Page 70

Rett Hjem Bergen 2-2012:Layout 1 10.05.12 00.54 Side 70

Små perler

ANNS INTERIØR

LANDBODEN

På Askøy Senter, bare 20 minutter fra Bergen Sentrum og 10 min fra Vestkanten, finner du den koselige butikken Anns Interiør. Her finner du flotte møbler, tekstiler og gaver til gunstige priser. Prikken over i-en til hus og hjem, artikler til kjøkken og bad, puter, lamper, bilder og mye mer. Nå får du også flotte tekstiler og tapeter fra Pip og butikken er full av sommerlige nyheter. Av andre leverandører finner du Lene Bjerre, Von Deurs, On Interiør, Lama, Holemtex og Jane Churhill. Anns Interiør fører et godt utvalg av solavskjerming, gardiner og et spennende utvalg i tapeter. De syr etter dine ønsker og kommer gjerne på hjemmebesøk. Butikken legger stor vekt på personlig service i et trivelig miljø. Her vil du få god hjelp til å skape det hjemmet du ser for deg. Velkommen til 3. Etasje på Askøy Senter for en hyggelig sommerhandel.

Landboden holder til i et staselig, gult murhus i Os sentrum, og kan skilte med et av byens beste utvalg i lamper i tillegg til et stort og unikt utvalg av interiørartikler og småmøbler. Butikken har en åpen og rolig atmosfære med basismøbler i lyse natrurtoner. Her finner du blant annet en flott møbelserie i hvitvasket, brent eik, samt en del klassiske stålmøbler som kontrast. Miljøene er krydret med interiørartikler i sarte pasteller blandet med enkelte innslag av friske fargeklatter - som gøye, turkise lamper i plexiglass. I taket og plassert rundt om i lokalene finner du et stort utvalg av lysekroner, lampetter, gulvlamper og baderomsbelysning. Her får du belysning som skiller seg fra utvalget i de store kjedebutikkene. De ansatte på Landboden har lang erfaring med å gi gode råd innen dette fagfeltet. Overalt finner du små møbler eller det lille ekstra utvalget som du ikke finner i mange tilsvarende interiørbutikker. De små og nære ting som gjør det trivelig i hjemmet ditt!

Har du en liten perle som du ønsker å vise frem? Ta kontakt med astri@retthjem.org

Lekre sommernyheter, solavskjerming og gardiner! Askøy Senter, Tlf. 56 15 06 00 Følg oss også på Facebook. Man-fre 10-20 Lør 10-18 70

rett hjem • 2/2012

Tlf. 56 30 40 90 www.landboden.no Åpningstider: Man-fre 10-17. Tors 10-18. Lør 10-15.

Profile for Hjem AS

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Advertisement