. C.

de de

C.

C.

d

C.

da

C.

de

gu

Ptge. de Marimo n

Maria Luz Morales

Casanova

Jardins de

Villarroel

Borrell

d'Urgell

Av in

Carrer

C.

C.

Travessera

Buenos

Aires

Comte

C

Ptge. de Lluís Pelli cer

de

Comte

del

de

Muntaner

Viladomat

Ferran

ux er C. de de Fr Gr a L an uis ad a

Ptge. d'en Sagristà

Còrsega

Mandri

Gan dux

Carre de

Carr er Gan dux er

Pies

s Escole les

de

C.

nd Ga C.

Torres Ptge. Cinc

Calàbria

Rocafort

d'Entença

Carrer

les de

Carre r

C. ig) a del M (Rond

Do

nça

d'Ente

de

a

del

París

Carrer

www.acelobert.com 25 Carrer

Carrer

s

ep

de

Docto del

C.

d'Àng el

C.

ing Fle m cto

r

Can l de

de Ptge. de Ca

C. de

Ptge. de

Carrer

Jardins de Marco Redondo

Carrer

Carrer

Guim erà

r Docto del C. Ràbia

stells

a Barnol

Castel

ls rt P iny ol

Roux

Nena la

de

C.

de C. C.

dor l'Equa

de ll

de

Jardins de Màlaga

de

Numància

és

Bar g

ric ' En

C.

garí

ren yo

d rra Ta

C.

Pl. de Francesc Macià

rià

Puig

Rob

de

Sant Gerv Galvany

l

Sar

Nicaràgua

r

C. Casas

Castellnou

de

C. a

meva Pau R o C. de

d'en Ru C. Prat

del C.

de ne

e. A lbe Ptg

Carrer

Ptg

e. P la

Carrer

de

C. de la M are

C. d Card el enal Sentm enat

el Batlle

Ricar do Vill

C. de

a goss a Sara ustin

ll

edà C.

Nicaràgua

Ptge. Piera

ard Guit

de

de D éu

i Corn et

C. de Ra fa C.

la Niña

C. Ag Const an de

de

C.

C. Avi ac

Bergu

de

de C.

lla C. T ube a bell

Gironella

ça

Joan

r Docto

c l-llo Bel e. T u Ptg

na

· Sant Ramon · Pedralbes Pala u

C.

ust

de

de

del

C.

da

at

Carrer

s

a ell

gu

en

m nt Berlín

de

de Carrer

a

ud

ing Av

in Av

Se

de

Jardins Elisard Sala

Pl. de Caba

rià

C. Bred a

ep

Jos

Au g

Victòria

Bach

Tenor Viñas

Turó Parc

à

s

Sar

r

í Vell CamSarrià de

Car re

de

Caballe ro

Gelabert de Jardins C. Joan de Alise nt Ge lab ert

C.

Jardins del Poeta Eduard Marquina

ella rad Tar

at

rra

C.

trand Josep Ber

eto Lor

nn

Taqu ígraf Se

go

Bo

del

Bordeus

ès

sal

Morales

C.

rq u

de

a

Ptge. Transv er

Ma

Pl. del Dr. Ignasi Barraquer

Rit

l

Corts

Pl. del Montnegre Carme

Dia

C.

de

a

Ptge.

del

C.

Garrig

de

No vel l

Jardins de Joaquim Ruyra

C. de

Fo nte st

Pl. de Wagner

goria

de

de

Major

de C.

Sant de

Num

de C. r

ur Vilam

Ibáñez

any Cabest

de C.

del C.

spir

Vall e

Corts

de

Com tes

de Passeig

ància

à Juli i rtí Ma

Sar asa te C.

esa nd Ga

de C. u lile Ga

Gampe

Güe

Bosco

Be

de

C.

Can Cuiàs

s

del

Joan

ne

t ità ard er h rt G be Ro C.

C.

l de

l de

C.

ll

de les

i

Pl. de Joan Llongueras

Roca

Jardins de

les

C. de Jo

ri

Plta. de la Creu de Ma

Mata

Taquíg raf

C.

e

i

ló ol

Deu

.

stian hann Seba

Bo

Jardins

C.

Pl.

del Dr. Samuel Hahnemann

a

de

de Sant Joan de Déu

C.

Jardins de Can lló Castelló ste Ca Pl. C. de Castelló C.

vàlida fins alC 30/4/2018

Pl. de Sant Gregori Taumaturg

Jardins

eix Fr

Infantes

t

ta i Roca

Mè Promoció xic

Jardins del Doctor Castelló

se

C. Batis

u

Ra

del

No

na ve nte

Casals Av. de Pau

Pl. de Can Rosés

Be

C. de Beethoven

de

int o

brero

Solà

nas

i Ca

de

Jac

Cop è

P

de

Cárd e

érez sc P

C.

zaro

nce

C.

e Lá

a

r

C.

ajo

rnic

in

Segala

s

Re

C.

Fe de

Torr e

ó

de

ll Va

la

Jardins

ra

Pl. d'Àngel Rodríguez

Pin ta

nta

Zamo

d'Anglesola

de les

de

Ca rav el.la

Ricard

Sa

M

r

de Agull

C. d

ell

ol

od

m

Valero

Pl. de Valdivia Can

Jardins

Pl. del entre

C.

d'Olga Sacharoff

de

de

Arn ú

ria

Ptge

C.

co Vi

C.

ls

Can Batllori

Les Corts

C.

Ma

del Camp de Sarrià

de

Mitre

de

e Fra

xa

an ta

Jardins

Jardí de Les Tres Torres

C.

ir

de

C.

Pl. de la Concòrdia

Carrer

rui

uS

é

Casim

nt

General

C. d

Remei

Carrer

de C. d'H Roc ug abe rtí

Na

Pl. de Ricard Zamora

Tres

del

d'Alaca

de

C.

Belianes

Jardins de Blanca Selva i Henry

at

C. de Jos

de

de

del

rtí

sch

Jardins de Ferran Soldevila

pa

lins

Ma

iB o

Jardins de

d'E uro

Mo

s

Irla

a

Pl.

ant

de

Flo Can Feu s i Ca lc

da

Jardins de Clara Campoamor

arr er

C.

ep

C. S

C.

gu

rdi

Buïgas

C.

Balari

C.

Av in

iA lbe

Jardins

de

Rond

An ton

da

Pl. de la Reina Maria Cristina

C.

Jos

gu

C.

de

in Av

C.

de Pl. d'Eguilaz

p

de

s III Carle

a

Gironella

a Segre

M

i

les

C.

Pl. Prat de la Riba

ron

nil

Rosari

C. Artes

Cerigno la

sat

C.

de

i Serra

de

a

C. d e Jo se

C.

lla ve Ra

Ma

Lev e

n

C.

nd

Milane

de

Pl. de Martí i Llauradó

ncà

rtra

C.

Pl. de de Ferran Casablancas

Maó

de

sa

Gir on

ign o

C. d e Ca rre

Calv o

de

Ro

Gr

e Be

Carull a

d

C.

C.

de

C. d

C.

ote

Alt

ardo

r

Vergós

Pl. del Carril

C. d e Ric

Alcov er

Docto

B

C.

ipac

C.

am

Pl. de Manuel Corachan

anc

fat

ls L

Les Tres Torres del

C.

l'Em

ru Ar

de

de

el

Jardins de Can Altamira Pl. Mare de Déu de la Pau de

C.

Pau

a Vi

C.

Jardins de Joan Vinyolí

C.

dels

Pl. de Joaquim Pena

Auxiliadora

Maria

de

ses

C.

nu

C.

C.

de C.

as del

ni C. d'If

Ma

C.

del C.

Dalma

de

ila eV

un ye r

ell

l

Pl. de l'Orient

C.

C.

Carb on

les

del

Pl. de Rafael Benet

Rosa

d C.

Pi iS

mestr e

Pl. dels Romeus de Sant Medir

C.

C.

Jardins Doctor Roig i Raventós

s at Pr C.

ust

Pu jo

sc

Ca p

Ferran

si

Do cto r

rs T ria

ug

Franc e

cto

Falla

C.

Carrer

i So

C. De

Pl. d'Artós Jardins de Dorotea Chopitea

Amèlia

de

de

er

sta gu Au

Do

uel

de

Flaqu

Gósol

as

Man

C.

ertí

Pl. Josep Obiols C. Trad ic

sa

Ar en

C.

i

de Cementiri de Camí Sarrià del

de

de

Co m

Carre r

de

Carre r de

Santa

Pl. del Xiprer

C. Ro cab

Ma teu

Güell

la Vil.la Amèlia

C.

de

Jardins

uet

C.

Claudi

r

stres

Ptge. Se nillo

Jardins de Can Senillosa

e Piq

Pl. St. Vicenç de C. Sarrià de Mañé

Fontco berta

l'Or

era

de

Riu

d'Edu ardo

Ros

de

s

ta apla Bon

C. del

Jaum

Plta. Can Garriga

C. Abat Samsó

Av. e Co nd

Jardins

e.

rie

ol Me

de

Tutó

de la Vil.la Cecília

Ptg

C. Ori

Carde n

al V íves i

Ca là

nd

Capona ta

C. de la Cara vel.

C.

C.

dels

C. d e

Vila

Ptge . Candee t

de Sarrià

Bianya Pl. de Cirici Pellicer

Creu

Cementiri

Pl. de Carmen Tórtola Valencia

Pl. Fra Eloi de

rra

C.

C.

la C. d' Ivo

d'Osi

de l

C.

del

rols

Via

de

C. d e M onte

arrer

Josep Puig Esteve


H omes Igualitaris

I a partir del 8 de març, què? Aromacsia de Gali

Comtes de Bell-lloc, 63 E 93 409 01 20 · asadordelugo@grupoelreloj.com

El passat dijous 8 de març els homes hem rebut un missatge clar del moviment feminista. El canvi comença en nosaltres mateixos i els homes tenim cada dia una gran oportunitat per implicar-nos definitivament en la cura, en les tasques domèstiques i en la transformació de qualsevol dels espais que ocupem dintre de la societat. Esdevenir corresponsables, en igualtat amb les nostres companyes, amigues, parelles, familiars.

ny Tradició ad id n r e d mo Can Bruixa, 41-45 E 93 339 53 96 · ciurana@grupoelreloj.com

Aquesta transformació no és d’un dia per l’altre. És un procés lent i a la vegada necessari, una travessia complicada per fer-la sol, un camí sinuós en el qual necessitarem l’experiència i la bona entesa d’altres homes que es troben en la mateixa situació que nosaltres i per fer aquest recorregut de creixement personal tots disposem d’una eina indispensable, els grups d’homes.

ágen, Nuevaocim c ina nea á mediterr

C/ C omte s de Belllloc C/ V allesp ir

C/ Tarragona

C/ Diputació

C/ Llança

C/ Aragó

C/ Valè ncia

C/ M arq uè sS en tm en at C/ Berlí n

Bru ixa C/ C .

d’Eu ropa

C/ Num ància

ma Ro Av.

Av. Dia gon al C/

Numancia, 66 E 93 321 02 73 · laperla@grupoelreloj.com

BARCELONA

No necessitem un espai adequat a nosaltres dintre del moviment feminista. Si escoltem les reflexions, les reivindicacions i les demandes de les dones, els homes tindrem prou arguments per agafar el mateix espai que ens ha reservat la societat com a propi i fer-lo feminista.

C/ Vilamarí Parc Joan Miró

C/ Llança

L5 L3 Sants Estació

Parc de l‘Enpanya Industrial Pl.

ya an Esp

h umor - Això és un lladre acabat de sortir dels jutjats i li crida la seva dona: - Pepe, què t’han dit? - Doncs m’han dit que 3 anys de presó o 100.000 euros. - No siguis ximple Pepe, agafa els diners !! ------------------------------------------------------- Quant costa llogar un cotxe? - Depèn del temps. - D’acord, posem que plou. ------------------------------------------------------- - Bon dia. Tenen llibres per al cansament? - Sí, senyor, però estan tots esgotats. ------------------------------------------------------- Me’n vaig un mes de viatge. - Me n’alegro, no t’oblidis d’escriure! - Espero que no! Amb el que em va costar aprendre... ------------------------------------------------------- M’he comprat un cotxe dels que es condueixen sols. - I on és? www.periodicoelgancho.com - Jo que sé!!

26 www.acelobert.com

Què ens possibilita un grup d’homes? Primer de tot, no sentir-nos sols. En segon lloc, ens permet, dintre d’un espai de confiança, expressar d’una forma plural les nostres sensacions amb altres persones (acceptació, solidaritat, dolor, gratitud, honestedat, sinceritat). Connectem directament amb les nostres emocions, amb el nostre interior, trencant definitivament amb estereotips apresos durant tant de temps i també esquerdant l’home de llauna que portem ben en dins; es tracta, en definitiva, d’un espai transformador. Plantejar-nos una nova masculinitat implica, abans de tot, revisar i desmuntar els nostres propis valors i privilegis, per tal de, a partir d’aquest procés, construir noves maneres de ser home en igualtat i en llibertat. Si aquests dies t’has sentit d’una manera o d’altre interpel·lat com a home, uneix-te a nosaltres. Toni Soler Homes Igualitaris- AHIGE Catalunya www.homesigualitaris.wordpress.com


A ctivitats Culturals Infantil

Contes a la mà Sac de rondalles. Contes a la mà. Narració de contes amb el contes a la mà, el mateix narrador, prèvia conversa amb la biblioteca sobre la temàtica, oferirà als assistents una breu selecció de material amb la corresponent explicació. Serà dimecres 11 d’abril a les 18h., a la sala infantil de la biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras (Trav. de les Corts, 58).

Música

Ali Duran

Recital de piano didàctic: narrativa i música. El pianista veneçolà Alí Rafael Durán presenta un recital de piano sol que abasta un ampli període musical amb obres que estan inspirades en poesies, narrativa, cançons i altres textos. Serà divendres 6 d’abril, a les 20h. A la sala d’actes al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (Riera Blanca, 1-3). Activitat gratuïta.

Núa Music

Concert. Amb l’essencial com a punt de partida i la música com a canal, Núa busca trobar-se i trobar el públic de la manera més natural possible, en la proximitat, en el murmuri. Influenciada per la poesia, la literatura, la vida i una variada formació de la qual destaquem la música clàssica, la música popular, el jazz i la cançó d’autor, Núa ha creat un projecte càlid i contundent, amb un color propi on s’aprecia el detall i la subtilesa del treball fet a foc lent. Serà divendres 20 d’abril a les 20h., al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (Riera Blanca, 1-3). Activitat gratuïta.

Les Corts · Maternitat · Sant Ramon · Pedralbes

Xerrades

Bulgària, un punt de trobada entre Occident i Orient Un recorregut que ens transportarà a un dels països més desconeguts d’Europa. Terra de pas i acollida de diferents cultures (tràcia, grega, romana, eslava, bizantina, otomana...). On viu un poble orgullós de la riquesa de la seva llengua i el seu alfabet, el ciríl·lic. I de la seva fe cristiana ortodoxa i tolerància intercultural. A càrrec d’Oriol Masclans Paradas, Llicenciat en Biblioteconomia i Documentació. Viatger i col·leccionista. Serà dijous 5 d’abril, a les 18h., Al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (Riera Blanca, 1-3). Activitat gratuïta.

Escriptores a la gran pantalla

T’interessa. Escriptores a la gran pantalla. Partirem de la lectura d’alguns dels relats més significatius d’autores com Alice Munro, Annie Proulx, Angela Carter, Doris Lessing i Patricia Highsmith per descobrir com el cinema ha plasmat visualment el món particular i personal de cadascuna d’elles. Descobrirem com els relats i les seves adaptacions cinematogràfiques posen en qüestió nocions tradicionals sobre gènere, classe i identitat. Serà dijous 19 d’abril a les 19h., a la Biblioteca Les Corts Miquel Llongueres (Trav. de les Corts, 58).

Tallers

Estendards de conte

Taller Sant Jordi Medieval. Estendards de conte. Històries que pengen de les punxes més altes dels castells més valents. Serà dilluns 23 d’abril a les 18h., a l’avinguda Sant Ramon Nonat. Organitza la Biblioteca Les Corts Miquel Llongueres (Trav. de les Corts, 58).

La Locomotora Negra

Concert solidari. Divendres 13 d’abril a les 20h. l’Ong Proinfants celebrarà el seu 3er concert solidari a l’auditori AXA de l’Illa Diagonal, amb la banda de jazz de referència a Catalunya La Locomotora Negra, dirigida per Ricard Gili.

Sortides

Barri de Poblenou Aquesta ruta ens permetrà conèixer la història de la “Manchester catalana” un dels barris més industrialitzats de Barcelona des del segle XIX. Farem un recorregut a través dels edificis que van ser seus de grans indústries i coneixerem una mica més a fons la història i els racons més característics del barri. Serà dijous 12 d’abril a les 17h. Punt de trobada: sortida de l’estació metro Poblenou (L4). Guia: Jorge Pisa, historiador i guia cultural. Cal inscripció prèvia. Preu: 8,50€ per persona.

Quan es parlava hebreu a Barcelona

Descripció: aljama, call, mezuzah, heqdés, nahmanides, micvé: totes aquestes expressions hebrees i moltes més se sentien al call quan es parlava hebreu a Barcelona. Un itinerari en el qual recularem a la Barcelona dels segles XII, XIII i XIV per parlar d’una de les comunitats jueves més importants de l’Europa medieval. Serà dijous 26 d’abril a les 10h. Punt de trobada: plaça Sant Iu (entrada Museu Frederic Marès). Guia: Meritxell Carreres. Cal inscripció prèvia. Preu: 8,50€ per persona.

Reformas integrales Interiorismo y Decoración a su alcance C/Numancia 98 local 2 · 08029 - Barcelona

93 125 58 39 E 675 75 42 71 www.reformesnumancia.com info@reformesnumancia.com

www.acelobert.com 27


Guia de Comerços i Serveis Les Corts · Maternitat · Sant Ramon · Pedralbes

Alimentació

Plantes i Flors Joan Güell C/Joan Güell, 144-148 – T. 93 009 31 89

Cursos i Formació

Tradició i modernitat

l l

Servei a domicili Productes de primera qualitat

C/ Vallespir, 172 & 93 491 03 69 marc@carnisserialaroca.cat carnisseria.la.roca.les.corts Carnisseria La Roca - Les Corts

Art Ibèric Lain C/ Joan Güell, 165 - T. 93 490 81 18 www.jamonerialain.com Cal Forner C/ Joan Guell nº 125 - T. 93 339 21 58 CARACAS-LESCORTS C/ Les Corts, 6 - T. 93 330 64 65 Epicerie Melanie C/ Caballero, 71-73 T. 93 170 12 31 Jamon Jamon C/ Europa, 23 – T. 93 322 78 58 La Granja C/ Vallespir, 164 – T. 93 490 93 63 La Peculiar C/ Can Bruixa, 23-33 – T. 93 185 41 98 La Roca Carnisseries C/ Vallespir, 172 – T. 93 491 03 69 Pollastrissim C/ Vallespir, 140 – T. 93 339 60 89 Vinalium C/ Joan Guell, 160-162 - T. 670 44 13 43

Assessories i Assegurances

AUTOESCOLA PALLARS C/ Marquès de Sentmenat, 80 - T. 93 315 87 61 www.autoescolapallars.com Dance Maniacs Les Corts C/ Galileu, 261 - T. 93 159 76 59 Kids&Us C/ Can Bruixa, 23 - T. 649 608 234 The English Corner C/Lluçá, 42 - T. 93 330 46 97

Entitats Biblioteca les Corts Miquel Llongueras C/ Riera Blanca, 1-3 - T. 93 449 31 07 Biblioteca Can Rosés C/ Deu i Mata, 57 - T. 93 419 19 29 Centre Cívic Can Deu Pl. Concòrdia, 13 - T. 93 410 10 07 Centre Cívic de les Corts C/ Dolors Masferrer, 33-35 - T. 93 291 64 62 C. Cívic Joan Oliver “Pere Quart” C/ Comandant Benítez, 6 - T. 93 339 82 61 Centre Cívic Riera Blanca C/ Riera Blanca, 1-3 - T. 93 448 04 99

Esports

C.E. LES CORTS BARCELONA

T’AGRADA EL FUTBOL? Nois i noies de 6 a 12 anys

Carrer Marti i Franques, 19-21

617 323 839 E 607 851 125 Dilluns i Dijous: 17,45h a 19,30h

celescortsb@gmail.com

Equip Raiders C/Joan Guell, 117 – T. 93 430 88 03 Holmes Place Europolis Les Corts Trav. de les Corts, 252-254 T. 93 363 29 92 www.holmesplace.es

Estètica i Bellesa

Notaría Paula Alonso C/Can Bruixa, 13 17 – T. 93 330 02 37 Nt Corredoria Assegurances C/Galileu, 224 L8 - T. 93 491 38 05 Zurich Seguros Tr. de les Corts, 221-223 - T. 93 490 59 94

Animals i Plantes El Club Dels Tetes C/ Vallespir, 189 – T. 93 163 21 84

28 www.acelobert.com

LA CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE BARCELONA C/Can Bruixa, 4 - T. 93 411 18 99 La Inmobiliaria C/Joan Güell, 188 - T. 93 749 96 30

Informàtica, Imatge i Sò So NOUTRADING S.L. C/ Vallespir, 168 - T. 93 490 47 18

Joieries Joyeria Europa C/ Europa, 21 - T. 93 321 44 97 Joieria Yemanya C/ Evarist Arnus, 1-3 - T. 93 222 76 93

Llar Pobla de Lillet, 1 Bis · Local 2

3 REPARACIONES A DOMICILIO 3 REFORMAS DE INTERIORES vikash110174@yahoo.fr

671 207 007 J 931 414 910 Decozalop interiorismes C/ Joan Guell, 132 – T. 93 449 27 72 Electro.Peinado C/ Joan Güell, 139-145 – T. 93 330 32 07 Escoda Marcs A Mida C/ Joan Guell, 136 – T. 93 490 17 29

VINE I PROVA-HO!!

