Page 1

De mooiste dag!

Een wervelende modeshow in theaterhal C04

Gratis mee te n e m e n

Beursmagazine 2013


Het Trouwevenement voor a.s. Bruidsparen! 20 Januari 2013 Trouwen is een van de mooiste dingen in het leven. Maar er moet een hoop geregeld worden om de bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Al kijkend, passend en informerend wordt al snel duidelijk op welke wijze een bruidspaar de mooiste dag van hun leven gaat invullen “WeddingEvent” is een perfecte gelegenheid om alle nieuwe trends op het gebied van trouwen te ontdekken! De nieuwste collectie bruidsjurken en kostuums, bruidskapsels, bruidsmake-up, trouwringen, de mooiste trouw en feestlocaties, muziek, bedankjes en meer.

In Twente wordt een dergelijke Bruidsbeurs niet georganiseerd, een niche waar wij als organisatie graag op inspringen De reacties voor WeddingEvent Hengelo zijn positief en we hebben een “WeddingEvent” neer kunnen zetten met meer dan 40 standhouders. Voor de eerste editie is dit nu al een succes. Ik wens iedereen veel inspiratie toe op dit Wedding Event Beursorganisator Marijke de Vries www.weddingenevent.nl

Wedding and Event is vanaf 2007 opgericht met als doel elk bruidspaar de mooiste dag uit hun leven te geven zonder enige stress te ervaren. Inmiddels heeft Wedding and Event al veel tevreden bruidsparen mogen verrassen met hun huwelijksdagen. Wedding and Event organiseerde Weddings in een Manege met 450 gasten, Huwelijksfeesten vol muzikaal entertainment, Huwelijken in Friesland op 3 verschillende locaties, Bruiloften op een landgoed en huwelijken waarvan ik ceremoniemeester ben geweest. Tevens organiseert Wedding and Event evenementen voor: • Tuinfeesten • Bedrijfsfeesten • Themafeesten • Familiefeesten Wedding Events www.weddingenevent.nl Na het behalen van de studie Evenementenorganisatie en een opleiding Weddingplanner van de BWPN heb ik eerst Wedding and Event en in 2011 Wedding en Event opgericht. Inmiddels heb ik diverse bruiloften en evenementen mogen organiseren. Willen jullie graag zelf contact opnemen met een bruidspaar of zakelijke klant die Wedding and Event en/of Wedding en Event heeft ingehuurd? Dat is zeker mogelijk en we verwijzen jullie graag door.

Marijke de Vries www.weddingandevent.nl


Plegt-Haarman Juwelier

Bij aankoop van trouwringen van Duo of Love! Een Herenring GratiS

Almeloseweg 5 7651NC Tubbergen (0546) 622201

Nieuwe Markt 10 7622DD Borne (074) 2508158

www.plegt-haarman.nl


U vindt in het atelier van Irene Schildkamp bijzondere unieke sieraden. Een prachtig geschenk voor uzelf of een fijn cadeau om weg te geven.

Rememberance:

Sieraden met emaille:

-

InnerJewels Flex:

Irene Schildkamp ontwerpt en vervaardigt voor u naar wens voor bijzondere momenten in uw leven. Unieke trouwsieraden, speciaal naar wens gemaakt, met het verhaal van de dragers erin verwerkt...dat kan in elk edel - metaal, met of zonder edelstenen, met of zonder email. Bijna alles is mogelijk. In de stijl van Irene, met toevoeging van uw eigen inbreng.

De sleutelwoorden bij het werk van Irene zijn passie, duurzaamheid, intuïtief en creatief. Dit weerspiegelt zich in haar stijl. Haar specialisatie is het gebruik van emaille, een kleurige versieringstechniek. Exclusieve handgemaakte sieraden met de kracht van edelstenen. Bij deze sieraden is bij de armband en het collier de sluitschakel verwisselbaar, waardoor u altijd uw beste edelsteen kunt dragen.

- As-sieraden De as van een overledene kan worden verwerkt in het emaille. Eenmaal gebakken zit het veilig, onherkenbaar en Workshops en cursussen krachtig verscholen in een uniek sieraad. Op een lommerrijk plekje, verscholen in het Twentse landschap, bevindt zich het atelier van Irene Schildkamp. Een fijne plaats om - Rememberance sieraden met een vingerafdruk van een dier- je creativiteit de vrije teugel te geven om prachtige zaken te kun bare. nen creëren. -

Moedermelk sieraden. Een blijvende herinnering aan een prachtige tijd. In een sieraad naar keuze met emaille, wordt tijdens het bakken de melk meegebakken. De melk kan heel eenvoudig in een waterdicht gesloten kokertje met de post worden verstuurd. In het sieraad kan ook een naam of een tekst verwerkt worden.

Van oud naar nieuw: -

Ontwerpen waarbij Irene gebruik maakt van gedragen sieraden. U heeft misschien wel sieraden liggen die u nooit draagt. Of sieraden waar u heel erg aan gehecht bent, maar niet (meer) draagbaar zijn. Irene maakt in overleg een nieuw ontwerp daarvoor, zodat uw oude sieraden weer nieuw leven wordt ingeblazen. Eventueel met behoud van gravures of details van het sieraad. Bij een “op maat sieraad” krijgt een tevens een fotoboekje, waarin u kunt zien hoe het sieraad tot stand is gekomen.

