Page 1

Juli 2013

EEN VERDIENDE VAKANTIE Even ter attentie: In augustus zal er geen Info Forum verschijnen.

FEEST IN AUGUSTUS

Dondertag, 15 augustus vakantiedag in Spanje. Dit is bekend als de dag van “De Maagd van Augustus”.

VERKOOP JULI EN AUGUSTUS!!! Weet dat van 1 juli t/m 31 augustus er in de winkels uitverkoop is. Gaan we shoppen?

ZOMERDIENSTGELING In Juli, Augustus en September is Carrefour in Finestrat geopend van 9.00uur 's morgens tot middernacht. Iedere dag, ook 's zondags.

VLIEGVELD ALICANTE

Zoals U al hebt kunnen zien hee de gemeente Alfaz del Pi een verhoging voor afvoer het water berekend. Dit s jgt van € 0,11 naar € 0,50 per M3. Dit is gepubliceerd in BOP op 21/06/12, en ging in per 01/07/2012. In de waterrekening van 01/06/2013 is deze verhoging van 01/07/2012 tot 30/04/2013 verhoging verrekend.

CONCERT Gebracht door studenten van de interna onale muziekopleiding voor piano- en kamermuziek. 26 july 20.00uur. Gra s entree. In de Mul func onele Hall van Forum Mare Nostrum.

Chica

Pas geleden was i k o p h e t v l i e g ve l d Alicante. Het was voor mij de eerste keer na de opening van het nieuwe vliegveld. Ik zag voor de eerste keer de dingen die veranderd zijn.Het eerste dat opvalt is dat de betaalloke en op de autobaan onbemand zijn. Je stopt de creditkaart in de gleuf en de kosten verschijnen op het scherm. Dan kun je of geld of creditkaart in de daarvoor bestemde gleuf doen. (Kosten Levante- entreeAlicante op dit moment € 3,50) Op het vliegveld volg je de aanwijzingen waar te parkeren. Er is een "A" en een "B" kant. De "A" kant hee li en en betaalautomaten. Ga naar de 4e etage, ga de brug over, ga rechts af naar de vertrekhal, links af voor de aankomsthal. De betaalautomaten zijn bij de li en. Vertrek je weer volg dan de weg naar de rondweg. De eerste uitgang is naar Alicante, Sao Paulo. GA DAAT NIET DOEN als je niet per se door Alicante wil. Blijf op de rondweg, de volgende afrit is de blauwe autoweg rich ng Valencia. Blijf Valencia volgen en dan kom je op de autoweg. Kevin Halliday (5209)

DE GEMEENTE VERHOOGT HET TARIEF VOOR RIOOLWATER

Wij publiceerden deze opnames omdat we dit hondje kennen want het heet “chica” en is afgericht om meet mensen te helpen en te beschermen.

BEKEURINGEN Houd er rekening mee dat de poli e bij eventuele bekeuringen in het verkeer niet langer contant geld accepteert. Men moet dan betalen per creditkaart.

OP O K E T

ELEKTRISCH EENPERSOONSBED Nieuwe prijs: € 70,- Contact: 1205

INFO FORUM 90

ZOMER BARBECUE FEEST

Op woensdag 24 juli houden we een zomerfeest om 19.30uur, waar U kunt genieten van een heerlijke barbecue op Argen jnse manier. Het menu bestaat uit salade voor elke tafel en individuele gevarieerde barbecue met Creoolse worst, pance a, gebraden kalfsvlees Argen jnse s jl met Chimi-churri en Creoolse worst, pance a, gebraden kalfsvlees Argen jnse s jl met chimi-churri en Creoolse saus. Dessert: Fruitsalade. Prijs € 15,- Gelieve te reserveren vóór 18 juli.

