Page 58

rett Hjem Bergen 2-2012:layout 1 09.05.12 16.15 side 58

hvor skal du bo?

BESØK DIN DRØMMEBOLIG VED SJØEN StorBergens boligkompleks på Mobergsneset rett ved Os sentrum har begynt å ta form. Nå kan du oppleve hvordan det er å bo i det topp moderne boligkomplekset ved å besøke den flotte visningsleiligheten.

FOTO PRODUSENTENE

Nå kan du se med egne øyne prosjektet på Os Sjøfront ta form. Visningsleiligheten i en av byggets fire blokker er klar, og nå kan skuelystne se prosjektet på nært hold. Leiligheten er lys og lett, og utsikten fra de store vinduene er slående vakker. De topp moderne leilighetene varierer i størrelse og hver leilighet har mange tilvalgsmuligheter for individuell tilpasning. Boligene ligger åpent og lyst til med flott utsyn mot fjell og fjord. Ny strandpromenade gir vakker utsikt over Bjørnefjorden og binder Sjøfronten sammen med Osøyro. Det er sjelden at et boligprosjekt kan sies å forandre et bysentrum. Men med Os Sjøfront er det faktisk slik. Osøyro vokser med ny havn, den vakre promenaden og det nye moderne kulturhuset Oseana. Slik kommer Os sentrum til å strekke seg mot den vakre fjordutsikten i vest.

Fra leilighetene kan du spasere til alle offentlige og kommunale tjenester. Du når bank og post uten å måtte kjøre bil, og du får gleden av å bo et sted vegg i vegg med butikker, kafeer, båthavn, natur, kunst- og kulturopplevelser og mye mer. Med båtplass så og si på terrassen, og med Osingenes mest populære badestrand på andre siden av huset, er mulighetene suverene for sommerlig sjøliv. På Os Sjøfront kan du velge blant mange muligheter. Kun en halvtime fra Bergen sentrum bygger StorBergen dette drømmeprosjektet ved sjøen. Nå må du være om deg for å sikre deg en topp moderne drømmeleilighet i sjøkanten i Os Sentrum. 66 av 86 leiligheter i prosjektet Os Sjøfront er solgt, og allerede på sensommeren er de første boenhetene i de første blokkene klar for innflytting. Les mer om prosjektet på www.ossjofront.no.

Profile for Hjem AS

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Rett Hjem Bergen  

Sommerutgaven av Rett Hjem - Bergen

Advertisement