Page 71

Rett Hjem Bergen 2-2012:Layout 1 09.05.12 16.23 Side 71

Små perler

HVITE FJÆR & HJERTER

HARDANGER SOUVENIRS

Os har fått en ny, sjarmerende interiørforretning i Bjørnegaarden rett ved Nordea. Butikken åpnet i mars og blir drevet av Nina Midtun. Nina har i mange år drevet med restaurering av eldre møbler, og gjort nyere møbler om til litt Shabby chic. Mannen i huset gjør snekkerarbeidet, og lager blant annet pyntestiger, tallerkenhyller og mye mer. Også datteren Nathalie er med på familiens prosjekt og jobber i butikken tre dager i uken. Hvite Fjær & Hjerter har fokus på den romantiske og industrielle stilen og ønsker å skape en hyggelig butikk med interiørprodukter som du ellers ikke finner i Os. Nina er opptatt av at kundene skal få hjemmefølelse når de besøker butikken. Hver lørdag får du servert deilig hjemmebakst og nytraktet kaffe. Her finner du leverandører som norske Sagen Vintage Design, danske Falby og Jeanne d’Arc Living. Fra sistnevnte har butikken interiør, samt magasinet Jeanne d’Arc Living. En tur innom Os Sentrum og denne nykommer er absolutt en anbefaling i sommer.

Hardanger Souvenirs har nylig utvidet butikken sin og doblet butikkarealet. Her finner du et stort fabrikkutsalg for Hardanger Bestikk og du kan kjøpe bestikket til reduserte priser. Hardanger Souvenirs er en familiebedrift som startet i 1963. Butikken startet som en suvenirbutikk og har utviklet seg til å bli en gave- og interiørbutikk med litt suvenirer i sommersesongen. Her finner du masse spennende interiørprodukter og klær fra Ane Mone og Cream. Butikken er god på service og sender varer til privatpersoner over hele verden. Butikken ligger i sentrum av Kinsarvik. Kinsarvik har mye å by på i sommersesonger – blant annet familieparken Mikkelparken. Om sommeren har Hardanger Souvenirs bord utendørs med bestikk fra andre sortering til sterkt reduserte priser. Velkommen til vakre Hardanger. Fra 1. juni til 31. august kan du få gratis omvisning på Hardanger Bestikk.

Har du en liten perle som du ønsker å vise frem? Ta kontakt med astri@retthjem.org

BYTTE BILDE!!

NYH ET!

FABRIKKUTSALG FOR

GULL - SØLV GÅVEARTIKLAR - KLÆR

Bjørnegaarden (v/Nordea Bank), 5200 OS, Tlf 980 58 890 Man-fre 10.00-17.00. Tors langåpent 10.00-19.00. Lør 10.00-15.00.

5782 Kinsarvik, Tlf. 53 66 31 92, E-post: butikk@hardanger-souvenir.no www.hardanger-souvenir.no - Følg oss også på Facebook

2/2012 • rett hjem

71

Profile for Hjem AS

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Advertisement