AFSCHEIDSBRIEF Het is met pijn in het hart dat ik hierbij moet meedelen dat ik ga vertrekken uit Forum. Ik zeg vaarwel tegen al mijn collega's en residenten in Forum. Gedurende de laatste 5 en een half jaar ben ik gegroeid, en heb ik me ontwikkeld door jullie. Ik heb zo veel geweldige momenten meegemaakt zowel blijde maar ook soms droevige. Maar ik wil de weg naar mijn verdere ontwikkeling volgen. Ik ga naar de Costa Brava om samen met mijn ouders en broer die daar wonen mijn eigen project te beginnen. Graag wil ik bij deze mijn enorme dank uitbrengen aan Don Pablo en Emma, omdat ik mij deel van een grote familie voelde. (zoals ieder die werkt en lee in Forum dat hee ) Dat is van zo'n grote waarde die iedereen moet waarderen. Een grote familie waarin vertrouwen is, overleg, hulp in alle situa es ook in moeilijke jden wat in alle families voorkomt. Ik wil ook alle collega's en residenten die met mij waren in deze levensfase danken. Met de een was er meer contact dan met de ander, maar ik voel mij aangetrokken tot iedereen, zonder uitzondering. Ik hoop dat ik niemand teleurgesteld heb en ik vraag U mij te vergeven wanneer dat ooit gebeurd is, wat nooit de bedoeling is geweest. Ik heb steeds mijn best gedaan en heb van iedere vergissing geleerd. Ik ga in de toekomst verschillende projecten doen waarvan de meeste niet gemakkelijk zullen zijn, maar niet onmogelijk om te realiseren en sommigen maken al deel uit van een project. Ik spoor iedereen aan je dromen een kans te geven en te geloven dat alles mogelijk is. Je hebt er de kracht voor wanneer je beslist weer eens iets anders te gaan doen. De sleutel is dat je nega eve gedachten om gaat ze en in posi eve gedachten en je leert van elke situa e of moeilijkheid. Het leven wordt mede bepaald door allerlei we en waarvan men vaak niets weet en daarom vaak leiden tot een leven zonder harmonie en liefde. Wil je je meer verdiepen in alle aspecten van het leven dan kan ik je aanraden de volgende boeken te lezen; je zult er enthousiasme door krijgen en je laten zien hoe veel problemen je aankunt. Ik zelf en zo veel mensen die ik aangeraden heb deze boeken te lezen ontdekten hun echte leven. 1. The 10 secrets of abundant happines/abundant love/ abundant wealth/abundant health. Adam Jackson (dit zijn 4 boeken) 2. De 36 spiritual laws of the universe. Diana Cooper. Zeker zijn die te koop in Corte Inglés/Fnac/Casa del libro of Alicante. Dank IEDEREEN voor ALLES Ik hou van jullie Maria Máltseva


HET

LEVEN

IN

FORUM

Een paar dagen geleden hoorde ik dat een van onze residenten in de cafetaria haar armen omhoog stak en een gebed sprak. Toen bedekte zij haar gezicht zodat wij haar tranen niet zouden zien. De meisjes van de barbediening gingen naar haar toe om te zien wat er aan de hand was. Tussen de tranen door zei zij: "Ik voel me zo gelukkig dat ik hier mag leven". Hoewel ik zelf wat genuanceerder hierover denk) zijn deze woorden posi ef voor iedereen en dat komt omdat al onze medewerkers dag in dag uit hun best doen. Onze stafmedewerkers waren blij met de woorden van deze dame. Hoe dan ook, ik denk dat we iedere dag ons best moeten doen zodat alle residenten Forum gaan zien als een Paradijsje…en beetje bij beetje proberen wij daaraan te voldoen. (Natuurlijk lukt dat niet al jd) Maar alle residenten helpen ons daarbij om van Forum een steeds beter onderkomen te maken, daar waar het om ons heen iedere dag wat minder goed gaat.