IME ARISTIDES MAILLOL

Travessera de les Corts, 222 · Entresòl 08028 Barcelona T. 93 330 02 37 - 93 409 19 32 / F. 93 409 18 16 palonso@notarialescorts.com www.notarialescorts.com

Immobiliàries

Cebado C/ Joan Guell, 163 – T. 93 490 71 24 CRISTINA’S BEAUTY MOMENTS C/ Vallespir, 186 - T. 687 74 93 78 Diana Guill Av. Madrid, 169 – T. 93 411 01 00 Entorn C/Joan Guell, 131-133 - T. 93 490 07 03 IMAGH C/Vallespir, 188 – T. 93 339 86 60 Peluqueria Reyes C/Galileu, 286 – T. 93 490 86 95

Forns, Pastisseries i Dolços Divines Temptacions C/ Comandant Benitez, 8 - T. 607 73 8144 pastisseria ainhoa C/ Galileu, 335 - T. 93 439 82 32 Pastisseria Jaume C/ Joan Guell, 135 – T. 93 339 06 96

ESCODA

MERCERIA · LABORS · LLANES COTONS · MITGES

CURSOS E 93 112 16 08

Trav. de les Corts (entre mercat i Carles III) Fent Punt Gran via Carles III, 46-48 – T. 620 43 68 10 Gracia C/ Vallespir, 117 – T. 93 339 63 39 Imagine llenceria C/ Nicaragua, 111 - T. 93 633 07 17 Junyent C/ Europa, 26 – T. 93 430 77 47 pass-4 C/ Joan Guell, 135 – T. 93 339 02 96

Motor Moto Piscis C/ Vallespir, 189 - T. 93 411 85 17

Oci, Papers i Llibres Estanco san ramon nonato Av. Sant Ramon Nonat, 28 - T. 93 440 31 71 Joguines Patricia C/ Joan Guell , 131 - T. 93 409 02 42 origen C/Galileu, 257 - T. 93 566 23 01

Petits ELS BARRUFETS C/ Galileu, 224 - T. 93 339 95 6

TALLER DE MARCS Restaurants, Bars i Hotels marcs de talla miralls n

n

n

restauració i neteja de pintures i marcs olis obra gràfica n

n

Joan Güell, 136 % 93 490 17 29 Ferreteria EL CLAU C/ Joan Güell, 190 – T. 93 321 02 07 Ferreteria Valls C/ Vallespir, 117-119 – T. 93 490 60 90 Interiors Cuines i Banys C/ Vallespir, 166 - T. 93 491 46 92 www.interiorscuinesibanys.com la tira de coses C/ Joan Güell, 165 – T. 93 023 18 03 Metalisteria Sánchez C/ Galileu, 275 – T. 93 490 15 26 MOYCOR C/ Galileu, 320 – T. 93 430 72 01 TALLER D’INTERIORS C/ Galileu, 275 - T. 617 43 49 44 Seifec C/ Vallespir, 166 - T. 93 490 67 30

CARIBEAN COFFEE C/ Vallespir, 161 – T. 93 409 54 47 Bar Can Bruixa C/ Joan Guell, 168 – T. 658 97 44 26 Bar Petit Galileu C/ Galileu, 294-296 – T. 93 490 14 59 BAR RESTAURANTE Ciurana C/ Can Bruixa, 41-45 - T. 93 339 53 96 www.grupoelreloj.com L’Andana Café C/ Galileu, 282 - T. 647 500 749 Restaurante Bendita Helena C/ Galileu, 261 - T. 93 491 28 13 RESTAURANTE GALIZA Av. Riera Blanca, 14-16 – T. 93 449 82 34 www.acelobert.com/ restaurante-cafe-de-galiza/ BAR RESTAURANTE La Perla C/ Numancia, 66 - T. 93 321 02 73 www.grupoelreloj.com

Moda i Complements ALVARO CALÇATS Trav. de les Corts, 265 – T. 93 430 03 88 www.acelobert.com/calzados-alvaro/ Ann Saf C/ Vallespir, 131 - T. 93 166 81 56 Boutique La Pera C/ Galileu, 294 – T. 93 490 35 59 Dekasta C/ Joan Güell, 139 – T. 93 330 36 80 Donna C/ Can Bruixa, 24 – T. 93 490 74 11

ABIERTO DE 8H DE LA MAÑANA A 3H DE LA MADRUGADA

C/ Loreto, 24 % 93 419 34 57 tabernadelbierzo.com


Guia de Comerços i Serveis Les Corts · Maternitat · Sant Ramon · Pedralbes

Restaurants, Bars i Hotels Can Barça C/ Joan Guell, 230 – T. 93 322 37 23 El Rebost De Vallespir C/ Vallespir, 123 – T. 93 411 02 82 Hotel Atenea-restaurant C/ Joan Guell, 207-211 – T. 93 490 66 40 LA TABERNA DEL BIERZO C/ Loreto, 24 – T. 93 419 34 57 Lizarran C/Can Bruixa 6-8 – T. 93 411 04 51

Pizzeria IL CUOCO C/ Galileu, 335 – T. 93 439 74 33 RABBAR Plaça Concordia, 9 - T. 676 915 185

Taquígraf Garriga, 89 E 932 77 89 49

CENTRE MEDIC DIAGNOSTIC ALOMAR C/ Berlín, 67 - T. 93 429 41 60 www.centremedicalomar.es Clínica Oris C/ Joan Guell, 108 – T. 93 409 06 47 Diet Center C/ Joan Guell, 170-172 – T. 93 490 87 02 Farmacia Antiga de les Corts Plaça Concordia, 3 – T. 93 439 79 05 Farmàcia M.Collado C/ Joan Guell, 174 –T. 93 490 45 75 FARMÀCIA MORÉ C/ Galileu, 250 - T. 93 490 43 95 www.farmaciamore.com

Rte. cabañeros C/ Vallespir, 17 - T. 93 490 52 94

Salut Especialidad en: Cocina Gallega y del Bierzo Cocina de mercado Avenida Riera Blanca, 14-16 ` 93 449 82 34 Nagoya C/ Joan Guell, 166 – T. 93 491 08 72

DINA AMB NOSALTRES AQUESTA PRIMAVERA

Centre de dia assistencial i terapèutic per a gent gran

Travessera de les Corts, 31 · T. 93 448 11 54

Armand Òptics Plaça del Centre, 13 – T. 93 339 20 11

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com aquen ...perquè els millors sempre dest

Armand Òptics Av.Madrid, 161

Dr. Narayn Yadave

AYURVEDA BARCELONA Centre de tractaments Ayurvèdics

Provi les nostres tapes casolanes i per això t’oferim braves gratis amb la primera consumició

TAPES · DINARS · SOPARS VERMUTS porta el CUPÓ Vàlid dimecres i dijous nit fins al 30 d’abril

T. 93 832 41 26 C/ VALLESPIR, 136

C/ de L’Aviació 11 E 93 494 29 28 www.ayurvedabarcelona.net

L’ Olivera C/ Taquigraf Marti, 6 – T. 678 70 07 54 Milenium Dental Gran via Carles III, 74 - T. 93 411 91 15

Servimedic C/ Galileu, 300 – T. 93 490 62 33 Zonaterapia C/ Galileu, 306 – T. 93 410 89 20

Serveis Damas Tours C/ Vallespir, 169 – T. 93 490 68 00 Embagrap C/ Galileu, 286 – T. 93 490 96 37 ESTACIO DE SERVEI GALILEU C/ Galileu, 217 – T. 93 490 28 93 Persi + C/Vallespir, 157 – T. 93 491 01 90 Taranna C/ Vallespir, 174 –T. 93 411 83 73 Un mar d’idees, arts gràfiques C/ Joan Güell, 142 - T. 93 768 87 42

Centro Podológico Patologías y afectaciones del pie Estudio biomecánico de la marcha

• Órtesis de silicona • Podología pediátrica • Podología deportiva • Hongos en piel y uñas • Pie diabético • Uñas encarnadas • Verrugas • Plantillas personalizadas

Atención Privada y mutuas CITA PREVIA

C/ Caballero, 77 E 635 064 121

Segueix-nos dia a dia al i visita el nostre canal amb totes les nostres entrevistes

Ortopedia Moré C/ Evarist-Arnús 45, baixos - T. 93 330 11 86 www.ortopediamore.com Sanitas Residencial C/Evarist Arnus, 22-32 – T. 93 411 47 00

barcelona

barri a barri

www.acelobert.com

Forn i pastisseria Sense Gluten

Enviaments a domicili Horaris: Dimarts a divendres de 10 a 20 hores,

no tanquem al migdia. Dissabtes 10 a 14 hores. Diumenge i dilluns tancat.

C/ La Pobla de Lillet, 5 · www.celiadictos.com & 93 409 31 31

Lloguer de sales a EspaiAcelobert

Sala 40 m2 Per Conferències, Xerrades,Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc.

Més informació Tel. 655 866 424 www.acelobert.com 29


Esquerra Eixample

Barri

PLAÇA DE FRANCESC MACIÀ

159

147 129 117

DE 79

20

37

59 309

43

2

17

274

231

220

25

230

583

585

PLAÇA UNIVERSITAT

Disseny WEBS

És la teva Agència de Màrqueting Digital, amb productes web 3.0 d’última generació. Deixa’t trobar per els teus clients a Internet. l l l l l

Wordpress Fàcil d’usar i codi obert. 100% responsive Visible en tot lloc. Multidispositiu. Optimitzada Enamora a Google i més... SEO inicial inclòs. Inclosos els 200 factors de posicionament. Disseny personalitzat l Assessorament 360º

10

Promoció 30 www.acelobert.com

% Dte.* la revista Acelobert. *pels anunciants de

Informa’t

C/. Indústria, 137-141 entl. 4a., esc. D % 93 140 10 37

www.acelobertcomunicacio.com

CARRER

27

49

234 12

67

70 36

31

242 223

229

13

196

217

270

207

97

40

222

18

189

569

289

250

BALMES

56

77

229

55 561

224 54

83 75 232

39

55

555 L1 Urgell CATALANES

212

CENT

DIPUTACIÓ

186

215

54

67

181

224

267

74 25 34 57

222

54

94 70

178

98

117

250

203

72

90

112

89

251

214

169

90

159

231

166

74

93 234

211

206

192

DEL

167

141

180

211

MALLORCA

190

172

155

126

210

179 167 147

160 193

114

195

34

143

160 115

109

132

121

139

216

175

173

91

140

156 177

202

219 198

201 101

176

71

201 180 125

160

161

104

151 158

118

222

225 195 181

186 168

165

187

142 160

173

148 143

108

283 266

158

202

90

261

244

CÒRSEGA

147

149

170 164

Mercat

121

537

241 228

PROVENÇA

157

138

130

111 93

182

210

210

146

161

131

166 140

123

162

147

219

221

168

203 185

122

127

182

151 143 137

COMTE

224 204 184

159

202

171

244

255 213 195 159

194

148 153

186

205

133

L1 Urgell CORTS

226

187

206

163

223

238

186

235

243

198

124

507

LES

154

142 489

248

203

261

226

251

280

205

180

111

523

210

236

277

300 288

263

342 324 311 307

260

185

209

188

132

147

158

138

116

L1 467 L1 Rocafort Rocafort DE

175

177 155

83

136

146

189

L

431

164

146

CONSELLL

NA

100

167

L5 Hospital Clínic

124

167

104 117

88

82

71 58

VIA

445

137 61

CARRER 101

45 58

68

21 40

110

125

122

88

87

102

147

DEL

139

130

108

123

162

104

160

88 161

64 101

44 101

24

247

176

197

112 125

103

233

220 202

207

192 182

150

179

124

GO

148

129

99

VALÈNCIA 186

156

179

118

111

77 102

165

123

80

98

117

78

GRAN

55

78 91

111

DIA

149

112

123

95

99

423

114

223

324 302

303 285

101

77

60

59 403

106

90

111

130

282 242

83

57

98 61 22 32

139

ROSSELLÓ

88 253

99 66

208

79 46

27

28 99

133

185

Hospital Clínic L5 L5

DA

453

76

186 269

120

GU

60

73

64

114

268

265

248

119

58

59

115

AV IN

57

42

142

126

62

80

9

21

99

45

50

95

203

153 139

CARRER

89 76

CARRER

77

61

68

140

134

39

2

72

40

82

71

35

118

83

VILAMARÍ

40

2

67

21

45

72 158

144

111 99

60

LLANÇÀ

L3 21 Tarragona

26

100

48

48

35

92

20

54

47

16

483

22

37

39

15

CARRER

7

41

30

51

116

TARRAGONA

16

L1 385 Espanya PLAÇA ESPANYA

227

21 30 27

L3 Tarragona

176

28

18

26 155

6

9

243

196

46 39

Entença L5 59 L5

118

21

248

79 80

4

11

68

247

59

60

61

236

263

193

NG

155

I AV

A UD

216

50

D

228

43

221

P

258

SE

ROCAFORT

JO

285

8

RA

L EL

AS

288

R TA

140

73

l’Esquerra de l’Eixample


Foto: Antonio Lajusticia/PHT Air Pictura TAVISA. Ajuntament de Barcelona

Barri l’Esquerra de l’Eixample Tenim la cuina amb la que sempre has somiat!!

te. d % 10 30 d’Abril Fins al

Reformes de cuines, banys i integrals de vivenda

Cuines Mistral

c col·lec Nova

Avda. Mistral, 17-19 J 934 24 24 25

cuinesmistral2@gmail.com

www.cuinesmistral.es www.acelobert.com 31


A ctivitats Culturals Salut

Em puja la serotonina: la felicitat des de la neurociència En un món que es fixa la felicitat com l’objectiu més lloable, les emocions reclamen poder matisar la vida a mida. Sovint els sentiments es presenten anteposats a la raó però, què en diuen les neurones de tot això? I el nostre cervell social, hi està d’acord? Quins mecanismes neurològics i químics generen una emoció i com s’enllacen amb la nostra raó? Oxitocina, melatonina, dopamina o serotonina… Una xerrada per conèixer què ens passa pel cap i pel cor, quan som feliços i també quan no, des de la neurociència. Serà dimarts 24 d’abril, a les 18.30h. A Golferich Centre Cívic (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). Activitat gratuïta.

Esquerra Eixample

La fin demain Un tauler, un tub, una corda, una fusta… Un home i una dona que s’amaguen l’un de l’altre, que no es coneixen, que es tenen por. Tots dos han aparegut en un paratge desert, en una platja perduda. Tots dos s’han convertit en Robinson en una illa que no sembla estar poblada. S’escapoleixen… Es volen fer fonedís… Volen desaparèixer. Però estan compartint escenari, estan cridats a trobar-se, a travar relació, a haver de compartir, de repartir, d’equilibrar i equilibrar-se. El tauler i el tub, la corda i la fusta que són les restes del naufragi, són els instruments que utilitzen per trobar-se… De vegades aconsegueixen mantenir l’equilibri, de vegades no i cauen. Serà divendres 13 d’abril a les 20h. A l’auditori del Centre Cívic Urgell (Urgell, 145).

Conferència

Entre la raó i l’emoció La història del pensament occidental ens ha ensenyat que l’evolució de les idees ha transitat entre dos elements semblants: la raó i l’emoció. Ho hem vist en el sorgiment del Pensament racional; pel que sembla els presocràtics buscaven un ordre, una raó, un logos que orientés aquesta emoció pròpia i característica de l’ésser humà. Va néixer així la filosofia com un complement a la presumpta naturalesa humana representada per l’emoció. Malgrat tot, l’home continua emocionant-se i racionalitzant-se buscant sempre un equilibri entre les dues representacions. Serà dissabte 14 d’abril, a les 11h. A Golferich Centre Cívic (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). Activitat gratuïta.

Espectacle

There was a fiesta! At Carnegie Hall No sabem si és un concert amb molt d’humor o una comèdia amb molta música, però sí que està protagonitzat per Patty Lemon i Martin Bennet. Encara que això tampoc acaba de ser cert, perquè aquests no eren els seus noms de veritat. Però si un volia fer jazz a la Barcelona dels anys 40 havia de buscar-se un nom artístic amb regust a Nova Orleans. Serà divendres 6 d’abril a les 20h. A l’auditori del Centre Cívic Urgell (Urgell, 145).

Música

Trio de canyes Vidalba La riquesa tímbrica de trio de canyes unida a la subtilesa i varietat del seu repertori, ha estat determinant en la consolidació del trio de canyes Vidalba, que dissenya els seus programes combinant obres escrites originalment per a la formació amb arranjaments molt interessants per fer gaudir al màxim la música a tots els públics. Serà dijous 19 d’abril a les 19.30h. A l’auditori del Centre Cívic Urgell (Urgell, 145).

Trio Michaux El Trio Michaux es crea l’any 2014 al Conservatori Superior de Música del Liceu. En aquesta ocasió interpretaran obres per a trio de Rebecca Clarke i Bed^ r ich Smetana. Serà dijous 26 d’abril a les 19.30h. A l’auditori del Centre Cívic Urgell (Urgell, 145).

Infantil

“Princeses blaves i prínceps encantadors”

Creieu que les princeses sempre han de ser rescatades pels prínceps blaus? I que els prínceps sempre han de ser valents i forts? Doncs jo de petita muntava el meu propi castell i lluitava contra dracs i monstres, i en els meus jocs podia conèixer princeses valentes i prínceps ben sensibles. En parla d’Osona. Serà Dimarts 10 d’abril, a les 18h. A la sala infantil de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample- Agustí Centelles (Comte d’Urgell, 145). Edat recomanada: a partir de 4 anys. Activitat gratuïta.

Documental

Y me morí Y me morí és un espectacle inspirat per la música i els contes mexicans i les moltes expressions festives d’aquest país relacionades amb la celebració de la mort. Els nostres protagonistes ens relaten, en to de tragicomèdia, tant la mortificació que els va perseguir en vida, com la bona vida que els va rebre després de la seva mort. Serà divendres 27 d’abril a les 20h. A l’auditori del Centre Cívic Urgell (Urgell, 145).

32 www.acelobert.com

“Les noies d’Alba Daurada” “Què ha passat a Grècia?” es pregunta en veu alta el cineasta Håvard Bust-

nes a l’inici d’aquest inquietant documental. En els últims anys, la imatge d’un país amb platges assolellades i gent amigable ha estat enfosquida per ideologies polítiques properes al nazisme que s’encarnen en Alba Daurada, el partit que a les eleccions del 2012 va aconseguir 21 escons al Parlament grec. Serà dimecres 11 d’abril, a les 19h. Biblioteca Esquerra de l’Eixample- Agustí Centelles (Comte d’Urgell, 145). Activitat gratuïta.


Guia de Comerços i Serveis Esquerra Eixample

Alimentació A BIO SPACE SUPERMERCAT ECOLÒGIC C/ València, 186 - T. 934531573 COALIMENT PROVENÇA C/ Provença, 57 T. 93 430 02 20 DELICATESSEN XARCUTERIA HOM C/ Provença, 79 - T. 93 439 82 35 LLAMINADURES MÚSICA DOLÇA C/ Viladomat, 297 - T. 615 87 64 00 MERCADONA Av. Roma, 22 - 30 - T. 93 226 53 47 C/ Calabria, 129 - T. 93 423 17 09 C/ Viladomat, 279 - T. 93 634 34 26 C/ Mallorca, 135 - T. 93 884 52 13 MERCAT DEL NINOT C/ Mallorca, 133-157 - T. 933234909 PETIT BIO C/ Calàbria, 259 - T. 93 419 66 36 POLLERIA I CAÇA MONTSE C/ Provença, 47 - T. 93 430 05 23 XARCUTERIA ROYSAN C/ Rosselló, 84-86 - T. 93 430 18 12

Animals i Plantes CENTRE VETERINARI PROVENÇA C/ Provença, 59 - T. 93 419 91 53 CLINICA VETERINARIA CALÀBRIA C/ Calàbria, 232 - T. 93 419 62 81 FLORISTERIA PARIS C/ París, 50 - T. 93 322 78 03

Assessories i Assegurances AME ASSISTÈNCIA MÈDICA C/ València, 106-108 - T. 93 226 59 66 Axa Salut - agent assegurança C/ Rosselló, 188 2- B - T. 603 125 524 MAVICA ASSESSORS C/ Enric Granados, 153-155 pral. 2a - T. 93 460 88 22

Entitats ASSOC. VEÏNES I VEÏNS ESQUERRA EIXAMPLE C/ Calàbria, 262 - T. 93 453 28 79 CENTRE CÍVIC URGELL C/ Comte d’Urgell, 145 - T. 93 453 64 80 CENTRE SERVEIS SOCIALS C/ Comte Borrell, 305 - T. 93 326 40 40 EIX COMERCIAL NOU EIXAMPLE C/ Calàbria, 262 1a planta - T. 636 69 05 88 HOSPITAL CLÍNIC C/ Villarroel, 170 - T. 93 227 54 00

Estètica i Bellesa

ODETT centre d’estètica Estètica facial i corporal Quiromassatge Depilació làser l

l

l

C/Villarroel, 223 / Paris 130 T. 93 419 93 04 DEPILINE CENTER C/ Villarroel, 176 - T. 93 410 32 55 DROGUERIA PERFUMERIA GRECH C/ Rosselló, 68-70 - T. 93 410 46 44 Hiper El Món - perfumeria/drogueria C/ Calàbria, 274 - T. 93 439 11 78 LA FLOR DEL OLIVO C/ Mallorca, 172-174 - T. 93 453 17 26 LA PELU DE LA MONTSE C/ Calàbria, 246 - T. 93 430 36 65 PERFUMERIA ZINNIA - PASSION BEAUTÉ C/ Londres, 4 - T. 93 430 54 91 PERRUQUERIA NUBEL C/ Rosselló, 85 - T. 93 410 97 34

Esports MUGENDO MARTIAL ARTS C/ Villarroel, 235 - T. 93 410 76 51 accura bruc C/ Bruc, 122 - T. 93 208 22 00

Cursos i Formació ESCOLA BALL “DANCE EMOTION” C/ Calàbria, 253 - T. 93 405 15 27 ESCOLA JOIERIA KUM BOO C/ Villarroel, 182 - T. 93 435 45 96 ESCOLA JOSO CENTRE CÒMIC C/ Entença, 163 - T. 93 490 21 20

Academia de llengua de signes www.associacioapso.com C/ Tarragona 106

E 655 93 78 76

info@associacioapso.com HELEN DORON ENGLISH C/ Còrsega, 96 - T. 93 000 16 41 imaginart C/ Diputació, 42 · entl. 1ª - T. 93 424 20 08 KIDS & US C/ Aragó, 120 - T. 93 114 69 58 TAVERNA & VALDIVIA C/ Còrsega, 81 - T. 93 539 43 50

Forns, Pastisseries i Dolços FORN PROVENÇA C/ Provença, 69 - T. 93 430 56 99 PASTISSERIA RIBES C/ Provença, 108 - T. 93 430 1011

Immobiliàries FINQUES

C/Aragó, 65 · local 2

T. 93 226 88 17

fincasliza@fincasliza.com

administradors de finques ALMA REHABITAT Av. Diagonal, 459 · 4t 4a - T. 93 430 25 05 FINQUES MONTAÑÉS C/ Rocafort, 246 -T. 93 410 13 48 CENTURY21 DUX C/ Mallorca, 101- T. 93 453 19 54 GRUP-CONDAL C/ València, 57 - T. 93 119 16 53

Informàtica, Imatge i So ART-TRONIC INFORMÀTICA C/ Provença, 154 - t. 93 250 22 71 G.D.SUMINISTROS INFORMATICOS C/ Rosselló, 38-40 - T. 93 410 03 21 VM FOTO PROFESIONAL C/ Calàbria, 209 - T. 93 321 57 66

Joieries-Rellotgeries ARNALD CLIMENT JOIES C/ Villarroel, 182 local 2 - T. 93 435 45 96 PERE ARQUER JOIERS C/ Villarroel, 155 - T. 93 454 28 45 TALLER DE RELLOTGERIA OSUNA C/ Rocafort, 244 - T. 93 419 95 78

Llar i Reformes ASCENSORES CAYMEL-CIMA C/ Viladomat, 236 - T. 93 363 44 90

Pintures i Drogueria Navarra El teu color al moment

C/ Aragó, 21, botiga 4

2

935 30 77 75 (C/Entrada per Llançà)

DECOR ESTUDI – cuines C/ Calàbria, 207 - T. 93 410 59 19 MARCELO VILÀ MANEQUINS Gran Via, 531 - T. 93 454 52 33 PINTURES I DROGUERIA NAVARRA C/ Aragó, 21 · local 4 · T. 93 530 77 75

Moda i Complements FONT PELL CALÇAT C/ Rocafort, 128 - T. 93 289 27 59 L’ESCARPI CALÇATS C/ Aragó, 50 - T. 93 423 76 52 MERCERIA ESMAR C/ Entença, 122 - T. 93 226 35 47 Moda dona doble g C/ Aragó, 99 - T. 93 226 07 34 www.dobleg.cat MODA ÍNTIMA PIEDAD C/ Calàbria, 195 - T. 93 405 24 24 NITUS MODA C/ Rocafort, 246 - T. 93 322 82 55 PELL XAVIER C/ Provença, 53 - T. 93 410 09 35 SABATERIA S’CARPA C/ París, 50 - T. 93 322 58 55 TRADE MODA HOME C/ Calàbria, 228 - T. 93 439 26 92

Motor MOTOS A SAC!!! C/ Rosselló, 60 - T. 93 321 30 87 Taller Automoció Midas C/ Consell de Cent, 181 - T. 93 636 13 53 TALLERS TRAVESSERA 80 C/ Provença, 110 - T. 93 439 23 67 TEAM’S MOTOR Toyota C/ París, 70-78 - T. 93 410 38 38

Oci ARTICLES ESOTÈRICS NOSTRADAMUS C/ Rocafort, 159 - T. 93 229 62 82 ESTANC TABACS, REGALS C/ Provença, 92 - T. 93 439 09 88 NATURA KUCERA MINERALS I FÒSSILS C/ Comte d’Urgell, 171 - T. 93 454 18 01 PERFORMANCE, S.A DISCOTECA C/ Provença, 43 - T. 93 321 10 75 SOMNI VIATGES C/ Rosselló, 76 - T. 93 405 22 00 TARGUI VIATGES C/ Rocafort, 128 - T. 93 425 10 53 vIATGES ESLAVIS C/ Entença, 128 - T. 93 226 88 92

Papers i Llibre LLIBRERIA AL PEU DE LA LLETRA C/ Calàbria, 281 - T. 93 430 66 08 LLIBRERIA HORITZONS C/ València, 149 - T. 93 451 30 97

Petits PETIT PIJAMA C/ Rosselló, 38 - T. 630 93 17 14 SALA AL TEU AIRE, ANIVERSARIS C/ Mallorca, 105 - T. 654 47 74 74 REPOLLOS REBELDES - Joguines C/ Villarroel, 229 - T. 660 00 26 81 Taverna & Valdivia manualitats C/ Còrsega, 81 - T. 93 539 43 50

Restaurants i Bars FRANKFURT ROSELLÓN C/ Rosselló, 36 - T. 93 410 06 16

HYGGELIG Cafè & Bar C/ Calàbria, 204 · T. 93 106 00 78 HOM MENJAR PER EMPORTAR C/ Provença, 79 - T. 93 439 82 35 LA TECA MENJAR PER EMPORTAR C/ Calàbria, 249 - T. 93 322 42 28 RESTAURANT BASSY C/ Calàbria, 230 - T. 93 430 01 67 RESTAURANTE BUJ C/ Provença, 73 - T. 93 410 13 14 RESTAURANTE PASCUAL C/ Calàbria, 254 - T. 93 439 90 75 Santa Bel Restaurant C/ París, 67 - T. 93 533 91 99 SENYOR VERMUT C/ Provença, 85 - T. 93 532 88 65 TASTEM TAPES & RESTAURANT C/ Provença, 88 - T. 93 681 51 79

Salut

QUIROMASAJE contra el dolor

- Cervicales, lumbares, dorsales, fibromialgia, circulatorio... - Quiromasaje + reiki - Reiki + Flores de Bach, - Reiki sanación emocional y misión de vida: *Sistema Cristal Turquesa Zafiro Sesiones 1h 40€/ 2h 60€ Institut Salut Holistica c/Rosselló 102, ent 1 · Milena 639.315.619 www.milenaturkesazafiro.wordpress.com

ARMAND ÒPTICS Av Josep Tarradellas, 80 - T. 93 631 87 36 AURAL CENTRES AUDITIUS PROFESSIONALS C/ Aribau, 169 - T. 93 362 40 99 CENTRO DE TERÀPIA, ACUPUNTURA C/ Provença, 112 - T. 93 419 12 64 PORTA DENTISTES C/ Rosselló 28-30, entr. 2ª - T. 93 439 31 41 ERGONOMIKA C/ París, 43 - T. 93 419 50 66 FARMÀCIA DONADA C/ Calàbria, 242-244 - T. 93 430 08 24 FARMÀCIA LLAMBÍ C/ Provença, 71 - T. 93 430 04 11 FARMÀCIA PRECIADO C/ Provença, 39 - T. 93 430 12 28 GARCIA ZARCO DENTAL C/ Casanova, 105 - T. 93 451 10 26 ÒPTICA CAMPO C/ Provença, 75 - T. 93 430 08 34 PURAVIDA CENTRO QUIROPRÁCTICO C/ Muntaner, 87-89 · Local 2 - T. 93 496 08 93 TAPÍS, TEIXINT RELACIONS C/ Calàbria, 273 · 1-2 - T. 93 023 98 73

Serveis Missatgeria i transport urgent, local, nacional i internacional www.moonmissatgers.cat E 93 411 82 28

Sala de (40 m2)

per a Conferències, Xerrades, Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc. Zona Sagrada Família. Lloc cèntric i ben comunicat. Lloguer de sala per hores, dies i/o caps de setmana.

