Page 10

MOŠKA ŠPORTNA GIMNASTIKA

MEDALJA IZ EVROPSKEGA PRVENSTVA TUDI SAŠU BERTONCLJU! Nuša Semič, foto: arhiv BTC

Slovenska reprezentanca v moški športni gimnastiki se je iz Evropskega prvenstva v Birminghamu vrnila z bronasto kolajno.

Aljaž Pegan, predsednik uprave BTC d.d., g. Jože Mermal in Sašo Bertoncelj z osvojeno medaljo

S svojo vajo na konju z ročajem si jo je prislužil Sašo Bertoncelj, tekmovalec ŠD Narodni dom in varovanec trenerja Sebastijana Piletiča. To je bila težko pričakovana medalja, s katero je le potrdil, da je postal odličen tekmovalec, ki bo v prihodnje skupaj z Aljažem Peganom in Mitjo Petlkovškom krojil vrh gimnastike. Slednji se zaradi poškodbe ni udeležil Evropskega prvenstva, Aljaž pa je zaradi napak v svoji vaji na drogu pristal na 8. mestu. Za sodelujoče na evropskem prvenstvu je Gimnastična zveza Slovenije, skupaj z BTC d.d., v četrtek, 29. aprila 2010, pripravila

10

sprejem pred Vodnim mestom Atlantis. Težko smo pričakovali prvo srečanje s Sašom po njegovi vrnitvi iz Anglije in izrek vseh čestitk. Ob sproščeni novinarski konferenci so nam udeleženci tekmovanja zaupali svoje vtise, Sašo pa je ob pripovedovanju podoživel svojo vajo in mučno čakanje na končno oceno, ki ga je po vloženi pritožbi njegovega trenerja postavila na tretje mesto. Sebastijan Piletič je na dan kvalifikacij napolnil 40. let in Sašo mu je podaril najlepše darilo. Še enkrat - ISKRENE ČESTITKE OBEMA!

GLAVNI GENERALNI SPONZOR SVETOVNIH POKALOV

BTC d.d., Ljubljana Šmartinska 152 1533 Ljubljana www.btc.si

Profile for Revija GIMNASTIKA

Revija GIMNASTIKA 2010/01  

Bilten Gimnastika, maj 2010

Revija GIMNASTIKA 2010/01  

Bilten Gimnastika, maj 2010

Advertisement