De sleutelwoorden bij het werk van Irene zijn passie, duurzaamheid, intuïtief en creatief. Dit weerspiegelt zich in haar ontwerpstijl, maar ook in haar stijl van lesgeven. In haar les brengt zij niet alleen de technieken over, maar ook de manier waarop men van een product tot een creatie komt. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden! Op een andere manier samen bezig zijn, alles prima verzorgd: wij maken van zo’n dag een feestdag. Bovendien gaan alle deelnemers na afloop met hun eigen unieke sieraad naar huis. In het goed uitgeruste atelier is plaats voor 7 cursisten.

www.innerjewels.nl


Flexx hair & make-up, ook wel ‘Flexxup’ genaamd, is opgezet door Marijke Nijland-Benneker welke reeds 12 jaar ervaring heeft als haarstyliste en visagiste. Ze heeft in het verleden aan diverse wedstrijden deelgenomen waaronder aan de Coiffure Awards in 2009 en de Goldwell Benelux kampioenschappen in ‘03. Met dat laatste werd ze 1e van Nederland en finalist binnen het 10-koppige Benelux team, genaamd het ‘Young Talent Team’. Kort daarna is ze gaan oriënteren in Dubai om daar aan het werk te gaan. Eenmaal terug op Nederlandse bodem heeft Marijke in 2005 Flexx hair & make-up opgezet om zo de styling en visagie te verzorgen bij evenementen. Haar werk is divers waaronder het verzorgen van de visagie bij Miss Nederland, Poolparty’s van o.a. SLAMFM, fotoshootings en demonstraties geven op beurzen. Daarnaast brengt ze haar clientèle weer helemaal up-to-date met een nieuwe look in de kapsalon.

wenkbrauw behandeling (in de vorm van epileren en verven) cadeau. Voor het stylen van familieleden kan een Flexx hair & make-up team worden ingezet.

Het specialisme van Marijke is volledige bruidsstyling en ze laat bruiden dan ook stralen op de mooiste dag van hun leven. Op jullie trouwdag komt ze speciaal bij je thuis om je om te toveren tot de bruid welke je voor ogen hebt.

U, als bezoeker van de Wedding Event beurs, kan daarnaast gebruik maken van een speciale kortingscoupon waarbij u 15% korting krijgt op een behandeling naar keuze in de salon! Bezoek ons tijdens de beurs ontvang uw coupon en zie wat het bruidsarrangement exact inhoudt en diens mogelijkheden, of download deze op de website www. flexxup.nl

Wat houdt nu eigenlijk een bruidsarrangment in?

Allereerst word van begin tot eind alles goed doorbesproken. Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent en wat je wilt uitstralen, en van daaruit volgt er een gelaat analyse. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up. Er word voor de make-up gewerkt met Aloe Vera / Sonya Collection waardoor zelfs de meest gevoelige huid resistent is voor deze duurzame make-up. Na de proef worden er foto’s gemaakt en naar je opgestuurd zodat je deze nog even rustig kunt bekijken en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag. Op de trouwdag word er een ampul aangebracht voor een ‘smooth en silk’ effect en krijg je een lipstick van Flexx hair & make-up mee (inbegrepen). Mocht je je haren voor die tijd nog willen laten knippen en kleuren in de salon, dan krijg je ook diverse stylingadviezen en tekst en uitleg ‘waarom’ iets gedaan word en ‘wat’ het beste bij je past. Mocht je voor dit volledige bruidsarrangement kiezen dan krijg je van ons een

Op de Wedding Event beurs 2013 zal Marijke, samen met haar collega-hmua Sylwia Lauk, de kapsels en make-up verzorgen bij de modellen welke de bruidskleding zullen showen van diverse bruidshuizen tijdens de modeshow. Alvorens de modeshow zal beginnen kunt u Flexx hair & make-up vinden op de trouwbeurs waarbij er een styling demonstratie word gegeven en u misschien wel de gelukkige bent welke word uitgekozen voor een algehele makeover door middel van het aanbrengen van een bruidsmakeup en/of het creëren van een proef bruidskapsel. De agenda is aanwezig, dus als u wilt kunt u tevens al een afspraak maken voor een proef en uw trouwdag vast laten leggen.