Informa’t trucant al Tel. 655 866 424 www.acelobert.com 33


Dreta de l’Eixample

l’Eixample

45

37 56

15

18

11

55

MARC 23

48

32

27 41

28

15

31

2

C/ València 312 · Tel. 93 521 69 96 Horari: Dilluns a Divendres: 10.00 a 19.00h Dissabtes sol·licitar cita prèvia a studio@cantaragrup.com

TRA FAL 63 GAR

23

18

19

Materials per a una construcció sostenible!!!

14 53

76

5

CARRER D’ALÍ BEI

NÀPOLS

47

46

239

246 219 236

DE

220 208

171

184

163

422

395 368 21 20 685

CARRER

164 160 144

66

22

706

371 346

136

59

60

669

L2 Plaça Tetuan L2

14

30

29 31

60

334

48

56

49

71

70

76 355

DIPUTACIÓ

12

455

139

422

69

STUDIO

199

114 100 92

406

CASP

CANTARA

82

386

42

43

67

91

441

CENT

94

39

www.cantaragrup.com

94

88

89 73 57

64

55

50

43 29

429

57

38 10

9

415

80

DE

224

130

127

111 99

134

408

702

52

226

148

147

186 158

153 129

114

111

107 110

399

388

68

18

8

18

24

311

370

347

39

38

380

352

667

D’AUSIÀS

371

370 87

139

142

126

125

128 112 98 82

69

49 58 43 37

46

23

34

11

13

38

11

15

34 www.acelobert.com

175

178 160

165

160 150

137 119 111

80

85

183

176

157

159 137

122 116 100

101

164 108 6

22

12

38

52

DE

362 364

373

CATALANES

23

44

40

ER RR CA

I LA PE

8 13

39

23

R CARRE

35

349

355

324

686

674

377

339

347

655

17 Urquinaona L1 CARRER L4 Urquinaoa L1

20 16

DE

16

L4 Girona

310

645

18

17

L1

298

29

82

4

L1

L4 372

CORTS

96

91

16

11

15

16

L1

26

8

L1

4

7

12

ER RR CA

15

LA

662

CARRER

397

331

319

LES

648

23

301

DE

356

633

DE

L1 Catalunya 1 1

368

352

11

18

621

37

340

284 105

30

19 28

30

29

L4

311

355

35

624

120

270

L2 VIA Passeig de Gràcia L2 632

GRAN

114

119

42 285

609

601

148

131

54 361

DE

256

333

3

339

332

326 33

42

43 252

309

299

295

CONSELL

267

253

328

321

371 338

406

342

336 3 3

330

VALÈNCIA

386

D’ARAGÓ

310

CARRER

301

68 17

296

24

283

368

347

MALLORCA

312

Verdaguer 359 L4

127

284

292

343

0

1 331

472

361

318

39

34

464

351

306

L5 Verdaguer

99

L3 276 L3 Passeig de Gràcia L3 351 45

58

61

64 337

CARRER 50

CARRER

262

DE

317

102

281

299

310 145

66

59

77

78

72

L3

263 L3

CARRER

8 11

269 292

272

251

604 15

190

185

259

278

337

294

342 3 51

452

434

L5 325 Verdaguer

336

178

90 80

249

283

420

323

282 41

4

1 307

320

DE

256

L1 Universitat

289

270

CARRER

134

107

245

237

262

73

87

86

254

0

36

PROVENÇA

410

307

42

9

277

CARRER

398

285 258 3 6

306

87

100 244

CORSEGA

376

43

275

263

238

DE 356 8

250

DE

294

103

L3

99

259

247

94

L3

93

104 110

115

130 108

DE

237

4

L3 3 85 Diagonal 281

234

272

44

196

124

129

L5

239

CARRER

L

L3 261

216

262

NA

Diagonal

L5

241

CARRER

GO

310

169

5

102

317

170 309

DIA

39

294 150

BALMES

7

167

40

Barri Dreta de

DA

81

GU

71

AV IN


Barri Dreta de l’Eixample

Foto: Antonio Lajusticia/PHT Air Pictura TAVISA. Ajuntament de Barcelona

Gran de Gràcia

C/ Gran de Gràcia, 49 93.368.48.34 (Nino García) de Dilluns a Dissabte 9:30 - 14:00 / 16:30 h - 20:00

C. de Vic

Travessera de Gràcia

C. d’Antúnez

C. Sant Pere Màrtir

S’aparta gènere

www.acelobert.com 35


Guia de Comerços i Serveis Dreta de l’Eixample

Alimentació

ca servei a domicili n ls carnisseria Especialitats en farcits i hamburgueses Passeig de Sant Joan, 114 Tel. 934 577 436

El rebost Catala C/ Girona, 90 · 2ª 3ª - T. 658 03 94 67 farina pasta fresca Mercat Concepció, Parades 69 - T. 93 4 17 96 56 Keisy C/ Consell de Cent, 438 - T. 93 2654624

FORN

DEGUSTACIÓ

Passeig de Sant Joan, 127 Tel. 93 328 57 53

Taps Vinoteca C/ Girona, 103 - T. 93 105 09 23 xarcuteria ferran C/ Pau Claris, 108 - T. 93 318 75 33 Torrús xarcuteria i queviures C/ Consell de cent, 378 - T. 93 106 29 54

Animals i Plantes FLors Lloveras C/ Pau Claris, 190 - T. 93 215 50 00 Navarro flors C/ València, 320 - T. 93 457 40 99

Assessories i Assegurances

Associació Proinfants Pg. de Sant Joan, 97 · 1r 1a - T. 93 323 44 09 Associació sud integració C/ Roger de Llúria, 70 Casa de Murcia en Barcelona C/ Bailén, 102 - T. 93 324 86 94 CENTRE CULTURAL LA CASA ELIZALDE C/ València, 302 - T. 93 488 05 90

Estètica i Bellesa Centre d’estètica korai C/ Consell de Cent, 376 - T. 93 245 35 53 Crearte Personal image C/ Girona, 134 - T. 93 457 32 67 Visage C/ Roger de Llúria, 72 - T. 93 760 85 47

Dones C/ Girona, 73 - T. 93 487 40 25

Motor MOTOSPAZIO DIAGONAL Av. Diagonal, 428 - T. 93 193 10 22 REVIT BARCELONA-MOTÓNITY C/ Mallorca, 330 - T. 93 015 71 31

Oci ATUCOM C/ Roger de Llúria, 27 - T. 93 301 00 89 Etnix Viatges C/ Mallorca, 330 - T. 93 180 38 85 Venta y alquiler de vestuario Halloween Carnaval Ferias Mediavales Fiestas Teatro Publicidad... www.atucombarcelona.com E 93 301 00 89

l

l

l

Esports Accura Bruc C/ Bruc, 122 - T. 93 208 22 00 Altafit Diagonal C/ Mallorca, 318 - T. 93 140 78 82 BARRABES Esqui i Muntanya C/ Roger de Llúria, 77 - T. 93 611 11 11

Immobiliàries Century21 - Welhome C/ Girona, 97, local 3 - T. 93 458 15 15 eurofinCAS c/ roger de Llúria, 116 - T. 93 476 49 69 FINCAS EVA SERVICIOS INMOBILIARIOS C/ Consell de Cent, 445 -449 - T. 93 265 86 65 FINQUES RODéS Gran Via, 653 - T. 93 318 37 37 www.finquesrodes.es

l

l

l

Papers i Llibres Bureau - Vallée C/ Pau Claris, 145 - T. 93 496 13 42 MALPASO LLIBRERIA c/ Diputació, 331 - T. 930 18 57 32 Papereria Canut C/ Girona, 73 - T. 93 487 8413

Petits

Fisioterapia Manfred C/ Girona, 84 - T. 93 231 83 84 www.manfred-sa.com Herbodietètica Germinal C/ Provença, 362 - T. 93 458 07 69

Serveis Nacex C/ Girona, 85 · baixos - T. 93 301 11 00 MRW

Impacto

impremta l copisteria

C/ Roger de Llúria, 123 (Xamfrà Provença) T.-Fax 93 215 53 29 · www.copimpacto.com C/ Còrsega, 372 · baixos - T. 934578866

Little Shoes C/ Bruc, 126 - T. 93 487 06 15

NEW PRINT

Restaurants i Bars BEMBI C/ Consell de Cent, 377 - T. 93 502 49 52

Cobertis C/ Roger de Llúria, 44 · 5é - T. 93 488 34 87

ORXATERIA TORRONERIA Roger de Llúria, 116 comercial@eurofincas.es/93 476 49 69

Informàtica, Imatge i So Informàtica Parera C/ Consell de Cent, 352 - T. 93 487 96 40 Profitable Web Projects Pg. de Sant Joan, 25 - 3º 1ª - T. 93 802 12 78

C/ Diputació, 321 - T. 93 487 27 55

Úniques botigues a: Balmes, 130 J 93 215 19 13 Parlament, 56 J 93 441 27 20 Barcelona

Joieries i Rellotgeries Cursos i Formació Ass. Espiritual Brahma Kumaris C/ Diputació, 329 - T. 93 487 76 67 Escola Memory C/ València, 293 · baixos - T. 93 207 52 40 ESL Idiomes a l’estranger Pg. de Gracia, 86 · 2ª Planta - T. 93 343 78 44

Entitats/Associacions

BR A H M A KU M A R I S

ASSOCIACIÓ ESPIRITUAL MUNDIAL

Curs de Pensament Positiu i Meditació Inici: 24 d’abril cal inscriure’s al telèfon 93 272 08 43 o a centreinformacio@aembk.org

36 www.acelobert.com

Bertocchi Joieria Rellotgeria C/ Bruc, 84 - T. 93 4874937 Capdevila Joiers C/ Consell de Cent, 320 - T. 93 2160432

Llar i Reformes Barceloning C/ Mallorca, 332 · Local 3 - T, 93 4574252 JNF My Store C/ Bruc, 77 - T. 93 250 40 47 MARC 3 C/ Diputació, 315 - T. 93 318 19 53 Oyambre C/ Roger de Llúria, 94 - T. 93 215 43 48

Moda i Complements Boutique Tetuan Plaça Tetuan, 30 - T. 93 232 42 55 Cotilleria Mercé C/ Girona, 76 - T. 93 265 25 47

MALPASO Restaurante C/ Girona, 59 - T. 93 461 30 60

Salut

MICROCRÉDITOS

MICROCRÉDITOS hasta 500€ Con Nómina o Pensión

www.microcreditosbcn.com

C/Provença, 281 · 4º 3ª · T. 93 476 26 98

ADE Clínica dental C/ Provença, 295 - T. 93 476 06 30 BCNCLINIC MEDICINA Y CIRUGÍA PLÁSTICA C/ Mallorca, 326 - T. 93 782 29 12

PARKING EZEQUIEL TARIFAS ESPECIALES

Anunciï’s aquí...

barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com

aquen ...perquè els millors sempre dest

DE PARKING Y PUPILAJE 12 horas - 15€ ABIERTO 24 HORAS Todos los días del año C/ Minerva, 6 (Jto. a Diagonal) 932 179 739 E 670 241 482 e-mail: grayco@hotmail.es


A ctivitats Culturals Cinema

Dreta Eixample Infantil

Les noies d’alba daurada

Hats

“Què ha passat a Grècia?” es pregunta en veu alta el cineasta Håvard Bustnes a l’inici d’aquest inquietant documental. En els últims anys, la imatge d’un país amb platges assolellades i gent amigable ha estat enfosquida per ideologies polítiques properes al nazisme que s’encarnen en Alba Daurada, el partit que a les eleccions del 2012 va aconseguir 21 escons al Parlament grec. Quan nombrosos membres destacats del partit són empresonats, les seves dones agafen les regnes de la formació i continuen propagant-ne el missatge. Serà dimarts 17 d’abril, a les 19.30h. A La Casa Elizalde (València, 302).

Jam – pallasso. Aparca la rutina i lluita pels teus somnis, perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, crea i atreveix-te a somiar la teva vida i a viure la teva il·lusió! En JAM aconsegueix transmetre’ns aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil marca de la casa, teixeix la que fins al moment ha estat la seva creació més personal. Serà diumenge 15 d’abril, a les 12h. A La Casa Elizalde (València, 302).

Dansa i moviment

Any Day + Aye Nah + Per un Txà Diversos artistes – dansa contemporània. Dansa-teatre, contemporània amb regust d’urbana, una peça molt personal, una altra amb molt d’humor... Tres artistes presenten tres respectius solos que exploren vivències molt diferents i que representen el bon moment de la creació jove de la dansa actual. Serà dimecres 25 d’abril, a les 20h. A La Casa Elizalde (València, 302).

La llegenda de Sant Jordi

Cia. Xip Xap – titelles. Un conte que treballa la fantasia i la tradició amb un llenguatge proper a l’infant, reforçat pels titelles i els decorats coloristes. La llegenda de sempre representada per als nens i nenes d’avui i per gaudir-ne en família. Serà diumenge 22 d’abril, a les 12h. A La Casa Elizalde (València, 302). Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy

Sac de rondalles, serà dijous 5 d’abril a les 18h. A càrrec de Vivi Lepori. A la sala infantil de la Biblioteca Sofia Barat (Girona, 64-68). A partir de 4 anys, activitat gratuïta.

Teatre

Lovely precious dream Exposició

Don’t forget your personal belongings Art contemporani. Un diàleg a tres bandes sobre la concepció de la pròpia corporalitat com a punt de partida d’una convivència amb la realitat que ens envolta. A través del cos com a eina i concepte primigeni, s’exploren les possibilitats metafòriques de la relacions micro-macro, o dit d’una altra manera, dels vincles entre individu, medi i col·lectivitat. Del 6 d’abril al 18 de maig. A La Casa Elizalde (València, 302).

Utopies que no ho són

Exposició de Justícia i Pau. L’ONG celebra 50 anys de trajectòria denunciant injustícies i treballant per la pau. L’exposició mostra cronològicament les principals línies de treball i les accions que han dut a terme des del convenciment que la pau i la justícia no són utopies. Del 5 al 26 d’abril. A La Casa Elizalde (València, 302).

L’excèntrica – teatre musical. Un recorregut per alguns dels passatges musicals i vitals de Nina Simone. Una aproximació teatral i poètica al món interior d’aquesta artista, defugint el teatre documental i aproximant-se al tipus d’emocions que despertaven les seves actuacions en directe. Serà dijous 19 d’abril, a les 20h. A La Casa Elizalde (València, 302).

Xerrada

L’hora de menjar i l’hora de dormir Xerrada. Serà diven-

dres 6 d’abril a 18:30h., a càrrec de Marta Argente, psicòloga i terapeuta ocupacional. Per a pares i mares d’infants de 0 a 3 anys. A la sala infantil de la Biblioteca Sofía Barat (Girona, 6468). Inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

www.acelobert.com 37


Comencen les obres La Festa Major de per pacificar l’avinguda Gràcia, Premi Nacional del Príncep d’Astúries de Cultura de Catalunya

La remodelació de la via que connecta la plaça de Lesseps amb la via Augusta reduirà de cinc a tres els carrils de circulació i ampliarà les voreres fins als 4,5 metres per donar prioritat als vianants, millorar la connexió entre els barris adjacents i revitalitzar l’avinguda. Els treballs van començar el passat 27 de març, i s’allargaran durant un any. La transformació inclou més zones d’estada, arbrat i mobiliari urbà nous, i més passos de vianants com a resposta a les peticions expressades pels veïns i les veïnes per aconseguir una avinguda més segura i amable. A més, s’afavorirà l’eficiència energètica i la reducció de soroll amb els nous fanals i materials de pavimentació. La nova avinguda del Príncep d’Astúries tindrà dos carrils de circulació en sentit descendent —l’un per a autobusos i l’altre per a cotxes—, i un en sentit ascendent, que compartiran tots els vehicles. També hi haurà un carril addicional per a càrrega i descàrrega, contenidors o aparcament de motocicletes, segons el tram, i s’hi instal·laran dos punts de recàrrega per a motos elèctriques. Les obres s’enllestiran el març del 2019, i tenen un pressupost de 4,9 milions d’euros.

El Consell Nacional de les Cultures i les Arts reconeix la tasca de la Fundació Festa Major per la preservació d’una festa que ha complert 200 anys. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha reconegut enguany amb el Premi Nacional de Cultura la tasca de quatre entitats i sis creadors del país: les fundacions Pau Casals i Festa Major de Gràcia, el Centre de Titelles de Lleida, els escriptors Jordi Pàmias i Valentí Puig, els directors d’escena Josep Anton Codina i Albert Vidal, l’artista visual Fina Miralles, l’il·lusionista Hausson (Jesús Julve) i el magazín digital Catorze. Els guardons es lliuraran el divendres 29 de juny al Teatre Zorrilla de Badalona. En aquesta edició dels Premis, que per desè any consecutiu lliura el CoNCA i que incorpora candidatures provinents del sector, conflueixen el talent i la creativitat, però també la solidesa i la trajectòria. Els deu guardonats amb la màxima distinció del país en l’àmbit cultural destaquen per la singular empremta que han deixat en disciplines com la literatura, les arts escèniques i visuals i el periodisme. En el cas de la Fundació Festa Major de Gràcia, el jurat ha destacat que el premi ha estat “per la preservació d’una festa que, superant reptes i adversitats, ha complert dos-cents anys. Constitueix un veritable motor cultural de la Vila de Gràcia mitjançant l’impuls i el reforçament d’un vigorós teixit associatiu profundament arrelat que manté, amb un complet programa d’activitats, la tradició i el calendari festius. Amb el suport d’altres entitats col·laboradores, ha aconseguit que el barri de Gràcia de Barcelona sigui un dels indrets de més dinamisme i intensitat en la vida cultural i associativa de Catalunya”. Els guardons es lliuraran el dia 29 de juny en un acte al Teatre Zorrilla de Badalona. Aquests premis es concedeixen des de l’any 2009 pel plenari del CoNCA, format pel president Carles Duarte, la vicepresidenta Gemma Sendra, i David Albet, Mercè Gisbert, Pilar Parcerisas i Isona Passola.

Patchwork Brodats Punt de creu Boixets Mitja

Alteracions del transport públic i del trànsit Des del passat 24 de març, i mentre duri tota la intervenció, les parades de les línies d’autobusos D40 i 27 de l’avinguda del Príncep d’Astúries en sentit ascendent, cap a Lesseps, queden anul·lades. A més, la circulació d’aquests busos es desvia per la rambla del Prat i el carrer Gran de Gràcia. D’altra banda, queda tallat des del passat 27 de març, la circulació de vehicles també en sentit ascendent. Els dos carrils de circulació en sentit descendent, cap a la via Augusta, es mantindran oberts al trànsit.

C/ Laforja, 26 Tel - 93.215.91.37 · e-mail: botigadona@gmail.com www.puntdona.com Dona Punt de Creu 38 www.acelobert.com


Barri GrĂ cia

Foto: Pepe Navarro Ajuntament de Barcelona

www.acelobert.com 39


c.

c.

de

de

Gleva

Sant G

Pl. de Mañé i Flaquer

C. de l i FabCamp rés

PRÍN

c. d’ Aulès

tia

CEP

Vallirana

s

i Pijoan

D’AS

G AU Gra

TÚR

Saragossa

US

TA

de

IES

c.

Topazi

de Perla

Astúries

c.

carrer

c.

c.

Tres

Congost

Senyores

la

Pl. Rovira i Trias

c.

Reig

c.

c.

Argentona

Martí

c. Llorer

i

Bonet

rt

de

c.

c. Mossè n Masdexe xa

Providè ncia

Salvador

c.

Pg.

c.

c.

de

t

Lega litat

la

Martí

d’Amun

Balcells

CAMÈ

Vilafran ca

c.

Trvs.

n c.

de

c.

c.

Benet

l’Encarnació

all rg Ma

Providè ncia

LIES C.

c.

c. Virtut

Sant Anton i

Montseny

c. Santa Creu

Pl. Virreina Or

Esglèsia

Pl. del Diamant carrer

c.

t

Verntal la

Astúries

Robí

l’Alzina

Jaén

del

c.

Salinas

Pl. Anna c. Frank

Mateu

de

na

c.

c.

sa

Galdó c.

c.

ER

c.

Marc

Trilla

Ro

del

Prat

nta

Biada

c.

Sa

c.

de

CARR

Secretari

Sant

C. de D de la Ma éu d e Gràre cia

Pl. Dones del 36

Àgata

Pl. Nord

Sant

Massa

c.

r MagSanta dale na

Santa

Fríg o Jard. la Mestre Balcells

Jard. Menez dez y Pelay o

c.

c.

Carre c.

m

e.

Ptg

Carrer

carrer

Betle

c. Santa Clotilde

Bellver

tua

Perpè

A D E D A LT

sa

de lo s Her reros

Pl. Trilla

DA es

Torrent

c.

c.

Santa

SER

c.

c.

de

Rabas

Rbla.

i

Torrent

c. Bretó n

Mag

GU

Carolin

hima

c.

TRA VES

carrer

c.

oig Serra

Pérez

c.

Mauri ci

c.

Tell

Argentina c.

PLAÇA DE LESSEPS carrer

Guillem

c.

nt R

c. M ossè n Xir ò

Pádua

c.

IA

de

Sant

Torr e

e Mo

Santjoaniste

la

M it re C. d

c. de la Torre

Francolí

c. de

les

Pl. de Sant Joaquim

del

n ia

al

de Santa Anna

AV IN

de

c.

Berna

t im à

er

c. del M arqués

de

Vallcarca

c.

en

de

G

c.

Coll

Sant

Sep

c.

de

l

Ballester

d’Homer

c.

de

de

de

Pàdua

c.

d’Escipió

República

Hermenegild

a

c.

la

de

nd

de

.

Ro

de

del

L

del

c.

c.

c. d’Osona

a

Dëu

DE

t xe

Avingu d

t Pu

Avinguda

de

de

Mare

Verdi

c.

la de

Manrique

de

de

c. Albac

c.

Ptge. C Oliverasamil

c. ete

Barri de Gràcia - Camp d’en Grassot Gràcia Nova i Vallcarca

CARRER Pt

c.

Coloma

Ca

l

de

c. Jo

c.

Torrent

c.

Verdí

Guillerie

l’Olla

Leo

c.

c.

Àngel

Berga

Mercadé


Mariner

Llavallol

Grassot

uin

c.

c.

VIA

DE CARRER

Domènech

Blanes

c.

Bonavista

c.

Gràcia

AUGU

l

l

l

l

l

NA DIA

Servicios Informáticos

DA

Minerva

S TA

l

l

GO

Miquel

Sèneca

Rizal c.

Ciber Café Escáner Internet Juegos Video Conferencias Fax Fotocopias Llamadas Internacionales Sala Reuniones y de Trabajo T. 93 418 48 51 · Fax 93 418 06 82 hecrau@hecrau.com Av. República Argentina, 53 www.hecrau.com l

l

L

Esparreguera

Tecla

Fenosa

GU

Neptú

de

AV IN

c.

c.Apel·les

c.

Luis

c.

Rie

c.

Travessera

PL. GAL·LA PLACÍDIA

Gabriel

c. Santa Teresa

Sant

Pl. c. Doctor Narcís Oller

ra

c. Sant

de

c. Santa

Jardins de Salvador Espriu

Màrtir

c.

c. Pou de la Riera

c.

Antúnez Plta. Sant Miquel

Vic

c. Sant Agu stí

c.

Matilde

Giner

Pla Nicolás Salmerón c. Gràcia

Pere

Sant c.

Santa Eugènia

c. Milton

Pl. Llibertat

c.

Rosa

Francisco

Maria

Sant

c.

c. Diluvi

la

c.

c.

Todo lo que necesitas para amueblar y decorar tu hogar

l’Olla

de

Mozart

Gràcia

Cristòfol

Venus

c.

de

c.

Cigne c.

c. Sant

Terrassa

Terradas

Vives

c. Abdó

Lluís

Progrés

de

Goya

c.

Serafí

Ros

Penedès c.

c.

c.

Joaquim

ls

Fraternitat

Martínez

Mariana Pineda

c.

CÒRSEGA

Eulàlia

Camprodon c.

c. Santa Perill

c. Llibertat

Pl. Torres Gato Pérez

c.

del

Pl. Vila de Gràcia

Pl. Sol

c.

Xiquets de Valls

de

Pere Sant

de

Maspons

Planeta

Olano

c. Canó

Domènec

c.

c.

c.

Torrent

carrer

opoldo Alas

DEL

Carrer Monistrol

Igualada

Banyoles

c.

Desempertats

c. Josep

Déu dels

Jesús

Pl. de la Revolució de Setembre de 1868

C. Mare

www.mueblessanramos.com

Fontana

Tagamanent

es

c. Oreneta

i

Pl. Raspall

Torrijos

c.

c.

Mila

Pl. Poble Romaní Siracusa

Ramón

Real

Puigmartí

Terol

c.

c. de l’Alba

c.

Pl. John Lennon Ramis

Quevedo c.

Ciudad

de Vallfogona

Tordera

y

Bailén

c.

Vidalet

www.centredentalamat.es

Av. de Vallcarca, 60 T. 932 13 99 22 650 570 563

de

Montmany

CARRER

de Carrer

Blanques

d’en

de

de

Travessera

Cajal

Gràcia

Sant

Flors

oan

Av. Vallcarca, 40 · entl. 4a · Tel 93 217 01 06

Joan

Sant

de

c.

Pl. Joanic

Passeig les

Flor

Alió

Bruniquer

RIAL

de

Roger

Carrer

C.

c.

