Page 1

Nieuwsbrief April 2014 Paasweekend + open dag!

Paasrondrit door omgeving

19 april:

Tijdens de open dagen op het park zal ook onze nieuwste troef aanwezig zijn, namelijk het treintje van het Kermis museum in Steenwijk. Gedurende de dag zal de trein worden ingezet voor diverse rondritten door de omgeving. Tevens bestaat er de mogelijkheid om met de trein naar KHS Bouw af te reizen, waar de chalets ontworpen en gebouwd worden.

10.00 - 17.00

Open huis KHS Houtskeletbouw Koematen 54a, 8331TK Steenwijk

10.00 - 0.00

Open dag Residence ‘De Eese

Vanaf 14.00

Oude ambachten op het park

18.30 - 20.30

Aanvang buffet, onbeperkt tapas eten. Van € 24,75 voor € 16,95 per persoon. Kinderen half geld.

20.00 - 0.00

Opening van het aanstaande kampeerseizoen met live muziek van onze huisband B-Normal. Gratis entree. Eerste consumptie gratis. De voetjes van de vloer met B-Normal!

Gedurende het aanstaande seizoen zal de trein iedere donderdag en zaterdag om 10.30u rijden. Inschrijven is mogelijk bij de receptie. De aanmeldingen worden een dag voor aanvang om 16.30u doorgezonden naar het kermismuseum. Het treintje rijdt vanaf 10 aanmeldingen. Het treintje is ook te huren via Residence ‘De Eese’, dus heeft u een leuke festiviteit en wilt u gebruik maken van deze ludieke trein, neem dan contact op met de receptie.

20 april: 10.00 - 17.00

Open dag op het park met o.a. Vele activiteiten voor kinderen, paaseieren zoeken, paasfiets tocht, gratis poffertjes en nog veel meer.

21 april: 10.00 - 17.00

Open dag op het park met o.a. Vele activiteiten voor kinderen, gratis poffertjes en meer.

Open middag Beautysalon Staywell De rode loper gaat uit! Op zaterdag 19 april van 15.00 uur tot 19.00 uur is er Open Huis bij Beautysalon Staywell. Gedurende deze dag wordt onder andere de infraroodsauna gedemonstreerd en wordt u in de gelegenheid gesteld om de salon te bekijken en kennis te maken met schoonheidsspecialiste Margreet van de Wetering. Graag tot ziens op de 19e.

Paasfietstocht op 20 april Op 20 april wordt er een paasfietstocht georganiseerd. Deze tocht start vanaf de receptie en er kan gekozen worden tussen de afstanden 10, 20 en 30 kilometer. Halverwege de route wordt u verwend met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers.

Pagina 1

Dauwtrappen Hemelvaart Hemelvaart komt alweer steeds dichterbij, dus hierbij de grote aankondiging voor het dauwtrappen op donderdag 29 mei. We vertrekken om 06.00u ´s morgens en verwachten dat iedereen mee zal doen. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk ontbijt voor slechts € 2,50 per persoon. Inschrijven is mogelijk bij de receptie of per e-mail info@residencedeeese.nl Nieuwsbrief april 2014


SEIZOEN 2014: ACTIVITEITEN FIETSVERHUUR De fietsverhuur is inmiddels paraat voor het aankomende seizoen, de fietsen zijn gearriveerd en de eerste gasten hebben reeds gebruik gemaakt van deze nieuwe dienst. Wij hebben standaard dames en herenfietsen in het assortiment. Tevens bestaat er de mogelijkheid om mountainbikes, racefietsen en tandemfietsen bij ons te huren. Dit kan echter alleen op aanvraag. Hieronder een overzicht met de verhuurprijzen: per dag

per week

per 2 weken

Dames of herenfiets

8.00

40.00

85.50

Kinderfiets

6.00

30.00

54.00

Tandem

€ 18.00

90.00

€ 162.00

Elektrische fiets

€ 20.00

€ 100.00

€ 180.00

Race fiets incl. Helm

€ 18.00

90.00

€ 162.00

Mountainbike incl. Helm

€ 18.00

90.00

€ 162.00

Helm

1.50

7.50

€ 13.50

Kinderzitje

2.50

12.50

€ 22.50

Toneelgroep Sint Pieter Toneelgroep Sint Pieter is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen. Er wordt onder andere een clowntjesmiddag georganiseerd op 12 juli en daarnaast worden al de nodige voorbereidingen getroffen voor de sprookjestocht op 23 juli. Zet bovenstaande data alvast in uw agenda en mis het niet!

Animatieprogramma april Iedere zaterdag en zondag en alle dagen in het hoogseizoen:

Opening zwembad De afgelopen weken is er diverse keren de vraag gesteld wanneer het zwembad precies open zal gaan. In principe zal het zwembad vanaf 1 mei vrij toegankelijk zijn. Echter, bij mooi weer kan besloten worden het zwembad eerder te openen. Houd het dus goed in de gaten!

Pagina 2

10.00 uur

Dieren verzorgen

11.00 uur

Knutselen

14.30 uur

Tikfestijn, verstoppertje, spelletjes, stoelendans, kringspelletjes en meer!

16.00 uur

Darten, trefbal, voetbal, volleybal, tennis, pannavoetbal en meer!

19.00 uur

Meeleeftheater & Minidisco (vanaf het 2e weekend van april)

Bij mooi weer gratis poffertjes, suikerspinnen of popcorn op zaterdag en zondag tussen 14.00 - 16.00 uur.