Graag tot ziens! Marijke Nijland-Benneker Flexx hair & make-up Cliviastraat 8 7591 XK Denekamp / Overijssel Telefoon: 06 21247104 Mail: info@flexxup.nl Website: www.flexxup.nl


LIVING PEARLS Living Pearls bestaat sinds 2011 en is ontstaan uit een “uit de hand gelopen” hobby aldus Christel Verkerke (Zelhem), die met veel plezier allerlei verschillende sieraden maakt van zoetwaterparels. In de eerste instantie waren het de algemeen bekende ronde parels waar ze mee werkte, maar er zijn zoveel meer soorten parels, dat ze daardoor haar collectie later heeft uitgebreid met andere soorten zoetwaterparels en (half-)edelstenen. Met Living Pearls heeft ze al een aantal exposities gehad. Ook heeft ze aan diverse modeshows meegewerkt, dit is ontzettend leuk om te doen aldus Christel. Ze is er dan ook trots op dat ze daar nu Wedding Events aan toe mag voegen. Voor meer informatie: www.livingpearls.nl/christel@livingpearls.nl/06-13260316 (na 17.00 uur)

In het Enschedese buitengebied, Zuid-Esmarke, ligt als schakel tussen de stad en natuurgebied Aamsveen het erf van Stalhouderij Schouwink erve “De Knollenhoeve”. Van hieruit verzorgen wij het vervoer voor bruidsparen in onze luxe rijtuigen en paardentrams. Men heeft de keuze uit een witte of blauwe landauer of wijnrode glaskoets. Voor het rijtuig kunnen onze prachtige zwarte Friezen of luxe witte schimmels. Sinds 2000 bieden wij ook complete arrangementen voor familie feesten, bedrijfs feesten en kinderfeesten. Onder het motto “Twentse Gastvrijheid “ kunt u naast het bekijken van onze koetsen, paardentrams en paarden genieten van onze Twentsche koffie. Tevens verzorgen wij paardentramtochten met verschillenden arrangementen voor familie of bedrijfsfeest. Ook voor de kinderen is hier van alles te beleven, waarbij op de ouderwetse manier voor vermaak wordt gezorgd. Natuurlijk hoort ponyrijden voor de kleintjes tot de mogelijkheden. Wij hopen dan ook, u binnenkort als onze gast te mogen begroeten. Tot uw dienst, Jan en Petra Schouwink.


Bruidsmode Lisa staat bekend als een bruidsmodezaak met oog voor detail, met kleine of wat grotere aanpassingen aan de trouwjurk en de juiste accessoires maken we een creatie die precies bij jou past. De trouwjurk moet wel matchen met jouw persoonlijkheid en jouw uitstraling. De trends voor 2013 zijn, bijzondere halslijnen allerlei rokwijdtes van de romantische wijde rokken met lange slepen tot de soepel vallende jurken die sluik langs het lijf vallen. Ook zijn er veel verschillende stofcombinaties binnen een jurk mogelijk. Kleur is helemaal terug van jurken helemaal in een kleur of jurken met een kleur als accent. Van romantisch tot eigentijds en modern, eigenlijk kun je helemaal een jurk uitzoeken waar jij je jezelf in kunt zijn. Aldus Doreen Veldhuis - Rouwen eigenaresse van Bruidsmode Lisa Bij Bruidsmode Lisa kennen ze een zeer unieke service die alleen bij deze bruidsmodespeciaalzaak vanzelfsprekend is. Zij komen op de trouwdag met jouw trouwjurk naar je toe en helpen op deze bijzondere dag, waar je niets aan het toeval mag overlaten, jou met het aankleden van de trouwjurk. Zo weet je zeker dat je de jurk goed aan hebt en deze de hele dag goed zit. Bruidsmode Lisa is de enige bruidsmodezaak in heel Nederland die deze service kent. Wil je in alle privacy een jurk uitzoeken? Daarom werkt Bruidsmode Lisa op afspraak zodat in alle rust gepast kan worden en de medewerksters goed met jou mee kunnen denken en een eerlijk advies kunnen geven. Je past in een huiselijke sfeervolle omgeving zodat jij jezelf op je gemak voelt en alleen zo de juiste keus kunt maken. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om te gaan passen, neem dan contact op met Bruidsmode Lisa. Zij hebben vast antwoord op jou vragen en staan jou graag te woord. Tot Ziens bij, Bruidsmode Lisa www.bruidsmodelisa.nl Tel. 074 - 291 15 10

Bruidsmodezaak met oog voor detail!