L’ E S C O

32 anys al teu s ervei!

Sant

aq

Ptge.

Lluís

c.

l’Alegre

Jo

Nàpols

de la

de

Carrer Antoni

Pi

Lázaro

c.

Hipòlit

Grassot

c.

c.

c.

Ptge.

Ptge.

CENTRE DENTAL AMAT

Jardins de Caterina Abert

Pare

i

Sicília Jardi Antoni Puigvert

Coloma

Jardi Sedeta

Secretari

de

ROSSELLÓ

Conradí

Carrer

de Mariner

Maria

c.

c.

Ptge.

Ventalló Torrent

Còrsega

Indústria

Claret

Nogués

SARDENYA

Gràcia

Laínez

tge.

Romans

Taxdirt

DE

Héctor Lázaro · T. 605 96 31 35 hectorlazaro@hecrau.com

www.acelobert.com 41


Guia de Comerços i Serveis Gràcia

Alimentació

Aviram i Cuina de Mercat

n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n

Mercat l’Estrella pdes 72-80

(Pi i Margall, 73) 932 194 097

649 020 862 Repartiment a domicili gratuït!!

CAL SABALLUT C/ Gran de Gràcia, 188 - T. 93 667 45 93 FRUTAS Y VERDURAS VALLCARCA av. de Vallcarca, 56 - T. 697 90 16 25 MAS C/ Gran de Gràcia, 93 - T. 93 313 31 04 SICART C/ Gran de Gràcia, 111 - T. 93 415 71 92 NOSTRUM C/ Gran de Gràcia, 195 - T. 654 27 94 49 SOFIA TAKE AWAY C/ Mare de Deu del Coll, 71 - T. 658 13 66 85 SUPERVERD FRUTERIA Av. Republica Argentina, 59-61 - T. 635 60 52 11

Animals i Plantes ANNABEL C/ Gran de Gràcia, 123 - T. 93 218 34 80

Assessories

Astúries 87 baixos 2a · T. 93 217 90 62 GABINET MORALES ASSESSORS av. de Vallcarca, 30 - T. 93 218 16 61

Loli-Bel Perruqueria C/Nàpols, 338 · T. 93 207 76 60 Mòbil 620 47 55 51 PELUQUERIA MARCH av. de Vallcarca, 60 - T. 93 210 81 04 PELUQUERIA MARISOL av. de Vallcarca, 60 - T. 93 213 88 98

Cursos i Formació CENTRE ESTUDIS FINANCERS C/ Gran de Gràcia, 171 - T. 93 415 09 88

Esports

MUGENDO

MARTIAL ARTS

ARTES MARCIALES l VALORES l EDUCACIÓN INFANTIL l FITNESS l DEFENSA PERSONAL

C/ Travessera de Gràcia, 108 E 93 250 70 59 · www.mugendo.es DIR GRÀCIA C/ Gran de Gràcia, 37 - T. 93 415 55 50

Forns, Pastisseries i Dolços EL FORNET DE LA LLUISA av. de Vallcarca, 56 - T. 93 315 59 52 FORN DE SANT TIRS C/ Gran de Gràcia, 70 - t. 93 218 56 98 LA FARGA C/ Gran de Gràcia, 262 - t. 93 218 96 70

Informàtica, Imatge i So SONY GALLERY C/ Gran de Gràcia, 66 - T. 93 237 35 00 z CALENDARIS I ÀLBUMS DIGITALS

z GRAVACIÓ DE VÍDEO Super 8 a DVD Trav. de Gràcia, 264 J 93 207 18 51

Joieries i Rellotgeries ¿Necesitas dinero y no quieres desprenderte de tus joyas? COMPRA Y VENTA Compramos tus joyas con opción de COMPRAMOS ORO máxima tasación del mercado hasta LIMPIAMOS TUS JOYAS desde 5€ · taller propio % COMPRAMOS PAPELETAS DESCUENTO EN JOYAS DE EMPEÑO ó te ayudamos a recuperarlas

50

C/Puigmartí, 1-3 · T. 93 173 70 09 www.marquesjoiers.com BARÓ C/ Gran de Gràcia, 153 - T. 93 238 51 58 L’HORA EXACTE C/ Gran de Gràcia, 42 - T. 93 237 75 30

Llar i Reformes

Immobiliàries

S erveis inm o biliaris

C/ Bretón de los Herreros,17

T. 93 321 05 93 www.immomax.es

Estètica i Bellesa ENRIC JIMENEZ PERRUQUERIA Av. Republica Argentina, 72 - T. 93 284 45 00 HAPPY CREAM Av. Republica Argentina, 60 - T. 93 199 35 64 JESTYL PERRUQUERIA Av. Republica Argentina, 57 - T. 93 254 78 51

CENTURY 21 c/ Còrsega, 411 - T. 93 458 17 00 WEB-HOUSE IMMOBILIARIA av. de Vallcarca, 38 - T. 93 461 35 30 GESMAR 2000 INMOBILIARIA Av. Republica Argentina, 63 - T. 93 284 12 00

Segueix-nos dia a dia al

i visita el nostre canal amb totes les nostres entrevistes barcelona

barri a barri

www.acelobert.com 42 www.acelobert.com

l l l

l l

Fils Estris Patch Complements Accessoris addicionals Kits Teles Tallers Llibres i revistes l

l

l

l

Tot el que necessites per les teves creativitats

C/ Gran de Gràcia, 51 T. 93 218 06 96 www.rosasanicolas.com

ALSINA C/ Gran de Gràcia, 237 - T. 93 217 62 45 ARC IRIS HOME C/ Gran de Gràcia, 198 - t. 93 218 37 77 Arcopedico C/ Gran de Gràcia, 26 - t. 93 238 92 91 CACHE-CACHE C/ Gran de Gràcia, 45 - t. 93 272 19 13 CASAS OUTLET C/ Gran de Gràcia, 239 - T. 93 218 86 21 CELIO C/ Gran de Gràcia, 71 - T. 93 461 80 74 FIL D’OR C/ Gran de Gràcia, 51 - t. 93 218 06 96 GASELA C/ Gran de Gràcia, 112 - T. 93 218 12 43 JORDI MESEGUER MODA Av. Republica Argentina, 73 - T. 93 284 55 84 LAIN C/ Gran de Gràcia, 218 - T. 93 238 04 69 LOLA BOTONA LABORS Av. Republica Argentina, 28, loc. 5 - T. 93 418 49 75

Motor MOTO SLICK TALLER av. de Vallcarca, 54 y 86 - T. 93 210 52 04 VIASCOOTER av. de Vallcarca, 69 - T. 93 165 01 12

Petits

Entitats bIBLIOTECA GRÀN DE GRÀCIA C/ del Torrent de l’Olla, 104 - t. 932 84 77 90 Centre Cívic La Sedeta C/ Sicília, 321 - T. 93 207 37 03

Moda i Complements

ALUMNOU SYSTEM av. de Vallcarca, 54 - T. 93 210 66 56 BAZAR VALLCARCA av. de Vallcarca, 50 - T. 93 210 84 99 CARP. ALUMINIO HERMANOS JURADO C/ Gran de Gràcia, 244 - t. 93 415 57 26 CUIPORT CARPINTERIA av. de Vallcarca, 24-26 - T. 93 237 18 10 CULINARIUM C/ Gran de Gràcia, 69 - t. 93 368 68 81 DEL Bé A LA MANTA C/ Gran de Gràcia, 86 - T. 93 217 69 47 ELECTRO NORMA C/ Gran de Gràcia, 87 - t. 93 237 52 50 FERRETERIA CAMPS C/ Gran de Gràcia, 73 - T. 93 217 01 00 FERRETERIA PAGÈS C/ Gran de Gràcia,148 - T. 93 217 96 21 FERRETERIA SOTO C/ Bolivar, 30 - T. 93 210 58 05 MARCS PALOU C/ Gran de Gràcia, 79 - t. 93 218 20 09 MUEBLES SAN RAMOS av. de Vallcarca, 60 - T. 93 213 99 22 MULTIPREUS VALLCARCA C/ Agramunt, 6 - T. 606 83 08 24 MONTSE INTERIORS C/ Gran de Gràcia, 55 - t. 606 97 66 74 ORIENT EXPRESS C/ Gran de Gràcia,134 - t. 93 218 71 37 TARRAGó PERSIANES C/ Gran de Gràcia, 212 - T. 93 217 74 47

RC IRIS INFANTIL C/ Gran de Gràcia, 196 - T. 93 415 93 39 BOBOLI C/ Gran de Gràcia, 98 - t. 93 237 56 70 STELLA ALPINA JOGUINES Av. Republica Argentina, 49 - T. 93 212 15 13

Papers i Llibres PAPELERIA ALASKA av. de Vallcarca, 50 - T. 93 285 07 76

Restaurants i Bars

RESTAURANTE

Comida tradicional de la India

Ven a disfrutarlo con nosotros! Carrer de Verdi, 2 93 518 18 89 E 667 671 679

www.restaurantbollywood.com ANTICO CAFÉ C/ Gran de Gràcia, 152 - t. 607 99 99 47 BAR JUVENTUD av. de Vallcarca, 52 - T. 93 210 61 03 BAR LA PALMERA av. de Vallcarca, 30 - T. 93 237 80 63 BAR SIBONEY Av. Republica Argentina, 33 - T. 93 212 30 20 BOTAFUMEIRO C/ Gran de Gràcia, 81 - t. 93 415 56 65


Restaurants i Bars EL PICOTEO C/ Gran de Gràcia, 162 - t. 93 415 85 76 Frankfurt’s Casa Valles C/ Gran de Gràcia, 84 - t. 93 217 57 98 GRÀCIA QUALITAT C/ Gran de Gràcia, 105 - t. 639 401 027 HECRAU CIBERCAFE Av. Republica Argentina, 53 - T. 93 418 48 51 LA TAVERNA DEL CURA C/ Gran de Gràcia, 83 - t. 93 218 17 99 LA TERMINAL ( TRICA GASTRONOMIA) C/ Gran de Gràcia, 57 - T. 93 250 96 81 NICO PIZZERIA C/ Gran de Gràcia, 123 - T. 93 218 53 86 PUNT DE TROBADA LUIS CAFETERIA av. de Vallcarca, 16 -18 - T. 622 42 82 16

¿Qué es la cosmética Vegana?

Salut

La cosmética vegana es un tipo de producto respetuoso con los animales y la naturaleza. El veganismo es una alternativa ética al consumo de productos provenientes de la explotación animal, esta filosofía es aplicada a todos los ámbitos de la vida diaria: alimentación, vestido, cuidado personal, etc. CENTRE DENTAL AMAT Av. Vallcarca, 40 · Ent. 4ª - T. 93 217 01 06

Aunque la unión europea aprobó en 2013 una directiva en la que establece la eliminación gradual de los ensayos con animales en materia de cosmética, aún miles de animales son sometidos a tratos crueles con el fin de ensayar nuevos productos cosméticos, ya que aún es legal hacerlo fuera de la UE.

Certificats mèdics per a: b Carnet de conduir b Tinença d’armes b Títols nàutics b Visats, estudis, laborals i busseig

Por otro lado, no debemos confundir la cosmética natural con la cosmética vegana, ya que la cosmética natural recurre a ingredientes de origen animal como la cera de abeja, la lanolina, la elastina, el própolis y el ácido hialurónico.

Av. Diagonal, 440 · bxs. T. 93 415 94 74

www.certimedic.es

FARMACIA FERRER av. de Vallcarca, 30 - T. 93 217 68 77 FARMÀCIA GRAN DE GRÀCIA C/ Gran de Gràcia, 58 - T. 93 217 72 45 FARMACIA M.L. RUBIES MALLOL Av. Republica Argentina, 67 - T. 93 284 55 70 DIETÈTICA GIRASOL C/ Secretari Coloma, 62 - T. 93 210 00 53

Serveis EL PREMI AL VENCEDOR C/ Gran de Gràcia, 200 - T. 93 218 82 30 ESTANC LOTERIA FONTANA C/ Gran de Gràcia, 164 - t. 93 217 98 76 ESTANC MIRABET Av. Republica Argentina, 75 - T. 93 284 30 29 MAIL BOXES C/ Gran de Gràcia, 231 - t. 93 222 69 99

Sala de (40 m2)

per a Conferències, Xerrades, Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc. Zona Sagrada Família. Lloc cèntric i ben comunicat. Lloguer de sala per hores, dies i/o caps de setmana. Informa’t trucant al Tel. 655 866 424

Debido al cambio de conciencia colectiva a aumentado el número de fabricantes de cosméticos que ofrecen líneas veganas y respetuosas con el medio ambiente. Ingredientes como minerales y vegetales suponen una buena alternativa. Que algunos productos de cosmética estén etiquetados como veganos les da un valor añadido, ya que garantiza que cumplen ciertos criterios, por ello muchas marcas de cosmética vegana empiezan a interesarse por etiquetar sus productos como tales. Aunque, hoy en día no todos los productos de cosmética vegana están etiquetados como tal.

Ventajas de la cosmética vegana Además de ser respetuosa con el medio ambiente y los animales, la cosmética vegana posee más otras características de las que podemos beneficiarnos. Al basar sus formulaciones en ingredientes naturales y no usar productos químicos son adecuados para aquellas pieles más sensibles. Sus resultados son espectaculares, ya que los vegetales tienen un gran poder activo, debido a su gran potencial regenerado y depurativo. Al penetrar en la piel, estos principios activos proporcionan resultados de larga duración y difíciles de obtener con otros cosméticos. Además son productos asequibles, ya que los ingredientes se obtienen directamente de la naturaleza y casi no se procesan. Hoy en día, existen líneas accesibles para todos los bolsillos. www.vegere.es


A ctivitats Culturals

Gràcia

Infantil

Sac de rondalles. Contes a la mà

Narració de contes, on l’oralitat té el paper central, despullada d’elements escènics. A càrrec de: Susagna Navó, serà dimecres 4 d’abril, a les 18h. A l’àrea infantil de la biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps, 20-22). Edat recomanada: 2 a 4 anys.

Contes de Dracs i de Princeses

Després de Sant Jordi, farem sac de rondalles, contes de Dracs i de Princeses, a càrrec d’Encantacontes. Serà dimarts 24 d’abril a les 18h. Àrea infantil de la biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps, 20-22).

Tapangroup Sarod. Tabla Tanpura

Tapangroup està format per professionals amb un intens coneixement de les més profundes tradicions orals i musicals de l’Índia, enriquides amb les aportacions individuals de cada músic. Tapangroup crea un diàleg entre els instruments melòdics i el pols rítmic i vital de la tabla, en un viatge màgic per un ric univers de textures, colors, sabors i timbres de la música clàssica i tradicionals de l’Índia. Tapan, amb més de 30 anys d’experiència musical, ha sabut combinar el seu coneixement tècnic amb una vitalitat creadora que transmet en els seus directes. Pankaj De Sarkar, doctorat en música instrumental per la Universitat Rabindra Bharati, pota 35 anys difonent la música del Sarod per tot el món. Serà divendres 13 d’abril, a les 21h. Al Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321). Activitat gratuïta.

Juguem amb les paraules

La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes... Serà dijous 19 d’abril a les 18h., a càrrec de: Noemí Caballer. Àrea infantil de la biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps, 20-22).

Música

La Rateta ja no escombra l’escaleta

La Rateta ens presenta el seu nou disc i espectacle “Problemes Europeus”, on reten homenatge als enormes problemes minúsculs que ens trobem en el nostre dia a dia. Un disc ple de música en femení, dolç i reivindicatiu, innocent i irònic. Un pas endavant en la trajectòria musical del grup, explorant noves sonoritats, textures i llenguatges. La Rateta ja no escombra l’escaleta és l’amiga que et fa somriure mentre et diu veritats a la cara, la tieta guai que t’explica allò que els teus pares t’amagaven, la mare que reconeix que no és perfecta, la parella que et demana el divorci amb una cançó... La Rateta és la veu de moltes dones del segle XXI. Serà divendres 6 d’abril, a les 21h. Al Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321). Activitat gratuïta.

‘Tramuntana poètica en clau de blues i rock’

Poemes musicats ‘Tramuntana poètica en clau de blues i rock’. Amb Amadeu Casas. Serà dimarts 17 d’abril, a les 19h. A la Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104). Activitat gratuïta.

Teatre

“Una carta a medio escribir”

Espectacle de dansa-teatre a càrrec de la companyia Sirius Dance. Coreografia i interpretació: Pilar Dukes Torras i Gergely Farkas. La història de quatre personatges, interpretats per dues persones, que salten des de la segona generació anterior a l’actual. Cartes sense llegir, reflexions i decisions, creences i principis personals i socials. No hi ha bons ni dolents. Tot és qüestió de l’ètica i de la prioritat de cada individu en un moment concret de la seva vida. “Ni molts ni pocs, en la mesura exacta, perquè, algunes vegades, et qüestionis les teves pròpies certeses”. Víctor Hugo. Serà -dimarts 24 d’abril, 20.30h. Al Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321). Activitat gratuïta.

Roses amb xocolata forn tradicional

Pi i Maragall, 89 · T. 93 024 88 88

44 www.acelobert.com

Bandes de Fruites Pastís de Sant Jordi


MENÚ DIARI 13,5O€

www.acelobert.com 45

Foto: Antonio Lajusticia/PHT Air Pictura TAVISA. Ajuntament de Barcelona

Barri La Sagrada Família - Fort Pienc


Sagrada Família - Fort Pienc

Nuevo Centro Auditivo Audifonos 2X1 Al mejor precio y calidad

Sagrada Família - Fort Pienc

CARRER

188

41

335

MAIG

299

282

A N

IA ID ER

DE 285

DOS 267

DEL

251 219

180

CARRER

233

206

209 193

197

166

169

162

75

61

M

228

24

DE

229

27

202

CARRER

183

CARRER

plaça de les glòries catalanes

7

171

148

CARRER

47

DA U G

AV IN

246

239

238

56

47 268 254

DE

238 216

225 209

584

846

828 5

159

170 139

CARRER

123

124

115 33

ALMOGAVERS

Marina

L1

141 132

148 45

137 119

139 130

309

308

301

259

266

281

CARTAGENA

310 290

LOS

295 269 263 247

156

169

175

83

332

338 AU 87 76 DÍ 319 326

335

58

317 307

317

G

351

CASTILLEJOS

333

324

PADILLA

296 286 170

591

cent

566

290

10 S E RIB 60

150

108

75

L

765

157

158 165

140

MARC

123

158

99

61

DELS

CARRER

PARC DE L’ESTACIÓ DEL NORD

298

NA

52

CARRER

97

176

147 109

92

544

188

193

175 814

171

147

198

167

151

216 196

190

207 201

242 222 206

794

536

571

de

480 23 1

46

134

234

247

DE

258

227

245 243 229

211

751

525 93

84

551

GO

548

515

58

308

DIA

L2

Encants

D’aragó

486

538

470

193

196

247 483

749

178

167

216

193

DE

204 135

118 41

270 252

292 276

267

DE

264

DE 281

299

253

LA

244 235

236 212

201 185

DE

260

207

240

147 224

DE

528 308

49

543

528

CATALANES

190

D’AUSIÀS

85

78

59 25

29

26 535

471

519

503 516

VALÈNCIA

493

consell

458

Triomf

VILANOVA

474

494

484

510

L2 DIPUTACIÓ

149

DE

465

MALLORCA

490

Monumental

CASP

172

548

470

508 2 85

778

139

539

524

503

475

515 496

519

474

452

651

632

504

457

437 442

196

499

483

457

513 478

PROVENÇA

CORTS

ER Arc de L1

299

42

DA

302

AV 25 IN 22 GU

479

Sant Pau/ Dos de

195 Maig

CÒRSEGA

612

458

488

9

747

168

102

103

33

251

312

269

SARDENYA

292

265 189

272

223

428

306 67

355

366

LEPANT

348 332 47

319

322

293

358 340

325

337

342

309

MARINA

378

367

358

325

398

391

398

321 301

SICÍLIA

281 273 261

340

243

223 300

213 201

276 264

189 167

238 414

762

158

100

CARRER

90 72

447

729

BEI

55

431

CARRER

495

463

513

500

611 592

246

169

174 L5 Sant Pau/ Dos de Maig 629

ROSSELLÓ

PLAÇA460 DE LA HISPANITAT

275

480

CARRER

113

RR

435

495

115

120

97

123 89

80

52

473

DE

CARRER

CARRER

135

152

441

150

438

436

448

DA

184

140

143

107

128

130

CA

597

DE

459

420

427

416

330

VIA

117

408

430 28 5

740

71

19

INDÚSTRIA

572

453

414

214

155

136

DE

402

443

GU

139

16 707

95

3

79

CARRER

378

341

318

313

NÀPOLS

294

274 254 234 226 214 180 156 148

136

20 685

52 15

433

409

AV IN

299 413

392 15

108

50 32 16

26

CARRER 390 338

202

184 164

391

368 21

20

46 www.acelobert.com

382

413

CARRER

30

120

552

CARRER

200

135

569

532

16

121

CLARET

176

CARRER L5 L2 Sagrada Família 450 PLAÇA PLAÇA PUNT DE LA VERD DE SAGRADA GAUDÍ FAMÍLIA 373 CARRER DE

395

9

JOAN 37

SANT 23 5

PASSEIG

49

549

415

458

422

CARRER

D’ALÍ

LA

100

CARRER

374

475

DE

49

11

144

127

35 70

529 512

424

722

71

11

C/ Còrsega, 613 & 93 435 00 67

395

107

DE

509 492

GRAN 708

112

l

80

DE

408

160

139

66 60

371

73

l

286

239

246 236

DE 220 208

171 163

82

67 49

T

12

311

455

422

plaça de tetuan

l

364

399

441

346

l

362

380

ROGER

373

62

MARIA 152

426

224

199

114 100

370

87

397

371

388

Especialidad en:

377

349

342

65

358

406

347

92

111 99

SANT PASSEIG

87

JOAN

386

Cocina de Mercado Carnes Gallegas Cabrito asado Mariscada Embutidos ibéricos

371 338

219

130

127

Verdaguer 359 L4

l

472

361

318

La Otra Moreneta

487

226

148

147

351

TAURA R R ES N A B

477 464

46

FLOR

465 452

44

288

166 455

342

314

CARRER

36

26 261

18

47

186

181

285

53

33

ANTON 130

100

62

316

SANT 48

34

263 271

CARRER

163

C/ Provença, 470 (al lado de Sagrada Familia) Ronda Sant Pere, 16 (al lado de Plaza Cataluña) www.opticaarense.com

Barri de


Espai

RESTAURANT

ELS PORXOS Mallorca, 410 & 93 231 99 90 www.restaurantelsporxos.com

MENÚ DIARI 13,5O€

C/ Industria, 156

L5

Hospital Sant Pau

Reservas: 934 460 503

Cuina Mediterrània i de Mercat

Provença, 379 Tel. 690 91 52 43

Cocina Mediterránea

De dilluns a dissabte

Menú 13’50€

Nits i diumenge Carta Sopars de grups Provença, 379 Cocina Tradicional

(esq. Nàpols)

Tel. 938 32 88 91

C/ Cartagena, 328 E 666 15 77 92

Pizzeria Trattoria Vilaret

Cuina tradicional catalana Tapes Torrades Aperitius Cuina permanent C/ València, 443 & 93 232 59 07

l

l

l

l

J

CAFETERIA - GELATERIA - ORXATERIA Creps - Goofres - Entrepants

Especialistas en parrilladas Argentinas Empanadas Milanesas a la Napolitanas Entrañas Pizzas etc. Reservas 934 563 534 653 527 279 l

n

n

n

n n

www.xamfragaudi.com

BA

TAURA R R ES N

La Moreneta

Cocina de Mercado Carnes Gallegas Cabrito asado Mariscada Embutidos ibéricos C/ Cartagena, 234 & 93 455 29 69 l

Sicília, 394 (esquina c/. Sant Antoni Maria Claret) %

93 476 35 51

l

www.pizzeriavilaret.es

T

RESTAURANTE BAR TÍVOLI

Pje. Vilaret, 54 · (Esquina Provença, 510)

l

l

93 232 10 67

93 232 10 67

l

C/ Valencia, 444

L2 L5 Sagrada Familia

Imatge: www.joyners.es


Sempre a! de mod

doblegbarcelona

Grau & Gomar

C/ Mallorca, 446 E 93 231 64 09

doble G

PASTRAMI i TAPES

Mallorca, 449 % 674 910 670 www.calmarius.es

Menjar casolà i per celíacs Bona Festa Major

Programa Festa Major Sagrada Família 2018 Del 13 al 22 d’abril Divendres 13 d’abril 19 a 20 h Rua i pregó de la Festa Major 2018

Desfilada de les colles i entitats del barri, i lectura del pregó per iniciar la Festa Major d’aquest any. Hi haurà intèrpret de llenguatge de signes. Recorregut: Provença/Padilla - Lepant - València - Padilla (contra direcció) - Jardins de Flora Tristan

20 a 21 h «Marxa exploratòria pel barri de la Sagrada Família» Aquesta marxa exploratòria nocturna té com a objectiu observar, sensibilitzar, identificar i diagnosticar els espais de la vida quotidiana des d’una perspectiva de gènere per proposar criteris que millorin les transformacions. Lloc: Casal de Barri Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

21 a 23.30 h Cinema a la fresca amb crispetes: DEMAIN Alimentació, energia, economia, educació: vine a descobrir iniciatives creatives dels cinc continents en què les persones canvien la manera de fer les coses i construeixen un demà esperançador per al planeta i els seus habitants. Projecció en VOSE, premi Cèsar al millor documental 2016. Lloc: davant de l’Aula Ambiental, a la cantonada de Provença/Lepant

21 a 2 h Sopar Jove d’inici de la Festa Major!