Plan je eigen fietsroute Residence ‘De Eese’ heeft een eigen vermelding gekregen op de kaart van www.planjeroute.nl. Via deze website is het mogelijk om fietsroutes uit te stippelen door heel Nederland. De planner werkt door middel van het fietsknooppunten netwerk dat door heel Nederland is uitgezet. Vanaf heden is het mogelijk om de routes op het park te laten starten. Ontdek het zelf! Wij verkopen nu ook eigengemaakte routes van planjeroute.nl. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie voor slechts € 0,50 per stuk.

Nieuwsbrief april 2014


ARENDSHORST GEREED VOOR EEN NIEUW SEIZOEN MET VEEL GEZELLIGHEID Jachthuis De Arendshorst Medio januari is de verbouwing van de groepsaccommodatie ‘De Arendshorst’ van start gegaan. De accommodatie is inmiddels volledig omgetoverd naar een prachtig jachthuis en zal daarom vanaf nu de naam Jachthuis ‘De Arendhorst’ gaan dragen. Wij willen jullie door middel van onderstaande foto’s alvast een beeld geven van het resultaat.

Pagina 3

Nieuwsbrief april 2014


SEIZOEN 2014: ALGEMEEN Vrijwilligers gezocht

BHV cursus weer succesvol

Het activiteitenprogramma op het park is uitgebreider dan ooit! Evenementen, sportactiviteiten, fiets– en wandeltochten, droppings, puzzeltochten, modeshows en natuurlijk de grote spooktocht, de sprookjestocht, playbackshow en nog veel meer! Het kan ons niet gek genoeg.

6 maart j.l. heeft er weer een bijscholing van het personeel plaatsgevonden. Verband leggen, stabiele zijligging, reanimeren, brandjes blussen en nog veel meer. Het was een gezellige en leerzame dag en na afloop van een succesvolle ontruimingsoefening werd de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

Het activiteitenteam wordt dit jaar geleid door Agnes Kingma, ondersteunt door een aantal stagiaires. Echter, zij kunnen dit niet alleen en hebben voor een aantal activiteiten jouw hulp nodig. Dus lijkt het jou ontzettend leuk af en toe om te ondersteunen bij de organisatie van evenementen en activiteiten? Vind je het leuk poffertjes te bakken, suikerspinnen te draaien en popcorn te maken? Of ben je gewoon stapelgek op kinderen en wil je graag meehelpen met de knutselactiviteiten voor de allerkleinsten en ben jij minimaal 16 jaar oud? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Indien er een noodgeval plaatsvindt op het park, willen wij u vragen gelijk contact te zoeken met de receptie. Vanaf de receptie zal het verder opgelost worden.

Neem voor meer informatie contact op met de Receptie of stuur een e-mail naar info@residencedeeese.nl.

Nieuwe televisiezender park De televisiezender is een periode offline geweest, maar wij kunnen u inmiddels mededelen dat er weer een nieuwe zender online is. Voorheen kon u onze zender vinden op kanaal 36, dit zal vanaf heden kanaal 37 zijn. Op deze zender is informatie over het park te vinden en wij proberen met enig regelmaat leuke nieuwtjes te plaatsen.

Denk om uw snelheid! Het seizoen is weer begonnen, we hebben alweer een heel aantal mooie dagen gehad. Dit betekent tevens dat er weer veel kinderen op de camping komen spelen. Kinderen kunnen zeer onvoorspelbaar reageren. Voorkom ongelukken en denk goed om uw snelheid. De maximaal toegestane snelheid op het park bedraagt 10 kilometer per uur.

Pagina 4

Nieuwsbrief april 2014


SEIZOEN 2014: ALGEMEEN Groepszaal restaurant open Het restaurant beschikt vanaf heden ook over een speciale zaal voor groepen. Deze zaal biedt plaats aan groepen tot wel 110 personen. Wilt u met uw groep bij ons in het restaurant eten en deze speciale ruimte ervaren? Kom dan eens gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.

Stagiair keuken gezocht Enthousiaste leerling kok gezocht voor veelzijdige keuken op vakantiepark Residence ‘De Eese’ Wegens grote drukte in het restaurant zijn wij op zoek naar een leerling kok die graag de handen uit de mouwen steekt en veel wil leren. Het betreft een restaurant waar onder andere tapasgerechten worden geserveerd, maar ook drie, vier en vijf gangen diners vormen een belangrijk onderdeel van het menu. De leerling kok die wij zoeken; -

Is gastvrij en vindt contact met de gasten leuk Is initiatiefrijk en leert snel. Is bereid om te werken in de weekenden Volgt minimaal een MBO niveau 3 opleiding.  Hogere hotelschool  Leidinggevende keuken  Zelfstandigwerkend kok

Wat bieden wij: Fulltime stage met veel afwisseling. Een leerzame stage in een gezellig restaurant Begeleiding van een zeer veelzijdige kok. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op via telefoonnummer 0521 52 38 78 of stuur een e-mail naar info@residencedeeese.nl

Afwashulp gezocht

Enthousiaste mensen gezocht die een bijbaantje zoeken. Wij zoeken nog extra ondersteuning in de afwas in het restaurant. Ben jij minimaal 16 jaar en op zoek naar een bijbaantje? Stuur dan snel je cv naar info@residencedeeese.net of bel naar 0521 52 38 78. (van woensdag t/m zondag vanaf 12.00u)

Pagina 5

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief maart 2014  
Nieuwsbrief maart 2014  
Advertisement