PLAT


TTEGROND

00 Jac Hensen 01 Tres Chic 02 Beijer Besselink 03 Roetgerink 04 Arie Kwast Fotogra_e 05 Fotogra_e 00Iwan Jac Hensen 06 Producties 01Elan Tres Chic 02 Beijer Besselink 07 Solo per Lui 03 Roetgerink modede en Ko_ schoenen 08 Ballondecoratie 04 Arie Kwast Fotograaf 09 Hampshire Hotel De Broeierd 05 Iwan Fotograaf 10 de Prinsen aantafel 06Wijnkoperij Elan Producties 11 Hotel ‘t Lansink 07Tuindorp Solo per Lui 12 Diyo 08Dj Ballondecoratie de Koff 09Buro Hampshire Hotel De Broeierd 13 voor Muziek 10 Wijnkoperij 14 Paparazzi de Prinsen aantafel 11 Tuindorp Hotel ‘t Lansink 15 Sky Fly 12 Dj Diyo 16 13Contrast Buro voorRepro Muziek 17 Otherwize 14 Paparazzi Weddings & Events 18 Oale 15’tSky Fly Roadhus 16Restaurant Contrast Repro 19 Fox 17 Otherwize Weddings 20 De Fotograaf Raalte & Events 18 ’t Oale Roadhus 22 Van Basten Fotogra_e 19 Restaurant Fox 23 Han ter Beek 20Fotogra_e De Fotograaf Raalte 24 Fabriek 21Creatieve Het Satijnen Lintje 25 Lisa 22Bruidsmode Van Basten Fotograaf 23Living Fotograaf Han ter Beek 26 Pearls 24Kaart Creatieve 27 vanFabriek Anita 25 Bruidsmode Lisa 28 De Bruidsbloem 26 Living Pearls 29 27Taart Kaartvan van Jet Anita 30 Studio Pulzzz 28 De Bruidsbloem 31 Juwelier 29Plegt Taart Haarman van Jet 30 Studio Pulzzz 32 Irene Schildkamp Edelsmit 31Moes Plegt Haarman 33 JuweliersJuwelier 32 Irene Schildkamp Edelsmit 34 Dieuwke Raats Goudsmit 33 Moes Juweliers 35 Goldsmede 34Engels Dieuwke Raats Goudsmit 36 Art DVD Producties 35Film Engels Goldsmede 37 36Stalhouderij Film Art DVD Schouwink Producties 37 Stalhouderij Schouwink 38 Kever Mobiel 38Het Kever Mobiel Lintje 39 Satijnen

Standhouders


Een prachtig geschenk voor uzelf of een fijn cadeau om weg te geven.

Lemselosestraat 6 • 7595 MN Weerselo • Tel. 0541-66 26 26

www.innerjewels.nl

Trouwen op Curaçao Wedding & Event www.weddingandevent.nl BRISP_120203_WEDDING-FLY.indd 1

17-02-12 13:30


o a c a r u C p rouwen o

T

Wedding and Event is ook gespecialiseerd in Trouwen op Curacao Uw huwelijk op Curacao wordt, met de hulp Wedding and Event, een onvergetelijke gebeurtenis. Trouwen op Curacao heeft als voordeel dat u, behalve een prachtige, romantische entourage, ook gebruik kunt maken van een bijzonder breed scala aan uitstekende faciliteiten en mogelijkheden. Wedding and Event kent het eiland door en door en kan alles regelen voor uw bruiloft op Curacao. Dit varieert van de formaliteiten tot de selectie en aankleding van uw trouwlocatie, de huur of koop van de bruidsjurk, de foto’s of video, uw catering, de huur van een mooie trouwauto en verblijf Het feest viert u in een historisch fort met uitzicht op de vele lichtjes van Willemstad of op het strand verlicht met fakkels. De steelband speelt salsa en merengue waarbij niemand stil kan blijven stil zitten. Op Curaçao kunt u trouwen in de tropen zonder u ergens druk over te maken, want uw huwelijk is rechtsgeldig in Nederland. Groepskorting Mini-resort Als u besluit om met een groep het miniresort af te huren, kunnen wij u een aantrekkelijke groepskorting geven. Het bruidspaar slaapt de huwlijksnacht in ieder geval kosteloos op Home Sweet Home. Informeer naar de mogelijkheden bij : Wedding and Event info@.weddingandevent.nl M 0630090563

o a c a r Cu

Plegt-Haarman juwelier! Een bijzonder juwelier met aandacht voor het bruidspaar en de klant. Wij vinden het dan ook een eer dat huidige bruidsparen bij ons komen om trouwringen te passen en te kijken, want uiteindelijk gaat het toch om een ring die je een hele leven draagt. Ons doel is om samen met de klant ringen uit te zoeken die bij hun past. Ons motto is dan ook:

Tevreden klanten vertellen door!

In Borne hebben we de merken: - Martinshof - Eclat - Breuning - Prommisses “Staal collectie” In Tubbergen hebben we de merken: - Martinshof, - Eclat - Breuning - Gerstner Ringen zijn er natuurlijk in verschillende karaat gehaltes, tegenwoordig ook veel in 8 karaat. Tevens hebben we damesringen met briljant of andere kleurstenen wat u maar wilt! Witgoud, geelgoud, roze goud en tegenwoordig ook met zwartgoud gecombineerd. Elke gewenste breedte is mogelijk en zelfs eigen ontwerpen behoren tot onze mogelijkheid. Laat u verassen en kom vrijblijvend langs onder het genot van een kopje koffie in alle rust onze collectie bekijken. Tegen inlevering van de waardebon! Verkrijgbaar op onze stand: Bij aankoop van een paar trouwringen hebben wij tijdens de beurs een geweldige actie die u niet mag missen. Groet Petra Plegt U vind ons in de vestigingen Borne en in Tubbergen Borne Nieuwe Markt 10, 7622 DD Borne Tel.;074-2508158.

Tubbergen Almelose weg 5 7654 NC Tubbergen Tel.;0546-622201.