Com cada any, les joves del barri comencem la Festa Major amb el Sopar Jove! Un bon sopar, una bona música i un bon ambient.

ESCOLA DE MÚSICA MODERNA H Coro gospel H Teatre musical H Producció i tots els instruments que vulguis C/ Irlanda, 27 · T. 93 797 54 84 www.rockschoolbarcelona.com

48 www.acelobert.com

Lloc: plaça de la Sagrada Família

Dissabte 14 d’abril 10 a 14.30 h Mostra d’entitats i projectes interculturals al barri

11 a 14 h Contes de la Yia-Xin

Històries que ens parlen de la Xina, en què els ventalls màgics comparteixen escenari amb senyors mandarins, dracs mitològics, l’arc de Sant Martí, pescadors... Destinat a un públic infantil a partir de 3 anys. Inclou una activitat amb pintures.

10 a 18 h Concurs de paelles

Segon Concurs de Paelles de Festa Major! Porta la paella, estris de cuina i els ingredients: La Cruïlla posa la resta! Inscripcions limitades, abans del 5 d’abril a casal@lacruilla.cat! I després glossa de sobretaula! Lloc: Jardins de la Indústria

10 a 20.30 h Fira al carrer de la Festa Major: Gaudí Shopping Com cada any, Gaudí Shopping celebrem l’emblemàtica Fira de Comerç al carrer, a l’avinguda Gaudí. Hem preparat una oferta de parades de comerç i artesania, espectacles i un ambient acollidor per gaudir. Lloc: avinguda Gaudí

11 a 13 h Circuit i ludoteca

Veniu a parti cipar en una ludoteca amb diferents racons de joc simbòlic i també en un espai de moviment lliure amb diferents estructures i materials. Per a infants de 0 a 3 anys, acompanyats de les seves famílies. Lloc: Provença, davant del Centre Cívic Sagrada Família

Espai per conèixer les diferents entitats i projectes que promouen la diversitat cultural al barri. Mostra de com treballem dia a dia per fer del barri un lloc on tothom tingui un paper. Paradetes informatives, música, tallers i molt més!

11 a 13 h Futbol botons

10 a 14 h Cuinem amb el sol

Lloc: Provença, davant del Centre Cívic Sagrada Família

Lloc: Marina, entre Provença i Mallorca

Cuinarem diferents receptes amb l’ajut de cuines i forns solars: sense contaminació, sense CO2, només amb l’energia neta del sol. Lloc: Marina, entre Provença i Mallorca

Aquest any recuperem un dels jocs tradicionals més popular del segle XX, un joc dinàmic i entreti ngut que ens convida a fer xuts i gols fantàsti cs amb ‘cracs’ de merceria. Per a infants de 4 a 12 anys, acompanyats de les seves famílies.

11 a 18.30 h Jocs infanti ls i jocs de taula

Jocs infanti ls fi ns a 12 anys i jocs de taula per a totes les edats. Lloc: plaça de la Sagrada Família, tocant a Mallorca, a la zona de sorra


25

Vermut al mercat

Diumenge 22 d’Abril de 12:00 a 16:00 h. Oferiem un gotet de vermuth als veïns i tasts per picar a molt bon preu. Hi haurà música en directe.

Imatge: pixabay.com

ANYS DEL NOU MERCAT 1993-2018

Mercat de Sagrada Família · Carrer de Padilla, 225 · 08013 Barcelona · T. 93 456 29 53 mercat@mercatsagradafamilia.com · www.mercatsagradafamilia.com Horaris: De dimarts a dijous de 7 a 14:30 h i de 17:30 a 20:30 h · Divendres de 7 a 20:30 h · Dissabtes de 7 a 14 h


JOIERIA - RELLOTGERIA PLATERIA - REGALS

taller propi Tenim la seva joia per la Comunió

Programa Festa Major Sagrada Família 2018 Del 13 al 22 d’abril

Dissabte 14 d’abril 13 a 14 h Espectacle: «Adoro»

Un xou de clown amb música en directe i acrobàcies sorprenents dalt d’una bicicleta. Circ i humor sobre rodes per a tots els públics, a càrrec de la Cia. Alta Gama. Lloc: Provença, davant del Centre Cívic Sagrada Família

17 a 19 h CE Europa: per Festa Major, que rodi la pilota!

C/ Padilla, 258 % 93 455 66 27

Si ets dels que li agrada passar una estona diverti da mentre xuta una pilota amb els amics i les amigues..., vine a fer-ho amb l’Europa i demostra què saps fer! Per segon any consecuti u, el Club Esporti u Europa vol ser present al lloc que el va veure néixer: l’anti c Poblet, just davant de la Sagrada Família. Ho farem com millor sabem: organitzant parti dets 3 × 3 per a la canalla i circuits d’habilitat amb la pilota. No cal inscripció. Veniu amb roba esporti va i calçat adequats. Lloc: Marina, entre Provença i Mallorca, a tocar de Provença

17 a 20 h Integració i cultura boliviana

Farem una rua tot ballant danses tradicionals bolivianes. Recorregut: Marina - Rosselló - Casti llejos - Provença - Marina

17.30 a 19 h Taller infanti l diabòlic

Vols ser diable o diablessa per un moment? Vine i experimenta la sensació! Lloc: Jardins de la Indústria

18 a 20.30 h Desfi lada solidària

C/ Padilla, 251 T. 93 455 99 82

www.menajeyhogar.net

Maite cuina taula i decoració

Acte desti nat a recollir diners per ajudar els veïns i veïnes més vulnerables. Tema de la desfi lada: Blanc, negre i a color - El cinema de sempre

11 a 14.30 h Puja al tren de la República!

Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (sala d’actes)

19 a 20 h Tabalada infernal

Tabalada dels grups de percussió per anunciar el correfoc. Lloc: Jardins de la Indústria

20.30 a 22.30 h Correfoc

La Farfolla i els Besti alots faran el correfoc pels carrers del barri. Lloc: Jardins de la Indústria. Recorregut: Jardins de la Indústria - Indústria - Lepant Mallorca - Marina

Lloc: avinguda Gaudí amb Provença, a la font

12 a 14 h Diada Castellera

Diumenge 15 d’abril

Actuació castellera a càrrec dels Castellers de la Sagrada Família, els Sagals d’Osona i els Capgrossos de Mataró.

10 a 20.30 h Fira al carrer de la Festa Major: Gaudí Shopping

Lloc: Marina, entre Mallorca i Provença, davant del Temple

12.30 a 13.30 h Missa d’inici de la Festa Major

Com cada any, Gaudí Shopping celebrem l’emblemàtica Fira de Comerç al carrer, a l’avinguda Gaudí. Hem preparat una oferta de parades de comerç i artesania, espectacles i un ambient acollidor per gaudir.

Missa cantada, amb la participació del cor de Gòspel de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola, per donar per iniciada la Festa Major d’enguany.

11 a 13 h Matí de jocs de taula

Jornada musical a l’aire lliure on les joves del barri podreu gaudir de diferents estils de música electrònica amb tallers i activitats.

Lloc: avinguda Gaudí

Més que una botiga de jocs

11 a 14.30 h Tothom és benvingut a la República! Paradeta on es faran diverses activitats per a tota la família: photocall, activitats infantils, etc. I un refrigeri!

La Cultura del Joc

Vine a gaudir dels jocs que us proposem des de la Biblioteca.

Lloc: Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte

CU TE R I AR

A

X

Av. Gaudi, 39 - www.jugarxjugar.com

Vine a construir la República Catalana en un mural. Com vols que sigui el nou país? Què t’agradaria destacar-hi? Puja al tren de la República, deixa-hi la teva proposta i fes-te una fotografia de record! Lloc: avinguda Gaudí (sota la pèrgola, entre Provença i Rosselló)

Lloc: parròquia de Sant Ignasi de Loiola (Provença amb Dos de Maig)

12.30 a 19 h Pícnic electrònic

Lloc: Jardins de la Indústria, entre Marina i Lepant

Bona festa a tothom!!

SIMON A

samoa@estilistescanins.com

Dilluns a divendres 10h. a 20h.

www.samoaestilistescanins.com

50 www.acelobert.com

ES

ANS

DES DE

18

98

Des de 1898

C/Indústria, 119-121

93 125 88 92 · 722 17 71 30

RT

Embotits Formatges l Plats cuinats C/ València, 392 · baixos · T. 93 458 23 90 l l


MERCAT

TRADICIONAL CATALÀ

ecològic i de km0 XVI Fira de Comerç, Entitats i Artesans

a Sagrada Família Carrer Provença (entre Marina i Castillejos)

21 i 22 d’abril de 10h. a 21h.

4 4 4 4 4 4 4

Mostra d’oficis antics Mostra de comerç local Tallers d’artesania Mostra de productes artesans Productes ecològics de proximitat Jocs infantils i espectacles 1a Trobada de Plaques de Cava

Organitza:

Amb el suport de:

www.eixsagradafamilia.com


Programa Festa Major Sagrada Família 2018 Del 13 al 22 d’abril 17 a 20 h Festa d’homenatge a la gent gran del barri

Dilluns 16 d’abril 10.30 a 14 h i 16.30 a 19 h Punt d’Intercanvi de Llibres Tens novel·les que ja no llegeixes? Vols trobar noves lectures? Dona una nova vida als llibres intercanviant-los pels d’altres lectors. Es poden intercanviar fins a tres llibres. Secció especial de llibres infantils i juvenils. Lloc: davant l’Aula Ambiental, a la cant. de Provença amb Lepant

18 h Taller d’animació a la lectura

Aquest taller es fa per estimular les capacitats intel·lectuals: atenció, memòria, comunicació, fluïdesa verbal, coordinació, creativitat, etc., i sobretot, per passar-ho bé. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

18 a 19.30 h La importància del trasplantament d’òrgans i teixits Taula rodona a càrrec de professionals de l’àmbit de la Medicina.

Lloc: sala d’actes del Nou Hospital (Sant Quintí 89, 2a planta)

Dimarts 17 d’abril

En el decurs de l’acte es farà una menció especial a l’entitat veïnal escollida, per la seva col·laboració en actes socials durant l’any. Inclou també una actuació musical. Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (sala d’actes)

18 a 18.45 h Sac de rondalles

Narració de contes, en què l’oralitat té el paper central, despullada d’elements escènics. A partir de 4 anys. Lloc: Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte (àrea per a Infants i Famílies).

19 a 20.30 h Taller de ioga per a dones i adolescents

Treballem el cos, la ment i les emocions a través de la respiració i el moviment des de Kripalu Ioga. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

Dimecres 18 d’abril 10.30 a 12.30 h Vincles

Activitat dirigida a persones de més de 65 anys que se senten soles i que els agradaria deixar de sentir-se’n i compartir un espai de trobada setmanal. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

10.30 a 12 h Vine a conversar amb nosaltres!

10.30 a 13.30 h Vine a conèixer el Banc del Temps!

Grup de conversa en català «Junts» (nivell I). Vols començar a parlar el català?. Comentarem temes actuals i d’interès.

T’explicarem què és el Banc del Temps de la Sagrada Família i què hi fem.

11 a 12 h Taller de rehabilitació neuropsicològica

Ball a l’aire lliure amb música en directe, adreçat a la gent gran en el marc de la Festa Major del barri.

Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

Aquest taller té com a objectiu general millorar les funcions mentals amb trastorns, sobretot l’atenció, la memòria, el llenguatge, la percepció, la psicomotricitat, la funció executiva i l’emoció. Es demana puntualitat. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

12 a 13 h Taller d’artteràpia

A través de l’art com a vehicle terapèutic, es busca afavorir les ganes de viure, compartint vivències, expressant emocions i desenvolupant potencial artístic. Es demana puntualitat. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

16.30 a 19 h Taller de costura i pintura creativa Un taller que proporciona eines d’aprenentatge de pintura sobre tela, patronatge a mida, punt, etc., i una aplicació pràctica per crear models de confecció propis. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

17 a 18.30 h Vine a conversar amb nosaltres!

Grup de conversa en castellà (nivell I). Vols practicar el castellà? Parlarem sobre temàtiques d’interès i del barri. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

17 a 20 h Ball de Festa Major per a la gent gran Lloc: avinguda Gaudí amb Provença

18 a 19.30 h Manualitats amb materials reciclats

Crearem artesania amb materials reciclats. Tornarem a donar vida a aquests materials, alhora que ajudarem a cuidar i respectar el medi ambient. No cal tenir habilitat creativa per participar en aquest taller.

T’explicarem què és el Banc del Temps de la Sagrada Família i què hi fem. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

19 a 20 h Respiració i relaxació

Aprendrem eines pràctiques per aplicar al nostre dia a dia, especialment en els moments d’angoixa i estrès. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

20 a 21 h Concert «Ara toca...»: Museless

Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

19 a 20 h Vine a conèixer El Guaret!

T’explicarem com funciona la Cooperativa Ecològica El Guaret i et mostrarem les cistelles que es recolliran aquest dia. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

Un concert dedicat a l’electrònica per a tots els públics. Museless presenta en directe Dichotomic History, acompanyat dels visuals de l’artista Enric San. Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (sala d’actes)

20.15 a 21 h Missa de difunts

Missa en record dels difunts del barri al llarg d’aquest any.

Dijous 19 d’abril 10 a 12 h Vincles

17.30 a 20.30 h Vine a conèixer el Banc del Temps!

Lloc: cripta del Temple de la Sagrada Família

Divendres 20 d’abril

Activitat dirigida a persones de més de 65 anys que se senten soles i que els agradaria deixar de sentir-se’n i compartir un espai de trobada setmanal. Lloc: Espai 210 (Padilla, 208-210, baixos)

17 a 20 h Taller d’arpilleres

Un espai obert a l’intercanvi d’experiències al voltant de la diversitat cultural.

Més de 20 anys oferint els millors serveis per a la seva comunitat Ha arribat l’hora de renovar la seva instal·lació Instal els garanteix la millor seguretat i qualitat. Ens adaptem a les seves necessitats. No ho dubti, demani’ns pressupost sense compromís. Els nostres tècnics l’assessoraran.

· Els nostres serveis ·

també realitzem instal· lació de bústies | seralleria | il· luminació | Imatge i so | manteniment integral c/ Verdi, 239 · local | 08024 Barcelona | T 932 10 29 95 | M 606 32 85 83 | instalservei@instalservei.com | www.instalservei.com

52 www.acelobert.com


11 a 14 h Música per la llibertat!

Concert a càrrec de la soprano Carmen Moreno.

Trobada de músics professionals i aficionats que tocaran diverses cançons per la llibertat. El fil conductor, El Cant dels Ocells, serà interpretat en diferents versions.

19 a 21 h Què pots fer tu pel teu país?

11 a 14 h Construïm la República!

19 a 20.30 h Concert de música clàssica

Lloc: sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Vine a aquesta xerrada per saber què pots fer individualment per construir un país millor. Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (sala d’actes)

19 a 21 h Poesies i cançons per la llibertat

Fidel Gangonells i Celdoni Fonoll (per confirmar) ens emocionaran amb els seus poemes. I si t’agrada recitar, vine a interpretar els poemes més emblemàtics de casa nostra. Una coral clourà l’acte. Lloc: Centre Cívic la Sedeta (sala d’actes, Sicília, 321)

Dissabte 21 d’abril 9.30 a 14 h 1a Trobada de Gegantons de la Sagrada Família Cercavila pel barri de la Sagrada Família de Gegantons i Capgrossos de les colles i escoles convidades d’arreu de Catalunya.

Lloc de trobada: Escola Tabor (Cartagena, 231-239) Recorregut: Cartagena - Provença - Padilla - avinguda Gaudí - Provença - plaça Sagrada Família

10 a 21 h XVI Fira de Comerç, Artesania i Entitats

Mostra de comerç local, artesania i entitats. Lloc: Provença, entre Marina i Castillejos

10.30 a 13.30 h Punt d’informació i venda d’obsolets

Participació en la Fira de Comerç, Artesania i Entitats amb una parada de la Biblioteca.

18 a 18.45 h Reciclem per Sant Jordi! Taller de Sant Jordi amb material reciclat.

10.30 a 13 h Trobada de puntaires

Lloc: avinguda Gaudí amb Provença, vorera central (davant de la font)

Paradeta on es faran diverses activitats per a tota la família: photocall, activitats infantils, etc. Lloc: av. Gaudí (sota la pèrgola, entre Provença i Rosselló)

12 a 13.30 h Roda d’esbarts

Festival de dansa tradicional catalana amb la participació dels esbarts Joventut Nostra, Bitrac Dansa i Esbart Gaudí. Lloc: Marina, entre Mallorca i Provença

14 a 19 h Dinar i ball de Festa Major

Dinar popular per a tots els veïns i les veïnes del barri. Lectura del pregó de Festa Major, també amb llenguatge de signes. A partir de les 16 h, animat ball de Festa Major amb l’Orquestrina Trama com a cloenda. Preu del dinar: 12 € (els tiquets es vendran allà mateix).

Adeslas PLENA Plus TE DEVOLVEMOS

20% +10% hasta un

con DENTAL

Adeslas EMPRESAS y TE DEVOLVEMOS Autónomos hasta

20% +10%

Información Vicky Navarro E 609 422 146

un

con DENTAL

navarromv@agente.segurcaixaadeslas.es

Lloc: Marina, davant del Temple

18 a 2 h Nit Jove

El jovent del barri de la Sagrada Família ens reunirem per fer un recorregut d’allò més dinàmic i entretingut per les places i els llocs més divertits del barri. I per acabar la nit gaudirem de música en directe. 18 a 21 h: Cercaplaces - Lloc: Jardins de Caterina Albert 21 a 2 h: “Concertillo” - Lloc: Jardins de la Indústria i carrer Indústria

20.45 h Concert Cor Polifònic Sagrada Família

Concert coral a cappella sota la direcció de Lucía Béresová. Lloc: parròquia de Sant Ignasi de Loiola (Provença, 544)

21 a 22.15 h Clàssics i no tan Clàssics amb Accent

Concert del professorat i Agrupacions d’Alumnes Joves de l’Escola de Música Accent. Lloc: cripta del Temple de la Sagrada Família (entrada per Sardenya)

Exhibició de diferents entitats fent punta de coixí. Lloc: plaça de la Sagrada Família

C/Córcega, 504 · T. 93 207 19 79 Tupica Trabajamos con productos Germaine de Capuccini, Cnd, Redken y Moroccanoil

20%

Para lectores de la revista en la 1ª visita

RESTAURAN R A

T

B

Centro de Peluquería y Estética

dto.

Una oportunitat per teixir nous vincles a través de l’art i promoure el diàleg com a eina de construcció de pau.

La Moreneta l l l l l l

Cocina de Mercado Carnes Gallegas Cabrito asado Mariscada Embutidos ibéricos Fresas a la pimienta C/ Cartagena, 234 & 93 455 29 69

www.acelobert.com 53


Programa Festa Major Sagrada Família 2018 Del 13 al 22 d’abril

Se traspasa lavadero de coches a mano

Situado en Barcelona. Superficie del local 240 m2.

Diumenge 22 d’abril

Precio 60.000€

8 a 9.30 h VI Matinades de la Sagrada Família Cercavila de música tradicional pel barri de la Sagrada Família per fer despertar i comunicar l’inici de la Festa Gegantera a tot el veïnat.

Para información adicional pueden ponerse en contacto con nosotros

Lloc de trobada: La Bodega del Barri (Lepant, entre Provença i Mallorca) Recorregut: Lepant - Provença - Padilla - Rosselló - avinguda Gaudí - Castillejos - Rosselló - Antiga Fàbrica Damm

A 620 643 064 Sr.Luis

9.30 a 14 h XXX Trobada de Gegants de la Sagrada Família Cercavila de gegants i capgrossos de les colles convidades pel barri de la Sagrada Família.

Lloc de trobada: Antiga Fàbrica Damm Recorregut: Rosselló - Dos de Maig - Provença - Padilla - Còrsega - Marina - Indústria - avinguda Gaudí - Marina - Temple de la Sagrada Família

12 a 14 h Ballem salsa!

Classe de salsa amb el ballarí «Carlitín» i actuació posterior del Combo Latin Rumba, format per alumnes de l’Escola Municipal de Música Eixample. També hi intervindran estudiants d’instruments tradicionals juntament amb els gegants de la Sagrada Família.

Saló de perruqueria i estètica

Lloc: plaça de la Sagrada Família

10.30 a 12 h Missa de cloenda de la Festa Major

Missa solemne oficiada per cloure la Festa Major, amb la participació de la Coral Canticela. Lloc: cripta del Temple de la Sagrada Família

10 a 21 h XVI Fira de Comerç, Artesania i Entitats

C/ Nàpols, 280 Bxs. Barcelona Tel. 93 458 99 24

Mostra de comerç local, artesania i entitats.

11.30 a 13.30 h Punt d’informació i venda d’obsolets

Participació en la Fira de Comerç, Artesania i Entitats amb una parada de la Biblioteca. Lloc: Fira de Comerç, Artesania i Entitats

Lloc: Provença, entre Marina i Castillejos

5%

dte.

Si ens portes una foto d’aquesta publicitat No acumulable a altres descomptes i / o promocions. Promoció valida fins al 31/12/18. l l l

POLITS l PARQUETS FLOTANTS LAMINATS l TARIMES MASSISSES TARIMES EXTERIORS l PORTES

C/ Sicilia, 360 (Esq. Córsega) 08025 Barcelona Tel. 93 458 86 41 parquetsamida@hotmail.com www.parquetsamida.info l

l

l

Parquets-a-Mida-Parquet-Barcelona401800086501222/

54 www.acelobert.com

+ParquetsamidaInfoBarcelona

parquets_a_mida


11 a 13.30 h Matinal de jocs de carrer

Activitat adreçada a la mainada de 5 a 12 anys per jugar a bitlles catalanes, petanca, joc del mocador, cursa de sacs i d’altres, tot passant una bona estona a l’aire lliure. Lloc: plaça Gaudí, al costat del Punt Verd

12 a 16 h Vermut al mercat: 25è Aniversari del Nou Mercat

El Mercat s’obrirà al veïnat per oferir un vermut dinar a preus mòdics i celebrar tots plegats el 25è aniversari de la construcció del Nou Mercat. Lloc: Mercat de la Sagrada Família (Mallorca, 425)

16.30 a 18 h Ruta històrica

La ciutat és un llibre que es llegeix amb els peus. Ens trobarem a la Sedeta per fer un recorregut històric pel nostre barri i conèixer-ne els racons més interessants! Lloc: Centre Cívic la Sedeta (Sicília, 321)

17 a 18.30 h Un barri lliure de violència contra les dones

Taller familiar infantil i l’exposició Dones supervivents. Hi farem activitats per a la noviolència vers les dones i una paradeta informativa. Lloc: Marina, entre Provença i Mallorca

18.30 a 20 h Malgrat tot, res canvia

Coreografia de Dones de Blanc, expressió corporal contra la violència masclista. Lloc: Marina, entre Mallorca i Provença

18.30 a 20.30 h Cabaret literari

Vine al Cabaret Literari a escalfar motors per Sant Jordi! Porta un fragment de text, poesia, cançó o el que t’inspiri per compartir! Lloc: plaça de la Sagrada Família, entre Sardenya i Sicília

Pels voltants de la festa Del 10 al 22 d’abril 17 a 20 h Exposició: Amb els records fem història

Com el seu nom indica, és un recull d’objectes diversos i documents personals antics que han fet i fan història. Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (sala d’exposicions)

6 de maig 8.45 a 14 h 34a Milla Sagrada Família

La Milla degana de Barcelona! Cursa de 1.609 metres per a totes les edats, des dels 9 anys, Gran Premi Gaudí Sport amb atletes professionals, activitats infantils i màsterclass de ball oberta a tothom. Tota la informació i inscripcions: www.lamilla.cat Lloc: Mallorca (entre Lepant i Sicília) i Sardenya (entre Provença i Mallorca)

Veure programació completa a www.acelobert.com

REFORMAS EN GENERAL s

s

MOBILIARIO DE COCINA Y BAÑO ELECTRODOMÉSTICOS

C/ Valencia, 377 Bcn T. 931 296 483 C/ Mn. Jacinto Verdaguer, 69 St. Coloma de Gramanet T. 933 861 6 37 ah@alcarazcocinas.com www.alcarazcocinas.com l

l

l

www.acelobert.com 55


Guia de Comerços i Serveis Sagrada Família-Fort Pienc

Alimentació Des de 1898

SIMON A

RT

ES

AN

S D E S DE

18

98

10 vinos.com C/ Provença, 474 - T. 93 809 85 83 a mà C/ Castillejos, 280 - T. 653 520 473 CASA AMETLLET C/ Padilla, 230 - T. 673 279 126 CARNISSERIA CANALS Pg. Sant Joan, 114 - T. 93 457 74 36 EL GRANER C/ Provença, 495 - T. 618 887 376 la croqueta loca C/ Lepant, 304 - T. 601 03 30 46 molsa C/ Padilla, 264 - T. 93 347 93 99 PEIXATERIA A. MEMBRADO C/ Rosselló, 306 · Tda. 3 - T. 93 459 39 11 TOT IBÈRICS C/ Padilla, 244 - T. 93 142 43 72 VINALIUM C/ Mallorca, 442 - T. 93 245 86 06 XARCUTERIA L’AVI DAVID C/ Rosselló, 306 - T. 93 457 66 52 xarcuteria j. mir C/ València, 441 - T. 93 245 10 32 XARCUTERIA SIMÓN C/ València, 392 - T. 93 458 23 90

GUILLEN GRAN ASSORTIMENT DE PERFUMERIA, ARTICLES DE NETEJA, COSMÈTICA, PRODUCTES PER AL CABELL, MITGES, REGALS, ... C/ Indústria, 168 - 170· Tel. 93 435 93 97 CAROL’S C/ Padilla, 220 - T. 93 245 10 01 www.carolsjacinto.com CEBADO C/ Padilla, 273 - T. 93 43513 23

TODO EN PELUQUERÍA

Venta al mayor y detalle TODAS LAS FIRMAS COMERCIALES Aparatos · Anexos · Belleza C/ Padilla, 220 · Tel. 93 245 10 01 C/ Rogent, 85 · Tel. 93 435 99 75 C/ Llobregos, 104 · Tel. 93 429 49 19 C/ Josep Estivill, 16 · Tel. 93 352 76 10

Cursos i Formació BARNACLIC C/ Sardenya, 259 entr. 4a - T. 93 250 57 37 www.barnaclic.com COLORS DE PATCH C/ Padilla, 279 - T. 93 446 34 84 ESTUDI VARALI Passatge Vilaret, 17 - T. 695 412 843 HELEN DORON SAGRADA FAMÍLIA C/ Roger de Flor, 264 - T. 93 459 24 45 MASTER SCHOOL C/ València, 477 - T. 93 232 82 17

Esoterisme

3 TAROT HACEMOS 3 VIDENCIA RITUALES PERSONALIZADOS 3 REIKI St. Ant. Mª Claret, 95 93 433 47 96 % 648 049 287

TODO TIPO DE EXTENSIONES Especialista en cabello afro C/Cartagena, 324

(esq. Hosp. Sant Pau)

934 365 249 J 601 328 568 MARANBELS C/ Castillejos, 273 - T. 93 436 39 93 Perfumeria Guillen C/ Industria, 168 - T. 93 435 693 97 SALÓN LOUNGE ESTILIsTES C/ València, 412 - T. 93 458 26 35

Forns, Pastisseries i Dolços DOLÇ I SALAT C/ València,510 - T. 630 619 684 FORN FRANQUESA Av. Gaudí 45-47 - T. 93 436 64 50 FORN RE BO DEGUSTACIÓ Pg. Sant Joan, 127 - T. 93 328 57 53 gaudí dolços C/ Lepant, 312 - T. 93 456 84 46 Llisó Lis C/ Rosselló, 436 - T. 93 456 55 49 PANISSIM C/ Padilla, 240 - T. 93 436 48 75 PASTISSERIA LEPANTO C/ Mallorca, 436 bis - T. 93 232 58 66 VIA DOLÇA C/ Provença, 477

CLAROR CARTAGENA C/ Cartagena, 231-239 - T. 93 435 05 66

BALSELLS ZARAGOZA GESTIÓ C/ Cartagena, 243 - T. 93 450 41 43 Century21 C/ Cartagena, 243 - T. 93 450 41 43 GRUP IMMOBILIARI C/ Castillejos, 267 - T. 93 667 17 99

56 www.acelobert.com

habistock C/ Rosselló, 459 · local 3 - T. 93 446 33 97

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES ASSEGURANCES Cartagena, 243 · Local % 934 504 143

@BZGestio bzgestio

www.bzgestio.com

Informàtica, Imatge i So OM SAI RAM C/ Lepant, 292 - T. 93 436 39 70

l

Immobiliàries

AZALEA ESTÈTICA I BENESTAR C/ València, 419 - T. 93 232 56 15

C/ Castillejos 267 % 93 667 17 99

l

Esport Estètica i Bellesa

Si está interesado en vender o alquilar su piso no dude en llamarnos o visitarnos. No importa que tenga cargas de hipotecas, embargos, subasta, etc.

