Page 1

REVISOR Hvis du brænder for et job med muligheder for selvstændigt arbejde og faglige udfordringer, så har vi et job til dig. Vi søger en revisor med HD-R eller Cand. Merc. Aud. baggrund og nogle års erfaring.

Vi tilbyder et udfordrende job i behageligt og uhøjtideligt miljø. Du vil indgå som en integreret del af firmaet, hvor du arbejder sammen med revisorer med forskellige erfaringsbaggrunde. Vi baserer forretningen på velkendte revisorydelser. Arbejdsopgaverne vil variere, så der er mulighed for, at jobbet kan udvikle sig i takt med dine ønsker til faglig og personlig udvikling. Din profil: Du er engageret, serviceminded og har erfaring med at planlægge og gennemføre de tildelte opgaver. Du kan bevare roen og overblikket i en til tider presset hverdag. Du har nogle års erfaring inden for branchen. Løn med tilhørende pensionsordning aftales individuelt og i overensstemmelse med dine kvalifikationer. Tiltrædelse efter aftale. Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med dit CV. Send din ansøgning til: mail@revisionskontoretvest.dk

Vinderup: Nørgårdsvej 2, 7830 Vinderup Holstebro: Lægårdvej 91, 7500 Holstebro www.revisionskontoretvest.dk Orden i økonomi og regnskab, giver gode resultater Ordentlig rådgivning gør resultaterne bedre.

Stillingsannonce Revisionskontoret Vest a/s