Collecties Klassiek en romantisch Très Chic Romantic Bride Speels en eigentijds Brinkman Weddingdesign Semi-couture Pure by Elia Moreni Jong en scherp geprijsd Jessie K. Bruidsaccessoires en bruidsjasjes Dress me up Cocktail- en avondkleding Megan’s Choice! Jouw eigen ontwerp Your brand 7 topmerken onder een dak Welkom bij de grootste bruidsmodespeciaalzaak van Twente

Très Chic, de grootste bruidsmodespeciaalzaak van Twente

Très Chic Bruidsmode is onderdeel van Très Chic Bridal & Evening Wear, een van de grootste bruidsmodefabrikanten ter wereld.Vanuit de hoofdvestiging in Hengevelde worden de bruidsjurken aan bruidsmodeshops in heel Europa en daarbuiten verstuurd. In hetzelfde pand is Très Chic Bruidsmode gevestigd. Hier vind je alle zeven merken van Très Chic Bridal & Evening Wear onder een dak. Door de grote keuze heeft Très Chic bruidsmode voor elke bruid een ruime keus.Van jong en trendy, romantisch en klassiek tot een semi-couturelijn. Privé bruidskamers

Bij Très Chic Bruidsmode vind je maar liefst zeven (!) zeer ruime, bruidskamers. Hier vind je, samen met het gezelschap dat je begeleidt, volledige privacy. Zo kies je in alle rust en ruimte de trouwjurk van je dromen.

Speciaal voor jou gemaakt!

Très Chic Bruidsmode bestelt elke bruidsjurk speciaal op maat. Je krijgt dus geen bruidsjurk die al een paar maanden in de winkel hangt, maar een spiksplinternieuwe. Tot in detail voor jou gemaakt!

Trendy, klassiek of semi-couture ?

Très Chic heeft de trouwjurk die je past! Plus alle accessoires en een ruime collectie cocktail- en avondmode! Klassiek en romantisch

Très Chic Romantic Bride

Hèt bruidsmodemerk voor de romantische bruid die op en top bruid wil zijn. In de collectie vind je zowel verfijnde, klassieke bruidsjurken als de echte prinsessenjaponnen. Wil je een trouwjurk die op jouw lijf is geschreven?

Ook dan zit je met dit merk helemaal goed. De Très Chic Romantic Bride collectie heeft veel mogelijkheden voor eigen aanpassingen. Ben jij ook zo’n superromantische bruid?

Speels en eigentijds Brinkman Weddingdesign

De ontwerpen van Brinkman Weddingdesign zijn zowel eigentijds als speels. Net zoals een Brinkman-bruid zich moeilijk in een hokje laat stoppen, zo is ook de collectie zelf niet onder één noemer te vangen.Van sensuele, romantische creaties tot stoere broekpakken en kekke, sexy bruidsjurkjes. De Brinkman-collectie heeft het allemaal.Vervaardigd uit mooie materialen en met eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Ben jij een echte Brinkman bruid?

Semi-couture Pure by Elia Moreni

De ontwerpen van Pure by Elia Moreni zijn een lust voor het oog voor eenieder die van mooie stoffen en verfijnde belijningen houdt. Elk ontwerp ligt tegen haute couture aan. Less is more, is het credo van deze collectie, al geldt dat bepaald niet voor de kwaliteit van de rijke stoffen en de hoogwaardig


kanten. Pure by Elia Moreni biedt pure schoonheid voor de bruid die kwaliteit herkent en op waarde weet te schatten. Ben jij een pure schoonheid bruid?

Jong en scherp geprijsd Jessie K.

Je wilt helemaal de bruid zijn en ondertussen geld overhouden voor nog een heleboel andere leuke dingen. Dan is Jessie K. jouw bruidsmodemerk. Een leuke, jonge bruidsmodecollectie voor de bruid van nu. Ben jij de jong-en-je-wilt-nog-heel-veel bruid

Bruidsaccessoires en bruidsjasjes Dress me up

De bruidsaccessoires en bruidsjasjes van Dress me up maken elke trouwoutfit compleet. Alle onderdelen uit deze collectie laten zich goed combineren met alle bruidsmodemerken van Très Chic Bruidsmode. Met de bruidsaccessoires van Dress me up maak je van elke trouwjurk een eigen, unieke creatie die tot in detail is afgestemd op je persoonlijkheid. De collectie bestaat uit korte en lange bruidsjasjes, stoffen bloemen (voor in het haar of als corsage), stola’s en stoffen riemen. Ben jij de bruid die let op details?

Cocktail- en avondkleding Megan’s Choice!

Jong, sexy en fashionable zijn de kernwoorden voor deze collectie cocktail- en avondkleding. Alle modellen zijn leverbaar in 20 verschillende kleuren. Word jij de mooiste bruiloftsgast?

Jouw eigen ontwerp bruidsjurk Your brand

Heb je een speciaal ontwerp in je hoofd? Ook dan zit je bij Très Chic helemaal goed! In overleg met onze designafdeling maken we jouw ontwerp helemaal op maat. Word jij de ontwerper van je eigen bruidsjurk?