Ingrid Stètic Láser Passeig Sant Joan, 159 - T. 93 318 72 78

Assessories i Assegurances balsells zaragoza gestió C/ Cartagena, 243 - T. 93 450 41 43 century 21 C/ Cartagena, 243 - T. 93 450 41 43 MENFIS GRUP C/ Cartagena, 261 bis - T. 93 435 45 06 www.menfisgrup.es

teixits LA PROVENÇA C/ Provença, 496 - T. 93 347 15 03 TROBALLES C/ Padilla, 246 - T. 93 450 10 30

Perfumeria

Servei tècnic a particulars i empreses Venda d’equips informàtics

C/ Rosselló, 427 E 93 455 56 84 www.am-informatica.com PC INSTANT C/ Enamorats, 81 - T. 93 530 92 53 ROYAL FOTO C/ Rosselló, 473 - T. 93 455 06 22

Joieries i Rellotgeries RIBERA C/ Padilla, 258 - T. 93 455 66 27

Llar CRISTALERIAS PADILLA C/ Padilla, 243 - T. 93 232 76 55 DAVELOR C/ Padilla, 253 - T. 93 436 48 57 FERRETERIA bricofacil C/ Provença, 504 - T. 93 436 66 56

FERRETERIES DE CONFIANÇA I PROXIMITAT

FERRETERIA BRICOFACIL

Provença, 504 % 93 436 66 56 FERRETERIA SAGRADA FAMILIA C/ Mallorca, 438 - T. 93 231 49 07 jm antiguedades C/ Lepant, 257 - T. 646 98 75 77 MAITE C/ Padilla, 251 - T. 93 455 99 82 MÀXIM REGAL C/ Rosselló, 495 - T. 93 436 44 07 MILAR C/ València, 493-495 - T. 93 247 35 49 REGINA “TOT PUNT” C/ Rosselló, 442 - T. 93 456 36 51 SEC MATIC C/ Lepant, 251 - T. 93 231 48 16 TEIXIDÓ tot per la llar C/ Provença, 474 - T. 93 450 46 64

Moda i Complements ARREGLOS ROPA Confección a medida · Bordados · Patrones

Rosselló, 338 · T. 648 29 08 84

CALZADOS REFORT’S C/ València, 439 - T. 93 232 30 54 carali C/ Sardenya, 336 - T. 93 436 04 55 corkland C/ Valencia, 465 - T. 630 679 560 CORSETERIA MAGDA C/ Lepanto, 279 - T. 93 450 29 34

Llanes TOT PUNT

C/Rosselló, 442 E 93 456 36 51 DOCTOR JEANS C/ Lepant,293 - T. 93 156 30 47 MERCÈ CASTAÑÉ C/ Padilla, 254 - T. 667 986 808 Moda dona doble g C/ Mallorca, 446 - T. 93 231 64 09 www.dobleg.cat NOVETATS PADILLA C/ Mallorca, 437 - T. 93 456 86 67 PUNT 7 C/ València, 494-498 - T. 93 246 30 17 ULU -​WATU Pg. Sant Joan, 114 - T. 93 207 38 02

Motor DUCATI BARCELONA Passeig Sant Joan, 150 - T. 93 185 50 00 MIDAS Pg. Sant Joan, 140 - T. 93 457 97 66 VEHICLES UVEENE Pg. Sant Joan, 155 - 157 - T. 93 459 30 08

Oci B THE TRAVEL BRAND VIATGES Pg. Sant Joan, 131 - T. 93 514 93 58 FREESMOKE C/ Mallorca, 376 - T. 93 476 41 35 TRIO D’ORO C/ Castillejos, 268 - T. 93 436 34 19 PLANETA MÀGIC C/ Castillejos, 302 - T. 93 435 05 91 welcome fiestas C/ València, 508 - T. 93 245 99 85

Papers i Llibres RE-READ LLIBRERIA Pg. Sant Joan, 152 - T. 93 141 19 53

Restaurants i Bars Veure Bars i Restaurants a la pàg. 47 Abarrotes Doña Cuca C/ Passatge de font, 4 T. 93 007 67 62 bar provença C/ Provença, 341 - T. 93 457 12 66 bar-restaurante café café C/ Indústria, 140 - T. 93 455 38 31


Restaurants i Bars BRASERIA ROVI C/ Lepant, 293 - T. 93 436 03 65 Breixan C/ Provença, 439 - T. 610 674 542 café caracas c/ padilla, 254 - T. 93 455 24 15 CAFETERIA DELIÇ Pg. Sant Joan, 136 - T. 93 858 08 61

FARMÀCIA PROVENÇA C/ Provença, 506 - T. 93 348 86 95 FARMÀCIA SERRA SAVAL C/ València, 470 - T. 93 231 27 06 Herbodietètica Germinal C/ Provença, 362 - T. 93 458 07 69 instituto meridians de mtc C/ Provença, 500, ent. P2 - T. 93 000 53 23

Herbolari · Dietètica · Teràpies C/ Rosalia de Castro, 19 · T. 931 27 45 40

www.elcaudelesherbes.com

CAFETERIA - GELATERIA - ORXATERIA Creps - Goofres - Entrepants

LAS ACACIAS C/ Castillejos, 260-266 - T. 93 433 53 53 odonthos clínica dental C/ Padilla, 286 bxs. - T. 93 450 29 28 OPTICA ARENSE C/ Provença, 470 - T. 93 518 72 56 RESIDENCIA BON REPÒS Pg. Sant Joan, 156 - T. 93 207 30 02 unidental sagrada familia C/ Provença, 490 - T. 93 446 39 46

Guanyadors del CONCURS ‘Feliç dia del Pare a l’Eix Sagrada Família’ El passat dimarts 20 de març del 2018, es va realitzar el sorteig amb motiu del dia del Pare 19 de març, l’Eix Comercial Sagrada Família va sortejar dues entrades dobles per anar al teatre. Els guanyadors van ser: Arnau Cepero Torres i Mercè Pi Guerrero.

Moltes felicitats!

Sant Jordi 2018 El dilluns 23 d’abril Sant Jordi, vine a comprar a les botigues de l’Eix Sagrada Família i emportat el teu punt de llibre!.

Segona mà humana C/ Provença, 500 - T. 93 433 07 83

Serveis

Feliç Sant Jordi!!

Eix Sagrada Família www.eixsagradafamilia.com Cantina Mexicana C/ València, 427 - T. 93 667 66 68 CHILAM BALAM C/ Industria, 156 - T. 93 446 05 03 EL RINCÓN DE LA ABUELA VENEZOLANA C/ Mallorca, 470 - T. 93 518 56 43 els Porxos C/ Mallorca, 410 - T. 93 231 99 90 www.restaurantelsporxos.com Jijonenca Av. Gaudí, 32 - T. 93 456 41 45 la bodegueta de verdaguer C/ Provença, 366 - T. 93 162 11 69 La Moreneta C/ Cartagena, 234 - T. 93 455 29 69 La Taqueria Passatge de Font, 5 - T. 93 126 13 59 LOS ALFONSINOS C/ Castillejos, 263 - T. 93 435 13 10 mos art C/ Padilla, 250 - T. 93 435 37 05 racó del mercat C/ Padilla, 255 - T. 93 450 77 83 (dins el mercat) Pizzeria Trattoria Vilaret Passatge Vilaret, 54 - T. 93 456 35 34 XAMFRÀ GAUDÍ C/ València, 443 - T. 93 232 59 07 XURRERIA SAGRADA FAMÍLIA Pl. Sagrada Família, 26 - T. 93 458 25 60

Salut ARKÉ ESENCIAS FLORALES C/ Vàlencia, 445 - T. 93 265 65 59 bioki C/ Castillejos, 307 - T. 93 162 37 81 C.R.O.T. C/ Castillejos, 286 - T. 93 347 24 77 FARMACIA FERRANDO Pg. Sant Joan, 111 - T. 93 457 53 73

P oesia

Abril

bilogic mallorca C/ Mallorca, 441 - T. 93 019 95 15 Bureau Vallée C/ Provença, 504 - T. 93 633 94 32 COPISTERIA DIDAC Pg. Sant Joan, 127 - T. 93 457 66 79 FOTOCOPIES VALÈNCIA C/ València, 446 - T. 93 246 38 43 tELECENTRO forex C/ Valencia, 425 - T. 93 624 22 11 Parking Rius C/ Valencia, 480 - T. 93 245 21 33

Sala de (40 m2)

per a Conferències, Xerrades, Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc. Zona Sagrada Família. Lloc cèntric i ben comunicat. Lloguer de sala per hores, dies i/o caps de setmana.

Informa’t trucant al Tel. 655 866 424

Segueix-nos dia a dia al barcelona

barri a barri

www.acelobert.com

Miquel Martí i Pol Per l’abril, si cada gota en val mil, cada rosa en val deu mil i cada llibre cent mil. Amb pluja, roses i llibres celebrem la festa gran, que ningú no en quedi fora, ni els d’ara ni els qui vindran; els d’ara, per fer patxoca al costat de l’alt patró, els qui vindran, per si toca d’afegir-hi més saó, perquè sant Jordi se senti sempre ben acompanyat i ens ajudi, als uns i als altres, a poder guanyar el combat que fa tants segles que dura i encara no s’ha acabat. Per això, quan l’abril pinta tots els marges de color i fa les nits molt més tèbies i el cel més encisador, convé que tots, nois i noies, cantem ben fort la cançó: Per l’abril, si cada gota en val mil, cada rosa en val deu mil i cada llibre cent mil.

www.acelobert.com 57


Clot · Camp de L’Arpa

ría ¿Qué te gusta R hacer, BAILA ? o ENTRENAR

El Clot Camp de l’Arpa

e los bailes de moda

Nuestra academia te ofrec

Salsa · Bachata · Kizomba · HipHop · Afro · Reggaeton...

Para todas las edades

DE

C/ Bassols, 4 · T. 651 076 203 · 697 77 83 27 DE

SANT

S PA

ANTONI

MARIA

CLARET

DE

MAIG

CARTAGENA

CARRER

IG

SE

www.kalaluestiloysentimiento.com

CARRER

CARTAGENA

DEL

CARRER

CARRER

DOS

DE

NAVAS

DE

L5 L5 Camp de l’Arpa

Barri

kalalusentimiento@gmail.com ·

TOLOSA

Y actividades · Mantenimiento · Zumba dirigidas: · Pilates · Tonificación

MALLORCA

DE

CARRER

L2 Encants

93

L1 Clot L1

233

CARRER

DEL

DOS

DE

525

L1 Clot

MAIG

206

CARRER

548

Encants Nous

L2 Clot

L2 Encants

PL. DE LES GLÒRIES CATALANES

58 www.acelobert.com

GRAN

VIA

DE

LES

CORTS

CATALANES


Barri El Clot ¡Camp de l’Arpa

Foto: Pepe Navarro Ajuntament de Barcelona

3,5 www.acelobert.com 59


A ctivitats Culturals Arts Escèniques

Nit de dones monologuistes

Una nit on les dones monologuistes són les protagonistes. Monòlegs fets i interpretats per dones amb la participació d’Alexia Luna, guanyadora del 4t Concurs de Monòlegs Muses de la Farinera. Serà divendres 6 d’abril, a les 22h. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Activitat gratuïta.

Clot - Camp de l’Arpa Infantil

Filomena

Espectacle de titelles en què s’explica la història d’una petita ovella amb música de Mozart. A càrrec de Pengim-Penjam. De 2 a 4 anys. Serà divendres 13 d’abril a les 11h. A la sala infantil de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert (Indústria, 295).

“Cyrano de Bergerac” d’Edmond Rostand

A càrrec de la Companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. Mostra de l’obra guanyadora de la primera edició del Premi Ferran Rovira. Aquest premi pretén ser un reconeixement públic i atorgar un ajut econòmic a l’esforçada tasca dels grups de teatre amateurs. Serà Dissabte 14 d’abril, a les 18h. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Activitat gratuïta, prèvia reserva a elpartiqui@hotmail.com.

París

A càrrec de la cia. Trio Les Cot Tres dones… un viatge… i un destí. Tres amigues i un cotxe surten de Barcelona cap a París. Una vol ser mare i les altres dues l’hauran d’acompanyar a que es trobi amb el seu semental a contracor, un pacte d’infantesa. Serà divendres 29 de juny, a les 21h. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Preu: 5€.

Ecològic

Fes el teu hort ecològic

L’hort ecològic és un espai on la natura és la protagonista: la terra, les plantes, els animals que hi viuen, els que estan de pas, l’entorn i els seus condicionants de llum, temperatura i humitat. A poc a poc l’espai que adeqüem i comencem a conrear adquirirà una entitat superior, diversa, complexa i vital, serà com un petit ecosistema que podrem contemplar, estudiar, gaudir i que ens proporcionarà uns aliments sans i naturals. Serà dimecres 11 d’abril a les 19h. A la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert (Indústria, 295).

Exposició

Animats en blues

Animats en blues és el resultat de dos amics entregats a l’art, a la diversió i als animals. Unint la passió per la fotografia i el còmic neix aquesta exposició. Del 3 al 27 d’abril. Al Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris (plaça de Carme Montoriol, 10). Activitat gratuïta.

Turia

El treball de Juan Margolles explora les ciutats com un espai de reflexió, donant protagonisme als elements naturals que conformen el seu entorn immediat. Exposició inclosa al Festival de Fotografia Emergent de Barcelona, Art Photo BCN en aquesta edició 2018. Del 12 d’abril al 12 de maig. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).

Música

D’callaos en acústic

Després de l’èxit de la seva anterior gira “El Café de las Niñas”, D’Callaos ens presenta ara el seu nou espectacle acústic. Una ocasió única per gaudir de les seves cançons en un format íntim i proper que desborda passió i elegància. Serà divendres 13 d’abril, 22h. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). 8 € (entrada anticipada a www.entradium.com). 10 € (entrada a taquilla).

60 www.acelobert.com

Dissabtes de conte

Narració oral d’històries acompanyades d’elements escènics visuals i tàctils. De 6 mesos a 3 anys. A càrrec de Lola l’Encantadora de contes. Serà dissabte 21 d’abril, a les 11h. A la sala infantil de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert (Indústria, 295).

Taller descobreix en família aplicacions mòbils educatives

Descobreix en família apps interactives de diverses temàtiques (contes, ciències, música, matemàtiques, creatives, etc.). A càrrec de QPertin. Serà dilluns 16 d’abril, a les 18h. A la sala infantil de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert (Indústria, 295). De 7 a 12 anys. Cal inscripció prèvia.

Medi Ambient

Els mobles vells, com nous: aprenem a restaurar-los i a transformar-los

A càrrec de Reparat, millor que nou. Ensenyarem a transformar i a actualitzar un moble i com fer el manteniment de la fusta per a prevenir el deteriorament. Si ho desitgen els/les participants poden portar un petit moble pel que tinguin dubtes de restauració. Serà divendres 27 d’abril, de les 18h a les 20:30h. Al Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris (plaça de Carme Montoriol, 10).

Xerrades

50 anys de l’arribada del metro a Horta Fa cinquanta anys la línia 5 del metro es va anar estenent fins a arribar a Horta. L’autor del llibre 50 aniversari de l’arribada del Metro a Horta 1967-2017, ens explicarà com la línia 5 del metro, que també dóna servei al Camp de l’Arpa, va anar desenvolupant-se fins a arribar a la plaça d’Eivissa. A càrrec de Joan Termes. Serà dilluns 9 d’abril, a les 19h. Al Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris (plaça de Carme Montoriol, 10). Activitat gratuïta.


G ent Gran

Els beneficis de la musicoteràpia en les persones grans La musicoteràpia és l’ús dels elements de la música amb l’objectiu d’afavorir la comunicació, l’expressió, la mobilització, l’aprenentatge, l’autoestima, l’organització i altres objectius terapèutics, amb la finalitat de satisfer unes necessitats físiques, psíquiques, socials i cognitives. Utilitzar la música com a objectiu terapèutic és inherent a la nostra condició humana. Unes de les cançons més antigues de la humanitat són les de bressol, creades de manera espontània per les mares amb la finalitat d’establir un estat de calma i afavorir el son dels nadons. La capacitat de processar la música és de les primeres funcions que adquirim i una de les últimes que perdem. El nostre cervell emmagatzema la memòria musical en un àrea diferent a la dels records, per això no és estrany que persones amb una demència avançada, inclús aquelles que tenen la parla afectada, siguin capaces de cantar o taral·lejar fragments de melodies o melodies senceres ja que la seva memòria musical resta intacte. La música és un element de gran valor. Les persones grans reconeixen la música, la identifiquen i la processen; això provoca la creació d’un entorn de confort i de seguretat que afavoreix la comunicació, la participació i eleva la seva autoestima. És cabdal que no hi perdin el contacte. La musicoteràpia utilitza la vessant lúdica de la música per aconseguir objectius terapèutics. Una activitat senzilla com seguir el tempo d’una cançó crea un espai de comunicació, activa el sistema motor, afavoreix la motricitat i el control del moviment, dóna estructura i constància. L’acte de cantar evoca tot un món de sentiments i emocions, estableix un control de la veu, afavoreix la consciència semàntica i fonològica, estimula la memòria i permet associacions extra-musicals. Si tot això es fa en grup s’està realitzant una activitat social integradora.

En les sessions de musicoteràpia es treballa amb la veu, el cos, els instruments i, sobretot, amb les cançons i músiques que formen part de la banda sonora de la vida de les persones grans, per tal de crear un espai d’afecte, d’evocació de sentiments i de respecte. Es crea un entorn lúdic on les persones grans comparteixen les experiències relacionades amb la música que han estat paleses en la seva vida. Volem sentir els seus records. Volem que expressin la seva riquesa interior..

Marta Oller Roig - Musicoterapeuta dels Centres Amunt

C/ Llagostera, 4 · T. 93 93 455 86 30 · www.centrosamunt.com

CENTRES ESPECIALITZATS EN ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES

s

Activitats funcionals

tats s adap Horari persona a cada e dilluns d obrim ssabte a di s

Activitats creatives

Cada persona, una mirada, una il·lusió, un compromís

CR AMUNT

s

Activitats cognitives. *Unitat d’atenció i seguiment neuropsicològic

CR AMUNT C/ Ripollés, 8-10 · 08026 Barcelona T. 93 433 13 17 cramunt@cramunt.cat

Més de 20 anys oferint serveis als nostres avis AVI AMUNT C/ Llagostera, 4 · 08026 Barcelona T. 93 455 86 30 aviamunt@aviamunt.cat

Centres Col·laboradors i Acreditats per la Generalitat de Catalunya

www.centrosamunt.com www.acelobert.com 61


Guia de Comerços i Serveis El Clot ·Camp de l’Arpa

Alimentació

PELETERIA VÁZQUEZ l

A PROP TEU C/ Rogent, 27 - T. 932 312 241 AUTÒCTONS C/ Rogent, 24 local 1 - T. 931 924 911 BIRRA BIRRAE C/ Andrade, 2 · local 9 - T. 93 172 91 30 BODEGA SOPENA C/ Clot, 55 - T. 93 231 15 05 CA LA CUCA C/ Cabanyal, 1 B. Esq. - T. 930 109 320 MERCAT DEL CLOT Plaça del Mercat, 26 - T. 932 659 090 SIENTE C/ Rogent, 96 - T. 93 450 88 58 TRILLAVI C/ Comtal, 15 - T. 93 165 41 11 VINALIUM C/ Sèquia Comtal, 15 - T. 931 654 111 XARCUTERIES BOSCH C/ Mallorca, 558 - T. 932 324 506

Assessories i Assegurances ASSESSOCAT C/ Mallorca, 526 - T. 931924996 GESTOR@ C/ Valencia, 558 - 3er-2a - T. 93 265 77 22 ROMEO ABOGADOS C/ Rossend Nobas,9 - T. 932 455 990

Cursos i Formació llar dý infants `

de 0 a 3 anys

C/ Ter, 18-20 % 93 2326409 www.tervint.com

CHISHOLM SCHOOL Rbla. Guipúscoa,11 - T. 932 662 184 LLAR D’INFANTS TER VINT C/ Ter, 18-20 - T. 932 326 409 VILAMUSIC C/ Canonge Rodó, 7 Baixos - T. 615 287 533

Entitats Ateneu del Clot La Farinera C/ Muntanya, 16 -T. 93 232 99 08 Centre Cultural la Farinera del Clot G.V. Corts Catalanes, 837 -T. 93 291 80 80 CHISPA DE LUZ C/ Soler i Rovirosa, 5 - T. 667 072 001 Foment Martinenc C/ Provença, 591-593 - T. 93 455 70 95 La Formiga Martinenca C/ Mallorca, 580 - T. 93 232 77 09

Estètica i Bellesa ANNA PAVIA PELUSALÓN C/ Coronel Sanfeliu, 15 - T. 932 328 879 BELL CAP c/ Mallorca, 581 - T. 934 500 977

c/ Gabriel y Galán, 24 R 930 009 405 www.vanessahidalgoestilistes.com

CAROL’S c/ Rogent, 85 - T. 93 435 99 75 MÓN ESTÈTIC C/ València, 599 - T. 932 659 076 PERRUQUERIA NUJOR Av. Meridiana, 164-166 - T. 932 463 659 VANESSA HIDALGO ESTILISTES C/ Gabriel i Galán, 24 - T. 930 009 405

62 www.acelobert.com

l

TODO EN PELUQUERÍA

Venta al mayor y detalle TODAS LAS FIRMAS COMERCIALES Aparatos · Anexos · Belleza C/ Rogent, 85 · Tel. 93 435 99 75 C/ Padilla, 220 · Tel. 93 245 10 01 C/ Llobregos, 104 · Tel. 93 429 49 19 C/ Josep Estivill, 16 · Tel. 93 352 76 10

Forns, Pastisseries i Dolços PASTISSERIA LA PALMA C/ Clot, 72 - T. 932 325 257 FORN ELIAS C/ Freser, 90 - T. 934 556 176 PASTISSERIA GUAL C/ Mallorca, 529 · botiga 3 - T. 934 357 486 GRANIER C/ Mallorca, 584 - T. 936 671 299 PANNUS Plaça del Mercat, 21 - T. 933 153 248 ANAGERIE, forn degustació C/ Rogent, 92 - T. 934 178 171 TUTTI FRUTTI C/ Mallorca, 561 - T. 695 362 759

FINQUES MARTELL C/ Independència, 307 - T. 93 231 27 51 FINCAS LEMI C/ La Corunya, 31 Bx. T. 93 270 03 44