SAN JUAN PARTY

BRIEVEN VAN RESIDENTEN

Beste allemaal, Wij schreven dit als mensen die iedere vorm van leven respecteren en wel speciaal dieren die zichzelf niet kunnen verdedigen, hoewel, wij moeten het management van Forum aanraden om goed om te gaan met het voeren van de ka en. Sommige residenten denken dat ze vriendelijk zijn voor deze dieren, maar in werkelijkheid proberen ze van een in het wild levend dier een huisdier te maken, maar wat gebeurt er dan wanneer deze persoon weggaat voorgoed, of voor opname in een ziekenhuis. De kat is dan alle natuurlijke manieren om te overleven kwijtgeraakt en zal van honger omkomen. Mogen wij er nog even op wijzen dat in Bijlage 2 van het contract dat iedereen hee getekend, er alleen ka en gehouden mogen worden binnen het appartement en met toestemming van het management wat dus niet het onderhoud van wilde ka en dekt. Het onderhouden van wilde ka en moet dus onmiddellijk ophouden want dat zal alleen nog maar meer ka en aantrekken, maar ook muizen, ra en en zeker in dit jaarge jde ook mieren, Het zal heel goed helpen wanneer de afdeling verkoop alle nieuwe residenten hiervan op de hoogte brengt. Ook wanneer ze medelijden hebben met de poesjes. En willen alle mensen hun honden aangelijnd houden en onder controle binnen het complex, want er zijn nu eenmaal ook mensen die heel bang zijn voor honden en anders gaan ze problemen krijgen in de toekomst.. Een groep residente

VERKOOP PRODUCTEN VAN MARY KAY

Pak een kans om schoonheidsproducten (behandeling, crèmes, microdermabrasie set, professionele make-up, enz) van hoge kwaliteit cosme ca te kopen van Mary Kay met 20% kor ng op de prijzen van de cantalogus. Kan worden besteld bij Maria Maltseva (secretaresse) vóór 7 juli bij de recep e of telefonisch onder no: 695435681.

MUZIKALE AVONDEN MUZIKALEAVONDEN

ZONDAGMENU´S 7 juli: 1) Geitenkaassalade 2) Varkenshaas met roquefort-saus 14 juli: 1) Garnalen cocktail 2) Kalfsbiefstuk met champignon-saus 21 juli: 1) Schelpdierenpasteitje 2) Geconfijte eend met tomaat-marmelade 28 juli: 1) Trio van gegrilde garnalen 2) Entrecôte met pepersaus

MILIEU-VRIENDELIJKE AUTO WAS SERVICE - Ecologische auto-was-service "zonder water" - Service bij U thuis of in de garage. We passen ons aan aan de behoe e van de klant - We maken gebruik van biologisch a reekbare milieuvriendelijke producten die helpen om het milieu te beschermen, op male gegarandeerde reiniging en het besparen van meer dan 100 liter water per wasbeurt. - Full-service: uitwendig wassen met dekzeil, het schoonmaken van de velgen, reinigen interieur, poetsen en stofzuigen van alle bekleding € 33,-

Er zijn nu vier muzikale avonden geweest en we danken de residenten die het ons mogelijk hebben gemaakt dit te organiseren. Er gaat veel werk zi en in het organiseren hiervan tegen een zo,n laag mogelijke prijs, voor boekingen hiervan, organiseren van kaartverkoop, prijzen voor de loterij en de vele residenten die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Als er wat geld overblij wordt dit ingebracht bij de volgende happening. Vanaf september gaan we dit weer doen en we hopen opnieuw op jullie aanwezigheid. DANK U WEL. KEVIN EN JOYCE HALLIDAY (5209).

BUSDIENST VLIEGVELD ALICANTE Busdienst sta on Benidorm – Alicante vliegveld en Alicante vliegveld – Benidorm. Maandag – Zondag

Dit maanblad wordt in het Spaans, Engels, Nederlands en Duits weergegeven. Mocht U dit in de verkeerde tall ontvagen neemt U dan kontakt op met de receptie.


JULIE 2013  

INFO FORUM JULIE 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you