Even voorstellen

Dit zijn ze. Ilona, Wilma, Sylvia, Marianne en Monique. Het stylingteam van Très Chic Bruidsmode! Deze bruidsmodestylistes hebben al jaren ervaring in het adviseren van aanstaande bruiden. Stuk voor stuk zijn ze bezield van hun vak. Ze adviseren niet alleen maar luisteren ook heel goed. Het gaat immers om jou. Jij moet straks de bruid der bruiden zijn. In een trouwjurk of trouwpak die je op het lijf is geschreven en jouw persoonlijkheid volledig onderstreept.

Zo werkt Très Chic Bruidsmode

Bij Très Chic koppelen we Twentse gastvrijheid aan optimale service, creatieve stylingadviezen en een zeer uitgebreide keuze trouwjurken en accessoires. Die gastvrijheid proef je direct bij binnenkomst. Samen met degenen die je vergezellen, word je ontvangen in onze gezellige tearoom annex koffieruimte. Even relaxen met wat versnaperingen voordat het ‘echte werk’ begint!

Je eigen styliste

Vervolgens word je door een van onze stylistes meegenomen

naar onze collectieruimte. Zo krijg je alvast een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Op basis van wat je ziet, maak je een eerste keus van de bruidsjurken die je wilt passen. De styliste, die gedurende de hele sessie jouw persoonlijk adviseur is, zal je daarbij adviseren. Het belangrijkste is dat je in eerste instantie past wat je zelf in gedachte hebt. Op basis daarvan gaan we verder.

Je eigen privébruidskamer

Met de trouwjurken van je eerste keus ga je vervolgens samen met de styliste en je gezelschap naar een van onze ruime privébruidskamers. Hier kun je in het bijzijn van je (schoon)moeder, zussen en/of vriendinnen in volledige privacy de keus voor de jurk van je dromen maken. En nee, dat gaat niet ‘even snel’. Er wordt ruim de tijd genomen om een beeld te krijgen van je wensen en ideeën. Het gaat immers om een van de belangrijkste dagen, zo niet de belangrijkste dag van jouw leven!

Speciaal voor jou gemaakt

Nadat de keuze voor je trouwjurk is gemaakt, wordt jouw creatie in ons atelier speciaal voor jou vervaardigd. Omdat de bruidsjapon perfect moet zijn, is regelmatig passen en aanpassen noodzakelijk. Je persoonlijke styliste begeleidt je gedurende het hele traject. Uiteraard adviseert ze je ook over de juiste accessoires om je look compleet te maken.Van bruidsschoenen tot bruidslingerie.Van korte en lange bruidsjasjes, stoffen bloemen (voor in het haar of als corsage) tot de mooiste stola’s en stoffen riemen. Maak nu een afspraak . We begroeten je graag in ons mooie Hengevelde!

Spetterende bruidsmodeshows

Très Chic Bruidsmode organiseert regelmatig spetterende bruidsmodeshows. Tijdens die shows krijg je ongetwijfeld een prima beeld van wat je wel of juist niet wilt. Noteer de data vast in je agenda. Of, nog beter, reserveer (link) nu alvast een plaats. Dan weet je zeker dat je erbij bent! Kijk op www. treschic-bruidsmode.nl

Très Chic Bruidsmode De grootste bruidswinkel van Twente Eeftinkstraat 2 7496 AG Hengevelde Telefoon 0547 335633 E-mail: info@treschic.nl


Taart van Jet wil jou gaan veroveren met een heerlijke en fantastische mooie Bruidstaart. Een bruidstaart is niet zomaar een taart. Het vraagt om vakmanschap en creativiteit. Je creëert een taart niet alleen om van te smullen maar zeker ook omdat het een lust voor het oog zal zijn. Eigenlijk zonde om aan te snijden en op te eten. Een Bruidstaart op de mooiste dag van je leven … dat is toch de wens van ieder bruidspaar? Het is natuurlijk heel erg leuk om een grote traditionele bruidstaart te hebben. Zeker als je veel gasten hebt op je bruiloft zul je ook een flinke bruidstaart moeten hebben. Hier kunnen wij uiteraard ook voor zorgen. Maar het kan natuurlijk ook veel, leuker en origineler. Wat te denken van een Cupcake Bruidstaart.

Colofon Uitgave requestmedia in opdracht van Wedding Event Adres Postcode Plaats

de Peppel 11 9245 JB Nij Beets

Advertentie exploitatie requestmedia www.requestmedia.nl Ontwerp requestmedia

De mogelijkheden voor uw cupcake bruidstaart zijn oneindig. De cupcake bruidstaarten wordt speciaal voor de klant ontworpen. Wij specialiseren ons in creatieve, stijlvolle en chique cupcakes. Onze cupcakes bruidstaarten worden ontworpen om de essentie van elk feest of evenement weer te geven. Wij bieden u het hoogste nivo van creativiteit en persoonlijke service.

Redactie Wedding Event Bruidsmode Lisa Tres Chic requestmedia

We werken heel nauw samen met de klant zodat we precies de cupcake bruidstaart kunnen ontwerpen die u voor ogen heeft. Dit geld trouwens voor al onze taarten.