Informàtica, Imatge i So instant

Informática - Reparación y veNTA C/ Enamorats, 85 · local A5 E

C/ Montaña, 82 % 93 435 31 47 BOSSANOVA - ROGENT C/ Rogent, 98 - T. 934 335 217 BY ME C/ Sèquia Comtal, 7 - T. 934 886 341 EVENT C/ Mallorca, 592 - T. 934 464 875 FLIS FLÁS C/ Rogent, 51-53 - T. 934 552 168

By me

ROPA DE MUJER Y NIÑA

C/ Sèquia Comtal, 7 S 93 488 63 41

LA CALAIXERA C/ Clot, 57 - T. 930 174 116 MERCERIA MARIONA C/ Independència, 294 - T. 93 450 26 27 SWING C/ Mallorca, 560 - T. 932 326 764 WINGS MODA DONA C/ Rogent, 28 - T. 93 513 22 95

Motor MOGADEALER, S.L. C/ Aragó, 602 - T. 932 321 000

Immobiliàries

PC

REPARACIÓN PRENDAS PIEL PRENDAS A MEDIDA

93 53 092 53

HANGAR 05 PRODUC. ARTÍSTICAS C/ Bassols, 5 - T. 931 635 648 PC INSTANT C/ Enamorats, 81 - T. 93 530 92 53 TINTEA CLOT C/ Rogent, 17 - T. 93 250 24 89

Joieries i Rellotgeries ANDRÉS CASTILLO JOIERIA RELLOTGERIA C/ Rogent, 106 - T. 934 350 862 JOIERIA TECU C/ Rogent, 51 - T. 934 355 922 KILEY JOIERS C/ València, 606 - T. 932 453 191

Llar ELECTRODOMÈSTICS PEINADO C/ Escultors Claperós,43-45 - T. 933 005 259

Mascotes i Plantes CEM BAC DE RODA Rbla. Guipúscoa, 25 - T. 932 663 445 FLORISTERIA JOVI C/ València, 666 - T. 93 349 82 57 EL JARDINET DEL CLOT Plaça del Mercat, 9 - T. 935 330 506 GOS I GAT C/ Rogent, 16 - T. 932 315 111

Moda i Complements ARXÉ Plaça Dr. Serrat, 3 - T. 932 317 610

Oci i Esport CRONOLOGIC Av. Meridiana, 129 - T. 657 254 895 LOTERIA CAP I CUA Pl. Font i Sagué, 1 - T. 932 465 154

BIRRA BIRRAE C/ Andrade, 6 - T. 93 172 91 30 CAPRITXETS DEL CLOT C/ Rossen Nobas, 7 - T. 646 166 691 CREPS CLOT C/ Mallorca, 570 - T. 93 231 03 60 D’CLOT C/ Rogent, 52 - T. 616 047 522 El Patio de Mi Casa C/ Coronel Sant Feliu, 17 - T. 93 763 43 36 EL ROVELL DEL CLOT C/ Rogent, 77 · Baixos 2A - T. 93 515 63 08 FRANKFURT ROGENT C/ Rogent, 28 - T. 93 245 21 76 LA BRUIXA BALDUFA Av. Meridiana, 97 - T. 93 265 30 25 LA CLOTENCA C/ Clot, 49 -T. 93 265 95 44 LA GELATERIA C/ Rogent, 88 - T. 934 568 434 MARLEN TASTETS C/ Clot, 75-77 - T. 932 655 343

Kenko peruvian cuisine

C/ Dos de Maig, 250 % 93 436 55 56 C/ Calabria, 280 % 93 410 81 35 NARANJITO C/ Aragón, 639 - T. 618 198 123 RESTAURANT BRASERIA SUYAPA C/ Mallorca, 601 - T. 934 358 078 RESTAURANT CAPRI C/ Provença, 576 - T. 650 501 117

Salut

Papers i Llibres DIGICOPY OFFICE C/ Mallorca, 614 - T. 932 454 008 EL PUNT DEL CLOT C/ Clot, 93 - T. 93 265 41 30 ILUSIÓNAME REYES, Eventos + Digital C/ Rogent, 74 - T. 93 633 74 71 PAPER GROC C/ Clot, 51 - T. 932 329 166 QUIOSC DEL CLOT Plaça Font i Sagué, s/n - T. 932 473 397 TEMO2 C/ Valencia, 553 - T. 93 245 03 04

Petits BAMBINO C/ Rogent, 84 - T. 934 362 723 GANIVETERIA - JOGUINES “EL PEQUE” C/ Rogent, 47 - T. 934 356 945 L’OMBELIQO C/ Provença, 584 - T. 93 519 53 39 PALOMA 1ERA INFÀNCIA C/ Clot, 59-63 - T. 932 465 723

Restaurants i Bars A RUTA GALLEGA C/ Clot, 78 - T. 932 654 685 BAR RESTAURANT CLOT DE LA MEL C/ Bilbao, 202 - T. 93 250 91 77 BODEGA CAROL C/ Aragó, 558 - T. 932 45 11 99 BAR DÓ C/ Rogent, 100 - T. 690 023 615 BAR LA UNIÓN C/ Freser, 92 - T. 934 360 474 BAR RESTAURANT LA COCTELRERA C/ Aragó, 609 - T. 932 452 043 BAR SOCIAL FOMENT MARTINENC C/ Provença, 591· Bxos. - T. 650 224 887 BAR SUCRO “CA LA MARGUI” C/ Sèquia Comtal, 7 - T. 932 451 166

Unidad Terapeútica Alzheimer y Patologias Neurológicas

Centro de Dia Avi Amunt · C/ Llagostera, 4 % 93 455 86 30 Centro Residencial Amunt · C/ Ripollés, 8-10 % 93 433 13 17

ARMAND ÒPTICS C/ Clot, 66 - T. 932 452 155 CAMÍ DE SALUT C/ Mallorca, 545 - T. 934 363 374 FARMÀCIA PLANA MENDO C.B. C/ Clot, 114 - T. 932 319 157 FARMÀCIA Mª TERESA PEÑAFIEL C/ Clot, 57 - T. 932 312 059 FARMÀCIA E. VENTURA C/ Clot, 71 - T. 932 313 605

FARMÀCIA EGEA - THOMAS C/ Mallorca, 554 - T. 932 314 208 FARMÀCIA ANA Mª MACIÀ CREUS C/ Mallorca, 591 - T. 934 362 710

herbolari

cosmètica natural www.mariacasasbiologa.es MARIA CASAS biòloga

Rossend Nobas, 12 Tel. 93 246 45 57 Pl. del Mercat, 22 Tel. 93 265 93 56 l

l

FARMÀCIA MERCADÉ C/ Aragó, 592 - T. 932 323 908 FARMÀCIA BASTÉ C/ Rogent, 54 - T. 932 314 554 FARMÀCIA J. MESIA C/ València, 614 Bis - T. 932 456 322 INVICTUS, NUTRICIÓ & FITNESS C/ Rogent, 3 - T. 630 961 070 MARIA CASAS, BIÒLOGA Pl. Mercat, 22 - T. 932 659 356


Salut

A U D I Ò F O N S&R E P A R A C I Ó

El teu Centre Auditiu del barri

Valencia, 612 bis · T. 93 265 36 39

Tens un projecte social i necessites suport econòmic? Pots presentar el teu projecte fins el 9 d’abril.

ÒPTIQUES TUTUSAUS C/ Rogent, 80 - T. 934 351 277

ORTOPÈDIA CLOT C/ Clot, 82 - T. 93 265 18 12 www.ortopediaclot.com SANZ & PANCKO DENTAL C/ Rogent, 40 · local 2 - T. 932 469 043 SONISORD C/ València, 612 Bis - T. 932 653 639 VITALITAT ESPINOLOGIA C/ Roselló, 555 - T. 931 056 324 R

OPTICAL A JUMIR

València, 635 · T. 93 231 87 49 Guipúscoa, 94 · T. 93 314 30 20 Fabra i Puig, 154 · T. 93 408 64 21

jumir@opticalia.es

Segona mà SECOND COMPANY C/ València, 662-664 - T. 93 245 20 99 ROBA AMIGA C/ Sibelius, 9 - T. 93 245 26 88

Serveis HOTEL CATALONIA SAGRADA FAMÍLIA C/ Aragó, 569 Bis - T. 932 458 905 HOTEL CATALONIA ALBÉNIZ C/ Aragó, 591-593 - T. 932 652 626 HOTEL CATALONIA ATENAS Av. Meridiana, 151 - T. 932 322 011 SAFETY WORK C/ Muntanya, 80 · T. 932 456 785

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com

aquen ...perquè els millors sempre dest

L’Ajuntament de Barcelona engega una nova edició de La Filadora, un programa per impulsar projectes d’entitats i d’iniciativa ciutadana que enforteixin el teixit social dels barris i la ciutat, i que es nodreix de la diferència entre el sou que reben els càrrecs electes de Barcelona En Comú (alcaldessa i regidors) i el que cobren realment segons el nostre codi ètic. Des de Barcelona En Comú volen posar fi als privilegis polítics i posar la política al servei de la ciutadania. A la primera edició van finançar 26 projectes, que es van repartit més de 183.000 €, i que han beneficiat col·lectius diversos, com ara dones víctimes de violència masclista, persones amb problemes de salut mental, joves en risc d’exclusió social, gent gran, persones que pateixen pobresa energètica o persones migrants. Aquesta segona edició està dotada amb 174.500€ de les aportacions econòmiques que realitzen els càrrecs públics a Barcelona En Comú a repartir entre 6 accions de ciutat i 16 accions als barris, i deixem una tercera línia per donar suport a campanyes i accions puntuals que no puguin optar a la convocatòria anual de La Filadora, pel seu abast puntual o import reduït. Els projectes seleccionats podran aconseguir fins a 15.000 € si són de ciutat o 4.500 € si són de barri. Col·lectius, plataformes de moviments socials, associacions, cooperatives sense ànim de lucre i fundacions, us animem a presentar iniciatives de transformació social que tinguin com a vocació enfortir el teixit social, teixir relacions, potenciar la creativitat als barris, la vida comunitària, la igualtat d’oportunitats, l’empatia i la diversitat. Volem fer créixer l’autogestió, la copro-

ducció, la reivindicació, la denúncia i la construcció des de baix per teixir entre totes la ciutat que volem. Filem comunitat, filem barri, filem ciutat… enfilem un any més la Filadora! Consulta tota la informació a www.filadora.cat

Convocatòria oberta 2018: Presenta el teu projecte! Presentació de projectes: 15 març a 9 abril. Convocatòria oberta per presentar propostes a les dues primeres modalitats de la segona edició de La Filadora. La sol·licitud, així com tota la documentació, s’enviarà accedint a “Presenta el teu projecte”. Preselecció de projectes: 10 abril a 2 maig Un cop rebudes totes les propostes, un comitè d’avaluació farà una selecció dels projectes que compleixin tots els requisits segons els criteris de valoració definits a les bases. En total, 12 projectes de ciutat i fins a 60 de barri. Votació online: 4 maig a 15 maig L’elecció final dels projectes es farà mitjançant un sistema de votació en línia. Podran votar totes les persones registrades i verificades a la plataforma Participa abans del 2 de maig. Publicació resultats: 18 maig Es publicaran els resultats de la votació i s’indicarà quins són els projectes guanyadors. Es contactarà amb els guanyadors via telefònica o per correu electrònic.

www.acelobert.com 63


Guia de Comerços i Serveis La Sagrera ·Navas ·Congrés/Indians

Barri Barri

Ó B AL

AR

N

C ER

R

RE

AM

R

AR

O

C

D

MARA

R

GALL

SagreraLaLa Sagrera-Navas Navas Congrés/Indians Congrés/Indians

’E SC

RI

Ò

ER

C

D’

DE

IA

A H O

PA S S E IG

A RT

L5 Congrés L5 Congrés

PL. DE MARAGALL

M

A AR

G

AL

L

L1 La Sagrera

DE

S PA

I SE

L5 La Sagrera L1 La Sagrera

G

DE NAVAS

L1 Navas L1 Navas

MA CARRER

CARRER

DE

TRINXANT

TOLOSA

L5 L9 L10 La Sagrera

SA DE RO

58 www.acelobert.com 64

ND

A

NT

RT

Í


www.elcharro.com BARCELONA c/. Mallorca, 654 08026 Barcelona · T. 933 526 937 SALAMANCA c/. Montito, s/n 37657 Sotoserrano · T. 923 422 001 www.acelobert.com 65

Foto: Equip d’Audiovisuals d’Ecologia Urbana

Barri La Sagrera ·Navas Congrés/Indians


Guia de Comerços i Serveis La Sagrera ·Navas ·Congrés/Indians

Alimentació

Arción Assesors C/ Bofarull, 9-11, local 2 - T. 93 340 69 00

EL CHARRO

JAMONES SOTOSERRANO

www.elcharro.com

c/. Mallorca, 654 · T. 933 526 937 Alimentació Carme C/ Felip II, 172 - T. 93 352 61 52 Coaliments Alonso C/ Josep Estivill, 14 - T. 93 352 70 55 Fruiteria Xavier C/ Felip II, 170 - T. 93 352 61 51 Melus Golosinas Pl. del Congrés, 12 - T. 605 06 50 52 Peixateria Anita C/ Cardenal Tedeschini, 47 - T. 93 351 94 50 Rostisseria Ecos C/ Berenguer de Palou, 86 - T. 93 340 92 54 Rostiseria MenjaBé Pl. del Congrés, 10 - T. 93 539 84 52

Mascotes i Plantes

Cursos i Formació C. d’Estudis Homologat SAM Claret S. A. Mª Claret, 357 bxs. - T. 93 352 49 32 Escola de Música BCN Fusió C/ Monlau, 54 - T. 93 408 18 35 Meca Rapid Av. Meridiana, 326, entl. 1ª - T. 93 340 03 58

Entitats Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet C/ Camp del Ferro, 1-3. T. 93 340 86 75 CAP Garcilaso C/ Garcilaso, 1-9 - T. 93 243 25 27 Centre Cívic Garcilaso C/ Garcilaso, 103 - T. 93 256 29 59 C. Cívic La Sagrera La Barraca C/ Martí Molins, 29 - T. 93 351 17 02 Centre CÍVIC NAVAS C/ Navas de Tolosa, 312- T. 93 349 35 22 Centre Cultural La Nau Ivanow C/ Hondures, 28-30 - T. 93 340 74 68

Estètica i Bellesa

TODO EN PELUQUERÍA

Venta al mayor y detalle TODAS LAS FIRMAS COMERCIALES Aparatos · Anexos · Belleza Clinica Veterinaria Anubis C/ Ciutat d’Elx, 6-8 - T. 93 408 61 43 Espai Mascota C/ Olesa, 67 - T. 93 340 74 04 www.animalius.com

cadells perruqueria residència l

Joieries i Rellotgeries

Assessories i Assegurances

l

Av. Meridiana, 270-272

Tel. 93 349 67 27 Floristeria Emi C/ Navas de Tolosa, 298 - T. 93 340 60 04 Floristeria Mª Otilia Colom C/ Mossèn Juliana, 45 - T. 93 349 38 16 Flors Pascual C/ Felip II, 205 - T. 93 667 34 67 Tot Animals Pl. Dr. Modrego, 4 - T. 93 352 80 56

C/ Josep Estivill, 16 · Tel. 93 352 76 10 C/ Padilla, 220 · Tel. 93 245 10 01 C/ Rogent, 85 · Tel. 93 435 99 75 C/ Llobregos, 104 · Tel. 93 429 49 19

Centre d’Estètica Laia C/ Ramon Albo, 67-69 - T. 93 002 10 89 Drogueria - Perfumeria Quel C/ Navas de Tolosa, 317 - T. 93 351 74 60 Peluquería Marta Gualdo C/ Portugal, 3 - T. 93 349 10 55 Perfumeria i Estètica Jade Pl. Congrés, 5 - T. 93 408 17 10 Perruqueria Antonio C/ Sant Pasqual Bailon, 7 - T. 93 340 70 00 Perruqueria Cisneros C/ Alexandre Gali, 17 - T. 658 94 43 91 Perruqueria Graciano C/ Ramón Albó, 78 - T. 93 340 23 23 Perruqueria Llea C/ Navas de Tolosa, 311 - T. 93 408 18 12 Perruqueria Reysa C/ Navas de Tolosa, 288 - T. 93 351 01 04 CAROL’S C/ Josep Estivil, 16 - T. 93 352 76 10 Sergi Perruquers C/ Pere Terre i Domenech, 14 - T. 93 243 14 01 T.I.F. Comercial C/ La Sagrera, 162 T. 93 340 03 00

Lagunas Joiers C/ Navas de Tolosa, 280 - T. 93 340 71 59 molins joiers rellotgers C/ Garcilaso, 154 - T. 93 352 93 05 Pont Joier Pl. Dr. Modrego, 3 - T. 93 349 42 20

Llar i Serveis Artístic Marcs a mida Av. Meridiana, 290 - T. 93 408 55 31 Cerámicas Estivill C/ Josep Estivill, 19 - T. 93 408 65 65 Cristalerias felipe ii C/ Felipe II, 212 - T. 93 352 89 95 DFL Group C/ Felip II, 84 - T. 93 340 71 99 Electro Bersi C/ Garcilaso, 147 - T. 93 353 52 56 Estructures Alumini Ribas C/ Navas de Tolosa, 295 - T. 93 408 17 42 Ferreteria Bricolatge Trafalgar C/ Cienfuegos, 3-5 - T. 93 340 20 41 Icasa C/ Cortit, 6 - T. 93 498 82 80 La Ganga-2 C/ Concepció Arenal, 47 - T. 93 351 52 27 Lamparas Mim C/ Navas de Tolosa, 296 - T. 93 340 42 50 Marc a Mida Av. Meridiana, 290 - T. 93 408 55 31 Matalasseria padros C/ Garcilaso, 141 - T. 663 015 623

.

Moda i Complements

Petits Baby & Kids Roba Infantil Cardenal Tedeschini, 4-6 - T. 93 507 72 74 Tear Joguines Av. Meridiana, 312 bis - T. 93 351 11 71 Condonland Av. Meridiana, 340, Ptge. T. 93 346 26 57

Restaurants i Bars Bar Can Pere C/ Felip II, 200 - T. 93 340 02 95 Bar Granja La Mel Pl. Congrés, 14 - T. 93 349 37 99 Granja Alover St. Antoni Mª Claret, 500 - T. 93 340 26 64 Granja Bar Creta C/ Navas de Tolosa, 319 - T. 93 340 80 45

Salut Residencia Cadesa

Residencia - Geriàtrica Centre de dia

Mare de Déu de Montserrat l l

1

Calçats Refort’s Av. Meridiana, 276 - T. 93 340 09 58 Confecciones Gerardo C/ Coll, 7 - T. 93 352 90 52 Lenceria Intima St. Antoni Mª Claret, 371 - T. 93 408 78 33 Onix Moda C/ Navas de Tolosa, 300 - T. 93 186 21 27 Quinlor C/ Felip II, 191 - T. 93 352 44 10

Motor Faure Motos C/ Sagrera, 125 - T. 93 408 47 66 Garatge Joan Casas C/ Mossèn Juliana, 15-17 - T. 93 352 25 58 Masterauto Citroën C/ Navas de Tolosa, 326 - T. 93 349 31 50 Taller Mecànic Tesa C/ Navas de Tolosa, 315 - T. 93 351 71 54

Oci, Papers i Llibres Administració Loteries Navas C/ Navas de Tolosa, 298 - T. 93 340 81 06 Armeria Pujol C/ Sagrera, 184 - T. 93 352 20 05 El Carnaval C/ Josep Estivill, 21 - T. 93 352 18 15 Estanco Soto C/ Navas de Tolosa, 353 - T. 93 351 72 53 Gràfiques Sagrera C/ Martí Molins, 11 - T. 93 352 94 08 Llibreria El Circ de Les Lletres C/ Garcilaso, 166 - T. 93 527 75 29 Otto Max Gold C/ Coll, 29 bxs. 2a - T. 93 349 19 08 Quiosc David Av. Meridiana, 276 Sugar Suministros Industriales C/ Sagrera, 173 - T. 93 352 93 11

Pastisseries, Forns i Dolços Forn del Barri C/ Navas de Tolosa, 327 - T. 93 351 97 16

66 www.acelobert.com

Forn enrich C/ Francesc Tarrega, 29 - T. 93 352 95 38 Pastisseria i Xocolateria Bareche St. Antoni Mª Claret, 484 - T. 93 349 76 31

l

Horario libre visitas Cocina propia Médico y animación

C/ Cienfuegos, 27 bajos Tel. 93 352 80 07 Sagrera/Congrés

www.residenciamontserrat-barcelona.com Adatt Dental Pere Terre i Domenech, 9 T. 93 340 54 00 Centre Teràpies Naturals Hermes7 Passatge Coello, 2 - T. 93 408 67 14 Centre Medic Navas C/ Navas de Tolosa, 292 - T. 93 340 02 08 Clinica Dental Congrés-Sagrera C/ Felip II, 182-184 - T. 93 349 58 04 Farmàcia Anna Lloberas C/ Honduras, 65-69 - T. 93 349 90 70 FARMACIA JORBA C/ Pardo, 4 - T. 93 352 60 58

CLÍNICA DENTAL

ARJUDENT

¡¡Descomptes Especials Usuaris Targeta ROSA!! 15 anys cuidant del teu somriure

1ª Visita gratuïta

v Odontologia general v Ortodòncia v Pròtesis Implants

C/ Felip II, 182-184, baixos

93 349 58 04 & 615 56 09 35

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098

www.acelobert.com publicitat@acelobert.com

...perquè els millors sempre

destaquen


r tes Ofetreball de

s

oble

Imm

Demandes d’ocupació Chica busca trabajo de limpieza, canguro y o cuidados de personas mayores buena experiencia y referencia. 685201688 Auxiliar de geriatria busca trabajo para cuidar de personas mayores de (4 a 6 h.) diarias limpieza y plancha por horas. T. 698 334 911zona de Sagrera, Navas, Clot. Señora se ofrece para trabajos de limpieza por horas,con experiencia y buenas referencias.Origen catalán.Marta 675539678. Noia catalana, auxiliar de geriatria,amb experiencia s’ofereix per tenir cura de la gent gran. Barri Sants, Les Corts. fabregapratm@yahoo.es S’ofereix noia de 39 anys per neteja, i cura de persones, experiencia i referencies. Total disponibilitat horaria i preu a convenir. No tinc problemas de desplaçament. T. 693809949 Sra. s’ofereix per cuidar gent gran, netejar casas, dependenta i tot tipus de feina de cara al públic. Deixeu un email genovevasallent@gmail.com Busco trabajo para cuidar personas mayores, niños o limpieza. Tengo experiencia y muy buenas referencias. T. 680323349. Cuidaria persona gran, sóc una noia responsable i seriosa. T. 655 47 50 65. Maite. Señora responsable se ofrece para: limpieza de despachos u oficinas. Referencias actuales. T. 600 22 46 31. Sra. Patricia o Susana. Busco trabajo en el sector de cuidado de personas mayores. Soy Ermenegildo, mi teléfono 688 351 736.

Ofertes de treball Editorial busca Escriptors. Vols publicar els teus Escrits? Tením coleccions en cuatre idiomes de diversos generes. Correccións d’estil, i edicions de llibres. Contacta amb nosaltres. T. 662948371.

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098

www.acelobert.com

publicitat@acelobert.com aquen ...perquè els millors sempre dest

Relacions

D d’ em oc an up d ac es ió

Var is

Tauler d’anuncis

Immobles Local oficina Les Corts en venta, 70 m2, zona todos los servicios, tram, bus metro, comercios, cerca Camp Nou, escaparate cristal, bñ., trast., parket, ideal empezar negocio. 85.000 € T. 93 667 17 99. Piso en venta Padilla. A ref. a tu gusto con muchas posibilidades, 90m2., 4 h., 2 dobl.+2 ind., 1 bñ. grande, coc. con lavd., ext. a calle, ideal familias ò inversores no dejes de visitarlo. 335.000 € T. 93 667 17 99. Dúplex 80m2.+trza. 80 m2. Sants. 3 h., bñ. compl. y aseo, A.A. y calf., ampl. coc. totl. equip. salida trza., sal. ampl. salida a trza. y aseo compl., 3 h. con arm. emp., bñ. compl., suelo parquet, vents. climalit. T. 93 667 17 99. Piso venta Sagrada Familia. Ref. para entrar a vivir, piso alto y soleado, con sal. 23 m., 2 hab. dobles +1 indiv., 1 bñ., coc., lavd., parket, bomba de aire frio y calor, ventanas de doble cristal. 330.000 € T. 93 667 17 99. Piso en venta Av. Carrilet, 2 h., antes 3 con bñ. y aseo, se encuentra ubicado en la misma entrada de los ferrocarriles, finca de obra vista con asc. 149.000 € T. 93 667 17 99. C/ Encarnació 123. Pis de 70m2., 2hab. 1bany, cuina reformada, balcó, ascensor, calefacció i a/a. 2 armaris encastats i parquet. Preu: 950€ T. 93 450 41 43. C/ Gran Via 695. Pis ref. 80m2, amb 2 hab. vestidor, despatx, cuina indep. 2banys, sal.menj., calf. i parquet. 2 armaris encastats. Finca amb ascensor. Preu 990€ T. 93 450 41 43. Josep Tarradelles 52. Pis lluminós de 90m2. 3hab. armari encastat, 2banys, cuina indep. safareig i balcó. Radiadors, 2 bombes de calor. ascensor. Preu: 1.100€ T. 93 450 41 43 C/ Balmes 221. Pis de 73m2. Saló-menjador exterior, balcó, 3hab., 2banys, cuina equipada, sistema de climatització. parquet. ascensor. Preu: 1.395€ T. 93 450 41 43. C/ Consell de Cent 440. Pis reformat de 76m2. 2 hab., 1bany, salo-menjador exterior, balco, cuina i pati. Bomba de calor. Parquet. Preu 1.150€ T. 93 450 41 43. SE VENDE PISO. Zona Floridablanca/Urgell (Barrio Sant Antoni). 3 dormitorios. 60m2. 3º piso con ascensor. Equipado con filtro de agua ósmosis. Precio: 260.000 €. T. 610 912 313. VIA FAVENCIA, venc bonic local de 20 m2, bona situació tocant al mercat de Montserrat, apte per a qualsevol negoci, 29.000 € (o llogo por 280 €/mes), T. 93 436 91 37.

Relacions/Amistat

Varis

Sóc un home de 43 anys. Solter, visc sol, autònom. Busco dona de 35 a 43 anys per possible relació seriosa. T. 93 207 56 16. Amistades entre 60-70años para actividades culturales. Dejar mensaje al T. 633 88 15 00. Aficionats al cinema clàssic, volem formar un grup per fer tertúlia en un ambient amistós i distés. Serà dissabte de 19 a 21h. al bar Seven (C/Balmes/Aragó). Joan Pere 608 102 630 i Xavier 660 954 102 . Buscamos personas que quieran participar de una tertulia ciudadana para debatir temas actuales, mujeres y hombres de entre 60 y 70 años. WhatsApp 667 22 17 44. Robert. A mujer muy atractiva para encuentro. T. 638 44 65 91. Alfredo de Barcelona, culto. 69 a. Bien situado, deseo conocer señora de 62-69 años, educada, formal para amistad o relación de pareja. T. 633 954 405. A mujer joven, muy atractiva, para encuentro formal. Robert T. 638 44 65 91. Busquem noies majors de 18 anys per montar un equip de Fútbol Sala Femení amb l’Ass. Dolors Vidal, zona Sants-Montjüic Bcn. Interesades contecteu per WSP: 639762953.

Compro tebeos antics, àlbums de cromos i cotxes d’escalèxtric. Passo a domicili. T. 654 154 765. Compro discos anys 60, 70 i 80 i revistes musicals. Passo a domicili. T. 626 016 641

Anunciï’s aquí... barcelona barri a barri

T. 93 140 10 37 · 605 813 098 www.acelobert.com · publicitat@acelobert.com

aquen ...perquè els millors sempre dest

Motor: se vende Honda Sky, en muy buen estado, ITV recién pasada, muy poco utilizada, precio a convenir. T. 663352168. email: ccapelutrera@hotmail.com Vendo espejos ideales para un gimnaiso/peluquería 1,90 x 0,70 ancho y 0,60 x 0,50. T. 93 319 04 79 llamar de 18 a 22h. Compro vins i licors vells. Ampolles tancades i sense obrir. També compro brandis, whiskys i altres. Pago bé. T. 606 84 64 20. Venc Gran Enciclopèdia Catalana (15 volums). Preu 80 euros. Telèfon 638237306 (Vicenç). Llogo parquing zona Clot Glories. Ben situada. Fàcil accés. entre c/ Clot i c/ Rossend Nobas, a prop del parc i mercat del Clot. Bon preu a convenir. 75. T. 628 16 32 53. Cedo hab. a señor jubilado mayor de 65 años, con coche, a cambio de pequeña ayuda de finde semana. Requisitos, persona no fumadora y con informes. Llamar de 18 a 22h. T. 93 3190479. Vendo silla de ruedas poco uso por 150 € y silla para bañera enfermo, por 75€. T. 680 691 105. Llamar por las noches. Compro juguetes antiguos, tebeos/comics, álbumes de cromos en toda Cataluña. T.671 889 707.

Anunci gratuït

El seu anunci particular gratuït enviant un e-mail a redaccio@acelobert.com

Segueix-nos dia a dia al

i visita el nostre canal amb totes les nostres entrevistes

Lloguer de sales a EspaiAcelobert

barcelona

barri a barri

www.acelobert.com

Sala 40 m2

Per Conferències, Xerrades,Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc.

Més informació Tel. 655 866 424 www.acelobert.com 67


Horòscop

a s

d f g h

j k

l z

x c

Abril 2018

Àries

21 MARÇ - 20 ABRIL

Estàs que et surts, energia al màxim. Però compte, de tant en tant trepitja el fre. Córrer està bé però aquest mes seria aconsellable que “només” de tant en tant pararàs una mica.

Taure

21 ABRIL - 20 MAIG

La parella reclamarà tota la teva atenció, si tens pendent aclarir algun tema, és el moment de conversar, el diàleg et posarà fàcil les situacions.

Bessons 21 MAIG - 21 JUNY

E sports

El Buff Down Urban Barcelona omple Montjuïc de bicicletes

Temps per reflexionar quines coses han de quedar enrere. Arrossegar vells cadàvers només serveix per alentir les nostres accions ja que no es pot amb tant pes. No deixem res, la vida ho fa per nosaltres.

Cranc

22 JUNY - 22 JULIOL

El cangrejito quan no sabeu es retira i recull, doncs aquest mes la sensibilitat a flor de pell. Si et tanques molt en tu potser els altres no entenguin que et passa. Millor explica que et passa.

Lleó

23 JULIOL - 23 AGOST

El que et proposis aquest mes tens moltes possibilitats que surti: pots viatjar, conèixer a algú interessant, passar-ho bé ... Demana, que se’t concedirà. Tens a les estrelles al teu favor.

Verge

24 AGOST - 23 SETEMBRE

Mes de molta feina, però no oblidis que hi ha altres temes que també requereixen la teva atenció: parella i amics per oblidarse de tant feina. Surt amb ells i gaudeix.

Balança

El passat 4 de març es va celebrar una nova edició de la Cycling Week Barcelona, un esdeveniment que va reunir 4 modalitats diferents a la ciutat, en un escenari cridaner com pocs, la muntanya de Montjuïc. La prova va servir per apropar el mountain bike més espectacular al cor de la ciutat.

24 SETEMBRE - 23 OCTUBRE

Mes per enamorar-se. De què? De la vida, d’un projecte, d’un amic que sempre va estar aquí i ara adquireix una dimensió que mai haguessis cregut possible... Gaudeix la màgia del moment.

Escorpió

24 OCTUBRE - 22 NOVEMBRE

Aquest mes treball, amors, amics, tothom et reclamarà, voldran més de tu. Ja saps, els escorpins sou com un imant, atraieu, subjugueu, hipnotitzeu... Guau ... Però compte, tot té un preu.

Sagitari

23 NOVEMBRE - 21 DESEMBRE

Mes de pujades i baixades d’humor. Pots conèixer a alguna persona especial. Compte amb la gent compromesa! Sempre s’acaba patint.

Capricorn

22 DESEMBRE - 20 GENER

Treball, treball i treball. Viatges sí, però de treball. Si teniu algun local i hi ha plans d’arreglar o penseu en adquirir algun, és un bon moment per moure aquests temes.

Aquari

21 GENER - 19 FEBRER

Aprofita aquest mes per trencar amb vells lligams i comportaments ja caducs. Són bons dies per harmonitzar la part física i la mental.

Peixos

20 FEBRER - 20 MARÇ

Per el teu signe tot et semblarà poc. Vés amb compte, vigila els excessos. Ganes d’arreglar casa teva no et faltaran. Si tens pendent vendre una propietat aquest mes pots tenir sort.

68 www.acelobert.com

El BUFF Down Urban Barcelona serà la 6a edició d’aquest esdeveniment, totalment consolidat, que permet veure en acció alguns dels millors riders en la modalitat més espectacular del mountain bike, el descens. El traçat de la prova va començar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, passant per l’Avinguda de l’Estadi, fins al museu MNAC i arribant a les fonts de Montjuïc. En el camí, els corredors es van trobar salts i escales que van fer de cada baixada un espectacle. Barrejar la impressionant arquitectura d’aquesta zona de Barcelona amb l’acció dels riders dona lloc a escenes úniques. A més d’aquest descens urbà, va haver proves de Dual Slalom, Eliminator i Trial, equivalent al Trofeu Iinternacional Ciutat de Barcelona de Trial. Al Dual Slalom, amb els millors riders del BUFF® Down Urban Barcelona en acció en carreres eliminatòries de 2 bikers, Nil Banderes va acabar sent el millor després de regnar a la gran final derrotant a una agradable sorpresa. El rider cadet del Moto Club Sant Andreu de la Barca, Adrián González, no només aconseguia ser 13è absolut del DH urbà, sinó que arribava a la gran final del Dual eslàlom, una gran mostra de talent. On es van complir els pronòstics va ser en el Eliminator, la prova més física del cap de setmana. Gerard Alvárez partia com a favorit. Tanmateix és un dels millors riders de Eliminator del país. Va saber superar totes les rondes i dominar la gran final per revalidar la victòria que ja va obtenir. “A la primera ronda he pogut guanyar força bé. A la final he sortit primer i he pogut controlar perquè ningú m’ avancés. “En definitiva, una lliçó d’un especialista en aquesta disciplina que d’aquesta manera revalida el seu triomf a la prova.


Descobrim Barcelona, pas a pas

La VII Copa Marnaton comença a Barcelona

Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona o la geografia catalana, aquí tens una sèrie de propostes que et permetran portar a terme els teus desitjos en les millors condicions que t’ofereixen les entitats excursionistes que formen l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i amb el suport de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

El 5 de maig se celebra la primera prova, a Barcelona, de la VII Copa Marnaton eDreams by Volkswagen California.

Un any més, el Barnatresc organitza una sèrie de caminades per la ciutat obertes a tots els públics. Una activitat que serveix per promoure l’activitat física saludable a la vegada que es descobreixen racons de Barcelona. Aquí teniu les pròximes caminades Barnatresc previstes per al 2018: 15 d’abril: Caminada Llobregat – Besòs 6 de maig: Caminada de Barcelona 10 de juny: Caminada del Dia Olímpic 7/8 de juliol: Caminada Nocturna 16 de setembre: Caminada de Sants 20 i 21 d’octubre: Barnatresc Internacional 18 de novembre: Caminada Montjuïc Pro Infància 16 de desembre: Caminada del Nadal Solidari

El passat 22 de març es va presentar una nova edició de la Copa Marnaton eDreams by Volskwagen California a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Aquesta competició de natació en aigües obertes consta de cinc proves que se celebren al mar mediterrani, quatre de les quals en territori català i una a Formentera. La prova barcelonina se celebra el dia 5 de maig a la platja de Sant Sebastià, amb el suport del Club Natació Barcelona, i amb quatre proves: una individual de 4km, una altra individual de 2km, una prova de relleus 4x500m i la prova ‘kids’ per als més menuts. Inscriu-t’hi! Les travessies en aigües obertes són les protagonistes d’aquesta Copa Marnaton eDreams, que té el següent calendari:

(Aquestes dates estan subjectes a possibles canvis) Més informació: http://www.euro-senders.com/barnatresc/activitats-programades.htm

Barcelona – 5 de maig – proves de 4km, 2km, relleus i kids Formentera – 26 de maig – proves d’11km, 4km Begur – 10 de juny – 7km, 3km, relleus i kids Sant Feliu de Guíxols – 30 de juny – 12km, 6km, 1,5km i kids Cadaqués – 15 de setembre – 6,5km, 4,5km, 2,5km i kids

Disseny WEBS

És la teva Agència de Màrqueting Digital, amb productes web 3.0 d’última generació. Deixa’t trobar per els teus clients a Internet. l l l l l

Wordpress Fàcil d’usar i codi obert. 100% responsive Visible en tot lloc. Multidispositiu. Optimitzada Enamora a Google i més... SEO inicial inclòs. Inclosos els 200 factors de posicionament. Disseny personalitzat l Assessorament 360º

10

Promoció

% Dte.*

*pels anunciants de la revista Acelobert.

Informa’t

C/. Indústria, 137-141 entl. 4a., esc. D % 93 140 10 37

www.acelobertcomunicacio.com

www.acelobert.com 69


R ecepta de cuina

Cloïsses en salsa de vi

Rosquilles d’anís

Imatge: pixabay

• 500 g de cloïssa grossa • 1 cullerada de farina • 1 tros de mantega • 1 got de vi blanc

• 2 alls • julivert fresc • oli d’oliva • sal

Començarem per deixar feta la picada, amb una mica d’all, julivert i sal. I piqueu, amb paciència. Heu de saber que no queda igual una picada feta amb mà de morter...que si ho tritureu tot amb una batedora elèctrica. Les cloïsses convé tenir-les mitja hora en aigua i abundant sal, per purgar-les de sorra. Preparem un clàssic “roux”, desfent una mica de mantega. Quan deixi d’espurnejar, hi afegirem la farina. Ho remenem bé, per integrar la mantega a la farina. Deixeu que faci una mica de xup-xup i que es torri la farina, per evitar que faci gust de farina. Ara afegirem el vi. Utilitzeu un bon vi, el mateix que serviu a taula. Si es cuina amb bon vi, millor sortirà el plat, hi posem un got de vi blanc. Ho remenem tot plegat i deixem que s’evapori l’alcohol. Un parell o tres de minuts i veureu que va agafant una textura cremosa. En aquest moment, hi abocarem les cloïsses escorregudes. Li donem dues voltes i ho tapem immediatament. En un parell de minuts s’hauran obert. A continuació, hi posem la picada que teníem reservada i l’escampem bé. Ara és qüestió de salar-ho una mica i deixar que la salseta es barregi amb l’aigua de les cloïsses. Passats 3 o 4 minuts ja ho podrem emplatar. www.lacuinadesempre.cat

Imatge: www.recetasderechupete.com

• 500 gr de farina de blat • 150 gr de sucre blanc • 3 ous • 100 ml d’oli d’oliva verge extra suau • La ratlladura d’una taronja i de mitja llimona • 4 cullerades d’anís dolç

• 1 sobret de llevat (tipus Royal) • Oli per fregir (ús de gira-sol que no li aporta sabor i queden més lleugeres) • 1 pessic de sal • Més sucre barrejada amb una mica de canyella mòlta per arrebossar.

Rentem i ratllem la taronja i la llimona, sense arribar a la part blanca. Separem els rovells de les clares. En un got de la batedora, batem les clares a punt de neu amb un pessic de sal, afegim els rovells i barregem embolicant perquè no es baixin les clares, reservem. Afegim el sucre, l’oli d’oliva suau, l’anís i la farina a la qual hem afegit el sobre de llevat, batem primer el sucre amb l’oli, l’anís i els cítrics. Barregem amb la barreja d’ou que hem batut i està esponjosa. A poc a poc afegim la farina, batem perquè no es formin grumolls fins a aconseguir una massa que ja no es petit en les vores del bol. Podem untarnos una mica les mans amb oli per gestionar millor la massa. Preparem una bola amb la massa i l’emboliquem en plàstic film transparent, deixem que reposi a la nevera un parell d’hores. Untem d’oli d’oliva verge extra el taulell i les mans, fem unes boletes de la mida d’una pilota de golf. Surten unes 30 boletes. només haurem d’obrir un forat al centre ajudats dels dits. D’aquesta manera aconseguireu que quedin totes iguals i molt esponjoses. Amb l’oli que tenim a la paella el posem a foc mig sense que arribi a fumejar. Fregim en tandes de no més de 6 rosquilles, perquè no es refredi molt l’oli. Quan estiguin dauradetes pels dos costats. Les col·loquem sobre paper de cuina absorbent per eliminar l’excés d’oli. Deixem que refredin i reservem per el glacejat.

Lloguer de sales a EspaiAcelobert

www.recetasderechupete.com

Sala 40 m2

Per Conferències, Xerrades,Cursos, Ioga, Tallers, Reunions, etc.

Més informació Tel. 655 866 424 70 www.acelobert.com


Entrevista en exclusiva

Marc Martínez Pàg. 8

Revista mensual GRATUÏTA

Queco Novell

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

BARCELONA barri a barri

Any IX · núm. 117 · Octubre 2017

Pàg. 14

Any IX · núm. 118 · Novembre 2017

Mag Lari

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

BARCELONA barri a barri

Revista mensual GRATUÏTA

Any IX · núm. 119 · Desembre 2017

Pàg. 14

www.acelobert.com

Gisela

BARCELONA barri a barri

Revista mensual GRATUÏTA

Entrevista en exclusiva

www.acelobert.com

Pàg. 12

Revista mensual GRATUÏTA

www.acelobert.com

Mònica Terribas

www.acelobert.com

Revista mensual GRATUÏTA

Any X · núm. 121 · Febrer 2018

Revista mensual GRATUÏTA

Any X · núm. 122 · Març 2018

Entrevista en exclusiva

BARCELONA barri a barri

Any IX · núm. 120 · Gener 2018

BARCELONA barri a barri

BARCELONA barri a barri

Entrevista en exclusiva

Nina Pàg. 6

Foto Portada: Alba Metzger

Foto Portada: Laura Soriano

Foto Portada: Alba Metzger

Foto Portada: Alba Metzger

Foto Portada: Alba Metzger

Foto Portada: Alba Metzger

Pàg. 18

Acelobert 10è Aniversari

Programes de Festa Major de:

Pàgs. 8 i 9

Hostafrancs

Especial Formació

Pàg. 6

Programa Festa Major Fort Pienc

Del 19 al 27 d’agost

Sergi López Pàg. 8

Juan Carlos Escoda, el xef torna als seus orígens al barri de Sants

B va cn ca n nco f esa ! 9

Ve ure

gs .

6

a

Acelobert ara també al barri de Fort Pienc Pàg. 55

Yolanda Ramos Pàg. 8

Pàg. 10

Programa Festa Major Dreta Eixample

Programa Festa Major Sagrada Família

Pàg. 44

Pàg. 3

Del 16 al 24 de setembre

Entrevista en exclusiva

Especial Sant Jordi

Del 8 al 18 de juny Pàg. 58

Del 15 al 21 d’agost Pàg. 48

Pàg. 6

Entrevista en exclusiva

BARCELONA barri a barri

www.acelobert.com

Lucrecia

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

BARCELONA barri a barri

Revista mensual GRATUÏTA

Pàg. 6

Pàg. 24

Programa Festa Major Indians

Del 7 al 15 d’octubre

Any IX · núm. 112 · Maig 2017

Ferran Adrià

Avanç Programa Festa Major Gràcia

Especial Formació

Congrés Pàg. 74

Foto Portada: Alba Metzger

Programa Festa Major Sants

Pàg. 40

Foto Portada: Alba Metzger

Entrevista en exclusiva

Revista mensual GRATUÏTA

Pàg. 10

BARCELONA barri a barri

Any IX · núm. 113 · Juny 2017

Pau Roca

Foto Portada: Àngel Bravo

BARCELONA barri a barri

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

Esquerra Eixample Del 29 de setembre al 8 d’octubre

Del 16 al 26 de novembre Pàg. 66

Foto Portada: Laura Soriano

BARCELONA barri a barri

Del 29 de setembre al 8 d’octubre Pàg. 30

Pàg. 57

La Sagrera

Pàg. 13

Pàg. 18

Any IX · núm. 114 · Juliol 2017

Pàg. 10

VE NI

Pàg. 22

Les Corts

Clot – Camp de l’Arpa Del 9 al 19 de novembre

Carta Reig Mags

Programa Festa Major Sant Antoni

I RSAR

Revista mensual GRATUÏTA

Mago Pop

14 de febrer Pàg. 16

Pàg. 6

Revista mensual GRATUÏTA

10è

Sant Valentí

Especial Nadal

Pàg. 12

Foto Portada: Alba Metzger

Revista mensual GRATUÏTA

Entrevista en exclusiva

Foto Portada: Jordi Roviralta

www.acelobert.com

Any IX · núm. 116 · Setembre 2017

BARCELONA barri a barri

Del 29 de setembre al 8 d’octubre

Cavalcada Reis Mags

www.acelobert.com

I

A

RSAR

Any IX · núm. 115 · Agost 2017

A

VE NI

Del 9 al 12 de febrer Pàg. 8

www.acelobert.com

Colesterol: L’enemic invisible

Tractament amb medicina natural Pàg. 5

Programa Festes de Santa Eulàlia

Revista mensual GRATUÏTA

10

è

Programes de Festa Major de:

Pàg. 8

Any IX · núm. 111 · Abril 2017

II Cap de Setmana del Benestar

17 i 18 de Març de 2018 Pàg. 35

Pàg. 54

“Passeja’t pel barri” Guanya un SOPAR per a 2 persones

Guanya un SOPAR per a 2 persones Pàg. 11

Pàg. 79

Pàg. 65

Pàg. 67

Del 31 de maig al 5 de juny Pàg. 43

Revista mensual gRatuïta

www.acelobert.com www.acelobert.com

Revista mensual gRatuïta

Rosa María Calaf

Any VIII · núm. 98 · Març 2016

Entrevista en exclusiva

11

B va cn ca n nco f esa !! a

.5

gs

Ve ure

Del 20 al 28 d’agost Pàg. 26

BARCELONA barri a barri

www.acelobert.com

Núria Picas Pàg. 8

Programa Festa Major Sants

Pàg. 60

Revista mensual GRATUÏTA

Entrevista en exclusiva

Lluís Gisbert Pàg. 32

Del 17 al 25 de setembre

Entrevista en exclusiva

Montserrat Carulla Pàg. 6

Pàg. 6 Foto Portada: Alba Metzger

www.acelobert.com

Pàg. 2

Pàg. 12

Entrevista a l’astròleg:

Programa Festa Major Indians

BARCELONA barri a barri

www.acelobert.com

Revista mensual GRATUÏTA

Any VIII · núm. 101 · Juny 2016

Èxit de la festa Acelobert

Miquel Rodergas ‘Micu’

Programa Festa Major Sagrada Família De l’11 al 24 d’abril Pàg. 44

Entrevista a:

Jordi Jiménez

Exposició fotogràfica:

‘La força de la No-Violència’ Pàg. 30

BARCELONA barri a barri

Entrevista en exclusiva

Los Vivancos

Pàg. 8

Foto Portada: David Soro

Pàg. 3

BARCELONA barri a barri

Programa Festa Major Dreta Eixample

Entrevista en exclusiva

Programa Festa Major Sants

www.acelobert.com

La solució a les barreres arquitectòniques

De l’1 al 9 d’octubre Pàg. 72

Foto Portada: Alba Metzger

Pàgs. 52 - 53

Foto Portada: Àngel Bravo

www.acelobert.com

Foto Portada: Alba Metzger

any VIII · núm. 102 · Juliol 2016

www.acelobert.com

Foto Portada: Alba Metzger

Passarel·la de Moda del Clot

Pàg. 8

Pàg. 10

Pàg. 6

Del 30 de setembre al 9 d’octubre

Congrés

Marc Rodríguez

Jordi Ríos

Especial Formació

Pàg. 31

Pàg. 40

Entrevista en exclusiva

Entrevista en exclusiva

Foto Portada: Alba Metzger

Pàg. 6

barcelona barri a barri

any VIII · núm. 103 · agost 2016

BARCELONA barri a barri

Àlex Casanovas

Revista mensual GRATUÏTA

Nova secció

Esquerra Eixample

barcelona barri a barri

Pàg. 16

RSARI

Any VIII · núm. 99 · Abril 2016

Les Corts

Pàg. 40

Secció

Pàg. 20

Del 30 de setembre al 9 d’octubre

Del 30 de setembre al 9 d’octubre

Pàg. 72

Especial Nadal Pàg. 6

Programa Festa Major Sant Antoni

Pàg. 18

La Sagrera

Pàg. 14

Revista mensual GRATUÏTA Any VII · núm. 91 · Agost 2015

Hostafrancs

Del 4 al 20 de novembre

Manu Guix

Pàg. 10

Foto Portada: Àngel Bravo

Programes Festa Major de:

El Clot

Del 17 al 27 de novembre

any VIII · núm. 107 · Desembre’2016

any IX · núm. 108 · gener’2017

Foto Portada: Àngel Bravo

IVE AN

Secció

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

10è

Entrevista en exclusiva

Carta Reis Mags

Revista mensual GRATUÏTA

www.acelobert.com

Programes Festa Major de: Pàg. 64

Pàg. 16

barcelona barri a barri

Pàg. 13

Foto Portada: Àngel Bravo

Revista mensual GRATUÏTA

Pàg. 6

BARCELONA barri a barri

Any VIII · núm. 105 · Octubre’2016

Any VIII · núm. 106 · Novembre’2016

Verónica Blume

Foto Portada: Alba Metzger

www.acelobert.com

Entrevista en exclusiva

Marina Gatell

Any VIII · núm. 104 · Setembre’2016

Pàg. 6

BARCELONA barri a barri

Entrevista en exclusiva

www.acelobert.com

Revista mensual gRatuïta

Pàg. 14

Secció

Pàg. 53

Revista mensual GRATUÏTA

Manu Tenorio

Foto Portada: Alba Metzger

Acelobert ara també al barri de Gràcia

Revista mensual gRatuïta

barcelona barri a barri

Entrevista en exclusiva

Any IX · núm. 109 · Febrer 2017

Pàg. 12

www.acelobert.com

Jordi Cruz

BARCELONA barri a barri

Revista mensual GRATUÏTA

Entrevista en exclusiva

Foto Portada: Alba Metzger

www.acelobert.com

Any IX · núm. 110 · Març 2017

Revista mensual GRATUÏTA

BARCELONA barri a barri

Del 22 al 30 d’agost Pàg. 14

Enjoy Summer Bcn The Best Proposals Page 10

DEPILACIONS SENSE CITA Manicures Pedicures Tractaments corporals i facials l

l

OBERT tot el mes d’agost de 9 a 21 hores

Comte Borrell, 72 · Travessera de les Corts, 245-247 Avda. Meridiana, 374 · Ronda Universitat, 16


Profile for revista.acelobert

Acelobert 123  

Revista Acelobert 123 · Abril 2018

Acelobert 123  

Revista Acelobert 123 · Abril 2018

Advertisement