Fotografie requestmedia / Stock. Xchng.VI Jack Flash Opmaak Requestmedia Druk Contrast Repro Medewerkers Anita Bakker Marijke de Vries René de Jong

Om onze creativiteit nog wat bij te spijkeren zijn we in Liverpool geweest om een masterclass bij David Cakes te volgen, we hebben hier veel inspiratie en creativiteit opgedaan zodat we nog mooiere bruidstaarten voor u kunnen maken.

Heb je intresse, bel ons gerust 06-22656329 of kijk op onze site www. taartvanjet.nl.

Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden verveelvpudigd gekopieerd en of openbaar worden gemaakt. requestmedia kan op geen enkele wijze instaan voor onjuisheid of volledigheid van de informatie. requestmedia aanvaardt dan ook geen enkel aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg zijn van handelingen en of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze uitgave


12105_AU_Martinshof.indd 1

16-10-12 17:35

DE MARTINSHOF TROUWRINGENCOLLECTIE: BREDE KEUS, INDIVIDUEEL KARAKTER. Martinshof is dé trendsetter op het gebied van trouwringen. De collectie is altijd actueel en wordt elk jaar met nieuwe modellen uitgebreid van klassiek tot trendy. Hierbij staat het draagcomfort hoog in het vaandel. Bovendien kan Martinshof inspelen op de individuele wensen van de aanstaande bruidsparen. Trouwringen van Martinshof zijn immers niet alleen vakwerk, maar vooral ook maatwerk. Martinshof is al ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van trouwringen en is dan vandaag de dag ook een begrip op de Nederlandse markt. De kwaliteit en service van Martinshof is in alle geledingen van het bedrijf prioriteit nr 1. Het zetten van diamant is een echte Martinshof specialiteit. In eigen atelier besteden de diamantzetters alle aandacht en zorg aan jouw persoonlijke juweel om het zo perfect mogelijk gestalte te geven. De brede collectie bestaat uit klassieke, stijlvolle en moderne ringen. Hierdoor vind je altijd die ene, speciale ring die het beste aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Bovendien besteedt Martinshof elk jaar veel aandacht aan de nieuwste trends. Alle Martinshof juweliers kunnen uitstekend adviseren met betrekking tot speciale wensen en mogelijkheden.

TIJDLOOS DESIGN Een trouwring is het enige sieraad dat je de rest van je leven, dag en nacht draagt. Dat betekent dat alle ringen in de Martinshof collectie duurzaam zijn en vooral comfortabel zitten. Het draagcomfort is afhankelijk van de breedte, de vorm, de afwerking en de binnenzijde.

CLASSIC COMFORT LINE De Classic Comfort Line vormt het hart van de Martinshof collectie. Met deze stijlvolle serie ringen kun je oneindig variëren. In kleur: witgoud, geelgoud of roodgoud. In bewerking: glanzend, mat-geschuurd of mat-gezandstraald. Maar ook in dikte, breedte en profiel.

ALL RISK CERTIFICAAT Met het All Risk Certificaat van Martinshof kunnen de trouwringen levenslang verzekerd worden tegen verlies en diefstal. Tevens geeft dit certificaat jou het recht om beide ringen eenmaal kosteloos op maat te laten maken. Meer informatie over het certificaat kunt u vinden op onze website. www.martinshof.nl


Trouwen? Tips en Tricks

gemeentehuis op de gewenste datum

de trouwringen. Stuur alvast een Save

nog beschikbaar? Mocht dit niet zo zijn,

The Date kaart. Boek de huwelijksreis,

Plan wat extra tijd vrij

kun je vragen naar de alternatieve data.

zijn jullie paspoorten nog geldig?

Neem er goed de tijd voor om samen

De vrijdag en zaterdag zijn populaire

Week 10

de bruiloft de plannen. Hebben jullie

dagen om te trouwen. Misschien is een

Boek overige trouwbedrijven zoals een

nogvakantiedagen over? Neem ze

doordeweekse donderdag een goede

cateraar, fotograaf, etc. Maak een af-

op! Door een hele dag met de bruiloft

optie? Of wil je trouwen op locatie? Is

spraak bij de kapper voor het bruidska-

bezig te zijn, zitje er beter in dan wan-

de trouwambtenaar dan nog

psel en voor de bruidegom

neer je er steeds een uurtje mee bezig

beschikaar? Wanneer je de locatie,

Bestel de trouwjurk

bent. Je zult versteld staan van wat je in

gemeentehuis of de trouwambtenaar

Week 9

één dag allemaal kunt doen.

hebt geboekt is het tijd om de rest

De bruidegom kan op pad gaan voor

te regelen; de band of dj, catering,

zijn kostuum .Verstuur de uitnodigin-

Ga georganiseerd te werk!

fotograaf, trouwvervoer, bruidsboeket,

gen. Misschien heb je bruidsmeisjes?

Maak een www.theperfectwedding.nl

bruidstaart enzovoort.

Ga op pad voor bruidsmeisjesjurken en kostuums voor de bruidsjonkers

inspiratie-bruiloft inspiratiemap voor

Week 8

bloemen tot het trouwfeest. Stop in de

Geen tijd om je bruiloft te plannen?

mappen foto’s, pagina’s uit magazines,

Willen jullie snel trouwen, maar jullie

tenaar voor de invulling van de ceremo-

visitekaartjes en andere nuttige infor-

hebben het beide hartstikke druk?

nie. Ga in ondertrouw!

matie. Doe dit ook op de computer

Overweeg een weddingplanner! Door-

Week 7

met alle digitale informatie. Stop alle

dat een weddingplanner veel contacten

Ga proeven bij de cateraar en stel het

mappen in een hoofdmap met de

heeft kan zij het snel regelen en vaak

menu van het bruiloftsdiner op. Boek

naam ‘bruiloft. Plaats deze map op je

goede kortingen krijgen waardoor een

het trouwvervoer

bureaublad. Zo kun je makkelijk alles

weddingplanner echt niet veel duurder

Week 6

terug vinden.

is dan wanneer jij zelf je bruiloft plant!

Maak een lijst met liedjes die jullie

elk onderdeel van jullie bruiloft. Van de

Maak een afspraak met de trouwamb-

graag willen horen op jullie trouwfeest.

TIP!

De trouwplanning

Bespreek dit met de band en of dj.

Zodra je jouw leveranciers gekozen

Maak een goede planning en verdeel

Week 5

hebt, is het een goed idee om een con-

het in prioriteiten. Wat is nu belangrijk

Past de trouwjurk goed? Ga langs om te

tactenlijst te maken van deze

en wat kan nog even wachten? Hiero-

passen of alles goed is. Ga ook op zoek

leveranciers. Zo kun je snel iemand bel-

nder vind je een planning vanaf 12

naar accessoires en bruidslingerie.

len, mocht het nodig zijn!

weken. Je begrijpt dat wanneer je bin-

Week 4

nen een kortere termijn trouwt je ook

Haal de ringen op. Is alles geregeld voor

Compromissen sluiten

meer per week moet doen.

de huwelijksreis? Kun je de tickets al

Ga er eens rustig voor zitten en even

Het is best te doen hoor! Gewoon even

ophalen?

dagdromen over hoe jij jouwperfect

aanpoten.

Week 3 Maak de gastenlijst compleet. Heeft

wedding ziet. Doe dit allebei apart en schrijf zo veel mogelijk details op.

Week 12

iedereen gereageerd op RSVP?

Vergelijk jullie lijstjes en maak compro-

Bepaal een trouwdatum een paar

Week 2

missen. Jij wilt het groots aanpakken,

alternatieve data.

Geef de juiste aantallen door aan de

hij wil een intieme bruiloft? Neem

Bepaal het budget

cateraar, locatie etc.

dan een tussenweg. Jullie moeten je

Bedenk wat voor bruiloft jullie willen

Week 1

allebei goed voelen bij de uiteindelijke

Vraag naar referenties bij vrienden en

Haal de trouwkleding op!

besluiten.

familie of op ons forum

Relax!

Boek de trouwlocatie en bruiloftslocatie

Als eerste regelen

Ga op zoek naar een bruidsjurk

Het eerste waar je aan moet denken als

Week 11

je gaat trouwen is de locatie en/of het

Boek de bruiloftslocatie en trouwlocatie

gemeentehuis. Zijn de locatie en/of het

Bestel de uitnodigingen Ga op pad voor

Bron: the perfect wedding.nl


CREATIEVE FABRIEK Op zoek naar een unieke en verrassende locatie voor uw bruiloft in Hengelo? Kom dan een kijkje nemen op de Creatieve Fabriek. Sinds 1907 staat in Hengelo deze oude fabriek, bekend als Hazemeijer, waar decennia lang schakelkasten werden geproduceerd. Medio 2009 heeft de Creatieve Fabriek haar onderkomen gevonden in dit industriële erfgoed. De historische, unieke en tegelijk vernieuwende locatie biedt tal van mogelijkheden voor bijeenkomsten in alle soorten en maten. Van vergaderingen, congressen tot privé diners en bruiloften.

Historische en unieke bruiloft De Creatieve Fabriek heeft het karakter, de authenticiteit en de bijzondere charme van het verleden weten te combineren met de moderne faciliteiten van nu. Dit alles resulteert in een verrassende en sfeervolle trouwlocatie. Zo kunt u elkaar het ja-woord geven in een historische industriële hal met als enige meubelstukken een lange loper en een vleugel. Wat dacht u van trouwen op het knusse buitenterras welke volledig wordt voorzien van wit meubilair? Of juist een receptie in restaurant Hengeler welke meerdere keren is uitgeroepen tot unieke locatie mede door haar eigenzinnige interieur? Trouwen, receptie, diner en / of feest, wij denken graag met u mee om uw eigen unieke en creatieve invulling te geven aan uw bruiloft. Creatieve Fabriek Tuindorpstraat 61 7555 CS Hengelo T. 074 201 0919 events@creatievefabriek.nl www.creatievefabriek.nl


Drienerstraat 89-91, 7551 HR Hengelo(o)

tel. 074 - 291 15 10

www.bruidsmodelisa.nl

Wedding Event Hengelo  

De mooiste dag!

Advertisement